Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Lenkiški vežimėliai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3
Bzzz
Noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie lenkiskus vezimus, nes daugumas mamyciu juos renkasi, ypac provincijoje, tik nesuprantu, ar del kainos, ar del kokybes, ar dar del kazko. As kalbu apie tuos universalus taip vadinamus. Ypac patinka tie, kuriu dirzine amortizacijos sistema. Jie kazkokie lengvesni atrodo. Mane domintu:
1. Ar jie patvarus?
2. Gal kas zinot, kiek tiksliai sveria?
3. Daugiau nezinau, ka klausti blush2.gif Tiesiog rasykit pliusus ir minusus smile.gif
Tiesa, cia kzkur perskaiciau, kad Deltim irgi lenkiski ir kad sveria 13 kg. Kazkas sake, kad sunkus, bet man taip neatrodo palyginus su Hauck Alaska 16,5 kg berods g.gif
a79
Lenkiškas lenkiškam nelygu. Kokia firma, konkrečiai, lenkiškų vežimaičių domina? Aš turėjau lenkišką Adamex - antram tokio nepirkčiau. Sunkus, nemanevringas. Nors, kai nėščia būdama pamačiau jį, kito nebereikėjo, bet kaip pati dabar sakau - nepakaltinama buvau, o be to ir patirties nebuvo. Supermamą per vėlai atradau tongue.gif
Bzzz
As apie tuos lenkiskus, kuriu firmu net nezinau: ju pilni visi Lietuvos turgus.
As ne lenkiska pirmajai pirkau, o is TindiRindi kazkoki italu-prancuzu MONBEBE. Tuomet man labai patiko, kad su nuolaida ir kad autokedute tvirtinasi. Is tikruju tai buvo didelis pliusas - isveziojom toj autokedutej visa ziema, net per -17, na tik apsauga nuo lietaus uzdedavom ir oro tarpus palikdavom, kad neuzdustu smile.gif, miegodavo po tris valandas. Be to, labai patogu, kai vaziuoji automobilyje, vaikas uzmiega, po to atvaziaves tik idedi kedute i vezimo rema ir vel 3 val. spaciruoji. Nezinau tiksliai koks svoris, bet palyginti su tais dideliais ratais vezimais, be abejo lengvas: tampydavau ir su autokedute, ir su vaiku i 3 auksta vos ne po 2 kartus per diena.
BET... Visgi as irgi per velai atradau mamu forumus sad.gif IS pradziu tai buvo kankyne su situo vezimeliu: saule kaitina, vejas pucia - rankena nepersimeta, vezimelis sportinukas nuo 6 men su 6 ratukais i kita puse nevaziuoja, amortizacijos jokios, darda kaip traktorius, o musu vaikelis ziauriai neramus buvo, tai privargau siaubingai. PEr sniega sunku pravaziuoti, per smeli irgi. Tiesa, tik 2 nugareles padetys, tai normaliai jame sedeti pradejom gal tik nuo 1 metu. Po 2 metu nuluzo rato konstrukcija, bet labai aciu TindiRindi darbuotojams, nes nemokamai mums tuos priekinius dvigubus ratukus padovanojo, kazkur sandely rado smile.gif
Taigi... Apie ka as cia?smile.gif Truputi nukrypau nuo temos:) Sorry. Taigi dabar kol yra laiko noriu noriu gero vezimo. Bet 2000 Lt moketi nesinori. Noretusi max iki 1000 Lt, o dar geriau iki 500. IR kad tiktu lapkricio men. gimusiam, todel labiausiai akcentuoju lopsinius ir besisupancius. Isvis, besilaukian antro, pradejau realiau vertinti situacija ir nebetrokstu tik naujausio graziausio ir pan. Noriu patogaus vaikeliui, lengvo savo patogumui ir tvirto musu seimos biudzeto ir nervu issaugojimui.
muminukas
mes turim lenkiska DELTIM.
PRIVALUMAI:
suteikia 2 metu garantija.
labai gerai vaziuoja per duobes. palyginimui - kaip mersas pries antra golfa smile.gif TRUKUMAI
sunkus kaip velnias, apie 13 kg. bet jei gyvenat pirmam aukste, i kuri tik 1 laiptu pakopa, tai dzin.
nemanevringas. bet per duobes lekia kaip bite. ir pliaze per smeli ratai sukasi, o ne tempi iskaites.
akvilyte
QUOTE(Bzzz @ 2005 09 07, 09:50)
Noreciau suzinoti mamyciu nuomone apie lenkiskus vezimus, nes daugumas mamyciu juos renkasi, ypac provincijoje, tik nesuprantu, ar del kainos, ar del kokybes, ar dar del kazko. As kalbu apie tuos universalus taip vadinamus. Ypac patinka tie, kuriu dirzine amortizacijos sistema. Jie kazkokie lengvesni atrodo. Mane domintu:
1. Ar jie patvarus?
2. Gal kas zinot, kiek tiksliai sveria?
3. Daugiau nezinau, ka klausti  blush2.gif Tiesiog rasykit pliusus ir minusus  smile.gif
Tiesa, cia kzkur perskaiciau, kad Deltim irgi lenkiski ir kad sveria 13 kg. Kazkas sake, kad sunkus, bet man taip neatrodo palyginus su Hauck Alaska 16,5 kg berods  g.gif
*

