kazkaip su vyru galvuojau gal pasirinkti zalia spalva is po sonus namo nupiest ornamintus.
pabandysiu ikelt spalvas jaigu paviks.
nezinau neisikelia man tos nuotrauko
Aciu uz komentara.
kazkaip su vyru galvuojau gal pasirinkti zalia spalva is po sonus namo nupiest ornamintus. pabandysiu ikelt spalvas jaigu paviks. nezinau neisikelia man tos nuotrauko
laba visoms, reikia patarimo
Prisivedziojom to apsvietimo reikia nereikia, tai mastau,gal kai kur naikinti butu galima http://public.fotki.com/indruciukasss/stat...psvietimui.html melyna- liustra,zalia -pasleptas apsvietimas, raudona- halogenai.... gal digma patars,kiek ten kvadratiniam metrui pagal standartus apsvietimo reikia Aciu visoms QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 13:24) laba visoms, reikia patarimo Prisivedziojom to apsvietimo reikia nereikia, tai mastau,gal kai kur naikinti butu galima http://public.fotki.com/indruciukasss/stat...psvietimui.html melyna- liustra,zalia -pasleptas apsvietimas, raudona- halogenai.... gal digma patars,kiek ten kvadratiniam metrui pagal standartus apsvietimo reikia Aciu visoms Jei jau padarete visa elektros instaliacija, tai gaila gal butu imt ir dali "palaidoti"... ![]() ![]() ![]() apie apsvietimo poreiki siek tiek info is "staybajums" portalo: "- 5 m2 plotui apšviesti reikia vienos 75 W galingumo lemputės arba dviejų lempučių po 40 W; - 58 m2 plotui apšviesti reikia vienos 100 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 60 W arba 3 lempučių po 40 W; - 810 m2 plotui apšviesti reikia vienos 150 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 75 W arba 3 lempučių po 60 W; - 1015 m2 plotui apšviesti reikia vienos 200 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 100 W, 3 lempučių po 75 W, 45 lempučių po 60 W arba šešių lempučių po 40 W; - 1520 m2 plotui apšviesti reikia vienos 300 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 200 W, 3 lempučių po 150 W, 4 lempučių po 100 W, penkių lempučių po 75 W arba šešių lempučių po 60 W; -2030 m2 plotui apšviesti reikia vienos 500 W galingumo lemputės, dviejų lempučių po 300 W, 3 lempučių po 200 W, 45 lempučių po 150 W, arba šešių lempučių po 100 W." Jusu atveju bendrai reiketu 500-600 W Dar nuo saves pridesiu - pagalvokite apie papildoma apsvietima ne tik lubu zonoje - visada jaukiau, kai sviesos saltiniai isdestyti erdveje tolygiai. Galite panaudoti torseriukus, stalines lempas ar tokias "ale burbulines" statomas tiesiai ant grindu QUOTE(digma.lt @ 2010 05 05, 22:27) Aciu labai na gal reiks palikti tuos keturis taskiukus.... papildomai ant sienos kabes apsvietimo lempa paveikslui ir lempa pastatoma ant komodos... http://public.fotki.com/indruciukasss/stat...psvietimas.html na ir dar reikes pasiskaiciuoti, kiek man tu W gausis sudejus visas lemputes... QUOTE(indruciukas @ 2010 05 06, 09:42) Aciu labai na gal reiks palikti tuos keturis taskiukus.... papildomai ant sienos kabes apsvietimo lempa paveikslui ir lempa pastatoma ant komodos... http://public.fotki.com/indruciukasss/stat...psvietimas.html na ir dar reikes pasiskaiciuoti, kiek man tu W gausis sudejus visas lemputes... Sakykit kokio aukščio pas jus langai. QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 14:24) dar 4halogenai- kurie man tai tai kad pati ir atsakei i klausimą as tai nebedėčiau, bet pritariu digmai, kad gaila investiciju. Kadangi pati šiuo metu esu planavimo stadijoj, tai atrodo ir ten norėčiau vieno apšvietimo , o ten kito, bet vyras greit mane nugesina Pabandyk mintyse "pagyventi" svetainėje ir įsivaizduok, kokia tikimybė kad panaudosi visus apšvietimo šaltinius ir kokiomis aplinkybėmis tai darysi - man padeda Sėkmės Klaipėdos kraštų statybininkėms QUOTE(Simonne @ 2010 05 06, 12:10) -tai kad pati ir atsakei i klausimą as tai nebedėčiau, bet pritariu digmai, kad gaila investiciju. Kadangi pati šiuo metu esu planavimo stadijoj, tai atrodo ir ten norėčiau vieno apšvietimo , o ten kito, bet vyras greit mane nugesina Pabandyk mintyse "pagyventi" svetainėje ir įsivaizduok, kokia tikimybė kad panaudosi visus apšvietimo šaltinius ir kokiomis aplinkybėmis tai darysi - man padeda -Sėkmės Klaipėdos kraštų statybininkėms -Na jau kai paisiau elektros projekta tie halogenai svetainej buvo ant klaustuko- galvojau, mintyse "pagyvensiu" toj svetainej ir aiskiau taps ar reikia ar ne, bet kazko neaiskeja.... -Aciu
