ir as taip maitinu QUOTE(alex @ 2004 10 01, 19:50) o as maitinu is abieju guldedama ant vieno sono ir as taip maitinu O kaip jus tai padarot? As nelabai isivaizduoju... Nors butu labai patogu taip ismokti. QUOTE(Atize @ 2004 10 01, 18:50) O su humeriu nepiknaudziauk nes kiek man zinoma dziovina nosies gleivine Atize, aciu kad perspejai. As nieko panasaus nebuvau girdejusi ir gydytoja nieko nesake kai pasakiau kad ji naudoju... Busiu atsargesne.
Dazniausiai maitinu sedint, o leliu pasidedu ant vienos rankos dilbio (po ta alkune pasikisu pagalvele):
![]() Kai labai pavargusi, nakti maitinu atsigulus ant sono. Kelis kartus bandziau ir sia poza: paguldytas lelius ant nugarytes, o as is virsaus nuleidziu jam tiesiai i burnyte kruti
Aš visada maitinu sėdėdama. Būtinai turiu į ką nors atsiremti, pvz. sofą su atlošu, fotelį, didelę pagalvę. Vaikutis guli ant rankų, pasukęs galvytę, kojytės žemiau už kūnelį. Bandžiau ir gulėdama, bet nepatogu papui ir nugarai. Be to gulėdama labai nuspaudžia ranką, negaliu net sujudėti.
man patogiausia buvo zindyt ,gulint ant sono...tai maziausiai pastangu reikalaujanti pozicija...gali sau ramiai ilsetis taip zindant...
is pradziu sukiojausi-t.y.keisdavau sona ,kad duoti kita kruti...o dabar i pabaiga maitinimo-tai ant to pacio sono gulint net krutis mazajai keisdavau...
Tikrai, humeris labai dziovina gleivine. Maniskei taip atsitiko O as maitinu tik guledama, kitaip nevalgo.
panashiai kaip vikshrelio nuotraukoj - tik guli ant shono pasvirus i prieki, kad mazhulis pasiektu virshutine kruti.
Pabandžiau, bet niekaip neišeina O šiaip maitinu įvairiai :ir sėdėdama, ir ant šono gulėdama. Bet dabar atsirado tokia problema: kai tik pradedu maitint, labai skauda nugarą. Manau, kažką darau ne taip.
xixixi, pasijutau kaip muuuu karvute jei skauda nugara, matyt, nepatogiai guli ar sedi. bandyk pagalviukais apsikamshyt, kad patogiau butu ir nereiktu isitempt. tiesa, pagalvojau - tavo vaikutis dar mazhiukas, gal del to nepasiekia. ash taip maitindavau jau ugtelejusi, gal nuo kokiu 6-8 men, tiksliai nebepamenu.
sveikos,
gal galit ką patart - maniškis nevalgo, man sėdint - ima, traukia, spjauna, sukasi ir rėkia
Gal paprasčiausiai nepatogu jam, negali gerai paimti spenelio? O ko Tu taip užsispyrei? Maitink, kaip vaikučiui gerai. Mes sėdėdami niekad nevalvom
man sėdint valgydavo iki kokių 2 mėnesių, paskui vis sunkiau.
bandau suprasti, kodėl taip nebenori, gal galima tai pakeisti? gal kam taip buvo, ką darėt? vat būtent, ne tai kad viena, bet ir su juo išeit niekur negaliu - neprigulsi gi bet kur
Ar bandei kokią pagalvėlę ant kelių pasidėti
O kaip pradėjai maitinti gimdymo namuose? Nes man sesutė parodė sėdint, tai aš ir pradėjau maitinti sėdint, o gulėdama nemoku pamaitinti, nors leliui 3 mėn, spardosi, muistosi, pyksta, čepsi. Nu nepatogu jai ir viskas. Taip ir vargstu, ypač naktim, kai taip norisi prigulti.