as irgi turiu deltim vezimuka, na ir esu laaabai juo patenkinta thumbup.gif normalus lopsys (ypas aktualu ziema gimsianciam), manevringas, nes valdosi priekiniai ratai thumbup.gif na aisku svorio yra, ir jei gyveni daugiabutyje be lifto auksciau nei 2aukstas tai tikrai nepatariu mirksiukas.gif o as viena eile iki lifto uzsinesu lengvai thumbup.gif na kas dar? amortizacija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aqisku yra ir munusu- mum didziausias buvo tas kad masinoj uzeme laaabai daug vietos, na bet mes ta issprendem nusipirkdami sketuka, kuri laikom masinoj. o sitas pasivaiksciojimams ir visam kam kitam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
siaip tavo vietoj pirkciau padeveta lopsini peg perego vezimaiti, bet kadangi sita gavau dovanu tai taip ir gavos, o lopsini tikrai toki verta nusipirkt, nebijok kad bus devetas, juk lopsys max iki 6men. o pegai nenusidevi greit mirksiukas.gif aisku cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
sekmes renkantis.....
Tinka
Turim Deltim Fokus. Svoris 13 kg, normalus lopšys, sėdima dalis ir autokėdutė, kuri tvirtinasi ant ratų. Kol kas esu labai patenkinta. puiki amortizacija, gerai važiuoja mišku ir per smėlį, labai gerai skalbiasi, nusirenka praktiškai visos dalys.
beje, gyvenam 5 a. be lifto. kuo puikiausiai užsivežu galiniais ratais. Kai pagalvoji, tai ar vežimas svertų 10 kg, ar 20 kg ar 5 kg, kai dar vaikas apie 4-10 kg sveria, tai net ir pačio lengviausio varianto bent jau aš nė pro kur neužsineščiau. o čia sau ponio, užsitempiau, nusitempiau, vyrui po ausim zyzt nereikia.

Ai dar. kaimynė turi su diržine amortizacijos sistema, tai laiptais užsivežti jau nesigauna. reikia kelti. Tai net ir tie keli laipteliai ne pyragai gaunasi ir šiaip visus laiptus kieme apvažinėja aplinkeliais.
Bzzz
Savaitgali buvau LAtvijoje ir apziurejau Deltimus is arti - labai patiko. O dabar dar jusu visu atsiliepimus paskaiciau, tai isvis gundausi. Tik LAtavijoje jis kainuoja 1000 Lt ir tik puse metu garnatija sad.gif Beskaitinejant foruma kazkur buvau radusi tokia info, kad kaina apie 600 Lt ir garantija 12 men, o cia kazkuri paminejote, kad net 24 men. Pasidalinkite, kokiose parduotuvese pirkote?
Ir dar, tiesa, man svoris 12-13 kg atrodo labai lengvas. As tuos paprastus lenkiskus kilnojau, tai kuriu ratlankiai metaliniai ir dideli pripuciami ratai, tai berods sake apie 25 kg sveria, tai tikrai sunkus, o tie kur plastmasiniais ratlankiais ir 17 kg, tai net irgi visai normalus pasirode. Na as vaikysteje sportavau, dar ir dabar nemazai atsispaudimu padarau, tai gal del to man taip atrodo smile.gif
Tinka
QUOTE(Bzzz @ 2005 09 14, 08:09)
Savaitgali buvau LAtvijoje ir apziurejau Deltimus is arti - labai patiko. O dabar dar jusu visu atsiliepimus paskaiciau, tai isvis gundausi. Tik LAtavijoje jis kainuoja 1000 Lt ir tik puse metu garnatija sad.gif Beskaitinejant foruma kazkur buvau radusi tokia info, kad kaina apie 600 Lt ir garantija 12 men, o cia kazkuri paminejote, kad net 24 men. Pasidalinkite, kokiose parduotuvese pirkote?
Ir dar, tiesa, man svoris 12-13 kg atrodo labai lengvas. As tuos paprastus lenkiskus kilnojau, tai kuriu ratlankiai metaliniai ir dideli pripuciami ratai, tai berods sake apie 25 kg sveria, tai tikrai sunkus, o tie kur plastmasiniais ratlankiais ir 17 kg, tai net irgi visai normalus pasirode. Na as vaikysteje sportavau, dar ir dabar nemazai atsispaudimu padarau, tai gal del to man taip atrodo smile.gif
*

