Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kas ir ką mąstot apie ketvirtą?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
brangute
Aš ketvirtą nešiojau ir pagimdžiau labai sunkiom sąlygom - ant skyrybų ribos, o pagimdžius iš karto išsiskjyriau. Daug kas irgi durnino -negimdyk, negimdyk. O dabar atsidžiaugti negaliu, ką būčiau darius, jei nepagimdžius....Trys ar keturi, gal ir keistokai nuskambės, bet skirtumo didleio nėra, panašus erzelis, ligų panašiai smile.gif Kažkaip aš tai šviesiai galvočiau apie tai.....Su keturiais vaikais likus viena ir mokslus pasibaigiau, tuo pat metu dar ir dirbau, o dabar dar geresnį darbą susiradau.....Taip kad, įmanoma viskas, jei tas vaikelis atsirado, reiškia labai jau jis nori ateiti.
JelenaT
QUOTE(brangute @ 2005 12 23, 22:24)
Aš ketvirtą nešiojau ir pagimdžiau labai sunkiom sąlygom - ant skyrybų ribos, o pagimdžius iš karto išsiskjyriau. Daug kas irgi durnino -negimdyk, negimdyk. O dabar atsidžiaugti negaliu, ką būčiau darius, jei nepagimdžius....Trys ar keturi, gal ir keistokai nuskambės, bet skirtumo didleio nėra, panašus erzelis, ligų panašiai smile.gif Kažkaip aš tai šviesiai galvočiau apie tai.....Su keturiais vaikais likus viena ir mokslus pasibaigiau, tuo pat metu dar ir dirbau, o dabar dar geresnį darbą susiradau.....Taip kad, įmanoma viskas, jei tas vaikelis atsirado, reiškia labai jau jis nori ateiti.
*

blink.gif WAU!!! Na... net nezhinau... Ash likau su 2 vaikais, viena, be darbo... Krapshtausi pamazhu... Teko akademines atostogas pasiimti, bet tikiu, kad dar mokslus baigsiu... Bet tavo istorija- kaip pasaka... Net geda pasidare, ko cia ash taip ishtizhau... Dirbu, buteli turiu, vaikai sveiki... Man ir del 2 vaiko visi sake- nereikia... O dabar- nezhinau, kaip be jos butu buve...
Eglynelis
QUOTE(brangute @ 2005 12 23, 22:24)
*

Saunuole 4u.gif Nors neisivaizduoju, kaip galima vaikeli pradeti esant ant skyrybu ribos. Nebent taip tikintis prisiristi vyra. Nors daugelis turbut sutiksit, kad tai kvailai. Jei vyra nores iseiti, tai ir iseis: gal ne is karto, bet iseis verysad.gif
Mylimoji
QUOTE(brangute @ 2005 12 23, 23:24)
*

