Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dienos mažyliai II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
l'eau
QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 02, 15:07)
niekur ir neparašyta, kad galima tik vieną foto dėti mirksiukas.gif

parašyta. yra toks dalykas kaip taisyklės. moderatorė ne kartą prašė apie jų pažeidimą jai pranešti, nes pati nespėja visko sužiūrėti rolleyes.gif
biscuit
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 15:43)
...na kaip gali konkuruoti to vaikučio fotkė, kuri buvo patalinta vakar su to, kurio patalpinta gegužės 11d, jau vien šioje vietoje dėl balsų rinkimo nelabai teingas konkursas...
*

Čia toks konkursas, kuriame laimi kas daugiau draugų ir pažįstamų turi laugh.gif
viktutes
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 15:55)
Čia toks konkursas, kuriame laimi kas daugiau draugų ir pažįstamų turi  laugh.gif
*

na taip yra tame tiesos, šiaip kai pagalvoju aš ir turiu daug draugų, šeima mano didelė, na, bet žinokit jie visi užsiėmę žmonės, kažkaip gėda ir prašyt, kad kasdieną balsuotų, sakys paskui, kad neturiu ką veikt lotuliukas.gif
biscuit
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 16:00)
na taip yra tame tiesos, šiaip kai pagalvoju aš ir turiu daug draugų, šeima mano didelė, na, bet žinokit jie visi užsiėmę žmonės, kažkaip gėda ir prašyt, kad kasdieną balsuotų, sakys paskui, kad neturiu ką veikt lotuliukas.gif
*

Aš tai va varna gera doh.gif Tik prieš savaitę pamačiau, kad konkursas vyksta. Nors tiesa pasakius- dalyvaujam pirmą kartą. Toks kažkoks azartas pagavo blush2.gif

Ir dar pastoviai pamirštu parašą įjungti lotuliukas.gif
viktutes
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 16:08)
Aš tai va varna gera  doh.gif Tik prieš savaitę pamačiau, kad konkursas vyksta. Nors tiesa pasakius- dalyvaujam pirmą kartą. Toks kažkoks azartas pagavo  blush2.gif

Ir dar pastoviai pamirštu parašą įjungti  lotuliukas.gif
*

tai žinok aš pirmą kartą ir sumąsčiau ir lygiai taip pat azartas pagavęs, šiaip pamažus vis silpnėja silpnėja jis biggrin.gif , o nuotrauką jei neklystu tai patalpinai gegužės 18d, o konkursas nuo 11d vyksta...
graži jūsų foto wub.gif
biscuit
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 16:19)
tai žinok aš pirmą kartą ir sumąsčiau ir lygiai taip pat azartas pagavęs, šiaip pamažus vis silpnėja silpnėja jis biggrin.gif , o nuotrauką jei neklystu tai patalpinai gegužės 18d, o konkursas nuo 11d vyksta...
graži jūsų foto wub.gif
*

Oij kažkaip galvojau, jog praeitą savaitę įdėjau mastau.gif Reiškias man sklerozas jau cray.gif
Ačiū, ačiū už kompimentus. Ne foto graži, o vaikai gražūs lotuliukas.gif

Dirty Diana
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 16:19)
tai žinok aš pirmą kartą ir sumąsčiau ir lygiai taip pat azartas pagavęs, šiaip pamažus vis silpnėja silpnėja jis biggrin.gif ,
*

mane jau tas azartas apleido, per ilgai viskas trunka
viktutes
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 16:22)
Oij kažkaip galvojau, jog praeitą savaitę įdėjau  mastau.gif Reiškias man sklerozas jau  cray.gif
Ačiū, ačiū už kompimentus. Ne foto graži, o vaikai gražūs  lotuliukas.gif
*

ai tai apie vaikus aš nė nekalbu biggrin.gif
TutėFrutė
Sveikos,

Ir aš ne per seniausiai įsidėjau mazgio nuotrauką, ale gi kad parašą pamirštu įjungt kaip jau kažkas čia sakė biggrin.gif Jau kokių gražių nuotraukėlių prisižiūriu wub.gif
l'eau
QUOTE(biscuit @ 2009 06 02, 15:55)
Čia toks konkursas, kuriame laimi kas daugiau draugų ir pažįstamų turi  laugh.gif
*

ne, laimi tas kas neturi gyvenime ką veikt, bet turi laiko švaistymui rolleyes.gif
sssagis
QUOTE(kruopa12 @ 2009 06 02, 16:45)
mane jau tas azartas apleido, per ilgai viskas trunka
*

drinks_cheers.gif mane jau irgi apleido doh.gif biggrin.gif
ich
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 17:05)
ne, laimi tas kas neturi gyvenime ką veikt, bet turi laiko švaistymui rolleyes.gif
*

