Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
lengvute
kartais vis pamąstau 4u.gif
Ele
biggrin.gif
tavo mintys ir jausmai šiuo klausimu man suprantamos ir artimos. Pripratau, kad turiu tris ir tiek visai nebeatrodo daug. Gal ir ketvirtas butų visai gerai, tik ne dabar... O mašina gi galima ir didesnę nusipirkti. Su būstu gal kiek ir sunkiau... Dėl darbo (svarbiausias argumentas), jaučiu, kad reikėtų padirbėti trejetą metelių, o tada bus matyti dėl ketvirto, nes vyrui visas finansinis krūvis šiuo metu, o ir man pačiai jau norisi kitos veiklos...
svetima
Nu jūs duodat doh.gif
Šaunuolės thumbup.gif
JulieTa
man tai sauniai atrodo dideles seimos, trys tai kazkaip dar iprastas vaizdelis, bet keturi, penki, grazu... smile.gif
stiprybes tokiom didelem seimom 4u.gif
Ele
lengvute, kas atsitiko tavo žinutei? nepraraskim vilties rasti daugiau bendraminčių... smile.gif
elge
Mane tai apsėdusi paskutiniu metu mintis dėl ketvirto ax.gif Gal todėl, kad žinau, jog jo tikriausiai nebus, nebent pavyktų apšauti vyrą tongue.gif Visada svajojau apie keturis vaikus, bet vyras po dvynukų labai griežtai nusiteikęs padėti tašką sad.gif
RamuneM
Mes jau rimtai apie ketvirtą galvojam smile.gif Matau kaip vyresnėliai rūpinasi mažiuku ir taip gera, taip šaunu. Aišku, būna dienų, kai pervargstų ir norisi staugti, bet tai taip retai. Namus turime, darbai irgi neblogi. Aš namuose galiu dirbti. Žodžiu, nėra jokių kliūčių. Bet mes labai norim mergaitės (nors vis tiek pagrindinė mintis, kad svarbu tik sveikas, o lytis bet kuri gerai), pasvajojam apie ją, net labai.
Domcė
Žinot,apie tą ketvirtą lelių tai mąstau tiesiog iš praktinių pozicijų.Mano panos jau didelės,vienai 17,kitai 13.Mažiukui 18 mėnesių.Kai pamastau,kad jis liks kaip ir vienas,tai kažkaip ir atsiranda tas reikalas dar kokį brolį-sesę nusipirkt. ax.gif Bėdelė ta,kad man jau ne 27,o 37 unsure.gif
taza
Aš irgi apie ketvirtą pagalvoju, nors kol kas pas mus tik du. Kažkaip visada su vyru svajojom apie tris vaikiukus wub.gif : du dabar ir pagrandukas po kokių penkių-dešimties metelių. Bet dabar vis labiau pagalvoju, kad smagu būtų tam pagrandukui turėti broliuką ar sesutę, kad galėtų kartu žaisti ir draugauti.
Domcė
Tai vat,būtent,tame ir reikalas,kad tas trečias,po ilgo tarpo lieka vienas cry.gif Odar svarbus momentėlis tai,kad jau tam trečiam,viską vėl susiperk(visus pribumbasus),o paskui reikia atidavinėti arba jau anūkams palikti doh.gif
elge
Finansinė pusė, žinoma, labai svarbu. Bet tai kas gyvenimas toks, kaip čia pasakius, pilnas visokių nerealizuotų svajonių, ieškojimų, tai kartais pagalvoji - na ką dar žmogus gali stebuklingesnio ir gražesnio sukurti už tą naują gyvybę? Kartais nešu savo mažuosius prisiglaudus ir galvoju - na nejaugi jie bus paskutiniai rolleyes.gif Liūdna matant, kaip greitai užaugo pirmasis, netruks ir šitie užaugti, ir ką, viskas, anūkų laukti? sad.gif
Mūsu tai situacija kitokia, kad vienas iš esmės yra pirmasis, o dvynukai visuomet bus kartu, ir tas ketvirtas būtų jau turbūt mamytei ax.gif
