Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jis man buvo per geras, todel jį palikau...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
zhilius
Siaip ''gerieciai'', tai ir turejau omenyje, kad jiems visada viskas gerai, sutinka su viskuo ka sako zmona, daro viska ka ji liepia, neturi savo nuomones, negali savo galva priimti sprendimu, jo draugai tik zmonos draugai it t.t.
Neturejau omenyje tu, kurie yra tiesiog geri savo seimai. biggrin.gif
Ledum
QUOTE(zhilius @ 2009 06 08, 18:28)
Siaip ''gerieciai'', tai ir turejau omenyje, kad jiems visada viskas gerai, sutinka su viskuo ka sako zmona, daro viska ka ji liepia, neturi savo nuomones, negali savo galva priimti sprendimu, jo draugai tik zmonos draugai it t.t.
Neturejau omenyje tu, kurie yra tiesiog geri savo seimai.  biggrin.gif
*

Bet juk yra žmonių ( nesakau vyrų ar moterų ) kurie lyg ir " turi" TEISINGĄ visuomenei priimtą nuomonę. Iš tikro patys neturi, o tik išmokę tą nuomonę. tongue.gif Ir bijo pirstelėt, kad tik nuo savo tobulumo ir aišku gerumo nenukryptų.

O vyrai ar žmonos kuriems visada viskas gerai yra didelis melas. Kitas klausimas kodėl jie taip vaidina, kad viskas gerai. O gal nori į užpakalį sulįsti ? g.gif

Mano draugės draugė turėjo vyrą kuris blogo žodžio nepasakydavo. Buvo užuojauta ir supratimas. Ir visos mergos pavydėjo idealios santuokos. Kol vieną dieną būtent tas vyras susikrovė daiktus ir išėjo. Tik pasakė,kad bomba sprogo ir, kad daugiau nebegali . verysad.gif Va taip.
Lotyna
QUOTE(Ledum @ 2009 06 08, 18:20)
Iš tikro geriausia paprastas normalaus diedas su savo trūkumais ir privalumais. Ir kuriam aš tinku tokia kokia esu. Ir ,kad manęs nedresuotų.  tongue.gif Nes tai mane žemina. Ne be reikalo anoj temoj klausiau kaip jaučiasi dresuojama žmona. Nes kai mane norėjo padresuoti jaučiausi taaaip šlykščiai. Ir netikiu, kad kam nors gali tokie dalykai gali patikti. Viskas gali būti tik iš gerų norų. tongue.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(zhilius @ 2009 06 08, 18:28)
*

Man irgi tokie "gerieciai" iskart iskilo pries akis, kai pamaciau sita tema drinks_cheers.gif

Deja, kaip matau, dauguma pasisakiusiuju isivaizdavo truputi kitaip smile.gif
ŠiaurėsPašvaistė
jo... buna tokiu situaciju.........

mano vyra pirmoji zmona paliko, ir dar bande aiskintis ar as pakankamai gera kad gauti toki vyra....

o gerietis tai rupinasi vaikais, labai juos myli, daro valgyti, per diena ne syki pasako kaip mane myli, domisi ar as nepikta, ar neliudna, ar nenusiminus, daro ukio darbus, megsta keliauti, pramogauti, augina suni, niekada nepadaugina alkoholio...
ir as ji dievinu...

tai yra nuostabus zmogus, protingas, stiprus, asmenybe kieta ir garbinga...

va, bet pirmai moterishkei jis buvo per geras...ji nieko neveike tik eme ir naudojosi, buvo gryna vartotoja... ir viena diena nusibodo...

mes gi darbus dalinames, viska darom kartu, ir viskas yra nuostabu...ir nuostabi ta pirmoji, kuriai netiko mano vyras... jei ne ji smile.gif mes butume niekada nesusitike... tai ačiū jai...
Lotyna
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 08, 19:14)

mano vyra pirmoji zmona paliko, ir dar bande aiskintis ar as pakankamai gera kad gauti toki vyra....

o gerietis tai rupinasi vaikais, labai juos myli, daro valgyti, per diena ne syki pasako kaip mane myli, domisi ar as nepikta, ar neliudna, ar nenusiminus, daro ukio darbus, megsta keliauti, pramogauti, augina suni, niekada nepadaugina alkoholio...
ir as ji dievinu...

