Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panevezio mokyklos
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni > Mokyklos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Cigarette
O kas nors pereina į Balčikonį?
Noja78
na va, buvau pradinėj mokykloj, kalbėjau su direktore, tai dar sąrašų nėra, o pamokėlės pirmokėliams vyks birželio 9, 10, 11 d. nuo 10-12val smile.gif
Kriiste
gal galit kuri isduoti paslapti - kuri 4 klase siemet stipriausia mokslo atzvilgiu Sauletekio vidurineje blush2.gif
astike
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 01, 11:24)
na va, buvau pradinėj mokykloj, kalbėjau su direktore, tai dar sąrašų nėra, o pamokėlės pirmokėliams vyks birželio 9, 10, 11 d. nuo 10-12val smile.gif
*

Aš irgi šiandien skambinau, tai sakė kad į klases skirstys jie, pagal tėvų pageidavimus, jei bus klasėj laisvų vietų dar. Gal žinot apie būsimas mokytojas pirmokų ką nors? Mes dar nepasirinkę mokytojos.
Noja78
QUOTE(astike @ 2009 06 01, 14:02)
Aš irgi šiandien skambinau, tai sakė kad į klases skirstys jie, pagal tėvų pageidavimus, jei bus klasėj laisvų vietų dar. Gal žinot apie būsimas mokytojas pirmokų ką nors? Mes dar nepasirinkę mokytojos.
*

kiek žinau, kad bus trys klasės viso. tai C klasė jau užpildyta. sekanti pagal gerumą yra atrodo A klasės mokytoja. Su B klasės mokytoja buvo darželyje susirinkimas....nu savotiškas požiūris į viską... o pavardžių tai nepasakysiu...
Noja78
Man labai įdomu, ar kurioje nors mokykloje yra jau iškabinti pirmokėlių sąrašai? mastau.gif
astike
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 02, 10:34)
Man labai įdomu, ar kurioje nors mokykloje yra jau iškabinti pirmokėlių sąrašai? mastau.gif
*

Praėjusią savaitę skambinau į švietimo skyrių, tai man pasakė, kad mokyklos gaus sąrašus 4-5 d. Manau, kad taip ir bus, nes penktadienį tik baigėsi prašymų priėmimas.
astike
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 01, 13:26)
kiek žinau, kad bus trys klasės viso. tai C klasė jau užpildyta. sekanti pagal gerumą yra atrodo A klasės mokytoja. Su B klasės mokytoja buvo darželyje susirinkimas....nu savotiškas požiūris į viską... o  pavardžių tai nepasakysiu...
*

Na paskutinės naujienos: bus 4 klasės, atsiliepusios moteriškės žiniomis papuls visi norintys ( turbūt nebuvo tiek norinčių, kiek gali priimti) ir sąrašai bus savaitės pabaigoje. Nežinau ar gerai padariau, užrašiau saviškį į A klasę g.gif
wavin
Na Vilties m-kloje tikrai buvo sarašiukai būsimųjų pirmokėlių ir netgi vakar vyko pamokėlės 4u.gif
astike
QUOTE(wavin @ 2009 06 03, 09:09)
Na Vilties m-kloje tikrai buvo sarašiukai būsimųjų pirmokėlių ir netgi vakar vyko pamokėlės 4u.gif
*

Tada nelabai suprantu blink.gif g.gif
wavin
QUOTE(astike @ 2009 06 03, 10:10)
Tada nelabai suprantu  blink.gif  g.gif
*

Tai čia gal nuo pačios mokyklos priklauso... biggrin.gif Labai jau skubejo Vilties mokykla... mokynukus pirmokėlius būsimuosius.. suburti smile.gif
Noja78
QUOTE(astike @ 2009 06 03, 10:07)
Na paskutinės naujienos: bus 4 klasės, atsiliepusios moteriškės žiniomis papuls visi norintys ( turbūt nebuvo tiek norinčių, kiek gali priimti) ir sąrašai bus savaitės pabaigoje. Nežinau ar gerai padariau, užrašiau saviškį į A klasę  g.gif
*

tai labai įdomu kokia mokytoja D klasės g.gif o kaip A klasėj, dar yra vietų? sakė, kad šiemet labai pirmokų nesurinko.

