Velyvas vasario 19 rytas...Viskas kaip ir visuomet: dejuodama apsiverciau ant ant sono, nes ana jau nugulejau...Sunkios tos paskutines savaiteles, juk zuikuciai pilvelyje jau gerokai paauge. Vakar gydytoja apziurejo ir nuramino, kad mano maziukai dar nesiruosia krapstytis lauk, turiu dar savaitele laiko...Kaklelis ilgas ir uzdaras, jauciuosi kaip visad puikiai. Isvis, nesciai buti nuostabu. Nepajauciau nei kas yra toksikoze, neteko guleti ligonineje...viskas ejosi puikiai

Ir dar sako, kad daugiavaisis nestumas sudetingas. Tik ne mano atveju
Guliu lovoje toliau, o kur gi man skubeti

Vyras ruosiaisi isvaziuoti nes turi kazkokiu reikalu...Ir...ups...jauciu silta skysti tekanti per kojas

Sakau vyui: vandenys bega, siandien ta didzioji diena

Vyras suabejojo, dar perklause, ar as tuo tikra

Na kur gi ne, kai vandenys bega upeliu

Na bet nieko keiso, juk dvynukams gimti 37 sav. ir 3 dienu nera per anksti
Vaziuojam i ligonine, pries tai susiskaminam su gydytoja, ji jau laukia. Vaziuoju ir negaliu patiketi kad tuoj mane operuos, tuoj pamatysiu savo maziukus
Atvaziuoja, pasitinka gydytoja. O man per kojas vis bega vandenys, vaje, nesitikejau, kad tu vandenu bus sitiek daug. Kelnes, batai, viskas perslapo kiaurai, o pabaigos nesimato

Ruosia operacijai, o as vis negaliu patiketi kad viskas tikra

Vandenys ir toliau bega, o saremiu nera. Na ir gerai galvoju, vistiek juk operuos

Vyras drebedamas stovi salia, kol fiksuoja maziuku toniukus. Laikas bega neitiketinai greitai, stai, as jau operacineje.
Drebu is baimes. Anesteziologe vis ragina nedrebeti ir dar daugiau susilenkti, bet akusere aiskina, kad susilenkti nepavyks, labai jau didelis mano pilvas...

Siaip ne taip nuskausmina, pradeda operuoti. Esu samoninga, bet nieko nejauciu. Perspeja, kad tuoj stums pirmaji vaikeli, todel jausiu kaip stums pilva. Isistumia mano Eguti, girdziu, kaip pravirko mano sunelis

Trumpai parode, dieve, tai mano vaikas

Vel stumis i pilva...ir sveikinimai sulaukius dukrytes

Mano issvajota dukryte, mano Evitute

Kukli mergyte, tik vienineli karta parode kad ji yra mergyte, tad iki paskutinio dar bijojau, nebus kuo apvilkti graziais mergaitiskais drabuzeliais...

Kokia ji mazyte, ta mano princesite...tik 2450g., berniukas didesnis, 2830g. Gaila, kad dar negalim buti kartu...turiu atsiagauti po operacijos. Vaikiukus parodo vyrui ir isveza. Bet jie saunuoliai, viskas jiems gerai, nors ir maziukai, bet stiprus

Po paros mums atiduoda musu stebukliukus. Dabar viskas bus gerai, mes jau visi kartu

Didele, grazi, mylinti seima