Turiu problema ir daug zaislu
Gal galite pasidalinti patirtimi kur juos laikote, nes man tos medines dezes ne itin patogios nesti, o plastmasines dezes luzta
Sveikos mamos,
Turiu problema ir daug zaislu Gal galite pasidalinti patirtimi kur juos laikote, nes man tos medines dezes ne itin patogios nesti, o plastmasines dezes luzta QUOTE(druliukas @ 2009 05 29, 14:52) Sveikos mamos, Turiu problema ir daug zaislu Gal galite pasidalinti patirtimi kur juos laikote, nes man tos medines dezes ne itin patogios nesti, o plastmasines dezes luzta mes nusipirkom is jysk'o demes zaislams su dangciu ir rankena,smagu rinki juos ir zaisti
Kadangi pas mano vaika daug zaislu tai pagrindiniai zaislai yra laikomi pintoje dideleje dezeje.o tie kurie jau tam kartuj pabode tai turim spinta,ten yra 3nemazos lentynos ir ten talpinam.minksti zaislai tai einami,sudelioti ant mazosios fotelio,o kiti maise irgi spintoje suslepti.
o mes zaislus laikome stalciuose ir spintoje. su kuriais reciau zaidzia ar jau atsibode,padedam auksciau, o kurie ''zaidziamiausi'' laikom apatiniam stalciui. taip pat dedam i pintus krepsius ir dezes, kambary jie tinka,tvarkingai atrodo.
QUOTE(wedrynita @ 2009 06 06, 14:48) Kadangi pas mano vaika daug zaislu tai pagrindiniai zaislai yra laikomi pintoje dideleje dezeje.o tie kurie jau tam kartuj pabode tai turim spinta,ten yra 3nemazos lentynos ir ten talpinam.minksti zaislai tai einami,sudelioti ant mazosios fotelio,o kiti maise irgi spintoje suslepti. Mes irgi turime spinta ir stalcius, bet is ju zaisliukai labai greitai islipa ir keliauja po visus namus, todel ir ieskome geriausio zaislu laikymo - pernesimo budo, kad nebutu sunkus, zinoma patogus ir grazus:), nes kartais prireikia skubios tvarkos. Maisai geras sprendimas
lentynos
prieš tai praktikavom dėžes, bet... nežinau ar čia tik mano sūnus tokį talentą turi paversti jas šiukšlių konteineriu. perskaičiau vienam žurnale, kad lentynos yra labai teigiamas dalykas -- galima žaislus sudėti tvarkingai, o į dėžes jie būna sumetami belenkaip. tai įpirdolinau stelažą (tokį paprastą, pliką). tai dabar ir žvėris galima gražiai sutupdyt, ir mašinas, ir lėktuvus išrikiuot. dėžės ir dabar tebėra smulkiems žaislams, ir ten vis dar šiukšlių konteineriai
Dėžėje. Stelažui trūktų vietos, tik knygelės ir piešimo reikmenys lentynoje. Dėžė su ratukais ir jei reikia galima kur nors visą turtą nusivežti. Dar viena dėžė balkone. Tai atrakcija iki jos prisikasti. Sutarėm, kad jei nori ką nors iš jos paimti, turi du žaislus iš tos "kambarinės" dėžės atnešti.
Kolkas didziaja dali zaislu laikome dideleje permatomoje dezeje su dangciu (pirkom JYSK), kita dali - tiesiog ant zemes, nes tie zaislai nera mazi pvz. FP zirafa sukurys, FP vezliukas ir pan.
Pas mus zaislai rubu spinmtoje didesele dezese apacioje, o kambary stovi toks kaip medziaginis maisas kaip setelis zaislams, veliau zaislai kaitaliojami, nudibode eina i spinta, o naujesni i tamedziagine
Mes pirksim is ikejos stai tokia spinta, tik stalciukai bus kitokiu spalvu
QUOTE(Shady @ 2009 06 23, 11:09) Pas mus zaislai rubu spinmtoje didesele dezese apacioje, o kambary stovi toks kaip medziaginis maisas kaip setelis zaislams, veliau zaislai kaitaliojami, nudibode eina i spinta, o naujesni i tamedziagine Mes radome labai gera maisa zaislams laikyti http://www.naminis.lt/dezes-maisai-zaislam...?seller_id=2688 Aisku jis nera pats pigiausias tvarkos palaikymo variantas, bet grazus ir kilnojamas mes laikom juos zaislu dezeje
žaislų dėžėse
Turim 2 nemazas zaislu dezes + minksti zaislai susodinti lentynuose
Konstruktorius, pieštukus ir kitus nestabius daiktus išrūšiavę laikom tokiose skaidriose plastiko dėžėse. Yra www.gudragalvis.lt . Labai fainos, su dangčiais ir rankena.