QUOTE(wavin @ 2009 06 03, 10:09)
*

aga, žinau, kad vyko pamokėlės smile.gif
astike
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 03, 10:13)
tai labai įdomu kokia mokytoja D klasės g.gif  o kaip A klasėj, dar yra vietų? sakė, kad šiemet labai pirmokų nesurinko.
*

Sakė tik C klasė užpildyta. Kadangi nei vienos mokytojos nežinau, tai neklausiau pavardžių net.
Kina
QUOTE(wavin @ 2009 06 03, 10:02)
Tai čia gal nuo pačios mokyklos priklauso... biggrin.gif Labai jau skubejo Vilties mokykla... mokynukus pirmokėlius būsimuosius.. suburti  smile.gif
*

Aišku, kad mokyklos nesijudina. Aš iš Vilties vidurinės gavau sms žinutę birželio 1 d., kad vaikas birželio 2 kviečiamas į pamokėles. Tiesa, žinutė išsiųsta po 20 val., reiškia, kai reikia, tai ir dirba žmonės. Ir man patinka toks administracijos požiūris į reikalų sprendimą.
chikko
QUOTE(Kina @ 2009 06 03, 17:49)
Aišku, kad mokyklos nesijudina. Aš iš Vilties vidurinės gavau sms žinutę birželio 1 d., kad vaikas birželio 2 kviečiamas į pamokėles. Tiesa, žinutė išsiųsta po 20 val., reiškia, kai reikia, tai ir dirba žmonės. Ir man patinka toks administracijos požiūris į reikalų sprendimą.
*

Aha, aš irgi gavau sms . Kaip mokytoja ir klasė? Jūs patekot pas Šešelgienę ?
Kina
QUOTE(chikko @ 2009 06 11, 13:07)
Aha, aš irgi gavau sms . Kaip mokytoja ir klasė?  Jūs patekot pas Šešelgienę ?
*

Patekom. Parašysiu daugiau į AŽ.
Noja78
mes pradinėj patekom pas labai fainuolę mokytoją. wub.gif bent jau iš pirmo žvilgsnio taip atrodo smile.gif maniškis pareiškė, kad nori mokykla lankyti visą vasarą doh.gif
astike
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 11, 15:16)
mes pradinėj patekom pas labai fainuolę mokytoją. wub.gif bent jau iš pirmo žvilgsnio taip atrodo smile.gif maniškis pareiškė, kad nori mokykla lankyti visą vasarą doh.gif
*

Ir kurioj klasėj mokysitės? Maniškis irgi Pradinėje, gal sakau klasiokai bus 4u.gif
Noja78
QUOTE(astike @ 2009 06 11, 21:28)
Ir kurioj klasėj mokysitės? Maniškis irgi Pradinėje, gal sakau klasiokai bus  4u.gif
*

mes 1c mirksiukas.gif
astike
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 11, 21:23)
mes 1c mirksiukas.gif
*

Mes 1a irgi fainuoliška mokytoja.
cius
gal ira mamos kurios ves vaika i verdenes mikykla logopedine klase? smile.gif
Noja78
beje, kiek žinau, pradinėj mokykloj dar yra 12 laisvų vietų smile.gif taip, kad jei yra norinčių, kreipkitės, tikrai priims. šiemet kaip niekad nesurinko pirmokėlių mokyklos...
daiva70
Pataisysiu - nesurinko pirmokėlių tik kai kurios mokyklos, o į kai kurias nepateko visi norintys... smile.gif
dark
QUOTE(daiva70 @ 2009 06 12, 14:02)
Pataisysiu - nesurinko pirmokėlių tik kai kurios mokyklos, o į kai kurias nepateko visi norintys... smile.gif
*