man maniškį atvežė toks vyrukas, kainavo 800 Lt, galiu koordinates duot. gariūnuose toks pats variantas 850 lt, pardoj (Vilniuj Karolyje) - 1200 Lt. garantoija turbūt normali tik pardoj. bet šiaip jei yra bėdų, tai tam vytruykui skambini ir viską susitvarkai. Šiaip Deltim Fokuso yra kiek mažesni ratai, nei šiaip tų dideliais ratais, ir tie ratai kažkaip mistiškai atitinka laiptų pakopos dydį, tai su užvežimu jokių problemų. nei sykio nenešiau.
Timbuktu
Mes turim Deltim Voyager ( universalus). Jau isvardijo cia jo privalumus, tikrai ir grazus ir vaziuoja "minkstai". Sunkokas - 13kg bet as laikau ji masinoje, tai tas svoris dzin biggrin.gif Pirkau Gariunose uz 550Lt su garantija tik neatsimenu kiek ta garantija galioja metus ar 2 doh.gif . Tai tas pardavejas sake kad is jo Latviai perka ir veza i Latvija mirksiukas.gif Jeigu reikia as turiu to vyro telefona ( tik rasyk i AZ). Dar yra svetaine Deltimo: deltim cia

QUOTE(Bzzz @ 2005 09 14, 09:09)
*

Tinka
QUOTE(joljo @ 2005 09 15, 13:04)
Nejau už 800 pilną komplektaciją( su autokėdute ir adapteriu). pasaka... 4u.gif
Nes parduotuvėj 1200 kainuoja visas pilnas komplektas iš 5 dalių. Dar ir apsauga nuo lietaus dovanų  4u.gif
*

ha, su viskuo. ir dar su lopšio tvirtinimo mašinoj sistema. O apsaugą nuo lietaus už 22 Lt nusipirkom, tokią universalią, kuri visiems lopšiniams tinka. nes kai buvau Karolyje, atskirai deltimam nepasiūlė. o gal nebūna g.gif

man vienitelis šio modelio trūkumas - kad rankena nepersimeta. Tiesa galima kėdutę uždėt ir kita puse, bet su sėdima dalim tai jau nelabai gaunasi, nes stogas ir rankena kažkaip per arti būna. Bet iš bėdos manau sueitų. Nu bet turbūt nebūna ir lopšinio varianto ir permetamos rankenos.
Nikoleta
Jau susirūpinome vežimėliais, pažystama turi lenkiškąjį AKJAX vežimėlį, neatsidžiaugia, rankena persimeta, sėdimos 4 padėtys, ratai dideli pripučiami, apsauga nuo lietaus, nuo vabzdžių, lopšelis ilgas ir platus, na lyg viskas yra kas turėtų būti vežime g.gif bet norėtūsi ir daugiau nuomonių, ar patvarus ax.gif Gal kas turite, kokia nuomonė apie šiuos vežimėlius 4u.gif
Simuko
Viskas, kas isvardinta tikrai yra, dar linges tokios nzn kaip tiksliai apibudint, jei vaziuoji toli grazu ne lygiu pavirsium, tai maziuko netranko, miego netrikdo tie nelygumai.Sportinukas pasidaro - erdvus. Vienintelis jo trukumas - svoris.Man jo nesiot nereikia, laikom garaze, bet jei reiktu nesiot, butu nekas schmoll.gif

del patvarumo - mums sita vezimuka atidave - buvo vieno vaiko, tiesa itin nedaug naudotas, nes vaikutis is vis nepripazino jokio vezimo ir nesededavo juose doh.gif tai tikrai kuo puikiausios bukles iki siol thumbup.gif
Tekle

