Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sagės sagytės...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Giagute
Sveikos, darbštuolės, atvykusios jau į šeštuosius sagių namučius! 4u.gif

user posted image

Penktoji tema

Ketvirtoji tema

Trečioji tema

Antroji tema

Pirmoji tema

Gražių akimirkų visoms besirodančioms ir besigrožinčioms 4u.gif
Avijacija
džiaugiuosi, kad šita temukė truputuką pagyvėjo. Įdedu nuoroda praeitos temos 28 puslapio, kur viena mergaitė aprašė dekupažo sagės (ir ne tik) apsiuvimo būdą.

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4049&st=324
Avijacija
dar nuoroda kaip apsiūt karoliukais 4u.gif

http://community.livejournal.com/ru_crafts/515648.html
justess22
kad nepasimestų, tai kelios pamokėlės iš pirmos temos...kitas jau patingėjau peržiūrėti blush2.gif :

user posted image pamokėlė - medieval brooch

user posted image - kaip pasidaryt tokią sagę

user posted image rulles pamokėlė ir pamokėlės pratęsimas

pamokėlės su vielute

akinome
Sveikutes. Sveikinu su naujais namuciais! Linkiu kuo daugiau padaryt graziu sagiu!
na stai ir manoji

user posted image
Giagute
akinome, labai gaivi sagytė!

o čia maniškės - vasaros temą pratęsiant ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Dziazmina
laba vakara, as gal ne i tema, norejau tik paklausti kur galima gauti to FLICO, domintu klaipedoje rolleyes.gif
armanlila

Labai jau grazios tos naslaitės.
Mano naujos sagės:
user posted image
Indraa-
QUOTE(Giagute @ 2009 06 01, 20:09)
o čia maniškės - vasaros temą pratęsiant  ax.gif
pirmoji su našlaitėm nereali wub.gif
Giagute
Ačiū, ax.gif man našlaičių manija tikriausiai, nes rankos taip ir tiesias į jas.. wub.gif

QUOTE(Indraa- @ 2009 06 02, 10:47)
pirmoji su našlaitėm nereali  wub.gif
*

armanlila
QUOTE(Giagute @ 2009 06 02, 11:19)
Ačiū, ax.gif  man našlaičių manija tikriausiai, nes rankos taip ir tiesias į jas..  wub.gif
*

As taip pat negaliu praeiti pro našlaites, jau net kvepalus su našlaičiu kvapu pasiėmiau... biggrin.gif
Irunia
Įvesiu destrukcijos biškelį į jūsų tobulus simetriškumus lotuliukas.gif
Kūrybinė netvarka biggrin.gif

user posted image
Avijacija
Nu pagaliau Irunia tavo užbaigti darbeliai. Ir vakokių grožių moki pridaryt 4u.gif trauk visus ruošinukus iš stalčiaus ir pirmyn biggrin.gif
Dangviva
Giagute tavo našlaitėlės tai super, Irunia tavoji irgi thumbup.gif, labai įdomiai juostelė suraukta.
Irunia
QUOTE(Avijacija @ 2009 06 03, 10:36)
Nu pagaliau Irunia tavo užbaigti darbeliai. Ir vakokių grožių moki pridaryt  4u.gif  trauk visus ruošinukus iš stalčiaus ir pirmyn  biggrin.gif
*

Ačiū ačiū. Tik kad va dabar nėr kada. Kraunuosi daiktus išsikraustymui.
Tai mąstau kaip čia modelino, karoliukų, siūliukų per toli nenukišti lotuliukas.gif
Bus po to badas sielai cielus 1,5 mėnesio doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dangviva @ 2009 06 03, 13:11)
labai įdomiai juostelė suraukta.
*

Nu ačiū. Žinai, krizė, tai va ir susiraukus lotuliukas.gif
Avijacija
keliam temukę į viršų smile.gif
nauji darbeliai 4u.gif

user posted image

user posted image
ramushka
avijacija tavo darbeliai kaip visada stilingi ir kruopstus......
merginos as su tokiu klausimeliu senoje temoje regis tai buvo kalbama na noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje
cindy
Avijacija, antroji puiki thumbup.gif
Giagute
Ačiū, Dangviva 4u.gif

Man Irunios irgi labai gražiai ta juostelė suraukta, vis bandau atsekti kas čia per medžiagytė - ir niekaip doh.gif

avijacija - niu grožis.. wub.gif

QUOTE(Dangviva @ 2009 06 03, 13:11)
Giagute tavo našlaitėlės tai super, Irunia tavoji irgi  thumbup.gif, labai įdomiai juostelė suraukta.
*