į kurią nepateko?
Paltarokas nesiskaito.
O jums neatrodo, kad buvo didelis susireikšminimas daugelio įstaigų? Nėra nėra vietų, bet realiai patekdavo visi norintys. O kai priėmimas vyko ne per mokyklas-pasimatė reali situacija blush2.gif panašiai, kaip su darželiais.
Noja78
QUOTE(dark @ 2009 06 12, 15:09)
į kurią nepateko?
Paltarokas nesiskaito.
O jums neatrodo, kad buvo didelis susireikšminimas daugelio įstaigų? Nėra nėra vietų, bet realiai patekdavo visi norintys. O kai priėmimas vyko ne per mokyklas-pasimatė reali situacija  blush2.gif  panašiai, kaip su darželiais.
*

na šiaip manau ir nuo metų "vaisingumo" daug kas priklauso. va jau dabar galvoju, kaip į mokyklas susitalpins gimę 2007metais biggrin.gif doh.gif
Gvadalupė
Ne visi norintys pateko ir į "Ąžuolą". Suformuotos 4 klasės su maksimaliu vaikų skaičiumi - 24
Noja78
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 06 12, 15:58)
Ne visi norintys pateko ir į "Ąžuolą". Suformuotos 4 klasės su maksimaliu vaikų skaičiumi - 24
*

o maksimalus ne 25 ar 26 vaikai? mastau.gif
Kriiste
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 12, 16:12)
o maksimalus ne 25 ar 26 vaikai? mastau.gif
*

siaip "azuole" is musu ketvirtoku vienoje klaseje 27, kitose maziau, o vienoje visai mazai - tai atrodo kad gali daugiau nei 24 mirksiukas.gif
Gvadalupė
Pirmoje klasėje, kiek žinau, maksimaliausias skaičius - 24, kitose gali ir daugiau, juk metų eigoje vyksta migracija.
Kriiste
QUOTE(Gvadalupė @ 2009 06 12, 17:52)
Pirmoje klasėje, kiek žinau, maksimaliausias skaičius - 24, kitose gali ir daugiau, juk metų eigoje vyksta migracija.
*

nebent siais metai prieme toki istatyma, nes ten tiek mokiniu jau nuo 1 klases mirksiukas.gif
Kina
QUOTE(dark @ 2009 06 12, 14:09)
į kurią nepateko?
Paltarokas nesiskaito.
O jums neatrodo, kad buvo didelis susireikšminimas daugelio įstaigų? Nėra nėra vietų, bet realiai patekdavo visi norintys. O kai priėmimas vyko ne per mokyklas-pasimatė reali situacija  blush2.gif  panašiai, kaip su darželiais.
*

Paltarokas skaitosi. Manot, ten jie nesusireikšminę? Labai gera mokykla kad į ją taip veržiamasi, ar Panevėžyje tiek daug katalikų šeimų? Na, tikrai vaiko ten neleisčiau. Aš esu tikinti ir būtent todėl ten neleisčiau. Tikėjimą aš kitaip suprantu, o ne kai deklaruojama viena, o daroma kita. Kiek girdėjau, ten priimta ir pagarsėjusio kunigo dukra. Va tau ir dorovė... priimam iš katalikiškų šeimų pirmiausia. Nu juokas pro ašaras. Senoje temoje buvo šnekėta apie santokos pažymas, kad mokykla reikalauja. Tai kokių pažymų kaži jiems reikėjo? Aišku, kas įsitikinęs, nuomonės nepakeisi, labai gera gal Paltaroko mokykla, bet mielosios, tikėkim geriau Dievu, ne kunigais, ir jiems gadinti savo vaikų protų neleiskim. Parašiau ką galvoju, dabar lauksiu puolimo. Diskutuokim...
dark
Kina, tu pakankamai teisi smile.gif Paltarokas kad nesiskaito sakiau todėl, kad į jį priėmimas vyko tiesiai, o ne per švietimo sk.
Diskusija bus be galo įdomi, deja, pratęsiu ją kitą dieną. Bus įdomios visos nuomonės.
IngridaB
QUOTE(Kina @ 2009 06 12, 22:00)
Paltarokas skaitosi. Manot, ten jie nesusireikšminę? Labai gera mokykla kad į ją taip veržiamasi, ar Panevėžyje tiek daug katalikų šeimų? Na, tikrai vaiko ten neleisčiau. Aš esu tikinti ir būtent todėl ten neleisčiau. Tikėjimą aš kitaip suprantu, o ne kai deklaruojama viena, o daroma kita. Kiek girdėjau, ten priimta ir pagarsėjusio kunigo dukra. Va tau ir dorovė... priimam iš katalikiškų šeimų pirmiausia. Nu juokas pro ašaras. Senoje temoje buvo šnekėta apie santokos pažymas, kad mokykla reikalauja. Tai kokių pažymų kaži jiems reikėjo? Aišku, kas įsitikinęs, nuomonės nepakeisi, labai gera gal Paltaroko mokykla, bet mielosios, tikėkim geriau Dievu, ne kunigais, ir jiems gadinti savo vaikų protų neleiskim. Parašiau ką galvoju, dabar lauksiu puolimo. Diskutuokim...
*