Ode, 37 biologine prasme tai turbūt ne kliūtis, išskyrus tai, kad su amžium labai padidėja tikimybė susilaukti dvynukų biggrin.gif . Tai žiūrėk, vietoje keturių galėtum turėti visus penkis tongue.gif
lengvute
kaip smagu, vis daugiau bendraminčių.Iš tiesų, ievuže, aš irgi pamąstau , negi tai paskutinė mano mažulka.Geriau vaikam augt porom, bet aš labai bijau tų jų kivirčų, konkurencijos ir nežinau, ką reiškia auginti vieną, o noris viską pabandyt ir nervukus ir vaiko auginimo kokybės geros.Na, vyrą galima kartas nuo karto vis kaip nors pašnekint, sudomint, visos žinom, kaip prie savo vyrų prieit ir kada geriausias momentas.Nežinau, iki kada gimdyčiau vėliausiai, gal iki 35, nors gimdo šiais laikais daug 40-mečių, bet aš nesu tokia drąsi.O šiaip nėštumas manęs nebemasina ir gimdymas, o vaikiukai tai labai...
Baltike
O aš mėgaujuosi trečiuoju nėštumu, artimiausiomis dienomis būsiančiu gimdymu ir mintimi, kad visa tai dar ne paskutinį kartą! Mat su vyru praėjus keliems mėnesiams po pirmagimio gimimo sutarėme, kad mūsų galimybių ir sveikatos užteks laimingais išauginti keturis vaikus. Į pasaulį tie vaikučiai beldžiasi ne visai pagal mūsų planus, bet abu labai tikime, kad jie augs keturiese. Beje, porinis vaikučių skaičius - irgi buvo vienas iš svarbiausių mūsų pasirinkimo kriterijų.
elge
O aš šiąnakt visą naktį sapnavau, kad laukiuosi g.gif Mat man ir tas nėštumas kelia ilgesį ir su pavydu žiūriu į besilaukiančias, nes tas jausmas, vaikelio spurdėjimas pilve, na, irgi viena iš palaimingiausių būsenų wub.gif. Gimdymas tiek to, apseisim be liaupsių šia tema tongue.gif Jei nesibelstų dabar į pilvą kasmėnesiniai džiaugsmai, tikrai sunerimčiau biggrin.gif
O gal kas žinot, ar reiškia ką nors sapnuoti save besilaukiančią? 4u.gif
Domcė
Ką reiškia sapnuoti save besilaukiančią,tiktai nežinau.Pati labai dažnai sapnuoju.Jau mano šeimynėlė tai juokiasi,kai pasakau:ar žinot ką sapnavau? Tai jau vos ne choru man pasako:žinom žinom,kad laukiesi...
Ele
Niekad nesapnavau nei savo, nei kitos nėštumo g.gif . Manau, kad tai reiškia troškimą turėti vaikutį ... smile.gif
ejeva
Bent šiuo metu tikrai nenorėčiau pastoti - 3 nėštumas ir gimdymas man pasirodė gan sunkūs. Dėl auginimo, tai problemų nematau. Labiausiai gasdina pats nėštumas. Man gražu didelė šeimyna. thumbup.gif Bet pati kol kas.... schmoll.gif
Domcė
Man tai nėštumas pats,tai aplamai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,labai patinka būti nestuke.gif ,bet trečias gimdymas buvo komplikuotas,darė extra cezarį cry.gif ,tai lyg ir švelniai taip pasiūlė užrišti mazgelį frusty.gif
jėga
QUOTE(Domcė @ 2005 09 14, 11:31)
Žinot,apie tą ketvirtą lelių tai mąstau tiesiog iš praktinių pozicijų.Mano panos jau didelės,vienai 17,kitai 13.Mažiukui 18 mėnesių.Kai pamastau,kad jis liks kaip ir vienas,tai kažkaip ir atsiranda tas reikalas dar kokį brolį-sesę nusipirkt. ax.gif Bėdelė ta,kad man jau ne 27,o 37 unsure.gif
*

