Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jis man buvo per geras, todel jį palikau...
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3
zhilius
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras? Ar moterims tikrai patinka truputi blogesni, kad neleistu jaustis "kaip princesei ant zirnio"? Mano zmona savo exa paliko butent del to, ir dziaugiasi santuoka su manimi - tuo kurio prie zaizdos tikrai nepridesi... devil.gif
Paradoksualė
QUOTE(zhilius @ 2009 05 26, 18:27)
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras?

...as kiek zinau moterims kai kurioms nepatinka vyrai,kurie perdaug jom nuolaidziauja,su viskuom sutinka,ant ranku nesioja,ta ir ta padaro,zodziu "princeses" ipranta,islepsta,nuo visko "pavargsta",uzsinori,kad jas gerai paimtu nors karta ir i siena lotuliukas.gif va taip va..grubiai sakant...
taip blogiukai visada labiau traukia ir domina...tiek vyrai tiek moterys...bet nebutinai tie blogiukai tikraja to zodzio prasme blogi..jie tik zinantys savo verte,tiksla gyvenime, stiprios asmenybes thumbup.gif nepastumsi,nepatrauksi... bigsmile.gif tokius renkasi analogiskai "silpnesnes" asmenybes ax.gif ir atvirksciai...
zhilius
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 26, 20:51)
"princeses" ipranta,islepsta,nuo visko "pavargsta",uzsinori,kad jas gerai paimtu nors karta ir i siena  lotuliukas.gif va taip va..grubiai sakant...
*

O kaip paciai, ar jums irgi reikia, kad kartais "paimtu ir i siena" lotuliukas.gif doh.gif ar pastumdeliai labiau prie sirdies?
sena niekšė
tai kad čia pas vyrus tokie bajeriai labiau būdingi. sava boba per gera buvo, tai ją paliko, stervą susirado dry.gif
given444
QUOTE(zhilius @ 2009 05 26, 16:27)
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras? Ar moterims tikrai patinka truputi blogesni....
*

taip.
iš mano aplinkos yra taip buvę.... per geras -nesūrus, nėr iššūkių, ginčų, nuoboooooodus....
puškinas berods yra parašęs kažką panašaus:...juo mes esam tolimesni, nepasiekiami, "blogesni", išdidūs...juo jos jaučia poreikį/linksta į mumis, linksta mylėti...

pilnai tikiu bigsmile.gif
Hmmm...
QUOTE(zhilius @ 2009 05 26, 19:27)
Kas gali paaiskinti, kaip galima nutraukti santykius, jei zmogus tau per geras?

Ar moterims tikrai patinka truputi blogesni, kad neleistu jaustis "kaip princesei ant zirnio"?
*

Gerumas gerumui nelygu. Nutrauki santykius, nes nebenori su tuo žmogumi būti ir visai nesvarbu ar jis per geras ar per blogas buvo. Neliksi gi su žmogumi, kurio nenori, vien todėl, kad jis "geras".

Moterims patinka visokie. Vienai tvirtos rankos reikia, kitai - gero pašnekovo, trečiai - gero lovoje, ketvirtai - tam tikrų savybių "mišinio". O tie "per geri" irgi susiranda savo antras puses.
Anubis

Tikrai zinau, kad yra tokiu atveju, kai vyras per geras. Kitaip sakant kai pas moteri buna "pilna sikna agurku" (cia toks posakis tongue.gif ), tai tada ir iesko pati nezino ko.

O kas delto, ar moterims tikrai reikia kad jas labiau priremtu prie sienos nei pastumdeliai vyrai??? Manau tikrai taip. ax.gif Juk vien tas kad jis vyras, reiskia kad namuose kiekviena moteris nori tureti tikra vyra, o ne slapia mazgote, kai kur pastumsi ten ir leks 4u.gif
Hmmm...
QUOTE(Jurgitukasz @ 2009 05 27, 08:50)
Tikrai zinau, kad yra tokiu atveju, kai vyras per geras. Kitaip sakant kai pas moteri buna "pilna sikna agurku" (cia toks posakis  tongue.gif ), tai tada ir iesko pati nezino ko.
*

O kas yra "per geras" vyras? pagal ką tai matuojama?