Avijacija
kažkaip va ta su orchidėja sagytė realiai žymiai gražesnė, net man patiko jinai, nors spalvinė gama tai kaip ir ne visai mano..... o nuotraukoj kažkokia visvien jinai man kaimiška atrodo lotuliukas.gif
SquezeeHRD
sveikos, ir aš užsikrėčiau sagių gamyba. bigsmile.gif ...Jūsu teismui keletas eksperimentų... ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Irunia
QUOTE(Giagute @ 2009 06 04, 18:12)
Man Irunios irgi labai gražiai ta juostelė suraukta, vis bandau atsekti kas čia per medžiagytė - ir niekaip  doh.gif

Nu gi paprasta organzinė juostelė. Perpus sulenkta. mirksiukas.gif
Giagute
AHA! smile.gif
kaip ir spėjau - grožis paprastume.. smile.gif nu bet labai gražu. LAAABAI wub.gif

QUOTE(Irunia @ 2009 06 04, 20:37)
Nu gi paprasta organzinė juostelė. Perpus sulenkta. mirksiukas.gif
*

aliete
QUOTE(ramushka @ 2009 06 04, 15:39)
noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje
*

vielučių storis berods matuojamas milimetrais (arba jų dalimis),nerimui tinka l.plona kokiu 0,2mm.,ir su ja nera taip lengva nerti,visgi viela biggrin.gif
tokiu būna pirkti floristikos krautuvese, aš pati paskutinį kartą pirkau žirmunuose prie rimi,gal tiksliau prie tomasphilips yra tokia iš s raidės-na nepamenu pavadinimo mirksiukas.gif
Mangirdiene
QUOTE(SquezeeHRD @ 2009 06 04, 19:39)
sveikos, ir aš užsikrėčiau sagių gamyba. bigsmile.gif ...Jūsu teismui keletas eksperimentų... ax.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
*

noreciau padrasinti naujuoke wink.gif 4u.gif

simpatiskos sagytes thumbup.gif paprastutes, bet svelnios, mielos

prie profiu jau priprantam, bet zinom, kaip svarbu perskaityti savo pirmuju darbeliu komentarus mirksiukas.gif

ramushka
QUOTE(aliete @ 2009 06 04, 22:23)
vielučių storis berods matuojamas milimetrais (arba jų dalimis),nerimui tinka l.plona kokiu 0,2mm.,ir su ja nera taip lengva nerti,visgi viela biggrin.gif
tokiu būna pirkti floristikos krautuvese, aš pati paskutinį kartą pirkau žirmunuose prie rimi,gal tiksliau prie tomasphilips yra tokia iš s raidės-na nepamenu pavadinimo mirksiukas.gif
*

as regis ten ir pirkau selteris regis vadinasi......ant spules nelabai matosi kokio storio jos ten....na neriu ja su pertraukelem nes na daiktelis atrodo liaunas o nerriasi tai nelabai doh.gif ..... kaip kas pavyks ateisiu ant pasimaivymo tongue.gif
aliete
ramushka,tai aš taip pat pirkau ant plastmasinės špulės smile.gif-tai storis ir lankstumas nam visai nieko-neriasi.Ten dar yra ant medinės špulės (pagaliuko) ta tai tikrai per stora nerimui wink.gif
Giagute
Pritariu drinks_cheers.gif

tik komentuot sunkoka, nes nuotraukytės labai mažos.. bet iš pirmo žvilgsnio man gražu 4u.gif
QUOTE(Margiriene @ 2009 06 05, 09:40)
noreciau padrasinti naujuoke wink.gif  4u.gif
simpatiskos sagytes  thumbup.gif  paprastutes, bet svelnios, mielos
prie profiu jau priprantam, bet zinom, kaip svarbu perskaityti savo pirmuju darbeliu komentarus  mirksiukas.gif
*

aliete
pasirodysiu ne per seniausia nunerta vielutine sagę ax.gif ,nors gal čia tos vielutės ne per daugiausia matosi, čia greičiau vielutinis bertinukas panaudotas kaip pagrindas mirksiukas.gif

user posted image
Moske
QUOTE(aliete @ 2009 06 05, 16:45)
pasirodysiu ne per seniausia  nunerta vielutine sagę ax.gif  ,nors gal čia tos vielutės ne per daugiausia matosi, čia greičiau vielutinis bertinukas panaudotas kaip pagrindas mirksiukas.gif

Sagytė-SUPER thumbup.gif Tokia išskirtinė wub.gif
Irunia
aliete, labai gražu thumbup.gif
PACIOS
Noriu paklausti,kur Vilniuje pigiausiai galima isigyti auskariukam metalines
pakabinamas detales/kazkaip nemoku apibudinti/ g.gif g.gif
Giagute
labas rytas 4u.gif