Mano mintys mirksiukas.gif Vyresnėliam buvo 11 ir 9 metai, kai gimė trečias. Tuomet masčiau lygiai taip pat. Anie netrukus suaugs, tėvai irgi bus nebe pirmos jaunystės, su kuo draugaus "mažius" paaugliu būdamas g.gif Gatvė, neaiškūs draugai... g.gif Taip atėjo į pasaulį ketvirtas wub.gif
Sakyčiau, apie tai visą laiką ir svajojau. 4 vaikai man - pats tas. Bet, yra tas posakis: žmogus planuoja, Dievas juokiasi smile.gif 36 metukų gimtadienio proga pasigimdžiau dvynius 2.gif 2.gif wub.gif Tikiuosi daugiau nebus blush2.gif
AGFA
Tai kaip ten JĖGA sakė, žmogus planuoja o Dievas juokias. Mano atveju Dievas planavo, o aš juokiaus. Kai trečiu neštumu gimė du. thumbup.gif thumbup.gif
vaižgantė
QUOTE(Domcė @ 2005 09 14, 10:31)
*

Ne bėda- mano draugė ketvirtą pagimdė būdama 45 m. Įsivaizduokit: du sūnūs studentai, dukra dešimtokė ir gimsta mažutė mergytė... Koks džiaugsmas visiems... Ir mamai auginti lengva...

Aš pati vis pagalvoju apie ketvirtą, bet nebenoriu būti nėščia... Geriau gandras atneštų..
jėga
QUOTE(vaižgantė @ 2005 09 21, 20:19)
Aš pati vis pagalvoju apie ketvirtą, bet nebenoriu būti nėščia... Geriau gandras atneštų..
*

biggrin.gif Gal kopūstuose paieškok g.gif mirksiukas.gif
vaižgantė
Dėkui už patarimą, bet kad, kaip matau, tu kopūstuose tik sūnus randi...O man geriau mergikė būtų. laugh.gif
jėga
QUOTE(vaižgantė @ 2005 09 22, 00:27)
Dėkui už patarimą, bet kad, kaip matau, tu kopūstuose tik sūnus randi...O man geriau mergikė būtų. laugh.gif
*

schmoll.gif Maniškius ligoninėj dalina ax.gif
Lucy
O as visada svajojau apie keturis. Vyras - apie daugiau nei keturis. Bet po treciojo (dar besilaukiant) is abieju pusiu prasidejo rimtos kalbos apie galutini Taska.
Taip ir nusprendem. Bet kas ten zino, gal Dievui dar anekdotu maza..
arbuziuke
o kas pas mane priplanavo...
visa gyvenimą svajojau apie sūnų ir dukrelę. taigi kažkas pagalvojo,kad man tiek bus mažai,ir davė du sūnus ir dvi dukreles. 4u.gif nu man daug. bet nesigailiu,kad jie 4. pati savo planavimais,niekada tiek nebučiau gimdžius.
allegro
Nu šaunios mamos, kad tiek vaikučių prisiplanuojat. Aš niekaip nepasirenku laiko trečiam...
Aura_G
Mano vyras labai nori ketvirto vaiko ir kad dar butu mergaite. Auginam panele ir du berniukus. Tik maza smulkmena, kad pinigus seimai uzdirbu as... As jam ir siulau gimdyk pats, tai bent gausi Nobelio premija:) O jei rimtai, noreciau pagranduku pagranduko, sulaukus per 40, bet ar tai nebutu egoistiska vaiko atzvilgiu? Ar nera sunku pastoti?
smulkute
Galbut viskas ir grazu, bet kankina vienas klausimas- kokios turi buti pajamos, kad islaikyt 4 vaikus blink.gif , net neisivaizduoju doh.gif . na, nebent yra kas padeda: seneliai, teveliai, sodas t.t. ir pan. g.gif
vaižgantė
Pasijuokit iš manęs: prisivalgiau slyvų, išpūtė pilvą. Čiupinėju ir galvoju: atrodau taip, kaip trečiam mėnesy... Gal nėštumo testą nusipirkti? O gal aš be reikalo slyvas kaltinu? Ot ir bus ketvirtas...
RamuneM
QUOTE(smulkute @ 2005 10 20, 21:12)
Galbut viskas ir grazu, bet kankina vienas klausimas- kokios turi buti pajamos, kad islaikyt 4 vaikus blink.gif , net neisivaizduoju doh.gif . na, nebent yra kas padeda: seneliai, teveliai, sodas t.t. ir pan.  g.gif

