Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Samantėlės gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
dzeine01
Mano dukrytė gimė labai grąžų 2006 rugpjūčio rytą.Viskas prasidėjo labai paprastai ir nesuprasntamai.Vieną naktį 4 val.aš pajutau keisą drėgmę g.gif susitvarkiau ir vėl atsiguliau,po keleto minučių vėl keistai sušlapau,jokio skausmo,nieko,tiktai ta keista drėgmė.Vyras sako važiuojam į ligoninę,o aš jam -kur gi tu važiuosi tokiu ankstyvu metu.Bet bėgantis laikas privertė pradėti ruoštis,žodžiu 6 ryto aš jau buvau klinikose.Kol viskas buvo surašyta praėjo gera valanda ir kai pasiekiau gimdyklą vandenys sunkėsi jau su kraujais.Joks skausmas manes neaplankė.Atėjo gydytoja[labai nemaloni persona]klausia ar man skauda,sakau ne,neskauda,o akušerė sako tai prašykit vaikelio kad skausmą sukeltų doh.gif Tada sužinojau kad mano mažoji princesė pilvelyje netaisyklingai sėdi,ir teks atlikti vadinamą cezario op.Aš labai išsigandau,nes žinojau kad cezarį man daryti yra labai rizikinga[dukra gali netekti mamos...]Kaip tyčia buvo ilgasis žolinių šventadienis.O daktarė ir sako ,,man jau baigesi budėjimas,ateis kitas daktaras,,Sšdim su vyru,laukiam ir verkiam abudu,aš jam duodu visokius nurodymus kaip elgtis jeigu kartais nutiktų nelaimė verysad.gif Ateina naujas gydytojas,kaip vėliau sužinojau skyriaus vedėjas,ir dar kelios daktarės.Jis bando klausti manes jam rūpimos informacijos,o man jau galva neveikia per ašaras,tada jis ir sako,,aš pabandysiu jus operuoti,bet nieko nepažadu,,Visi išeina,lieka tik felčiaris,kuris ima ruošti mane op.po kokių 20 min aš jau ten.Turiu pasakyti kad visas darbas vyko labai greitai ir sklandžiai,dukra gimė 9.20.Po operacijos aš irgi jaučiausi thumbup.gif ko tikrai nesitikėjau.Šiandien mano dukrytei jau 2 metukai ir 9 mėnesiai.Labai dėkinga esu daktarui Kliučinskui už puikiai atliktą operaciją. clap_1.gif
katydid
Smagu, kad dar vienas vaikutis atėjo į šį pasaulį. Aukit sveikučiai ir laimingi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dzeine01
ačiū kad ją perskaitei 4u.gif
dzeine01
Samanta turi ir broliuką 9 mėnesių Aidą`,labai mielą mažylį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aukselis14
QUOTE(dzeine01 @ 2009 05 31, 09:15)
Samanta turi ir broliuką 9 mėnesių Aidą`,labai mielą mažylį 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

sveikinimai ne tik Samantos atejimu, bet ir sunelio gimimu 4u.gif bauginanti Samantos istorija,bet su laiminga pabaiga thumbup.gif sekmes auginant vaikucius 4u.gif
JurSan
Dideliausi sveikinimai jusu semai.Ir tikrai nereikia labai jau isiklausidineti ka kartais sako gyd.Reikia klausyti savo syrdies balso.
Dziugios naujienos.Aukite sveiki ir laimingi. wub.gif wub.gif wub.gif
ajaz
Sveikinimai is visos sirdies 4u.gif
auksiukas22
bukit sveiki ir patys laimingiausi wub.gif
dzeine01
dėkinga visoms pasisakiusioms 4u.gif
yoyo75
Dziaugiuos laiminga pabaiga wub.gif
Sekmes auginant abu vaikucius 4u.gif
_2good4U_
Svarbu viskas baigesi laimingai! thumbup.gif
O dar ir broliuka Samantelei padovanojote wub.gif
GudriLapė
sėkmės jums 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(dzeine01 @ 2009 05 30, 20:10)
\sėdi,ir teks atlikti vadinamą cezario op.Aš labai išsigandau,nes žinojau kad cezarį man daryti yra labai rizikinga[dukra gali netekti mamos...]
*

console.gif visi mes labai bijom verysad.gif
bet laimei viskas jums gerai wub.gif sekmingai aukit dideli, sveiki ir laimingi wub.gif 4u.gif
rence*
Smagi istorija, laiminga pabaiga. Norim paskaityti ir Aiduko gimdymo istorija ax.gif
siuzi...
LABAI GRAZI ISTORIJA ax.gif 4u.gif 4u.gif
Filotija
Kaip gerai, kad viskas gerai baigesi. 4u.gif
jurgaska
Kaip smagu skaityti istorijas,kaip gimsta mazi stebuklai wub.gif
dzeine01
QUOTE(rence25 @ 2009 06 02, 23:15)
Smagi istorija, laiminga pabaiga. Norim paskaityti ir Aiduko gimdymo istorija ax.gif
*

būtinai papasakosiu 4u.gif rolleyes.gif
sariukas
QUOTE(dzeine01 @ 2009 05 31, 09:15)
Samanta turi ir broliuką 9 mėnesių Aidą`,labai mielą mažylį 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

saunu thumbup.gif thumbup.gif viskas pasiseke ir esate sveika, grazi seimyna thumbup.gif wub.gif wub.gif aukite sveikuciai 4u.gif 4u.gif
dzeine01
AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
brac
Dziugu, kad viskas baigese gerai 4u.gif

Saunuole, kad ryzaisi antrajam stebukleliui. Aukit dideli ir stiprus 4u.gif
cikada
suprantu,gimdant visokių minčių kyla,bet jau taip nereikia visai panikuot,cezaris-tai ne pasaulo pabaiga,svarbu viskas gerai,būkit sveikos ir žavios 4u.gif ir broliukui balionas 4u.gif
gintare0820
nesuprantu, kodel taip bijojot tos cezario operacijos? rolleyes.gif nieko ten tokio baisiai sudetingo nera ax.gif
dzeine01
šlapimo takai per pilvą prisiūri prie šlapimo pūslės,nemokantis netyčia juos gali nupjauti.
Galway_girl
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.