Mes irgi turim lenkišką AKJAX vežimėlį. Atidavė jau panaudotą pažįstami. Aš tai pasakysiu taip: jeigu gyveni nuosavame name arba pirmame aukšte, tai tada toks vežimas geras. Labai gerai tie dideli ratai (lengviau važiuoja). Bet aš gyvenu penktame aukšte, name, kuriame nėra lifto schmoll.gif Tai tik dėl to tokį vežimuką naudoju, kad atidavė už dyką. Be to, buvo ruduo, žiema, tai vaikis daugiausia balkone miegojo. Kartais tik išeidavau į lauką, kai kas nors padėdavo nusinešti tą griozdą.
Tai va, svoris tikrai didelis. Bet dabar artėja vasara, vaikis pradės sėdėti, tai manau, kad pirksiu kokį lengvesnį vežimuką-skėtuką, nes tas AKJAX irgi pasidaro toks, kaip skėtukas, bet svoris tai vežimo išlieka tas pats, o vasara tikrai dažniau į lauką vaikščiosim. tongue.gif
Nomedav
Sveika, aš irgi turiu Akjax vežimą, pirkau naudotą iš draugės. Tikrai didelis ir erdvus, impregnuota ir nebijo lietaus medžiaga, puikiai plaunasi, nenusitrina ir neišblunka. Vežimas patogus ir vaikui, ir mamai, vaikas jame puikiai jaučiasi. Nors pasidaro ir sportinis, bet svoris -tikrai nemažas, taigi, pirkau sportinį lengvesnį vežimėlį Hauck firmos, nes kad ir nuo lifto nusinešti į lauką tik keli laipteliai, bet jau pavargau jį tąsyti... biggrin.gif
Natalocka
O mes turėjome lopšynį ROAN Kortina. Mums labai patiko. Minkštutėlis, erdvus, supantis. dėl svorio... net nepastebėjau. gal ir sunkokas...., bet aš nepasakyčiau, nes nuvažiuodavau galiniais ratais ir tiek, vat ir visą bėdą, kaip išnešti tokį vežimaitį. O Dabar jei pirkčiau tai irgi ROAN, bet Marita, ten privalumas yra tame, kad dar galima pakelti lopšio nugarelė, kaid vaikui būtų aukščiau.
**kiškutė**
Mūsų lenkų-vokiečių gamyba,bet mnan daugaiu atrodo,lenkų Toma-Expander,universalus,erdvus,amortizatoriai,pripučiami ratai,tikrai neblogas,tik gal sunkokas,bet nešiot mums nereikia smile.gif garantija 1m,naudojam tik 7mėn.,bet nesiskundžiam schmoll.gif
rence*
Mano vaikelis turi gimti rugsejo gale..Tad ieskodama jam vezimelio ksaitinejau forumus, konsultavausi pardese ir vis labiau linkstu prie lenkisko Deltim focus..Beje, skaiciau atsiliepimus lenku forumuose tai mamytes ji tikrai giria..O ypac si modeliuka. Palyginus su nekuriais uzsienietiskais Moon, Jane tai lenkisku kaina prieinama ir tkrai nedaug kuo jie skiriasi..Dar svarbu kad jie projektuojami kad atitiktu poreikiui: pvz. kokia ziema Lenkijoje o kokia pietieciu kraste (Italija ir pan) - tai skiriasi ir naudojamos medziagos ir pvz lopsio ismatavimai..
Taip kad as uz lenkiskus vezimelius - tik aisku ne visus..Vat butent Deltim focus ar voyager tai thumbup.gif
*grazuolyte*
Turėjau Tako CITY VOYAGER ir likau patenkinta šiuo vežimuku. Ratai pripučiami, tai važiavimas buvo thumbup.gif Vežimas buvo patogus ir vaikui ir mamai. Tik sportinis variantas nelabai patiko, nes labai jau didelis. o ir nepatogūs diržai, tad teko pirkti kitą. bet vistiek likau patenkinta thumbup.gif