va, bet pirmai moterishkei jis buvo per geras...ji nieko neveike tik eme ir naudojosi, buvo gryna vartotoja... ir viena diena nusibodo...

mes gi darbus dalinames, viska darom kartu, ir viskas yra nuostabu...ir nuostabi ta pirmoji, kuriai netiko mano vyras... jei ne ji smile.gif mes butume niekada nesusitike... tai ačiū jai...
*

Dziaugiuosi kartu su jumis ... Manasis irgi toks man ir vaikui drinks_cheers.gif wub.gif
Taciau manau, kad neskaitet keliu postu auksciau, kur sakoma, kad ne apie tai snekama mirksiukas.gif
Ledum
QUOTE(ŠiaurėsPašvaistė @ 2009 06 08, 19:14)

ir as ji dievinu...

*

O kiek laiko jūs kartu ?
Ir kuriam iš jų nusibodo. Jam ar jai. g.gif
Ledum
Šiaip tai rašiau ne apie tokius vyrus kurie rūpinasi savo moterim, o apie tokius kurie siekia tobulumo tiek sau tiek jai. tongue.gif
ruoniukas
QUOTE(zhilius @ 2009 06 08, 17:28)
*

tai kokie jie gerieciai ??? memes jie ...nesvarbu kas tu vyras ar moteris bet savo nuomone turi tureti ...aciu dievui mano ne gerietis ir neblogietis o tiesiog normalus zmogus lotuliukas.gif
Ledum
QUOTE(ruoniukas @ 2009 06 08, 22:48)
tai kokie jie gerieciai ??? memes jie ...nesvarbu kas tu vyras ar moteris bet savo nuomone turi tureti ...aciu dievui mano ne gerietis ir neblogietis o tiesiog normalus zmogus  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif Tas gerumo siekimas rolleyes.gif Čia jau net kaip koks konkursas gavosi kas geriausias. lotuliukas.gif
S@msara
Mano drauge vis skundziasi, kad jos vyras su ja visa laika su viskuom sutinka, kad su juo nepasisnekesi ir t.t. Viena syki man bunant pas juos, jisai su ja kazkokiu klausimu nesutiko. Tai ka jus manot, mano drauge vos ne isterija iskele doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif Gal kai kurie,taip vadinamieji geruoliai, nori namuose ramybe issaugot...
O siaip, tai tikrai cia daugiau snekama apie zmones, kurie neturi savo nuomones ir yra nuobodus, bei norintys savo ramybes... wink.gif
***Žaltvykslė
QUOTE(braškė7 @ 2009 06 09, 02:13)
Mano drauge vis skundziasi, kad jos vyras su ja visa laika su viskuom sutinka, kad su juo nepasisnekesi ir t.t.  Viena syki man bunant pas juos, jisai su ja kazkokiu klausimu nesutiko. Tai ka jus manot, mano drauge vos ne isterija iskele doh.gif   lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bigsmile.gif  Gal kai kurie,taip vadinamieji geruoliai, nori namuose ramybe issaugot...

*

Be abejo. Jei žmona nesugeba ramiai diskutuoti ir nepriima jo nuomonės , kas belieka?
-Duok durniui kelią.. lotuliukas.gif
S@msara
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 06 09, 06:38)
Be abejo. Jei žmona nesugeba ramiai diskutuoti ir nepriima jo nuomonės , kas belieka?
-Duok  durniui kelią.. lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jai belieka skustis koks jis nuobodus ir neturintis savo nuomones biggrin.gif
Ledum
QUOTE(braškė7 @ 2009 06 09, 12:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o jai belieka skustis koks jis  nuobodus ir neturintis savo nuomones biggrin.gif
*

