Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prailgintos grupės
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
lengvute
pliusą matau tik tame, kad, jei tėvai dirba, vaikas vienas namie nedaro kažin ko, bet šiaip, vaikai pervargsta nuo triukšmo, mokytojos dažnai išeina tai kitus maitint, tai kavą gert, nesaugu schmoll.gif , ne kartą manajai kliuvo nuo kitų vaikų per tą laiką unsure.gif , ką manot?
Vaivorykste
sveiki,
bet juk didelis pliusas, kad vaikas nesiblaško kažkur namie, lauke ar dar kur...
Kadangi aš pati dirbu nuo 8.30 iki 16.30, sūnų pirmuosius mokslo metus leidau į prailgintą grupę, jam ten patiko, paruošdavo pamokytes, be to buvo šaunus mokytojų kolektyvas...vaikai jausdavosi ne tik saugūs, bet ir patenkinti.
O dėl pervargimo - juk tai natūralu, darželyje vaikas taip pat pavargsta...
Blobse
Man jos nepatinka, savo vaiko ten neleidziu. Kruva triuksmaujanciu vaiku vienoje patalpoje. Man jau uzteko, kai isgirdau, koks triuksmas pas sunu klaseje per pertraukas. Tai ju klaseje tik 19 vaiku. Prailgintoje grupeje vaiku tikrai daugiau.
Ziuresiu kaip seksis jam vienam grizt namo (siandien bus pirmas kartas) ir but namie. Jei ka, teks samdyti aukle. Suprantu tevus, kurie leidzia i prailginta grupe, tik neturedami kitos iseities: labai isdykes ar nesavarankiskas vaikas, neturi pinigu auklei ir pan.
Lurdes
Aišku kiek žmonių tiek nuomonių.
Aš savają leidžiu nuo pat pirmos klasės,nors galėjau ir nevesti.Bet pradžioje leidau tam,kad kuo geriau apsiprastų mokyklos aplinkoje,pažintų klasės draugus,mokytoją artimiau,susidraugautų su kitaip vaikais iš paralelinės klasės,galų gale geriau susipažintų su mokyklos aplinka,geraiu orientuotųsi.Juk kiek ten trunka to pirmoko pamokos - tik iki 11.30,o paskui ką veikt?namie sienas griaut?Prie kompo tupėt?Prailgintoj ir pamokas padaro,ir papiešia,atsineša spalvint,žaislų,pažaidžia,draugauja,laukan išeina,be to,būreliai.Maniškei patinka.Nepatiktų - tada jau kitas reikalas,nevesčiau.
Neringucia
Aš irgi saviški leidžiu, nes nesaugu man kažkaip ne dėl to, kad bus vienas namie, bet kaip jis iki tų namų pareis. Dar protelis toks, kad pakvies koks draugas ir nueis pas jį ar dar kur paskui ieškok doh.gif Ir šiaip nelabai jis nori būt vienas, nes nėra ką veikt. Tai taip ir tupės prie televizoriaus ar kompiuterio visą pusdienį.

