Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Krinta blakstienos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
zappy
Jau pora mėnesių , kaip nenaudoju blakstienų tušo ,o blakstienos krinta tikrai nenormaliai 3-4 iškart. Seniau nesiskundžiau blakstienų tankumu ,o dabar tiesiog tarpais nėra verysad.gif Naujos atauga ne tame pačiame ''lanke'' kur senosios, o aukščiau , bet greit tų naujų ir nebelieka. ''Geriausias'' patarimas,kurį teko išgirst ''mažiau žiūrėk tu į jas ir nekris'' doh.gif
Gal teko kam susidurti su tokia problema ? Gal kam ir juokinga ,kad tai įvardiju kaip PROBLEMĄ , bet išsivaizduokite save su iškritusiomis blakstienomis.
P.S. Plaukai neslenka(stiprūs ir tankūs), antakiai irgi .

Buvau pas vidaus gydytoją , padarė kraujo tyrimą-viskas gerai. Neturi ji žalio supratimo kodėl taip yra verysad.gif
Gal turite bent kažkokių minčių nuo ko gali krist blakstienos ?
allisa
man kazkada minejo vaistineje,kad reikia tepti ricinos aliejumi blakstienas,pabandyk 4u.gif
Jammin1
QUOTE(allisa @ 2009 05 29, 16:09)
man kazkada minejo vaistineje,kad reikia tepti ricinos aliejumi blakstienas,pabandyk 4u.gif
*

Ricinos aliejus padeda sustiprinti drinks_cheers.gif Pati išbandžiau bigsmile.gif Tik kažin ar sustabdys slinkimą... g.gif
Labai keista, kad tyrimai geri, nagai ir plaukai tvirti, o blakstienos masiškai krenta g.gif
O gal alergiją kokią turi? Esu kalbėjusi su viena panele, kuriai nuo tušo buvo alergija ir blaktienos beveik visiškai nuslinko...
zappy
Ricinos aliejus man visiškai netinka, pora kartų bandžiau ir abu kartus labai stiprus akių vokų uždegimas buvo verysad.gif

Galvojau ,kad alergija gali būti tušui, bet jau tiek laiko nesidažau blakstienų doh.gif Manau, jei alergija tai būtų praėję per tiek laiko unsure.gif
aize
Man irgi labai krenta, irgi buna, kad po kelias is karto doh.gif Dabar irgi dazausi labai retai, bet pastebejau, kad kai padazau tušu, tai tos blakstienos maziau krenta blink.gif Bet neisitikinus, nes neturiu kol kas nei laiko, nei noro dazytis kiekviena diena blush2.gif

alvyrute
Na mane irgi kamuoja tokia problemytė 4u.gif , nors pas mane ne tik blakstienos krenta, bet ir plaukai slenka, nors auga jie nežmoniškai greitai, ir išslinkę plaukai greitai atauga, o su blakstienom tai prasčiau blush2.gif jos tiek neatauga kiek jų iškrenta g.gif Būtų įdomu sužinoti dar kokių patarimų mergaitės turi apie blakstienų "sustiprinimą" 4u.gif
denaxa
As irgi ta problema turiu,bet jau kaip ir issprendziau.Nusipirkau is Oriflaimo tokia bespalve blakstienas stiprinancia zele (lyg tai kondicionierium dabar vadinasi),kasdien tepuosi ir nekrenta,dabar turiu grazias tankias blakstienas,o ir spalva atsigavo,tamsesnes pasidare (as kai nesidazau tai man aktualu smile.gif ).bet vat jei kuri laika nepanaudoju tai vis iskrenta po kelias.Gal,sakau,cia kokiu vitaminu trukumas,gal per oda mityba nepakankama ar koks velnias,bet jau rimtai maniau kad be blakstienu liksiu,vaizdelis baisokas buvo doh.gif
zappy
Radau vakar inetrnete, kad labai gerai ramunėlės ir rugialėlės, reikia dėti kompresiukus ar tiesiog plauti šia arbata vokus . Kadangi man ricinų aliejus netinka, tai patepiau vokus ir blakstienas skystu vitaminu E. Nežinau ar bus kokia nauda (rašo,kad tinka vit.E) ,bet bent akys neištino , kaip buvo su ricinų aliejum 4u.gif
LapeUrsa
Siaip tai blakstienos labai gerai atauga 4u.gif
man irgi vienu metu labai slinko, tepiau ricina... na gal slenkimo nesustabde, bet siaip sustiprino bigsmile.gif
reikia laiko, greit nustos slinkt...
denaxa
QUOTE(Tito_mama @ 2009 05 30, 08:12)
Radau vakar inetrnete, kad labai gerai ramunėlės ir rugialėlės, reikia dėti kompresiukus ar tiesiog plauti šia arbata vokus . Kadangi man ricinų aliejus netinka, tai patepiau vokus ir blakstienas skystu vitaminu E. Nežinau ar bus kokia nauda (rašo,kad tinka vit.E) ,bet bent akys neištino , kaip buvo su ricinų aliejum  4u.gif
*

