Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mamos būnančios namuose su 3 vaikais
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Gausi mūsų šeimynėlė...
Pages: 1, 2, 3
DiJuKe*
O siaip tai einu sportuoti, labai padeda issikrauti ir soku karta i savaite, turbut be siu dalyku visai butu sunku
Wild Pearl
QUOTE(Egle75 @ 2010 03 31, 14:48)

O del trecio, as apskritai niekada tam nebuciau pasiryzusi, kazkas pasiryzo uz mane smile.gif , nors visada sakiau, "na jau man nebus netyciuku", bet niekada nesakyk niekada  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Identiska situacija i mano lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Adele
4u.gif o kaip jus pavyzdziui nuvaziuojat nusipirkt sau kazka - drabuziu ar siaip. Ar keliaujat su visais vaikais, pavyzdziui i turgu, ar kazkas pasaugo vaikus.Mums tai labai sunku buna, kai reikia nuvaziuot kazka nusipirkt, gerai jei miega, o jei nemiega mazieji, tai bunam slapi po tokios keliones....
Vasariss
Mano mama pastoviai sėdi namuose su 3 vaikais, tik gerai, kad mes jau dideli smile.gif bet problemų yra daug, aišku su manimi mažiausiai biggrin.gif
Wild Pearl
QUOTE(Adele @ 2010 04 15, 15:50)
4u.gif o kaip jus pavyzdziui nuvaziuojat nusipirkt sau kazka - drabuziu ar siaip. Ar keliaujat su visais vaikais, pavyzdziui i turgu, ar kazkas pasaugo vaikus.Mums tai labai sunku buna, kai reikia nuvaziuot kazka nusipirkt, gerai jei miega, o jei nemiega mazieji, tai bunam slapi po tokios keliones....
*

mergytes dazniausiai(nors tas daznumas laaaabai retai buna biggrin.gif )mes paliekame pas senelius,o maziuka pasiemam su savimi (nes dar maitinu pati ir nelaiu labai ilgam istrukti kur nors).ir mergaites del to nepyksta,jom labai patinka pas senelius .tik tokiu budu,vaziuojame i turgu.o jei nepavyksta tai i parduotuve keliaujame visi penkiese tongue.gif biggrin.gif aisku gryztam laaabai pavarge bet ka padarysi,tenka kazkaip sunktis
smilyte
sveikutes smile.gif dukrytei 8,o suneliam 6 ir 4.buna visko ir ta rutina uzknisa,namus tvarkai,valgyt taisai...dziaugiuosi, kad galiu namie buti su vaikais,nereikia ryte skubeti i darba,vakare po jo nusikalusiai atlikti tuos pacius namu ruosos darbus per 2 val :Dturiu laiko ir sau ir vaikuciams ir vyrui ax.gif
kukcius
QUOTE(smilyte @ 2010 05 04, 13:48)
sveikutes smile.gif dukrytei 8,o suneliam 6 ir 4.buna visko ir ta rutina uzknisa,namus tvarkai,valgyt taisai...dziaugiuosi, kad galiu namie buti su vaikais,nereikia ryte skubeti i darba,vakare po jo nusikalusiai atlikti tuos pacius namu ruosos darbus per 2 val :Dturiu laiko ir sau ir vaikuciams ir vyrui ax.gif
*