Nu pvz. mano pirmas vaikinas, su kuriuo išdraugavom ilgiau nei metus, nu tikrai geras žmogus - nė vieno blogo žodžio negalėčiau pasakyti - mandagus, neisterikuojantis, linksmas, draugiškas, meilus, mane gerbė ir mylėjo (na, bent jau tuo metu tai atrodė meilė smile.gif). Ar to turėjo užtekti, kad likti su juo net tuomet, kai supratau, kad... nu nemyliu... nu nepaisant viso to "gėrio", kurį jis man duoda, nu nemyliu ir psio. Ar tai reiškia, kad pas mane buvo "pilna šikna agurkų"? Išsiskyrėm nesusipykę, susitikę visuomet pasisveikinam, pasikalbam ir šiaip, likom draugais. Bet tik tiek. Ar jis man buvo "per geras"? Nemanau. Jis buvo labai geras, bet ne man "skirtas".
Ir tai nereiškia, kad po jo puoliau į "blogiečio" glėbį, nes girdi "per geri" man netinka biggrin.gif
sima_1
Gal tai tiesiog toks pasiteisinimas.. g.gif merginos daznai issiskirdamos sako: "tu nekaltas, cia as kvaila,,, tu toks geras, fainas ir t.t. bet mes nebegalim but kartu"
Hmmm...
QUOTE(sima_1 @ 2009 05 27, 10:33)
Gal tai tiesiog toks pasiteisinimas.. g.gif merginos daznai issiskirdamos sako: "tu nekaltas, cia as kvaila,,, tu toks geras, fainas ir t.t. bet mes nebegalim but kartu"
*

Aš kažką panašaus tada išsiskirdama sakiau biggrin.gif Bet tai buvo ne pasiteisinimas, o tiesa... nu rimtai žmogus nekaltas buvo dėl to, ką mano smegeninė supaišė... o ir kvailai jaučiausi - kaip ir nėra priežasties akivaizdžios skyryboms, viskas tvarkoj, gražu, jokių pykčių ar barnių, nu bet vat nebenoriu būt kartu ir tiek... ir kvailai jaučiausi, nes nu negaliu brangiam žmogui suprantamai paaiškinti, kas nutiko... ir geras beigi fainas jis buvo. Viskas su juom tvarkoj, bet "mes nebegalim būti kartu". Ir tiek.
Diva:)
Du kartus palikau vyrus del to,kad jie man buvo per geri....
Dabar kaip ta suprasti per geras?-manau labai individualu. Kiekvienas atvejis kitoks.
Nesiplesiu labai, tiesiog siaip uzmaciau tokia tema , tai ir rasau.
Nei agurku mano sikna pilna buvo, nei kitu darzoviu, tik noriu pasakyti viena paprasta dalyka- NEIDOMU... Su tokiu vyru tiesiog neidomu! Pradzioje- pasaka!! Svajone! Fantastika! O veliau... mane pjove pvz. vyro darbas iki 17 val. Gryzta visada 17.30 ir valgom, einam pasivaikscioti, pas draugus ir miegot. Ir taip metus, du ,tris....Nes jis toooks geras, kad buna prilipes ir namie visada ziuri tv, dar pavalgo zinoma .Savaitgaliais- turgus, parduotuve, maisto gaminimas, draugai gal arba tiesiog namai- JIS NIEKO NEVEIKIA. Siaip mano abu buvo nuostabus vyrai, seimos galvos ir t.t. ,visada jiems linkejau- susirask i save panasia, kad abu graziai sau susede tv ziuresite, vaikucius auginsite, i gamta vaziuosite ir nieko daugiau nereikes.Bet kiek zinau, tada jiems neidomu pasidaro doh.gif
Man reikejo ir reikia polekio! Reikia issukiu, reikia pasinervavimu, nes ilgainiui tokie puikus, geri santykiai pradeda atsibosti- nu neidomu!!!
Zinoma, cia ne tas vyras kaltas, o aplamai pora netikus...
Tiesa, dar pabaigai apmastymams- purkstavau visa gyvenima, atsikraciau tikrai geru zmoniu, tai po to kaip dave dievas, tai dave...Po siai dienai pistoletas i kakta atstatytas sapnuojasi...
Siandien vel esu su gerieciu biggrin.gif - labai labai. Nezinau, matyt apsenau ar ka- man patinka...
sima_1
QUOTE(Hmmm... @ 2009 05 27, 10:50)
kaip ir nėra priežasties akivaizdžios skyryboms, viskas tvarkoj, gražu, jokių pykčių ar barnių, nu bet vat nebenoriu būt kartu ir tiek...
*

Va butent smile.gif drinks_cheers.gif

Sutinku dar ir del to, kad "gerieciai" yra nuobodus. Geras, visada su viskuo sutinka, nesigincija ir t.t. na neidomu g.gif
Ramunytėė
QUOTE(sima_1 @ 2009 05 27, 11:08)
Va butent smile.gif  drinks_cheers.gif

Sutinku dar ir del to, kad "gerieciai" yra nuobodus. Geras, visada su viskuo sutinka, nesigincija ir t.t. na neidomu g.gif
*