Sutinku. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
chikko
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 03, 10:13)
tai labai įdomu kokia mokytoja D klasės g.gif 

Aušra Butkevičienė 4u.gif

Kina
QUOTE(dark @ 2009 06 12, 21:22)
Kina, tu pakankamai teisi  smile.gif  Paltarokas kad nesiskaito sakiau todėl, kad į jį priėmimas vyko tiesiai, o ne per švietimo sk.
Diskusija bus be galo įdomi, deja, pratęsiu ją kitą dieną. Bus įdomios visos nuomonės.
*

Neįsižeisk, tavo pasisakymas buvo tik "kabliukas" iškelti klausimui: kodėl tiek norinčių patekti į Paltaroko mokyklą? Ar kad esame iš labai katlikiškų šeimų, ar kad VBS sakė, ir mes patikėjom, kad tai labai gera mokykla?
Kina
Dar pratęsiu. Aš, pavyzdžiui, manu, kad Paltaroke bažnyčia stengiasi užsiauginti sau pamainą, tai iš nelabai tikinčių šeimų pakliuvus vaikui, ar dėl pliusiuko eitumėt kas sekmadienį į bažnyčią, ar veidmainiautumėt? Atseit, svarbu, kad vaikas geroje mokykloje, besiguodžiant mintimi, kad bažnyčia nieko blogo nemoko.
Dar aš manau, kad atsakomybė man yra vaiką išauginti doru žmogumi, ir žegnojimasis prieš pamokas ar nuobodžiavimas bažnyčioje tikrai nieko nepakeis.Taip, jie nieko blogo nemoko (teoriškai), bet jų žodžiai labai jau skiriasi nuo darbų Kalbu ir apie skandalinguosius kunigus ir dar nespėjusius per laikraščius pagarsėti- ar esate tikros, kad būtent jie nesistengs jūsų vaikui "plauti smegenų"?
dark
QUOTE(Kina @ 2009 06 14, 16:04)
Neįsižeisk, tavo pasisakymas buvo tik "kabliukas" iškelti klausimui: kodėl tiek norinčių patekti į Paltaroko mokyklą? Ar kad esame iš labai katlikiškų šeimų, ar kad VBS sakė, ir mes patikėjom, kad tai labai gera mokykla?
*

manau, kad antras variantas mirksiukas.gif

Šiaip, esu nei už, nei prieš šią mokyklą. Susilaikiusi. Bet kai kada žmonės iš tiesų ją pernelyg išaukština blush2.gif

Dėl žegnojimosi ir poteriavimo. Iš tikrųjų tą praktikuoja tik keletas vyresnės kartos mokytojų. Šiaip ten tai nevyksta nuolat.
Bet. Perdėtas pamaldumo ir šventumo vaizdavimas mane ten labiausiai ir ,,pjauna" blush2.gif (pedagogų tarpe). Dėl kunigų. Galvoju ar yra šiuo metu kunigas, dėstantis tikyba? Negaliu garantuot, bet jei ir yra, tai koks vienas. Šiaip yra mokytojai (pvz. atsisakęs kunigystės dėl šeimos), vienuolė. Ar sakai, kad bažnyčioje tokie kunigai? Tada manau, kad būtent mūsų pareiga išmokyti vaiką atsirinkti, atskirti, nes gyvenime sutiks įvairių žmonių.

Sakau-laikausi centro lotuliukas.gif ir tik bandau išvystyt diskusiją kai kam pritardama, kai ką paneigdama.
AUSRONE
Aš į diskusiją tikrai nelįsiu, nes visiškai nežinau nieko apie Paltaroko mokyklą, tiesiog manau, kad čia kiekvieno iš tėvų reikalas parinkti vienokio ar kitokio pobūdžio mokyklą, triksliau dabar tą parinkimą įtakoja deklaruota vieta smile.gif
Kitais metai žadu išleisti pirmokę ir tikrai dar nežinau į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis mokyklą g.gif rekomendacijos, nuomonės, patarimai, reitingai? kaip atsirinkti? g.gif galiu pasakyti tik tiek, kad gyv. vietos deklaracija yra visiška nesąmonė... plius dar visiškas informacijos trūkumas apie esamas mokyklas...

