Su Jumis sutinku derzelis nera blogas ir iki siol jokiu priekaistu neturiu. Darzelio personalas tikrai nera prastas kad mokykloje taip. Gaila kad ponai usienieciai "pabegeliai" seme miestelyje apsistojo. Seip tenka pastebeti kad miestelis gereja turbut deka kariskiu.
O vietu jame laisvu buna? noriu maža dukryte leis i darželi 1.5m Nuo kokio amžiaus ten priima?
labas
as taip is jonavos. noriu leisti sunu rudeni i darzeli, jam bus 2.5m tik nezinau i koki. kuris geresnis Noreciau kad butu logopede darzelyje ir gera personalas. mano vaikas hiperaktyvus, tad kiekvienam kantrybe gali su juo trukti. Esame uzrase i darzeli Saulute, nes prie pat gyvenam. O koks geriausias, butu.
Man, aišku ,geriausias tas, kuri lankom"Dobilas"
labutis,
nugi pasipasakokit ka manot apie Saulutes darzeli,tos kurios vedate vaikucius?Labai idomu,nes vedu mergaite,bet kazkaip grizus namo, jauciasi su kuria aukletoja vaikas buvo... QUOTE(žana @ 2006 03 31, 13:28) Man, aišku ,geriausias tas, kuri lankom"Dobilas" labai butu idomu suzinoti kas tai per grupe ir kas per aukletojos. galima ir i az/
O kaip jum Jonvoje Dobilo lopselis? Ar patenkinti?
Mes lankome, bet labai grubios auklytes.
O gal esat ka girdejusios apie Sveicarijos darzeli? Sake, ten aplink pusynai, grazi vieta, vaiku ne daug, bet va kaip su aukletojom???
QUOTE(vyvytė @ 2006 06 20, 16:07) O kaip jum Jonvoje Dobilo lopselis? Ar patenkinti? Mes lankome, bet labai grubios auklytes. Pritariu visiskai. Manau, kas tai bebuti ir kaip bebutu bet nederetu tokius zodzius vartoti snekant su vaikais. O ir is tokio amziaus vaiku tiketis is ju suaugusio zmogaus elgsenos absurdiska. Antrojo vaiko nebleisciau i sia grupe. QUOTE(gedminiukai @ 2005 09 08, 12:36) Pritariu tau Lopselis -darzelis nuostabus, dirbancios aukletojos ir auklytes ir visas personalas QUOTE(Aistringa @ 2006 08 14, 12:00) Man tik nepatiko viena sena auklėtoja Verutė. Viena laimė, kad ji tik retkarčiais pavaduoja... Na, o kai mano mažė eis, tikiuosi, jos jau nebus... Galiu apibūdinti, kaip Tarybinių laikų auklėtoja.... Esu girdėjusi, kad ir ją giria, bet čia kaip kam... O teko girdėti , kaip ta giriamoji šaukia ant vaikų, taip, kad visos sienos skamba. O apie tai, kad pabandyti paprašyti, jog vaikui užrištų šaliką gerai, kad neperpūstų - beprasmiška... Ko paprašysi to negausi.... man ji nepatiko... Na, o kitos, su kuriomis teko susidurti -Super....
Krisanta, į kuria grupe eina tavo mažė?
Apie Verute nuomone ir mano panaši buvo , kol asmeniškai neteko bendrauti. Dabar galiu pasakyti kad tai puikus pedagogas... Balsa pakėlia, taip...bet kaip vaika ja myli ir gerbia
Dabar jau nebeeina...
Teko pačiai girdėti, kokia ji teisinga... Bet kiek žmonių tiek nuomonių...
Sveikos Ruklos mamytės!
