Uz savaites dukrytei bus 3 metukai. Susirinks burelis panasaus amziaus vaiku,manau turetu but linksma,jei nelis... turiu daug sugalvojus pramogu kieme,bet ka daryti jei lis? Prasau pasiulykit ka nors idomaus
3 metu vaikams norisi dar laisves, neisivaizduotu ka su jais butu galima zaisti. Na balionus metyti ir pusti,begioti pro lankus ar panasiai
galima surenkti gimtadieni namuose ir dar pasikviesti koki nors personaza kad nebutu nuobodu , i namus zinau jie atvaziuoja (na issinomuoti ) tada vaikuciams uzsiemimas uztikrintas
IR MŪSŲ DUKRYTEI GREIT BUS ...BET ĮDĖJŲ NĖRA...
Sveiki,
Per dukrytes 2 gimtadieni noriu, kad ant didelio lapo visi sveciai - vaikia paliktu savo rankyciu antspaudelius. Prie ju prirasytume vaiku vardus ir po metu galetume sulyginti kiek jos paugo. Tik nezinau su kuo tai padaryti. I galva ateina tik guasas, bet nezinau ar tai patiktu kitom mamytem del higienos ar sveikatos sumetimu. Dar nezinau kur ta popieriaus lapa pritvirtint, geriausiai tiktu molbertas, bet kur ji gauti? Gal turit kokiu ideju? Is anksto dekoju
guasas fu.....i panages prilenda ir po to sveisk, kad mandras
pabandykit paprasciausia akvarele p.s. geriausiai rusiska-spalvos neisblunka
Sveikos, arteja mano sunelio 2metuku gimtadienis
bet galvoju bus liudna gal kokiu ideju ar zaidimeliu zinote,nes musu (teveliu) bus nemazai ir aisku vieni kitu bus kad ir nepazysta
yra specialūs dažai Cipollino būtent rankytėmis terlinti,o akvarelė kaikuriem ir alergiją sukelti gali...
QUOTE(daratav @ 2008 03 17, 11:35) tokio amziaus vaikai nesugeba ilgam sutelkti demesi,tad labai nedaug yra zaidimu, kuriuos butu galima zaisti. Galite pusti muilo burbulus, o mazuliukai juos gaudytu.Tai labai smagi atrakcija vaikuciams. Pernai turejome labai puiku renginuka , kur vaikuciu amzius nuo 1 metuku iki 2,5m.Is viso ju buvo gal apie 10. Bet tai turbut buvo pats smagiausias renginys. Vaikuciai buvo fainuoliai,kartu i zaidimus ijungeme ir tevelius, tai visi zaide, visi buvo patenkinti. be to,jei su tokiais pypliukais svesite zaidimu kambaryje ,tai nelabai papildomu zaidimu Jums ir reikes. Pypliukai patys ras kuo uzsiimti QUOTE(aureja25 @ 2008 03 17, 15:35) tokio amziaus vaikai nesugeba ilgam sutelkti demesi,tad labai nedaug yra zaidimu, kuriuos butu galima zaisti. Galite pusti muilo burbulus, o mazuliukai juos gaudytu.Tai labai smagi atrakcija vaikuciams. Pernai turejome labai puiku renginuka , kur vaikuciu amzius nuo 1 metuku iki 2,5m.Is viso ju buvo gal apie 10. Bet tai turbut buvo pats smagiausias renginys. Vaikuciai buvo fainuoliai,kartu i zaidimus ijungeme ir tevelius, tai visi zaide, visi buvo patenkinti. kox cia renginukas buvo? ka darete?
Gal kas pasidalintu patirtimi, kaip idomiau svesti 3 m. gimtadieni namuose / sode?
Mano suneliui irgi treji ne uz kalnu...Is antro gimtadienio geriausi prisiminimai tokie-daug muilo burbulu(gavo dovanu toki aparateli,kur pucia burbulus),ir pinata-kur saldainiai sudeti ir reikia dauzyt.Galima pirkt,galima patiems pasidaryt
netingekit paskaityti temukes teminia vakereliai tikrai rasit neblogu ideju
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=266603 ir dar cia pasikaitinekit http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=6154 Papildyta: QUOTE(lekstina @ 2008 06 23, 14:55) o tagi i veiriu temukiu vaikams galima prigalvoti o tuo labiau sode. kur grynas oras. padaryti vaikasm kokia kaip mini iskyla. beje tikria neblogu ideju yra tuose nuoroduose
Musu namuose vel gimtadienio svente kvepia.
Zinoma, darysime namuose, susirinks patys artimiausi zmones. Jau visi priprate, kad pas mus netradicines sventes, todel suku galva, kuo si karta nustebinti svecius.
Sveiki!