QUOTE(Noja78 @ 2009 06 03, 11:13)
sakė, kad šiemet labai pirmokų nesurinko.
*

man tai keista, kodėl pradinė mokykla su pustuštėm keliom klasėm g.gif juk tokia gera mokykla g.gif kažin ar čia susiję su 2002 metų mažu gimstamumu? tada kitais metais pirmokų turėtų būti dar mažiau unsure.gif
Noja78
QUOTE(AUSRONE @ 2009 06 15, 16:07)
Aš į diskusiją tikrai nelįsiu, nes visiškai nežinau nieko apie Paltaroko mokyklą, tiesiog manau, kad čia kiekvieno iš tėvų reikalas parinkti vienokio ar kitokio pobūdžio mokyklą, triksliau dabar tą parinkimą įtakoja deklaruota vieta smile.gif
Kitais metai žadu išleisti pirmokę ir tikrai dar nežinau į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis mokyklą g.gif rekomendacijos, nuomonės, patarimai, reitingai? kaip atsirinkti? g.gif galiu pasakyti tik tiek, kad gyv. vietos deklaracija yra visiška nesąmonė... plius dar visiškas informacijos trūkumas apie esamas mokyklas...
man tai keista, kodėl pradinė mokykla su pustuštėm keliom klasėm g.gif juk tokia gera mokykla g.gif kažin ar čia susiję su 2002 metų mažu gimstamumu? tada kitais metais pirmokų turėtų būti dar mažiau unsure.gif
*

na, klasės nėra pustuštės. trijose po 21 vaiką, ir vienoje - 20 vaikų. iki rugsėjo manau gali jų ir padaugėti g.gif
AUSRONE
QUOTE(Noja78 @ 2009 06 15, 16:51)
na, klasės nėra pustuštės. trijose po 21 vaiką,  ir vienoje - 20 vaikų. iki rugsėjo manau gali jų ir padaugėti g.gif
*

tai tada mano žinios jau pasenę biggrin.gif manau, kad iki rugsėjo tikrai pririnks, juk kažkur turi vaikai eiti į pirmą klasę, kurie į Paltaroką nepateko biggrin.gif
migonė
Paltaroko gimnazijoje mokosi 2 mano vaikai. Vyresnėlis bus šeštokas. Kai reikėjo pasirinkti mokyklą, galvojom apie pradinę, nes vaikis 3 metus lankė "Strazdanėlių" mokyklėlę (kelios mokytojos dirbo pradinėje mokykloje ir kvietė ten mokytis). Ruošėmės po metų keisti gyvenamąją vietą ir nežinojome kur vėliau gyvensim, todėl reikėjo lengvai iš visų miesto vietų pasiekiamos mokyklos g.gif .
Bet...pagalvoję, kad po 4 metų vėl reiks rinktis mokyklą doh.gif , o ir vaikui bus sunku pritapti jau susiformavusiame kolektyve, pasirinkome Paltaroko mokyklą. Didelis pliusas buvo uniformos. Tais metais jokio konkurso nebuvo, nunešėm dokumentus ir priėmė rolleyes.gif .
Kai reikėjo antrą vaiką leisti į mokyklą, svarstymų jau nebuvo, nes rytais vežti į skirtingas mokyklas būtų per didelė "prabanga".
Ir mes ir vaikai mokykla patenkinti, nejaučiu jokios religinės prievartos, "pliusiuko" sekmadienį bažnyčioje reikia tik tais metais, kai ruošiamasi pirmajai komunijai.
o dėl kunigo dukters - juk vaikas čia niekuo nekaltas schmoll.gif
Jutare
na, Paltaroką mes irgi rinkomės pagal būsimos gyvenamos vietos patogumą. Nebuvo pirmenybės renkantis, kad tai katalikiška mokykla. Nes iš mūsų katalikai tai jau labai nekokie blush2.gif Sūnus bus trečiokas, nei karto per du metus niekas nevertė eiti į bažnyčią ir rinkti pliusiukų. Trečioje klasėje tas nusimato, nes vaikai bus ruošiami pirmajai komunijai.
Pasirinkimą dar lėmė ir tai, kad vaiko nereikia mėtyti per kelias mokyklas. Svarstėme ir apie Pradinę mokyklą, bet vien pagalvojus, kad kažkur vaiką reikės dėti po pradinių klasių, ši mokykla atkrito. Pagal dabartinę gyvenamąją vietą turėtume eiti į 13 vid. Ačiū, bet gal ne cool.gif
Manau, kiekvienoj mokykloj rastume ir gerų, ir blogų pedagogų, gerų ir blogų vaikų, ir pan. Bet kol kas esam patenkinti, ypač savo mokytoja. rolleyes.gif
Iselina
[quote=AUSRONE,2009 06 15, 16:07]

