butu smagu jei butu imanoma tokia funkcija kaip tarkim savu zinuciu radimas temoje, nes pati daznai atsiverciu tema ir neatsimenu ar jau rasiau joje ar ne o ir visus puslapius neturiu nei laiko nei noro vartyt
Papausk stulpelyje "atsakymai" esanti skaiciu ir parodysvisus rasiusius toje temoje
QUOTE(DAISY @ 2005 09 12, 16:54) Papausk stulpelyje "atsakymai" esanti skaiciu ir parodysvisus rasiusius toje temoje Oi, ir aš šitos funkcijos nežinojau Dabar pramogauju: skaitau nykiausių temų, kurios manęs niekad nedomino ir nedomins, pavadinimus, ir žiūrinėju, kas į jas rašo
Dar kai parašai atsakymą, ir nori spausti siūsti, ten yra toks parašymas,kad atsakymą kai kas nors parašys į šią temą gali atsiūst el. paštu. Aš taip pasidarius tai galiu sekti naujienas norimam puslapyje.
toks sakinys Įjungti pranešimą elektroniniu paštu, kai paskelbiamas atsakymas? pasižiūrėk turėtum rasti
Almante, va čia
![]() spausti tuos apibrėžtus skaičiukus. Antra vertus, jei nori matyti tai ką neseniai rašei - na man patogiausia tai eit į savo profilį ir spustelėti "rasti nario žinutes" ar kažkaip panašiai QUOTE(almantė_k @ 2005 09 08, 14:27) butu smagu jei butu imanoma tokia funkcija kaip tarkim savu zinuciu radimas temoje, nes pati daznai atsiverciu tema ir neatsimenu ar jau rasiau joje ar ne o ir visus puslapius neturiu nei laiko nei noro vartyt Man atrodo pats geriausias būdas rasti tema ir paskutine žinute temoje tai favorites
Esu naujoke ir man dar labai daug kas neaisku.Sedziu vartau,gaisinu laika, jeskau pati net nezinau ka galiu naujo surast. Mano manimu blogai kad naujokam nera jokios atskiros sukurtos instrukcijos.Kaip pirmokeliams.Gal senbuviams ir jokinga, kad mes nezinom, o kur pasimokyt? Gal apie tai organizatoriams reiktu pagalvot,kaip manot?
QUOTE(krita @ 2007 01 21, 20:52) Esu naujoke ir man dar labai daug kas neaisku.Sedziu vartau,gaisinu laika, jeskau pati net nezinau ka galiu naujo surast. Mano manimu blogai kad naujokam nera jokios atskiros sukurtos instrukcijos.Kaip pirmokeliams.Gal senbuviams ir jokinga, kad mes nezinom, o kur pasimokyt? Gal apie tai organizatoriams reiktu pagalvot,kaip manot? nejuokinga, nes visi kažkada buvo nauji šiame forume, bet yra tikrai daug temų prie dažniausiai užduodamų klausimų, kur aptarti beveik visi turbūt atvejai, su kuriais gali susidurt - kaip rašyti atskaymą, kaip įsidėti paraš, įkelti foto, liniuotę, kaip prisijungti ir t.t.t.
Man noretusi kad galima butu pasiziureti visas zinutes esancias vienoje temoje.
pavyzdziui tokios temos kuriose rasai taim tikrus pastebejimus ir per tam tikra laika reikia padaryti ataskaita ape pokycius. Tokiu atveju reikia ziureti tam tikra tema nuo pirmo puslapio ir perziureti ju nemazai. Butu saunu kad galima butu visas zinutem matyti atskiromis temomis. O gal yra tokia jau funkcija bet as nemoku ja naudotis QUOTE(jufka @ 2007 02 12, 12:23) Man noretusi kad galima butu pasiziureti visas zinutes esancias vienoje temoje. pavyzdziui tokios temos kuriose rasai taim tikrus pastebejimus ir per tam tikra laika reikia padaryti ataskaita ape pokycius. Tokiu atveju reikia ziureti tam tikra tema nuo pirmo puslapio ir perziureti ju nemazai. Butu saunu kad galima butu visas zinutem matyti atskiromis temomis. O gal yra tokia jau funkcija bet as nemoku ja naudotis Ale vat skaitau ir galvoju, o "Favorites" funkcija šito darbo neatlieka? Vis skundžiasi kažkas, kad painu, reik daug puslapių ieškot - radau man aktualią temą, įtraukiu į Favorites ir visada matau, kada joje kas nors parašo kažką naujo. Nebereikia man tos temos - atšaukiu prenumeratą QUOTE(prieblanda @ 2007 08 27, 16:31) Ale vat skaitau ir galvoju, o "Favorites" funkcija šito darbo neatlieka? Vis skundžiasi kažkas, kad painu, reik daug puslapių ieškot - radau man aktualią temą, įtraukiu į Favorites ir visada matau, kada joje kas nors parašo kažką naujo. Nebereikia man tos temos - atšaukiu prenumeratą Aš irgi taip pat darau.Viską kas man svarbu dedu į Favorites,ir tada matau ar kas pasisakė toje temoje ar ne.
o aš norėčiau paklaust... ar galima įejus į man rūpimą temą... neieškot kur aš ten rašiau... bet iš karto atidaryti psl, kuriame aš rašiau paskutinį kartą?