g.gif Žmona, tai tikrai skūsis visiems dėl neturinčio savo nuomonės vyro. Tikrai neįvertns, kad ta nuomonė KAD TIK BŪTŲ RAMYBĖ. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tokiai žmonai tikrai per geras vyras. lotuliukas.gif
Tinkis Vinkis
QUOTE(Ledum @ 2009 06 08, 18:20)
Geri vyrai ne tik be nuomonės. Yra dar viena PER GERŲ rūšis. ( Beja tokių mergų dar daugiau )
Jie siekia visiško gerumo ir tobulumo.Tobulėja iki begalybės kurios pasiekti neįmanoma. Kitaip jiems negerai. Didžiuodamiesi save vadina perfekcionistais. Matyt tas žodis labai patinka. lotuliukas.gif
Iš tikro geriausia paprastas normalaus diedas su savo trūkumais ir privalumais. Ir kuriam aš tinku tokia kokia esu. Ir ,kad manęs nedresuotų.  tongue.gif Nes tai mane žemina. Ne be reikalo anoj temoj klausiau kaip jaučiasi dresuojama žmona. Nes kai mane norėjo padresuoti jaučiausi taaaip šlykščiai. Ir netikiu, kad kam nors gali tokie dalykai gali patikti. Viskas gali būti tik iš gerų norų. tongue.gif
*

Perfekcionizmas, gerbiamoji, yra didele nelaime. Daugybe perfekcionistu labai kankinasi kazka netaip padare. Buti perfekcionistu reiskia buti pastoviam strese. Paprastai jie dideliu karjeru gyvenime nepadaro butent del pastovios itampos ir baimes, kad negales padaryti tobulai.
nemaciau ne vieno, kuris tuom didziuotusi, bet maciau nemazai nuo to kencianciu.
aiskauda
Kaip ir sakiau, temoje elementariausiai sumaisytos savokos....
zmogus meme, neturintis savo nuomones nebutinai bus geras. O geras zmogus nebutinai bus meme. mirksiukas.gif
Tad vadinkime daiktus savais vardais - geras zmogus, geras vyras ir yra geras, o meme vyras, zmogus ir yra meme. doh.gif
Ledum
QUOTE(Tinkis Vinkis @ 2009 06 10, 11:20)
Perfekcionizmas, gerbiamoji, yra didele nelaime. Daugybe perfekcionistu labai kankinasi kazka netaip padare. Buti perfekcionistu reiskia buti pastoviam strese. Paprastai jie dideliu karjeru gyvenime nepadaro butent del pastovios itampos ir baimes, kad negales padaryti tobulai.
nemaciau ne vieno, kuris tuom didziuotusi, bet maciau nemazai nuo to kencianciu.
*

drinks_cheers.gif Pritariu, kad nelaimė. verysad.gif unsure.gif rolleyes.gif
Pažįstu tokį žmogų. Jo vaikai patys geriausi, jo namas pats gražiausias, automobilis greičiausias ir t.t ir t.t. Labai stebisi kaip jam tokiam tobulam niekaip nepavyksta susirasti moters ( žmona paliko ) kuri bent kiek ilgiau su juo išbūtų. Niekaip nesuvokia ko tom moterim reikia. lotuliukas.gif Beja, tikrai nelaimingas žmogus, nors ir labai tobulas. smile.gif

Bet ką vis dėl to reiškia per geras. g.gif
Tinkis Vinkis
QUOTE(Ledum @ 2009 06 10, 11:35)
drinks_cheers.gif  Pritariu, kad nelaimė.  verysad.gif  unsure.gif  rolleyes.gif
Pažįstu tokį žmogų. Jo vaikai patys geriausi, jo namas pats gražiausias, automobilis greičiausias ir t.t ir t.t.  Labai stebisi kaip jam tokiam tobulam niekaip nepavyksta susirasti moters ( žmona paliko ) kuri bent kiek ilgiau su juo išbūtų. Niekaip nesuvokia ko tom moterim reikia.  lotuliukas.gif Beja, tikrai nelaimingas žmogus, nors ir labai tobulas.  smile.gif