Jei užtenka trim vaikams, tai užteks ir ketvirtam.
vaižgantė
QUOTE(RamuneM @ 2005 10 20, 21:14)
Jei užtenka trim vaikams, tai užteks ir ketvirtam.
*

O aš taip negalvoju. Esu pragmatiška. Manau, kad jeigu vienam asmeniui nėra 500 lt, tai ketvirto vaiko nereikia...
Yra žmonių, kurie vadovaujasi posakiu- Dievas davė dantis, duos ir duonos. Ir gimdo krūvą vaikų, neturėdami normalių gyvenimo sąlygų, būdami bedarbiai ir t.t. Bet Dievas davė ne tik dantis, bet ir p r o t ą ...Juo ir reikėtų vadovautis, o ne instinktais...
Aš noriu, kad mano visi vaikai turėtų savo kambarį, savo lovą, savo rašomąjį stalą, savo spintelę, t.y. savo teritoriją; kad būtų normaliai pavalgę, gražiai aprengti; galėtų lankyti norimus būrelius; galėtų turėti kišenpinigių. Kad užaugę galėtų mokytis aukštosiose mokyklose.
Turiu tris vaikus ir jiems visa tai galiu suteikti. Bet jei būtų ketvirtas vaikas, atsirastų problemų. Kiti trys būtų nuskriausti dėl ketvirtojo.
RamuneM
QUOTE(vaižgantė @ 2005 10 21, 19:09)
O aš taip negalvoju. Esu pragmatiška. Manau, kad jeigu vienam asmeniui nėra 500 lt, tai ketvirto vaiko nereikia...
Yra žmonių, kurie vadovaujasi posakiu- Dievas davė dantis, duos ir duonos. Ir gimdo krūvą vaikų, neturėdami normalių gyvenimo sąlygų, būdami bedarbiai ir t.t. Bet Dievas davė ne tik dantis, bet ir p r o t ą ...Juo ir reikėtų vadovautis, o ne instinktais...
Aš noriu, kad mano visi vaikai turėtų savo kambarį, savo lovą, savo rašomąjį stalą, savo spintelę, t.y. savo teritoriją; kad būtų normaliai pavalgę, gražiai aprengti; galėtų lankyti norimus būrelius; galėtų turėti kišenpinigių. Kad užaugę galėtų mokytis aukštosiose mokyklose.
Turiu tris vaikus ir jiems visa tai galiu suteikti. Bet jei būtų ketvirtas vaikas, atsirastų problemų. Kiti trys būtų nuskriausti dėl ketvirtojo.

Su viskuo sutinku. Kad tu žinotum kokia aš pragmatikė (gal vis gi ožiaragiai visi tokie?). Ir tas pasakymas, kad užteko trim, užteks ir ketvirtam, tai kalbėjau labiau apie savo šeimą. Myli mus kažkas ten aukštai, nes mums kiekvienas vaikutis kartu ir atneša nemenka turtinį pagausėjimą. Gal mano vyras kaltas, kurio požiūris, kad pinigai mėtosi ant žemės, tik reikia netingėti pasilenkti smile.gif Žodžiu kol kas pinigai tikrai ne problema, svarbu būti sveikiems, o visą kitą - darbu pasiekiama.
vaižgantė
Teisybę pasakius, ir mums, atrodo, kartais pinigėliai iš dangaus nukrenta... Globėjų aukštybėse turim sočiai.
Baltike
Pas mus irgi su kiekvienu vaikučiu kažkaip neplanuotai pajamos padidėja - tai atlyginimą gerokai padidina, tai papildomas darbelis atsiranda...
RamuneM
QUOTE(Baltike @ 2005 10 24, 12:41)
Pas mus irgi su kiekvienu vaikučiu kažkaip neplanuotai pajamos padidėja - tai atlyginimą gerokai padidina, tai papildomas darbelis atsiranda...

