Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dienos mažyliai II dalis
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Rustė
Atsiųsk savo mažylį!

Kviečiame registruotis supermama.lt ir 15min.lt organizuojamame konkurse.
Dalyvaukite „Dienos mažylio konkurse, vertingiems rėmėjų prizams laimėti.
Konkurso pabaigoje atsitiktiniu būdu išrinkto mažylio nuotrauka puikuosis dienraštyje 15min.

PASIGROŽĖTI NUOTRAUKOMIS IR BALSUOTI GALITE ČIA

norėdami įdėti mažylio nuotrauką spauskite ant užrašo "Atsiųsk savo mažylį!"

Rėmėjai:
Eurovaistine - pagrindinis šio projekto rėmėjas pristato savo linija SEBAMED ir įsteigia prizus, SEBAMED kosmetikos priemones, bei 10 medaus korteliu.

Babycenter - didžiausias vaikiškų prekių pasirinkimas ne tik kūdikiams, bet ir vaikams. Tai gerai žinomų ir kokybiškų vaikiškų produktų prekinių ženklų atstovas Lietuvoje.

Baroca - ekologiška kosmetika, drabužėliai vaikams, žaislai. Auginkime jaunąsias kartas ekologiškai, ta proga Baroca konkurso šešiems daugiausiai balsų surinkusiems dalyviams dovanoja 100 LT vertės čekius.

Nuotraukose turi matytis mažylis, gali būti ir kiti šeimos nariai.
Nuotraukos turi būti ne tik kokybiškos, bet ir estetiškos, nekeliančios neigiamų emocijų. Nuogumas pridengtas tiek, kad būtų saugu jas publikuoti Internete.

Parašuose galima įsidėti nuorodas su informacija, apie dalyvavimą fotokonkurse ir kvietimą balsuoti, tačiau draudžiama atidarinėti naujas temas, ar reklamuotis bendraamžių ar kitose temose, prašyti balsuoti už Jūsų nuotrauką.

Už taisyklių pažeidimus, nuotraukos bus šalinamos iš konkurso.
TUKUTIS 1978 07 31
Sveikutes, na ka gi kalbam toliau apie konkursa, beje tikrai yra vieno berniuko dvi nuotraukos, gal mamai sazine prabus ir isims viena ? tada gal ir vaikutis balsu daugiau turetu wink.gif
Rustė
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 14:18)
Sveikutes, na ka gi kalbam toliau apie konkursa, beje tikrai yra vieno berniuko dvi nuotraukos, gal mamai sazine prabus ir isims viena ? tada gal ir vaikutis balsu daugiau turetu wink.gif
*

visas tokias įtartinas parašykite man AŽ,

aš matau emeilus, pagal kuriu9se registruojasi, ir galima rasti, kad tikrai tas pats vaikas.

be sąžinės graužaties šalinu tokias foto.
rozinee
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 05 31, 21:43)
ne tu viena ... 4u.gif ir man jau antra diena raso, kad "jus jau balsavote"... o mano brolis apskritai prabalsuot tik viena karta galejo, o visus kitus ismeta ta pati uzrasa...  unsure.gif
*

drinks_cheers.gif Man ir jau porą dienų taip...
Can
Ruste savo až prasivalyk ax.gif negaliu įvykdyt pažado blush2.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Rustė @ 2009 06 01, 13:21)
visas tokias įtartinas parašykite man AŽ,

aš matau emeilus, pagal kuriu9se registruojasi, ir galima rasti, kad tikrai tas pats vaikas.

be sąžinės graužaties šalinu tokias foto.
*

Ruste tai ,kad nebesisiuncia i az, nes per pilnas biggrin.gif
Rasicka*
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 05 31, 22:43)
4u.gif ir man jau antra diena raso, kad "jus jau balsavote"... o mano brolis apskritai prabalsuot tik viena karta galejo, o visus kitus ismeta ta pati uzrasa...  unsure.gif

Imu galvot, kad su tuo balsavimu tikrai kažkas negerai, nes man jau gal 3 dienas prabalsuot už savo princesę neleidžia g.gif , o draugė bandė tai jai irgi rašo Jūs jau balsavot unsure.gif , nors tikrai nebuvo balsuota... doh.gif ir dar iš kito kompiuterio buvo bandyta atiduot balsiuką - neužskaitė... verysad.gif
Laimėti nesistengiam irnesakyk.gif , bet aktyviai dalyvauti tai vistiek norisi ... tongue.gif
Can
Rasicka* man leido už taviške pabalsuot
Rustė
QUOTE(Lera @ 2009 06 01, 14:28)
Ruste savo až prasivalyk ax.gif negaliu įvykdyt pažado  blush2.gif
*