Ruklos darželis man labai patinka, žingeidukų grupės personalas LABAI puikus. Ir buvusios ir esamos auklėtojos nuostabios ir daug vaikučiams veiklos prigalvojančios. Grupės rūbinėje kasdien nauji vaikų darbeliai: jie ir piešia ir rašo ir skaičiuoja ir kerpa, ir iš plastilino lipdo. Kai geras oras - tai ir laukan su pramoga išeina. Pvz šią žiemą per šalčius į mišką nešė žvėreliams maisto - toks geraširdiškumas nors pavydėk, o daugeliui šiais laikais to stinga... Šiltu oru prigalvoja visokių tikslingų išvykų. Ir šventes liaudiškais motyvais rengia ir iškylas į gamtą sugalvoja. Džiaugiuosi, kad mano vaikas papuolė būtent į šių pedagogų rankas Mano sesuo iš Vilniaus baisiausiai skundžiasi Vilniaus Antakalnio vaikų darželiu: ir vaikų nemoko nei raidyčių, nei skaičiukų. Net piešti nemokina. Duoda ištisai tik spalvoti piešinukus, kurie jau vaikams seniai atsibodę. O kas yra plastilinas - vaikai net nežino. Žirklučių į rankas paimti nemoka. Šventiniu laikotarpiu atėjusi pasiimti vaiką, randa pedagoges (jei galima dar taip ir pavadinti) "apygirtes". Pasakojo sesuo kaip šių naujų metų šventei vaikas mokėsi eilėraštuką, kurio net neprašė "kalėdų senelis" pasakyti. Maždaug dovanėlę į rankas įbruko ir čiau mažyliai, vaišių stalas manęs laukia.... Tiesiog siaubas, kai visa tai pasakojo sesuo. O vat lopšelio viena dručkytė auklėtoja (čia vėl apie Ruklą) visai nepatiko. Apie ją girdėjau iš mamų daug prastų atsiliepimų. Kaimynė pasakojo mačiusi, kad specialiai padarydavo skersvėjį norėdama atsikratyti bent keletu vaikų ir palengvinti sau darbo dienas. Turbūt todėl mano didžioji ištisai sirgdavo. Kai pamatau ją - net sveikintis nesinori. Kai tik perėjo į žingeidukus - visos ligos baigėsi. Vat kokia mano nuomonė apie Ruklos darželį "Pušaitė" O vat lopšelio viena dručkytė auklėtoja (čia vėl apie Ruklą) visai nepatiko. Apie ją girdėjau iš mamų daug prastų atsiliepimų. Kaimynė pasakojo mačiusi, kad specialiai padarydavo skersvėjį norėdama atsikratyti bent keletu vaikų ir palengvinti sau darbo dienas. Turbūt todėl mano didžioji ištisai sirgdavo. Kai pamatau ją - net sveikintis nesinori. Kai tik perėjo į žingeidukus - visos ligos baigėsi. O koks jos vardas??? QUOTE(Krisanta @ 2010 02 07, 01:07) Taip aišku. Bet kalbu būtent apie tai, kad pati netikėjau kad mano nuomonė gali pasikeisti QUOTE(linkakalinka @ 2010 02 16, 19:12) Sveikos Ruklos mamytės! O vat lopšelio viena dručkytė auklėtoja (čia vėl apie Ruklą) visai nepatiko. Apie ją girdėjau iš mamų daug prastų atsiliepimų. Kaimynė pasakojo mačiusi, kad specialiai padarydavo skersvėjį norėdama atsikratyti bent keletu vaikų ir palengvinti sau darbo dienas. Turbūt todėl mano didžioji ištisai sirgdavo. Kai pamatau ją - net sveikintis nesinori. Kai tik perėjo į žingeidukus - visos ligos baigėsi. Vat kokia mano nuomonė apie Ruklos darželį "Pušaitė" Ačiū labai už nuomonė Papildyta: Žingeidukų tai auklėtoja Nastia pagrindinė auklėtoja? QUOTE(Krisanta @ 