Sveiki visi. Remontuojames standartini vilniaus miegamojo rajono 3 k. buta, 2 kambarius jau pasidarem dabar didziausia beda - svetaine. Esu visai niekam tikus dizainere, nesugebu parinkti net paprastai deranciu spalvu. Gal galetumete padeti ir patarti ka nors? Kambarys yra siaurinej pusej, todel ten saules nebuna o noretusi sviesios ir modernios svetaines. Ji nera sujungta su virtuve ir to tikrai nedarysim. Aciu uz pasiulymus
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 06, 09:42) Aciu labai na gal reiks palikti tuos keturis taskiukus.... papildomai ant sienos kabes apsvietimo lempa paveikslui ir lempa pastatoma ant komodos... http://public.fotki.com/indruciukasss/stat...psvietimas.html Man smalsu: kodel ta lempute paveiksliukui pasirinkote kampe? Jei bus uzuolaidos ar kitaip pridengiami abu langai, jis bus tarsi isspraustas i kampa Nuotraukeleje matosi dvi dideles erdvios sienos, ar ten paveikslui ne geresne vieta? Nebent palei jas kazka esate numate QUOTE(mamagabi @ 2010 05 06, 14:19) Man smalsu: kodel ta lempute paveiksliukui pasirinkote kampe? Jei bus uzuolaidos ar kitaip pridengiami abu langai, jis bus tarsi isspraustas i kampa Nuotraukeleje matosi dvi dideles erdvios sienos, ar ten paveikslui ne geresne vieta? Nebent palei jas kazka esate numate lempute paveiksliukui pasirinkau kampe todel,kad ten kabes paveikslas gal ir turetu buti,bet kazkaip man ten graziau QUOTE(-panthera- @ 2010 05 06, 12:57) Sveiki visi. Remontuojames standartini vilniaus miegamojo rajono 3 k. buta, 2 kambarius jau pasidarem dabar didziausia beda - svetaine. Esu visai niekam tikus dizainere, nesugebu parinkti net paprastai deranciu spalvu. Gal galetumete padeti ir patarti ka nors? Kambarys yra siaurinej pusej, todel ten saules nebuna o noretusi sviesios ir modernios svetaines. Ji nera sujungta su virtuve ir to tikrai nedarysim. Aciu uz pasiulymus sunku patarti is oro QUOTE(indruciukas @ 2010 05 06, 16:34) gal ir turetu buti,bet kazkaip man ten graziau Aciu, supratau Mane pacia domina interjerai ir todel visada labai idomu, kodel zmones renkasi vienokius ar kitokius sprendimus. Tai dabar taip suprantu (pagal ankstesne kambario planelio nuotrauka), ta pati ilgiausia kambario siena liks tuscia? Kazkodel manau, kad ilgainiui ji pareikalaus savo dekoro ir rasite jai "ta tinkama paveiksla" ar ka kita QUOTE(mamagabi @ 2010 05 07, 15:14) Aciu, supratau Mane pacia domina interjerai ir todel visada labai idomu, kodel zmones renkasi vienokius ar kitokius sprendimus. Tai dabar taip suprantu (pagal ankstesne kambario planelio nuotrauka), ta pati ilgiausia kambario siena liks tuscia? Kazkodel manau, kad ilgainiui ji pareikalaus savo dekoro ir rasite jai "ta tinkama paveiksla" ar ka kita Na as statybu pradzioj nesuprasdavau,ko tie dizaineriai verziasi i pati objekta, gi gali padaryti viska pagal brezinius ir planus Ir supratimas apie dizaineriu darba laaaaaabai pasikeite, kai pati su tuo susiduriau QUOTE(maidala @ 2010 05 08, 22:30) vel atkeliauju cia su savo virtuve man derinukas plytine su sokoladine skaniai atrodo QUOTE(digma.lt @ 2010 05 09, 15:47) man derinukas plytine su sokoladine skaniai atrodo dekui uz atsakyma
Laba diena, yra toks reikalas. Danijoje siuo metu yra kuriama vienos firmos internetine svetaine ir reiketu keliu graziu asmeniniu virtuves, svetaines ir vonios kambario nuotrauku. Gal kas noretu pasidalinti? Jeigu tokiu atsirastu atsiuskite el.pastu: amstaffs2004@yahoo.com
Is anksto dekoju.
labukas noreciau paklaust virtuveje norecia tarp stalciu ir kabanciu spinteliu klyjoti ne plytelias o uzdet koki piesini arba paprastai nudazyti ir uzdeti stykla.gal kas turi toki varianta? ar yra tai praktiska?tokia problemele ant sienos vienoje vietoje bus rozetes.
dar variantas siena apsiuti tokiom paciom medziegom kaip stalas, spiteles. gal kas turi pasidalinti praktyka? Aciukas..
