Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažuoti darbeliai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kornelija.k
Gražių idėjų, nuostabių darbelių ir didelio įkvėpimo visoms 4u.gif

user posted image
kornelija.k
QUOTE(PACIOS @ 2009 05 29, 10:09)
Naujos temoj ir as parodysiu savo pakabeles
user posted image
*

sobieska
QUOTE(rytorasa @ 2009 05 29, 10:46)
Praeitoj temoj nebespėjau pagirti sobieskos padėklo...  biggrin.gif Man jis labai patinka...  wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

Aciu 4u.gif smagu jei patiko.Man ir paciai jis nieko, taciau nuses pas anyta.Dar kokiu niekuciu i vidu prikrausiu ir gimtadieniui manau bus pats tas rolleyes.gif

Pakaba kokia idomi wub.gif ir remelis zaismingas, kokia nors mergiote bus laaabai patenkinta
kornelija.k
QUOTE(sobieska @ 2009 05 29, 10:17)
Pakaba kokia idomi wub.gif ir remelis zaismingas, kokia nors mergiote bus laaabai patenkinta
*

Mergaičiukė jau senokai džiaugiasi wub.gif , kažkaip paskutiniu metu nefotkinu darbelių, tai iš archyvo teko traukti ax.gif net sudvejojau ar nerodytas.
sobieska
Mano tvarinukas...tiesiog tvarinukas

user posted image
baltė
Nagi, rodomės, rodomės

Sobieska, man labai patiko padėklas, ir tas spalvų kontrastas irgi lb patiko. Vat sekas anytai smile.gif O tvarinukas labai šiltas, mielas, gerai nuteikiantis wub.gif

Pačios, pakaba liuksinė, o kaip kita jos pusė atrodo? Tie patys raštukai? bigsmile.gif

Kornelika.k, labai žaismingas tas rėmelis, prašom rodytis dažniau smile.gif
Andren
wow thumbup.gif , sobieska tavo darbai mane veza blush2.gif
metu as kelis paprastus darbukus ax.gif
paprasta lekste,su skilinejimu tik nelabai matosi mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
dezute nuo deliones
user posted image
trys stalciukai biggrin.gif
user posted image
o cia tevo dienai 4u.gif
user posted image
user posted image
nu ir priedejau as cia biggrin.gif
PACIOS
antra pakabos puse
user posted image
urupeja2
Labai grazus merginos darbeliai jusu
as sumeistravau dezute romantikos beieskanti feja ax.gif nevisai uzbaigta blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
sobieska
QUOTE(urupeja2 @ 2009 05 29, 17:17)

as sumeistravau dezute romantikos beieskanti feja ax.gif nevisai uzbaigta  blush2.gif
*

Grazute dezute ir virsus graziai tonuotas...bet kadangi rasei,kad dezute dar nebaigta, tai truputuka ikisiu savo trigrasi. Kaip tau atrodo,arnebutu graziau, jei aguonu lapeliai nebutu nupjauti, bet jie uzeitu ant dezutes virsaus,lygtais apglebtu feja biggrin.gif
urupeja2
QUOTE(sobieska @ 2009 05 29, 18:44)
Grazute dezute ir virsus graziai tonuotas...bet kadangi rasei,kad dezute dar nebaigta, tai truputuka ikisiu savo trigrasi. Kaip tau atrodo,arnebutu graziau, jei aguonu lapeliai nebutu nupjauti, bet jie uzeitu ant dezutes virsaus,lygtais apglebtu feja biggrin.gif
*

Aciukas uz patarimus ir pagyras as taip ir norejau ale ta feja tarp geliu truputuka kad butu, beda ta , kad tokios servet. nebeturiu blush2.gif
gugu
wau, kiek grožybių pridėjot bigsmile.gif
sobieskos rėmelis labai, labai jau thumbup.gif , o prišėšėliuotaaa
PACIOS pakabėlė taip pat fainutė. Kiek suprantu ten kelios servetėlės suderintos g.gif
ir labai graži dėžuė su meškiukais thumbup.gif
O tai konkurse nedalyvausit? kad taip produktyviai dirbate mirksiukas.gif
PACIOS
Dar keleta darbeliu
user posted image
user posted image
sobieska
QUOTE(kornelija.k @ 2009 05 29, 17:45)
labai graziai seseliukai padaryti thumbup.gif
*

Wau,aciu mirksiukas.gif
QUOTE(urupeja2 @ 2009 05 29, 18:15)
Aciukas  uz patarimus ir pagyras  as taip ir norejau ale ta feja tarp geliu truputuka kad butu, beda ta , kad tokios servet. nebeturiu  blush2.gif
*

