Atsiliepkite mamos auginančios, t. y. visą laiką būnančios namuose su 3 vaikais. Kaip tvarkotės?Ar yra tokių? Mano merginoms 2, ir 5 metai, berniukui - 2, 5 mėn.
Atsiliepkite mamos auginančios, t. y. visą laiką būnančios namuose su 3 vaikais. Kaip tvarkotės?Ar yra tokių? Mano merginoms 2, ir 5 metai, berniukui - 2, 5 mėn.
Niu, as..o ka..
na ir as namiseda, su visais vaikuciais,,,,,kaip vilke minejo, kartais buna labai sunku,,,,bet kartais tos mazos sypsenytes nuveja visus nuovargius ir stresus
daug sunkiau buvo, kai vienam buvo 11 men o kitas tik gimes, ir niekas nepadejo..tada tai nezinau, kaip neisprotejau.
Padet nera kam....o kam ta aukle, neisivaizduoju, ka cia ji veiktu, jei ir butu. Negi sakysi - pakeisk pampersa, ipilk sriubos...
Nu, aukle darys tai, uz ka jai pinigus mokesit..jei pasakysi, keiskpampersus, tai ir keis..jei yra galimybe samdyt, tai kodel gi ne, bent kart per savaite..man tai jos nereikia..
Aš kol kas su dviem, rudenį būsiu jau su trim
sveikutes , dar atrodo visai neseniai ,buvau namuose su visu sesetu ,bet trys vyresneliai jau uzaugo,isskrido is namu kaip pauksteliai,liko mano dar trys pagrandukai ,o jauciuosi taip lyg tai butu mano pirmieji vaikai .Gal sakau nuo to vaiku gausumo jau nuprotejau ? gal stogas man ciuztelejo ?bet tai dar ne viskas ,kai sueina mano vyresneliai su mano anukais ........... :super ,nors jauciuosi dazniausiai :hm , bet savo vaikams stengiuosi parodyti savo fizionomija tooookia , :super QUOTE(lslinuska @ 2009 06 10, 14:07) sveikutes , dar atrodo visai neseniai ,buvau namuose su visu sesetu ,bet trys vyresneliai jau uzaugo,isskrido is namu kaip pauksteliai,liko mano dar trys pagrandukai ,o jauciuosi taip lyg tai butu mano pirmieji vaikai .Gal sakau nuo to vaiku gausumo jau nuprotejau ? gal stogas man ciuztelejo ?bet tai dar ne viskas ,kai sueina mano vyresneliai su mano anukais ........... bet savo vaikams stengiuosi parodyti savo fizionomija tooookia , kasko mazokai vaiku anketoj uzrasius QUOTE(Adele @ 2009 06 02, 08:56) Atsiliepkite mamos auginančios, t. y. visą laiką būnančios namuose su 3 vaikais. Kaip tvarkotės?Ar yra tokių? Mano merginoms 2, ir 5 metai, berniukui - 2, 5 mėn. Na sveikos daugiavaikes. Ir as prisijungiu. Turim tris (6,5; 3; 1,5), dar du vyro uzauginom, bet tiems jau virs 20. Taigi, dabar bunu su trimis namuose, kadangi vasara vyresneles i darza neleidziu. Galiu atsakingai pareiksti, kad i darba eiti butu lengviau, nes pas mane namie tikras beprotynas. Aukles nesamdau, faktiskai niekas nepadeda. Labai sunku ir namu uki ir vaikus apeit. Su kiekvienu savos problemos, teisybe pasakius, gyvenimo dziaugsmo ir pilnatves nelabai jauciu. Gal patars kas, ka nors protingo?