user posted image
*baRboSa*
O mes turejom "Bebetto" firmos vezimeli,labai geras buvo,patvarus ir spalvos labai grazios thumbup.gif .negaliu ivardint nei vieno trukumo,tikuiosi mamyte kuri ji is musu pirko ir patenkinta. smile.gif
ugi
QUOTE(*grazuolyte* @ 2007 09 07, 09:18)

user posted image
*

bet jis ziauriai sunkus, mano drauge turejo - tai ji viena neuzsinesdavo, tekdavo kaskart kazkieno pagalbos prasyt schmoll.gif
mamyte neringute
gal yra mamyciu givenanciu siaures airijoje?gal kas galite patarti koki vezimeli pirkti cia -airijoje?su vyru vis ziurinejam klausinejames bet kad ka tinkamo butumem issirinke tai nieko.is lietuvos siustis ar parsivezti tai neapsimoka nes reiktu dideli virsvori moketi.gal kas galetu patarti?aciu... smile.gif
Viltin
Mes turim lenkiska "Anmar". Grazus, dideli ratai, todel lengvai ir tyliai vaziuoja, lieti ratlankiai lotuliukas.gif . Jis sunkus, bet as jo nenesioju- zemyn stumiu (is 4 auksto), aukstyn- traukiu.
lauksna
aš dar dukrai gimus buvau pirkusi "Krasnal" - dabar ir sūnui naudoju - neturiu jokių nusiskundimų, gal dėl to, kad nuosavame name gyvenam - nereikia tampyt laiptais ir nėra problemų, ar tilps į liftą.
juliux
Turim lenkišką "Wozkoland". Tikrai labai patogus, geras vežimukas. Pritaikytas ir žiemai ir vasarai. Daug kišenių, apsaugėlių ir pan. mirksiukas.gif Tiesa, svoris 15 kg. Kai reikėdavo - sulankstau vežimuką ir kaip lagaminą ant ratukų užridenu į kurį reikia aukštą.
*Amadeja*
noreciau paprasyti tu mamyciu pagalbos kurios turi vezimelius Deltim Fokus. noreciau daugiau suzinoti apie ju kokybe.modelis man patiko tik nezinau kur galima butu pasiziureti ir nusipirkti smile.gif
labinta3
O mano patirtis su lenkisku vezimeliu tai nelabai kokia. Turejom ta jau anksciau vienos mamytes pamineta "Toma" Expander'i.
Tai is pradziu jis man lyg tiko ir patiko - dukra gimus spalio men. tai teko ziema vazineti, vezimaitis pasiltintas toks, vejo neprapuciamas, ratai dideli, per sniega pakankamai gerai vaziuojantys ir modeliukas grazus (viens prie vieno panasus i "takko city voyager'i" vezima ant nuotraukos pries tai buvusios, tik spalvos kitokios) del svorio - taip, sunkus, bet liftas yra tai si problema atpuole.
Visos bedos prasidejo kai atejo pavasaris ir mano vaikiukas pradejo sedeti. Pasirode kad sis vezimaitis sedinciam leliukui visiskai nepritaikytas. Vezimas pagamintas is baisiai slidzios medziagos - tai vaikas vis nuslysdavo sededamas, uzknisdavo taisyt. Antras dalykas - labai nepatogiai itaisyti saugos dirzai - butu bent jau zmoniskai reguliuojami tai gal ir neslidinetu taip. Nu zodziu nervuodavomes isejusios i lauka ir as, ir vaikas doh.gif . Kol galu gale truko mano kantrybe, nusprendziau as ji parduoti ir nusipirkau sportinuka tai dabar vazinejam ir vargelio nematom thumbup.gif .
labinta3
QUOTE(labinta3 @ 2007 11 27, 15:21)
O mano patirtis su lenkisku vezimeliu tai nelabai kokia. Turejom ta jau anksciau vienos mamytes pamineta "Toma" Expander'i.
Tai is pradziu jis man lyg tiko ir patiko - dukra gimus spalio men. tai teko ziema vazineti, vezimaitis pasiltintas toks, vejo neprapuciamas, ratai dideli, per sniega pakankamai gerai vaziuojantys ir modeliukas grazus (viens prie vieno panasus i "takko city voyager'i" vezima ant nuotraukos pries tai buvusios, tik spalvos kitokios) del svorio - taip, sunkus, bet liftas yra tai si problema atpuole.
Visos bedos prasidejo kai atejo pavasaris ir mano vaikiukas pradejo sedeti. Pasirode kad sis vezimaitis sedinciam leliukui visiskai nepritaikytas. Vezimas pagamintas is baisiai slidzios medziagos - tai vaikas vis nuslysdavo sededamas, uzknisdavo taisyt. Antras dalykas - labai nepatogiai itaisyti saugos dirzai - butu bent jau zmoniskai reguliuojami tai gal ir neslidinetu taip. Nu zodziu nervuodavomes isejusios i lauka ir as, ir vaikas  doh.gif . Kol galu gale truko mano kantrybe, nusprendziau as ji parduoti ir nusipirkau sportinuka tai dabar vazinejam ir vargelio nematom  thumbup.gif .
*