Sveikutės, kol man negimė trečias vaikas, tol nelabai įsivaizdavau, ką reiškia tris auginti blink.gif , o ypač pametinukas, kai vieną padedi, kitas jau rėkia blink.gif blink.gif blink.gif . Aišku, visus vargus atperka vaikų šypsenos, bet kartais taip nusivarai nuo kojų, kad nieko nebenori... doh.gif .
Ir kažkaip pagalvoji apie moters-mamos vietą mūsų visuomenėje... ai ką čia kalbėti. dabar moteris auginanti vaikus yra nusikaltėlė, nes atima duoną iš pensininkų ir mokesčių mokėtojų.... kažkaip pas mus Lietuvėlėj viskas iškreipiama...
Aš tai medalius daugiavaikėms šeimoms duočiau ir dar išmokas mokėčiau, kad tik mamos tuos vaikus ramiai augintu bent jau iki kokių 7 m.
country girl
as tai dar pilnai neisijauciau i triju vaiku mamos vaidmeni, nes treciam dar tik 3 sav.
kol kas sirdi ir galvoje tikras jausmu samysis -nerimas, baime, dziaugsmas, panika, laime...
abu vyresnieji vaikai su manimi namuose, niekur neleidziu nes vyresnis labai alergiskas, o viduriniojo siaip gaila verysad.gif
lengva nera (kaip mano mama sako jau niekada ir nebus), prie visu vargu dar ir pogimdivyne depresija kankina doh.gif bet dabar geriu vaistus, tikiuosi greitai susitvarkys. svarbiausia, kad mano emocine bukle stabilizuotusi, visa kita kaip nors...
Wild Pearl
QUOTE(country girl @ 2010 05 12, 16:11)
as tai dar pilnai neisijauciau i triju vaiku mamos vaidmeni, nes treciam dar tik 3 sav.
kol kas sirdi ir galvoje tikras jausmu samysis -nerimas,  baime, dziaugsmas, panika, laime...
abu vyresnieji vaikai su manimi namuose, niekur neleidziu nes vyresnis labai alergiskas, o viduriniojo siaip gaila verysad.gif
lengva nera (kaip mano mama sako jau niekada ir nebus), prie visu vargu dar ir pogimdivyne depresija kankina  doh.gif  bet dabar geriu vaistus, tikiuosi greitai susitvarkys. svarbiausia, kad mano emocine bukle stabilizuotusi, visa kita kaip nors...
*

Vaje ziuriu musu vaikuciu amzius laaaaaabai panasus mirksiukas.gif buna ir man dienu begalo sunkiu,tikrai atrodo kaip visur speti ir jaustis dar "moterim" ne tik mama vaikams bet ir kitiems neapsileisti g.gif ?Likykimes mamytes,vaikuciai pirmais metais sunku,o paskui bus daug lengviau mirksiukas.gif
mice123
As kadangi nedirbu turiu 3 vaikus tai ir bunu su jais. Nors mano vyresniems tai jau 14 ir 15 metu tai su jais rupesciu nera tik vat su maZyle daugiau darbo nes jai 7. Na o po keliu menesiu bus ir ketvirtas su penktu vaikai tau bus daugiau problemu biggrin.gif
DiJuKe*
Mes tai vaziuojam po viena i parduotuve, nes visai seimai vaziuoti, tai butu tolygu savizuybei smile.gif
As apskritai kai vyras grizta, kartais sedu uz vairo ir vaziuoju i niekur, suku ratus aplink vilniu, netaupu, bet taip sveika psichikai smile.gif
Dar daug ka perku internetu, net maista i namus atveza, tai labai palengvina buiti.
Nezinau kaip bus, kai iseisiu dirbti ir reiks visus isvezioti po darzelius ir mokyklas
Wild Pearl
QUOTE(mice123 @ 2010 05 24, 13:47)
As kadangi nedirbu turiu 3 vaikus tai ir bunu su jais. Nors mano vyresniems tai jau 14 ir 15 metu tai su jais rupesciu nera tik vat su maZyle daugiau darbo nes jai 7. Na o po keliu menesiu bus ir ketvirtas su penktu vaikai tau bus daugiau problemu biggrin.gif
*

Va čia tai šaunuolė mamytė bigsmile.gif biggrin.gif Kai turime va tokiu(akivaizdžių) pavyzdžių tai mūsų vargas atrodo toks nedidelis blush2.gif biggrin.gif
supermama3
Pas mane irgi 3 vaikuciai. Sunus 9 m. dukra 4m., sunus 2 m. Jei tik jie graziai sutartu, butu nuostabu, bet deja daziausiai vyksta tarp vyriausiojo ir dukros konfliktai, o tada jau ir mano balsas pakyla, nervai nelaiko. Anksciau tokia rami buvau, o dabar matau, kad nesivaldau daznai. Gaila, kad taip yra.

