QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 10:48)
Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda
Gal jau ir balsuoti nebegalima?
Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa
QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 13, 10:48) Ar jums leidzia balsuoti? As spaudziu "Man patinka", prabalsuoju, bet balsas neprisideda Man vakar taip buvo,bet vis spaudinejau is naujo atidarydama langa,tol kol uzdejo balsa
Man irgi prideda dar, bet kaip is tikruju ten su tuo skaiciavimu, tai tik pirmadieni bus aisku turbut
Kątik dar pažiūrinėjau nuotraukas ir yra po kelias to pačio vaikiuko,už vieną balsuota tiek,už kitą aniek,tai kaip ,bendrai balsus skaičiuosit ir ar galima taip dėt?
Gal kas žinote kaip ištrinti vaikučio nuotrauką?
nes pas mus atsitiko kai kas. To vaiko mama įdėjo vieną nuotrauką ir po kiek laiko , kai męs gavomę dar gražesnę, net nežinoje kad ta mama buvo įdėjus kažkokią kitą įdėjo dar vieną. Tai dabar yra dvi tos pačio vaiko nuotraukos . Ir nemoku aš jų ištrint, turbūt ir negalima ?
Kaip tasyklės 15min.lt pasikeitė.
Nieks cia nepasikeite, viskas kaip ir visuose konkursuose. Ant nuorodos parasyta, kad baigesi konkursas - vadinasi baigesi
As isvis nebesuprantu, cia gal jau ju reiktu klausti tiesiai, o ne cia klausima kelti
eeee...
gelbekit... tai baigesi jau konkursas ar ne?
Neaišku ar baigėsi... balsuoti dar leidžia...
o kas dėl taisyklių tai man atrodo irgi pakeitė? QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 14:18) Sveikutes, na ka gi kalbam toliau apie konkursa, beje tikrai yra vieno berniuko dvi nuotraukos, gal mamai sazine prabus ir isims viena ? tada gal ir vaikutis balsu daugiau turetu sveikos sazines turiu,tiesiog netycia taip isejo,pirmos nuotraukos neradau idejau kita,o kita diena jau buvo abi,mokeciau isimciau,o kad neskaudetu isidekit ir po dvi nuotraukas QUOTE(lauravala @ 2009 06 14, 17:14) sveikos sazines turiu,tiesiog netycia taip isejo,pirmos nuotraukos neradau idejau kita,o kita diena jau buvo abi,mokeciau isimciau,o kad neskaudetu isidekit ir po dvi nuotraukas tikrai yra ne po viena foto tu paciu vaiku-nu ir kas?prie laimetoju tai ju tikrai nepritemps
Sveikos
Kas del taisykliu, tai jos tikrai buvo gerokai pakoreguotos konkursui ipusejus, ir siaip nuotraukos talpinimo tvarka pasikeite, as talpindama nuotrauka tik irasiau vaikucio varda ir viskas, o mano emailo niekas net neprase, dabar maciau jau praso, idomu, jei pvz as laimeciau, kaip organizatoriai nustatytu ar cia tikrai as esu to vaikucio mama ir ar as patalpinau nuotrauka i konkursa Sakykite, mergytes, ar as cia nusisneku ar rimtai emailo pradzioje talpinant nuotraukas neprase? QUOTE(_2good4U_ @ 2009 06 15, 00:38) Sveikos Kas del taisykliu, tai jos tikrai buvo gerokai pakoreguotos konkursui ipusejus, ir siaip nuotraukos talpinimo tvarka pasikeite, as talpindama nuotrauka tik irasiau vaikucio varda ir viskas, o mano emailo niekas net neprase, dabar maciau jau praso, idomu, jei pvz as laimeciau, kaip organizatoriai nustatytu ar cia tikrai as esu to vaikucio mama ir ar as patalpinau nuotrauka i konkursa Sakykite, mergytes, ar as cia nusisneku ar rimtai emailo pradzioje talpinant nuotraukas neprase? man irgi neprase emeilo
Man jau darosi juokinga
Kaip as supratau geriausiai dalyvauti SM konkursose.
Tai kad cia jau nebejuokinga, kiek gi galima
Na as cia nuo ryto atsikelus pagalvojau: jei dar nebus rezultatu, tai gal mums pacioms rinkti ta laimetoja
tai dar vis nėra rezultatų
Man tai sis konkursas kazkoks neibaigtas
QUOTE(melynake_blondy @ 2009 06 15, 09:55) Manau, kad jie jau ne viena tokio pobudzio laiska gavo ir labai abejoju ar atrasys
Neblogas konkursas
kad yra jau paskelbti nugalėtojai
Redas,Emilija ir Pijus
nugaletojai sveikinimai
QUOTE(bimkutele @ 2009 06 15, 13:25) nesąmone visiška , kaip ir reikėjo tikėtis
Sveikiname nugaletojus!
tai kad ir laureatus paskelbus toliau balsuot leidzia
Nors ir dziaugiuosi uz laimetojus, visgi esu nusivylusi siuo konkursu
Nezinau
Sveikinimai nugalėtojams
Sveikinimai nugaletojams, konkursas saziningas, laimi geriausi. O nuotraukos, vienoms patinka buitines, kitoms meniskos, dar kitas kitokios, vieningos nuomones niekad nebus, tad pyrago gabalas nugaletojams
Sveikiname nugaletojus
Labai smagu matyt savo viena mergyciu tarp nugaletoju
Sveikiname nugaletojus
QUOTE(sigasss @ 2009 06 15, 12:23) Emilija dekavoja uz sveikinimus taip pat sveikinam ir mes kitus nugaletojus
Sveikinimai nugalėtojams
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Konkurso Dienos mažylis nugalėtojai
I VIETA REDAS 2441 BALSAS ![]() II VIETA EMILIJA 2155 BALSAI III VIETA PIJUS 2130 BALSŲ ![]() ************** ATSITIKTINIU BŪDU IŠRINKTUS MAŽYLIUS GALITE PAMATYTI ČIA |