Manau, forumas irgi tam paciam dalykui skirtas rolleyes.gif Kai neturiu ka veikt, lendu i SM, turbut ir tu daug laisvo laiko turi, kad daznai cia sedi biggrin.gif
jurgitaru
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 17:05)
*

tai kad cia netrunka ilgai, ta balsiuka atiduoti. jei jau skaitai temele, tai tas pabalsavimas kelias sekundes uzima. va jei jau kazkaip gudrautum, tai tada reik skirti laiko IP kaitaliojimui ar balsu prasinejimui...
viktutes
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 02, 18:06)
tai kad cia netrunka ilgai, ta balsiuka atiduoti. jei jau skaitai temele, tai tas pabalsavimas kelias sekundes uzima. va jei jau kazkaip gudrautum, tai tada reik skirti laiko IP kaitaliojimui ar balsu prasinejimui...
*

drinks_cheers.gif

che che 100-tąjį aš atidaviau didis.gif hihihi.gif
jurgitaru
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 18:28)
drinks_cheers.gif

che che 100-tąjį aš atidaviau didis.gif  hihihi.gif
*

o, tai simteriopai dekuj bigsmile.gif 4u.gif
Dangiuks
Niu bet ir gražuolių vaikiukų čia pilna wub.gif wub.gif wub.gif
TUKUTIS 1978 07 31
Sveikos, na matau daug cia priplepejot gossip.gif , mums jau ir azartas baigiasi, pavargom beziurinedami tiek nuotraukyciu:(
natalikas
nieko nesuprantu g.gif ,mano maziukas jau yra idietas i dienos mazylio nuotrauka,bet nemoku padaryti ,kad galieciau parodit jums,kad prabalsotumet verysad.gif ,jis giedrius 7men.valgantis savo kojite lotuliukas.gif thumbup.gif .norejau idet sexsi nuotraukyte,bet issiunciau sita,gal padekit man su ta nuoroda SEBAMED cray.gif 4u.gif
viktutes
QUOTE(natalikas @ 2009 06 02, 22:36)
nieko nesuprantu g.gif ,mano maziukas jau yra idietas i dienos mazylio nuotrauka,bet nemoku padaryti ,kad galieciau parodit jums,kad prabalsotumet verysad.gif ,jis giedrius 7men.valgantis savo kojite lotuliukas.gif  thumbup.gif .norejau idet sexsi nuotraukyte,bet issiunciau sita,gal padekit man su ta nuoroda SEBAMED cray.gif  4u.gif
*

na va matyt šis Jūsų berniukas
user posted image

jūs nusikopijuokit tą nuorodą kuri yra po Jūsų vaikiuko nuotrauka(ją pasididinus, yra ta nuoroda) ir kelkite sau į paršą, jei norit, kad matytųsi visada parašius postą uždėkite varnelę prie užrašo "Įjungti parašą"
Elizabeth**
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 15:43)
tai čia tas taškų rinkimas, tai ai irnesakyk.gif , na kaip gali konkuruoti to vaikučio fotkė, kuri buvo patalinta vakar su to, kurio patalpinta gegužės 11d, jau vien šioje vietoje dėl balsų rinkimo nelabai teingas konkursas...o konkursų tikrai juk bus dar įvairių ir kas norės tas manau tikrai dar ne kartą sudalyvaus smile.gif
*

drinks_cheers.gif
sazingiausia jauciu butu jei butu nustatytas laikas iki kada galima siust foto, o tik paskui tam tikra laika balsuot. nes tikrai nesazininga kitu atzvilgiu, pvz kurie tik siandien suzinojo apie konkursa. o, kad konkursu dar bus tai 100 proc sutinku drinks_cheers.gif
Adelle
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 06 03, 00:13)
drinks_cheers.gif
sazingiausia jauciu butu jei butu nustatytas laikas iki kada galima siust foto, o tik paskui tam tikra laika balsuot. nes tikrai nesazininga kitu atzvilgiu, pvz kurie tik siandien suzinojo apie konkursa. o, kad konkursu dar bus tai 100 proc  sutinku drinks_cheers.gif
*