laba diena, kreipiuosi gal kas patars. niekaip neisrenkam miegamajam kambariui tapetu
![]() o siena prie kurios bus lova kazkuo panasaus i siuos: ![]() ![]() ka manote? as labiausiai bijau ar nebus kambarys kone baltas? kokias tada uzuolaidas naktines reiktu derint? ar geriau viena spalva daryt visa kambari? QUOTE(xxxaugustexxx @ 2010 05 10, 17:12) noreciau paklaust virtuveje norecia tarp stalciu ir kabanciu spinteliu klyjoti ne plytelias o uzdet koki piesini arba paprastai nudazyti ir uzdeti stykla.gal kas turi toki varianta? ar yra tai praktiska?tokia problemele ant sienos vienoje vietoje bus rozetes. dar variantas siena apsiuti tokiom paciom medziegom kaip stalas, spiteles. gal kas turi pasidalinti praktyka? Variantai gali buti keli: tapetas ar piesinys po stiklu, mozaika, tiesiog dazyta vandeniui atspariais dazais siena, valcuotas ar nerudijantis plienas, net veidrodis. Galima taip pat klijuoti ugniai atsparu vinilini tapeta ir ji lakuoti keliais sluoksniais matiniu akriliniu laku - atrodo,kaip paprastas tapetas, bet apsaugota nuo valymo priemoniu mechaninio poveikio Papildyta: QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 10, 18:02) niekaip neisrenkam miegamajam kambariui tapetu Nelabai supratau, kaip cia kambarys kampinis vakaru-rytu puseje... Pasirinkti tapetai man atrodo visai jaukiai, jei norite viena siena tapetuoti rastuotais - kodel gi ne, tik paderinkite, kad bent vienas marguju atspalvis butu, kaip likusiu vienspalviu sienu. jei norite tamsesniu akcentu - jais gali buti uzuolaidos, lovatiese, kilimas (ar kilimeliai) prie lovos. Lova ir spinteles prie jos galetu buti taip pat tamsesnes, o jei statysite baldu dar ir prie kitu (vienspalviu) sienu, plokste ar faneruote rinkciausi jau sviesesnio atspalvio, kad nekontrastuotu su lygiomis sienomis.
Labutis, reikia patarimo,
Arteja tas momentas kai reikia pradeti galvoti apie duru , sienu ir grindu spalva. Neisivaizduoju ka prie ko derinti. Pabandysiu nusakyti situacija.izengus pro prieangio duris patenkama i prieskambari. Yra tualeto , katilines( priesgaisrines) , virtuves ir svetaines durys. Bus mediniai laiptai i antra auksta. Grindu spalva sviesesnes plyteles. Is spriekambario Patenkame i svetaine. Ji yra pietineje puseje. galvojame apie sviesias parketlentes( del medzio rusies neapsisprende), svetaineje kairej puses valgomasis ( Nuleistos gipso kartono lubos) ,desnej puses sedima zona ( lubos- pusiniai balkiai), taip lubu pagalba bandome padalinti patalpa i dvi zonas. Du vitrininiai langai, kur matosi siena prie vitrininio lango, ten bus televizorius ar dazyti svetaine viena spalva ar dar bandyti kur gipso kartono lubos ar balkiu lubos kokia siena skirtinga spalva daryt, Ka dabar prie ko derinti, Jai grindys uosines parketlentes,balkius palieku naturalius pusinius, duris prieskambaryje sviesias, laiptai sviesus( uosiniai ar pusiniai), ar viska daryti sviesia mediena, o balkius nubeicuoti. Ar grindis ir laiptus daryti vienos medzio rusies( uosis ar kita) o duru spalva ir balkiai wange spalvos. Pirmame aukste kaip suderinti duru rastus. Viskas butu gal ir gerai jai ne katilines priesgaisrines durys. Gal daryti katilines ir WC pilnai medines, o prieangio ir duris i virtuve tokio pacio rasto kaip WC ir katilines bet su stiklu. iejimas i svetaine atvira arka. Ikeliu pireskambario nuotraukas, matosi siek tiek ir svetaine, gal bus aiskiau. iejimas is prieangio i hola , laiptu vieta prieskambaris Buciau dekinga uz patarima
o AŠ TAIP NORĖJAU pamatyti balkius
nuotraukyte ka tik idejau su balkiais, bet jie nebeicuoti, kolkas naturalus. beicuoti tai kazkas panasaus i tamsiai ruda spalva. tiesiog inpregnuojama specialiu skysciu
QUOTE(mirkse6 @ 2010 05 17, 20:14) Labutis, reikia patarimo, Arteja tas momentas kai reikia pradeti galvoti apie duru , sienu ir grindu spalva. Neisivaizduoju ka prie ko derinti. Kiek galiu suprasti is pasakojimo ir foto, rekomenduociau: 1. grindis ir laiptus rinktis sviesesnio atspalvio, geriausia, kaip grindu medienos ir plyteliu atspalvis vienodas ar minimaliai skiriasi - tai issaugomas vientisos erdves pojutis. 2. Jei balkius beicuosite, tokio paties atspalvio rinkites ir tureklus bei visas duris. taip bus islaikytas balansas tarp sviesesnio grindu medzio ir tamsesnio (balkiai, tureklai, durys) 3. Siena, kur per du aukstus (kur prie duru matosi skydelis) galima butu dazyti ryskesne ar tamsesne spalva, o likusias sienas sviesiau. Tik nepamirskite ryskesnes sienos kolorito motyvu panaudoti likusiose pirmo auksto erdvese. tie akcenteliai nebutinai turi atsikartoti sienose - gali buti baldu faneruote, kilimas, sviestuvai, o gal keli is paminetu interjero elementu. Svarbiausia nepamirsti, kad interjera kuria ne tik sienos, grindys, lubos - bet ir tos nedideles detales, kurios ir suteikia isskirtini jaukuma