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 14:31)
Ruste tai ,kad nebesisiuncia i az, nes per pilnas  biggrin.gif
*

labai atsiprašau...
tik grįžau su maže iš mankštų..ir še tau, kad ori smile.gif

tuoj išsitrinu pioneer.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 13:44)
Imu galvot, kad su tuo balsavimu tikrai kažkas negerai, nes man jau gal 3 dienas prabalsuot už savo princesę neleidžia  g.gif , o draugė bandė tai jai irgi rašo Jūs jau balsavot  unsure.gif , nors tikrai nebuvo balsuota... doh.gif ir dar iš kito kompiuterio buvo bandyta atiduot balsiuką - neužskaitė...  verysad.gif
Laimėti nesistengiam irnesakyk.gif , bet aktyviai dalyvauti tai vistiek norisi ...  tongue.gif
*

o paspaudus ant jusu nuorodos meta visus vaikucius doh.gif doh.gif doh.gif

uz savo zuiky ir jau nebebalsuoju,nebelaiko kantrybe taip zaist, man jis pats graziausias biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 06 01, 13:55)
labai atsiprašau...
tik grįžau su maže iš mankštų..ir še tau, kad ori smile.gif

tuoj išsitrinu pioneer.gif
*

laukiam, laukiam turim nusiskundimu biggrin.gif
Rasicka*
QUOTE(Lera @ 2009 06 01, 14:46)
Rasicka* man leido už taviške pabalsuot
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 01, 14:54)
drinks_cheers.gif ir man irgi  4u.gif

Nieko nesuprantu lotuliukas.gif
rolleyes.gif P.s: "sausainiukai" pas mane ištrinti mirksiukas.gif kame dar šaknys gali būt? g.gif

P.P.s: - ačiū už Jūsų balsiukus user posted image
<barakuda>
Aš praeitą savaitę įsidėjau naujas nuotraukytes ir iškart parašiau Rustei AŽ kad pašalintų šią:

http://www.15min.lt/naujienos/dienos-mazylis/?id=5163

Tai kodėl ši nuotrauka dar nepašalinta?

P.S. Tukuti,Jūs kartais ne apie mane? blush2.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(aristokat @ 2009 06 01, 14:14)
Aš praeitą savaitę įsidėjau naujas nuotraukytes ir iškart parašiau Rustei AŽ kad pašalintų šią:

*

ne, jusu vaikuciu vardai ne tokie 4u.gif
Papildyta:
Beje, paziurejau jau to pacio vaikucio nuotraukyte antra dingo g.gif
jurgitaru
QUOTE(aristokat @ 2009 06 01, 15:14)

*

bet jei pasalinsit sita nuortaukyte, visi balsiukai irgi dings. grazi ta nuotrauka, kodel salinat?
Rustė
QUOTE(aristokat @ 2009 06 01, 15:14)

*

pašalinau, matyt būsiu praleidus, atsiprašau 4u.gif
Rasicka*
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 14:59)
o paspaudus ant jusu nuorodos meta visus vaikucius doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, kad man tai mano mergytę wub.gif rodo , kaip čia dabar taip ....?????? blink.gif
Rustė
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 15:35)
Na, kad man tai mano mergytę wub.gif rodo  , kaip čia dabar taip ....??????  blink.gif
*

todėl, kad tu ieškojai saviškės matyt per paiešką, ir tas vardas užsifiksavo.

arba paspaudei ant tos nuorodos, neišjungus savo vaiko žiūrėtos nuotraukos.
Rasicka*
Rustyt, man tai viską gerai rodo, tik balsuot neduoda ko tais jau 3 dienos blush2.gif , bet čia mamytei TUKUTIS 1978 07 31 užėjus ir paspaudus ant mano parašiuke įkeltos konkursėlio nuorodos rodo daug vaikučių, o ne mano mergytę, bent aš taip supratau... ax.gif
Rustė
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 15:41)
Rustyt, man tai viską gerai rodo, tik balsuot neduoda ko tais jau 3 dienos blush2.gif ,  bet čia mamytei TUKUTIS 1978 07 31 užėjus ir paspaudus ant mano parašiuke įkeltos konkursėlio nuorodos rodo daug vaikučių, o ne mano mergytę, bent aš taip supratau...  ax.gif
*