2010 02 16, 19:40) O vat lopšelio viena dručkytė auklėtoja (čia vėl apie Ruklą) visai nepatiko. Apie ją girdėjau iš mamų daug prastų atsiliepimų. Kaimynė pasakojo mačiusi, kad specialiai padarydavo skersvėjį norėdama atsikratyti bent keletu vaikų ir palengvinti sau darbo dienas. Turbūt todėl mano didžioji ištisai sirgdavo. Kai pamatau ją - net sveikintis nesinori. Kai tik perėjo į žingeidukus - visos ligos baigėsi. O koks jos vardas??? Kažkoks rusiškas vardas, bet tikrai nepamenu. Prieš 3 metus tai buvo... Argumentų tikrai neturiu, bet prielaida tokia yra, nes sakau, kad kai vaikas perėjo į žingeidukus - baigėsi amžinas sirgimas. Lopšį lankant net nevedžiau vaiką į daržą 5 mėn - lapuką iš daktarų komisijos net ėmiau, kad nereikėtų mokėti už tuos nelankytus mėn. Papildyta: QUOTE(kicule @ 2010 02 16, 22:44) Taip aišku. Bet kalbu būtent apie tai, kad pati netikėjau kad mano nuomonė gali pasikeisti Ačiū labai už nuomonė Papildyta: Žingeidukų tai auklėtoja Nastia pagrindinė auklėtoja? Naste pagrindinė. Labai gera buvo ir Rasa ir dabartinė Gintarė nebloga.
Mano dukryte turėtu būti jūsų grupėje
Na mano dukryte taip pat lanke zingeiduku grupe, tai taip pat niekada nesirgdavo, o del lopsio tai pasakysiu taip, kad ten aukletoja Lena yra liktais ji viena, mano mazoji tuoj turetu eiti tai ziuresiu kaip cia bus...na tegu tik pabando mano vaika susirgdinti
QUOTE(agnieshkax @ 2010 12 29, 13:52) Na mano dukryte taip pat lanke zingeiduku grupe, tai taip pat niekada nesirgdavo, o del lopsio tai pasakysiu taip, kad ten aukletoja Lena yra liktais ji viena, mano mazoji tuoj turetu eiti tai ziuresiu kaip cia bus...na tegu tik pabando mano vaika susirgdinti parasykite prasau sausio gale kaip jums sekasi lopsiuke.... Labai lauksiu nuomones, nes kitais metais tureciau vesti savo maziuka, taciau labai abejoju del lopsio.... samdysiu turbut aukle, nes vaiko sveikata svarbiau...
Šiemet Kalėdas vaikai sutiko labai linksmai. Kadangi darželis dar nebuvo paruoštas-tai ir vaidinimų nesulaukėme... Tačiau sumanios vadovės pasiūlė tikrai šaunią išeitį ir vykome į Kauną, "Vilkolakio" teatriuką. Žiūrėjome labai linksmą vaidinimą "Druskilė". Vaidinimas buvo tikrai įdomus, aprėdai buvo nenuskurę (kaip daugelyje teatrų matosi, kad labai nudėvėti kostiumai). Patiko, kad teatriukas mielas, jaukus, nedidukas. Ir vedėjas Katinas labai tiko sutikti naujus katino-triušio metus. Mokėjo vaikus užimti ir suvaldyti.
Teatriukas labai šaunus. Kauniečiai turėtų dažniau ten užsukti. Rekomenduosiu savo draugėm ir pažystamom... IR didelis AČIŪ paruošiamukų vadovėms už nuostabią išeitį!!!!!!!
Na mano mazoji pradejo lankyti lopseli, bet va truputi snargliuojasi ir kosti, bet pastebejau toki dalyka, kad ten visi vaikai kosti, tai va ziuresiu jei per iseigines nepasveiks tai nebevesiu
Papildyta: Tai dar pridursiu jeigu turite galimybe vaiko neleiskite , jau geriau kai iskart eina nuo 3 metuku su ta aukletoja su kuria ir eis iki galo |