Bet ką vis dėl to reiškia per geras.  g.gif
*

ai ne-e, tai jis ne perfekcionistas, o narcizas!
raimuxe
Iš kur dar tokios temos atsiranda doh.gif
zebenkstiejka
"paliko, nes pergeras"- absoliuti nesąmonė, vienas iš daugelio savo veiksmų pateisinimo būdų.. gi kai žmonės skiriasi, ir ko tik neprisigalvoja- ir kad tas negerai, ir kad anas, tokių argumentų sugalvoja, kad gali pvz. būti apkaltinta tokiu dalyku ar veiksmu, kuris santykių pradžioj kaiptik labai patikdavo tam žmogui.. žodžiu, po visais tais "nes pergeras/ perblogas/ kažką daro/ kažko nedaro.." slepiasi paprastas dalykas: partneris atsibodo, noriu naujo.. o taip nesinori būti akivaizdžia padla, tai ir prasideda sukimas į vatą, kad kažkaip prieš save ar kitus pateisinti savo veiksmus mirksiukas.gif
Jolita Mc'r
Niekas nepalieka "per gero" vyro, "per daug mielu" draugu, neismeta "per mandru" drabuziu ar daiktu.... doh.gif
Temos autore - nesazininga su mumis... gal net pati su savimi mirksiukas.gif
lincia_pincia
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2009 06 17, 15:03)
Niekas nepalieka "per gero" vyro, "per daug mielu" draugu, neismeta "per mandru" drabuziu ar daiktu.... doh.gif
*

drinks_cheers.gif

nebent temos autorei butu malonumas save lauzyti... blush2.gif
S@msara
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2009 06 17, 13:03)

*

QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 17, 14:40)

nebent temos autorei butu malonumas save lauzyti...  blush2.gif
*

Sia tema sukure vyras 4u.gif
zandzela
jug geras, nebutinai nuobodus. ax.gif ,gal labiau nevyriskas,nesavarankiskas kuri reik stumt-traukt,tai tikrai nusibostu doh.gif
Kava&arbata
Gera tema thumbup.gif Palieka gerus vyrus, nes nebuna meiles is moters puses ir aistros, kad ir koks jis ten tobulas ir geras, ir vaikus myli ir zmona myli smile.gif ir pinigus uzdirba ir negirtuoklis ir nenuobodus ir ne meme.
taram-param
QUOTE(Jolita Mc'r @ 2009 06 17, 14:03)
*

Visiškai nesutinku. Kaip tai neišmeta "per mandru" drabužiu ar dauktu? dar ir kaip išmeta. Būna gi pamatai labai gražią suknelę, pagalvoji, kad vistiek neturėsi kur jos apsivilkti, bet tuo momentu taip norisi. Nusiperki, o po metų kitų, ištrauki iš spintos visą apdulkėjusią , sulankstai, sudedi į maišelį ir užkiši kur tamsiau, kad džinsam daugiau vietos būtų. taip ir su tais per gerais vyrais. Nelieka iššūkių gyvenime, kai viskas padaryta už tave. Taip ir gyveni patenkinta. O būti patenkintai, tai ne tas pats kas būti laimingai. Galų gale ateina laikas, kai supranti, kad gyvenime trūksta aistros.
Ziemine
Gerai čia kažkuri paršė, kad tokie vyrai, kuriuos palieka moterys, tarsi be prieskonių... thumbup.gif
lututė
Aikit,panos...ar būna PER GERŲ vyrų... lotuliukas.gif man rods,kad tokių iš viso nėra...net TIK gerų retokai pasitaiko...
Na,bet kadangi temos autorius-vyras,galima suprast...
Taikliai pastebėta,kad pasakymas "per geras" reiškia ką kita-pvz "tu- tešlius",arba-"tu man nusibodai" it t.t ir pan...tai vengimas tiesaus pokalbio ir noras išlikt gerai,tik tiek.
Aišku,protingas žmogus niekada neskaudins savo partnerio,su kuriuo gal pragyveno ne vienus metus dėl tokios priežasties...
Tačiau man gerumas-ne tai,kad linksi galva,ne tai,kad tyli,sėdėdamas prie teliko ir nieko neveikia.Gerumas reiškia gerus šeimininko,partnerio,meilužio sugebėjimus.Kultūrą,taktą,jumoro jausmą-daug ką.Ir kiekvienai šitas vertybių komplektas-vis kitoks.Tačiau į komplektą turi įeit vienas pagrindinis ingredientas-tai meilė.O ji-visų kitų dalykų katalizatorius... ax.gif
Saloniki
QUOTE(zhilius @ 2009 05 26, 19:27)
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras? Ar moterims tikrai patinka truputi blogesni, kad neleistu jaustis "kaip princesei ant zirnio"? Mano zmona savo exa paliko butent del to, ir dziaugiasi santuoka su manimi - tuo kurio prie zaizdos tikrai nepridesi... devil.gif
*