O aš kažkaip įsivaizdavau, kad beicuota, tai visų pirma medis su rėveliais (nežinau kaip pavadinti) pagal medienos raštą ir nudažomi dviem spalvom - tipo kur įdubimai pvz ruda, o kur paviršius iškilęs pvz pilkšva ar balinta... jei kas čia supratot, pasakykit kaip šis metodas vadinasi
Ka patartumete ,
Jai balkiu nebeicuot , o tik nulakuot pusinius balkius, ka daryt su likusia mediena, ar geriau viska tada daryt is pusies( laiptai , durys, balkiai, grindys) vienodo atsoalvio Ar balkius pusinius lakuot , daryt pusinias duris, o grindis ir laiptus uosinius, Ar visa likusia dali daryt is uosio, kad nemaisyt medienos, o balkius palikt lakuotus, nes sviesu visada nubeicuosi , o prie nubeicuoto bus daugiau darbo pakeist, Laipto turekla galvojam kazka siek tiek padaryt su kalvio darbo tureklu. plyteles prieskambary ir virtuvej galvojam gal det vienodas akmens mases matines, tik kad kolidorius kazka iterpt tos pacios spalvos ir blizganciu kelias. bet nezinau ar ziuresis, bijau maisyt keliu spalvu plyteles , kad foje vienos spalvos o virtuvej kitos, kad nesigautu makalyne. kur balkiu zona priesais vitrinini langa numatytas zidinukas, kaip sukurti jaukius namus, nes svetainej ne tik dvi zonos , bet vos ne du stiliai , i ka atkreip demesi derinant baldus, kad jie deretu ir prie balkiu ir prie valgomojo zonos gal galite tiksliau pasakyt del sienos dazymo siulote dazyt ryskiau ten kur dezute elektros su kolidoriaus langu tik ta siena ar ir ta siena kur remsis laiptai, kur virtuves durys , idedu nuotrauka, kolidorius vaizdas is antro auksto nes anksciau galvojau ryskiau dazyt ta siena kur iejimas i svetaine ir kur abi durys Wc, katiline, ryskiau , o kitas sviesiau. Taip pat ta siena i antra auksta, Gal galetumete parekomenduot konkrecias spalvas . Dabar ziurineju benjamin moor spalvu palete, turiu pora nusiziurejus spalvu, bet lapeli jos atrodo vienaip , internetineme puslapi kitaip. kokios spalvos tiktu i svetaine, jai sviesus valkiai ir drindys, gal ryskiau kazka daryt ar daryt kur balkiai svieciau , o valgomajam kazka rysciau arba atvirksciai? QUOTE(Giedruolė @ 2010 05 17, 19:00) O aš kažkaip įsivaizdavau, kad beicuota, tai visų pirma medis su rėveliais (nežinau kaip pavadinti) pagal medienos raštą ir nudažomi dviem spalvom - tipo kur įdubimai pvz ruda, o kur paviršius iškilęs pvz pilkšva ar balinta... jei kas čia supratot, pasakykit kaip šis metodas vadinasi beicu yra ivairiu spalvu. jei beicuosi balta spalva, tada gausis tavo paminetas variantas, t.y. persimatys visos medienos rieves, bet ji bus tokia pabalinta. bet kokiu atveju, kai beicuoji persimato visa medienos faktura, tik ji buna su tavo pasirinktu atspalviu. QUOTE(mirkse6 @ 2010 05 17, 22:22) Ka patartumete , Jai balkiu nebeicuot , o tik nulakuot pusinius balkius, ka daryt su likusia mediena, ar geriau viska tada daryt is pusies( laiptai , durys, balkiai, grindys) vienodo atsoalvio. Ar balkius pusinius lakuot , daryt pusinias duris, o grindis ir laiptus uosinius, Laipto turekla galvojam kazka siek tiek padaryt su kalvio darbo tureklu. plyteles prieskambary ir virtuvej galvojam gal det vienodas akmens mases matines, tik kad kolidorius kazka iterpt tos pacios spalvos ir blizganciu kelias. bet kokios spalvos tiktu i svetaine, jai sviesus valkiai ir drindys, gal ryskiau kazka daryt ar daryt kur balkiai svieciau , o valgomajam kazka rysciau arba atvirksciai? As pabandysiu palengvint apsisprendimo nasta Jei balkius tik lakuot, liks aiski konkreti medzio spalva, svetaines stilius tada pakryps i country (kaimo) stilistika ir nekaip ziuresis su nuleistomis gipskartonio lubomis. Todel tik lakavimo atsisakyciau, kaip ir beicavimo tamsesne spalva. Jei balkius beicuoti tamsesniu beicu, jie isryskes, lubos optiskai nusileis zemiau ir velgi nesiderins su gipskartonio plokste, o be to, kad tas ju tamsumas neiskristu is kambario konteksto - teks rinktis ir tamsesnes grindis. Bet si varianta irgi atmesciau, nes kiek teko girdeti - tamsios grindys reikalauja daugiau prieziuros, ant ju dulkes matosi labiau ir tvarkytis teks dazniau. Todel tamsuma irgi atmeskime Lieka du pasirinkimai: arba beicuoti sviesiai (isliks country stilius, tik svelnesniau isreikstas) arba dazyti balkius tokia pat spalva kaip ir sienas. As buciau linkusi rinktis si varianta, nes taip abi lubu zonos apsijungs graziausiai ir isvengsite galvos skausmo del tolimesniu detaliu pasirinkimo, nes