Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dienos mažyliai II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kolmneli
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 10:48)
Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda g.gif Gal jau ir balsuoti nebegalima?
*

Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa biggrin.gif .Vat siandien man neleidzia balsuot,uz tas kurias vakar prabalsavau.raso,kad jus jau balsavote. g.gif
Rustė
QUOTE(mildocka @ 2009 06 13, 12:15)
Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa  biggrin.gif .Vat siandien man neleidzia balsuot,us tas kurias vakar prabalsavau.raso,kad jus jau balsavote. g.gif
*

balsuoti galima kas 24h. tai aišku neduos dabar balsuoti.
Ramunita
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 11:48)
Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda g.gif Gal jau ir balsuoti nebegalima?
*

o man prideda smile.gif
rozinee
Man irgi prideda dar, bet kaip is tikruju ten su tuo skaiciavimu, tai tik pirmadieni bus aisku turbut
Perlen
Kątik dar pažiūrinėjau nuotraukas ir yra po kelias to pačio vaikiuko,už vieną balsuota tiek,už kitą aniek,tai kaip ,bendrai balsus skaičiuosit ir ar galima taip dėt? g.gif
Pukuotukasss
Gal kas žinote kaip ištrinti vaikučio nuotrauką?
nes pas mus atsitiko kai kas. laugh.gif
To vaiko mama įdėjo vieną nuotrauką ir po kiek laiko , kai męs gavomę dar gražesnę, net nežinoje kad ta mama buvo įdėjus kažkokią kitą įdėjo dar vieną. Tai dabar yra dvi tos pačio vaiko nuotraukos . Ir nemoku aš jų ištrint, turbūt ir negalima ? g.gif
VI-VA-VI
QUOTE(SunFlower *) @ 2009 06 13, 21:23)
4u.gif
*

parasyk Rustei i AZ mirksiukas.gif
Pukuotukasss
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 13, 21:29)
parasyk Rustei i AZ mirksiukas.gif
*

Gerai, ačiū . 4u.gif
Adelle
Kaip tasyklės 15min.lt pasikeitė. doh.gif Prieš nugalėtojų paskelbimą. doh.gif lotuliukas.gif Skaidrumo šiame konkurse nerasta. lotuliukas.gif
aize
Nieks cia nepasikeite, viskas kaip ir visuose konkursuose. Ant nuorodos parasyta, kad baigesi konkursas - vadinasi baigesi biggrin.gif O ko jus nerimaujat del rezultatu g.gif Vis tiek nelaimejot, o laimetojas, greiciausiai, jums vis tiek nepatiks doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As isvis nebesuprantu, cia gal jau ju reiktu klausti tiesiai, o ne cia klausima kelti g.gif cool.gif

sssagis
QUOTE(Marijai @ 2009 06 14, 01:04)
Kaip tasyklės 15min.lt pasikeitė.  doh.gif Prieš nugalėtojų paskelbimą.  doh.gif  lotuliukas.gif Skaidrumo šiame konkurse nerasta.  lotuliukas.gif
*

g.gif kas pasikeite?
Cukraus pudra
eeee...
gelbekit...
tai baigesi jau konkursas ar ne? unsure.gif
Ekrita
Neaišku ar baigėsi... balsuoti dar leidžia... ax.gif už saviškę neleido, tai nors už bendravardes prabalsavau thumbup.gif o vat paskutinės įkeltos foto su krūva balsų, tai kelia įtarimų doh.gif bet taip visada būna...

o kas dėl taisyklių tai man atrodo irgi pakeitė? g.gif
lauravala
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 14:18)
Sveikutes, na ka gi kalbam toliau apie konkursa, beje tikrai yra vieno berniuko dvi nuotraukos, gal mamai sazine prabus ir isims viena ? tada gal ir vaikutis balsu daugiau turetu wink.gif
*

sveikos sazines turiu,tiesiog netycia taip isejo,pirmos nuotraukos neradau idejau kita,o kita diena jau buvo abi,mokeciau isimciau,o kad neskaudetu isidekit ir po dvi nuotraukas mirksiukas.gif
Ramunita
QUOTE(lauravala @ 2009 06 14, 17:14)
sveikos sazines turiu,tiesiog netycia taip isejo,pirmos nuotraukos neradau idejau kita,o kita diena jau buvo abi,mokeciau isimciau,o kad neskaudetu isidekit ir po dvi nuotraukas mirksiukas.gif
*

tikrai yra ne po viena foto tu paciu vaiku-nu ir kas?prie laimetoju tai ju tikrai nepritemps smile.gif
Dangiuks
QUOTE(Ekrita @ 2009 06 14, 16:53)
o kas dėl taisyklių tai man atrodo irgi pakeitė?  g.gif
*

o kuo ten tos taisyklės pasikeitė? g.gif
Adelle
QUOTE(Dangiuks @ 2009 06 14, 21:42)
o kuo ten tos taisyklės pasikeitė? g.gif
*