reklama rėmėjams juk, taisyklės užtai ir nėra tokios svarbios.
Ai, laimėsim - nelaimėsim. Dalyvavom, supratau, kad nemažai draugiškų mamyčių čia yra, ačiū už balsiukus, kuriuos mums skyrėte. 4u.gif Atsidėkodama visoms, kurių parašai čia ir aš šiandien skirsiu 4u.gif
O balsuot vistiek neleidžia už savo vaiką... verysad.gif
l'eau

sexi nuotraukytė? vaiko? ar čia tik aš kažko nesupratau? g.gif
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 01:01)
O balsuot vistiek neleidžia už savo vaiką... verysad.gif
*

kaip blogai... unsure.gif iš nieko kito balsų nesitikima, o pačiai balsuoti negalima...
natalikas
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 07:58)

sexi jis ten nuogutis guli,koja uz kojos padejes,taip juokingai ir graziai,bet turbut del nuogo peliuko blush2.gif neduoda nuoptraukytej pasiruodit,tai as dabartyne,kaip pabandima ikeliau galvodama ,kad man neiseina 4u.gif
TUKUTIS 1978 07 31
Jei vaikutis nuogas ir matosi kai kas, tai tikrai neikels i liniuote, yra draudziama , nes juk yra visokio plauko iskrypeliu, kurie gali panaudoti jusu vaikuty visai ne tokiam konkursui blink.gif
natalikas
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 09:56)
Jei vaikutis nuogas ir matosi kai kas, tai tikrai neikels i liniuote, yra draudziama , nes juk yra visokio plauko iskrypeliu, kurie gali panaudoti jusu vaikuty visai ne tokiam konkursui blink.gif
*

doh.gif vat ozkyte,net nepagalvojau,bet visnegaliu savo nuotraukos dabartynes i kelt,ji yra ikelta i mano parasa,bet kai rasau forume,jis nepasirodo,na kas netaip g.gif user posted imagepadariau clap.gif clap.gif clap_1.gif bis.gif yahoo.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(natalikas @ 2009 06 03, 09:06)
doh.gif vat ozkyte,net nepagalvojau,bet visnegaliu savo nuotraukos dabartynes i kelt,ji yra ikelta i mano parasa,bet kai rasau forume,jis nepasirodo,na kas netaip g.gif user posted imagepadariau clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  bis.gif  yahoo.gif
*

Aha man ir taip buvo, kai Milupos konkurse dalyvavau, tokia grazia nuotrauka [padariau, o gaunu atsakyma -negalime ikelti nes matosi kudikio nuogumas g.gif oi kaip nervavaus kol vyras gryzes neisaiskino biggrin.gif

Lankstus vyrukas, labai faina foto , pabalsavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
natalikas
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 10:32)
Aha man ir taip buvo, kai Milupos konkurse dalyvavau, tokia grazia nuotrauka [padariau, o gaunu atsakyma -negalime ikelti nes matosi kudikio nuogumas g.gif oi kaip nervavaus kol vyras gryzes neisaiskino  biggrin.gif

Lankstus vyrukas, labai faina foto , pabalsavau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu 4u.gif
viktutes
bet šiaip yra nuotraukėlių ir tokių atviresnių, kaip sakant, tikrai mačiau kelias ax.gif
natalikas
PAS MANE KAIP FOTOSHOPAS TEN ISEJO,ATVIRIAU NEBUNA,TOKI MOMENTA PAGAVAU wub.gif ,TAI GAL DEL TO 4u.gifuser posted image
Adelle
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 07:58)
kaip blogai...  unsure.gif  iš nieko kito balsų nesitikima, o pačiai balsuoti negalima...
*

Nesuprantu aš jūsų.
rozinee
Na, o man ir vėl jau kokia trečia diena neleidžia balsuoti verysad.gif
nirce
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 11:29)
Nesuprantu aš jūsų.
*

blink.gif tikriasiai galvoja,kad niekas kitas nebalsoja,tik ji pati g.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(rozinee @ 2009 06 03, 10:30)
Na, o man ir vėl jau kokia trečia diena neleidžia balsuoti  verysad.gif
*

balsiukas nuo musu 4u.gif
Papildyta:
Oi blogai mama galvoja, man kaip tik labai patinka ta nuotrauka , ukiska , bet labai silta, as uz ja balsuoju thumbup.gif
Papildyta:
Oi visai susimaisiau, jusu Nirse labai faina nuotrauka, o tos mamytes tai net nuorodos nera uz ka balsuoti g.gif
ugne32
virs 600 psl nuotrauku doh.gif be sansu blink.gif
nirce
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 11:39)
balsiukas nuo musu  4u.gif
Papildyta:
Oi blogai mama galvoja, man kaip tik labai patinka ta nuotrauka , ukiska , bet labai silta, as uz ja balsuoju thumbup.gif
Papildyta:
Oi visai susimaisiau, jusu Nirse labai faina nuotrauka, o tos mamytes tai net nuorodos nera uz ka balsuoti  g.gif
*

aciuks.gif
<barakuda>
Aš šiandie prabalsavau už visus šios temos vaikučius wub.gif