Stengiuosi prasiblaskyti, lankau chora, sokius po 1 karta per savaite. Vaikus paliekui teciui. Tikrai padeda, nes jei netureciau savo idomiu uzsiemimu, tai tikrai jausciausi issunkta kaip kempine. O ten pasikraunu jegu ir griztu namo issisiepusi. Bet deja, po kokios valandeles, vel pradeda nervai kilti smile.gif))

Kaip drausminate vaikus? Ar ka draudziate? Pasmus tai neziuresi teliko, nezaisi kompiuteriu, bet vis tiek nalabai padeda. Buna tik papildoma isterija, kad negaus situ megstamu dalyku, o elgesys vis tiek lieka toks pat.
Graziuoju kalbames daznai, bet nematau rezultato nei graziuoju nei piktuoju. smile.gif
DiJuKe*
QUOTE(supermama3 @ 2010 10 14, 11:16)
Pas mane irgi 3 vaikuciai. Sunus 9 m. dukra 4m., sunus 2 m. Jei tik jie graziai sutartu, butu nuostabu, bet deja daziausiai vyksta tarp vyriausiojo ir dukros konfliktai, o tada jau ir mano balsas pakyla, nervai nelaiko. Anksciau tokia rami buvau, o dabar matau, kad nesivaldau daznai. Gaila, kad taip yra.

Stengiuosi prasiblaskyti, lankau chora, sokius po 1 karta per savaite. Vaikus paliekui teciui. Tikrai padeda, nes jei netureciau savo idomiu uzsiemimu, tai tikrai jausciausi issunkta kaip kempine. O ten pasikraunu jegu ir griztu namo issisiepusi. Bet deja, po kokios valandeles, vel pradeda nervai kilti smile.gif))

Kaip drausminate vaikus? Ar ka draudziate? Pasmus tai neziuresi teliko, nezaisi kompiuteriu, bet vis tiek nalabai padeda. Buna tik papildoma isterija, kad negaus situ megstamu dalyku, o elgesys vis tiek lieka toks pat.
Graziuoju kalbames daznai, bet nematau rezultato nei graziuoju nei piktuoju. smile.gif
*

Vaje kaip suprantu, man nervai irgi nelaiko, ypac kai mazieji susimusa, susistumdo,
skaitau ir galvoju, kad apie mane, man labai greit nervai ima nelaikyti, o vaiku elgesys nesikeicia, beje vienas dalykas kiek veikia, kai imu verkti, tai tada suklusta, beje kartais tuo pamanipukiuoju
Wild Pearl
QUOTE(supermama3 @ 2010 10 14, 11:16)

*

Dęl kantrybės pilnai ir aš sutinku, ankščiau ir aš tyliai ramiai mėgau spręsti problėmas,nešaukdavau o su trim pastebėjau kad jau ir balsą karts nuo karto pakeliu unsure.gif O dabar kai namie trys vaikai,(nedidelio skirtumo) tikrai būna momentu kaip tik bėgti į mišką ar šiaip tik kuo toliau namų ir "išsikrauti energija sukaupta per virsu neigiama ar šiaip atsiriboti nuo kasdienio gyvenimo namu sienose " new_russian.gif pomidorai2.gif bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif Nes kitaip būna laaaabai sunku...Neisivaizduoju kaip bus kai vaikai užaugs,bet noriu būti optimistė kad bus viskas gerai biggrin.gif Štai tokiu momentu "kartais" ir man nutinka doh.gif blush2.gif
vaižgantė
Dirbu namie. Auginu tris vaikus- 15.5, 13.5, 7.5 m.
Viskas puiku. Smagu, kai jau vaikai dideli, nebereikia visur už rankutės vedžioti. Ir kantrybės daug nebereikia.
3Gmama
Viskas puiku. Smagu, kai jau vaikai dideli, nebereikia visur už rankutės vedžioti. Ir kantrybės daug nebereikia.