dėl balsavimų nieko nežinau sad.gif

čia jau jūsų kompiuterių ar naršyklių kažkokie fokusai...
jurgitaru
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 15:35)
Na, kad man tai mano mergytę wub.gif rodo  , kaip čia dabar taip ....??????  blink.gif
*

gerai rodo, matom kamilyte, ir pabalsavom bigsmile.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 14:41)
Rustyt, man tai viską gerai rodo, tik balsuot neduoda ko tais jau 3 dienos blush2.gif ,  bet čia mamytei TUKUTIS 1978 07 31 užėjus ir paspaudus ant mano parašiuke įkeltos konkursėlio nuorodos rodo daug vaikučių, o ne mano mergytę, bent aš taip supratau...  ax.gif
*

Jau dabar labai grazia mergyte rodo, negalejau nepabalsuot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
esttrela
kiek siandien bandziau praziuret tikrai yra nuostabiu ir graziu vaikuciu ir tikrai stengiaus prabalsuot uz visus mamytes tikrai jusu vaikai nuostabus taip kad nepergyvenkit jei pacios negalit prabalsuot uz jus tirkai daug kas balsuoja thumbup.gif
Adelle
Negaliu ir aš balsuot... verysad.gif Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote. verysad.gif
nirce
QUOTE(Marijai @ 2009 06 01, 20:35)
Negaliu ir aš balsuot...  verysad.gif Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote. verysad.gif
*

neliudek,mes pabalsuosim uz tavo mergyte 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Marijai @ 2009 06 01, 20:35)
Negaliu ir aš balsuot...  verysad.gif Ir "sausainiukus" ištryniau, bet jau kelios dienos neleidžia balsuot, vis rašo, kad jūs jau balsavote. verysad.gif
*

o koks pas tave brauzeris ax.gif per Explorer man irgi ne duoda schmoll.gif
o per Opera galiu thumbup.gif
Elizabeth**

QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 01, 10:59)
pabalsavau uz visus sioj temoj esancius vaikucius, kasdien balsuoju. pas mane kazkaip pakankamai tvarkingai, leidzia karta paroj balsuoti, manau (nu labai stipriai neseku laiko, o be to savaitgali isvis neturejau interneto, prie juros buvom bigsmile.gif )
idomu, kaip cia tas konkursas pasibaigs... keistas jis man toks visas g.gif
*

aciu labai uz balsa 4u.gif

QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 01, 14:44)
Imu galvot, kad su tuo balsavimu tikrai kažkas negerai, nes man jau gal 3 dienas prabalsuot už savo princesę neleidžia  g.gif , o draugė bandė tai jai irgi rašo Jūs jau balsavot  unsure.gif , nors tikrai nebuvo balsuota... doh.gif ir dar iš kito kompiuterio buvo bandyta atiduot balsiuką - neužskaitė...  verysad.gif
Laimėti nesistengiam irnesakyk.gif , bet aktyviai dalyvauti tai vistiek norisi ...  tongue.gif
*

keistokas jis man taip pat... del tu balsavimu... vienos po kelias dienas negali balsuot, o kitos jau po 400 ir daugiau balsu turi ..
VI-VA-VI
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 06 01, 23:10)
aciu labai uz balsa  4u.gif
keistokas jis man taip pat... del tu balsavimu... vienos po kelias dienas negali balsuot, o kitos jau po 400 ir daugiau balsu turi ..
*

daug draugu turi lotuliukas.gif arba dirba kokiam ofise kur dau yra kompu 4u.gif ir t,t bigsmile.gif
viktutes
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 01, 23:08)
o koks pas tave brauzeris ax.gif per Explorer man irgi ne duoda schmoll.gif
o per Opera galiu  thumbup.gif
*

