Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Alika
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
ewile
Sveikos, noreciau suzinoti jusu nuomone apie toki varda, kaip Alika
muminukas
oi, ne, prasta nuomonė schmoll.gif
Arvena
čia berniukui ar mergaitei g.gif ?
chihiro
kas čia per g.gif mėgstu įdomius, retus vardus, bet čia jau per didelė nesąmonė schmoll.gif na, bet čia tik mano nuomone ;]
Jenke
schmoll.gif Ali ka??
Skamba kaip klausimas doh.gif
ciuke
Mano klasiokas buvo Alikas, tai jau pripratusi, normaliai skambejo, bet mergaitei Alika-man nepatinka ax.gif
Elbereth
Jei vyresnis sūnus Metas, o dukra Alika tai visai įdomiai hihihi.gif
mėnulis
Kokia šio vardo reikšmė? Kilmė?
areida
g.gif na as uz retus vardus,bet sis man ne..
*Liepa18*
Man nepatinka...
l'eau
reikšmė graži, bet dar gražiau tradicinė forma alicija ar aleksandra (alika - nigerietiška šio vardo forma, reikšmė - "pati gražaiausia", tai pat havajietiška alex forma). ne lietuvio ausiai tiesiog toks vardas rolleyes.gif
juraga
Man tai nea, nepatinka
Bahara
nekoks schmoll.gif
Aziza
mano tokia pat nuomone.. schmoll.gif kazkokio jogurto pavadinimas.. biggrin.gif
MissBootee
iš didelio rašto išklydo iš krašto doh.gif doh.gif doh.gif
baikit jūs fantazuot, kai yra šitiek gražių lietuviškų vardų..
*Liepa18*
QUOTE(*Riutelia @ 2009 06 02, 23:44)
iš didelio rašto išklydo iš krašto  doh.gif  doh.gif  doh.gif
baikit jūs fantazuot, kai yra šitiek gražių lietuviškų vardų..
*

Na čia tik tos pastebėjimas... Ne visi SM yra lietuviai biggrin.gif
zappy
Nekaip skamba schmoll.gif
mėnulis
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 15:36)
reikšmė graži, bet dar gražiau tradicinė forma alicija ar aleksandra (alika - nigerietiška šio vardo forma, reikšmė - "pati gražaiausia", tai pat havajietiška alex forma). ne lietuvio ausiai tiesiog toks vardas rolleyes.gif
*

Gal autorės vyras nigerietis?

Nors vis vien man negražus vardas.
Elba
QUOTE(ciuke @ 2009 06 02, 13:33)
Mano klasiokas buvo Alikas, tai jau pripratusi, normaliai skambejo, bet mergaitei Alika-man nepatinka ax.gif
*

Giminaitis yra vienas Alikas, bet jie nekalba lietuviskai, ir suprantu, kad trumpinys cia kazkokio vardo.
O Alika man nelabai, graziau Anika 4u.gif
*GAILĖ*
oi nenene
InRed
nors nesu naujadarų gerbėja, šis man gražus. Švelnus toks vardas. Ne visus gi Motiejukais ir Onutėm vadinti 4u.gif
vygita
negražus doh.gif
RitaRazi
QUOTE(l'eau @ 2009 06 02, 15:36)
reikšmė graži, bet dar gražiau tradicinė forma alicija ar aleksandra (alika - nigerietiška šio vardo forma, reikšmė - "pati gražaiausia", tai pat havajietiška alex forma). ne lietuvio ausiai tiesiog toks vardas
*

yra tokia rusu aktore Alika Smechova, kito zymaus aktoriaus Venjamino Smechovo (vaidino Ata "Trijuose muskietininkuose") dukra. Bet man kazkaip atrodo, kad jos vardas gali buti Aleksandra.. g.gif galiu klyst..
Ar ne is cia "pasiskolinot" varda? mirksiukas.gif

Sutinku, vardas neiprastas musu ausiai cia, Lietuvoje, mano asmenine nuomone butu neigiama apie si varda. Gal is tikro graziau butu Aleksandra? mirksiukas.gif
emelina
O man labai grazus smile.gif
pariss
kazkaip nevardiskai skamba. negrazus man
gosas
Man siaip Arnika grazus cia Latviskas vardas 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.