Nu gal ne tiek neidomu, bet atsibosta viską pačiai spręst, organizuot, kartais norisi kad ir vyras ką nors savo iniciatyva nuveiktų ax.gif .
Paradoksualė
QUOTE(zhilius @ 2009 05 27, 00:07)
O kaip paciai, ar jums irgi reikia, kad kartais "paimtu ir i siena"  lotuliukas.gif  doh.gif  ar pastumdeliai labiau prie sirdies?
*

as stipri asmenybe,bet man nereikia kad mane i siena...as protingai leidziu vyrui jaustis lyderiu seimoje biggrin.gif su mano palaiminimu lotuliukas.gif
tiesa prie manes traukia butent visus silpnesnius...sako,salia taves visai kitaip jauties,saugiai,net mastai kitaip... bigsmile.gif
Laaila
Visada sakiau : jei vyras skuduras- geriau be vyro!
QUOTE(Laaila @ 2009 05 27, 14:00)
*

drinks_cheers.gif
Paradoksualė
QUOTE(Laaila @ 2009 05 27, 13:00)
*

o ka reiskia vyras - skuduras??? biggrin.gif
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 27, 14:25)
o ka reiskia vyras - skuduras???  biggrin.gif
*

Kai jautiesi ne kaip uz muro sienos, o turi pati del visko sukti galva ir visada ji stumti, tai gal ka ir padarys bei sakyti- daryk ta, daryk ana, eisim ten, neisim ten.O jis atsako- gerai. biggrin.gif
Manau pakankamai vaizdziai cia as g.gif biggrin.gif
Nedorele
Pažinojau ir as tokius kelis žmogelius, savo antra puse tai ant ranku nešioja bet neįdomu taip, nera jokios intrigos gyvenime. o kitas tai labai nuobodus, kažkas panašaus kaip pasakojo Diva:) sedi namie tv ziuri, valgyt daro ir rūbelius skalbia, tu tik sedek ilsekis ir t.t tai ilgai netempiau, nuobodu, jokio azarto gyvenime jokio isukio, tik sedek kaip lele ir viskas. Bet va dabar koki velniuksti turiu devil.gif tai patikėkit manim cool.gif užtenka ir intrigos ir azarto, kartais net per daug smile.gif bet esu patenkinta drinks_cheers.gif
Laikinas
Susimąsčiau...
Gal tiek pat problema, kiek ir medaus skonis? Šiaip, geras tas skonis, jeigu lyginsi su šūdu (nors, kiaulėms berods patinka geriau šūds). Tačiau šūdas neišvengiamas nuolat, ir tam tikrose srityse naudingesnis nei medus. Nors ir medus geras, jeigu neįkyriai ir nenuolat...

Va, paragavau būsimo šūdo (kad ir medaus) - patiko, tačiau kai jau tapo šūdu - net ragaut neprisiversčiau...

Tad dabar ir kyla klausimas: jūs apie ką, apie šūdą ar medų, ar apie procesą, kurio metu visaip pasitaiko? Jeigu taip, tai manyčiau, jog tokiu atveju atsakymas vienas - tai gyvenimo natūrali ir neišvengiama dalis. Ir kiekvienam vis kitaip atrodanti, bet visai komentaruose beprasmiška.

Tiesiog gyveni ir tiek. Arba negyveni...

Verčiau kas sugeneruotų kokią temikę apie Š.Korėjos vyrų "potenciją" - laiks ateina kai kam "vazelino" pasipirkt...

Daluze14
Turejau ir as toki "per gera" viena...Na klaikus reikalas buvo - gal pirmas pora savaiciu ir malonus tas meilikaujantis zirzimas aplink: mazute, saulute, ar nesalta ar nesilta...Bet po to uzkniso ir pirmiai progai pasitaikius puoliau i "blogiecio" glebi smile.gif Kuris gadina man nervus iki siol lotuliukas.gif
Paradoksualė
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 27, 13:56)
Kai jautiesi ne kaip uz muro sienos, o turi pati del visko sukti galva ir visada ji stumti, tai gal ka ir padarys bei sakyti- daryk ta, daryk ana, eisim ten, neisim ten.O jis atsako- gerai. biggrin.gif
Manau pakankamai vaizdziai cia as g.gif  biggrin.gif
*

hm g.gif nu cia ne geras vyras,cia vepla biggrin.gif

man visai patinka buti "nesiojamai ant ranku" per gyvenima ax.gif ...ir jauciuos kaip ne uz sienos,o tvirtoveje aplamai... ax.gif
Laaila
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 28, 12:54)
hm  g.gif nu cia ne geras vyras,cia vepla  biggrin.gif

man visai patinka buti "nesiojamai ant ranku" per gyvenima  ax.gif ...ir jauciuos kaip ne uz sienos,o tvirtoveje aplamai...  ax.gif
*