Va va, tikiu, kad smagu, kai vaikai jau dideli blush2.gif O va pas mane jie 8 m, 6,5 m ir 1,2 m. Tai kantrybes kartais laaaaaaaaabai daug reikia smile.gif Ir ne tik kantrybes, bet dar ir sveikatos sakyciau blush2.gif
DiJuKe*
QUOTE(3Gmama @ 2010 10 25, 11:08)

Va va, tikiu, kad smagu, kai vaikai jau dideli  blush2.gif  O va pas mane jie 8 m, 6,5 m ir 1,2 m. Tai kantrybes kartais laaaaaaaaabai daug reikia  smile.gif  Ir ne tik kantrybes, bet dar ir sveikatos  sakyciau blush2.gif
*

Vat vat kad sveikatos reikia
vaižgantė
QUOTE(3Gmama @ 2010 10 25, 10:08)

Va va, tikiu, kad smagu, kai vaikai jau dideli  blush2.gif  O va pas mane jie 8 m, 6,5 m ir 1,2 m. Tai kantrybes kartais laaaaaaaaabai daug reikia  smile.gif  Ir ne tik kantrybes, bet dar ir sveikatos  sakyciau blush2.gif
*

Jie iš karto dideli gi nepasidarė mirksiukas.gif
Kaip užtenka sveikatos toms, kurios 16-a vaikų užaugina?
DiJuKe*
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 25, 12:39)
Jie iš karto dideli gi nepasidarė  mirksiukas.gif
Kaip užtenka sveikatos toms, kurios 16-a vaikų užaugina?
*

O kas sake, kas uztenka. na o toliau apie 16 palikim ramybej,
vaižgantė
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 25, 12:21)
O kas sake, kas uztenka. na o toliau apie 16 palikim ramybej,
*

Neseniai per TV rodė 16 vaikų užauginusią mamą- žydinti, graži moteris.
3Gmama
Nu tai turbut, kad jau uzaugino, tai todel ir zydi ax.gif lotuliukas.gif

Juokauju, mane, kas mato irgi sako, kad as zydziu blush2.gif Na bet tikrai kartais nuo begimo kojas dienos pabaigoj vos pavilkt eina tongue.gif O siaip tai nesisikundziu, i nieka neismainyciau tu dienu kol galiu visa laika buti su vaikais, matyti visas ju isdaigas, stebeti kaip ka naujo ismoksta, juk puikiai suprantu, kad ir pas mane jie uzaugs ir ateis laikas kai net ir ilgetis imsi to lekimo paskui juos mazus wub.gif
vaižgantė
Kai pasižiūriu į save veidrodyje, dažnai pagalvoju, kad man vaikus turbūt gandras atnešė, nes visai nesu panaši į daugiavaikę mamą. O ir visi sunkumai jau pasimiršo...
DiJuKe*
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 25, 18:28)
Kai pasižiūriu į save veidrodyje, dažnai pagalvoju, kad man vaikus turbūt gandras atnešė, nes visai nesu panaši į daugiavaikę mamą. O ir visi sunkumai jau pasimiršo...
*

lotuliukas.gif
bonita28
sveikutes,
visada svajojau turet didele seima, nes pati esu vienturte. Taip ir nutiko-turiu tris savo princeses 12 m., 4,5 m. ir 1 menesio. Kartais buna, kad stogas pradeda vaziuot nes dickes pastoviai pesasi, nenori tvarkytis. O kartais kai viskas buna sutvarkyta ir namai pakvimpa musu paciu iskeptu pyragu tai suprantu, kad man buti namie su savo vaikais yra didziausias dziaugsmas.
Kai augo pirmoji dukra tai mokiausi, dirbau ir daug ka praleidau. Matyti kaip vaikas pirma kart nusisypso, pradeda kalbet, pirma karta mokykleleje surengia koncerta man yra svarbiausia. manu ir senatveje sie prisiminimai bus daug brangesni nei prisiminti kaip sedejai darbe apsivertus popieriais. Nors turiu gera specialybe, bet turbut is priginties esu namu seimininke ax.gif
vaižgantė
Ir aš daug ką praleidau, augindama pirmus du vaikus. Dukrai pasisekė.
DiJuKe*
Vat dabar sedziu tiesiogine ta zodzio prasme, visi 3 serga verysad.gif
vaižgantė
Maniškiai visi trys atostogauja.
DiJuKe*
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 28, 10:54)
Maniškiai visi trys atostogauja.
*