"Per geras" sako tada, kai nenori įskaudinti žmogaus sakydama "aš tavęs nemyliu".
O čia jau širdžiai neįsakysi biggrin.gif
due drops
MB tas blogietis visuomenei.kai chuliganai nakti spardo laiptines duris,jis tas,kuris isbega mojuodamas peiliu(chuliganai pabega,kaimynai tyli).geras berniukas aisku skambintu 112,bet man ramiau su tokiu,kuris apgint gali.svarbiausia tai,kad MB konflikto metu niekada nepanaudotu jegos pries mane.pries uzpuolika taip,seimoj-ramu.
o del "per geru" taip esu nuo keliu pabegus,nuo cukraus dantys skaudejo lotuliukas.gif .o jei rimtai besiseiliojantis vyras-ne man
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2009 07 31, 16:15)
Aikit,panos...ar būna PER GERŲ vyrų... lotuliukas.gif man rods,kad tokių iš viso nėra...net TIK gerų retokai pasitaiko...
Na,bet kadangi temos autorius-vyras,galima suprast...
Taikliai pastebėta,kad pasakymas "per geras" reiškia ką kita-pvz "tu- tešlius",arba-"tu man nusibodai" it t.t ir pan...tai vengimas tiesaus pokalbio ir noras išlikt gerai,tik tiek.
Aišku,protingas žmogus niekada neskaudins savo partnerio,su kuriuo gal pragyveno ne vienus metus dėl tokios priežasties...
Tačiau man gerumas-ne tai,kad linksi galva,ne tai,kad tyli,sėdėdamas prie teliko ir nieko neveikia.Gerumas reiškia gerus šeimininko,partnerio,meilužio sugebėjimus.Kultūrą,taktą,jumoro jausmą-daug ką.Ir kiekvienai šitas vertybių komplektas-vis kitoks.Tačiau į komplektą turi įeit vienas pagrindinis ingredientas-tai meilė.O ji-visų kitų dalykų katalizatorius... ax.gif
*

turiu kursioka.3 metus moters neturejo(dabar jau prigriebe moteryte su vaiku).geras,atidus,lipsnus,dirbantis-uzdirbantis.domisi ir kultura,ir politika. isvaizda nebloga.kursiokiu poziuris-saugu,bet nuobodu(jokiu extrymu,jausmu protrukiu vidurnakti ir t.t.).visas toks teigiamas,bet...po poros men itariu nusisauciau
glinglingas
per geras nebuna -nebent kaip vedesi kuris nors ne ish meiles tai dare- ir galvojo pamils veliau toki gera zmogu.. nieko neishejo ir viskas - ieshko kito smile.gif sakyciau tokie zmones nerimtai ziuri i sheima. turi daug galvoti priesh sudarant sutarti visam gyvenimui su kitu zmogum .. juk tas zmogus tavimi tiki smile.gif

skirybos --tik kaip ishryshkeja tokie dalykai kuriu nebuvo matyta ar nezinojai -bet tai irgi reishkiasi vedei ar tekejai uz nepazystamo zmogaus ax.gif
pateisinu skiriasi kaip del -smurto, pradeda pijokauti, per mergas eiti ar nesirupina sheima

kita puse yra moterys kurioms patinka "ereliai"

turejau drauge kuria vis kartas nuo karto mushdavo vyras (shiaip kaip zmogus neatrode, kad sheimoj galetu taip elgtis..)
ishsiskyre su juo po kurio laiko (gal ir ash dasidejau prie to ikalbejimo skirtis, nes budavo jos gaila.. ir mushdavo ir pinigu neneshdavo namo, eidavo per mergas). -bet vistiek ji mylejo ir net gailejos, kad ishsiskyre. jai patinka vyrai "ereliai"..

