Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dvynukų gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2
pukepuke
Velyvas vasario 19 rytas...Viskas kaip ir visuomet: dejuodama apsiverciau ant ant sono, nes ana jau nugulejau...Sunkios tos paskutines savaiteles, juk zuikuciai pilvelyje jau gerokai paauge. Vakar gydytoja apziurejo ir nuramino, kad mano maziukai dar nesiruosia krapstytis lauk, turiu dar savaitele laiko...Kaklelis ilgas ir uzdaras, jauciuosi kaip visad puikiai. Isvis, nesciai buti nuostabu. Nepajauciau nei kas yra toksikoze, neteko guleti ligonineje...viskas ejosi puikiai thumbup.gif Ir dar sako, kad daugiavaisis nestumas sudetingas. Tik ne mano atveju tongue.gif
Guliu lovoje toliau, o kur gi man skubeti blush2.gif Vyras ruosiaisi isvaziuoti nes turi kazkokiu reikalu...Ir...ups...jauciu silta skysti tekanti per kojas blink.gif Sakau vyui: vandenys bega, siandien ta didzioji diena bigsmile.gif Vyras suabejojo, dar perklause, ar as tuo tikra biggrin.gif Na kur gi ne, kai vandenys bega upeliu tongue.gif Na bet nieko keiso, juk dvynukams gimti 37 sav. ir 3 dienu nera per anksti
Vaziuojam i ligonine, pries tai susiskaminam su gydytoja, ji jau laukia. Vaziuoju ir negaliu patiketi kad tuoj mane operuos, tuoj pamatysiu savo maziukus bigsmile.gif
Atvaziuoja, pasitinka gydytoja. O man per kojas vis bega vandenys, vaje, nesitikejau, kad tu vandenu bus sitiek daug. Kelnes, batai, viskas perslapo kiaurai, o pabaigos nesimato blush2.gif Ruosia operacijai, o as vis negaliu patiketi kad viskas tikra bigsmile.gif Vandenys ir toliau bega, o saremiu nera. Na ir gerai galvoju, vistiek juk operuos mirksiukas.gif Vyras drebedamas stovi salia, kol fiksuoja maziuku toniukus. Laikas bega neitiketinai greitai, stai, as jau operacineje.
Drebu is baimes. Anesteziologe vis ragina nedrebeti ir dar daugiau susilenkti, bet akusere aiskina, kad susilenkti nepavyks, labai jau didelis mano pilvas... doh.gif Siaip ne taip nuskausmina, pradeda operuoti. Esu samoninga, bet nieko nejauciu. Perspeja, kad tuoj stums pirmaji vaikeli, todel jausiu kaip stums pilva. Isistumia mano Eguti, girdziu, kaip pravirko mano sunelis wub.gif Trumpai parode, dieve, tai mano vaikas wub.gif Vel stumis i pilva...ir sveikinimai sulaukius dukrytes wub.gif Mano issvajota dukryte, mano Evitute wub.gif Kukli mergyte, tik vienineli karta parode kad ji yra mergyte, tad iki paskutinio dar bijojau, nebus kuo apvilkti graziais mergaitiskais drabuzeliais... blush2.gif Kokia ji mazyte, ta mano princesite...tik 2450g., berniukas didesnis, 2830g. Gaila, kad dar negalim buti kartu...turiu atsiagauti po operacijos. Vaikiukus parodo vyrui ir isveza. Bet jie saunuoliai, viskas jiems gerai, nors ir maziukai, bet stiprus thumbup.gif Po paros mums atiduoda musu stebukliukus. Dabar viskas bus gerai, mes jau visi kartu bigsmile.gif Didele, grazi, mylinti seima wub.gif
VI-VA-VI
QUOTE(pukepuke @ 2009 06 02, 15:05)
princesite...tik 2450g., berniukas didesnis, 2830g. Gaila, kad dar negalim buti kartu...turiu atsiagauti po operacijos. Vaikiukus parodo vyrui ir isveza. Bet jie saunuoliai, viskas jiems gerai, nors ir maziukai, bet stiprus thumbup.gif Po paros mums atiduoda musu stebukliukus. Dabar viskas bus gerai, mes jau visi kartu bigsmile.gif Didele, grazi, mylinti seima wub.gif
*

kaip dvynukams geras svoris thumbup.gif trumpa ir puiki istorija 4u.gif
sekmes jusu seimai wub.gif dvynukams 4u.gif 4u.gif ir mamytei 4u.gif
Lamija;)
Sekmes jums dideliausios auginant du stebukliukus 4u.gif 4u.gif
Elinga_27
Labai graži istorija 4u.gif Aukit sveikučiai ir būkit laimingi 4u.gif 4u.gif
GudriLapė
sėkmės jums augant 4u.gif
Lime
Aukit dideli ir stiprus 4u.gif 4u.gif