3 atostogaujantys ko gero geriau nei 3 vemiantys
vaižgantė
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 10 28, 10:44)
3 atostogaujantys ko gero geriau nei 3 vemiantys
*

Na, čia nėra ką lyginti...Man patinka, kai vaikai namie, kai nereikia anksti keltis, daryti jiems pusryčių ir išleisti į mokyklą smile.gif
Attene
Daugiau optimizmo mamytes...visoms nelengva,bet tikrai su viskuo galima susitvarkyti mirksiukas.gif
vaižgantė
QUOTE(Betty @ 2010 11 02, 11:20)
Daugiau optimizmo mamytes...visoms nelengva,bet tikrai su viskuo galima susitvarkyti mirksiukas.gif
*

Man optimizmo netrūksta.
Attene
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 02, 12:26)
Man optimizmo netrūksta.
*

Labai dziugu,as irgi optimiste ir labai dziaugiuosi kad turiu galimybe pati auginti vaikus...nes zinau kad veliau buciau labai apgailestavus kad nepamaciau pirmo zingsnelio,ar neisgirdau pirmo zodelio wub.gif
Bet pastebejau dar viena dalyka augindama vaikus, kuo daugiau visokiu rupesciu ir darbu ,tuo geriau sugebi su jais visais susidoroti,o kuo daugiau laisvo laiko,tuo labiau atrodo kad jo truksta ir nieko nesuspeji.....
šeima iš 5
QUOTE(bonita28 @ 2010 10 26, 18:28)
sveikutes,
visada svajojau turet didele seima, nes pati esu vienturte. Taip ir nutiko-turiu tris savo princeses 12 m., 4,5 m. ir 1 menesio. Kartais buna, kad stogas pradeda vaziuot nes dickes pastoviai pesasi, nenori tvarkytis. O kartais kai viskas buna sutvarkyta ir namai pakvimpa musu paciu iskeptu pyragu tai suprantu, kad man buti namie su savo vaikais yra didziausias dziaugsmas.
Kai augo pirmoji dukra tai mokiausi, dirbau ir daug ka praleidau. Matyti kaip vaikas pirma kart nusisypso, pradeda kalbet, pirma karta mokykleleje surengia koncerta man yra svarbiausia. manu ir senatveje sie prisiminimai bus daug brangesni nei prisiminti kaip sedejai darbe apsivertus popieriais. Nors turiu gera specialybe, bet turbut is priginties esu namu seimininke ax.gif
*

Smagu matyt tris dukrytes auginanciu mamu pamastymus, o kada berniukas bus?
vaižgantė
QUOTE(seima is 5 @ 2010 11 05, 10:37)
Smagu matyt tris dukrytes auginanciu mamu pamastymus, o kada berniukas bus?
*

O argi jis būtinas? Mielai auginčiau tris dukras biggrin.gif
šeima iš 5
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 05, 14:10)
O argi jis būtinas? Mielai auginčiau tris dukras biggrin.gif
*

Cia kaip paziurejus g.gif , idomu butu patirti, ka reiskia auginti berniuka, nes mano visos 3 mergaites labai gerietes ax.gif . Be to ir poreikiai berniuku siek tiek skiriasi- idomi patirtis ...
As apie tai ar jis butinas ir nekalbu, tiesiog noriu paklaust mamytes nuomones... bigsmile.gif
vaižgantė
QUOTE(seima is 5 @ 2010 11 05, 22:50)
Cia kaip paziurejus  g.gif , idomu butu patirti, ka reiskia auginti berniuka, nes mano visos 3 mergaites labai gerietes ax.gif . Be to ir poreikiai berniuku siek tiek skiriasi- idomi patirtis ...
As apie tai ar jis butinas ir nekalbu, tiesiog noriu paklaust mamytes nuomones... bigsmile.gif
*