Aišku pirmoj klasėj net minčių nekilo neleist. Bet dabar susimasčiausiau nuo kurios klasės jau vaikai nelanko tos praiilgintos? Antroj klasėj leist ar ne? g.gif
Pupsas
Maniske lanko ir labai noriai smile.gif Pernai galejau irgi neleist, nes sedejau su lelium namie, bet kad tas jos begalinis noras but mokykloj su draugias, mokytoja wub.gif Be to labai patogu buvo del bureliu. O ir siemet sakiau gali grizinet namo, nes auklyte priziuri mazli, nu tai sake ne, nu nebent koki karta i mesensi neis i grupe biggrin.gif Pagyvensim-pamatysim. Manau daug priklauso nuo vaiko ir mokytojos. Pas mus didele klase (28) ir beveik visi lieka grupej (18-20), bet nieko. Kazkaip jie issiskirsto, vieni lauke, kiti bureliuose, treti dar kazka daro smile.gif
emiru
o kiek jus mokate uz prailgintas grupes? g.gif
Enija
QUOTE(emiru @ 2005 09 08, 16:44)
o kiek jus mokate uz prailgintas grupes? g.gif
*

Vedžiojau pagal susitarimą- už dieną 5 litai, mėnesiui -50. viskas priklauso nuo mokytojos, kai eina kalba ar vaikui gera ir saugu. Mūsiškė daug ekskursijų po aplinkines vietoves darė, daug laiko leido mokyklos sode paežerėj, bet čia specifinės sąlygos
emiru
QUOTE(Enija @ 2005 09 08, 15:45)
Vedžiojau pagal susitarimą- už dieną 5 litai, mėnesiui -50. viskas priklauso nuo mokytojos, kai eina kalba ar vaikui gera ir saugu. Mūsiškė daug ekskursijų po aplinkines vietoves darė, daug laiko leido mokyklos sode paežerėj, bet čia specifinės sąlygos
*

o cia 5lt. iki kelintos valandos? rolleyes.gif
Pupsas
Pas mus, jei neispuola atostogos ir lanko visa menesi 60 lt. Grupe iki 17:30 , o penktadieniais iki 17:00
kaguelo
Kol nedirbu, nėra poreikio leist į tokią grupę, todėl net nežinau ar pas mus mokykloj tokia yra. Bet kai tik pradėsiu dirbti, būtinai ieškosiu galimybių, kad vaikas tokią grupę lankytų. Sakot nesaugu, kol auklėtojos kavą geria? Manau kieme dukra daug labiau rizikuotų gaut į kailį, o namie tokių šunybių prikrėstų, kad blink.gif nesaugu būtų ir jai ir man. Pati vaikystėj lankiau popamokinę grupę ir man ten labai patiko. Ir visiems vaikams patiko.
lengvute
šiaip prailgintose renkasi ne tų pačių metų gimimo vaikai, nuo nulinukų iki trečiokų ar pan, tai vyresni pasiima įdomesnių žaidimų, daug mažesni spjaudosi ir kitokias vyresniems nepakenčiamas nesąmones krečia.
lengvute
kaina, berods, 50ct. už valandą.
Neringucia
Pas mus kaina nuo 2 Lt iki 2,5Lt už dieną (čia priklausomai kiek tą mėnesį vaikų lankė, žodžiu mokytojai turi susidaryti pastovi minimali suma). Praiilginta būna iki 17.00 val. Tai į mėnesį gaunasi nuo 40Lt iki 50Lt
Pupsas
QUOTE(lengvute @ 2005 09 09, 07:53)
šiaip prailgintose renkasi ne tų pačių metų gimimo vaikai, nuo nulinukų iki trečiokų ar pan, tai vyresni pasiima įdomesnių žaidimų, daug mažesni spjaudosi ir kitokias vyresniems nepakenčiamas nesąmones krečia.
*

O pas mus tik musu klases vaikai. Musu mokykloj taip- jei is klases 3/4 vaiku nori lankyti grupe, tai kitu vaiku nebuna. Jei butu maziau, tada jungtu.
zirma
Maniškė pernai, būdama pirmokė, lankė su malonumu.Ir aš buvau patenkinta.Aišku, pavargsta, vaikų daug, bet pavaikšto lauke, papietauja, paruošia pamokas, namuose tik pasitikrinam, paskaitom.Koks gali būti pamokų ruošimas kai tėvai pareina apie 18 val.O pirmokui reikia, kad šalia tėvai būtų.
Šiemet, būdama antrokė, jau nereiškia didelio noro eiti į prailgintą, bet, mano nuomone, geriau būti su vaikais, išeiti į lauką negu grįžus iš mokyklos žiūrėt teliką, o vakare su tėvais ruošti pamokas.Va tada ir prasideda isterijos.