Kitais metai žadu išleisti pirmokę ir tikrai dar nežinau į ką reikėtų atkreipti dėmesį renkantis mokyklą g.gif rekomendacijos, nuomonės, patarimai, reitingai? kaip atsirinkti? g.gif galiu pasakyti tik tiek, kad gyv. vietos deklaracija yra visiška nesąmonė...

AUSRONEI patarciau ieskoti mokytojos, tiesiog klausineti ketvirtoku teveliu, o gavus informacija nueiti pas mokytoja ir pakalbeti...
As siemet taip ir padariau, nes jau turejau patirties nuvedus i darzeli kuris arciau buvo,tai su aukletoja buvo nesusipratimu eigoje metu ir ne vienas...Maniau, kad as cia tokia ''negera'' ir man vis kas nors uzkliuna.(mes neilgai lankeme) Bet pabaigus darza mano nuostabai keletas tevu prieje guodesi, kad ir vaikai skusdavosi mushtru ir pan, ne viskas patiko ir tevams...
Tik man idomu kodel visi tylejo... g.gif
Taigi viskas praeity, tad rekomenduociau ieskoti zmogaus, kuriam patiketumet vaika ramia sirdimi. Ypac pradinese klasese, kol jie dar mazi.
Nors, kai pagalvoji, kad ir geros mokytojos gaila palikti su 25-iais kurie ir atsikalbinet moka,ir judrus, ir demesio nesulaiko schmoll.gif g.gif Kai zinai, kad mokytoja nekelia balso, nerekia ant vaiku, ir klase pririnko ji greiciausiai..... mirksiukas.gif
AUSRONE
QUOTE(Jutare @ 2009 06 15, 19:56)
Manau, kiekvienoj mokykloj rastume ir gerų, ir blogų pedagogų, gerų ir blogų vaikų, ir pan. Bet kol kas esam patenkinti, ypač savo mokytoja. rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif svarbiausia pirmokėliams mokytoja mirksiukas.gif

QUOTE(Iselina @ 2009 06 16, 12:09)
AUSRONEI patarciau ieskoti mokytojos, tiesiog klausineti ketvirtoku teveliu, o gavus informacija nueiti pas mokytoja ir pakalbeti...
*

Šiaip tai nelabai įsivaizduoju kaip tuos tėvelius pagauti, juk į mokyklą ketvirtokų tėveliai manyčiau jau nebeveda ir nebepasiima g.gif nebent kažkas iš pažįstamų ketvirtokus turi, bet ir tai kiekvienas su savo nuomone smile.gif manau, kad šitą geriausiai išsiaiškinsiu tik pati pasišnekėjus su būsima mano vaikų pradinių klasių mokytoja mirksiukas.gif belieka tik pasikliauti motiniška nuojauta smile.gif
Kina
QUOTE(migonė @ 2009 06 15, 17:00)
pasirinkome Paltaroko mokyklą. Didelis pliusas buvo uniformos.
*