Mums ta gerietė tik iš trečio karto ir pavyko smile.gif Mergaites auginti yra kur kas įdomiau nei berniukus ax.gif
bbgute
Sveikutes,
Mergaites auginti daug lengviau. smile.gif
Mano didžiajai-6m, sūnui -1,5m, dukrai- beveik 2mėn. Mano mažylė naktį nesikelia valgyt jau savaitė, na o sūnus, gal kokias 5 naktis per pusantrų metų ramiai yra miegojęs. Lepus tas mūsų bernas. Keista, tačiau daug tvarkingesnis, daugiau atsakomybės turi nes mano didžkė.
Baltai pavydžiu kas turi tris dukras. smile.gif
DiJuKe*
O as manau, kad nuo lyties nepriklauso, mano dukra gana sunkaus charakterio ir visada taip buvo, o va vidurinis vaikinas tai gerietis, ramietis, tvarkingas, o va mazasis panasu, kad i sese, tik dar didesnis vijurkas nei ji. Manau vaikas atsinesa tam tikra charakteri,nepriklasomai nuo lyties
estrelij@
sveikos.as ir balandi busiu 3 vaiku mama.istikro labai bijau,vaikelio tevo neturim,paliko jis mus,ir vaikai jam nerupi visai.
norejau paklausti,kaip poziuris aplinkiniu i tai kad daug vaiku yra?nes mane tai baigia uzpauti,kad drisau gimdyti trecia,o dar vyras paliko tai isvis.
bbbituteee
QUOTE(vaižgantė @ 2010 10 28, 16:26)
Na, čia nėra ką lyginti...Man patinka, kai vaikai namie, kai nereikia anksti keltis, daryti jiems pusryčių ir išleisti į mokyklą smile.gif
*

Jo man ir tas labai patinka, bet anksciau ar veliau vistiek reikia keltis, ir pirmas zingsnis ilipau i jogurta, antras zingsnis , paspiriu naktipuodi , kuris net i saliona atkeleves doh.gif , tada jau puolu i vaiku kambary, kad eitu bardaku tvarkytis, bet pavirstu ant rubu isverstu is spintos, o toliau visa diena nieko geresnio,o tada ir galvoju, nu kodel nevedziau i darzeli doh.gif , laimei ne daznai tokiu dienu buna , bet buna buna , ir paskui vakare jauti, kad gerkle kazko uzkimus, bet dziaugies, kad va galiu prisest kavos atsigert , nes namuose ramybe thumbup.gif , tik pries tai dar einu kelniu persimaut, nes sesdama kavos gert isedu i kanors doh.gif . Na gerai bent tiek, kad jau pripratus esu, ir jei butu kazkas kitaip kogero pagalvociau, kad ne savo namuose pabudau biggrin.gif Bet nieko, vaikai ir yra vaikai, uzaugs, ir visa tai liks tik smagus prisiminimas, kuriuos galesiu papasakot jiem biggrin.gif svarbu, kad sveiki butu, o visa kita jau kaip nors. cool.gif
vaižgantė
QUOTE(bbbituteee @ 2010 12 13, 00:06)
Jo man ir tas labai patinka, bet  anksciau ar veliau vistiek reikia keltis, ir pirmas zingsnis ilipau i  jogurta, antras zingsnis , paspiriu naktipuodi  , kuris net i saliona atkeleves  doh.gif ,  tada jau puolu i vaiku kambary, kad eitu  bardaku tvarkytis, bet pavirstu ant rubu isverstu is spintos, o toliau visa diena nieko  geresnio,o tada  ir galvoju, nu kodel nevedziau i darzeli  doh.gif , laimei ne daznai  tokiu dienu buna , bet buna buna , ir paskui vakare jauti, kad  gerkle kazko uzkimus, bet dziaugies, kad  va galiu prisest kavos atsigert , nes namuose ramybe  thumbup.gif , tik pries tai dar einu kelniu persimaut, nes sesdama kavos gert isedu i kanors  doh.gif . Na  gerai bent tiek, kad jau pripratus esu, ir  jei butu kazkas kitaip kogero pagalvociau, kad  ne savo namuose pabudau  biggrin.gif Bet nieko, vaikai ir yra vaikai, uzaugs, ir visa tai liks tik  smagus prisiminimas, kuriuos galesiu papasakot jiem  biggrin.gif  svarbu, kad sveiki butu, o visa kita  jau kaip nors. cool.gif
*

