Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
solnyszko
Gulint is tos kruties ant kurio sono guliu - patogiausia padetis. Kai nera kur atsigulti, tada sedint, bet vaikas jau sunkus, dar pats nesedi, tai labai nepatogu.
multimam
patogiausia gulint smile.gif
rolling
Maitinau 8 mėnesius, bet taip ir neišmokau kitaip - tik gulint...
acorus
sedint smile.gif
Dyte27
Kadangi po gimdymo is karto negalejau sedeti, tai maitinau guledama, taip ir ipratom valgyti thumbup.gif
Sedint neatrandu patogios padeties, ir su zappy bandziau ir be pagalves, bet man iskausta nugara ir rankas doh.gif
lika2006
Patogiausia gulint, bet kartais maitinu ir sedint smile.gif
pupune
Aš tai dieną maitindavau atsisėdusi, ant kelių pailga pagalvė ir lelius.
Naktimis - atsigulusi smile.gif
Žinoma, esu maitinusi ne namie tai visokiais būdais biggrin.gif
skorpas35
O aš neatrandu vis dar patogiausios padėties ax.gif Kai dukrytė buvo mažytė, tik gimusi tai patogiausia būdavo gulint, bet dabar jau nelabai, netelpam abi, spiria man į kojas arba aš turiu labai jau išsiraityt , kojas ištiest, kad jai vietos būtų, tada jaučiu tempimą nugaroj. Maitinu dieną atsisėdus ant sofos, po nugara pasikišus pagalvėlę, o naktį sėdžiu susikūprinus, ant pagalvės pasidėjus nemoku, man nepatogu. Gal kitos mamytės ką patars mirksiukas.gif
jautuke21
deja, ir aš tik gulint doh.gif
kitaip nepatogu maniškei unsure.gif o automobilyje išvis kažkoks siaubas doh.gif
net nežinau nei ką daryti..
rutax
QUOTE(sidrulka @ 2011 07 20, 10:27)
dieną maitnu atsisėdus, laikydama mergaitę iš po pažasties, kas daug kam keistai atrodo, bet mane taip išmokino KMUK ir man taip patogu...
*

Ir man šita poza buvo super tongue.gif Vis tik KMUK mokykla veika 4u.gif
Ksesanko
Kai tik pradejau maitinti, buvo patogu tik gulint. veliau pripratau sedint. O dabar galiu maitinti bet kokioje pozoje, bet kur be problemu. Ir dukrele kartais tokias pozas pati sugalvoja. Vos ne ant galvos lipa lotuliukas.gif
Unruuly
Is pradziu maitindavau tik tai sedint, o dabar galiu ir sedint ir gulint ax.gif
pincius
trecias vaikutis ir mums patogiausiai gulint 4u.gif aisku galiu ir sedint,kai reikia, bet visgi patogiausia gulint ax.gif
Grudelis2009
Mes valgome (zindame) ir sedint ir gulint, nera mums jokio skirtumo smile.gif
ritat29
Dazniausiai zindau savo pupuli gulint, nes taip mums abiem patogiausia.
daniele123
as tik gulint, bandziau sedint,bet man sunku budavo,jis mustydavosi, kartais as nepatogiai atsisesdavau, nugara skaudedavo, tai nusprendziau tik gulint, man taip lb patogu. nors info paskaitinejau kad reikia keisti pozas.
juramaria
Gimdymo namuose tik gulėdama maitindavau, nes taip patogiau buvo. O namuose sėdint. Ant kelių pasidedu tokią tvirtą vilnonę pagalvę ir pasiguldžius maitinu. Jau trečią taip maitinu. Man patogu ir vaikui gerai.
lina_karc
as maitinu sedint. labai patogiai mes mokam isitaisyti thumbup.gif galiu ir gulint, bet mes to nepraktikuojam wub.gif
Simuute
Aš dieną maitinu sėdėdama, kartais su maitinimo pagalve, kartais be. Naktį maitinu gulom smile.gif
ssiiggii
Man patogiausia gulint, nors ir tai nepasakyciau, kad itin patogu. Bandziau ir kelis kartus maitinau sededama. Butu visai nieko, bet vaikutis valgo ne itin ramiai, sunku nulaikyt vienoj pozoj. Kai iskrenta (.) is burnytes, tai pieno visur pribega, vaikelis nervuojas.
