Penktoji tema
Ketvirtoji tema
Trečioji tema
Antroji tema
Pirmoji tema
Gražių akimirkų visoms besirodančioms ir besigrožinčioms
Sveikos, darbštuolės, atvykusios jau į šeštuosius sagių namučius!
![]() Penktoji tema Ketvirtoji tema Trečioji tema Antroji tema Pirmoji tema Gražių akimirkų visoms besirodančioms ir besigrožinčioms
džiaugiuosi, kad šita temukė truputuką pagyvėjo. Įdedu nuoroda praeitos temos 28 puslapio, kur viena mergaitė aprašė dekupažo sagės (ir ne tik) apsiuvimo būdą.
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4049&st=324
kad nepasimestų, tai kelios pamokėlės iš pirmos temos...kitas jau patingėjau peržiūrėti
pamokėlė - medieval brooch - kaip pasidaryt tokią sagę rulles pamokėlė ir pamokėlės pratęsimaspamokėlės su vielute
Sveikutes. Sveikinu su naujais namuciais! Linkiu kuo daugiau padaryt graziu sagiu!
na stai ir manoji
akinome, labai gaivi sagytė!
o čia maniškės - vasaros temą pratęsiant
laba vakara, as gal ne i tema, norejau tik paklausti kur galima gauti to FLICO, domintu klaipedoje
Labai jau grazios tos naslaitės. Mano naujos sagės:
QUOTE(Giagute @ 2009 06 01, 20:09) o čia maniškės - vasaros temą pratęsiant pirmoji su našlaitėm nereali
Nu pagaliau Irunia tavo užbaigti darbeliai. Ir vakokių grožių moki pridaryt
Giagute tavo našlaitėlės tai super, Irunia tavoji irgi
QUOTE(Avijacija @ 2009 06 03, 10:36) Nu pagaliau Irunia tavo užbaigti darbeliai. Ir vakokių grožių moki pridaryt Ačiū ačiū. Tik kad va dabar nėr kada. Kraunuosi daiktus išsikraustymui. Tai mąstau kaip čia modelino, karoliukų, siūliukų per toli nenukišti Bus po to badas sielai cielus 1,5 mėnesio Papildyta: QUOTE(Dangviva @ 2009 06 03, 13:11) Nu ačiū. Žinai, krizė, tai va ir susiraukus
avijacija tavo darbeliai kaip visada stilingi ir kruopstus......
merginos as su tokiu klausimeliu senoje temoje regis tai buvo kalbama na noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje
Avijacija, antroji puiki
kažkaip va ta su orchidėja sagytė realiai žymiai gražesnė, net man patiko jinai, nors spalvinė gama tai kaip ir ne visai mano..... o nuotraukoj kažkokia visvien jinai man kaimiška atrodo
sveikos, ir aš užsikrėčiau sagių gamyba.
![]() ![]() ![]()
QUOTE(Giagute @ 2009 06 04, 18:12) Man Irunios irgi labai gražiai ta juostelė suraukta, vis bandau atsekti kas čia per medžiagytė - ir niekaip Nu gi paprasta organzinė juostelė. Perpus sulenkta. QUOTE(ramushka @ 2009 06 04, 15:39) noriu paklausti apie vielute is kurios galima nerti vaseliu....namie isbandziau regis plonute bet visviena nelengva gal yra sakau plonesniu gal gaklite pasakyti kuo jos ten matuojamos storis kokiu ploniausiu galeciau iskoti ir kur Vilniuje vielučių storis berods matuojamas milimetrais (arba jų dalimis),nerimui tinka l.plona kokiu 0,2mm.,ir su ja nera taip lengva nerti,visgi viela tokiu būna pirkti floristikos krautuvese, aš pati paskutinį kartą pirkau žirmunuose prie rimi,gal tiksliau prie tomasphilips yra tokia iš s raidės-na nepamenu pavadinimo QUOTE(aliete @ 2009 06 04, 22:23) vielučių storis berods matuojamas milimetrais (arba jų dalimis),nerimui tinka l.plona kokiu 0,2mm.,ir su ja nera taip lengva nerti,visgi viela tokiu būna pirkti floristikos krautuvese, aš pati paskutinį kartą pirkau žirmunuose prie rimi,gal tiksliau prie tomasphilips yra tokia iš s raidės-na nepamenu pavadinimo as regis ten ir pirkau selteris regis vadinasi......ant spules nelabai matosi kokio storio jos ten....na neriu ja su pertraukelem nes na daiktelis atrodo liaunas o nerriasi tai nelabai