Ne beda, dapiesk atitaikius splvyte mirksiukas.gif

QUOTE(gugu @ 2009 05 29, 19:14)
sobieskos rėmelis labai, labai jau  thumbup.gif , o prišėšėliuotaaa
[
O tai konkurse nedalyvausit? kad taip produktyviai dirbate mirksiukas.gif
*

Aciuuuuu 4u.gif dar visa savaitele iki konkurso vacation4.gif Nera ko stresuot sokiai.gif assa.gif Paskutine nakti fitness3.gif karsta.gif rezultatai bus matyt mirksiukas.gif

Paciosstatai bonkes nerealiai grazias, savaitgalis.... lotuliukas.gif pataikei
Jennifer
sveikutės darbštuolytės, jau kokių grožių pridėjote, nu net seilių burnoje žinokite susikaupė. Supper, šaunuolės visos, rėmėlis su bitutėmis ir mažiukais kleckiukais tarp jų labai įstrigo, stalčiukų meškiai, pakabėlė įdomi, dėžutė su fėja šilta tokia, bet pritariu sobieskos pastabėlei. Butelaičiai tokie romantiški ir skaistuoliški, gražu. Bet.... kai pamačiau sobieskos rėmelį, tia vos iš kėdės neiškritau, nes savo brangųjį pasikviečiau parodyti. man nerealus, superinis, pamačius tokį parduotuvėje nebepadėčiau į lentyną blush2.gif
Na ir aš po ilgoko laiko pasirodysiu ko prigaminau tongue.gif
Dėžutė krikšto sūneliui, nes dantukus pradėjo mėtyti biggrin.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Ir sagės. užkrėtė mane, pirmieji bandymai, moteriškių idėja ne mano, pasiskolinta, bet dariau pati. Tikiuosi labai neišpeiksite. Nemėgstu kaspinėlių, tad jų nebus... Ikeliu tris, bet dar pora yra nenufotkintų, kitu kartu įmesiu ax.gif
user posted image
Na ir kiekviena iš arčiau
user posted imageuser posted imageuser posted image
sobieska
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 29, 20:10)
Bet.... kai pamačiau sobieskos rėmelį, tia vos iš kėdės neiškritau, nes savo brangųjį pasikviečiau parodyti. man nerealus, superinis, pamačius tokį parduotuvėje nebepadėčiau į lentyną  blush2.gif
*

Ui, kaip gera paliko,aciu 4u.gif ...beje,tarp kitko,o TB nedave kokio nors namioko
supazindinti su darbelio autore lotuliukas.gif

Zinok as tavo dantuku dezutes bitutes kojytes suskaiciavau,labai miela dezuke...o moteriskems matau simpatiju perdaug nereiski-nu stambiai tu jas "sudarkei" As truputi subtiliau savas "subjaurojau" biggrin.gif
Jas izoliavau nuo visuomenes cia
Jennifer
QUOTE(sobieska @ 2009 05 29, 19:24)
Ui, kaip gera paliko,aciu 4u.gif ...beje,tarp kitko,o TB nedave kokio nors namioko
supazindinti su darbelio autore lotuliukas.gif

Zinok as tavo dantuku dezutes bitutes kojytes suskaiciavau,labai miela dezuke...o moteriskems matau simpatiju perdaug nereiski-nu stambiai tu jas "sudarkei" As truputi subtiliau savas "subjaurojau" biggrin.gif
Jas izoliavau nuo visuomenes cia
*

Iš MB tokių namiokų nesulauksi, patikėk... lotuliukas.gif

O keik ten tų kojyčių? blink.gif Aš neskaičiavau, tik žinau, kad nei vienai nei vienos nenukirpau lotuliukas.gif
o damos tai nedidukės, tai ir sutraiškymai nėra dideli, gal kaip iš arti taip atrodo blush2.gif
sobieska
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 29, 20:41)
Iš MB tokių namiokų nesulauksi, patikėk...  lotuliukas.gif

o damos tai nedidukės, tai ir sutraiškymai nėra dideli, gal kaip iš arti taip atrodo  blush2.gif
*

Gyvenimas toks dalykas, kad niekada negalima sakyt "niekada" tongue.gif

O damas speju, kad su spausdintuvu spausdinai ar cia toks ryzikas ax.gif
urupeja2
man buteliai nepatinka , bet sitie kazkodel labai patiko ax.gif o dantuku dezute superine 4u.gif is damu labiausiai ta pilkoji patiko mirksiukas.gif
Jennifer
QUOTE(sobieska @ 2009 05 29, 19:45)
Gyvenimas toks dalykas, kad niekada negalima sakyt "niekada" tongue.gif