Mano dukrytei siandien sueina trys metukai. Soksim, dainuosim, eilerascius skaitysim. Galvoju, kad bus smagu. Visoms geru ideju ir graziu svenciu.
va cia yra ideju neblogu : sventes vaikams
sveikos supermamytes
Arteja mano sunelio antrasis gimtadienis, patarkite ka uzprasyti jam dovanu? kas tiktu "dvimetukui"? triratukas galvoju kad ankstoka dar laukiu pasiulymu-ideju
Mano dukra antrojo gimtadienio proga gavo lėlę, kurią galima aprengt rūbais - magnetukais. Toks va -
![]() Tik pas mus ne žvėriukai kirtoj pusėj, o berniukas. Dukrai labai patinka, šis žaislas niekuomet nebuvo kažkur numestas ar pamirštas.
arkliuką ant ratukų
Labukas, mum irgi sita problema labai gresia
Mes kadangi dar neturime, tai užsiprašėm Lego konstruktoriaus. Dal planuojam nupirkti medines kaladėlės ir medinę dėlionę. Arkliuką, triratuką jau turim. Berniukam sunkiau dovanas iššrinkt
Mes buvom užsiprašę kokio įdomesnio žaislo į vonią (gavom šitą, labai patinka mažei
vai dekui mamytes uz idejas ir patarimus
![]() jau sudarineju sarasa
Neseniai ir mes atsventeme antraji gimtadieni
Dar galiu pasiulyti: staliuka-smelyne. Ten ir vandenukui padarytos skyrelis ir smeliukui... arba vaikiska laptopa!
Vaaaa, palapinės įtariu vaikui reikėtų dar smagio
mano mazylis antro gimtadienio proga gavo zaidimu palapine (iki dabar labai megsta joje zaisti), daug ivairiu konstruktoriu
Palapine mum visai nepasiteisino. Daugiau dziaugsmo katem, nei vaikui. Labai patiko didelis (1,5m aukscio) kranas su distanciniu. Na ir traukinius dievina
Sakot nepasiteisino?
QUOTE(multti @ 2009 05 28, 19:16) Sakot nepasiteisino? As kaip pardaveja turejau dvi - playskool ir fisher price su tuneliu. Visiskai neidomu. Pamenu kaip patys vaikstyje statem is paklodziu, segtuku, tikrai labai smagu budavo. bet mes didesni jau buvom. O kuo domisi jusu vaikas? Jeigu maniskiui patinka traukiniai, tai as perku traukinius ir panasiai. Ai dar labai megsta aquadrow kilimeli. Ten su vandeniu piesi, isdziusta ir vel piesi. O labiausiai pasiteisines pirkinys - kaledom ciuozykla. Pirkom is senuku tokia nei per didele nei per maza uz 120lt. Tokiu emociju is vaiko dar nebuvau macius
suintrigavo aquadrow kilimelis,kaip atrodo? kur pirkt?
QUOTE(virguliuke @ 2009 05 28, 22:17) Vilniuje manau turetu buti sioje parduotuveje: http://www.vaikis.eu/naujienos/17/
Mano mazius 2 m.proga gavo palapine masina ir kamuoliuku daug. Tai jam labai patiko,ypac kai tuos kamuoliukus suberem. Visa diena tupejo ir taip smagiai cypavo, dar nemaciau jo tokio laimingo.
Sveiki
priš metus atšventėm įspūdingas krikštynas, kur buvo ir žaidimų ir kitų linksmų dalykėlių-leidom balionus su palinkejimais, pasiskirstem kas ko ismokys vaika ir pan. Dabar jubiliatas jau truputi paauges, bet kazin ar sugebetu dalyvaut kokiuose zaidimuose, nes yra lb aktyvus ir jam viskas greit nusibosta. Taigi norėčiau žaidimų ir uzsiemimu svečiam, bet kad jie butu susije ir su vaikuciu. Jau daug ka panaudojom krikstynose, nieko nebesugalvoju. gal ka pasiulytumet, kad sventė nebutu tik pasisedejimas prie stalo. QUOTE(juste0527 @ 2009 09 26, 09:17) Sveiki priš metus atšventėm įspūdingas krikštynas, kur buvo ir žaidimų ir kitų linksmų dalykėlių-leidom balionus su palinkejimais, pasiskirstem kas ko ismokys vaika ir pan. Dabar jubiliatas jau truputi paauges, bet kazin ar sugebetu dalyvaut kokiuose zaidimuose, nes yra lb aktyvus ir jam viskas greit nusibosta. Taigi norėčiau žaidimų ir uzsiemimu svečiam, bet kad jie butu susije ir su vaikuciu. Jau daug ka panaudojom krikstynose, nieko nebesugalvoju. gal ka pasiulytumet, kad sventė nebutu tik pasisedejimas prie stalo. zaidimas "rope"(itraukiami visi sveciai) dainele su veiksmais "du gaideliai" saldainiu isbarstymas po visa pieva ir komandu greitesnis rinkimas. futbolo zaidimas su dideliu pripuciamu kamuoliu.Itraukiami visi vaikai su sveciais
šiaip švesim kambaryje, kur nebus labai daug vietos, taigi labiau tiktu zaidimai,kur nedaug judesio ir dar pamirsau pasakyt, kad dauguma svečių mano tėvų amžiaus, reiktu kazko paprasto ir linksmo. siaip planuoju ant tusciu lapeliu parasyt kuo sveciai isivaizduoja uzaugusi ir nperskaicius idet i voka, kuri atplesim kai uzaugs. dar galvojau pagal vardo raides paruosti maiselius su kokiu nors turiniu ir sveciam reix atspeti kas ten yra, veliau gaus ta maiseli dovanu. o daugiau ir nebezinau...