Sveikinu už tokį didelį ryžtą. Mes auginame 3 ir tfu tfu tfu, fabrikėlį jau uždarėme. schmoll.gif Ir vis nepamirštu pasidžiaugti, kaip smagu, kad jie- jau dideli. verysad.gif
Dvynukai
Sveikos Mamos, auginu 5, kai pagimdziau dvynukus, tai labai ilgai auginau viena labai blogomis salygomis, kas zinojo mano situacija sakydavo tai nerealu, bet nieko, isgyvenamo, ligonineje, gydytoja ilgai ziurejo i mus ir niekaip negalejo daugybe dalyku suprasti, o musu net vystiklai buvo apnerti, po dvynuku sakiau kad niekada daugiau negimdysiu, nors sirdyje visada jauciau kad apie mane visada bus daug vaiku, taip ir budavo tai drauges palieka paziureti, nes mano gyvenama vieta buvo ir yra labai gera, patogi, visada labai laukdavau vaiku, labai nusiteikdavau moraliskai ir fiziskai net i dekreta neturedavau laiko kada iseiti, pvz sausio 22 isejau sausio 29 i ligonine atsiguliau sausio 30 isoperavo. Kas gaila, kad po dvynuku cezario jau operavo visus, taip ir negimdziau. Mes su vyru juokiames, kad mes taip buvome uzsieme, kad nepastebejome, kad jau storeja mama, nes dirbu labai daug, tikrai visada zaidziu zaidima su savimi ir pasauliu, visada stengiauosu uzdibti kiekviem vaikui po 500 lt ir dar sau, vyro pinigai remontams, masinoms, investicijoms ir tt. Visada save modeliuoju taip jei likciau viena kaip tada isgyventi. O penktu vaiku negaliu atsidziaugti tai tikrai likimo pirstas, as jau planavau nors tikrai pries savo valia, daryti karjera biudzetiniame darbe, nors maciau, kad nieko gero is to nebus, bet vistiek visokie sentimentai, bet stai 5 leliukas, kuris viska pakoregavo, ir tikrai negaliu atsidziaugti. O vaiaki jie niekada netrugdo jie labai moko planuoti, jie ismoko labai daug, kai auginau dvynukus pati darydavau viska sakydavau kad nedarau dvieju dalyku pati sau netaisau dantu ir nesiuvu batu, o po to ir batus pasisiuvau.... Perskaiciau visus psl, 5 vaikuti gimdziau jau 41, as isvis ta reikala smileysex.gif pradejau labai velai. kaip sakoma zemaitijoje kai turesi diploma rankose gali daryti ka nori taip ir man buvo. Dekoju Skaitytojui. Su pagarba nestuke.gif
Jurgulė
Gražu čia paskaityti. smile.gif
Na o mes nieko neplanavom, nes dažnai būna taip, kad planuok tu neplanavęs, o atsitinka taip kaip atsitinka. Turim keturias atžalėles ir tuo džiaugiamės.
Tik trikdydavo kitų žmonių požiūris, mes kaip kokie marsiečiai pasijausdavom nuo kritikos, kam tiek daug vaikų. Vis mūsų klausia, o ką darysit jei penktas ims belstis? Nagi lygiai tą patį ką ir darėm ligi šiol. Gimsta -mylim ,rūpinamės ,džiaugiamės, paverkiam ir gyvenimas į priekį teka. smile.gif
jurgixe
esu vienisa mama, auginu 3 vaikucius ir laukiuosi ketvirto.daug galvojau gimdyti ar ne.man dar nevelu,dar galiu darytis aborta,bet paskaiciusi forume jusu nuomones vis labiau ir tvirciau mastau,kad gimdysiu.
Braske
Taip, stiprybes cia galima paisemti. Dekui Jums 4u.gif wub.gif wub.gif
Edelveis
aš labai džiaugiuosi tomis mamytėmis, kurios augina daugiau vaikelių thumbup.gif . man, tai jau tikriausiai, gana biggrin.gif . man tik keistas tas kai kurių žmonių požiūris- ką, ar jie man vaikus augina blink.gif blink.gif ?????. o atrodom geriau už daugelį kur po vieną ar du auginasi mirksiukas.gif . tai va, man pikta - bet manau, tai iš pavydo, kad mes sugebam tokią šeimynėlę gražiai išlaikyti, susitvarkom su darbais, mokomės, puošiamės, važinėjam dviem automobiliais ir t.t. atseit - trys vaikai, tai jau ,,asocialais" padvelkė...liūdna verysad.gif visiem rūpi nurašyti į antrą rūšį lotuliukas.gif ...kažkodėl...LAIKYKIMĖS drinks_cheers.gif
4mamyte
kai laukiausi ketvirto vaikelio,bijojau zmonem i akis paziuret.bet sirdy labai jo norejau.su pirmu triju vaiku tevu buvau issiskyrus,gyvenau "susimetus"...isivaizduojat kokia pas mus visuomenes nuomone?daug kas man sake "isprotejai"?juk visi laike vienisa mama,juk nesusituokus.zinoma,turejau begalini savo draugo palaikyma,nors tiesa sakant is pradziu jis bijojo,kad gimdysiu jam vaika.....bet tie vyrai,niekada ju nesuprasi iki galo.o dabar -laimingiausias tevas pasauly.o jau kaip tie didieji myli savo sesute wub.gif ne sekunde nesigailiu,kad ja pagimdziau.zinoma,sunku su keturiais.bet kai ziuriu i dvieju vaiku seima,ten tos pacios problemos.manau,kiek dievas duoda,tiek reikia dziaugtis.as visuomet saugojaus,bet pastojau per visokius netiketumus 4 kartus.vadinasi,taip turejo buti.
o draugas jau nori dar vieno.....bet man jau tikrai gana g.gif
Elizabeht
QUOTE(Domcė @ 2005 09 14, 11:31)
Žinot,apie tą ketvirtą lelių tai mąstau tiesiog iš praktinių pozicijų.Mano panos jau didelės,vienai 17,kitai 13.Mažiukui 18 mėnesių.Kai pamastau,kad jis liks kaip ir vienas,tai kažkaip ir atsiranda tas reikalas dar kokį brolį-sesę nusipirkt. ax.gif Bėdelė ta,kad man jau ne 27,o 37 unsure.gif
*