QUOTE(viktutes @ 2009 06 03, 08:06)
bet šiaip yra nuotraukėlių ir tokių atviresnių, kaip sakant, tikrai mačiau kelias ax.gif
*

Čia viena iš atviresnių g.gif
user posted image
l'eau
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 11:29)
Nesuprantu aš jūsų.
*

vadinas ir savęs nesuprantat, nes gi tik pritariu jums - tikra tragedija kad už saviškį balsuoti neleidžia, o iš kitų balsų nesitikima unsure.gif
Adelle
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 11:58)
vadinas ir savęs nesuprantat, nes gi tik pritariu jums - tikra tragedija kad už saviškį balsuoti neleidžia, o iš kitų balsų nesitikima unsure.gif
*

Taip, žinoma, labai blogai. Bet nenusiminkit, ne jums vienai taip. Na kodėl gi iš kitų balsų nesitikite? O kur jūsų nuotrauka, atiduočiau balsą, jei negalite pati balsuoti. Todėl ir parašiau, kad jūsų nesuprantu, kai pritarėt, kad balsuot negalit, nes jūsų nuotraukos tai neradau. smile.gif Įsidėkit į parašą. smile.gif

Man irgi jau kelios dienos už savo vaikutį balsuot neleidžia, bet džiaugiuos, kad kai kam patinkame, kai kas pabalsuoja. Nelaimėsim, bet ne tame esmė, džiaugiuos, kad pamačiau kiek čia daug draugiškų mamyčių. biggrin.gif Ačiū visoms. 4u.gif
viktutes
QUOTE(aristokat @ 2009 06 03, 11:54)
Aš šiandie prabalsavau už visus šios temos vaikučius wub.gif
Čia viena iš atviresnių g.gif
user posted image
*

aga jau šita sakyčiau iš atviresnių, bet yra ir daugiau
kajus
QUOTE(viktutes @ 2009 06 03, 12:15)
aga jau šita sakyčiau iš atviresnių, bet yra ir daugiau
*

bigsmile.gif bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif
l'eau
QUOTE(Marijai @ 2009 06 03, 12:08)
Taip, žinoma, labai blogai. Na kodėl gi iš kitų balsų nesitikite? O kur jūsų nuotrauka, atiduočiau balsą, jei negalite pati balsuoti. Įsidėkit į parašą. smile.gif

biggrin.gif gi tai jums ' verysad.gif ' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to verysad.gif būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias smile.gif o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje rolleyes.gif
jeigu įdėtą nuotrauką kas laikytų verta kitų balsų - argi balsuotų pati ir prašinėtų tą daryti šeimos ir pažystamų? smile.gif užtat man ir patinka sm konkursai - dedamos gražios nuotraukos, negalima agituoti balsuoti kitiems ir balsuoti pačiai, o jei nuotrauka nekokia - balsų skaičius tą labai akivaizdžiai parodo, nors būna ir tokių, kurios nuotraukos kritiką priima kaip joje esančio žmogaus įžeidimą rolleyes.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 11:21)
biggrin.gif  gi tai jums ' verysad.gif ' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to  verysad.gif būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias smile.gif o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje rolleyes.gif
jeigu įdėtą nuotrauką kas laikytų verta kitų balsų - argi balsuotų pati ir prašinėtų tą daryti šeimos ir pažystamų? smile.gif užtat man ir patinka sm konkursai - dedamos gražios nuotraukos, negalima agituoti balsuoti kitiems ir balsuoti pačiai, o jei nuotrauka nekokia - balsų skaičius tą labai akivaizdžiai parodo, nors būna ir tokių, kurios nuotraukos kritiką priima kaip joje esančio žmogaus įžeidimą rolleyes.gif
*