15min.lt komentarus paskaitykit ir aišku bus.
_2good4U_
Sveikos 4u.gif

Kas del taisykliu, tai jos tikrai buvo gerokai pakoreguotos konkursui ipusejus, ir siaip nuotraukos talpinimo tvarka pasikeite, as talpindama nuotrauka tik irasiau vaikucio varda ir viskas, o mano emailo niekas net neprase, dabar maciau jau praso, idomu, jei pvz as laimeciau, kaip organizatoriai nustatytu ar cia tikrai as esu to vaikucio mama ir ar as patalpinau nuotrauka i konkursa g.gif Na aisku, laimeti nesitikiu, bet visvien keista unsure.gif O kas jei laimes vaikutis, kurio mamyte taip pat niekur nenurode savo emailo?

Sakykite, mergytes, ar as cia nusisneku ar rimtai emailo pradzioje talpinant nuotraukas neprase? g.gif
erikiuxxx
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 15, 00:38)
Sveikos 4u.gif

Kas del taisykliu, tai jos tikrai buvo gerokai pakoreguotos konkursui ipusejus, ir siaip nuotraukos talpinimo tvarka pasikeite, as talpindama nuotrauka tik irasiau vaikucio varda ir viskas, o mano emailo niekas net neprase, dabar maciau jau praso, idomu, jei pvz as laimeciau, kaip organizatoriai nustatytu ar cia tikrai as esu to vaikucio mama ir ar as patalpinau nuotrauka i konkursa g.gif Na aisku, laimeti nesitikiu, bet visvien keista unsure.gif O kas jei laimes vaikutis, kurio mamyte taip pat niekur nenurode savo emailo?

Sakykite, mergytes, ar as cia nusisneku ar rimtai emailo pradzioje talpinant nuotraukas neprase? g.gif
*

man irgi neprase emeilo ax.gif
briga1
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 15, 01:55)
man irgi neprase emeilo ax.gif
*

ir manes neprase ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 15, 00:38)
bet visvien keista unsure.gif O kas jei laimes vaikutis, kurio mamyte taip pat niekur nenurode savo emailo?
*

aha idomu kaip jie prizus dalins g.gif
VI-VA-VI
Man jau darosi juokinga lotuliukas.gif del to konkurso,jie tik reklamavo save o dalinti prizus matyt ir ne ketino. g.gif Nes kai as istaciau nuotrauka jie net ne prase e-mail,o tik vaiko amziu ir varda,tik po to susiprotejo. blink.gif
Kaip as supratau geriausiai dalyvauti SM konkursose. thumbup.gif
aize
Tai kad cia jau nebejuokinga, kiek gi galima aggressive.gif Paskelbe konkursa, o rezultatus paskelbti pamirso doh.gif Tikrai jau, reklama pasidare ir gana blink.gif
Na as cia nuo ryto atsikelus pagalvojau: jei dar nebus rezultatu, tai gal mums pacioms rinkti ta laimetoja g.gif biggrin.gif

viktutes
tai dar vis nėra rezultatų ohmy.gif umn.gif buvau visam savaigaliui išvažiavus, maniau, grįšiu ir jau tikrai bus, bet kaip žiūriu reikalai nepasistumėjo doh.gif
Dijja
QUOTE(viktutes @ 2009 06 15, 09:04)
tai dar vis nėra rezultatų ohmy.gif  umn.gif buvau visam savaigaliui išvažiavus, maniau, grįšiu ir jau tikrai bus, bet kaip žiūriu reikalai nepasistumėjo doh.gif
*