QUOTE(Svetolanka @ 2007 12 14, 17:24) o aš norėčiau paklaust... ar galima įejus į man rūpimą temą... neieškot kur aš ten rašiau... bet iš karto atidaryti psl, kuriame aš rašiau paskutinį kartą? tai jei tu nori susirast savo paskutines rašytas žinutes, spaudi ant savo niko, ir ten yra pasirinkimas, rasti visas nario žinutes, ir parodys viską, ką esi rašius, bet į temą įėjus tai apskritai tik gali per favouritus pasidryt kad nukeltų į paskutinę neskaitytą žinutę, bet ne tavo rašytą.. QUOTE(Svetolanka @ 2007 12 14, 18:24) o aš norėčiau paklaust... ar galima įejus į man rūpimą temą... neieškot kur aš ten rašiau... bet iš karto atidaryti psl, kuriame aš rašiau paskutinį kartą? paspausk ant varnelės prie temos pavadinimo ir tave nukels į pirmą neskaitytą žinutę
dėl tos narės žinučių tai nepergyvenkite,jei ji renka žinutes balsavimui, tai ką padarysi, bet jei renka "už meigamojo durų" tai negaus slaptažodžio, nes visi nariai, kurie jo prašo, yra patikrinami kokiu būdu surinko tą 100 žinučių.
manau ta narės nori įsidėti liniuotę, bet nežino kur tai padaryti ir kaip QUOTE(grange @ 2007 12 15, 13:31) tai jei tu nori susirast savo paskutines rašytas žinutes, spaudi ant savo niko, ir ten yra pasirinkimas, rasti visas nario žinutes, ir parodys viską, ką esi rašius, bet į temą įėjus tai apskritai tik gali per favouritus pasidryt kad nukeltų į paskutinę neskaitytą žinutę, bet ne tavo rašytą.. nezinojau apie sia funkcija, visad puslapius varciau, nes prenumeratos jei tema aktyvi tai pasta uzkemsa reiks DUK pasiskaityt, gal dar ka gero atrasiu
Turiu ir aš klausimėlį
Kaip sužinoti temoje parašytų žinučių skaičių? Na kai tema užsidaro ir noriu sužinoti kas ir kiek parašė joje žinučių, kad paskelbt pleputes QUOTE(jukraa @ 2008 12 16, 14:31) Turiu ir aš klausimėlį Kaip sužinoti temoje parašytų žinučių skaičių? Na kai tema užsidaro ir noriu sužinoti kas ir kiek parašė joje žinučių, kad paskelbt pleputes Kai atsidarai skyrelį, matai išdėstytas paeiliui temas. Stulpelyje "Atsakymai" spaudi ant skaičiuko ir užsikrauna lentelė, kur surašyti visi toje temoje rašiusieji dalyviai ir jų žinučių sk QUOTE(korrrta @ 2007 12 15, 17:37) Labukas, ir as cia susidomejau man nezinomais dalykais dėl tos narės žinučių tai nepergyvenkite,jei ji renka žinutes balsavimui, tai ką padarysi, bet jei renka "už meigamojo durų" tai negaus slaptažodžio, nes visi nariai, kurie jo prašo, yra patikrinami kokiu būdu surinko tą 100 žinučių. ir dar vienas klausimas: zinau,kad naujokai negauna visu prieigu, o ta slaptazodi gauni automatiskai surinkes 100 zinuciu?ar paprasyt jo kazkur reikia? aciu QUOTE(Pomona33 @ 2010 02 17, 19:50) kur ten kokia varnele paspaust reik, kad pamatytum ka paskutini skaitei? Galbūt pagelbės tema apie prenumeratą. QUOTE o ta slaptazodi gauni automatiskai surinkes 100 zinuciu?ar paprasyt jo kazkur reikia? Teks prašyt. Temos apie tai: "Už miegamojo durų" , Kodėl neįsileidžia į MIEGAMĄJĮ?
Noreciau paklausti,kaip pazsiziureti temoje zinuciu skaiciu visu vartotoju, ta prasme toks vartotojas tiek, kitas tiek?
sveiki,
noreciau suzinoti,kaip padaryti plepuciu sarasa,t.y. kai tema uzdaroma,ka reikia daryti,kad parodytu daugiausiai zinuciu (toje temoje) parasiusias narias. QUOTE(*Kristinute* @ 2010 11 22, 18:45) sveiki, noreciau suzinoti,kaip padaryti plepuciu sarasa,t.y. kai tema uzdaroma,ka reikia daryti,kad parodytu daugiausiai zinuciu (toje temoje) parasiusias narias. ![]() įeik į skyrelį, kuriame yra tema, ten yra tas stulpelis, kur rašo atsakymai, čia kur pažymėtas tas raudonai 304, kai paspausi ant skaičiuko, išmes lentelę su tos temos pleputėm, ir skaičiukais, kiek žinučių parašė.
Sveiki,
kaip paskelbti aktyviausių narių top10 temoje? ![]() |