ramushka,tai aš taip pat pirkau ant plastmasinės špulės
Pritariu
tik komentuot sunkoka, nes nuotraukytės labai mažos.. bet iš pirmo žvilgsnio man gražu QUOTE(Margiriene @ 2009 06 05, 09:40) noreciau padrasinti naujuoke simpatiskos sagytes prie profiu jau priprantam, bet zinom, kaip svarbu perskaityti savo pirmuju darbeliu komentarus
pasirodysiu ne per seniausia nunerta vielutine sagę
QUOTE(aliete @ 2009 06 05, 16:45) pasirodysiu ne per seniausia nunerta vielutine sagę Sagytė-SUPER
aliete, labai gražu
Noriu paklausti,kur Vilniuje pigiausiai galima isigyti auskariukam metalines
pakabinamas detales/kazkaip nemoku apibudinti/
labas rytas
štai mano elegantiška dama: QUOTE(Avijacija @ 2009 06 04, 13:49) kaip visada labai super QUOTE(Giagute @ 2009 06 06, 08:56) labai gražutė ir šita
giagute super sage tavo man labai patiko
QUOTE(Giagute @ 2009 06 06, 09:56) labas rytas štai mano elegantiška dama:
Indraa-, urupeja2, Moske - smagu, kad patiko
Sveikutės,
gal galite pasakyti ką darau ne taip. Siuvinėju sagę nuo vidurio karoliukais (neklijuoju kabašono per vidurį) ir man jinai tokia išgaubta gaunasi. Kaip padaryti, kad ji būtu plokščia? Galvoju gal per stipriai įtempiu siūlą, bet jei neįtemsiu jie bus palaidi. Nuotraukos negaliu įkelti, nes sugedęs fotoaparatas.
laba.
kozete gal tu per arti siuvi viena karoliuku eile prie kitos karoliuku eiles.
Kozete,gal pagrindas ant kurio siuvinėji per plonas-tai ir taraukia,gaubia(ant odos tai neturėtu gaubti)
cia mano sages internete , parduodu, jei kas susidomejot ar turit klausymu rasykit ir dar duodu savo e.pasta akinome@one.lt
Kad ne šitoj temoj pardavimais reikia užsiimti..
QUOTE(akinome @ 2009 06 08, 14:24) cia mano sages , parduodu, jei kas susidomejot ar turit klausymu rasykit ir dar duodu savo e.pasta
Sveikos mergaiciukes, netycia uzklydau i jusu temeles, labai patiko visi darbeliai.
Susizavejau ir nusprendziau jog pati noriu apsigaminti sau sage. Man labai patiko nertos is vielutes ir karoliuku sages, tiesiog norejau pasiteirauti, gal galit pasakyt kaip uzsegima pritvirtint? labai aciu uz pagalba QUOTE(snieguoliuke @ 2009 06 11, 13:26) Sveikos mergaiciukes, netycia uzklydau i jusu temeles, labai patiko visi darbeliai. Susizavejau ir nusprendziau jog pati noriu apsigaminti sau sage. Man labai patiko nertos is vielutes ir karoliuku sages, tiesiog norejau pasiteirauti, gal galit pasakyt kaip uzsegima pritvirtint? labai aciu uz pagalba sveikute, as tvirtinu su ta pacia vielute, po 3 dvigubas vielutes juosteles i kiekviena skylute ir stipriai itempus apviniuoju i visas puses nugareleje sekmes
snieguoliuke,aš taip pat su ta pačia vielute užsegimą prikabinu,dar buna kitokie užsegimai,kai pats segtukas jau pritvirtintas prie apvalaus metalinio pagrindo ir yra liežuvėliai,tai tada tik tuos liežuvėlius į nerinį užlenki ir viskas
supratau, aciu labai
Sho.Igneta, kaip man oniksas patinka
čia mano mergina su plunksna:
Giagute
Sho.Igneta, Giagute, darbeliai nuostabūs
|