Cia tamstai buvo paaiskinta ka reikia ,,vyras skuduras,,!
Och, kaip nesakate temos nono.gif
given444
justau, paradoksale, laaaila, ir kt mergos -atsakykit, nu ką reiškia per geras? kuriuo laikotarpiu??kas tas azartas? kai iki vestuvių noris lėkti, rėkti šėlti ar kaip? na, gerai, be vestuvių...kol vaikų nėr... ??? o ko tuomet pilna supermamoj temų, kaip VAIKAMS atsiradus, tokie "blogiečiai-azartiečiai" jau moterims/mamytėms nervus gadina, vaiko nepažiūri, lekia lekai...zartas bet jau vieni, be moterų... tai kaip čia išeina...kaip žinot, kaip jūsn pajutot kad tas blogiukas ir kartu bus stabilus, ne vien plaukiojantis kažkur ant moto, bet ir vaikams užpakalius nesiboės nuvalyt ir jums leis su draugėm paplaukiot g.gif g.gif
Laaila
QUOTE(zuzu @ 2009 05 28, 20:47)
justau, paradoksale, laaaila, ir kt mergos -atsakykit, nu ką reiškia per geras? kuriuo laikotarpiu??kas tas azartas? kai iki vestuvių noris lėkti, rėkti šėlti ar kaip? na, gerai, be vestuvių...kol vaikų nėr... ??? o ko tuomet pilna supermamoj temų, kaip VAIKAMS atsiradus, tokie "blogiečiai-azartiečiai" jau moterims/mamytėms nervus gadina, vaiko nepažiūri, lekia lekai...zartas bet jau vieni, be moterų... tai kaip čia išeina...kaip žinot, kaip jūsn pajutot kad tas blogiukas ir kartu bus stabilus, ne vien plaukiojantis kažkur ant moto, bet ir vaikams užpakalius nesiboės nuvalyt ir jums leis su draugėm paplaukiot g.gif  g.gif
*

Nezinau! As skirstau zmones i protingus ir kvailus! lotuliukas.gif
P.S. mano nika vel ne taip parasei! tongue.gif
Paradoksualė
QUOTE(Laaila @ 2009 05 28, 19:14)
Cia tamstai buvo paaiskinta ka reikia ,,vyras skuduras,,!
Och, kaip nesakate temos  nono.gif
*

seku,gal mano suvokimas kitoks..nepagalvojote ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzu @ 2009 05 28, 19:47)
justau, paradoksale, laaaila, ir kt mergos -atsakykit, nu ką reiškia per geras?

keista kad manes to klausi...man nera "per geru"...niekada netrauke "bad boys" schmoll.gif ...as megstu siluma... svelnuma...rupesti...as galiu viska pati,esu gan stipri..bet va siu dalyku sau as niekaip nesuteiksiu...man reikia gero...pacio geriausio...as JI turiu cool.gif
o blogiuku pilni kampai...beje...vedusiu ypac biggrin.gif ...uzsinoresiu azarto-man ne problema... biggrin.gif
Laaila
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 28, 21:38)
seku,gal mano suvokimas kitoks..nepagalvojote  ax.gif

Na, jei nesuprantate kas yra sakoma, tuomet tikrai jusu suvokimas kitoks! lotuliukas.gif
Absoliutė
Aš irgi kažkada vieną mečiau, nes per geras buvo - mandagus, paslaugus, geras, visada suprantantis... nežinau, kodėl, bet užkniso jo šventumas, dingo trauka flirt.gif

Kažkas ne taip su tais geriečiais ax.gif
Paradoksualė
QUOTE(Laaila @ 2009 05 28, 21:16)
Na, jei nesuprantate kas yra sakoma, tuomet tikrai jusu suvokimas kitoks! lotuliukas.gif
*

mano suvokimas kitoks...kas cia juokingo?? kuri dalis??
Papildyta:
QUOTE(Absoliutė @ 2009 05 28, 21:58)

Kažkas ne taip su tais geriečiais  ax.gif
*

kazkas ne taip su jumis..stai kaip reiktu mastyt biggrin.gif ir viskas taps aisku...
given444
QUOTE(Absoliutė @ 2009 05 28, 19:58)
Aš irgi kažkada vieną mečiau, nes per geras buvo - mandagus, paslaugus, geras, visada suprantantis... nežinau, kodėl, bet užkniso jo šventumas, dingo trauka  flirt.gif

Kažkas ne taip su tais geriečiais  ax.gif
*

nu bet suveskite visa tai į vaikus, kai reik jau rūpintis ir kažkokiais pipirais...ko tuomet staugiama "kur vyrų ATSAKOMyBĖ, RIMTUMAS?" tie azartai juk faini iki tam tikro laiko...mano draugas irgi lakste mašinėle ant 12, 17, 20 (čia prašome pridėti po nulį gale šių skaičių). bet jau keli metai nebelaksto - nes sako, surimtėt laikas...ir durnas visgi buvau. net mergiotę yra vežęs ant 17. na ir ką, nefaina turbūt kai surimtėja tie bernai? nuobooodu ar kaip. o blogiukai irgi faini, kol faini tau. tai kaip čia yr g.gif
Reila
Turejau vaikina 5 metus, pagal mane, ten jau gerumas iki negalejimo buvo. Toks simpatiskas, protingas, "moxliukas" buvo, darbeli aisku gera turejo 4u.gif , svelnus, mielas, visalaik palaikydavo, padedavo, is puses zodzio suprasdavo, niekada nesaukdavo, pykciu minimumai, neimanoma su juo net pasipykt budavo lotuliukas.gif . Niu ir palikau, nes jis visiskai zmogus be prieskoniu... pagal ji turi buti viskas idealiai suplanuota, suskaiciuota, sutvarkyta, sudeliota... jokio spontaniskumo, netiketumo doh.gif. Vienu zodziu geras, bet nuobodus? Kai skyriaus tai ir pasakiau... pasidek akmenuka ant stalo ir mylek, tai tas pats, ka turejau tuos 5 metus. Meiles, svelnumo, rupestingumo man tikrai netruko... bet...mastau.gif