Mes kol kas laikom zaislu dezese, nes vietos namuose mazoka. Bet man asmeniskai geriau lentynos, daugiau tvarkos. Kai issikraustysim, butinai bus lentynos
laikom visą turtą dėžėj nuo pampersų
musu zaislai laikomi lovos dezeje-kur po apacia pasikisa.
Pas mus zaislai plastikinese zaislu dezese su ratukais
Zaislai laikomi dideliuose, talpiuose,uzdaruose stalciuose.Dar turime pinta deze,kuri spintoje.Zinoma yra ir atviru lentynu,kuriose sudeti mylimi zaisliukai.
Siaip stengiames,kad zaislai itin nesimetytu,nedulktu...
Kadangi dar daug ziasliuku neturim, tai pirkome ermitaze deze su rankenom ir dangciu, tai i ja visa savo turta ir sudejom, bet kuo toliau, tuo dezeje vietos maziau, reikes dar viena pirkti tik didesne jau dabar:4u:
turiu padariusi tam didele spinta
Atrestauravom seną bufetuko dali ir gavosi didelė žaislu spintelė su dviem lentynom.
Musu spinta pagaminta pagal uzsakyma, specialiai zaislam skirti du apatiniai didziuliai stalciai-dezes ant ratuku
Dėžėse, nes tik jos pasiteisina
Musu trofast is ikea, kol kas dar tuscia
![]()
dedam į blizgančią kartoninę dėžę einamus žaislus, o nusibodę slepiasi spintos apačioje..
megiamiausi zaislai kambari - dezeje, pabode balkono spintoje
yra smagios zaislu dezes sokliukes zaidmoje
Pas mus ko jau ko bet zaislu pilni namu kampai
Papildyta: QUOTE(bliamba007 @ 2009 12 30, 23:33) O kas cia per stebuklas
Pabodę žaislai stovi balkone,o žaidžiami žaislai kambaryje žaislų dėžutėse.
man tai nepatinka kai zaislai dezese betvake gaunas nebent koks konstruktorius arba tik masinos ta prasme vienos rusies zaislas nes jei daug tai tik bardakas
man irgi nepatinka, kai visi žaislai vienoje didelėje dėžėje sumesti, nes ir bardakas ir vaikui praeina noras su tais žaislais žaisti, nes neverčia kiekvieną kartą tos dėžės, kai nori kokį nors žaisliuką pasiimti. Vat, tas IKEA baldelis visai gera mintis, kai su stalčiais, tik bijau, kad toks baldas nesaugus, juk vaikas gali pabandyt ant tokių laiptelių palaipiot
Pritariu tam, kad betvarkė žaislų dėžėje... giliau et nepasirausia gal tie vaikai kartais, ir glūdi žaislai giliai ilgai
Bet mes kol kas turim dėžę ant ratukų. Kol vaikas nevaikšto, gerai patiems sudėti vakare, ryte išimti visus barškalus Vėliau, kai turės savo kambarį, laikysim tam skirtos spintelės lentynose, stalčiuose. Tik dar ir tą reikia pagaminti
jetus koksai geras daiktas cia
jei nepaslaptis kiek kainavo ir kur jus jy lietuvoje pirkot ar ne o uzsiversti ant saves gali tik nebent tuos stalcius,nes pats tas medinis remas tvirtinamas su spec.laikikliais prie sienos QUOTE(Vaidida @ 2010 01 07, 10:15) man irgi nepatinka, kai visi žaislai vienoje didelėje dėžėje sumesti, nes ir bardakas ir vaikui praeina noras su tais žaislais žaisti, nes neverčia kiekvieną kartą tos dėžės, kai nori kokį nors žaisliuką pasiimti.... na vaikai labai skirtingi ir patikėkit, kaip smagu yra traukti po vieną žaisliuką iš dėžės ir mesti ant grindų...į visas puses Mes nusipirkom labai šaunią žaislų dėžę ant ratukų iš 'Thomas Philips' už 37 lt
kolkas laikom viską didelėj dėžėj... bet planuojam pirkt lentyną iš Ikea parduotuvės
smulkesnius zaislus laikome dviejose pintinese su rankenom sonuose,bet noretusi akzko didesnio,akd jie tilptu i viena..tik sunku rasti uz normalia kaina....o kaladeles,kkosntruktorius savo atskirose dezelese
Visoklius lego ir kotokias kaladėles laikom žaislam skirtose dėžėse, o knygeles, dėliones spintelėse, lentynose
as daug laikau ant spintu-po kiek laiko pakeiciu nusibodusius "naujais"-nukeliu nuo spintu.
Ogi visur,ir dezeje,ir palapineje
|