Mokam 50 lt už pilna mėnesį, o už dieną-3 lt.Plius pietūs.
emiru
Nesuprantu, cia visoms taip pigiai ta prailginta iseina rolleyes.gif Pas mus iki 15val. 3 lt. dienai, po to uz kiekviena val. po 1lt. Dirba iki 18val.Siaubas cry.gif Tai jei visai dienai(iki 18val.) tai iseitu 130lt. per menesi cry.gif Jauciu reiks man savaja pratinti vienai namo pareiti sad.gif
renikexxx
Na maniškis tai šiemet pradejo eiti i mokykla tai pas mus mėnesiui prailginta grupė kainuoja 35lt , grupė buna iki 18val. Aš manau, kad būtinai leisiu vaika i praimginta kai susirasiu darba, nes namo gryžti jam per toli ir tikrai man būtu neramu, ar parėjo, ar duris atsirakino ir ar negadina savo akyčių prie teliko ar kompo. Mokykloje saugiau ir linksmiau!!! Tai mano nuomone. mirksiukas.gif
gri36
QUOTE(emiru @ 2005 09 09, 17:48)
Nesuprantu, cia visoms taip pigiai ta prailginta iseina rolleyes.gif Pas mus iki 15val. 3 lt. dienai, po  to uz kiekviena val. po 1lt. Dirba iki 18val.Siaubas cry.gif Tai jei visai dienai(iki 18val.) tai iseitu 130lt. per menesi cry.gif Jauciu reiks man savaja pratinti vienai namo pareiti sad.gif
*

Eina sau blink.gif , bankrotas visiškas, o gal čia kaina su pietumis paskaičiuota. Tada lyg ir mažoka...
Pas mus tai 60Lt per mėn. ir dar kasdien apie 3Lt pietūs kainuoja.
O leidžiu į grupę tik todėl, kad namie telikas ir kompas akių neišvarvintų, ir dar todėl, kad bijau kulinarinių eksperimentų pasėkmių savo virtuvėj.
Beje, kelintoj klasėj atsisakėt prailgintos grupės?
emiru
QUOTE(gri36 @ 2005 09 18, 11:46)
Eina sau blink.gif , bankrotas visiškas, o gal čia kaina su pietumis paskaičiuota. Tada lyg ir mažoka...
Pas mus tai 60Lt per mėn. ir dar kasdien apie 3Lt pietūs kainuoja.
O leidžiu į grupę tik todėl, kad namie telikas ir kompas akių neišvarvintų, ir dar todėl, kad bijau kulinarinių eksperimentų pasėkmių savo virtuvėj.
Beje, kelintoj klasėj atsisakėt prailgintos grupės?
*

kaina be pietu, pietus atskirai 3.5lt. cry.gif
Vėtružė
mano sūnus grupę lankė pirmus du metus. Trečioje klasėje jis paprasčiausiai neturėji laiko. Būreliai... Bet kiti klasiokai lankė ir trečioje. Gerai ta grupė. Pamokas paruošdavo. Ir kažkaip ramiau, kad nieko namie neprikrės. Dabar jau antri metai aš namie sėdžiu su mažąją, tai nėra prasmės leisti. Pietūs mūsų mokykloje 2 lt. kainuoja. O už grupę atskirai reikėjo mokėti. Valanda litas. kiekvieną dieną skaičiuodavo kiek valandų išbūna. jei išeidavo į baseiną ar kitą būreli, tai tą laiką neskaičiuodavo. Brangu... ką čia bepridursi... unsure.gif unsure.gif
SMV
Is pradziu leisdavau vaika i prailginta grupe iki 18 val. T.y. iki tol, kol pasiimdavau ji po darbo. Veliau sunus isiderejo, kad butu prailgintoj iki 15 val, nes tuo laiku drakonu kovas rodydavo.
Tai sis modelis ir prigijo. Po pamoku, mazdaug iki 15 val mokykloj vyksta pamoky ruosa ir kiti uzsiemimai su vaikais. Tad maniskis visada grizta pamokas paruoses, man jokio galvos skausmo. O po to pareina namo, tad antr puse dienos - be triuksmo.
Zodziu, man sis modelis tiesiog idealus thumbup.gif
*Samanė*
Mūsiškis prailgintą grupę lankė pirmoje klasėje , pavargdavo tai tikrai, na susipešdavo irgi, palindęs po suolu ir su mergaite pasibučiavo kartą,pamokas paruošdavo , su kitom mokytojomis pabendraudavo.O kur man jį reikėjo palikti?
Namuose vieną, ar auklę samdyti-brangu,močiutės toli.Gera išeitis, nes bendrauti dar bėgdavo į kiemą grįžęs namo.