Uniformos pliusas tėvams, bet vaikai tų bordinių švarkelių, kiek žinau, nelabai nori. Ypač vyresni. Gatve einančius visada pažinsi - iš Paltaroko. Man asmeniškai tų vaikų pasidaro kažkaip gaila.
dark
QUOTE(Kina @ 2009 06 18, 08:54)
Uniformos pliusas tėvams, bet vaikai tų bordinių švarkelių, kiek žinau, nelabai nori. Ypač vyresni. Gatve einančius visada pažinsi - iš Paltaroko. Man asmeniškai tų vaikų pasidaro kažkaip gaila.
*

blink.gif kodel gaila? o negaila tu, kurie negali kasdien kitaip, madingai, graziai apsirengti? Juk kiti savo drabuziais pranasuma bando rodyt, madas demonstruoja, o skurdziau gyvenantys tampa pajuokos objektu. Tu negaila? Uniforma mokinius sulygina. Darem apklausa savo mokykloj-virs 90proc. tevu UZ uniformas. Tik viskas remiasi i ju kaina.
Saves nebuvo gaila, kai lanket mokykla? Man ne. Budavo ramu, atsikeli ir zinai ka rengtis. O kai jas panaikino-kasdien sukdavau galva ka cia rengtis tongue.gif
AUSRONE
QUOTE(dark @ 2009 06 18, 10:32)
blink.gif  kodel gaila? o negaila tu, kurie negali kasdien kitaip, madingai, graziai apsirengti? Juk kiti savo drabuziais pranasuma bando rodyt, madas demonstruoja, o skurdziau gyvenantys tampa pajuokos objektu. Tu negaila? Uniforma mokinius sulygina. Darem apklausa savo mokykloj-virs 90proc. tevu UZ uniformas. Tik viskas remiasi i ju kaina.
Saves nebuvo gaila, kai lanket mokykla? Man ne. Budavo ramu, atsikeli ir zinai ka rengtis. O kai jas panaikino-kasdien sukdavau galva ka cia rengtis  tongue.gif
*

aš tai tik už uniformas drinks_cheers.gif uniforma - pati geriausia apranga mokykloje, nes nebelieka tarp vaikų jokio išskirtinumo ir pranašumo drabužiuose, tiesiog švari, tvarkinga apranga ir tėvam daug mažesnės išlaidos drabužiams. Tikrai būtų gražu jeigu kiekviena mokykla turėtų uniformos tradicijas rolleyes.gif
Kina
QUOTE(dark @ 2009 06 18, 09:32)
blink.gif  kodel gaila? o negaila tu, kurie negali kasdien kitaip, madingai, graziai apsirengti? Juk kiti savo drabuziais pranasuma bando rodyt, madas demonstruoja, o skurdziau gyvenantys tampa pajuokos objektu. Tu negaila? Uniforma mokinius sulygina. Darem apklausa savo mokykloj-virs 90proc. tevu UZ uniformas.
*

Na, aš ne apie uniformos privalumus mokyklos viduje. Jei viso miesto vaikai nešiotų uniformas, kaip kad mums mokyklos laikais teko - aš irgi 100 proc. už. Aš turėjau galvoje, kad gatvėje einantys paltarokiukai netaptų bendraamžių iš kitų mokyklų pajuokos objektu dėl tų pačių priežasčių (Dark citata viršuje). Mokykloje vis tiek gal yra saugiau, su uniforma ar su džinsais, bet jei vaikui toli į namus grįžti... Vaikai jautriai reaguoja į patyčias, tai dėl uniformos gali ir į mokyklą nebenorėti eiti. Na, gal supratot ką norėjau pasakyti.
Juny
QUOTE(Kina @ 2009 06 19, 16:26)
Jei viso miesto vaikai nešiotų uniformas, kaip kad mums mokyklos laikais teko - aš irgi 100 proc. už. Aš turėjau galvoje, kad gatvėje einantys paltarokiukai netaptų bendraamžių iš kitų mokyklų pajuokos objektu dėl tų pačių priežasčių
*

Būčiau prieš, jei visų mokyklų uniformos būtų vienodos. Uniforma vaiką įpareigoja ir už mokyklos ribų. Kiekvienas gali atskirti, kad bordinis iš Paltaroko, žalias iš Žemkalnio. Ir tai gerai, vaikas atstovauja savo mokyklai. Mokykloje uniforma sulygina, mieste išskiria iš minios.
Maniškė - būsima septintokė. Uniformą dėvi mielai. Gyvena toli nuo mokyklos. Per 2 metus nėra išgirdusi nei vieno neigiamo komentaro mieste dėl uniformos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.