Labos
Oij gera tema radau Mano vaikai nurodyti sone (5, 3, ir 11 men). Dabar dickiai darzelyje, tai maze mane kontroliuoja Papasakosiu, kaip as tvarkausi. Maziausiai, pagal aplinkybes, daznai keiciama dislokacijos vieta, jei ateina zirzaliukas, tai buna pamyluojama, tada kazkuom sudominama, o ir bernu atrakcijos jai visai idomios O vat bernai tai kartais, bet tikrai labai retai, dirziuko uzsidirba (koki karta per menesi). O Siaip, tai nereikia leisti konfliktams isivaziuoti. O jei matau, kad kazkas dusioj vaikui negerai (piktas, susierzines), tai uzsidarau su juo atskiroj patalpoj ir pakalbu apie bet ka, pamyluoju, ir vaikas apsiramina, Dar dickis buna nubaudziamas pabuvimu atskiroje patalpoje vienam (maziui to padaryt negaliu, nes paskui ilgai ta patalpa tektu tvarkyti Aukle tiktu, jei liktu viena su vaikais. O jei priimti tik tamn, kad kartu butu su manimi, tai jau neeeeee. Bandziau, tikrai nesamone. Vistiek vaikai trinasi aplink mama, svetimas zmogus visus erzina
o 2 vaikai + suo tinka
o siaip noreciau dar ir trecios dukrytes
Aš irgi turiu tris. Dukrai 13, sūnui 8 o mažyliui rytoj bus tik 5 mėnesiai. Sukamės kaip voverės rate. Iš ryto anie du išeina į mokyklą, aš lieku su mažiuku ir iki pietų būna ramu o kai jau gržta iš mokyklos tai vakare neduok Dieve kiek pilna triukšmo.
sveikos jungiosi ir as prie jusu.turiu dukra kuriai greit bus 13 metu,sunui 8 metai ir maziukei bus 2 men.na kol nebuvo mazes tai tie du pasipesdavo,o kai yra trecia mergaite tai vyresni suaugo,nera kada pestis nes reik tai sese pasupt ,tai p aglostyt,tai pabuciuot,tai pamyluot....
o siaip vyresnele padeda,nors kartais atrodo kaip sako 10 aukliu vaikas be gavos.kaip einam gatve,ji pas mane auksta,tai visi pasiziuri ir turbut galvoja kurios cia vaikas
Priimkit ir mane
As namie su keturiais, jeee Man patinka Jei rimtai tai biskuti sunku, ale tvarkaus
Vakarine
Mano tai metu skirtumas labai mazas tarp vaiku, tai vyriasiam ne jo noru tenka buti dideliu ir protingu, nors jis dar tik 5 metu vaikas Na, bet blogiausia, kai bernai pradeda erzintis, gincytis, mustis
sveikos
ir as su trim bunu namie vsalaika ai dar turim suni ir auksines zuveles,kad butu linksmiau
Aš irgi vis galvoju, ar būtų įmanoma be auklės susitvarkyti su trim pametiniais vaikais, kai vyras ištisas dienas darbe
na pas mus skirtumas tarp vaiku yra ,tarp pirmo ir antros 1.4m,tarp antros ir trecios 1m11men.jeigu tokiu galia laikyt pametinukais,tai tikrai imanoma susitvarkyt be aukles.niekada tokios neturejau ir abejoju,kad kadanors turesiu
istikruju tai sunkiausiai gal pirma menesi po trecios gimimo buvo,kl viskas isivaziavo i vezes.o dabar tai viskas ok.jei reikia nueinam i parduotuve,i parka,ps gydytoja.dar ir vyrui valgyt speji padaryt,namus kazkiek apsikuopt.
Sveikutes,
Nu ir as auginu tris padauzeles namuose.Kartais sunku su jom susitvarkyti,bet va kai nera namuose tai taaaaaaip tuscia Mes turim temuke bendraminciuose ,jei kas norit uzsukit
Nu gi ir pas mane jau trijule. Kai buvo du vaikiukai tai sakiau: - kas gi cia per problemos auginti tris vaikus, o jei apie du tai ne kalbos negali buti, kad sunku, bet dabar suprantu, kad kaip ten bebutu faina ir linksma, bet... sunku. Vis gi pasijuto, kad ir daugiau darbo, ir judesio, ir maziau demesio vyresneliams. Na bet tikekimes, kad po kokiu metu vel visi tures mama po lygiai. GIMDYKIME IR DZIAUKIMES SAVO NEIKAINOJAMU TURTU
Sveikos
Sveikos, mamos,
Kokios jus saunuoles As turiu du sunus 6 ir 2,5, si menesi laukiam dukros... Va ir as jau uzuodziu sunkumo kvapa, bet man vyras sako, kaip bus faina, kada atsiras kudikis. Ir is ties faina...visa laika jauneji, kazka aktyviai veiki, neapkerpeji,ner kada tingeti, egoizmas mazeja...tikra gyvenimo mokykla. Mane Dievas labai per antra sunu treniruoja. Sunus labai uzsispyres, kiek isradingumo reikia, kad su juo sutarciau. Tuo paciu per ji ismokau "atiduoti savo meile". QUOTE(vakarine @ 2009 06 21, 22:48) QUOTE(acura_maniake @ 2009 06 23, 12:36) sveikos ir as su trim bunu namie vsalaika ai dar turim suni ir auksines zuveles,kad butu linksmiau na tavo naktinej dirba, o maniskis grysta tik penktadieniais, komandiruotes jam QUOTE(pievu_kamane @ 2009 06 23, 14:54) Aš irgi vis galvoju, ar būtų įmanoma be auklės susitvarkyti su trim pametiniais vaikais, kai vyras ištisas dienas darbe Imanoma ir be aukles ir be vyro, nes jei vyras isvyksta dirbti i kita miesta, o grizta tik savaigaliais juk zinai, kad privalai suktis viena. QUOTE(Adele @ 2009 06 02, 08:56) Atsiliepkite mamos auginančios, t. y. visą laiką būnančios namuose su 3 vaikais. Kaip tvarkotės?Ar yra tokių? Mano merginoms 2, ir 5 metai, berniukui - 2, 5 mėn. Sveikos Aš taip pat daugiavaikė Priimsit į savo būrį?