Kažkaip nepamenu tokių rūpesčių g.gif
raganele
pas mane irgi krūvelė mažiukų namie - 5, 3 ir 1 metukai. Dažniausiai visi namie su manim, nes darže suserga vis didieji, o ir šiaip gaila ten vežt, nes gyvenam priemiestyje, o darželis mieste, čia geriau, patogiau, kaip kažkas rašė - anksti keltis nereikia biggrin.gif ir šiaip nemėgstu darželio.
Man patinka namie, tik kartais pagalbos norisi močiutiškos smile.gif gaila kad mama tolokai gyvena. Dabar vaikai kaulija į darželį, nes nori karnavaluose dalyvauti, jau mėnuo kaip visi namie, nenoriu paleist, kad vėl nesusirgtų šventėms... Eisim geriau meduolių kepti tongue.gif
Pirmajam sukakus metukus buvau išėjusi dirbti, turiu gerą specialybę, bet buvo blogai - pavydėjau auklei ir graužiausi, kad sūnelio nematau... Po to pusmečio darbo daugiau nedirbau ir kas baisiausia - jokio noro neturiu doh.gif
Parėjo iš sniegų mažiai, einam arbatintis smile.gif
Aliaka
QUOTE(estrelij@ @ 2010 12 11, 19:22)
sveikos.as ir balandi busiu 3 vaiku mama.istikro labai bijau,vaikelio tevo neturim,paliko jis mus,ir vaikai jam nerupi visai.
norejau paklausti,kaip poziuris aplinkiniu i tai kad daug vaiku yra?nes mane tai baigia uzpauti,kad drisau gimdyti trecia,o dar vyras paliko tai isvis.
*

Viskas gerai su tais aplinkiniais, arba reikai maziau demesi kreipti 4u.gif Ir vaikelius uzsiauginsi, tik tegul tevas nepamirsta kad juos turi... Neleisk issisukti nuo privalomos paramos tavo vaikams schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2010 11 06, 12:04)
Mums ta gerietė tik iš trečio karto ir pavyko smile.gif Mergaites auginti yra kur kas įdomiau nei berniukus  ax.gif
*

Mums irgi is trecio lotuliukas.gif Bet idomu buvo su visais:) Su pirmu, nes viskas nauja ir nezinoma, su antru, nes viskas kitaip, nei su pirmu ir su trecia, nes mergaite lotuliukas.gif
Blueta
QUOTE(bbgute @ 2010 11 12, 17:04)
Mergaites auginti daug lengviau. smile.gif

Keista, tačiau daug tvarkingesnis, daugiau atsakomybės turi nes mano didžkė.

Baltai pavydžiu kas turi tris dukras. smile.gif
*

Cia gal nuo asmenybes priklauso.O ne nuo lyties.

Ta pati galeciau pasakyti apie musu sunu.Labai tvarkingas.

prasom pavydekit biggrin.gif
Bonifacija
QUOTE(Blueta @ 2010 12 17, 23:37)
Cia gal nuo asmenybes priklauso.O ne nuo lyties.