štai mano elegantiška dama:

user posted image
Indraa-
QUOTE(Avijacija @ 2009 06 04, 13:49)
kaip visada labai super  wub.gif
QUOTE(Giagute @ 2009 06 06, 08:56)
labai gražutė ir šita bigsmile.gif
urupeja2
giagute super sage tavo man labai patiko 4u.gif
Moske
QUOTE(Giagute @ 2009 06 06, 09:56)
labas rytas  4u.gif

štai mano elegantiška dama:

wub.gif wub.gif
Giagute
Indraa-, urupeja2, Moske - smagu, kad patiko 4u.gif
Kozete
Sveikutės,
gal galite pasakyti ką darau ne taip. Siuvinėju sagę nuo vidurio karoliukais (neklijuoju kabašono per vidurį) ir man jinai tokia išgaubta gaunasi. Kaip padaryti, kad ji būtu plokščia? Galvoju gal per stipriai įtempiu siūlą, bet jei neįtemsiu jie bus palaidi.
Nuotraukos negaliu įkelti, nes sugedęs fotoaparatas. blush2.gif
akinome
laba. biggrin.gif

kozete gal tu per arti siuvi viena karoliuku eile prie kitos karoliuku eiles.
aliete
Kozete,gal pagrindas ant kurio siuvinėji per plonas-tai ir taraukia,gaubia(ant odos tai neturėtu gaubti) mastau.gif ,dar gali būti,kad per tankiai karoliukai susideda,na per daug jų ir išgaubia mastau.gif ,na ir aišku,gali buti bėda pats karoliukų prisiuvimo būdas-siūvinėti reikėtu grįžtamų žingsnių,t.y kad siūlas pakartotinai vis per kelis karoliukus pereitu,tada karoliukai lygiai sugula mastau.gif ,na tai tiek čia primasčiau mirksiukas.gif
akinome
cia mano sages internete , parduodu, jei kas susidomejot ar turit klausymu rasykit ir dar duodu savo e.pasta akinome@one.lt smile.gif
Giagute
Kad ne šitoj temoj pardavimais reikia užsiimti.. g.gif

QUOTE(akinome @ 2009 06 08, 14:24)
cia mano sages , parduodu, jei kas susidomejot ar turit klausymu rasykit ir dar duodu savo e.pasta

Sho.Igneta
Antroji šio tipo sagė wub.gif

Oniksas, swarovski kristalai, biseris, oda
user posted image

user posted image
snieguoliuke
Sveikos mergaiciukes, netycia uzklydau i jusu temeles, labai patiko visi darbeliai.
Susizavejau ir nusprendziau jog pati noriu apsigaminti sau sage.
Man labai patiko nertos is vielutes ir karoliuku sages, tiesiog norejau pasiteirauti, gal galit pasakyt kaip uzsegima pritvirtint? g.gif o tai pabandziau si bei ta suregsti, bet nzn kaip pritvirtint graziai uzsegima sad.gif

labai aciu uz pagalba wink.gif 4u.gif
Mangirdiene
QUOTE(snieguoliuke @ 2009 06 11, 13:26)
Sveikos mergaiciukes, netycia uzklydau i jusu temeles, labai patiko visi darbeliai.
Susizavejau ir nusprendziau jog pati noriu apsigaminti sau sage.
Man labai patiko nertos is vielutes ir karoliuku sages, tiesiog norejau pasiteirauti, gal galit pasakyt kaip uzsegima pritvirtint?  g.gif  o tai pabandziau si bei ta suregsti, bet nzn kaip pritvirtint graziai uzsegima sad.gif

labai aciu uz pagalba wink.gif  4u.gif
*

sveikute,
as tvirtinu su ta pacia vielute, po 3 dvigubas vielutes juosteles i kiekviena skylute ir stipriai itempus apviniuoju i visas puses nugareleje

sekmes wink.gif
aliete
snieguoliuke,aš taip pat su ta pačia vielute užsegimą prikabinu,dar buna kitokie užsegimai,kai pats segtukas jau pritvirtintas prie apvalaus metalinio pagrindo ir yra liežuvėliai,tai tada tik tuos liežuvėlius į nerinį užlenki ir viskas smile.gif
snieguoliuke
supratau, aciu labai 4u.gif
Giagute
Sho.Igneta, kaip man oniksas patinka ax.gif .. ir apskritai, kabošonai man labai labai.. bet nei vieno neturiu biggrin.gif

čia mano mergina su plunksna:

user posted image
Maša
Giagute wub.gif nai nai nai wub.gif koks skilimas vykes thumbup.gif
liutem
Sho.Igneta, Giagute, darbeliai nuostabūs wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.