Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jis man buvo per geras, todel jį palikau...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
Onomotopėja
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 07 30, 13:51)
  Palieka gerus vyrus, nes nebuna meiles is moters puses ir aistros, kad ir koks jis ten tobulas ir geras, ir vaikus myli ir zmona myli  smile.gif ir pinigus uzdirba ir negirtuoklis ir nenuobodus ir ne meme.
*

drinks_cheers.gif Tokį "nuobodylą "turiu dabar pasiėmus.....exė priekaištavo jam, kad zanuda, nuobodus ir kvailas.... O pati taip įdomuolio ir nesusirado..jau kiek metų viena kukuoja.........o man nė nuobodus, nė zanūda...puikus vyras ir draugas wub.gif
Awriuke
Laba pasakykit kur rast gerieti bigsmile.gif
As tiek metu pragyvenus su "blogiuku" noriu super geriecio ir ramaus vyro! Tik kur toki rast g.gif lotuliukas.gif
Prikolnaja
QUOTE(Awriuke @ 2011 01 15, 21:37)
Laba pasakykit kur rast gerieti bigsmile.gif
As tiek metu pragyvenus su "blogiuku" noriu super geriecio ir ramaus vyro! Tik kur toki rast g.gif  lotuliukas.gif
*

aga... as nuo savo blogiuko pabegau, galeciau priglausti ta gerieti lotuliukas.gif
KiaulPienė
QUOTE(smulan @ 2010 12 09, 23:35)
Tos kurios geriecius meta, nes jie NUOBODUS, yra visishkos nesubrendeles...
joms reikia barniu ir riksmu kaip per muilo operas..
o po to kai isteka uz tokiu karshtakoshiu, pavyduoliu,reksniu, aistringu tokiu..
taj kankinasi iki tol kol issiskiria...
jei siaip vaikinas su kuriuo pasilinksmint norisi,trumpalaikis toks, taj gerai ir karshtakoshis..
bet jei nori seima kurti...reikia i toli mastyt..
*

Papildyčiau, kad ne tik nesubrendėlės, bet ir žemos savivertės moterys arba moterys iš nedarnių šeimų. Tokias purto nuo minties apie buvimą su atsakingu šeimos žmogumi, bet tai tik dėlto, kad pačios pasąmonėje nesijaučia esančios vertos tokio vyro. Arba jos matė tokį šeimos modelį, kur vyras anaiptol ne gerietis. Jeigu tokios moterys laiku atsikvošėja, kol dar neprigimdė vaikų nuo "karštuolio", jei jos ima ne keisti vyrus, o įsigilina į save, joms yra šansas sukurti naują darnią ir laimingą šeimą su "geriečiu".
lututė
QUOTE(zhilius @ 2009 05 26, 19:27)
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras? Ar moterims tikrai patinka truputi blogesni, kad neleistu jaustis "kaip princesei ant zirnio"? Mano zmona savo exa paliko butent del to, ir dziaugiasi santuoka su manimi - tuo kurio prie zaizdos tikrai nepridesi... devil.gif
*

tingėjau temą skaityt...tai įlindau tiesiai prie ištakų... biggrin.gif Zhiliau,maž tu lovoj geras-tai ir gavai sau moterą ? biggrin.gif
Prikolnaja
QUOTE(lututė @ 2011 01 19, 21:26)
Zhiliau,maž tu lovoj geras-tai ir gavai sau moterą ?  biggrin.gif

gerai cia lotuliukas.gif
nesvarbu kad jis buvo geras zmogus, o tave pasirinko kad tu geras lovoje drinks_cheers.gif
Brunetė30
QUOTE(zhilius @ 2009 05 26, 18:27)
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras? Ar moterims tikrai patinka truputi blogesni, kad neleistu jaustis "kaip princesei ant zirnio"? Mano zmona savo exa paliko butent del to, ir dziaugiasi santuoka su manimi - tuo kurio prie zaizdos tikrai nepridesi... devil.gif
*

"Per geras" išvertus į suprantamą kalbą - vėpla, ištižėlis, flegma, pastumdėlis ir t.t.
raudoni bateliai
O aš iš savo patirties pasakysiu, koks dar gali būti variantas "per gero" vyro ax.gif
Visada maniau, kad per gero būti negali, nes po patirties su savo exvyru supratau, kad su blogiukais man tikrai ne pakeliui... Ir vyro, kuris nelinkęs į ekstrymus, nemėgsta bartis ir pyktis, kuris klausinėja savo mylimosios ar tau gerai/ne šalta/ ne šilta/kur šiandien eisim brangioji ir t.t. nelaikau mėme smile.gif
Aišku, būna tokių egzempliorių, kad jau visiškai... kojos iš namų neiškels, kojinių nenusipirks be savo žmonelės, bet tai jau tikrai skudurai, o ne "geriečiai".

O dėl to, kad gali būt "per geras", tai gali būt "per geras" konkrečiai moteriai. Nes buvo mano gyvenime vyras, kuriam jaučiausi nepakankamai tobula unsure.gif Jis to niekada nesakė, bet pats buvo visapusiškai teisingas, skrupulingas, pedantiškai tvarkingas, nerūkantis, negeriantis, stilingas, protingas, išsilavinęs ir t.t. Dar ir iš kitų (tėvų, draugų, draugų žmonų, bendradarbių) nuolat sulaukdavo patvirtinimo, koks jis nuostabus ir kaip nuskils jo būsimai žmonai. Jis nesakė man blogų žodžių ir nepriekaištavo, bet užtekdavo, pvz. penkias (tikrai penkias ar net mažiau) minutes pavėluot į pasimatymą, jau žvilgnis toooks blink.gif plaunant indus ar gaminant maistą prie jo akių aptaškyt stalviršį - dūsaudavo, tuoj čiupdavo skudurėlį ir t.t. Užteko per ilgus ne vienerius draugystės metus vienintelį kartą nusikeikt, atrodė, kad jį infarktas ištiks...
Ilgainiui pati ėmiau jaustis nepilnaverte - nepakankamai gera, nepakankamai gražia, nepakankamai šaunia ir t.t. Nors ir sakė, kad aš jam pati pačiausia, dėl jo tokių veiksmų ir baisios baimės nors kartelį susipykti (nors aš pati esu visiškai nekonfliktiška, tikrai nemėgstu "audrų") jaučiausi kaip kokiuose auksiniuose tobulumo rėmuose įsprausta. Todėl ir nutiko taip, kad jis man buvo "per geras" ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.