Saugiau prailgintoj grupėj , nei visą dieną kieme,tikraiii.
milabra
Mes jau antroj mokykloj nerandam tokio daikto kaip prailgintos grupės sad.gif Nėra ir viskas. Kai klausimą keliam, sako tai mokėti reikės blink.gif Nu tai pšeprašam, neprašau nemokamai, sakau mokėsiu. Vistiek nedaro...
Šiais metais dukrai treniruotės kas dieną, ir nuo 15.30. Tai grįžus namo beveik nespėja paruošti jokių pamokų.. Antrokei 1.5 valandos per mažai g.gif Nes reikia katę maigyti, prieš veidrodį šokti, dar barbes perrengti doh.gif Tai kur jau čia pamokos. O pamokų metu nedirba nieko blink.gif tai mokytoja liepia namie. Nusivažiavo galutinai.... Tai su mokytoja priėmėm bendrą sprendimą - palikinėja ją po pamokų apie valandą - viską padaro thumbup.gif
Babalia
Labai Džiaugiausi kad pirmąjį pusmetį mano dukrelė pirmokėlė lankė prailgintą grupę.Būdavo ten neilgai,kol brolis grįšdamas namo ją parsives. Pas mus pagrindinė mokykla toliau nuo pradinės,o sūnus septintokas.Tik gaila kad rajone 30 lt mėnesiui pasirodė per daug ir susirinko per mažai vaikų.Mokykloje neskyrė pinigų normaliam mokytojo ,dirbančio su grupe, atlyginimui. Vis paprašo ką nors padirbėti,mokytojos keičiasi,jų reikalavimai vėl gi skirtingi... doh.gif Ir mano mažoji paskelbė streiką.Jau nuo žiemos atostogų pradžios prašo leisti ten neiti. Nenoriu prievartauti vaiko ,per pietų pertrauką parvesiu ją namo (čia man toks krosas gausis) ir jau prisižadėjo valandą palaukti brolio viena.
Rasytoja
Mano sūnus pernai lankė prailgintą grupę visus metus. Persižegnoju, daugiau niekada mad.gif. Jis, jeigu ir atlikdavo pamokas, tai bet kaip. Kiekvienoje pradinėje klasėje stovi televizorius, o vaikai nuo jo, žinoma, nesitraukia. Grįždavo namo visiškai pervargęs, jau buvau bepradedanti manyti, kad norėčiau vaiką palikti kartoti pirmos klasės kursą, nes atrodė, kad daugiau tokios įtampos nebepakelsiu. O ar pavalgydavo? net klausti bijodavau. metų gale vaikas labai stipriai apsirgo, nuo išsekimo!!! Todėl šiemet nutariau skirti visą savo laiką tik vaikams, nes vyresnėliui, labai sunku susikoncentruoti mokykloje, juolab, kad ir darbe nebesijaučiau pakankamai galinti save realizuoti.
Pradžioje buvo labai sunku, bet pasiekėme tikrai neblogų rezultatų. Tik dabar turiu kitą problemą. Man pasiūlė labai įdomų darbą, aš jo labai noriu, bet ką daryti su vaikais g.gif. Labai reikėtų geros auklytės
sviliukas
Pas maniškę, mokykloje, prailginta kainuoja iki 15 val - 2 Lt, o iki 18 - 4 Lt, nelabai baisiai iseina per menesi, bet as ja vedu ten tik del to, kad nera kitos iseities, pati ilgai dirbu...user posted image, o kad tvarkos nera toje grupeje tai faktas, vaikai rekia, laksto, o mokytoja tyli, mat yra "labai minkstas zmogus"(cia taip mokytoja man aiskino).
brasta
Mano dukra pailgintos dienos grupę lankė tol, kol prasidėjo tikas (smarkiai mirksėjo akytėmis). Kai pradėjom lankytis pas neurologus, supratau, kad pagrindinė priežastis buvo pervargimas nuo triukšmo, įtampos, nevėdinamų klasės patalpų (į lauką eidavo gal kokį kartą per mėnesį). Skubiai apsisprendėm, kad geriau vienai namuose, tai nors pailsės, kada nori. Kai sūnus pradėjo lankyti mokyklą, į grupę leidau tik pirmą mėnesį. Po to savarankiškai pareidavo namo ir būdavo vienas arba su sese. Nors buvo labai daug nerimo, tačiau tas pasitikėjimas vaiku išėjo tik į naudą, nes tapo žymiai savarankiškesniu. Dabar jis antrokas (mokosi popietinėj pamainoj), bet pats puikiai tvarkosi. Atsikelia, pats pasirūpina pusryčiais, laiku išeina į mokyklą ir neprapuola be tėvų pagalbos.
