noreciau paklausti ar sis kremuka galima tepti krutine 4men nestumo ?
Galima ir reikia - ir krutine, ir slaunis, strenas ir uzpakaliuka... Nors jei atvirai nemanau, kad tie kremai daro koki dideli poveiki, nes jei jau oda neelastinga, jokie kremai nepades.
As irgi tepliojausi nuo 4 men (Bio Oil aliejuku) ir sutrukinejau visa visa
iš ties pasitepti nepakenks, juo labiau odą pamaitins, tačiau strijų išvengti nepadės. Be strijų tik tos mamytės, kurių oda iš prigimties elastinga
nuo 4 mėn.aš tepiau tik krutine ir pilvuką ir niekur nesutrukinėja,šlaunu netepiau bet išliko gražios
As su siuo kremuku taip pat tepuosi
Tikiuosi nors kitur ju nebus
visa nestuma kiekviena vakara po duso tepiaus avent kremu negailedama, dejau gera sluoksni: krutys, pilvuka ir kojas, zinokit rezultatas puikus, po gimdymo jokiu striju
O kokia kaina AVEN kremo ir kuriam laikui jo pakanka?
QUOTE(NEFRITAS @ 2009 06 03, 16:22) tiksliai neatsimenu kokia kaina apie 40-50 lt, 2- 3 savaitem Papildyta: QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 06 03, 16:35) nzn, sunku pasakyt, brolienei ir padejo, jokiu striju, ji man ir patare
Avent kremu tepliojom tik pilvuka nuo 3men, nes pilvas labai staigiai pradejo augt atrodziau kaip 6 men, o kad kitur reikia teptis net nepagalvojau
Mama 3 pagimde ir nei vienos strijos, o pas mane ant uzpakaliuko atsirado po gimdymo 200ml uzteko 6 men QUOTE(blumchen @ 2009 06 04, 08:26) Avent kremu tepliojom tik pilvuka nuo 3men, nes pilvas labai staigiai pradejo augt atrodziau kaip 6 men, o kad kitur reikia teptis net nepagalvojau tai jiai pradejai 4men tepliotis tai reiskias jo uztenka visam isnesiojimui, bet dar sako kad ir po gimdymo reikia teptMama 3 pagimde ir nei vienos strijos, o pas mane ant uzpakaliuko atsirado po gimdymo 200ml uzteko 6 men QUOTE(9kristina @ 2009 06 03, 13:58) galiu drąsiai už ją paskyt, kad nepakako. šiaip geras daiktas, aš abu nėštumus tepliojaus. beje, nepamirškit teplioti krūtinės ir po gimdymo. nes pvz su pirmu vaikeliu pienas atsirado berods trečią deiną po gimdymo ir krūtinė iškart ant tiek padidėjo...
man nei vienas kremas, aliejus nepadejo
As manau, kad jeigu pirkti krema nuo striju, tai tik brangu, kuris kainuoja virs 50 - 100 lt. Ka ten tie kremukai uz keleta litu gali padeti
Aš su pirmu vaikeliu netepiau, ir strijų atsirado tik, kai pienelio padaugėjo, o pilvas buvo gražutis
o as naudojau pirkta vaistineje ir mokejau tikrai nemazai, bet va ir dar nepagimdzius, o jau strijos gan ryskiai matosi ant pilvuko, sedmenu ir krutines. Mano mama 4 vaikus pagimde ir striju neatsirado
As pradejau nuo Jonson baby aliejuko ir dabar naudoju avent aliejuka, ant pilvo striju nera, bet ant sonu ir krutines tai atsirado, ant krutines tai kaip ruzavos slapvos siulai atrodo:(
to 9kristina:
Kainos nezinau, nes man drauge padovanojo, 125ml buteliukas, svarbiausia jog kvapas neerzinantis, beveik bekvapis. Vakar prisiskaiciau temos ir prisimeniau savo drauge, kuri vos ne nuo pirmu menesiu pradejo tepliotis kuom tik reikia ir nereikia, o ant pilvo strijos panasios i randus, nuo vaikelio gimimo praejo jau apie du metus, bet jie neisnyko:( Ir pvz per atostogas susipazinau su viena moterite, is saves visa gliezna, kudute ir turi metuku dvynius,atrodo pasakiskai, nei celiulito, nei striju. Taigi viskas priklauso nuo odos, bet tikekimes kad ir kremas gali padaryti stebukla!:)
apie AVENT krema nuo striju esu teigiamos nuomones,nuo 4men pradejo pilvas trukineti tepu ir zinokit kelios tos strijytes liko,bet nebesiplecia
As iki 8 men. naudojau kitos firmos kremuka nuo striju, dabar nusipirkau AVENT. Ar jie veiksmingi, tai nzn. Man pilvuko oda netrukineja ir nzn ar del kremu, ar del pacios odos
taip pat tepu krutine ir kartais slaunis, tik va ant slaunu tai matau atsiradusias strijas
AŠ NAUDOJU AVENT KREMUKĄ NUO STRIJŲ, MAN PATINKA, NES BUVO ATSIRADĘS TOKS TEMPIMO POJŪTIS JAU, O NUO TO LAIKO KAI TEPUOSI, JIS DINGO
Aš tepliojausi Avent purškiamu aliejuku. Jau galvojau kad būsiu išsisukusi be strijų bet paskutinį mėnesį pilvas taip suskeldėjo kad atrode na kaip sacharos dykuma per sausrą
as tepuosi riebiu kuno sviestu
as naudojau AVENT aliejuka ir krema nuo striju, saziningai tepiau kas diena, tai vienu, tai kitu, striju neatsirado
Strijų profilaktikai aš naudoju natūralų taukmedžio sviestą.