Turėjom ir mes tokią bėdą.Gimė prieš pat žiemą-tai labai jau išeit kur neturėjom progos ir namie man patogiausiai išeidavo maitint atsigulus.Per porą mėnesių taip priprato,kad vaikas kitaip neįsivaizdavo pažįsti.Tik atsigulus.Jei tekdavo kur išvažiuot,tai iš bėdos važiuojančiuoj mašinoj,turbūt užsupdavo,galėjai pamaitint sėdom.Ir taip gana ilgą laiką,kol nepaugo didesnis, vargau...
Bet tau,Rii,atrodo kitokia situacija. Gal kas skauda tokioj pozoj maitinant?Arba pienas bėga į gerklytę kitaip ir jam nepatinka.Čia mano pamąstymai. QUOTE(Erina @ 2005 03 14, 12:15) O kaip pradėjai maitinti gimdymo namuose? pirmas maitinimas buvo gulint, paskui - ir gulint, ir sėdint, visaip valgė. ir iki kokių 2 mėnesių visaip geriausiai valgė. bandžiau ir pagalvę anr kelių pasidėjus, bet negeriau crocus, o iki kada tu vargai?
Mano tai mergina visaip valgo. Bet kartais tikrai buna, kad sedint pradeda muistytis, nervintis, visaip rodyti nepasitenkinima, o kai paguldai, tai tada valgo.
As manau, kad gal vaikas blogai jauciasi, gal skauda pilvuka, gal kazkas nepatinka. Zodziu, greiciausiai tai del vaikelio savijautos.
Dabar tiksliai neatsimenu. Bet porą mėnesiukų tai tikrai,jei nedaugiau.
Taip viskas greitai pasimiršta Bet norėčiau patart pradedančiom,kad maitintų įvariai-atsigulus,atsisėdus,ir t.t. O tai pripras lialus ir bus kaip mums
Sveika, ar bandei maitinti lelių pasiguldžius, o pati sėdėdama šalia, bet pasilenkus virš jo, taip iš po pažasties? Mano mažius ilgokai nepripažino valgymų kitaip, kaip tik atsigulus. Namie tai taip man irgi būdavo patogu, bet mes nelabai linkę namie sėdėti, tai kitur buvo problemų. Rėkdavo ant kelių ir viskas, nė į burną krūties neimdavo. Tai aš va taip, jį pasiguldžius, o pati sdėdėdama persikreipus maitindavau ir mašinoje, ir kitur. Yra ne kartą tekę ir kavinėse, kur nuošalesnėj vietoj taip pasiguldyti ir pamaitinti.
Dar vienas būdas - atsistojus, jį pasiimdavau gulsčią į glėbį ir vaikščiodama, supdama truputį duodavau krūtį. Bet kai labiau paaugo, tai ir šis būdas ėmė netikti, gal pasidarė nebepatogu ant rankų. O dėl trukmės, tai dar 6-7 mėnesių buvo, kai man reikdavo piruetus išdarinėti, o jau kokių 9-10 pradėjo valgyti bet kaip, bile tik duodu. Sėkmės ieškant padėčių
Dar iki šiol naktimis maitinu pusiau gulom, t.y. pasiguldau šalia vaikelį, o pati pasisuku į jį šonu, pasirėmus alkūne. Labai patogi padėtis
Štai puikiai matosi kaip atrodo iš šalies:
QUOTE(viksrelis @ 2005 03 18, 23:54) [color=blue]Dar iki šiol naktimis maitinu pusiau gulom, t.y. pasiguldau šalia vaikelį, o pati pasisuku į jį šonu, pasirėmus alkūne. Labai patogi padėtis [color] Mano
dėkui visoms
pabandžiau po pažastim, po n bandymų nors kiek dab taip užvalgo
Maitinu savo mažutę pati, ir beveik visada sėdėdama ant lovos krašto. Tokiu būdu nėra atramos nei rankoms, nei nugarai. Tikras vargelis...
Bet neseniai atradau gerą daiktą - sėdmaišį!!!
Aš savo mažylę visada maitinau gulėdama, man taip patogiausiai
QUOTE(vytule @ 2006 03 10, 21:18) Aš savo mažylę visada maitinau gulėdama, man taip patogiausiai ir man patogiausia gulint QUOTE(vytule @ 2006 03 10, 21:18) Aš savo mažylę visada maitinau gulėdama, man taip patogiausiai Man irgi taip geriausia
Man irgi geriausia gulint ir vaikučiui patogiau.