lubos taps neutralios (nei modernas, nei kaimas). Va pvz. kaip cia: ![]() Tada ir grindu pasirinkimas bus zymiai lengvesnis (busite neprisirise nei prie pusies, nei prie medzio fakturos ar beico), todel cia jau teliks priimtinos kainos ir jums grazios medienos spalvos reikalas Taigi - lubos issprestos, o grindys - pagal kaina ir grozi. Toliau vadovaujates Digmos patarimu - grindys ir laiptai vienodos medienos, o taip pat ir plyteles is tos pacios spalvines gamos, kad nesukapoti erdves, o islaikyti jos vientisuma. Del tureklu - dazniausia jie buna tokios pat medzio spalvos, kaip ir grindys ar laiptu pakopos, bet kadangi jusu laiptu stilistika mums nezinoma, tai konkreciai pasakyti butu sunku arba klaidinga. Usziminete ir kalvio darba, tai nebelabai ir aisku kur jis ten ir prie ko Durys graziausia visos vienodos - vienoda medzo spalva ir rastai Toliau seka ta jusu auksta siena su dezute. As asmeniskai jokiu budu jos nedazyciau kitokia spalva Daznai sis metodas taikomas busto defektams taisyti, kai reikia kokia viena siena priartinti/nutolinti ar paaukstinti/pazeminti arba kaip fonas kontrastingam baldui, ispudingam paveikslui ar veidrodziui. Jusu atveju nepanasu, kad tiktu kuris is siu variantu, todel visa koridoriu dazyciau tik ta pacia spalva, o kaip idomesni sprendima pasiulyciau kabinti ilga dekoratyvia uzuolaida nuo pat palubes iki zemes. Ji pasleps ta dezute ir suteiks tai sienai mikstumo ir spalvos, o jei uzsileis ir ant paties langelio - suteiks atspalvi visam koridoriui. Va jos spalva/-os ir gali atsikartoti (kaip Digma minejo) ir kituose interjero elementuose. Dabar del paciu sienu spalvu - ivardinti konkreciai spalvos jokiu budu negalima! Ji juk tures dereti ir prie jusu pasirinktu grindu ir prie baldu. Jei juos jau turite, tada patarti butu lengviau, bet jei dar ieskosite, tai galva paskaus jei reikes derinti prie musu pasiulytos "is galvos" spalvos. Sioje vietoje reiketu but numacius bent jau mazdaug, kokius minkstus ir korpusinius baldus rinksites. O gal turite dideli grazu paveiksla, kuris gali puikiai padiktuoti tolimesnius spalvinius sprendimus. Kartais uztenka vienos ispudingos detales/asies/atspirties tasko nuo kurio visas interjeras issirutuliotu. Babaigti noreciau esminiu dalyku - visas namas turetu buti kaip vientisa erdve, visuma, o ne spalvoti gabalai (is geltono i melyna, is ten i raudona, o is ten i zalia). Pastudijuokite pora siu pavyzdziu, foto zemiau: pradziai tik uzmeskite aki, uzdarykite ir pagalvokite kiek spalvu matete. Tada vel apziurekite - atrodys, kad esate tik vienoj patalpoje, o is tiesu tai visas namas su atskiromis funkcinemis zonomis. http://www.salon.ru/article.plx?id=10004&a...300&rid=281 http://www.salon.ru/article.plx?id=9785&am...300&rid=281 P.S. del tu paciu spalvos margumynu - labai ir labai visu prasyciau tik nedarykite skirtingu spalvu virtuves spinteliu. Nelopykite jos is gabalu! Juk virtuve sudaro ne tik tos spinteles, yra dar ir grindys, sienos, stalvirsis, darbastalio sienele, kriaukle ir kruva kitu smulkiu margu detaliu. Venkime optinio jovalo!
Mamagabi, ačiū labai už išsamius paaiškinimus ir puikius patarimus. Kartais labai trūksta jų šitoj temoj
Aciu, mamagabi ,
Patiko man nuotraukytes. Ka manot apie sitas nuotraukytes ? Atsiprasau uz kokybe darytos is filmuotos medziagos http://public.fotki.com/mirkse6/misrus-sti...-balkiai-1.html , nes vis delto MB sirdis linksta prie nomuones kad siek tiek beicuot, na zinoma, ne tiek kiek cia, tik kad siek tiek butu tamsiau nei grindys. Grindys+ laiptai uosiniai. Kalvio ranku tureklai pagalvojau gal kazka derinti sedimoj zonoj , nes laikui begant bus zidinys, tai gal koki kavos staliuka padet su kalvio kaltom kojelem , irankiai prie zidinuko, ar laikiklis malkom. Kaip manot? Nenoriu visai modernaus stiliau, bet ir country ne visai prie sirdies. Teks juos derinti tarpusavyje kazkaip. Idedu patikusias nuotraukytes patikusios nuotraukytes , noriu kazka panasaus daryt pas save, kaip manot ar tiks kuris is pasirinktu variantu? Papildyta: patikusios nuotraukytes Papildyta: nesuprantu ko cia neatsidaro, pabandysiu dar ikelt nuoroda QUOTE(mirkse6 @ 2010 05 19, 18:03) Aciu, mamagabi , Patiko man nuotraukytes. Ka manot apie sitas nuotraukytes ? Atsiprasau uz kokybe darytos is filmuotos medziagos http://public.fotki.com/mirkse6/misrus-sti...