Vat būtent, kad lyg kažkas padovanoja. Dar aš prisimenu vieną rytiečių išminties perliuką, kad "jei eini teisingu kelių, tai į tavo gyvenimo krepšelį viskas ateina savaime". Kai tik prasideda ilgesnis periodas nesėkmių, aš sustoju ir imu galvoti, ką čia dabar pradėjau daryti ne taip, kad "gyvenimo krepšelis"* ėmė tuštėti. Ir dar kol kas nebuvo taip, kad nesurasčiau išeities smile.gif

*"gyvenimo krepšelio" turinys pačia plačiausia prasme: nuo materialių iki dvasinių gėrių.
vaižgantė
QUOTE(RamuneM @ 2005 10 24, 10:57)
Vat būtent, kad lyg kažkas padovanoja. Dar aš prisimenu vieną rytiečių išminties perliuką, kad "jei eini teisingu kelių, tai į tavo gyvenimo krepšelį viskas ateina savaime". Kai tik prasideda ilgesnis periodas nesėkmių, aš sustoju ir imu galvoti, ką čia dabar pradėjau daryti ne taip, kad "gyvenimo krepšelis"* ėmė tuštėti. Ir dar kol kas nebuvo taip, kad nesurasčiau išeities smile.gif

*"gyvenimo krepšelio" turinys pačia plačiausia prasme: nuo materialių iki dvasinių gėrių.
*

Pritariu 100 proc. tongue.gif
c-girl
Pagalvojam pagalvojam apie ketvirta 2.gif ...mergytes noretumem wub.gif Bet tik pasvajojam rolleyes.gif nes siuo metu tai tiesiog butu neimanoma, tiek fiziskai(3pametiniai), tiek financiskai...Taip pat ir moraliskai blush2.gif ...pasiilgau kulturinio gyvenimo ax.gif ...o vaiku palikti neturime kam. Gal kada veliau rolleyes.gif Mergyte... wub.gif
Vate
schmoll.gif
koka
Trys manau jau daug, ketvirto tikrai- ne
esheryte
man irgi patiktu auginti keturis. Ypac jei dar mergaite butu. Bet niestumai nestuke.gif man nebuvo patys maloniausi isgyvenimai gyvenime, tai va to, tai nenoreciau doh.gif , o auginti kol kas visai nieko, aisku dar mazi mano kleckai, tai laiko dar yra...
Bet kada tada paciai atsipusti?? g.gif g.gif
gustute
turiu tris, ketvirto jau nebenoreciau, nes labai daug saves atiduodu vaikams. Nebenoreciau buti tik namu seimininke dar kokius tris metus, nes manau, kad maza vaikuti turi auginti mama. Be to, nors ir kaip smagu su savo vaikuciais , bet ir triuksmas bei netvarka buna, deja, triguba. Tiesa sakant, ketvirtas jau ne mums...Oi ne...
brangute
Auginu keturis. Jei nebūčiau netyčia pastojus su 4tu, nežinia, ar būčiau jau taip pati nusprendus smile.gif Visi argumentai minėti yra teisingi - tai nelengva ir fiziškai(dirbu pilną darbo dieną), ir finansiškai, ir morališkai(visą laiką triukšmas ir nuolatinė netvarka), bet aš kitaip savo gyvenimo nei neįsivaizduoju. Šiuo metu svarstau(tik svarstau) apie galimybę turėti dar smile.gif esu dar jauna, vaisingas amžius tęsis dar kokia 13 metų doh.gif , jei kada užeis toks svaigimas, kodėl gi ne smile.gif tik vis sakau sau, jei jau taip bus, tai negreitai, jau tik negreitai smile.gif man baisiausias tas buvimas namie su vaikais, nes aš irgi už tai, kad mažutėlį turi auginti mama, o aš jau nebegalėčiau dar kokius tris metus namuose ir vien tik namuose. To mano gyvenime jau pakankamai buvo smile.gif
Bet keturi vistik yra jėga thumbup.gif kaip jau sakiau, sunku nežmoniškai, bet vaikai yra tokia draugija tarpusavyje, tiek dalykų, naudingų gyvenimui išmoksta vienas iš kito. Nors aš tai kartais galvoju, nors 5kias minutes ramiai pabūčiau, kad nerėktų niekas į ausį. smile.gif
RamuneM
Labas,