Ir visgi nera idealiu zmoniu... jei is vienos puses geras, ziurek is kitos beviltiskas... visi zmones, ir visi turi savo pliusiuku ir minusiuku, ir kiekvienas susiranda toki, kokio nori mirksiukas.gif . O tas pasakymas "buvo per geras, buvo per blogas ar dar koks..." na gal tiesiog ne tavo zmogus ir tiek 4u.gif
Paradoksualė
QUOTE(swindle7 @ 2009 06 01, 11:46)
na gal tiesiog ne tavo zmogus ir tiek  4u.gif
*

as manau taip pat..
savas zmogus ar kaip ten dar "antra puse" ax.gif yra savas su visais minusais,pliusais,ydom ir trukumais...o su laiku-viskas kas neigiama virsta i teigiama...gal pats toks tampi,gal ta antra puse pasikeicia..nesuprasi...tik visada islieka tas zinojimas,toks jausmas - kad tai tavo zmogus blush2.gif
5imute
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 01, 12:13)
as manau taip pat..
savas zmogus ar kaip ten dar "antra puse"  ax.gif yra savas su visais minusais,pliusais,ydom ir trukumais...o su laiku-viskas kas neigiama virsta i teigiama...gal pats toks tampi,gal ta antra puse pasikeicia..nesuprasi...tik visada islieka tas zinojimas,toks jausmas - kad tai tavo zmogus  blush2.gif
*

drinks_cheers.gif
***Žaltvykslė
Žalioj jaunystėj nuo geriečių bėgau, ištekėjau už "šaunuoliuko".
Atsikandau. doh.gif
Dabar džiaugiuosi geriečiu. Taip, pasirieti jau nėra su kuo , bet ir n... niekas nesiunčia.
mirksiukas.gif
Lotyna
Mane gerieciai irgi pykindavo schmoll.gif Begau kuo toliau nuo tokiu...
O blogieciais zavedavausi paslapcia blush2.gif Kol syki isimylejau toki ir pradejom kartu gyventi ... Na, pirmus 3-4 metus buvo visko, teisybe doh.gif blush2.gif Kazkaip perlipau per save, daug kur nusileidau, ir stai - jau devinti metai kartu ir auginam nuostabu sunu, kuri MB tiesiog dievina ... O mano blogietis man yra dabar tikru tikriausias gerietis wub.gif Mano zmogus ir tiek wub.gif
zhilius
Kaip netapt per daug geru, kaip neperzengt linijos, kai moteriai tapsi nebeidomus?
Karts nuo karto pastatyt ja i kampa?
Paimt dirziuko?
Isivelt i gatves mustynes?
Prisiveikt su policija?
Kartais praleist naktele arestineje?
"Iskinkyt" triuksmadari kaimyna?
Girtam sudauzyti auto?
Ir kita vertus kur riba, kuria perzenges, taptum per daug blogas?
Medinis
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 12:14)
Ir kita vertus kur riba, kuria perzenges, taptum per daug blogas?

Įsivaizduokit, kad sėdit ant šakos ir ją pjaunat pjūklu. O ant kitų šakų sėdi kiti vyrai ir taip pat darbuojasi. Laimės tas, kuris įpjaus daugiausiai, bet nenukris. Varžybos tokios.... Vat ir nustatinėkit ribą kiek įpjauti.
zhilius
QUOTE(Medinis @ 2009 06 07, 12:31)
Įsivaizduokit, kad sėdit ant šakos ir ją pjaunat pjūklu. O ant kitų šakų sėdi kiti vyrai ir taip pat darbuojasi. Laimės tas, kuris įpjaus daugiausiai, bet nenukris. Varžybos tokios.... Vat ir nustatinėkit ribą kiek įpjauti.
*

Kitaip sakant: kai "pjaunama" zmona ims "trasketi", reiskia gali greitai "luzti", todel reikia nedelsiant nustoti "bruzinti"
Paradoksualė
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 11:14)

Karts nuo karto pastatyt ja i kampa?
Paimt dirziuko?
Isivelt i gatves mustynes?
Prisiveikt su policija?
Kartais praleist naktele arestineje?
"Iskinkyt" triuksmadari kaimyna?
Girtam sudauzyti auto?