Ir dar: mamytems, kurios ketina daznai vakscioti apsipirkti su leliukais nuosirdziai nepatariu rinktis tokio tipo vezimu - labai jau jie gremezdiski ir nemanevringi - pavargsit belaviruodamos tarp lentynu su tokiu...
zbara
na aš pirkau naują Akjax Novus. galiu pasakyt tikrai geras puikiai atlaikė dviem vaikam. nereikia jokių priedų dasipirkt viskas buvo. 2 buomeliai ,užklotai ir kt.
dideli ratai, super važiuoja per tokius šaligatvius lietuvėlės. thumbup.gif nusipirkau sportinuką mažais ratais, negalėjau pavažiuot, pridaviau atgal i pardę doh.gif lengvas, bet kas iš to jei aš per kiemą nepravažiuoju mažais ratais.
man net gaila atsisakyt savo vežimo, nes vasarai sunkus. bet praitą vasarą atvažinėjau, sportinė dalis be priekaištų, vaikui patogu thumbup.gif ir i mašiną puikiai telpa. tik svoris tas mirksiukas.gif bet ne problema mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(labinta3 @ 2007 11 27, 14:21)
pagamintas is baisiai slidzios medziagos - tai vaikas vis nuslysdavo sededamas, uzknisdavo taisyt. Antras dalykas - labai nepatogiai itaisyti saugos dirzai - butu bent jau zmoniskai reguliuojami tai gal ir neslidinetu taip. Nu zodziu nervuodavomes isejusios i lauka ir as, ir vaikas  doh.gif . Kol galu gale truko mano kantrybe, nusprendziau as ji parduoti ir nusipirkau sportinuka tai dabar vazinejam ir vargelio nematom  thumbup.gif .
*

užtaisei kitai mamytei vargelio lotuliukas.gif
lili*
Mes turim AKJAX TRAPER lux , tai vežimas tikrai patogus vaikučiui, šiltas, didelis lopšys, vidus medvilninis, ratai dideli, važiuoti lengva ir t.t., bet svoris doh.gif , gerai jis tiems kas pirmam aukšte ar name gyvena, nes laiptais užtempti jį tai nemažai jėgų reikia blush2.gif
zbara
QUOTE(lili78 @ 2008 03 05, 16:37)
Mes turim AKJAX TRAPER lux , tai vežimas tikrai patogus vaikučiui, šiltas, didelis lopšys, vidus medvilninis, ratai dideli, važiuoti lengva ir t.t., bet svoris  doh.gif , gerai jis tiems kas pirmam aukšte ar name gyvena, nes laiptais užtempti jį tai nemažai jėgų reikia blush2.gif
*

jėgos tai reikia doh.gif bet man pirmam aukšte liuks.
bet užtat ilgiems pasivaikščiojimams tinka.
gustaine
Asmeniškai man geriau senas geras hauckas, bet tik ne lenkiškas vežimas mirksiukas.gif
MR servisas
QUOTE(gustaine @ 2008 03 20, 19:16)
Asmeniškai man geriau senas geras hauckas, bet tik ne lenkiškas vežimas  mirksiukas.gif
*

Geras Hauck'as - naujas Hauck'as. Asmeniskai isbandes 3vnt. Hauck (su permetama; sketis Mini star; triratis) gun_bandana.gif Labai nusiviles Hauck kokybe...
gustaine
QUOTE(MR servisas @ 2008 03 20, 19:37)
Geras Hauck'as - naujas Hauck'as. Asmeniskai isbandes 3vnt. Hauck (su permetama; sketis Mini star; triratis)  gun_bandana.gif  Labai nusiviles Hauck kokybe...
*