Jei tepi ricinu aliejum,reikia stegtis,kad i akis nepakliutu,ir voku netepti,geriausia tepliotis su degtuku smile.gif
Lucero
butina pasitikrinti skydliauke... nes net prof kazuris endokrinologas yra rases kad del hormonu gali net blakstienos imti kristi ir antakiai....
Linamaja
Reikia tepti su ricinu aliejumi !
Jammin1
Sarmoje galite pasiklausti, turėtų būti pardavinėjamas blakstienų augimą skatinantis gelis "TALIKA LIPOCILS EYELASH TREATMENT GEL" wink.gif
bimkutele
ricinos arba vitamino E aliejumi blakstienų galiukus tepkit mirksiukas.gif
zappy
Spėju, kad visokie tepimai aliejukais jau nebepadės verysad.gif nuo dešinės akies viršutinio voko šiandien jau iškrito 8 blakstienos ,tai dabar ''plikas''tarpas kaip reikia cray.gif Eisiu darytis visus įmanomus tyrimus, gal ras priežastį. Ar tik nebus dėl skydliaukės , kaip lucero rašė ,nes labai jau panašu(nors niekda neturėjau jokių bėdų dėl jos)
Aistestul
Pas mane taip buvo pries keleta metu..pradzioj tepiau ricinos aliejum-istino, paraudo ir nepadejo..poto griebiausi ir E...buvo panasus efektas...galiausiai pradejo kazkoks kaip slapias sluoksnis susidarinet ant tu tarpu kur nera blakstienu...Tada jau nuejau pas gydytoja..pasirode, jog turiu toki pati "faina" uzdegima, kaip mano tetis, ir aliejukais as to neisgydysiu....Israse kazkoki tepala, bet vat nepamenu niekaip pavadinimo, zinau kad tai buvo gal 5ml tubele su smailu galiuku ir ant jos pakelio kazkoks stilizuotas liutukas...ji kainavo apie 35 litus...vakarais praverdavau voka ir i ta tarpa isipildavau tos koses...
Praejo gal metai...jokiu bedu-blakstienos stipresnes nei kada nors gyvenime...:]
taip kad, patariu eiti pas gydytojas...
Ai, tiesa, as ejau i salona, privatu, nes poliklinikoj gydytoja kvatodama pasake "maziau telika ziurek"... "Geras" patarimas zmogui, kuris i menesi televizoriu ziuri kokia valanda laiko (tas zmogus as, jei ka).
zappy
Dar kartą pasidariau kraujo tyrimą - jis idealus(pasak gydytojos). Skydliaukė irgi tvarkoj,tai jau nebežinau....Vokai neparaudę,tai kažin ar uždegimas g.gif
Aistestul Man poliklinikoje irgi panašiai buvo,tik ne TV žiūrėjimą ''pripaišė'' ,o liepė rečiau dažytis blakstienas,kurias jau nepamenu kada dažiau ir išvis nusijuokė,kad dėl tokių dalytų žmonės trukdo brangų medikų laiką...
Papugele
QUOTE(zappy @ 2009 06 30, 10:21)
Dar kartą pasidariau kraujo tyrimą - jis idealus(pasak gydytojos). Skydliaukė irgi tvarkoj,tai jau nebežinau....Vokai neparaudę,tai kažin ar uždegimas g.gif
]Aistestul Man poliklinikoje irgi panašiai buvo,tik ne TV žiūrėjimą ''pripaišė'' ,o liepė rečiau dažytis blakstienas,kurias jau nepamenu kada dažiau ir išvis nusijuokė,kad dėl tokių dalytų žmonės trukdo brangų medikų laiką...
*

Na nieko sau. Menkniekis jiems atrodo doh.gif O kaip tau ,zappy, dabar, gal sutojo tas kritimas? unsure.gif
zappy
Papugele, lyg truputį mažiau krenta blakstienos, bet vis dar nepanašu į mano blakstienas , kurias turejau visą gyvenimą... Visi daktarai linkę kaltinti blakstienų dažymą unsure.gif Bet kaip galiu sutikt su jų nuomone,jeigu nesidažau aš jų doh.gif

HoTea
Na šeip blakstienos iškrenta, paskui užauga kitos (atsinaujina), bet po 3-4 iškart, tai ohoho, tikrai daugoka, įdomu kur šuo pakastas. Žinok jeigu man būtų taip atsitikę irgi kaltinčiau blakstienų tuša biggrin.gif
Fėjų_pieva
zappy, o kaip su nervine sistema? man irgi labai krito, bet nervus pradėjau gydyti, ir tpfu tpfu tpfu, kol kas tvarkoje g.gif
hormonai nervams irgi įtakos turi 4u.gif
vaičičeku
Ir man iškrito blakstienos, negaliu žiurėt, tokios retos ir trumpos verysad.gif ....sakiau bėgsiu prisiskaičius ricinos pirkt bigsmile.gif , bet prisiminiau kad turiu aliejukų plaukų stiprinimui, rusiškų,Agafijos receptai ar kaip ten.....ten visokių žolių sudėtis ir vit. E ir tt. Sakau pabandysiu, gal tiks. Po kokio mėnesio pranešiu kaip reikalai. Jis skystas ir akių beje negraužia rolleyes.gif rolleyes.gif
nebraska14
QUOTE(Jammin1 @ 2009 06 01, 22:04)
Sarmoje galite pasiklausti, turėtų būti pardavinėjamas blakstienų augimą skatinantis gelis "TALIKA LIPOCILS EYELASH TREATMENT GEL" wink.gif
*

O gal žinai jo apytikslę kainą? g.gif ir ar čia šis preparatas?

user posted image
Borzika

i 
Patarimais apie blakstienų priežiūrą dalyjamasi skyrelyje Veido priežiūra.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.