10 metų prabuvau su trim vaikais namuose
kai gimė trečiasis, sūnui buvo 4, o dukrai 3 metai vyras dirbo nuo 9 iki 7-8 vakaro padėti nebuvo kam, nes tėvai ir uošviai gyvena kituose miestuose vyriausią leidau į darželį tik prieš mokyklą pusei dienos tai, kai prisimenu, tai pametinukus buvo sunkiau auginti, negu, kad tada, kai atsirado trečias vaikelis mano dukrelė labai sirgdavo, kai pradėjo nuo 2mėnesių, tai tik kokių 4-5 metų iš ligų išsikapstėm dabar mažėliui jau 9 metai ir aš jau dirbu, bet visai nesigailiu, kad tiek ilgai buvau su savo vaikais namuose ir baigia visi sunkumai pasimiršti, o lieka tik tai, kas gera ir iš viso, atrodo, kad nė nebuvo tiek daug naktų nemiegotų, prie vaikų lovų prasėdėta jiems galvas beglostant
Sveikutes, mamos.
Atleiskit del off topic. Kvieciu apsilankyti ir palikti pedsaka mamyčių +/- 35, auginančių 2009 metų gimimo mažylius, skyrelyje QUOTE(sitis @ 2009 08 04, 15:53) 10 metų prabuvau su trim vaikais namuose kai gimė trečiasis, sūnui buvo 4, o dukrai 3 metai aš jau dirbu, bet visai nesigailiu, kad tiek ilgai buvau su savo vaikais namuose ir baigia visi sunkumai pasimiršti, o lieka tik tai, kas gera ir iš viso, atrodo, kad nė nebuvo tiek daug naktų nemiegotų, prie vaikų lovų prasėdėta jiems galvas beglostant
Aš namie auginu tris vaikiukus...
Kai turėjau viena, buvo tiesiog kaip buvo, nei sunku nei lengva, nes dar neturėjau su kuo palygint... Kai atsirado antras iš pračių buvo laaabai sunku, jauciausi pavargusi, paskui maziukui paugejus viskas susitojo i savo vėžias. O dabar kai gimė mūsų mažylis.... viskas taip paprasta atrodo Didesnieji laabai patenkinti maziuku, myli be galo...
Sveikutes
taip pat noreciau prisijungti. Turiu tris mergaites O jei apie save, tai iki mažyliui suejo pusmetis, buvo tikrai nesunku, nes jis praktiskai miegojo.. Dabar jau sunkiau, ypac pietu laikas, kai abu kartu valgyti isinori, tai tik spek suktis.. Beto, mazylis jau gerai laksto su vaikstuke, tai isgriauna visus didziojo zaislus, jau matau kaip prasideda tarp ju konfliktai Aplinkiniai stebisi, kodel didziojo nevedame i darzeli
Labas vakarėlis.