Laola
As ligonineje maitinau gulint, taip maitinu ir namie.Meginau sedint,bet nelabai iseina ir nepatogu man ir vaikui,kadangi as patogiai ižneistaisau, neturin namie foteliu biggrin.gif ar kur atsiremti patogiai ax.gif
ineciuxxx
mes valgom tik atsigule isipatoginam ir kitu padeciu mums nereikia smile.gif
Orfeja
QUOTE(ineciuxxx @ 2011 11 12, 13:07)
mes valgom tik atsigule isipatoginam ir kitu padeciu mums nereikia smile.gif
*

O mes atsigulę nemokam blink.gif Maitinu tik atsisėdusi ir dieną, ir nakty. Mažiukas miega lovelėje, o dieną, kai einam pamiegoti abu, bandau atsigulusi, bet jam, matosi, nepatogu ir tenka man sėstis 4u.gif
perliuke11
Po gimdymo kol dar negalejau sedeti, maitindavau atsigulusi. dabar sededama, tik nakti - guledama.
bet siaip man sedima padetis pati patogiausia.
Glamour22
Geriausia atsigulus thumbup.gif
costela
Mums irgi patogiausia gulint smile.gif, tik jeigu ne namie būnam, tada tinka ir sėdint, nors jau sunku man išlaikyt 8 kg meškiną biggrin.gif
juranda
geriausia gulint ax.gif
vilka11
4u.gif Mums tik gulint 4u.gif
jovbe
Mums geriausia gulint smile.gif
zuikaa
mums irgi geriausia gulint thumbup.gif , bet jei labai uzsimanom valgyt vaziuodami dideli atstuma, tai nekyla problemu ir sedint pavalgyti smile.gif
dovil14
Patogiausia gulint smile.gif
Auskarija
dieną sėdint su pakišta pagalve po ranka, naktį gulint kaip priklauso 4u.gif tik va bėda naktį bemaitindama kartu užmiegu su mažyle tai pieno nenusitraukiu ir atsikeliu rytais visa šlapia lotuliukas.gif nepadeda jokie įdėklai blush2.gif
juulyte
o mes visaip, ir gulint ir sėdint. vienu metu buvo kad tik sėdint pavykdavo, o dabar įvairiai, nuo nuotaikos ir situacijos priklauso smile.gif
♥SL♥
gulint ax.gif
Pukuotute
Man nuo pat pradžių buvo ir tebėra patogiausia sėdint smile.gif
tinaby
Abu vaikus patogiausia buvo maitinti sėdint bigsmile.gif
Kliurka
Tik gulint, kitaip net nemoku blush2.gif
Caramelle*
Gulint patogiausia.
katinulis
Man geriausia padetis buvo gulint, sedint buvo sunku, nes turejau nugaros isvarza verysad.gif
Nedulia
Sedint. KItaip nepatogu budavo smile.gif
anita x
Sedint patogiausia
Latte kava
Maitindavau sedint - net ir nakti. Kitaip nemokeciau turbut biggrin.gif
zaliaake.vaida
mano sunelis valgo tik atsigules, kitaip net neima, ir pats kaip tik uzsimano valgyti pats atsigula ant lovos ir laukia, duoda suprasti kad nori valgyti drinks_cheers.gif
Alicee
pirma vaika beveik visada maitindavau sededama, nakti taip pat atsisesdavau, kitaip budavo nepatogu nors tu ka... o su antru kazkaip pasidare gerai ir taip ir taip, nakti tikrai nesisedu, guliu ir snaudziu kol pavalgo, diena patogaiu atsisedus, kaip bet kur gali prisesti:)
tigriuke666
kol buvo mazute sedint, o kai bishki paaugo gulint
cami
Aš nuo pat gimimo maitinau gulint. Dukrytei jau metai, bet labiausiai iki šiol ir patinka atsigulus, pailsiu tuo metu, atsipalaiduoju smile.gif aišku prireikus laisvai ir sėdint galiu pamaitinti, tikrai nėra taip, kad dukrytė būtų pripratus vienaip, ir kitaip jau nenorėtų...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.