-balkiai-1.html , nes vis delto MB sirdis linksta prie nomuones kad siek tiek beicuot, na zinoma, ne tiek kiek cia, tik kad siek tiek butu tamsiau nei grindys. Grindys+ laiptai uosiniai. Kalvio ranku tureklai pagalvojau gal kazka derinti sedimoj zonoj , nes laikui begant bus zidinys, tai gal koki kavos staliuka padet su kalvio kaltom kojelem , irankiai prie zidinuko, ar laikiklis malkom. Kaip manot? Nenoriu visai modernaus stiliau, bet ir country ne visai prie sirdies. Teks juos derinti tarpusavyje kazkaip. Prasom, man smagu, bele nors siek tiek padetu Del sienu spalvos vienodumo - jei name norisi vientisumo, tada tokia nuomone teisinga Bet tai nera visai viena spalva, tai jos ivairus atspalviai (kai pridedi baltos)/niuansai(kai pridedi juodos) ir rastai arba gretimos/harmoningos spalvos (jei imti spalvu rata), o ne kontrastines. Pridedu jo nuotraukele aiskumui. ![]() Rate esancios kaimynes arba harmoningos spalvos (pvz. melyna ir purpurine) sukuria subtilios/ramios gamos ispudi, o priesingose rato pusese esancios (pvz. raudona ir zalia) kontrastingos - sukuria gyvybingus/energingus derinius. Man visada grazesni namai, kuriuose vyrauja harmoningu spalvu palete, o kontrastas ivedamas tik detalese/interjero dekoro elementuose (baldai, kilimai, uzuolaidos, sviestuvai ir t.t.). Is jusu pridetu patinkanciu nuotraukeliu susidare vaizdas, kad jums patinka ruda, jos atspalviai bei gretima kaimyne - svelniai oranzine/persikine. Jas ir galite imti uz pagrinda visam namui, koncentruokites tik i jas dvi. Atrodo siaubas, bet pamatysite kaip bus lengva ir nereikes blaskytis spalvu gausoj. Apart dazu sienoms galite rinktis ir siu dvieju spalvu/atspalviu tapetus, tiek juostuotus, tiek ornamentuotus, o grindims ir Vonios/WC sienoms siu dvieju spalvu/atspalviu plyteles. Kai atsiras bendras erdves vaizdas: grindys+sienos+lubos, tada galesite ivesti jums patinkancia trecia spalva detalese. Del balkiu - jei jau beicuosite, tai spalva turetu buti kaip grindu ir nesiblaskykite, (cia truputi sviesiau, o cia truputi tamsiau NE!!!) nes nukrypsite nuo kurso ![]() ![]() Cia matote, kad tokie pat tamsus: balkiai, grindys, durys, laiptu pakopos, tureklas, virtuves spint., komoda koridoriuje, lova, net langu remai. Dideli tamsiu grindu plotai prislopinti kilimais. Jei rinktis sviesu beica - interjeras pakryptu daugiau daugiau tokia linkme: ![]() Del kalvio darbo elementu (ben jau tokiu romantisku/su paraitymais kaip pridejote paveiksliukuose), tai prie jums patinkancio interjero jie nelabai deres, nes toks variantas daugiau tiktu klasikiniam interjerui, kuriame tokie paraitymai atsikartotu dazniau (tapetuose, baldu gobelenuose, uzuolaidu audinyje, baldu kojelese, raitytuose sviestuvuose). Jusu vietoje ju atsisakyciau visai arba rinkciausi tik laiptu tureklus, bet su paprastesniu/siuolaikiniu rastu, be lapeliu ir kvietku Del virtuves, is to ka maciau paveiksleliuose, stilistiskai/ne spalviskai man graziausia ta kur keturi skaiciukai (nebepamenu Del vonios, man tokios stiliaus vonios visai ne prie sirdies Jei jau rinktis konkretu jusu varianta, t.y. tas pagrindines dvi viso namo spalvas (rusva/persikine ir pvz. +balta), tai tiek is plyteliu galima sukurti puikiu/graziu sprendimu, tiek ivedus dazytu plotu ar net tapetu (jei patalpa su langu)! Ir visai nereikia galvoti, kad bus grazu tik tuomet, jei bus panaudotos tik brangios siuolaikines modernios sienu plyteles. Deja, deja Kaip pvz. galiu pasakyti, kad net 1m2 WC galima paversti unikaliu, panaudojus tik 1 rulona tapeto (35lt), 2m2 sienu plyteliu po 18lt, 1m2 grindu plyteliu po 25lt ir du paveiksliukus
Esu neakivaizdi šios temos skaitytoja, bet negaliu neišsakyti susižavėjimo mamagabi komentarais
QUOTE(Kashaya @ 2010 05 20, 19:25) Esu neakivaizdi šios temos skaitytoja, bet negaliu neišsakyti susižavėjimo mamagabi komentarais Dekoju, tikrai labai malonu, na net gera Pasiskelbti dizainere, kaip kad pasitaiko musuose (neturint issilavinimo), tikrai neturiu tiek ambiciju Tik neramu, kad sios temos autore Digma neisizeistu, kad kartais taip placiai cia reiskiuosi O kadangi per tiek laiko prisikaupe tiek daug ka noreciau pasakyti/pasidalinti, ir ne tik apie jaukius grazius namus, bet apskritai apie tai, kas grazu, gera skoni, stiliu ir t.t., tai jau ima nebetilpti manyje ir turiu minciu susikurti savo internetini bloga/tinkliarasti, bet velgi stokoju tam ryzto, atrodo, kad niekam to nereikia arba niekas neskaitys. Na bet bus matyt Na ir ispazintis gavosi
mamagabi