O damas speju, kad su spausdintuvu spausdinai ar cia toks ryzikas ax.gif
*

Na nesakau kad niekada, bet bent jau prie manęs tai to nėra buvę, o kaip bus, gyvenimas parodys lotuliukas.gif

Damos iškrapštytos iš dekupažinio popieriaus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(urupeja2 @ 2009 05 29, 22:00)
man buteliai nepatinka , bet sitie kazkodel labai patiko ax.gif  o dantuku dezute superine 4u.gif is damu labiausiai ta pilkoji patiko mirksiukas.gif
*

Dėkoju ax.gif
sobieska
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 29, 23:01)
Na nesakau kad niekada, bet bent jau prie manęs tai to nėra buvę, o kaip bus, gyvenimas parodys  lotuliukas.gif 

*

Niekuom dabar negalima pasikliauti, netgi navigacija ir ta gali ikalbeti, jei daznai jos klausysies "sukite i kaire" lotuliukas.gif
o tu skirtukus kartais ne is ZiiZ gavai, pasirodo man nezinant ju paklausa yra biggrin.gif
rimute7
Sveikos. Girtis dar negaliu, nors darbo idejau nemažai. Vis dar bandau, ieškau, mokausi . Na, rankų sudėjus nesėdžiu, o kritikuokit jus blush2.gif
http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx...0480e48abaf2a2d
http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx...ddcce401511a4f4
http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx...16c2db23859b7a7
Visas butelių - vazų arsenalas blush2.gif
Andren
QUOTE(rimute7 @ 2009 05 29, 23:19)
Sveikos. Girtis dar negaliu, nors darbo idejau nemažai. Vis dar bandau, ieškau, mokausi  . Na, rankų sudėjus nesėdžiu, o kritikuokit jus  blush2.gif
http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx...0480e48abaf2a2d
http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx...ddcce401511a4f4
http://www.radikal.ru/GALLERY/PageF4G.aspx...16c2db23859b7a7
Visas butelių - vazų arsenalas blush2.gif
*

Tai kad man nerodo g.gif
Jennifer grazi dantuku dezute,spalvyte super thumbup.gif
Jennifer
oi sobieska, su ta navigacija tai ko tik nebūna, aš čia apie tikrąją biggrin.gif Kaip mano krikštatėviams Londone rodė rodė ir nustojo, nutilo, kai įmetė į "bardačioką" pradėjo rėkti "apsisukite, esant galimybei apsisukite" Žodžiu, kam ko tik nebūna.
O skirtukai iš ten pat mirksiukas.gif
rimute7, man irgi nieko nerodo blink.gif
Andren, dėkoju už pastebėjimą, dabar gaminu tokią pinkę, barbišką, pamatė darželyje draugė ir užsimanė tokios pat tik barbiškos. lotuliukas.gif
shrekiuke
Sobieska rėmelis labai čiki smile.gif pati turiu šitą servetką ir vis kai pažiūriu galvojo, ko aš ją išvis pirkau smile.gif O va tu kaip ją gražiai įkomponavai, nu man labai fainiai smile.gif
Žydraakė
Man įstrigo PACIOS pakaba wub.gif Taip gražiai apdabinta visa pakaba, liuks.

O čia manoji "Lazdyno riešutėliai" ax.gif
user posted image

Dores
Labukas!

Noriu kad ivertintyumet cia mano pirmas darbas pabandymui blush2.gif gal pastebesit kokiu klaidu ar kazkatai tokio , sakykit bandysiu pasitaisyti smile.gif

user posted image
kvartetas
mano pirmasis buvo 100kartu baisesnis smile.gif . taip kad viskas gerai kuo daugiau darysi tuo vis geriau gausis
Saksona
Na po visų grožių ir pagyrų (ne man aišku biggrin.gif) laukiu dabar kritikos biggrin.gif Tikrai yra ką kritikuot...
user posted image
kvartetas
cia sendinta su dvikomponenciu. ir kaskodel galvoju kad su stamperijos sotile smile.gif. atspejau?
Nuotaikinga
QUOTE(edita-edita @ 2009 05 30, 21:52)
kazkaip man dar reik issfruot ka tai reiskia blush2.gif
*

specialus dvieju daliu lakas, kuris suskaldo ir padaro toki efekta, kur veliau skilimuose itrinama i griovelius kas nors.
Na kas ten trinama - jau pasiskaityk senose temose, nes sprialbeta, priaiskinta marios...
Ir kokie lakai, ir kas yra vienkomponentis, ir dvikomponentis, tada bus aiskiau apie ka sneka temose vyks wink.gif