kazkaip pas jus viskas susije su policija biggrin.gif

o man idomu suzinot koks tas "gerietis" ir "blogietis"? ax.gif
zhilius
[quote=Paradoksualė,2009 06 07, 12:50]kazkaip pas jus viskas susije su policija  biggrin.gif
*

[/quote]
Nu, kad arestinej naktele praleisti, tai cia dar nesiskaito, kad reikalai su policija, nebutinai baudziamoji byla turi but iskelta bigsmile.gif

o man idomu suzinot koks tas "gerietis" ir "blogietis"?  ax.gif
*

[/quote]
nu blogietis tai truputi geresnis, nei cia privardinau punktuose (nes cia jau per daug gal sutirstinau) lotuliukas.gif , o gerietis nu mazdaug turbut toks, pries kuri atsistojat ir atitinkamais ranku gestais sakot:
Sedet! - Gerai...
Gulet! - Gerai...
Stovet! - Gerai...
Kaledas svesim pas mano tevus! - Gerai...
Bendrai ne, Kaledas svesim pas tavo tevus! - Gerai...
Ka cia geri? Alu!? Duok cia nuo siandien jo nebegeri!!! - Gerai...
Vaziuoju su "drauge" i Italija atostogoms! - Gerai...
Ir isvis eik nax...!!! - Gerai... lotuliukas.gif
S@msara
QUOTE(zuzu @ 2009 05 28, 19:47)
o ko tuomet pilna supermamoj temų, kaip VAIKAMS atsiradus, tokie "blogiečiai-azartiečiai" jau moterims/mamytėms nervus gadina, vaiko nepažiūri, lekia lekai...zartas bet jau vieni, be moterų... tai kaip čia išeina...kaip žinot, kaip jūsn pajutot kad tas blogiukas ir kartu bus stabilus, ne vien plaukiojantis kažkur ant moto, bet ir vaikams užpakalius nesiboės nuvalyt ir jums leis su draugėm paplaukiot g.gif  g.gif
*

drinks_cheers.gif

As irgi gyvenu su "gerieciu". Nu ir ka - fainai labai. Ir nenuobodu. Daug kur einam ir namu uki kartu tvarkom, siuntam kaip vaikai, diskutuojam ivairiais klausimais... Nesuprantu moteriskiu, kurioms vyrai yra per geri. O kai gauna toki, kuri is alubario namo tysti reikia, kuris namuose nieko nepadeda, prie vaiku irgi nagu nekisa - tada tai thumbup.gif lotuliukas.gif . Tai ir gyvenkit, jeigu jums tokiu reikia lotuliukas.gif ir nesiskuskit schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 05 28, 20:38)
seku,gal mano suvokimas kitoks..nepagalvojote  ax.gif
Papildyta:

keista kad manes to klausi...man nera "per geru"...niekada netrauke "bad boys"  schmoll.gif ...as megstu siluma... svelnuma...rupesti...as galiu viska pati,esu gan stipri..bet va siu dalyku sau as niekaip nesuteiksiu...man reikia gero...pacio geriausio...as JI turiu  cool.gif
o blogiuku pilni kampai...beje...vedusiu ypac  biggrin.gif ...uzsinoresiu azarto-man ne problema...  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 27, 13:56)
Manau pakankamai vaizdziai cia as g.gif  biggrin.gif
*

Yra gausybe "blogiuku", kuriuos irgi reikia stumdyti, nes kas su namais ar zmona susije jiems tik antraeilis dalykas. Svarbiausia jo draugai mirksiukas.gif
zhilius
QUOTE(braškė7 @ 2009 06 07, 14:21)
As irgi gyvenu su  "gerieciu". Nu ir ka - fainai labai. Ir nenuobodu. Daug kur einam ir namu uki kartu tvarkom, siuntam kaip vaikai, diskutuojam ivairiais klausimais... Nesuprantu moteriskiu, kurioms vyrai yra per geri. O kai gauna toki, kuri is alubario namo tysti reikia, kuris  namuose nieko nepadeda, prie vaiku irgi nagu nekisa - tada tai  thumbup.gif  lotuliukas.gif  .  Tai ir gyvenkit, jeigu jums tokiu reikia  lotuliukas.gif ir nesiskuskit    schmoll.gif
*

Sita ir man butu galima pripaisyt , o vat sito niekada nera buve ir tikrai manes geruciu nepavadintumet bigsmile.gif
turbut mes skirtingai suvokiam "blogiuku" ir "gerieciu" savokas, o ir isvis jos jokio apibreztumo neturi. Kas vienai "gerietis", kitai gali buti "blogietis" mirksiukas.gif
Paradoksualė
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 12:25)

Sedet! - Gerai...
Gulet! - Gerai...
Stovet! - Gerai...