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 20, 21:31) Dekoju, tikrai labai malonu, turiu minciu susikurti savo internetini bloga/tinkliarasti, bet velgi stokoju tam ryzto, atrodo, kad niekam to nereikia arba niekas neskaitys. Na bet bus matyt Na ir ispazintis gavosi Jūs tik rašykit, visiems, manau, malonu paskaityt protingas mintis. O ir digma kažin ar galėtų pykti, juk ne privati tema O blogą jūs kurkit, būsiu pirma skaitytoja:) Pati tokią mintį irgi turėjau, jau ir pagrindas tam buvo padarytas, bet kažkaip nesusiklostė Kad nebūtų visiškai ne į temą, įmetu savo sukauptą foto kolekciją, gal kam pravers ČIA P.S. geriau žiūrėti nuo paskutinių puslapių, nes naujesnės foto. QUOTE(Kashaya @ 2010 05 20, 22:31) Jūs tik rašykit, visiems, manau, malonu paskaityt protingas mintis. O ir digma kažin ar galėtų pykti, juk ne privati tema O blogą jūs kurkit, būsiu pirma skaitytoja:) Pati tokią mintį irgi turėjau, jau ir pagrindas tam buvo padarytas, bet kažkaip nesusiklostė Kad nebūtų visiškai ne į temą, įmetu savo sukauptą foto kolekciją, gal kam pravers O dieve svenciausias, vos is klumpiu neiskritau pamaciusi tokia kolekcija As pasiduodu, lenkiu galva ir jus agituoju kurti bloga, nes mano kolekcijos nebedrysciau kolekcija vadinti Keliu cia metu darbas Dabar jau aisku, kad irgi turite kuo pasidalinti Na stai ir apsikeiteme komplimentais - kaip smagu sutikti panasiu i save Dar kart atsiprasau, kad nukrypome nuo temos Tavo pasakytos pastabeles tikrai vertingos, dziugu ,kad musu burelyje yra galinciu patarti. Belieka viska gerai apmastyti ir imtis darbo, o kadangi reik apsistoti ties keliom spalvom , tai tikrai atrodo laukia sunki uzduotele. Paveiksleliuosi pasiziuri, kaip ir viskas aisku ir ner sunku, o kai pradedi gilintis i savo Pasitarsiu su SB, nes spalvytes mano ideja, bet esme supratau i ka kreipt demesi. Tikiuosi jam irgi jos patiks, nes kai tu darbeliu ir taip yra, jis nelabai gilinosi i si klausima. Siap nieko ir baltos su kokiu svelniu atspalviu. Pagalvosiu kuris variantas artimesnis musu namams, kol kas as uz antra paveiksliuka. Ta virtuvyte ir man patinka. Kolkas rinkau abieju variantu paveikslelius, nes turejau vertikalias spinteles su istraukiama neauksta lentynele puodams. Neteko turet su stumdomais stalciais.Bent jau paveiksleliuose atrodo kad patogu. Sumeti visus puodus ir tiek. Tik zinau kad nedesiu karuseles, esu bandzius nepatiko man. Virtuves baldai dar tolimos ateities planas. Laiptu neturejau normalios nuotraukytes. Nelabai dar i juos gilinausi. Man grazu butu jai strypeliai kalvio darbo butu , kazkas simple, o tureklas medinis, bet nezinau kaip bus su pinigeliais. Jai bus atliekamu padarysim, jai ne darysim viska is medzio. Tavo pastebejimas taiklus Kita karta parasysiu issamesnius pastebejimus prie nuotraukyciu. Na dabar belieka paderinti nuomone su SB , o tada as Visoms uz issakytas mintis QUOTE(mamagabi @ 2010 05 20, 23:22) Foto padėta į detalių katalogą Ar čia jūsų namų šioje foto fragmentas? Labai gražūs tapetai ir grindjuostės Parodėt savo lėlę ir atsiminiau, kad turiu tokią foto, labai patiko apipavidalinimas ![]() Merginos, norėčiau pasitarti dėl vieno dalyko. Kitą savaitę pas mane pajudės remontas koridoriuje/hole (ar kaip čia jį pavadinti). Žodžiu, patalpa nedidelė, stačiakampė, vien durys joje Parsisiunčiau štai šiuos tapetus. ![]() Grindys "rustic ąžuolas", labai panašios į šias ,durys baltos. Turiu komodą štai tokią, tik spalva kaip mano grindų. ![]() Ją pirkau su mintim, kad ją "šviesinsiu". Bet vyras bamba, kad neverta, nes jam ir taip jinai labai graži Laukiu įvairių nuomonių QUOTE(mamagabi @ 2010 05 20, 21:31) Tik neramu, kad sios temos autore Digma neisizeistu, kad kartais taip placiai cia reiskiuosi as labai dziaugiuosi, kad sitoje temoje gali patarti visi kas gali ir ismano - juk ji ir buvo sukurta visiems. Manau, kad visada gerai kai yra kelios nuomones ir keli poziuriai aciu visiems kas domisi interjeru Papildyta: QUOTE(Kashaya @ 2010 05 21, 10:02) Merginos, norėčiau pasitarti dėl vieno dalyko. Kitą savaitę pas mane pajudės remontas koridoriuje/hole (ar kaip čia jį pavadinti). Žodžiu, patalpa nedidelė, stačiakampė, vien durys joje Grindys "rustic ąžuolas", durys baltos. Turiu komodą štai tokią, tik spalva kaip mano grindų. Bet vyras bamba, kad neverta, nes jam ir taip jinai labai graži Laukiu įvairių nuomonių Jei erdve nedidele, sviesesne komoda tiktu labiau, nes vizualiai atrodytu lengvesne, maziau kontrastuotu su sienom. O sviestuva rinkciausi panasu i toki ![]() Manau, rudas korpusas graziai suzaistu su grindu spalva QUOTE(digmaa @ 2010 05 21, 11:14) Jei erdve nedidele, sviesesne komoda tiktu labiau, nes vizualiai atrodytu lengvesne, maziau kontrastuotu su sienom. O sviestuva rinkciausi panasu i toki Manau, rudas korpusas graziai suzaistu su grindu spalva Ačiū, digmaa Būtent prie tokio tiko šviestuvo ir linkstu Reikia kažkaip savo vyriškį nuteikti komodos spalvinimui
Jau seniai skaitau sia tema, bet dabar ji virsta dar idomesne!