Nu jau ir as nebesuprantu Jusu, tai tam ir yra galimybe ideti i liniuote, kad matytu kiti forumu dalyviai ir pabalsuotu uz mazyli, be to manau tikrai kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias, pats mieliausias, tad motiniski jausmai negali neleist nepabalsuot uz savo vaikely wub.gif O perziuret visas nuotraukytes , kurios dalyvauja siame konkurse neimanoma, as perziurejau 200 psl, tai net akis skauda ir pykina nuo tokio margumyno, tai as tai laiko turiu, o juk kitos mamos dirba g.gif
Rustė
nieko nesuprantu g.gif ,mano maziukas jau yra idietas i dienos mazylio nuotrauka,bet nemoku padaryti ,kad galieciau parodit jums,kad prabalsotumet verysad.gif ,jis giedrius 7men.valgantis savo kojite lotuliukas.gif  thumbup.gif .norejau idet sexsi nuotraukyte,bet issiunciau sita,gal padekit man su ta nuoroda SEBAMED cray.gif  4u.gif
*

QUOTE(natalikas @ 2009 06 03, 09:53)
sexi jis ten nuogutis guli,koja uz kojos padejes,taip juokingai ir graziai,bet turbut del nuogo  peliuko blush2.gif  neduoda nuoptraukytej pasiruodit,tai as dabartyne,kaip pabandima ikeliau galvodama ,kad man neiseina 4u.gif
*

va jum ir atsakymas.

negalima taip drąsiai dėti nuogų vaikų foto į internetą, jau čia mačiau mergaitės parašė, kad negali žinoti kur koks pedofilas ką galvoja pamatęs tokią foto...

iš seniau nuogų tai gal ir liko, tvirtinau ne aš. dabar trinu tokias iš karto, kad nebūtų kokių nesusipratimų paskui.
natalikas
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 13:00)
va jum ir atsakymas.

negalima taip drąsiai dėti nuogų vaikų foto į internetą, jau čia mačiau mergaitės parašė, kad negali žinoti kur koks pedofilas ką galvoja pamatęs tokią foto...

iš seniau nuogų tai gal ir liko, tvirtinau ne aš. dabar trinu tokias iš karto, kad nebūtų kokių nesusipratimų paskui.
*

kad tie iskripeliai skradziai zeme prasmegtu,o normalus zmones galetu pasidziaugti kudikiais 4u.gif .user posted imageuser posted image
Papildyta:
g.gif
QUOTE(l'eau @ 2009 06 03, 12:21)
biggrin.gif  gi tai jums ' verysad.gif ' kad už saviškį balsuoti negalite, ne man, o dėl to  verysad.gif būna tik tiems, kurie iš kitų balsų nesitiki. kiti nei dėl to skundžias, nei į parašus dedas, nes tiesiog deda gražių vaikučių gražias nuotraukas, kurios balsų gauna ir taip, be šeimos balsavimo ir išprašytų balsų. aš balsuoju tik už gražias smile.gif o tos, kurios balsuoja praktiškai tik pačios nes nuotraukas įdėjo nesitikėdamos kitų balsų dėl to labai nemažai paniurzga šioje temoje rolleyes.gif
*

g.gif o man patinka vieno balso sistema 4u.gif .na sedeciau ir spausdinciau ta balsavimo migtuka.nesamones,nesitikiu daug balsu uz saviskius,na ikeliau nuotraukiciu,malonu kad balsuoja,yra ir graziu nuotrauku,bet kiekvienas vaikas yra grazus,o mamai jis pats graziausias,todel protingos mamos ir balsuoja uz visus vaikucius 2.gif bis.gif soske.gif user posted imageuser posted imageuser posted image
Delfinna
Neperdaug pas jus tu nuotraukyciu? g.gif smile.gif
Rustė
QUOTE(Delfinna @ 2009 06 03, 14:05)
Neperdaug pas jus tu nuotraukyciu?  g.gif  smile.gif
*

per daug, jos atveju leisčiau dvi, nes vaikai du.

bet šiaip trinti reikia.
ich
Bet natalikas turi 3 nuotraukas vieno vaiko g.gif
natalikas
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 14:06)
per daug, jos atveju leisčiau dvi, nes vaikai du.

bet šiaip trinti reikia.
*

palikit koja grauzanti mano maziuka ir kur dviese su broliuku. 4u.gifuser posted imageisijauciau,nepikit mamytes bash.gif bis.gif
biscuit
Smaguma čia pas jus temoj laugh.gif
Delfinna
Kazkaip nuotaika net pakele biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.