Gulint is tos kruties ant kurio sono guliu - patogiausia padetis. Kai nera kur atsigulti, tada sedint, bet vaikas jau sunkus, dar pats nesedi, tai labai nepatogu.
patogiausia gulint
Maitinau 8 mėnesius, bet taip ir neišmokau kitaip - tik gulint...
sedint
Kadangi po gimdymo is karto negalejau sedeti, tai maitinau guledama, taip ir ipratom valgyti
Sedint neatrandu patogios padeties, ir su zappy bandziau ir be pagalves, bet man iskausta nugara ir rankas
Patogiausia gulint, bet kartais maitinu ir sedint
Aš tai dieną maitindavau atsisėdusi, ant kelių pailga pagalvė ir lelius.
Naktimis - atsigulusi Žinoma, esu maitinusi ne namie tai visokiais būdais
O aš neatrandu vis dar patogiausios padėties
deja, ir aš tik gulint
kitaip nepatogu maniškei net nežinau nei ką daryti..
Kai tik pradejau maitinti, buvo patogu tik gulint. veliau pripratau sedint. O dabar galiu maitinti bet kokioje pozoje, bet kur be problemu. Ir dukrele kartais tokias pozas pati sugalvoja. Vos ne ant galvos lipa
Is pradziu maitindavau tik tai sedint, o dabar galiu ir sedint ir gulint
trecias vaikutis ir mums patogiausiai gulint
Mes valgome (zindame) ir sedint ir gulint, nera mums jokio skirtumo
Dazniausiai zindau savo pupuli gulint, nes taip mums abiem patogiausia.
as tik gulint, bandziau sedint,bet man sunku budavo,jis mustydavosi, kartais as nepatogiai atsisesdavau, nugara skaudedavo, tai nusprendziau tik gulint, man taip lb patogu. nors info paskaitinejau kad reikia keisti pozas.
Gimdymo namuose tik gulėdama maitindavau, nes taip patogiau buvo. O namuose sėdint. Ant kelių pasidedu tokią tvirtą vilnonę pagalvę ir pasiguldžius maitinu. Jau trečią taip maitinu. Man patogu ir vaikui gerai.
as maitinu sedint. labai patogiai mes mokam isitaisyti
Aš dieną maitinu sėdėdama, kartais su maitinimo pagalve, kartais be. Naktį maitinu gulom
Man patogiausia gulint, nors ir tai nepasakyciau, kad itin patogu. Bandziau ir kelis kartus maitinau sededama. Butu visai nieko, bet vaikutis valgo ne itin ramiai, sunku nulaikyt vienoj pozoj. Kai iskrenta (.) is burnytes, tai pieno visur pribega, vaikelis nervuojas.
As ligonineje maitinau gulint, taip maitinu ir namie.Meginau sedint,bet nelabai iseina ir nepatogu man ir vaikui,kadangi as patogiai ižneistaisau, neturin namie foteliu
mes valgom tik atsigule isipatoginam ir kitu padeciu mums nereikia
Po gimdymo kol dar negalejau sedeti, maitindavau atsigulusi. dabar sededama, tik nakti - guledama.
bet siaip man sedima padetis pati patogiausia.
Geriausia atsigulus
Mums irgi patogiausia gulint
geriausia gulint
Mums geriausia gulint
mums irgi geriausia gulint
Patogiausia gulint
dieną sėdint su pakišta pagalve po ranka, naktį gulint kaip priklauso
o mes visaip, ir gulint ir sėdint. vienu metu buvo kad tik sėdint pavykdavo, o dabar įvairiai, nuo nuotaikos ir situacijos priklauso
gulint
Man nuo pat pradžių buvo ir tebėra patogiausia sėdint
Abu vaikus patogiausia buvo maitinti sėdint
Tik gulint, kitaip net nemoku
Gulint patogiausia.
Man geriausia padetis buvo gulint, sedint buvo sunku, nes turejau nugaros isvarza
Sedint. KItaip nepatogu budavo
Sedint patogiausia
Maitindavau sedint - net ir nakti. Kitaip nemokeciau turbut
mano sunelis valgo tik atsigules, kitaip net neima, ir pats kaip tik uzsimano valgyti pats atsigula ant lovos ir laukia, duoda suprasti kad nori valgyti
pirma vaika beveik visada maitindavau sededama, nakti taip pat atsisesdavau, kitaip budavo nepatogu nors tu ka... o su antru kazkaip pasidare gerai ir taip ir taip, nakti tikrai nesisedu, guliu ir snaudziu kol pavalgo, diena patogaiu atsisedus, kaip bet kur gali prisesti:)
kol buvo mazute sedint, o kai bishki paaugo gulint
Aš nuo pat gimimo maitinau gulint. Dukrytei jau metai, bet labiausiai iki šiol ir patinka atsigulus, pailsiu tuo metu, atsipalaiduoju
|