Kashaya, labai grazus tapetai! QUOTE(Kashaya @ 2010 05 21, 10:02) Foto padėta į detalių katalogą Ar čia jūsų namų šioje foto fragmentas? Labai gražūs tapetai ir grindjuostės Merginos, norėčiau pasitarti dėl vieno dalyko. Ją pirkau su mintim, kad ją "šviesinsiu". Bet vyras bamba, kad neverta, nes jam ir taip jinai labai graži Deja, bet tik lele mano kurta, o fonas ne mano Pritariu, kad sviesinta komodele atrodytu lengviau. Bet ja galima butu pradeti dazyti nuo apacios, o pasiekus stalvirsi - jo gal ir nedazyti, o tik palakuoti. Taip isliks rysys su grindimis. Be to, budamas tamsesnis jis tarsi atskirs komodele nuo vidrodzio ir bus grazus pagrindas baltoms/melynoms detalems (pvz. tiems pastatomiems sviestuvams). Zodziu toks sprendimas nepavers visos kompozicijos labai balta, o ir vyras bus maziau nuskriaustas Lubini sviestuva manau issirinksite nesunkiai, cia tiks ir Digmos pasiulytas, ir kitokie variantai, pvz. "zvakiniai": ![]() ![]() ![]() Tik noriu pasakyti bendrai, kad tokie sviestuvai tik skleidzia sviesa, bet nesuteikia spalvos. Todel "zvakiniai" siuo atveju turi privaluma - galima uzdeti gaubtelius, kurie ne tik suteiks apsvietimui atspalvi, bet pakeis paties sviestuvo vaizda, suteiks sarmo QUOTE(digmaa @ 2010 05 21, 11:14) aciu visiems kas domisi interjeru Aciu uz paskatinima O ar labai sudetinga ji savarankiskai susikurti? Ir jame orientuotis/ji pildyti ar nera sudetinga? Nes as nesu didele kompiuterio drauge
Ar yra atskira tema apie virtuves
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 21, 18:10) Aciu uz paskatinima O ar labai sudetinga ji savarankiskai susikurti? Ir jame orientuotis/ji pildyti ar nera sudetinga? Nes as nesu didele kompiuterio drauge Sudetingumo ten didelio nera, zinoma reikes is praziu siektie pamai gyti klavetura, pabandyti ikelti foto ir kt., bet mokslu dideliu tam tikrai nereikes. Visu pirma reikia pasirinkti blog'inimo platforma - galima is http://blog.lrytas.lt/kodel/ ar http://www.blogas.lt/ (yra ir kitu tik reikia "pagooglinti". Reikia prisiregistruoti ir idemiai skaityti instrukcijas QUOTE(Asio @ 2010 05 21, 19:54) Kampine kaitlente - imanomas variantas, bet reiketu ja montuoti ne paciame kampe, o padaryti 45 laipsniu nusklembima, cia idedu foto, kad butu aiskiau apie ka kalbu ![]() kai yra tokia izamba kaitlantes spintele, daug patogesnis priejimas prie darbo zonos. Sienos kampa, kur lieka laisvas uz kaitlentes, galima "uzmaskuoti" taip pat izamba siena ir prie jos tvirtinti gartrauki arba rinktis imontuojama i spinteles. Cia jau nuo pacios virtuves koncepcijos priklauso, kaip sudizaininti
Ačiū, mergučios, už patarimus
Pasitvirtinau jūsų pagalba savo nuomonę dėl šviesios komodos ir šviestuvų, dabar ramia sąžine graušiu savo diedulį QUOTE(digmaa @ 2010 05 21, 21:06) pridesiu nuo saves, kad pasirinkus toki varianta ir butent tokiu budu "paslepus" kampa, gartraukio pasirinkimas bus didesnis ir pigesnis kitu atveju, jei paliksit kampa, pries toki pasirinkima pasidomekit kampiniu gartraukiu kainomis. jei jos jus neisgasdins, galima rinktis ir si buda. QUOTE(digmaa @ 2010 05 21, 20:06) Kampine kaitlente - imanomas variantas, bet reiketu ja montuoti ne paciame kampe, o padaryti 45 laipsniu nusklembima, cia idedu foto, kad butu aiskiau apie ka kalbu kai yra tokia izamba kaitlantes spintele, daug patogesnis priejimas prie darbo zonos. Sienos kampa, kur lieka laisvas uz kaitlentes, galima "uzmaskuoti" taip pat izamba siena ir prie jos tvirtinti gartrauki arba rinktis imontuojama i spinteles. Cia jau nuo pacios virtuves koncepcijos priklauso, kaip sudizaininti Kažin, jei patalpa, numatyta virtuvei nėra labai didelė, ar toks sprendimas dar kiek "nukirsti" kampą jos dar labiau nesumažins? |