jegele
man tai "per geras" pasakymas asociuojasi su reikšme "tu man netinki" tongue.gif
Tinkis Vinkis
ne veltui yra rusiskas anekdotas:

- Подумай, дорогая, десять лет - и ни одной ссоры!
- Знаю, трус несчастный!
fuksė
Kazin kaip cia gali buti ,,per geras". Itariu, kad ir prie pacio geriausio, rasciau prie ko prisiknisti.. mirksiukas.gif
Beje, manasis MB megsta kartoti, kas jis man ,,per geras" - taciau palikti jo visai nenoriu ir nesiruosiu.
vygita
geri vyrai nesimėto,tad džiaukimės kad tokiuos gerus turime mirksiukas.gif
*visterija*
turiu labai gera pavyzdį savo vyra. jo žmona su juo taip pat skyrėsi nes jis per geras , per lėtas , nieko nedaro........ visur reikia stumti ir t.t.
bet tuo pačiu ji sėdėjo namie ir tik reikalavo , reikalavo, reikalavo.
bet..........
praėjus po skirybų gal 2 metams , ir atsiradus problemoms su jai paliktu butu, aš jos paklausiau, kodėl ji , likusi gyventi savo namuose nesistengė tvarkytis taip kad nebūtų skolų už patarnavimus , kodėl neieškojo išeičių ? žinok ką išgirdau blink.gif gerai tau kad tavo vyras geras blink.gif padeda ir rūpinasi. (jos buvęs vyras) blink.gif
tuo momentu nuo jos mastymo man susuko vidurius lotuliukas.gif , spėjau iki namų rolleyes.gif ,
antrą kartą tai išgirdau gal po 10 metų ir dabar nesenai iš savo vyro dukters , atvykusios pasisvečiuoti.su dabartiniu savo vyru ji nesutaria , elgiasi lygiai taip pat , pati nedirba , tik reikalauja . skirtumas kad šitas išeina " atsipūsti" į alaus barą , gryžta atsipūtęs ir duoda į akį doh.gif . o tada ji sako - mano A**** S , buvo geras vyras lotuliukas.gif
ne tik reikalauti reikia , reikia ir patiems duoti , užjausti , paguosti , mylėti suprasti .
ir tai liečia visus , ir moteris ir vyrus .
nors yra daug pavyzdžių kada gyvena poros ir nejausdamos abipusių jausmų, o tik dėl naudos , išskaičiavimo , patogumo, pripratimo. aš tokių šeimų nevadinu šeimom. kambariokai , bendro buto kaimynai lotuliukas.gif
Voxi
As gyvenu su gerieciu. Gyvenu fantastiskai. Kadangi nuskilo su teveliu "ereliu", kuris elgesi nepagarbiai su savo seima, visad ieskojau ramybes ir uzuovejos. Ir nereikia man tu astriu pojuciu, kuriu as sociai gavau per visa savo vaikyste. Dabar gyvenu absoliucioje laimeje wub.gif
Beje, turejau vaikina, kuris mego sakyti - as esu geras, labai geras, nuskils tai, kuri su manimi bus lotuliukas.gif Nuo tu zodziu vimde, nes nemokejo elgtis su moterimis visiskai...
A Z
Gyvenime teko išgirsti tokius žodžius : `Tu man lovoje per geras, nes esi man dėmesingas`. Supratęs tai kaip `pasikrušam ir einam miegot` abstulbau ir pakraupau, kad net nebežinojau ką pasakyt blink.gif . Ar jos pačios žino, ko nori ? g.gif
Miks
QUOTE(sima_1 @ 2009 05 27, 10:08)
Va butent smile.gif  drinks_cheers.gif

Sutinku dar ir del to, kad "gerieciai" yra nuobodus. Geras, visada su viskuo sutinka, nesigincija ir t.t. na neidomu g.gif
*