kur cia bus rezultatai jei dar balsuot leidzia blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rasyte_
Man tai sis konkursas kazkoks neibaigtas doh.gif paskelbe pabaiga, bet laureatu nera ir dar leidia toliau balsuot, negana to, nezinia kaip atseks laimetojus doh.gif
viktutes
QUOTE(rasyte_ @ 2009 06 15, 10:46)
Man tai sis konkursas kazkoks neibaigtas doh.gif paskelbe pabaiga, bet laureatu nera ir dar leidia toliau balsuot, negana to, nezinia kaip atseks laimetojus doh.gif
*

kokia faina jūsų Mato nuotrauka bigsmile.gif thumbup.gif
melynake_blondy
lotuliukas.gif parasiau 15min. redakcijai laiskuti biggrin.gif tipo gal galima butu suzinoti kada jau paskelbsite rezultatus konkurso ir kur tai padarysite biggrin.gif gal atrasys kanors g.gif lotuliukas.gif
_2good4U_
QUOTE(melynake_blondy @ 2009 06 15, 09:55)
lotuliukas.gif parasiau 15min. redakcijai laiskuti biggrin.gif tipo gal galima butu suzinoti kada jau paskelbsite rezultatus konkurso ir kur tai padarysite biggrin.gif gal atrasys kanors  g.gif  lotuliukas.gif
*

Manau, kad jie jau ne viena tokio pobudzio laiska gavo ir labai abejoju ar atrasys schmoll.gif Bet tikrai butu isgirsti ju pasiaiskinima del ko viskas taip ivyko g.gif
biscuit
Neblogas konkursas laugh.gif Rengėjų organizaciniai gebėjimai tikrai stebina blink.gif lotuliukas.gif

bimkutele
kad yra jau paskelbti nugalėtojai smile.gif
Redas,Emilija ir Pijus 4u.gif
melynake_blondy
QUOTE(bimkutele @ 2009 06 15, 12:13)
kad yra jau paskelbti nugalėtojai  smile.gif
*

kur?
Dirty Diana
QUOTE(bimkutele @ 2009 06 15, 13:13)
kad yra jau paskelbti nugalėtojai  smile.gif
*

idekit nuoroda
jau radom nugaletojai
VaiPė
ČIA
sssagis
nugaletojai sveikinimai ax.gif
Omrum
QUOTE(bimkutele @ 2009 06 15, 13:25)

nesąmone visiška , kaip ir reikėjo tikėtis doh.gif
_2good4U_
Sveikiname nugaletojus! 4u.gif
laukine
tai kad ir laureatus paskelbus toliau balsuot leidzia hihihi.gif
_2good4U_
Nors ir dziaugiuosi uz laimetojus, visgi esu nusivylusi siuo konkursu unsure.gif Na gerai, pirmas tris vietas leme taskai, o kitas galejo paskirstyti grazioms ir meniskoms nuotraukoms, kurios tikrai buvo vertos prizo g.gif

Nezinau schmoll.gif Tikrai nekoki ispudi paliko sis konkursas schmoll.gif
Adelle
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Tafi
Sveikinimai nugaletojams, konkursas saziningas, laimi geriausi. O nuotraukos, vienoms patinka buitines, kitoms meniskos, dar kitas kitokios, vieningos nuomones niekad nebus, tad pyrago gabalas nugaletojams
thumbup.gif
user posted image
Delija
Sveikiname nugaletojus 4u.gif wub.gif
Labai smagu matyt savo viena mergyciu tarp nugaletoju wub.gif Aciu visiems balsavusiems 4u.gif
VI-VA-VI
Sveikiname nugaletojususer posted image
melynake_blondy
QUOTE(sigasss @ 2009 06 15, 12:23)
nugaletojai sveikinimai  ax.gif
*

Emilija user posted image dekavoja uz sveikinimus
ax.gif blush2.gif aciu smile.gif

taip pat sveikinam ir mes kitus nugaletojus thumbup.gif
Valedy
Sveikinimai nugalėtojams thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 06 15, 13:55)
oficialaus postą matau, kad nereikia.
*

mano nuomone reikia paskelbti oficialiai tau 4u.gif bus labai grazu wub.gif
kaip visada grazu wub.gif kada tu skelbi nugalėtojus thumbup.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Rustė
Konkurso Dienos mažylis nugalėtojai

I VIETA REDAS 2441 BALSAS

user posted image

II VIETA EMILIJA 2155 BALSAI

user posted image

III VIETA PIJUS 2130 BALSŲ

user posted image

ATSITIKTINIU BŪDU IŠRINKTUS MAŽYLIUS GALITE PAMATYTI ČIA
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.