aš pastebėjau, kad per Explorerį sunkiau, kažkaip sekasi pabalsuot, nes vyrui gi kasdien primenu, kad pabalsuotų darbe, bet jam ne visada leidžia, kartais tik po 3 dienų leidžia, arba jis man meluoja, sakė, atibodo jau jam balsuot lotuliukas.gif
o va iš murzylos leidžia man kasdien ir balsuoju bent šioje temėlėje už tuos vaikiukius, kurių mamos įsidėjusios parašiukus, tai už daugelio pabalsuoju kasdieną, nes čia žiūriu jau vos ne kaip bendraminčių klubelis susidaręs, vis tos pačios bendraujamės biggrin.gif
nieko neliūdėkit mamos, bus sąžiningesnių, na gal ne taip pasakiau, tiesiog teisingesnių konkursų, kur galima bus iš vieno pc atiduot tik vieną balsą, ten ir sudalyvausit mirksiukas.gif
erikiuxxx
o geras ,o as net nezinojau kad galima balsoti kelis kart doh.gif
viktutes
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 01, 23:31)
matosi kad balsoji kasdien lotuliukas.gif  kaip  337  balsu turi thumbup.gif
*

o tai tu ne kasdieną balsuoji biggrin.gif , šiaip už taviškę turbūt nebalsavau kelias dienas, na nuo tada, kai paršas nebe orandžinis, tik dabar daėjo pažiūrėt, tai pabalsavau, bet pamenu, kad anksčiau tikrai esu balsavus už tavo merdiną...

na, o konkursas nevyksta metus, nes turėčiau praktiškai metsu balsuot, kad tiek surinkt balsų, ai per pus tiesą reik dalint, nes ir vyrui gi praktiškai kadien primenu...bet ir tiek dienų nevyksta konkursas...bet aktyviai dalyvauju trijose temose, tai yra pas kaimynus ir pas vaikų bendraamžius, tai turbūt iš ten toks skaičius balsų smile.gif, turbūt būtų dar daugiau jei būčiau nuo pat konkurso pradžios įsidėjus foto smile.gif

tiesa matyt nedėkojau niekam, už balsus šioje temoje, tai jei kas balsavo ar vis balsuoja, tai dėkui 4u.gif biggrin.gif (oi tik nepagalvokit, kad agituoju, man laimėt nėra pats svarbiausias dalykas, tiesiog smagu dalyvaut ir tiek, o už skirtus balsus padėkot juk reikia tongue.gif laugh.gif )
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 01, 23:46)
*

labai gražus jūsų berniukas, o ir pati foto graži, jau anksčiau buvau pastebėjus jūsų vaikiuko foto wub.gif
Elizabeth**
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 01, 23:14)
daug draugu turi lotuliukas.gif arba dirba kokiam ofise kur dau yra kompu 4u.gif  ir t,t bigsmile.gif
*

tai draugu ir mes turim daug, bet, kad ne visiems balsuot leidzia mirksiukas.gif
taigi adresas vistiek vienas, nesvarbu , kad kompu daug g.gif ax.gif ar ne taip?
TUKUTIS 1978 07 31
Labas rytelis, man sis konkursas jau panaseja i bedu turgely (nes visom neleidzia balsuot uz savo mazylius) biggrin.gif
O jus pabandykit isivaizduot, kad vyras turi nemaza firmele, kur daug kompu, na tarkim 100 , visiem liepta pabalsuot uz jusu mazyli na ir balsuoja zmogeliai , o ka darysi su sefu nesipyksi , juk gali patikrint biggrin.gif .Tai va ir nugaletumet is kart smile.gif
Delfinna
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 02, 10:17)
Labas rytelis, man sis konkursas jau panaseja i bedu turgely (nes visom neleidzia balsuot uz savo mazylius) biggrin.gif
O jus pabandykit isivaizduot, kad vyras turi nemaza firmele, kur daug kompu, na tarkim 100 , visiem liepta pabalsuot uz jusu mazyli na ir balsuoja zmogeliai , o ka darysi su sefu nesipyksi , juk gali patikrint  biggrin.gif .Tai va ir nugaletumet is kart smile.gif
*