QUOTE(brangute @ 2005 12 22, 15:06)
Auginu keturis. Jei nebūčiau netyčia pastojus su 4tu, nežinia, ar būčiau jau taip pati nusprendus smile.gif Visi argumentai minėti yra teisingi - tai nelengva [...]
Bet keturi vistik yra jėga thumbup.gif  kaip jau sakiau, sunku nežmoniškai, bet vaikai yra tokia draugija tarpusavyje, tiek dalykų, naudingų gyvenimui išmoksta vienas iš kito. Nors aš tai kartais galvoju, nors 5kias minutes ramiai pabūčiau, kad nerėktų niekas į ausį. smile.gif

Tu šaunuolė thumbup.gif

Mes labai intensyviai galvojam apie ketvirtą, bet tas ketvirtas pas mus neskuba smile.gif Žinau, kad bus nelengva, bet man vis tiek gera. Aš gal turiu geresnes sąlygas, kad esu darželio direktorė, todėl grįžtų į darbą po 2 metų ir vaikas mažiausias kažkur šalia smile.gif Tikrai gimdysiu ketvirtą (jei jis tik ateis) ir ko gero dar nesustosiu smile.gif
Nledi
QUOTE(RamuneM @ 2005 12 22, 13:28)
Mes labai intensyviai galvojam apie ketvirtą, bet tas ketvirtas pas mus neskuba smile.gif Žinau, kad bus nelengva, bet man vis tiek gera. Aš gal  turiu geresnes sąlygas, kad esu darželio direktorė, todėl grįžtų į darbą po 2 metų ir vaikas mažiausias kažkur šalia smile.gif Tikrai gimdysiu ketvirtą (jei jis tik ateis) ir ko gero dar nesustosiu smile.gif
*

Nu Ramune M tu šaunuolė, o va aš visiškai pasimetusi, nėštumo testas +, taigi 4 lelius jau su manim, o aplinkui visi spaudžia mane, kad nebūk kvaila ir negimdyk, todšl esu labai pasimetusi, nežinau ką daryti, nes vyras vienas dirba, butas tik 2 kambarių, trečiasis irgi dar mažas, nebaigti mokslai vienu žodžiu širdis sako vienaip protas kitaip, jau kelinta diena verkiu, naktimis nemiegu ir nežinau ką daryti ax.gif
RamuneM
QUOTE(Nledi @ 2005 12 22, 18:05)
Nu Ramune M tu šaunuolė, o va aš visiškai pasimetusi, nėštumo testas +, taigi 4 lelius jau su manim, o aplinkui visi spaudžia mane, kad nebūk kvaila ir negimdyk, todšl esu labai pasimetusi, nežinau ką daryti, nes vyras vienas dirba, butas tik 2 kambarių, trečiasis irgi dar mažas, nebaigti mokslai vienu žodžiu širdis sako vienaip protas kitaip, jau kelinta diena verkiu, naktimis nemiegu ir nežinau ką daryti  ax.gif