Sekmes 4u.gif
Saksona
QUOTE(kvartetas @ 2009 05 30, 21:17)
cia sendinta su dvikomponenciu. ir kaskodel galvoju kad su stamperijos sotile smile.gif. atspejau?
*

tikrai taip biggrin.gif
gandriuke...
Labau gražūs visų darbeliai wub.gif wub.gif
Mamukas Indriukas
o cia kad manes visai neuzmirstumet biggrin.gif noriu parodyt dar nebaigtas pakabeles laukiu seimininkes sutikimo ir bus vardeliai uzrasyti,bei inicialai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Žydraakė
Gražuuuuu bigsmile.gif
Nu aš kaip kokia pakabų maniakė doh.gif
Mamukas Indriukas
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 31, 13:23)
Gražuuuuu bigsmile.gif
Nu aš kaip kokia pakabų maniakė doh.gif
*

dekui 4u.gif
PACIOS
Aciu visom uz siltus zodelius. aciuks.gif aciuks.gif
Dar papildysiu pakabeliu kolekcija
http://img189.imageshack.us/img189/5414/pakaba.jpg

o cia kita pusyte
http://img200.imageshack.us/img200/6885/pakaba1.jpg
Mamukas Indriukas
QUOTE(PACIOS @ 2009 05 31, 19:36)
Aciu visom uz siltus zodelius. aciuks.gif  aciuks.gif
http://img189.imageshack.us/img189/5414/pakaba.jpg

o cia kita pusyte
http://img200.imageshack.us/img200/6885/pakaba1.jpg
*

simpatiskos smile.gif
Paranoia
prisiskaiciau cia pas jus forume ir bandziau pati kazka padaryti, bet neisejo nieko ir sugadinau mamos moline lekste unsure.gif

noreciau ivaldyti bent kazkiek sia technika, nes turiu ideja taip spinta pasipuosti kada nors.

tai va. bedarant man kilo keli klausimai. Moline lekste - ji visai neapdirbta buvo, be lako ir pan. galbut tokios netinka?
Antras dalykas - istepiau lipalu visa lekste (reikia lipala skiesti siame etape)?
Toliau dejau servetele (servetele, kiek suprantu, reikia atskirti viena sluoksni) ir vel tepiau ant jos klijus (cia jau reikia skiesti 1/3 daugiau vandens).
Ir dar kas gavosi - visa servetele susigaranksciavo ir islyginti ten gan sunkoka buvo, nes suslapus ji plysta ir t.t.
Bandziau daryti tik tomis priemonemis, kurios namie buvo, nes kol nezinau, kad tikrai kzkas iseis, nenoriu pirkti lako ir kitu priemoniu, nes paskui tik pinigeliai bus ismesti.

gal kas galetu bent keliais klausimais apsviesti? dekui! verysad.gif
sobieska
QUOTE(shrekiuke @ 2009 05 30, 08:56)
Sobieska rėmelis labai čiki smile.gif
*

Aciu.aciu 4u.gif Smagu mirksiukas.gif

Mamukas-Indriukas laaabai saunios pakabikes
bite
QUOTE(Paranoia @ 2009 05 31, 18:46)
prisiskaiciau cia pas jus forume ir bandziau pati kazka padaryti, bet neisejo nieko ir sugadinau mamos moline lekste unsure.gif

noreciau ivaldyti bent kazkiek sia technika, nes turiu ideja taip spinta pasipuosti kada nors.

tai va. bedarant man kilo keli klausimai. Moline lekste - ji visai neapdirbta buvo, be lako ir pan. galbut tokios netinka?
Antras dalykas - istepiau lipalu visa lekste (reikia lipala skiesti siame etape)?
Toliau dejau servetele (servetele, kiek suprantu, reikia atskirti viena sluoksni) ir vel tepiau ant jos klijus (cia jau reikia skiesti 1/3 daugiau vandens).
Ir dar kas gavosi - visa servetele susigaranksciavo ir islyginti ten gan sunkoka buvo, nes suslapus ji plysta ir t.t.
Bandziau daryti tik tomis priemonemis, kurios namie buvo, nes kol nezinau, kad tikrai kzkas iseis, nenoriu pirkti lako ir kitu priemoniu, nes paskui tik pinigeliai bus ismesti.