Jooo biggrin.gif Gaila, kad as dabar motinystes atostogose. Gi mano darbe salej 100 kompu, jei ne daugiau, tai ir prabalsuociau is visu kasdien biggrin.gif
Nee, taip nedaryciau biggrin.gif Suprastu man rods cia greit biggrin.gif O ir sazine neleistu blush2.gif
Gi ir dabar, kasdien galeciau uz savo maziu prabalsuot po du kartus, nes turiu ir Mozilla, ir Eksploreri, ir is abieju puikai leidzia balsuot, bet nebalsuoju schmoll.gif Kazkaip sazine neleidzia rolleyes.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(Delfinna @ 2009 06 02, 09:36)
Jooo  biggrin.gif  Gaila, kad as dabar motinystes atostogose. Gi mano darbe salej 100 kompu, jei ne daugiau, tai ir prabalsuociau is visu kasdien biggrin.gif
Nee, taip nedaryciau  biggrin.gif  Suprastu man rods cia greit  biggrin.gif O ir sazine neleistu  blush2.gif
Gi ir dabar, kasdien galeciau uz savo maziu prabalsuot po du kartus, nes turiu ir Mozilla, ir Eksploreri, ir is abieju puikai leidzia balsuot, bet nebalsuoju  schmoll.gif  Kazkaip sazine neleidzia  rolleyes.gif
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif uz jusu sazininguma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
biscuit
O man kažkodėl ir vėl neatidaro foto nuorodos lotuliukas.gif Linksmas konkursas laugh.gif
Rasicka*
4u.gif Aga - neatsidaro nei viena nuotraukėlė kai ant bet kurios narės, ar ant savo parašo paspaudi g.gif g.gif g.gif
Bet jei eiti tiesiai per http://www.15min.lt/naujienos/dienos-mazylis/ - tai rodo visas foto - kažkas streikuoja matyt rolleyes.gif
Rasicka*
Vos tik spėjau parašyt - o gi dabar pasižiūriu jau vėl viskas veikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt kokie laikini nesklandumai rolleyes.gif
erikiuxxx
QUOTE(viktutes @ 2009 06 01, 23:57)

labai gražus jūsų berniukas, o ir pati foto graži, jau anksčiau buvau pastebėjus jūsų vaikiuko foto wub.gif
*

ACIU labai user posted image
o man siandien is vis niekeno foto neatidaro verysad.gif user posted image
o kaip jum mamytes g.gif
viktutes
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 02, 13:10)
ACIU labai user posted image
o man siandien is vis niekeno foto neatidaro verysad.gif user posted image
o kaip jum mamytes  g.gif
*

jau veikia thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(atenesiuke @ 2009 06 02, 13:26)
blush2.gif visoms po balsiuka is musu
*

mes tai negavom lotuliukas.gif , bet jums prašom, negi gaila biggrin.gif biggrin.gif 4u.gif
VI-VA-VI
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 01, 23:46)
*

console.gif pabalsavau, labai grazi nuotrauka 4u.gif
QUOTE(viktutes @ 2009 06 01, 23:57)
o tai tu ne kasdieną balsuoji biggrin.gif , šiaip už taviškę turbūt nebalsavau kelias dienas, na nuo tada, kai paršas nebe orandžinis, tik dabar daėjo pažiūrėt, tai pabalsavau, bet pamenu, kad anksčiau tikrai esu balsavus už tavo merdiną...
*

Aciu 4u.gif o as uz jus balsuju,kaip tik uzeinu i si tema mirksiukas.gif
QUOTE(giedrute_82 @ 2009 06 02, 09:28)
  ax.gif ar ne taip?
*

gal mirksiukas.gif
QUOTE(atenesiuke @ 2009 06 02, 13:26)
blush2.gif visoms po balsiuka is musu
*

Aciu 4u.gif ir tau 4u.gif
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 02, 10:17)
O jus pabandykit isivaizduot, kad vyras turi nemaza firmele, kur daug kompu, na tarkim 100 , visiem liepta pabalsuot uz jusu mazyli na ir balsuoja zmogeliai , o ka darysi su sefu nesipyksi , juk gali patikrint  biggrin.gif .Tai va ir nugaletumet is kart smile.gif
*

Sutinku drinks_cheers.gif
nirce
greitai baigsis ax.gif
gal tada kitas prasides,bandysim laime blush2.gif
VI-VA-VI
QUOTE(nirce @ 2009 06 02, 13:57)
greitai baigsis ax.gif
gal tada kitas prasides,bandysim laime  blush2.gif
*