Tačiau turiu ir Avent kremuką nuo strijų. Jį nusipirkau iš idėjos- tiesiog nrėjau pabandyti. Geras jis, gerai drėkina, tačiau sviestukas man patinka tam labiau
nuo 32 savaites naudoju Avent krema. dabar jau mums 37 savaite ir dar neturim striju
sveikos visos mamytes,
naudojau aliejuka Avent nuo stiju-labai puikiai isigeria,taupus,per nestuma sunaudojau1.2buteliuko.Pirkit,nepasigailesit,labai maloniai kvepia ir panaikina niezejima bei temmpimo jausma.beje,striju neatsirado
Sveikos mamytes
As norejau Jusu paklausti gal kuri nors naudojo kremuka "PERCUTALFA" ? Kokie atsiliepimai apie si krema?
Man Avent nuo striju labai tiko ir patiko
Na, o as tepiau visa nestuma, 2 AVENT pakuotes sutepiau, bet gal 36-37 sav taip pilvas susproginejo, kad net ziauru
QUOTE(Dzinyte @ 2010 04 30, 13:19) Na, o as tepiau visa nestuma, 2 AVENT pakuotes sutepiau, bet gal 36-37 sav taip pilvas susproginejo, kad net ziauru keista, kad per visa nestuma tik 2 pakuotes Ir dar, neseniai AVENT vykde akcija, reikejo atsiusti nuo kremo pakuotes bruksnini koda ir uz tai gauni dovanu- VIA indelius. Gaila, per velai suzinojau QUOTE(Dzinyte @ 2010 04 30, 13:19) Na, o as tepiau visa nestuma, 2 AVENT pakuotes sutepiau, bet gal 36-37 sav taip pilvas susproginejo, kad net ziauru oho, kaip taupiai Jūs naudojate kremuką - aš sunaudoju vieną pakuotę per 2 savaites, o kadangi tepu nuo 16 savaitės, tai galima paskaičiuot, kiek man reikės tų pakuočių per visą nėštumą
Apie avent nekokie atsiliepimai, net vaistinėje, man patarė nepirkti, nes neefektingas. Klausiau ir kitų nėštukių, tai sakė: "Nieko gero".
Nieko jame ypatingo, nei kvapo, nei drekina jisai normaliai...
jei naudosi nuo pradziu padeda
as naudoju sita kremuka, kolkas itrukimu nematau. po duso naudoju aliejuka, o seip AVENT. baigiu suvaryti antra tubele. trecios jau nebepirksiu, nes pagimdysiu kol pabaigsiu nauja pakuote
Naudojau ne viena kremuka nuo striju nestumo metu, tarp ju ir Avent. Asmeniskai man nelabai patiko, nepajutau kad gerai drekintu ir maitintu oda.
Ar uztenka viena karta per diena pasipurksti aliejumi? Ar ir ryta, ir vakare reikia?
pirma nestuma naudojau avent alieju purskiama,nuo kokiu 4,5 menesiu,krutines netepiau,ten striju atsirdo,kitur ne
tepiau kalnais visokius spec kremus niekas nepadejo
Perskaičius temą supratau vieną - jei nepabandysi pati, tai ir nežinosi, ar tavo oda linkusi į strijas, ar ne
O man Avent per abu nestumus
Sveikos būsimos ir esamos mamytės...gal kuri naudojate Avent kremą nuo strijų (AVENT FUTURE MOTHER 200 ml (1/272)) Labai domina išsami jo sudėtis, gal kuri galite ją parašyti arba aiškią foto atsiųsti...labai norėčiau ją pasinagrinėti, vėliau jei kam smalsu galėsiu pakomentuot.
Naudojau aliejuką - patiko labai
QUOTE(baltė @ 2011 02 22, 13:43) Sveikutės Ir aš naudojau aliejuką, puikus dalykėlis ir kvapas neintesyvus, gerai susigeria. Kremas ne taip lipo, o va aliejukas tiko labai, strijų turiu po gimdymo vos kelias ir tokias blyškias. Nežinau, ar čia nuo to, ar ne. mano nuomone, besilaukiant tiesiog reikia laai gerai drėkinti odą... |