Vaikai nebus savarankiški, jei mes nepasitikėsim jais ir nesuteiksim jiems galimybių tai įrodyti. Prisiminkim savo vaikystę, kai raktas po kaklu ar kilimėliu ir pirmyn į mokyklą, būrelius, pas draugus.
mamytexx
Dar pirma karta girdziu,kad ji yra mokama,o pas mus tai nemokama,bet as is vienos puses esu patenkinta,o is kitos puses ne,gerai tik tai,kad nebuna vienas namuose ir neprikrecia sposu,bet kai ten lanko nemazai vaiku,tai ir kartu padaro pamokas tai ten kaip padaro nelabai kas ziuri ir buna padaryta klaidu,tai tas man nelabai patinka.O daugiau tai viskas thumbup.gif thumbup.gif
Sirenete
Mūsų mokykloje grupė taip pat mokama 3 lt. dienai. Bet aš labai patenkinta, prailgintoje grupėje būna klasės mokytoja ir tik tos klasės mokiniai, jos meu vaikai paruošia pamokas, mokytoja patikrina, užduoda papildomų užduočių, vaikas grižta namo apie pusę keturių ir jau būna laisvas.
vakarėja
verysad.gif Maniskis irgi lanko prailginta grupe, bet nesu pilnai patenkinta,mokytoja savo reikalus tvarko tuo metu, vaikai vieni galvom eina, juk dar antrokai, pilni pasiutimo doh.gif , juos itin reik ziuret schmoll.gif , kad ko nepridarytu, nes visokiu nelaimingu atsitikimu buta blink.gif ir mokame menesiui 50 lt. grupe vyksta iki 17 val...<br/>Papildyta:<br/>:verysad:
Sirenete
QUOTE(mangooo @ 2006 02 19, 15:03)
verysad.gif Maniskis irgi lanko prailginta grupe, bet nesu pilnai patenkinta,mokytoja savo reikalus tvarko tuo metu, vaikai vieni galvom eina, juk dar antrokai, pilni pasiutimo doh.gif , juos itin reik ziuret schmoll.gif , kad ko nepridarytu, nes visokiu nelaimingu atsitikimu buta blink.gif ir mokame menesiui 50 lt. grupe vyksta iki 17 val...<br/>Papildyta:<br/>:verysad:
*

Nu va matau, kad grupių nauda nuo mokytojos priklauso. Mano vaikas(trečiokas)grupėje būna iki 3 val.Bet mokytoja nuoširdžiai prižiūri, kad vaikai paruoštų pamokas, patikrina juos.
Soni
Aš saviškį leidau į prailgintą grupę, kai buvo pirmoj klasėj, bet lankė jis gal tik kelis mėnesius. Pradėjo skųstis, kad mokytoja neleidžia net iš suolo išeiti, liepia nuolat sėdėti ir piešti,net neleidžia atsigerti, nuolat rėkia ant vaikų.O juk pirmokiukui ir taip, manau sunku dėmesį išlaikyti, tai nutarėm, kad geriau leisti vienam namuose būti.