Pas mane irgi panasi situacija: 11m. 7m ir 6men. Sunus labai nori broliuko. Sako jo svajone smile.gif Bet jei bus dar viena sesyte? g.gif biggrin.gif
Džeinė
turim trys mergaites ir sūnų ir juos begalo visus mylim wub.gif wub.gif
o su pasaipom tikrai ne karta teko susidurt, ir dar is daktarų pusės, tipo susilaukėt pagaliau sunaus, tai gal jau uzsidarysit tą savo fabrikėlį verysad.gif liudna kai taip kalba issimokslene zmones...
brangute
Pas mane keturi. nekeisčiau į nieką, nors nelengva, oi, nelengva biggrin.gif Kartasi norisi tik rėkti arba užsimerkus dingti kur nors, įnegyvenamą salą tongue.gif
Ateik
Bus... keturi prieš pat vasarą. Labai džiaugiuos ir net nemanau, kad jų per daug auginsim. wub.gif
vaidilutė
QUOTE(dzeine @ 2007 01 03, 22:54)
turim trys mergaites ir sūnų ir juos begalo visus mylim  wub.gif  wub.gif
o su pasaipom tikrai ne karta teko susidurt, ir dar is daktarų pusės, tipo susilaukėt pagaliau sunaus, tai gal jau uzsidarysit tą savo  fabrikėlį  verysad.gif  liudna kai taip kalba issimokslene zmones...
*

g.gif mum panasiai buvo kai trecio leliuko laukem viena karta saldainiu dezute vaiku gyditojai nunesiau tai isgirdau' kam gi jus pirkot jums pinigeliu reikia pasitaupyti visgi trecias bus' doh.gif ir dar tokiu tonu kad pasijutau kaip (pardon uz zodi)asociali mamyte verysad.gif atrodo visada tu pinigeliu turim ir is ko sprende g.gif

Papildyta:
o kas liecia ketvirto leliaus tai nenoreciau(bent kol kas schmoll.gif )bet kaip protingi zmones sako niekada nesakyk niekada nono.gif

4u.gif g.gif tikrai nenoreciau 4u.gif
mairux
Kai laukiausi trečio,išgirdau įdomių nuomonių,pvz.:na laiko turit,tai galit sau leisti gimdyti trečią,arba jūs ką,neturit ko vekti,tiek vaikų?
Ikulia
kai nesiojau ir pagimdziau trecia prisiekiau kad TIKRAI NENORESIU ketvirto...na sunkus buvo paskutinis menuo ir pogimdyvine bukle doh.gif bet gi dabar kazkur sielos gilumoje noreciau ketvirto...ale jau per velu...amzius ne tas ax.gif bet noriu pazymeti, kad ten kur jau yra trys, ketvirtas - visai nebaisu smile.gif
Džinė
QUOTE(Ikulia @ 2007 01 12, 14:53)
kai nesiojau ir pagimdziau trecia prisiekiau kad TIKRAI NENORESIU ketvirto...na sunkus buvo paskutinis menuo ir pogimdyvine bukle  doh.gif  bet gi dabar kazkur sielos gilumoje noreciau ketvirto...ale jau per velu...amzius ne tas  ax.gif bet noriu pazymeti, kad ten kur jau yra trys, ketvirtas - visai nebaisu  smile.gif
*