Ta pati galeciau pasakyti apie musu sunu.Labai tvarkingas.

prasom pavydekit  biggrin.gif
*

pritariu. Mano berniukas tvarkingesnis nei mergaite.
Borderline
klausykit moterys kaip jus taip sugebat su 2, 3 vaikais namie tvarkytis - as pabunu su savo serganciu 5 m.suneliu 3 d. namie ir vakarais jauciuos kaip issunkta ir jau galvoju kada pasveiks, kada i darzeli jau gales eiti, nes sakes kaip su juo uzsiimt reik - ir pasakas skaityt, ir piesti, ir klijuoti, ir pyragus kepti, ir lego zaisti, ir taip visas 12 valandu, na isskyrus tuos laiko tarpus kai leidziu ziureti TV, tai jau td mano laikas - galiu bent vonia isplauti ar kazka isvirti, o siaip - eina paskui mane isikibes, sako, mama, tu mano princese, buk mano zmona ir t.t. biggrin.gif

tai sakau gal man jau antra nes jis jau praso? gal bus tada su kuo zaisti, nereikes paskui mane sekioti i sijona isikibus tikraja to zodzio prasme?
vaižgantė
QUOTE(Borderline @ 2010 12 18, 02:36)
klausykit moterys kaip jus taip sugebat su 2, 3 vaikais namie tvarkytis - as pabunu su savo serganciu 5 m.suneliu 3 d. namie ir vakarais jauciuos kaip issunkta ir jau galvoju kada pasveiks, kada i darzeli jau gales eiti, nes sakes kaip su juo uzsiimt reik - ir pasakas skaityt, ir piesti, ir klijuoti, ir pyragus kepti, ir lego zaisti, ir taip visas 12 valandu, na isskyrus tuos laiko tarpus kai leidziu ziureti TV, tai jau td mano laikas - galiu bent vonia isplauti  ar kazka isvirti, o siaip - eina paskui mane isikibes, sako, mama, tu mano princese, buk mano zmona ir t.t. biggrin.gif

tai sakau gal man jau antra nes jis jau praso? gal bus tada su kuo zaisti, nereikes paskui mane sekioti i sijona isikibus tikraja to zodzio prasme?
*

Na, su leliuku jis negalės žaisti, atsiras kitokių problemų biggrin.gif
Visuomet sakau, kad tris vaikus auginti yra lengviau nei vieną, nes jie supranta, kad mama yra viena ir ją reikia draugiškai dalintis 4u.gif
Blueta
QUOTE(Borderline @ 2010 12 18, 02:36)
klausykit moterys kaip jus taip sugebat su 2, 3 vaikais namie tvarkytis - as pabunu su savo serganciu 5 m.suneliu 3 d. namie ir vakarais jauciuos kaip issunkta ir jau galvoju kada pasveiks,

Niekas nesako,kad vaikus auginti labai lengva biggrin.gif
o jau,kai serga,tai ypatingai issunkta jauciuosi.

QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 18, 11:35)

Visuomet sakau, kad tris vaikus auginti yra lengviau nei vieną, nes jie supranta, kad mama yra viena ir ją reikia draugiškai dalintis  4u.gif
*

Net nezinau.....as manyciau,kad nuo tarpu tarp vaiku labai priklauso.
Mano supratimu,tikrai nelengva auginti 3 vaikus su kokiu 2 metu skirtumu unsure.gif

Nors negaliu zinot,tarp mano visu vaiku maziausiai 5 metu skirtumas.
Aliaka
QUOTE(Blueta @ 2010 12 18, 12:48)
Niekas nesako,kad vaikus auginti labai lengva  biggrin.gif
o jau,kai serga,tai ypatingai issunkta jauciuosi.
Net nezinau.....as manyciau,kad nuo tarpu tarp vaiku labai priklauso.
Mano supratimu,tikrai nelengva auginti 3 vaikus su kokiu 2 metu skirtumu  unsure.gif

Nors negaliu zinot,tarp mano visu vaiku maziausiai 5 metu skirtumas.
*

Tarpas tarp vaiku gana svarbus. Vat mano trylikametis jau daugiau pagalbininkas su mazaja, nei pestukas lotuliukas.gif Tik kad ta paauglyste doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.