As tai turiu drauge, kuri man jau pradejo nusibosti, ikyreti ir nervinti.... tas perdetas gerumas tiesiog nerviskai pradejo veikti... buti kartu darosi visiskai nebeidomu... viskam nuolaidziauja..nori prisitaikyti prie manes....tvarko, skalbia, lygina, valgyti daro....kartais toks jausmas kad ne drauge o tarnaite turiu.....
vesta:6
mano nuomone vienas geriausiu sprendimu-pasikalbeti.Jei sukande dantys kentesim viena ar kita dalyka(yda kakokia),tai prie gero neprives..
Na nemanau,jog "geras",tai zmogus su viskuo sutinkantys,taip vadinamas "patkablucnikas"-po padu..Visu pirma,ta geruma kiekvienas supras kitaip,o ir riba to gerumo kiekvienam kitokia..Zmogus turintis savo nuomone,bet jos lb nepersantys,ne chamas,mastantys ir stengiantis pvz del seimos..na cia vienas kitas variantas,to gerumo..Siaip manau turetu buti kiek vyras,kiek moteris geri apskritai,bet turintis siek tiek tam tikro blogumo biggrin.gif aisku ne to,kad va pareisiu vakare ir merginai-vaikinui malku duosiu ir pan..
Beje,neturetume galbut vyriskumo maisyti su gerumu-blogumu.. mirksiukas.gif
Miks
QUOTE(vesta:6 @ 2010 03 21, 19:55)
mano nuomone vienas geriausiu sprendimu-pasikalbeti.Jei sukande dantys kentesim viena ar kita dalyka(yda kakokia),tai prie gero neprives..
Na nemanau,jog "geras",tai zmogus su viskuo sutinkantys,taip vadinamas "patkablucnikas"-po padu..Visu pirma,ta geruma kiekvienas supras kitaip,o ir riba to gerumo kiekvienam kitokia..Zmogus turintis savo nuomone,bet jos lb nepersantys,ne chamas,mastantys ir stengiantis pvz del seimos..na cia vienas kitas variantas,to gerumo..Siaip manau turetu buti kiek vyras,kiek moteris geri apskritai,bet turintis siek tiek tam tikro blogumo biggrin.gif aisku ne to,kad va pareisiu vakare ir merginai-vaikinui malku duosiu ir pan..
Beje,neturetume galbut vyriskumo maisyti su gerumu-blogumu.. mirksiukas.gif
*

blogiausia tai kad manoji nenori apie jokias ydas kalbetis...ji nukreipia tema arba tiesiog sako nu baigiam gal jau... unsure.gif
vesta:6
tai nera gerai..bet zinai,galbut jinai bijo tave prarast,kad gali ale geresne susirast tai ir stengias sitokia but,arba nori tiesiog but vos ne tobula smile.gif Siap zinai,dazniausiai kai prarandam,tada suprantam ko netekom..kaip buvo gerai ir panasiai..siuos zodzius,kiek tau,kiek tavo draugei galeciau priskirti.. smile.gif
Miks
QUOTE(vesta:6 @ 2010 03 21, 20:34)
tai nera gerai..bet zinai,galbut jinai bijo tave prarast,kad gali ale geresne susirast tai ir stengias sitokia but,arba nori tiesiog but vos ne tobula smile.gif Siap zinai,dazniausiai kai prarandam,tada suprantam ko netekom..kaip buvo gerai ir panasiai..siuos zodzius,kiek tau,kiek tavo draugei galeciau priskirti.. smile.gif
*

As jos klausiau kodel ji tokia, ji sake todel, kad ji tiesiog tokia yra ir kitokia buti negali.... unsure.gif
thoro
QUOTE(sima_1 @ 2009 05 27, 11:08)
Va butent smile.gif  drinks_cheers.gif