o koks gi jau tas tavo amžius blush2.gif
Ikulia
QUOTE(Džinė @ 2007 01 12, 15:09)
o koks gi jau tas tavo amžius blush2.gif
*

na, Dzine, rudeni bus toks koki tu atsventei si rudeni blush2.gif amzius grazus, bet jau ne ketvirtam...na mano nuomone...
Lapyna
Laukiuosi trečio ir manau, kad šitas jau bus paskutinis. Nes daugėjant vaikų, labai jau sudėtingi pasidaro išvykimai iš namų, kelionės. Ir pačių namų reikia didesnių, ir šeimyninio mikroautobuso... doh.gif
Nors... niekada negali žinoti ax.gif , kol man dar ne 40, į tą šulinį nespjaunu smile.gif
*NYC girl*
As ir vis dar noriu ketvirto(slaptai tikiuosi,kad bus ketvirta ax.gif ) ir itariu kad pradesim dairytis po kopustu lauka kai musu maziams bus 4.Nors is kitos puses musu seima jau ir taip nemaza g.gif ,beliko tik man apsispresti,nes vyras savo nuomone jau senai yra ishsakes rolleyes.gif
solvyte
Mes tai po kokiu penkiu meteliu,gal dar ir sugalvosim bigsmile.gif ketvirto vaikelio susilaukti,gal visai ir noreciau g.gif ,tik ne dabar nono.gif .mums dar ir amzius leis ir vyresneliai jau bus visai dideli smile.gif
dinka13
Sveikutes. As irgi visai noreciau dar vieno vaikelio ir butent dukrytes, nes jau auginu trys vyrukus. Bet kas gi gali taip uzprogramuot, nes vyras jau sunaus nenori, o jei zinotu, kad bus mergyte, tai dar surizikuotu lotuliukas.gif
Keiti
QUOTE(arbuziuke @ 2005 09 27, 19:10)
o kas pas mane priplanavo...
visa gyvenimą svajojau apie sūnų ir dukrelę. taigi kažkas pagalvojo,kad man tiek bus mažai,ir davė du sūnus ir dvi dukreles.  4u.gif  nu man daug. bet nesigailiu,kad jie 4. pati savo planavimais,niekada tiek nebučiau gimdžius.
*

Oho, va čia tai Dievo dovana, manau tikrai nedažnai būna du kartus po du wub.gif
Keturis vaikus pagimdei, o taip ir neteko sužinoti, ką reiškia nešioti vieną doh.gif
Bet aš baltai pavydžiu ax.gif
*Caras*
QUOTE(jurgixe @ 2006 11 28, 10:23)
esu vienisa mama, auginu 3 vaikucius ir laukiuosi ketvirto.daug galvojau gimdyti ar ne.man dar nevelu,dar galiu darytis aborta,bet paskaiciusi forume jusu nuomones vis labiau ir tvirciau mastau,kad gimdysiu.
*

Čia tai viršūnė. Nesuprantu ką tokios moterys galvoja.Nors paskaičius tai matos, kad moteriškė tikrai ne galva galvoja.
Alacka
O as tai vis pamastau apie vaikeli. Noreciau dukrytes, nes jau auginu trys vyrukus. Ir vyras nepries. Ali kas gali tiksliai pasakyti kad gims mergaite? O jei dar gims dvynukai,nes pirmus turim dvynukus,tai visai noras praeina. Na,dar nepervelu. ax.gif
GAGA
Aš pati tai tiek nenorėčiau,vyras tyliai pasvajoja.Bet labai gerbiu tokias šeimas,juk tiek kantrybės ir pastangų vaikučių auginimas reikalauja
Šelma
mes tvarkom globos dokumentus, tai kaip tik keturi bus thumbup.gif jei finansai leistu ir penkto ir sesto neatsisakyciau ax.gif tik vyrui mano nesakykit, infarktas ji istiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
taburete
sveikos,