O vyras ką sako? Svarbiausiai, kad artimiausi palaikytų. Neverk. Ieškok išeities. Jei reikia, tai galim susibėgti ir aš tau padėsiu sudelioti + ir -, kad galėtum apsispręsti.
Nledi
QUOTE(RamuneM @ 2005 12 22, 16:30)
O vyras ką sako? Svarbiausiai, kad artimiausi palaikytų. Neverk. Ieškok išeities. Jei reikia, tai galim susibėgti ir aš tau padėsiu sudelioti + ir -, kad galėtum apsispręsti.
*

Na vyras tai baiminasi, kad visi netilpsim, o ir algos jo vienos bus mažoka, tai jis daugiau vadovaujasi protu, nors sako iš kitos pusės būtų smagu tokį būrį vaikučių ax.gif O aš tai aišku + surenku daugiau, tik va norėtusi kažkur šsidarbinti, tik kad paskaitos dienom, o laisva aš tik po pietų verysad.gif
RamuneM
QUOTE(Nledi @ 2005 12 22, 19:04)
Na vyras tai baiminasi, kad visi netilpsim, o ir algos jo vienos bus mažoka, tai jis daugiau vadovaujasi protu, nors sako iš kitos pusės būtų smagu tokį būrį vaikučių  ax.gif O aš tai aišku + surenku daugiau, tik va norėtusi kažkur šsidarbinti, tik kad paskaitos dienom, o laisva aš tik po pietų  verysad.gif

Tai gi, vyras palaiko. Jei jūsų butas nuosavas, tai paieškokite variantų kaip jį galima padidinti (susikeisti su tėvais, jei jų didesnis ar dar ką nors sugalvoti). Pinigai: peržiūrėti ką galima padyti,kad jų atsirastų daugiau. Gal darbą vyras gali geriau apmokamą ieškoti. Tu: kelintas kursas? Koks fakultetas, kur mokaisi? Rašyk, gal irgi kuom nors galima padėti. Dirbti tau neremomenduočiau, nes dėl kelių litų gali tik sau pakenkti. Žodžiu, neliūdėk, pradėk ir širdimi ri protu galvoti ir jie abu tau padės, patikėk.
Nledi
QUOTE(RamuneM @ 2005 12 22, 17:15)
Tai gi, vyras palaiko. Jei jūsų butas nuosavas, tai paieškokite variantų kaip jį galima padidinti (susikeisti su tėvais, jei jų didesnis ar dar ką nors sugalvoti). Pinigai: peržiūrėti ką galima padyti,kad jų atsirastų daugiau. Gal darbą vyras gali geriau apmokamą ieškoti. Tu: kelintas kursas? Koks fakultetas, kur mokaisi? Rašyk, gal irgi kuom nors galima padėti. Dirbti tau neremomenduočiau, nes dėl kelių litų gali tik sau pakenkti. Žodžiu, neliūdėk, pradėk ir širdimi ri protu galvoti ir jie abu tau padės, patikėk.
*

Na dėl buto tai su tėvais keistis schmoll.gif, aš miokausi Kauno kolegijoje medicinos fakultete, III kurse, nuo rugsėjo liktų tik 6 mėn mokytis, o lialius atsirastu apie 08.20. Tai va aš ir galvoju ar galima kas mėnesų mokėti Sodrai įmokas, kad paskui gauti pinigėlius už vaiką iki 1 metų, ar ieškoti kur įdarbinti tik knygelę ir t.t. Na dirbti tai ir aš manau kad foiziškai nepajėgsiu, nes mokausi dieniniam tai lieka popietės ir naktys ax.gif
gustute
Jei jau mazylis panoro ateiti, negalima jam kliudyti. Suprantu, kad gyvenime tiek daug niuansu, bet as su trimis kartais ant isprotejimo ribos balansuoju.Turincios daugiau uz mane- man tikros didvyres. Aisku, tai tik skambus zodziai, bet zinau, kiek uz ju slepiasi bemiegiu naktu, rupesteliu, erzelio ir ligeliu... Juk visko keturiskart (ar n-kart) daugiau. Asmeniskai as pavargau. Linkiu stiprybes visoms pasiryzusioms auginti keturis ir daugiau wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.