o ką siūlytumėt padovanoti mergytei antrojo gimtadienio proga?
ir as jau pradedu galvoti, nors dar tolokai, ale ..... jauciu reiks pradet ie6koti to kur vandeniu pie6ti su teletabiais
Mes savo mažajai nupirkom baldelius iš SBA- dvi kėdutes ir staliuką, nes pamačiau, kaip mielai darželyje ji sėdi prie jų- valgo, piešia, žaidžia.Kiti padovanojo irgi fainų dovanėlių- indus su princesėm (puodelis ir trys skirtingo dydžio lėkštės), dviratuką( šia dovana labiausiai džiaugėsi), pastatomą medinę lentą piešimui su kreida (ale molbertas), skėtį, knygų, kuprinytę neštis savo daikteliams į darželį. Manau, visos dovanos
Kur galima rasti palapinę-tunelį?
QUOTE(__snowflake @ 2009 10 15, 18:05) Per tarpininkes galima uzsakyti is cia http://www.argos.co.uk/static/Browse/ID72/...es|14417889.htm QUOTE(juste0527 @ 2009 09 26, 11:06) šiaip švesim kambaryje, kur nebus labai daug vietos, taigi labiau tiktu zaidimai,kur nedaug judesio ir dar pamirsau pasakyt, kad dauguma svečių mano tėvų amžiaus, reiktu kazko paprasto ir linksmo. siaip planuoju ant tusciu lapeliu parasyt kuo sveciai isivaizduoja uzaugusi ir nperskaicius idet i voka, kuri atplesim kai uzaugs. dar galvojau pagal vardo raides paruosti maiselius su kokiu nors turiniu ir sveciam reix atspeti kas ten yra, veliau gaus ta maiseli dovanu. o daugiau ir nebezinau... Sveikinam su artejanciu gimtadieniu QUOTE(mamaErika @ 2009 05 26, 23:26) Mano dukra antrojo gimtadienio proga gavo lėlę, kurią galima aprengt rūbais - magnetukais. Toks va - ![]() Tik pas mus ne žvėriukai kirtoj pusėj, o berniukas. Dukrai labai patinka, šis žaislas niekuomet nebuvo kažkur numestas ar pamirštas. kur pirkote
va ir mes norim dukrytei tokio namo palapines
vaikuciams labai patinka vaikiskas sampanas arba saldainiai su ju nuotraukytem ir megstamais filmuku herojais.
Mes dovanojom gera tvirta tikra triratuka
supama arkliuka
Mano pupai labiausiai patiko per 2aji tortadieni gautos dovanos: stalas su kedutemis, triratukas, ir 2 lelytes su priedais (indeliais, rubeliais ir pan.)
Galima padovanot vaikiska molberta piesti. Kainuoja apie 160 LT, kam per brangu, tai yra piesimo lenta, mes turim pvz drambliuko formos, pilve galima piesti, o su to paties flomasterio antra puse istrinti.
Mamytes, butu labai malonu, kad pasidalintumete patirtimi kaip švenčiate dvimetukų (-ių) gimtadienius. Ką darote šią vaikučiui ypatingą dieną?
Labai norėčiau, kad ji mano mergaitei skirtusi nuo įprastos dienos, bet neturiu tiek fantazijos kad ką sugalvočiau
labas vakaras.Artėja mano mažosios gimtadienis, gruodžio viduryje sueis trys metukai.Labai myliu sesę dėl to noriu ją nustebinti, žinoma ji gal dar per maža ir nesupras.Noriu suorganizuoti jai mažą šventę.Esmė tame, kad vaikai bus įvairaus amžiaus, keli vaikučiai panašaus kaip sesuo, o vat bus giminaičių, dėlkuriųlabiausiai ir dvejoju.(nuo pirmos iki ketvirtos klasės).Taipgi noriu išrinkti kokią nors lavinančią dovaną, nežinau ar gerai išreiškiau mintis žodžiulavinančią;>
mano mergaitė, kaip ją vadinu labai gabi, turi gerą atmintį, nepasakytum, kad trijų metų vaikas.Labi žingeidi.Kokią dovaną pasiūlytumėte? |