as tai jau ketvirto neatlaikyciau blush2.gif
jau dabar sunku prie mazyles naktimis keltis blush2.gif blush2.gif
plius visi cezariai g.gif
na, bet jei jau taip atsitiktu, tai apie jokius kitus sprendimus ne negalvociau.
tfu tfu tfu
Ikulia
QUOTE(taburete @ 2007 01 29, 13:00)
sveikos,

as tai jau ketvirto neatlaikyciau blush2.gif
jau dabar sunku prie mazyles naktimis keltis  blush2.gif  blush2.gif
plius visi cezariai g.gif
na, bet jei jau taip atsitiktu, tai apie jokius kitus sprendimus ne negalvociau.
tfu tfu tfu
*

drinks_cheers.gif jei man nutiktu, tai butu taip pat...bet manau, kad tikrai jau aplenksim si reikala mirksiukas.gif
LUNARIA
pagimdyciau 4 (nors dar 3 neturiu blush2.gif ) jei turietume nuosava nama ir pelninga darba ir.. daugiau nieko nereiketu.. svarbiau,kad butu kur gyvent(nebet kur,o ramioj,siltoj,erdvioj vietoj) ir kad mano vaikams netruktu $ uzsimanytam saldainiui ar zaislui ax.gif
virdzinija 7
QUOTE(oksancik @ 2007 01 30, 16:11)
pagimdyciau 4 (nors dar 3 neturiu blush2.gif ) jei turietume nuosava nama ir pelninga darba ir.. daugiau nieko nereiketu.. svarbiau,kad butu kur gyvent(nebet kur,o ramioj,siltoj,erdvioj vietoj) ir kad mano vaikams netruktu $ uzsimanytam saldainiui ar zaislui ax.gif
*

kai visa tai turėtum sakytum,kam man reikėjo antro,gyvenčiau,ilsėčiaus kur nors ispanijoj...
LUNARIA
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 01 30, 15:21)
kai visa tai turėtum sakytum,kam man reikėjo antro,gyvenčiau,ilsėčiaus kur nors ispanijoj...
*

o kas sako kad dar neturim,kalba ejo apie ateiti(nes kas zino kas gali atsitikt gyvenime)... lotuliukas.gif atvirksciai,jei neturieciau tiek kiek mes turim dabar tai ir plaukus rauciau nuo galvos,kam as ta antra dar pagimdziau.O kai finansai leidzia gimdyt ir augint,vat ir svajoji. Priesingu atveju galvociau,kur gaut $ duonai. + mes nemegejai siltu krastu,mums geriau cia.Nors ir turim galimybe,nevarom bilia kur,o sedim sode braskes ir bulves auginam. lotuliukas.gif O jei turieciau dar daugiau nemanau,kad pasikeistu staigiai pomegiai ir norai pasikeistu. g.gif
galima ir dabar galvot-o kam tu vaiku reikejo,sedetume dabar kanaruose abu ... bet gi negalvojam tongue.gif
virdzinija 7
QUOTE(oksancik @ 2007 01 30, 16:29)
o kas sako kad dar neturim,kalba ejo apie ateiti(nes kas zino kas gali atsitikt gyvenime)... lotuliukas.gif  atvirksciai,jei neturieciau tiek kiek mes turim dabar tai ir plaukus rauciau nuo galvos,kam as ta antra dar pagimdziau.O kai finansai leidzia gimdyt  ir augint,vat ir svajoji. Priesingu atveju galvociau,kur gaut $ duonai. + mes nemegejai siltu krastu,mums geriau cia.Nors ir turim galimybe,nevarom bilia kur,o sedim sode braskes ir bulves auginam. lotuliukas.gif O jei turieciau dar daugiau nemanau,kad pasikeistu staigiai pomegiai ir norai pasikeistu.  g.gif
galima ir dabar galvot-o kam tu vaiku reikejo,sedetume dabar kanaruose abu ... bet gi negalvojam tongue.gif
*