gal kas galetu bent keliais klausimais apsviesti? dekui!  verysad.gif
*

Servetėlės viršutinis dekoratyvusis sluoksnis, iškirptas, ar išplėštas, sausas dedamas ant dekoruojamo daikto ir tada per servetėlę, antvirš jos, pradedant nuo centro, iš lėto, plokščiu sintetiniu teptuku išcentriškai (tarsi saulytės spinduliukais) tepama klijais, prispaudžiant servetėlę. Pradžiai pasiimk kokį stiklainį ir pasibandyk - ant stiklo tai lengvai einasi. O spintą atidėk vėlesniems laikams... mirksiukas.gif
PACIOS
Aciu,Mamukas Indriukas biggrin.gif biggrin.gif
Maša
4u.gif labai grazios pakabos thumbup.gif visos be isimties

user posted image

user posted image
baltė
QUOTE(Žydraakė @ 2009 05 30, 13:45)
O čia manoji "Lazdyno riešutėliai" ax.gif
*

wub.gif wub.gif kooookia miela pakabėlė!

QUOTE(edita-edita @ 2009 05 30, 17:11)
Labukas!

Noriu kad ivertintyumet cia mano pirmas darbas pabandymui blush2.gif
*

Kaip pirmam darbeliui labai neblogas gavosi 4u.gif

QUOTE(Saksona @ 2009 05 30, 19:40)
Na po visų grožių ir pagyrų (ne man aišku biggrin.gif) laukiu dabar kritikos biggrin.gif  Tikrai yra ką kritikuot...
*

Labai man patinka suderintos spalvos thumbup.gif . Nepasakyčiau, kad čia labai jau yra ką kritikuot, bet va tamsiai žalią juostelę lygiau nupieštum jei būtum statybinę juostą užsiklijavus. Aišku, dar nevėlu tą padaryti ir dar palakuot papildomai smile.gif

QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2009 05 31, 12:11)
o cia kad manes visai neuzmirstumet  biggrin.gif noriu parodyt dar nebaigtas pakabeles laukiu seimininkes sutikimo ir bus vardeliai uzrasyti,bei inicialai smile.gif
*

wub.gif wub.gif nu, gražu, ką čia bepridursi. Su vardukais bus visai super thumbup.gif

QUOTE(PACIOS @ 2009 05 31, 18:36)
Aciu visom uz siltus zodelius. aciuks.gif  aciuks.gif
*

Žiūrisi gražiai smile.gif
sobieska
QUOTE(Maša @ 2009 05 31, 21:43)
4u.gif labai grazios pakabos  thumbup.gif visos be isimties

[
*

Cia zodziai nereikalingi... tiesiog good.gif
Saksona
QUOTE(baltė @ 2009 05 31, 21:43)
Labai man patinka suderintos spalvos thumbup.gif . Nepasakyčiau, kad čia labai jau yra ką kritikuot, bet va tamsiai žalią juostelę lygiau nupieštum jei būtum statybinę juostą užsiklijavus. Aišku, dar nevėlu tą padaryti ir dar palakuot papildomai smile.gif

nu kaip ačiū už šį komentarą smile.gif Galvojau, kaip tiesiau nupiešti, bet nesugalvojau biggrin.gif Nors tą juostą pagal tikrąją paskirtį ne kartą esu naudojus biggrin.gif biggrin.gif
Ko gero bandysiu pataisyti.
O ar matosi, kad servėtėlė yra dar dažyta? tamsesne žalia spalva - čia aš atseit bandžiau šešėliuot.....
baltė
Saksona, nugi nelabai matosi ten to šešėliavimo, man panašu į tonavimą, bet manau, kad ten viskas ok, su saiku, geriau nepadauginti.

Maša, tavo gėlelės puikios. Oi, gražiai turi žiūrėtis, kai prie kokios vasarinės suknutės jomis pasipuošus... wub.gif

urupeja2
Ir vel Masa musu akytes malonina savo graziais papuo 4u.gif wub.gif saliukais
Nuotaikinga
QUOTE(Paranoia @ 2009 05 31, 19:46)
noreciau ivaldyti bent kazkiek sia technika,
gal kas galetu bent keliais klausimais apsviesti? dekui!  verysad.gif
*

geriausia ką visgi galėtum padaryti - tai nueiti į kursus, kur gausi elementarius pradmenis smile.gif Tik pasidomėk kokie geriausi, nes kainos tapo panašios ir pas profes, sugebančias puikiai išaiškinti, ir pas "mokytojas" kurios pačios kepa tiražinius bedvasius darbelius.

Prisiskaičius visoms servetėlės garankščiuojasi, nesigauna ir pan. Vien teoriją paskaičius, reikia būti bent dailės gerokai "ragaus", kad sugebėtum kažką pasidaryti.

4u.gif Sėkmės gelbėjant mamos vazą. Tikiu kad iš jos ateity šedevriuką "išlauši" mirksiukas.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.