aš taip pat namisėda džiaugiuosi savo vaikučiais, nesijaučiu pervargusi, bet ir dėl jėgų pertekliaus sienom nevaikštau QUOTE(kristulee @ 2010 03 08, 23:16) Labas vakarėlis. aš taip pat namisėda džiaugiuosi savo vaikučiais, nesijaučiu pervargusi, bet ir dėl jėgų pertekliaus sienom nevaikštau papasakok placiau, kaip sutaria, kaip bendrauja tavo mazieji? ar daznai buna konfliktu? Beja, labai idomus tavieji argumentai, kodel nevedi i darzeli? QUOTE(linosska @ 2010 03 09, 21:17) papasakok placiau, kaip sutaria, kaip bendrauja tavo mazieji? ar daznai buna konfliktu? Beja, labai idomus tavieji argumentai, kodel nevedi i darzeli? Labutis. na dėl vaikinukų bendravimo tikriausiai nieko naujo nepasakysiu QUOTE(Adele @ 2009 06 02, 08:56) Atsiliepkite mamos auginančios, t. y. visą laiką būnančios namuose su 3 vaikais. Kaip tvarkotės?Ar yra tokių? Mano merginoms 2, ir 5 metai, berniukui - 2, 5 mėn. Sveikos, pas mane panasiaus amziaus vaikuciai: vyresnioji Saule beveik 5m, toliau Dovydas 2,5 m ir Ernestas (maziausias pagrandukas) 4,5 men. Saulyte auginau ir kartu studijavau, Dovydukas ir panasiai buvo, o Ernestukas visa laika salia, nes maitinu pati. Labai man buvo sunku ir studijuot ir vaikus augint ir namais rupintis, bet kazkaip tos dieneles bego o vaikiukai mano vis augo ir augo. Taciau teko samdytis auklyte jau nuo mazu dienu, nes pati nesusitvarkiau, vyras dirbo ir studijavo savaitgaliais - siaip ne taip susitvarkem. Dabar kai jau Ernestukas yra - kazkaip viskas lengviau, mokslus jau pasibaigus, nors ir dirbu jau (2 kartus i savaite po puses dienos), nera taip sunku. Taciau tenka vis su auklyte vaikiukams pabuti. O auklyte nuostabi, tikrai daug padeda, jei ne ji nezinau ar susitvarkyciau taip. O mano teveliai ir uosviai visai kitoje Lietuvos puseje ir dirbantys, tad ir mazai ka gali padeti. Vyresnieji buna zaidzia taip kad stogas sokineja, o maziukas toks geras - pavalgo, paguguoja, pazaidzia savo zaisliukais ir miega. Vyresnieji jau i darzeli vaiksto, vis lengviau Nors buna tikrai sunkiu dienu, bet nieko nekeisciau, visus labai mylim.
Pas mane tas pats, turiu 6, beveik 2 metu ir 7 men, dukra eina i darzeli, bet neretai buna ir namie, ka galiu pasakyti, namai nuolat kaip po karo
Ir vis laukiu kada ateis siluma, kad bent i lauka juos isvesti, o dar labiau laukiu , kada jie taps savarankiskesni. O siaip pritariu, i darba eiti butu lengviau
Na as irgi jungiuosi prie jusu
Jo kai serga, tai vargas visai, va tris savaites mano chebra prasirgo, nors reikejo patyti, kaip vyresne vakar i sokius visi vezem (tiksliau as su visais vaikais) ir dar paskui valanda laukem
O siaip tai kaip ir sakiau, namai nuolat kaip po karo, tik va man retai linksma buna
sveikutes.. as taip pat sukuosi su 3 savo leliukais.... vyriausiajai beveik 5, viduriniajai 2 subiski,maziausiam beveik 8 men... ir ka galiu pasakyti... is pat pradziu buvo labai sunku,bet isivaziavau ir dabar jau turim kiekvienas savo dienotvarke... kol mazasai miega as apsoku panas,o tada visas demesys lieka pagrandukui... paneles uzsiima savais darbais-piesia,soka,zaidzia,lipdo.. retsykiais aisku pribega,kad pamyluociau,bet siaip jos labai savarankiskos ir didzioji ismoko visko mazaja. dabar kai jau kavalieriui 8 men-tai jau pastebiu,kad jis taip pat megsta dazniau pabuti sesiu draugijoje... todel as galiu tuo laiku susitvarkyti,pasigabinti valgyti ar galu gale pailseti.. o nuejus mazajam poguliuko-ir as prigulu... todel nera jau taip viskas blogai :lotuliukas:daugiau nervu ir kantrybes reikia tada.kai apsergam.