kas ten dabar zino kaip butu jei nebutu tongue.gif
Vaima
Tris jau turim, apie ketvirtą MB labai dažnai pradėjo užsiminti po mažiuko gimimo, jeigu gandras užsuks į mūsų namus nevysim šalin, meiliai priimsim. 4u.gif
Man vis skamba akušerės žodžiai pasakyti gimus mažiukui, aš sakau pagrandukas buvo planuotas, ji sako pagrandukai būna neplanuoti, iki susitikimo po keletos metelių gimdykloj lotuliukas.gif
*NYC girl*
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 02 20, 13:37)
Tris jau turim, apie ketvirtą MB  labai dažnai pradėjo užsiminti po mažiuko gimimo, jeigu gandras užsuks į mūsų namus  nevysim šalin, meiliai priimsim. 4u.gif
Man vis skamba akušerės žodžiai pasakyti gimus mažiukui, aš sakau  pagrandukas buvo planuotas, ji sako pagrandukai būna neplanuoti, iki susitikimo po keletos metelių gimdykloj  lotuliukas.gif
*

thumbup.gif shaunu
as pati pirma gimdziu beveik 28,2 ir 3 beveik 30 ir itariu dar vienas bus kai man bus apie 35 biggrin.gif
Pikta voverė
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 smile.gif smile.gif . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti verysad.gif
Įdomu, kaip reaguoja aplinkiniai pamatę tokią krūvą vaikų. mano vaikų amžiaus skirtumas bus nedidelis, negalejau ilgiau laukti, man jau 34 smile.gif
_una_
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 18:29)
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 smile.gif  smile.gif . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti verysad.gif
Įdomu, kaip reaguoja aplinkiniai pamatę tokią krūvą vaikų. mano vaikų amžiaus skirtumas bus nedidelis, negalejau ilgiau laukti, man jau 34 smile.gif
*

Reaguoja pagal savo "sugedimo" lygį. Jeigu patys džiaugsitės savo vaikais, tai ir jiems teks prie to priprasti; jei priimsite vaikus,kaip vargą- gailės, reikš užuojautą. O iš tiesų, kam tie aplinkiniai rūpi? Labai sveikinu 4u.gif Manau, jūs ideali šeima dvynukams-patirties yra, amžius sąmoningas( tipo pilnamečiai biggrin.gif )
Jurgulė
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 17:29)
Turiu 2 ir labai planavom trečią, o netyčia gavosi 2 smile.gif  smile.gif . taip neplanatuotai turėsiu 4. pradžioje šokas, bet dabar džiaugiuosi be galo. tik aplinkiniams ir bendradarbiams baisu pasakyti, pradės asocialia šeima vadinti verysad.gif
*

4u.gif Kaip šaunu. Stiprybės Jums linkiu.
Tik nebijokite, kas kaip ką vadina. Žmogėniukai dažnai ką nors nušneka, net nepagalvodami ar skaudina, ar ne. Išmokite nekreipti dėmesio.
Mums irgi pradžia buvo nelengva, dauguma reaguoja kažkodėl labai jau baisiom akim. Atsakydavau kad mes tuo labai džiaugiamės ir vaikelio labai laukiam.
Pikta voverė
Nesitikėjau, kad tokia nuostabi visų reakcija darbe bus , kai sužinojo, kad laukiusi trečio ir ketvirto vaiko. Visi tik sveikina ir niekas nesako, kad vargšė ir t.t. Be reikalo prgyvenau, kad visi į mane su užuojauta žiūrės. Aš nustebinta smile.gif smile.gif smile.gif
_una_
Labai dėl Tavęs džiaugiuosi, vis dėlto smagiau kai nereikia savo principų ginti nagais ir ragais. Kai aš savo mažylės laukiausi, mus irgi visi sveikino. Matyt, pamatę mūsų išsišiepusius veidus, nebeturėdavo kito pasirinkimo. O ką ir bepaaiškinsi žmonėms, kurie penkto užsimanė fool.gif
immm
QUOTE(Ingridaurb @ 2007 02 23, 17:29)
*