biggrin.gif
nu paniatna...ale sako nepanasus vyrai ir sunys biggrin.gif

o jei rimtai tai jei zmones myli vienas kita,jokiu tokiu stok,gulk,eik,vaziuok ir aplamai gyvenk pagal mano sudaryta plana-nera ax.gif yra susitarimai,aptarimai kas kaip,kur geriau....
o tai gerietis ar blogietis-neturi esmes...svarbiausia jiems gerai...

zhilius
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 07, 16:08)
biggrin.gif
nu paniatna...ale sako nepanasus vyrai ir sunys  biggrin.gif

o jei rimtai tai jei zmones myli vienas kita,jokiu tokiu stok,gulk,eik,vaziuok ir aplamai gyvenk pagal mano sudaryta plana-nera  ax.gif yra susitarimai,aptarimai kas kaip,kur geriau....
o tai gerietis ar blogietis-neturi esmes...svarbiausia jiems gerai...
*

As cia biski uzastrinau kampus, nesupraskit tiesiogiai, bet tokie zmones yra skurliai, zmonos net nesivargina i kazkokius kompromisus eit (jei reikia kazka aukot) kam, ir taip gali but kaip ji nori, jei ir myli ji, nu nera pointo atsisakyt pvz: penktadieniais su senom draugem varyt po klubus, ciucikas keps sausainius namie... nu cia tik siaip pavirsutiniskai... rolleyes.gif
Lotyna
QUOTE(zhilius @ 2009 06 07, 19:09)
As cia biski uzastrinau kampus, nesupraskit tiesiogiai, bet tokie zmones yra skurliai, zmonos net nesivargina i kazkokius kompromisus eit (jei reikia kazka aukot) kam, ir taip gali but kaip ji nori, jei ir myli ji, nu nera pointo atsisakyt pvz: penktadieniais su senom draugem varyt po klubus, ciucikas keps sausainius namie... nu cia tik siaip pavirsutiniskai... rolleyes.gif
*

Puikiai suprantu, kokius "geriecius" turi omeny .. biggrin.gif Na, gal tokiems vyrams, kaip beje ir moterims, labiau tiktu apibudinimas "be nuomones" arba dar "nuobodylos" ... g.gif biggrin.gif
Nezinau, gal ne visi/visos esat susidurusios su tokiais/tokiomis antromis pusemis..
Bet isivaizduokit situacija: atvaziuoja vaikinas pas mergina i pasimatyma, ji klausia: kur vaziuojam.. Jis: ten, kur tu, brangioji, panoresi... Gerai, noriu ten ir ten....
Antras kartas - tas pats, trecias, ketvirtas, penktas, sestas, septintas -vel ta pati istorija doh.gif doh.gif Viskas tokiems gerai - ziuri isimylejusiom suniuko akim ir laukia, kol gales pritariamai linkseti galva doh.gif Nu ne, as tai nuo tokiu veikeju begdavau kuo tolyn... schmoll.gif
Man patinka vyrai, kurie turi savo tvirta nuomone, kuri daznai nesutampa su mano (tada galima smagiai padiskutuoti, pasigincyti smile.gif ), tvirta charakteri ir pan. Toks yra
ir mano vyras wub.gif wub.gif wub.gif Man su juo neliudna nei minutes biggrin.gif Megstu nenuspejamus (geraja) prasme zmones cool.gif
Tadas_Blinda
Idomi diskusija smile.gif
aiskauda
Panasu kad supainioti terminai ir savokos sioje dikusijoje doh.gif

Jei vyras yra geras, t.y padeda rupintis vaikais, eina kartu su zmona i parduotuve, gatveje uz masinos vairo elgiasi atsakingai, zmonos nemusa, yra istikimas. Bet turi savo nuomone. TAi cia jau skuduras, nuobodus ar kaip? Pagal kai kuriu pasisakymus taip galima butu suprasti... doh.gif