Ir aš turiu trijulę
nepasakyčiau,kad taip jau sunku,man smagu su jais Mamytėms , kurių vaikučių skirtumas apie du-tris metus,turėtu būti labai sunku su trim pipirais,bet kai pirmieji didesni,tai tas trečiasis tik džiaugsmas,nes vyresni jau kažkiek padeda ir užsiima su mažiuku
Sveikutes
As irgi turiu tris vaikiukus,bet nedidelis visu skirtumas tai sakyciau tikrai nera lengva Nezinau, manau gal kol pati pradzia tai todel , veliau viskas pasikeis, bet kaip visiems skirti pakankamai laiko?Maziausiam 3men.vydurinelei 1.6men.o vyresnelei 5m.tai atrodo mamos reikia visiem ir taip sunku kartais persiplesti
As paskutiniu metu vos kojas pavelku, jauciu, kad net fiziskai negaliu pajudeti. Maziausias pradejo sliauzioti, tai viska pasiekia, vidurinis visko gaili, tai amzinos isterijos namie, na o vyresnioji darze dazniausiai, susidejo dar ir tai, kad maziausias visai nemiega, kartais atrodo, uzmigsiu stovedama, o labiausiai bijau, kad neuzmigciau prie vairo
Zaviuosi tomis mamomis, kurioms lengva ir smagu, as to smagumo vis laukiu ir nesulaukiu QUOTE(Egle75 @ 2010 03 30, 11:11) As paskutiniu metu vos kojas pavelku, jauciu, kad net fiziskai negaliu pajudeti. Maziausias pradejo sliauzioti, tai viska pasiekia, vidurinis visko gaili, tai amzinos isterijos namie, na o vyresnioji darze dazniausiai, susidejo dar ir tai, kad maziausias visai nemiega, kartais atrodo, uzmigsiu stovedama, o labiausiai bijau, kad neuzmigciau prie vairo Zaviuosi tomis mamomis, kurioms lengva ir smagu, as to smagumo vis laukiu ir nesulaukiu Pas mane irgi tas pats, mazasis stojasi, ciumpa vyresnelio zaislus, nors nesakau, kartais labai graziai didysis pasidalina, bet buna, kad ir jam kantrybe truksta.. BUdavo pastumia broliuka, dabar ismokiau, kad sauktu mane, kad "gelbeciau", tai beveik nebestumdo, bet as visada lekiu jiems i pagalba O tavo mazasis ir nakti nemiega?
Vaje,o as jau maniau kad kai mazasis prades sliauzioti bus lengviau
O mano vudurinele labai aktyvi,tai manau liudna namuose nebus Mano vyresnele su vidurinele jau sugeba pestis o kas bus kai visis trys prades dalintis ir nepasidalinti zaislais Linkiu mamytems DIDZIAUSIOS kantrybes QUOTE(linosska @ 2010 03 30, 12:04) Pas mane irgi tas pats, mazasis stojasi, ciumpa vyresnelio zaislus, nors nesakau, kartais labai graziai didysis pasidalina, bet buna, kad ir jam kantrybe truksta.. BUdavo pastumia broliuka, dabar ismokiau, kad sauktu mane, kad "gelbeciau", tai beveik nebestumdo, bet as visada lekiu jiems i pagalba O tavo mazasis ir nakti nemiega? Nemiega ir siaubingai Beje mano visi vaikai miegais nepasizymejo, dukra nemiegojo iki 4 metu, antras iki metu ir 9 men (cia jau geresnis variantas), dabar keliasi karta i nakti, o maziausias tai atrodo, kad visai nemiega, gal dantys, o gal siaip kas ne taip, ai net nezinau. Bet kartais atrodo, kad jau nepaeisiu. Matyt nesu patvari mama QUOTE(Egle75 @ 2010 03 31, 09:31) Nemiega ir siaubingai Beje mano visi vaikai miegais nepasizymejo, dukra nemiegojo iki 4 metu, antras iki metu ir 9 men (cia jau geresnis variantas), dabar keliasi karta i nakti, o maziausias tai atrodo, kad visai nemiega, gal dantys, o gal siaip kas ne taip, ai net nezinau. Bet kartais atrodo, kad jau nepaeisiu. Matyt nesu patvari mama Kodel neleidi viduriniojo i darzeli? Niekaip nenusprendziame ka mums daryti, vesti rudeni ar ne? QUOTE(linosska @ 2010 03 31, 12:53) Kodel neleidi viduriniojo i darzeli? Niekaip nenusprendziame ka mums daryti, vesti rudeni ar ne? Mano viduriniajam suejo du metai tik va praeita savaite, be to jis yra su sirdies yda ir darzelio nerekomenduoja, tai ir nevedu kol kas, kai reiks eiti i darba, tada jau ziuresiu ka dayti. Ieskau kazkokio specializuoto darzelio, kur butu didesne prieziura. O del trecio, as apskritai niekada tam nebuciau pasiryzusi, kazkas pasiryzo uz mane |