koks skirtumas, ką pasakys - ne jų reikalas
karina
Apie savo vaikelius reikia galvoti, o ne ką pasakys aplinkiniai mirksiukas.gif Sekmes augant 4u.gif
Demi
sveikos 4u.gif ,

oi super as uz ketvirta ir,nors siuo metu turiu 4,5 menesiuko. wub.gif wub.gif wub.gif
nomce
fainai jum, mergos terbos, kai turit vyrus saunuolius, tai nebaisu tureti ir keturis ir penkis bebenciukus. mylekit saro vyrus ir vyrei jus temyli ir viskas bus ciki piki thumbup.gif
as su savo vyru issiskyriau, kad ketvirto negauciau verysad.gif dabar dziaugiuosi savo trim, pakliutu koks normalus diedas man i nagus ir ketvirta pasidaryciau biggrin.gif
jurgixe
aš tai jau kažkaip tris nuo skirtingų vyrų turiu,tai apie ketvirtą kažkaip negalvoju rolleyes.gif nors ką žinai kaip čia gali būti g.gif-niekada nesakyk niekada ax.gif
Neeri
Skaičiau skaičiau ir padaraiu išvadas sau, kad dar du vaikučius pametinukus (jei pavyks ) turėsiu po kokių ... Ai vėl susipainiojau tongue.gif Norėjau rašyti po 5 metų, bet pamąsčiau, kad gal dėl laiko tai ... nutylėsiu biggrin.gif
Beje, labiausiai pasaulyje už viską dabar norėčiau dvynukų wub.gif kai išsipildė mano gyvenimo svajonė - turėti tris vaikus, atsirado nauja svajonė, kad ketvirtas ir penktas vaikučiai būtų dvynukai biggrin.gif
*Svajone*
Aš tai taip pat planuoju turėti ketvirtą 2.gif turiu tris vyrukus ir labai nooooriu flirt.gif jeigu jau turėčiau flirt.gif tai gal jau ir nenorėčiau bet kai vyrų visas pulkas tai tikrai dar bandysiu sužaisti tą loteriją smileysex.gif ir daktarė pasakė kai gimė trečias berniukas kad dar mes su tavimi susitiksime blink.gif paklausiau o kodėl turėčiau blush2.gif ji pasakė po poros metų lauksim su dukryte doh.gif tai kad sakau nerandam niekaip flirt.gif dar jauni ir rasit atsakė lotuliukas.gif tai dabar pagalvoju visiškai ji teisi thumbup.gif planuoju ir tikrai planuoju praverti gimdyklos duris ir tikiuosi su flirt.gif na po kokių metelių drinks_cheers.gif o jei būtų dvynukės flirt.gif flirt.gif tai būčiau išvis clap.gif
immm
QUOTE(Lina444 @ 2007 03 15, 12:11)
Aš tai taip pat planuoju turėti ketvirtą  2.gif turiu tris vyrukus ir labai nooooriu  flirt.gif jeigu jau turėčiau  flirt.gif tai gal jau ir nenorėčiau bet kai vyrų visas pulkas tai tikrai dar bandysiu sužaisti tą loteriją  smileysex.gif  ir daktarė pasakė kai gimė trečias berniukas kad dar mes su tavimi susitiksime  blink.gif paklausiau o kodėl turėčiau  blush2.gif  ji pasakė po poros metų lauksim su dukryte  doh.gif  tai kad sakau nerandam niekaip  flirt.gif  dar jauni ir rasit atsakė  lotuliukas.gif  tai dabar pagalvoju visiškai ji teisi  thumbup.gif  planuoju ir tikrai planuoju praverti gimdyklos duris ir tikiuosi su  flirt.gif na po kokių metelių  drinks_cheers.gif o jei būtų dvynukės  flirt.gif  flirt.gif tai būčiau išvis  clap.gif
*

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lengvute @ 2005 09 08, 14:54)
kartais vis pamąstau  4u.gif
*

schmoll.gif
brangute
Žaviuosi ir stebiuosi moterims, kurios po trečio vaiko dar apie dvynukus mąsto:).
Net jei ir galėčiau -daugiau -jokiu būdu biggrin.gif Keturių yra super gana - bent jau man:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.