Esu išbandžius porą hauckų (augindama sūnų), viskas buvo normaliai. O va kai gimė dukrytė užsimaniau x lander x1, labai jau jis man buvo gražus. Pasirodė tik gražus... doh.gif pavargau tampyti rankeną, nes sunku buvo suskleisti, o didžiausias nesusipratimas laukė tada, kai uždėjus sportinę dalį nieko negalėjau idėti į pirkinių krepšį unsure.gif žodžiu, kokybė gal nebloga, bet nepatogus tai tikrai 4u.gif
*Sigučiux*
Mes turejom lenkiska universala, tikrai buvo geras, kol mergyte gulejo. Kai panoro sest, tai ir as panorau lengvesnio vezimelio biggrin.gif
dorote
draugiškai patariu, venkite lenkiškų vežimų. mes pirkome Eurobaby Safary. rezultatas - perlūžo metalinis rėmas perpus blink.gif vežimas metamas į šiukšlinę, neatitarnavo nė metų. kitą kartą geriau mokėsiu daugiau, bet būsiu gal labiau garantuota. iš klaidų mokomės mirksiukas.gif
DIUMA
mes taip pat turejome lenkiska vezimeli, puikiai mums tarnavo thumbup.gif
P.s. vezimelio naudojimo instrukcijoje buvo aiskiai nurodyta kad jis tinkamiausias vaikiukams iki 13kg, be to negalima prisikrauti daug daiktu i vezimelio dugna, skirta prekems, berods tik 2kg
kince
aš ir nieko prieš lenkiškus universalus prieš5 metus vežiojau dukrą ir tikrai krepšį pilną veždavau o dabar dar ir antram geras gerai išsilaikė vežimas svarbiausia per dobilėnus nevažinėt su protu viską daryti ir visi vežimėliai bus geri jis tarp kitko ajax firmos aliuminis nesunkus kas geriausia drinks_cheers.gif thumbup.gif
dorote
mes savo sportinuką labai daug eksploatavom, naudojom intensyviai, todel matyt, mums neatlaikė. kaip su mašinos įsigijimus yra loterija, taip ir su vežimų mirksiukas.gif faina, kad kitų nenuvylė ax.gif
Egipta
Gal kas nors zinot kokios firmos sitas vezimelis???

user posted image
Erkesta
Mes turim lenkišką Viper firmos... Pirkom dėl to kad pigus ir gražus buvo, bet dabar tokio nė už ką nebepirkčiau. Na gyvenimo būdas toks, kad jis man per didelis, per sunkus, per griodiškas ir laaaabai nepatogus doh.gif
Šiaip universalus, dideli ratai, amortizacija, stabdžiai ir visa kita.. BEt jis toks visas Baršku- pabaršku doh.gif ilgiau važinėjantis pradeda girgždėt ir pan...

Tai sakiau jei dar vieną vaikelį turėsiu tai nepagailėsiu keliais šimtais brangesnį nusipirkt, kad ir į mašinos bagažinę tilptų ir kad nereiktų pusvalandį į 4 aukštą jo tįsti doh.gif
vilnera
Mano nuomone apie lenku gaminius tokia :Lenkai nera geri isradejai,bet puikus kopijuotojai-ju gaminiu dizainas mazai skiriasi nuo pripazintu geriausiomis firmu gaminiu,bet lenkiska produkcija daug pigesne,mat naudojamos daug prastesnes medziagos ir mechanizmai.Lenkiski vezimeliai fotonuotraukose nesiskiria nuo geru firmu vezimu,skirtumas islenda juos naudojant-vat del to ir barsku pabarsku..Jei nepabandai gero vezimo,tuomet tinka ir lenkiskas smile.gif
Erkesta
QUOTE(vilnera @ 2008 05 12, 09:23)
Mano nuomone apie lenku gaminius tokia :Lenkai nera geri isradejai,bet puikus kopijuotojai-ju gaminiu dizainas mazai skiriasi nuo pripazintu geriausiomis firmu gaminiu,bet lenkiska produkcija daug pigesne,mat naudojamos daug prastesnes medziagos ir mechanizmai.Lenkiski vezimeliai fotonuotraukose nesiskiria nuo geru firmu vezimu,skirtumas islenda juos naudojant-vat del to ir barsku pabarsku..Jei nepabandai gero vezimo,tuomet tinka ir lenkiskas smile.gif
*