Mano asmenine nuomone tai butu idealus vyras... ax.gif

Nors is kai kuriu "damu" pasisakymu matyti kad, "pilna sikna agurku". Arba kitaip sakant - v golove ne bum bum, a sama dura dura lotuliukas.gif
KAip sakant tinkancios "berniukui" su nesuzalotu intelekto veidu uz tiuninguoto masiniuko , salia kaip papuosimui pabuti.... cool.gif
alinuksss
o vat as turiu i patinga vyra biggrin.gif pati geriausia nuo 16 metu mes kartu ir nenuobodu ir linksma, o kai man labai norisi azarto tai as ji supykdau bigsmile.gif ir tuomet po susitaikymo kaip buna gerai, jis tikrai nera per geras ax.gif bet ir as negeresne blush2.gif bet ir abu mes neblogi, priziuri savo vaika , neuzmiega alubaryje, kam reikia duoda i kaulus, bet siaip stengisi nesikisti, yra teke bendrauti su policija bet ne jo reiklais biggrin.gif leidzia mane su draugem po klubus pasitrankyti po to klausia kiek bernu prikabinau biggrin.gif paskui pasikeiciam pareigom ir jis traukia i kluba biggrin.gif kur reikia ten nuveza niekada ne bamba is kur reikia ten parveza .
kartu po klubus mum neiseina vaikscioti , bet kai buna toks noras tai prisiperkam gerimu ir liekam namie thumbup.gif
Lotyna
QUOTE(alinuksss @ 2009 06 08, 16:22)
o vat as turiu i patinga vyra biggrin.gif   nenuobodu ir linksma, o kai man labai norisi azarto tai as ji supykdau bigsmile.gif  ir tuomet po susitaikymo kaip buna gerai, jis tikrai nera per geras ax.gif  bet ir as negeresne blush2.gif  bet ir abu mes neblogi, priziuri savo vaika , neuzmiega alubaryje,  kam reikia duoda i kaulus, bet siaip stengisi nesikisti, yra teke bendrauti su policija bet ne jo reiklais biggrin.gif  leidzia mane su draugem po klubus pasitrankyti po to klausia kiek bernu prikabinau biggrin.gif  paskui pasikeiciam pareigom ir jis traukia i kluba  biggrin.gif   kur reikia ten nuveza niekada ne bamba is kur reikia  ten parveza .
kartu po klubus mum neiseina  vaikscioti , bet kai buna toks noras tai prisiperkam gerimu ir liekam namie  thumbup.gif
*

Vat vat pas mane labai panasus vyras wub.gif
Pagrindas jam seima ir tik seima ... thumbup.gif Bet zinau, kad daugumai zmoniu jis neatrodo gerietis rolleyes.gif
Man patinka, kad jis ne "meme" koks, nes kai pati esu per daug leta, tai savo aktyviu gyvenimu isjudina ir mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aiskauda @ 2009 06 08, 11:47)
Jei vyras yra geras, t.y padeda rupintis vaikais, eina kartu su zmona i parduotuve, gatveje uz masinos vairo elgiasi atsakingai, zmonos nemusa, yra istikimas. Bet turi savo nuomone.

*

Tai kad diskusija pakrypo apie tuos geriecius, kaip supratau, katrie NETURI savo nuomones ... mirksiukas.gif
Va tokius moteros ir palieka, nes paprasciausiai neidomu ir nuobodu ax.gif
p.s. Nebent pati moteriske yra per daug bajavaja zenzcina, tai gal jai toks vyras ir paranku irnesakyk.gif hihihi.gif
Ledum
QUOTE(Domke @ 2009 06 07, 22:30)
Puikiai suprantu, kokius "geriecius" turi omeny  ..  biggrin.gif  Na, gal tokiems vyrams, kaip beje ir moterims, labiau tiktu apibudinimas "be nuomones" arba dar "nuobodylos"  ...  g.gif    biggrin.gif
Nezinau, gal ne visi/visos esat susidurusios su tokiais/tokiomis antromis pusemis..
Bet isivaizduokit situacija: atvaziuoja vaikinas pas mergina i pasimatyma, ji klausia: kur vaziuojam.. Jis: ten, kur tu, brangioji, panoresi... Gerai, noriu ten ir ten....
Antras kartas - tas pats, trecias, ketvirtas, penktas, sestas, septintas  -vel ta pati istorija doh.gif  doh.gif  Viskas tokiems gerai - ziuri isimylejusiom suniuko akim ir laukia, kol gales pritariamai linkseti galva  doh.gif  Nu ne, as tai nuo tokiu veikeju begdavau kuo tolyn...  schmoll.gif
Man patinka vyrai, kurie turi savo tvirta nuomone, kuri daznai nesutampa su mano (tada galima smagiai padiskutuoti, pasigincyti  smile.gif ), tvirta charakteri ir  pan. Toks yra
ir mano vyras  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Man su juo neliudna nei minutes  biggrin.gif Megstu nenuspejamus (geraja) prasme zmones  cool.gif
*

Geri vyrai ne tik be nuomonės. Yra dar viena PER GERŲ rūšis. ( Beja tokių mergų dar daugiau )
Jie siekia visiško gerumo ir tobulumo.Tobulėja iki begalybės kurios pasiekti neįmanoma. Kitaip jiems negerai. Didžiuodamiesi save vadina perfekcionistais. Matyt tas žodis labai patinka. lotuliukas.gif
Iš tikro geriausia paprastas normalaus diedas su savo trūkumais ir privalumais. Ir kuriam aš tinku tokia kokia esu. Ir ,kad manęs nedresuotų. tongue.gif Nes tai mane žemina. Ne be reikalo anoj temoj klausiau kaip jaučiasi dresuojama žmona. Nes kai mane norėjo padresuoti jaučiausi taaaip šlykščiai. Ir netikiu, kad kam nors gali tokie dalykai gali patikti. Viskas gali būti tik iš gerų norų. tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.