Sveikos, noreciau suzinoti jusu nuomone apie toki varda, kaip Alika
oi, ne, prasta nuomonė
čia berniukui ar mergaitei
kas čia per
Skamba kaip klausimas
Mano klasiokas buvo Alikas, tai jau pripratusi, normaliai skambejo, bet mergaitei Alika-man nepatinka
Jei vyresnis sūnus Metas, o dukra Alika tai visai įdomiai
Kokia šio vardo reikšmė? Kilmė?
Man nepatinka...
reikšmė graži, bet dar gražiau tradicinė forma alicija ar aleksandra (alika - nigerietiška šio vardo forma, reikšmė - "pati gražaiausia", tai pat havajietiška alex forma). ne lietuvio ausiai tiesiog toks vardas
Man tai nea, nepatinka
nekoks
mano tokia pat nuomone..
iš didelio rašto išklydo iš krašto
baikit jūs fantazuot, kai yra šitiek gražių lietuviškų vardų..
Nekaip skamba
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 15:36) reikšmė graži, bet dar gražiau tradicinė forma alicija ar aleksandra (alika - nigerietiška šio vardo forma, reikšmė - "pati gražaiausia", tai pat havajietiška alex forma). ne lietuvio ausiai tiesiog toks vardas Gal autorės vyras nigerietis? Nors vis vien man negražus vardas.
oi nenene
nors nesu naujadarų gerbėja, šis man gražus. Švelnus toks vardas. Ne visus gi Motiejukais ir Onutėm vadinti
negražus
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 15:36) reikšmė graži, bet dar gražiau tradicinė forma alicija ar aleksandra (alika - nigerietiška šio vardo forma, reikšmė - "pati gražaiausia", tai pat havajietiška alex forma). ne lietuvio ausiai tiesiog toks vardas yra tokia rusu aktore Alika Smechova, kito zymaus aktoriaus Venjamino Smechovo (vaidino Ata "Trijuose muskietininkuose") dukra. Bet man kazkaip atrodo, kad jos vardas gali buti Aleksandra.. Ar ne is cia "pasiskolinot" varda? Sutinku, vardas neiprastas musu ausiai cia, Lietuvoje, mano asmenine nuomone butu neigiama apie si varda. Gal is tikro graziau butu Aleksandra?
O man labai grazus
kazkaip nevardiskai skamba. negrazus man
Man siaip Arnika grazus cia Latviskas vardas
|