Sutinku dar ir del to, kad "gerieciai" yra nuobodus. Geras, visada su viskuo sutinka, nesigincija ir t.t. na neidomu g.gif
*

per geras, ar neidomus. nesijaucia uz vyro kaip uz sienos. Kartais moteris pati buna kaip siena. O tada tu nors ant galvos stovek jai ispudzio nepadarysi. Vieni tokias palieka kiti lieka ir laukia patys nezinodami ko. Finalas abiem atvejais taspats. Tik tam kuris palieka maziau skauda nei tam kuri palieka.
smulan
Tos kurios geriecius meta, nes jie NUOBODUS, yra visishkos nesubrendeles...
joms reikia barniu ir riksmu kaip per muilo operas..
o po to kai isteka uz tokiu karshtakoshiu, pavyduoliu,reksniu, aistringu tokiu..
taj kankinasi iki tol kol issiskiria...
jei siaip vaikinas su kuriuo pasilinksmint norisi,trumpalaikis toks, taj gerai ir karshtakoshis..
bet jei nori seima kurti...reikia i toli mastyt..
Gil
Jei mylėtum, tai nebūtų tokios sąvokos "per geras", nes tada tik džiaugtumeis. Po šiais žodžiais slypi daug kas, ką išvardino čia jau, ir nuobodumas, ir pastumdėliškumas, ir nevyriškumas, ir dar bet kas, bet ne gerumas kaltas, nebent visi kažkaip kitaip gerumą įsivaizduojam. Man atrodo, kad geras žmogus gali ir supykti, ir pasiginčyti, bet niekad nepadarys kažko neatleistino.
Spindi*
QUOTE(Gil @ 2010 12 16, 17:46)
Jei mylėtum, tai nebūtų tokios sąvokos "per geras", nes tada tik džiaugtumeis.
*

drinks_cheers.gif
Turiu vyra, tikrai ne per gera. Anksciau tokio norejau, bet dabar pamascius, kad "gerietis" zymiai geriau...taciau...as pati esu labai stipraus charakterio, geram zmogui as tuoj "uzsilipu ant galvos" ir man kitaip neina doh.gif
Taigi...su manim irgi sunkus variantas... verysad.gif
eupforia
o ka daryti, jei tas zmogaus gerumas per gerkle lenda?... doh.gif Pries kelis metus turejau drauga, gerokai vyresni uz save(bet ir as jau buvau ne piemene). Varge varge.... atrodo lyg ir mylejo mane, buvo pasiruoses viska del manes padaryti. isvis toks super teigiamas. Visom prasmem. Visur, kiekvienoj smulkmenoj man aiskindavo kaip ir ka geriau daryti, lyg buciau buvusi maza mergaite... tikriausiai turejau buti jam uz tai dekinga. Bet dekingumas - ne meile. Taip, jis man daug padejo, jo deka sekmingai issiskyriau, atsigavau kaip moteris ir kaip zmogus. Aciu jam uz tai. Siaip nera jis koks pastumdelis, gana stipri asmenybe, bet.... veliau pasijutau uzspausta i kampa, tas zmogus neleido man augti ir eiti i prieki savarankiskai. Todel ir pabegau. Ir nesigailiu. Nes dabar nebuciau tokia, ko kia esu, nebuciau atradusi ko gyvenime noriu ir ko man reikia, jei buciau likusi su juo.
Safyrinė
QUOTE(Laaila @ 2009 05 27, 13:00)
Visada sakiau : jei vyras skuduras- geriau be vyro!
*

aha bigsmile.gif jei ne jis skuduras,tai tau į skudurus:)
Tinkis Vinkis
QUOTE(ugzzy @ 2010 12 26, 15:06)
aha bigsmile.gif  jei ne jis skuduras,tai tau į skudurus:)
*

Bet tada diedas - ne mazgote!
Reeeeee
Ne visom moterim reikia šuniuko po kojom.
Mano nuomonė:
Vyras, taj asmuo prie kurio jautiesi saugiai, kartais gerai kai jis pasako "ne", arba būna viršesnis. Tada bent pasijunti moterim. o ne taip kad, darai su juo ką nori kada nori. Tai koks čia vyras, jei jis be nuomonės, angelas belekoks.
Aišku visada yra ribos. Bet vyras turi būti vyras.

na bet svarbiausia, kad vienas kito norus, na ta prasme kad jei jai reikia švelnaus ir nuolankaus, tokio tegu ieško. Kitai reikia stipraus, su nuomone, su kuriuo gali padiskutuoti, kuris gal ne visada pritars tavo nuomonei.
Kam ko reikia, tas to ieško.
Nėra blogų porų, yrA blogai sudėti žmonės.

(prašyčiau be pomidorų atakos)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.