Nenusimink console.gif 15 min konkursas, kaip laimek viena milijona lotuliukas.gif pavyzdziui as nieko nesitikiu mirksiukas.gif jau 621 nuotrauku thumbup.gif
viktutes
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 02, 14:07)
Nenusimink  console.gif 15 min konkursas,  kaip laimek viena milijona lotuliukas.gif pavyzdziui as nieko nesitikiu mirksiukas.gif jau 621 nuotrauku  thumbup.gif
*

tai man regis čia tik puslapių tiek, o kėkvienam puslapyje po 9 berods nuotraukėles g.gif biggrin.gif , esu vienu metu prisėdus ir pusę peržiūrėjus fotkių, daugiau neįstengiau ir laiko tiek neturiu ir akyse raibuliavo jau doh.gif doh.gif biggrin.gif
areida
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 14:20)
tai man regis čia tik puslapių tiek, o kėkvienam puslapyje po 9 berods nuotraukėles g.gif  biggrin.gif , esu vienu metu prisėdus ir pusę peržiūrėjus fotkių, daugiau neįstengiau ir laiko tiek neturiu ir akyse raibuliavo jau doh.gif  doh.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif o taviskis sunus super pagautas,pabalsavau uz jus thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(viktutes @ 2009 06 02, 14:20)
tai man regis čia tik puslapių tiek, o kėkvienam puslapyje po 9 berods nuotraukėles g.gif  biggrin.gif , esu vienu metu prisėdus ir pusę peržiūrėjus fotkių, daugiau neįstengiau ir laiko tiek neturiu ir akyse raibuliavo jau doh.gif  doh.gif  biggrin.gif
*

622*9=5598 nuotrauku blink.gif
viktutes
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 02, 14:39)
622*9=5598 nuotrauku  blink.gif
*

eina peklon lotuliukas.gif
QUOTE(alvyde @ 2009 06 02, 14:38)
drinks_cheers.gif o taviskis sunus super pagautas,pabalsavau uz jus thumbup.gif
*

ačiukas 4u.gif , jūsų žaviai bedantei šypsenai ir balsiukas wub.gif thumbup.gif
RESPECT...
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 01, 15:18)

, beje tikrai yra vieno berniuko dvi nuotraukos, gal mamai sazine prabus ir isims viena ? tada gal ir vaikutis balsu daugiau turetu wink.gif

*

ir ne vieno berniuko, ir ne vienos mergaitės yra po kelias nuotraukas hihihi.gif irnesakyk.gif , o be to niekur ir neparašyta, kad galima tik vieną foto dėti mirksiukas.gif
Nemanau, kad mamos čia kažkaip nori nesąžiningai pasielgti schmoll.gif
Aš pati netyčia 2 foto patalpinau unsure.gif , galvojau kad viena netinkama, nes ilgai neatsirado puslapyje, tai įdėjau kitokią cool.gif, o po kurio laiko radau ir tą senąją blink.gif , tai kaip ją ištrinti? Nemoku blush2.gif
TUKUTIS 1978 07 31
Mes palauksim kol bus sokiu konkursas, tada tai tikrai eisim dalyvaut biggrin.gif
TUKUTIS 1978 07 31
QUOTE(RESPECT... @ 2009 06 02, 14:07)
ir ne vieno berniuko, ir ne vienos mergaitės yra po kelias nuotraukas hihihi.gif  irnesakyk.gif , o be to niekur ir neparašyta, kad galima tik vieną foto dėti mirksiukas.gif
Nemanau, kad mamos čia kažkaip nori nesąžiningai pasielgti  schmoll.gif
Aš pati netyčia 2 foto patalpinau unsure.gif , galvojau kad viena netinkama, nes ilgai neatsirado puslapyje, tai įdėjau kitokią cool.gif, o po kurio laiko radau ir tą senąją blink.gif , tai kaip ją ištrinti? Nemoku blush2.gif
*

Labutis, na kas ties ati atiesa, nera parasyta, kad tik viena nuotraukyte galima ideti, bet manau vaikutis surenka maziau balsu , kadangi balsuojama uz dvi nuotraukytes g.gif , bet yra kitu budu kaip surinkti daug balsu.Mano vyras irgi dirba toki darba, kad galetu balsuot kiek tik nori uz suneli, bet yra susitarimas, kad turim dalyvaut svariai , be jokiu machinaciju biggrin.gif , tad ir balsu neturime daug daug rolleyes.gif
viktutes
tai čia tas taškų rinkimas, tai ai irnesakyk.gif , na kaip gali konkuruoti to vaikučio fotkė, kuri buvo patalinta vakar su to, kurio patalpinta gegužės 11d, jau vien šioje vietoje dėl balsų rinkimo nelabai teingas konkursas...o konkursų tikrai juk bus dar įvairių ir kas norės tas manau tikrai dar ne kartą sudalyvaus smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.