O aš maitinu sėdėdama ant sofos
Aš tai atsisėdusi maitinu - atsirėmusi, susikėlusi ant lovos kojas, todėl nei nugara, nei rankos nepavargsta, ir vaikas nesiskundžia
Man kaip tik atsigulus nelabai patogu
Aš savo mažiuką maitindavau gulėdama - tai kadangi mažas budamas valgydavo ilgai (būdavo ir iki pusvalandžio), tai turėdavau laiko knygai paskaityti... Visai nieko
Na, o dabar jau greit 10 mėnesių, ir neseniai nustojau pati maitinti. Ir naktiniai valgymai baigėsi
O aš maitinu sėdėdama ant sofos
Aš iš pradžių atsisėdus maitindavau, bet dabar abu įpratom gulėti, o ypač naktį patogu - dažniausiai abu ir užmiegam su papuku burnoj, ir mamytė pailsi, ir vaikui gerai, ypač kai valgo vos ne kas 1 val.
Mes valgom įvairiai, tai labai priklasuo nuo daug ko. Pvz dieną Aistę maitinu sėdėdama- man taip patogiau, bet jau vakare ji mieliau valgo atsigulus ir taip užmiega.
QUOTE(vytule @ 2006 03 10, 21:18) Aš savo mažylę visada maitinau gulėdama, man taip patogiausiai Aš irgi taip maitindavau
Aš tai ir mažylę atsigulus maitinu,nors kai gydytoja sužinojo,tai sako negalima kai jau didesnis vaikas.Tik tipo pirma mėnesį reik atsigulus maitint.O paskui tai atsisėdus.
QUOTE(reda 4 @ 2006 03 20, 22:02) Aš tai ir mažylę atsigulus maitinu,nors kai gydytoja sužinojo,tai sako negalima kai jau didesnis vaikas.Tik tipo pirma mėnesį reik atsigulus maitint.O paskui tai atsisėdus. labai idomu kodel??? mums dabar 4 menesiai, tai maitinu daznai guledama, nes kaip daugelis mamyciiu cia sake ir paskaityti per ta laika pavyksta:). DAr megstama poza-atsisedus turkiskai ir pasikisus pagalve po vaikeliu:)
Mazyte maitinu tik sededama. Nes gulint ji nenori valgyti
Man patogiausia maitinti sėdint, dažniausiai "turkiškai" sukryžiavus kojas. Labai patogu supamojoje kėdėje, tik gaila, kad namie tokios neturim. O gulint kažkaip nepavykdavo patogiai įsitaisyti.
mes valgom tik guledoma,bet filma paziuret guledoma ne galiu----dukrele greicau bega pas mane
dazniausiai maitindavau guledama - sunkoka buvo ant vienos rankos 8 kilus nulaikyt
man gulint maitinti yra patogiausia o ir vaikelis daznai bevalgydamas uzmiega
man patogiausia maitinti sėdint
Dazniausiai sedint, gulint tik vakare kai jau norim miegucio. O diena tk sedint, pripratom taip nuo mazumes, atsimenu jau ligonineje sedint maitndavau-kazkaip patogiau. Aisku nakti tai isgirstu kad cepsi ir kisu puka-puka(cia mes taip vadinam) gulint:) O jei lovyteje miega pasiimu ant ranku pavalgom ir vel i lovyte padedu.
na o as sededama maitinau tik ligoninej 12d..o babar visada tik guledama
mamytes, o kaip del atsirugimo?
mano mazytei tik dvi savaiteles, as irgi maitinu daugiausiai guledama, tai jinai ir uzmiega bevalgydama, as jos jau nekeliu atsirugti, ar nieko tokio?
Aš savo mažylei padedu atsirūgti-priglaudžiu prie peties,na kad kūnelis kuo statesnis būtų,tada greit atsirūgsta.O neišeina atsirūgti,tai guldau ant šono,nes gali atpilti ir užspringti.Man taip yra buvę,todėl patariu iš patirties,būtinai paguldyt ant šono
As tai savo
O kai maitinama is papulio, tai nebutina yra atsirugti |