Tai kad ir nebandžius gero, daug proto nereik suprast kai pabandai tą lenkišką, bent jau tas kurį mes turim tai ššš pasakysiu.. Nepirkčiau daugiau niekad tokio ir dar kitam pasakysiu drinks_cheers.gif
smelita
niekada nepirkciau lenkisko vezimelio ir kitam nepatariu.jau geriau rimtesny deveta.didziausias s....visas kliba barska.baisu vaika pamest gali.kuo maziau vazineji tuo greiciau ratai nusmunka.issiskecia oi ne. ir i masina netelpa normaliai
zyva
o gal kas esate susidurusios su sia firma CASUALPLAY,noretusi suzinoti kokia jusu nuomone apie siuos vezimelius smile.gif
Olmeca
O mes turejom ANMAR vezimeli, tai lopsiniu variantu likome baisiai patenkinti, bet svoris jo nemenkas, nors ir nelabai didelis apie 13 kg, gyvenom pirmam aukste, tai uzvaziuot nekildavo problemu, kazkaip niekad ne nenesiau jo, nes ratai atitiko laiptus ir uzvaziuodavom blush2.gif siaip erdvus, vaziuoja puikiai, ziemai pritaikytas, bet va sportine dalis tai nera labai patogi, todel isigijome Hauck'a, o senaji pardaveme, aisku pirkejui isaiskinome visus pliusus ir minusus
loretasb
mes ir turime lenkiska klasikini universalu vezima firmos "Wampol".Vezimas ne mazas, aukstas, sunkus , lopsys labai didelis, erdvus, sportine d ir gera (Kiek pamenu su lopsiu vezimas sveria apie 20 kg., su sedima dalimi maziau. smile.gif
Vaziuokle ir gera, dideli pripuciami ratai.(kaip mums dazni pasivaiksciojimai miske, tai iseitis l gera)

Kol vaikas nevaiksto , puiku.

renatienė
mūsų sportinukas buvo Eurobaby thumbup.gif , atlaikė tikrai puikiai, daug naudojom gamtoje, tikrai ne šaligatvių sąlygomis važinėjom
Čia kaip kam pasiseka 4u.gif
inggridux
mes turim akjax traper ir esam laaaabai patenkinti,ir graziai atrodo ir kokybe nesiskundziam.....bet patariu pirkti tik toms kurios gyvena nuosavam name ar pirmam aukste,nes svorio jis turi mirksiukas.gif
Mrs. R
Gal kas bandė ramatti?
Akcijinius dabar?
159Lt
sketukas
user posted image

399Lt
universalas
user posted image

299Lt
user posted image

ir dar per skelbiu.lt galite paieskoti... 4u.gif

dauginda

Mes turime Coneco Saturn. Geras vezimukas uz beveik 370 Lt kaina. Rudeni tiek mokejau, o dabar maciau, jie atpige. Vaziuojant nebarska, nes ratukai minksti. Lengva valdyti, tik norint uzvaziuoti ant bortelio, galinius ratukus reikia siek tiek spusteleti koja. Bet cia turbut daugelio sketuku problema. Tai visiskai nevargina, kai pripranti, viskas automatiskai gaunasi. Vezimukas siauras, todel parduotuveje bet kur pravaziuoju. Vaikui jame erdvu. Kai salta, uzkloju - vietos uzklotui pakanka ir vaikas nera suspaustas. Geras kojyciu uzdangaliukas. Jis uzsidengia gana aukstai, todel nebaisu, jei vejas pucia, ar netiketai lyti pradeda. Be to, sio vezimelio stogelis reguliuojasi. Jis uztrauktuko pagalba atsismaukia ir nusileidzia, uzstodamas vaikui vaizda ir apsaugodamas nuo vejo, saules ar lietaus. Yra apie 160 laipsniu gulima padetis. Jos pilnai uztenka. Dirziuku pagalba vaikas prisisega. Ziema siame vezimelyje vaikas kuo puikiausiai telpa su kombinezonu. Netgi uzklotukui vietos uztenka. Vezimelis uzdaras, nera jokiu skyliu ar ertmiu.
Labai gera lenku vezimeliu kokybe.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.