Rudenėja
Na, kaip siemet reikalai su grupem? mirksiukas.gif

Pas mus 1 Lt/val. Brangoka mastau.gif Ale vis tiek leisiu. O kas belieka. Dirba iki 18 val. Dirbtu trumpiau, tai ir prasmes nebeliktu, nes iki 17 as pati dirbu...
tik drugelis
Dukra trecioke. Du metus vaiksciojo i prailginta grupe. Nemokama - daugiau nieko gero negaliu pasakyti. Labai nusivyliau. swoon.gif
Siais metais nezinau, kaip versiuos, bet tikrai bandisyme issisukti be sito "malonumo" protest.gif
ČIČI
Sunus baige antra klase ir visa laika ejo i prailginta grupe, kuri dirbo iki 17 val. Man patiko, kad jis ten eina, nes pamokos visada budavo paruostos, lauke kasdien isbudavo apie 2 val. Jei anksciau pasiimdavau ar paskambinus paprasydavau, kad isleistu namo, mokytoja visada pasakydavo ar pamokos jau paruostos. thumbup.gif
Mes irgi mokejom 40 lt per menesi.
Savarankiskumui vietos irgi liko. Po grupes eidavo vienas namo, o as gristu is darbo apie 18 val. bigsmile.gif
zabke
Mano dukra pirmoke, bet per tuos tris keturis menesius baigiu sveikata prarast, už grupe mokam 100-110 LT.grupe oficialiai dirba iki 17.00, bet dukra jau skundesi, kad jai priekaistaujama, kad ja per velai pasiimu. Dirbu iki 17.00, bet jau tris menesius sliukinu is darbo 16.45, kad be 10 penkios buciau mokykloj, patiriu kiekviena diena stresa, kad iseinu per anksti, bet mokytoja pareiske dukrai, kad per mus ji iseinu vos ne puse sesiu.Kiek kiti mokat uz grupe, as galvoju, kad simtas litu yra daug.
***Žaltvykslė
Na,juk mokytoja neprivalo sėdėti darbe ilgiau,nei jai priklauso.Ar tu norėtum dar ilgiau darbe užtrukti? Tėvų problemos,kur vaikus padėti,tam ir yra mokyklos pagal rajoną,kad vaikas pats namo pareitų.Daugiau savarankiškumo ugdykime vaikuose.O jei norit vaikus į mandresnę mokyklą leisti-teks susitaikyti su nepatogumais juos pasiimant.Mano vaikai nė vienas į tas grupes nėjo,turėjo raktą ir namo pareidavo,aš telefonu pakontroliuodavau.
zabke
jei grupe baigias 17.00, o pasiimi16.50, ar mokytoja sedi ilgiau, ar as gal nesuprantu ko, gal cia Lietuvoj taip priklauso, jei darbas iki penkiu, tai reikia baigt ketvirta
smala
Praeitais metais leidau savo pirmokele i prailginta iki 18 val.Mokejau po 5 litus uz prailginta.Per menesi iseidavo nuo 100 iki 115 Lt.O plius dar pusryciai,pietus ir vakariene.Tikras bankrotas buvo.Vakarais pasiimdavo aukle,tai jai 3.50 uz valanda.Siais metais i prailginta eina labai retai,tik kai burelis mokykloj buna.Nenoriu,kad kelis kartus kursuotu tarp mokyklos ir namu.O ir uz prailginta mokame siek tiek maziau,iki 16 val 4 Lt.Tos kainytes priklauso nuo mokytojos.Kai lieka,daro pamokas,sako,kad su mokytoja,bet randu labai daug klaidu.Nesu visiskai patenkinta mokytojos darbu.
Pippi
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 13, 16:43)
Daugiau savarankiškumo ugdykime vaikuose.

Jei problema būtų savarankiškume... O kaip ugdyti vairuotojus, kad nelėktų kaip išprotėję ir per perėją degant žaliai šviesai einančius pėsčiuosius praleistų? Prieš kelias dienas mano ir vaiko akyse partrenkė (laimė, ne mirtinai) jauną moterį, einančią per perėją. Jai buvo žalia šviesa, bet vairuotojui - nusispjaut. Mano vaikui tai buvo baisi trauma, dabar per gatves su manimi eiti bijo. Ir aš bijau ją vieną paleisti. Taip kad ne savarankiškume esmė, deja.
Soul
Lankėm prailgintą grupę tik mėnesį, per jį sūnus susipjaustė ranką, o jo klasiokė išsimušė dantį doh.gif . Atsitiko taip todėl kad- kas nori, eina su mokytoja į lauką pasivaikščioti, o kas nenori, tas "sėdi" klasėj ir "ruošia" pamokas doh.gif . Sėdėtojai didieji aišku nesėdi, o laksto, griuvinėja, trankosi, voliojasi, mėtosi daiktais iš kuprinių, aišku pameta kokias šokių tapkutes po to verysad.gif . Tai ir sėdėjo paskui sūnus vienas namie, svilino puodus su sriuba, šlamštė sausus pusryčius, kiek išeidavo paruošdavo pamokas, laukdavo tėvų sėdėdamas ant palangės verysad.gif .
***Žaltvykslė
Na tai ir paskyk jai,kad atėjai laiku,o jei vėluoji-turi atsiprašyti.
Jurlin
maniskis noriai eina i prailginta- pasiruosia pamokas, pazaidzia, bet pasitaiko dienu, kad nenori, tai parsivezu smile.gif mokam po 5 lt uz diena, prailginta iki 17.30. siaip kolkas jokiu nelaimiu kaip ir nebuvo, nes vienu nei per zingsni nepaleidzia 4u.gif
Larysa
O mes už prailgintą mokam 2Lt. už dieną . Bet prailginta iki 16 val. Mokytoja puiki, vaikas paruošia ir pamokas, ir su draugais pabendrauja. Kol kas esu labai patenkinta thumbup.gif
Lulutu
Pas mus prailginta iki 17:30, mokam irgi 5 lt i diena, bet mokykloje yra budinti ir dukryte su ja musu palaukia kai mes nespejam (per tuos nelemtus kamscius) laiku atvaziuoti.
Aisku brangoka iseina, nes ir vakarienes reikia ir i burelius eina, bet man saugiau kai vaikas priziuretas, be to padaro namu darbus, paskaito (kiekviena diena pas mus prailgintoj buna 1 val. skaitymo) ir tv kas nori paziuri ir su draugais pabuna, pazaidzia. Nematau nei vieno minuso, nebent pinigeliai.
Velasa
Na va paskaičiau i sužinojau naujieną g.gif , tai kad man niekas nemoka, o gaunu kaip už pusė etato, alga. Ot nesiseka doh.gif doh.gif doh.gif
Na o vaikai, pas mane jų virš 20, būna visko, ir jų būna visokių, ateina su skirtingomis nuotaikomis ir jei jau pasitaiko " muštynių dienos", tai jau nesuvaldysi, stengiesi, juos užimti, ne tik reikalauti, kad ruoštų pamokas, nes juk jie jau po visos darbo dienos, tai galit įsivaizduot kokiais veidais jie traukia iš kuprinių pratybas, vaikų gaila.... Bet stengiamės sutarti, jog pasiilsime, pažaidžiame, ir stengiamės pamokėles paruošti. O ypač tokiu oru kaip juos išlaikyti klasėj? O jei išvedus į kiemą tik stovėsiu rankas susidėjus tai jie užsimuš.......žaidžiame visi, prisimenu tada vaikystę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet nesiginčiju, kad visur viskas gerai, tik sakau, kad bent aš stengiuos, ir žinau, kad jie mane myli ax.gif juk dar pradinėj, tai keliais nepasidalina....
legato
pas mus mokykloje yra prailginta grupe, viena diena pandziau, ne aciu. isudziai nekokie schmoll.gif
Larysa
Baigėsi mokslo metai, o kai paklausiau saviškio ar norės eiti kitais metais į prailgintą grupę, su šypsena atsakė - aišku thumbup.gif
Velasa
QUOTE(Larysa @ 2008 06 04, 21:01)
Baigėsi mokslo metai, o kai paklausiau saviškio ar norės eiti kitais metais į prailgintą grupę, su šypsena atsakė - aišku thumbup.gif
*

O mano mokinukai penktokai, kurie jau išeina į gimnazija, ir nebesimokins pasake, jog pas mane i namus ateis doh.gif , o vis tiek po savo pamokų eis pas mane į grupę. ... paskutinę dieną vaikai į klasę neįleido, kol neišpuošė, nesusitvarkė, visą lentą padėkų prirašė... thumbup.gif O paskui vos visi ant kelių betilpo...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai mokslo metai nebuvo blogi..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.