Buckiai nuo mano dvynukiu merginu wub.gif wub.gif
vi78
sekmes auginant dvynukus thumbup.gif 4u.gif
auksiukas22
saunuoliai 4u.gif didziausi sveikinimai 4u.gif ydomu buvo paskaityti jusu istorija,kadangi sekem jusu augima zurnaliuky ax.gif...aukit sveiki ir stiprus biggrin.gif
rence*
Graziai pasitikot savo dvynukus. MIela istoija. Sekmes 4u.gif
Ende
Graži istorija smile.gif Sėkmės auginat 2 džiaugsmelius 4u.gif
aukselis14
wub.gif sekmes augant ir stiprejant 4u.gif
TutėFrutė
Šaunuoliukai, sėkmės jūsų šeimynai 4u.gif
Nuorama
wub.gif gražiai papasakojai wub.gif sėkmės jums dideliausios mirksiukas.gif
Filotija
Aukit sveikučiai... 4u.gif
pukepuke
Labai aciu visoms 4u.gif
yoyo75
Dvigubi sveikinimai tėveliams 4u.gif
puiki istorija wub.gif sėkmės
egle-kristina
labai grazi istorija 4u.gif isties jauciasi, kaip labai lauket susitikimo su savo zuikuciais 4u.gif
saunuoliai visi 4u.gif
sekmes kuo didziausios!
Fudzijama
Nuostabus ir labai jaudinantis buvo siu stebukleliu laukimas wub.gif Graziai vaikuciai susitiko su laukianciais ir mylinciais teveliais... bigsmile.gif
Sekmes tokiai nuostabiai seimynai 4u.gif
Boruzele***
Labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
pukepuke
Labai aciu uz grazius komentarus wub.gif
cikada
nu šaunu,būkit laimingi 4u.gif
rutixxx
Didziausi sveikinimai 4u.gif .nera nuostabesnio dalyko ,kaip tureti broli ar sese dvyni,sakau is savo patirties biggrin.gif
-Voveryte-
Labai grazu! Nuosirdziausi sveikinimai! 4u.gif Ar ten tavo tie meskiukai avatare? bigsmile.gif
happymama
nuostabi istorija sirdele 4u.gif linkiu tau begalines stiprybes, o vaikiukams daug sveikatytes ir sviesaus bei laimingo gyvenimo 4u.gif wub.gif
Fairyland
wub.gif Grazi istorija wub.gif Uzsimaniau ir as dvynuku-poriukes pageidautina wub.gif ax.gif
~Narnija~
Labai smagu buvo paskaityti šią isoriją smile.gif Pamenu Jus iš žurnalo "Tavo vaikas" mirksiukas.gif Visuomet pasiskaitydavau ir pasidžiaugdavau, kad taip ilgai išnešiojote savo mažiukus smile.gif Galima sakyti, kad mano pilvukas augo kartu su Jūsiškiu, taigi tikiuosi, kad prisiminimai iš manojo bus susitikimo bus tokie gražūs ir šilti kaip ir Jūsų wub.gif

Mažiukams sveikatėlės ir skanaus pienuko, o Mamytei kantrybės ir sėkmės auginant stebukliukus 4u.gif
Cioperiuke
Sekmes auginant dvynukus!
*Loli*
Miela istorija wub.gif
Sėkmės jums visiems 4u.gif
natuliona
Kaip miela wub.gif Sekmes jusu seimynai 4u.gif
pukepuke
Vaikukams savaitele wub.gif Tokie panasus wub.gif
user posted image
Vaikuikasm 10 menesiu wub.gif Jie brolis ir sesuo? bigsmile.gif biggrin.gif
user posted image
liolia79
Labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif mirksiukas.gif
O jau kokio grozio pupuliukai wub.gif
daivvva
wub.gif gimimo istorija wub.gif
o tavo stebukliukams daug daug sveikatėlės, mamytei dvigubos stiprybės 4u.gif , užbėk į svečius pas vasarinukes-lauksim 4u.gif
Veitė
gražučiai vaikiukai wub.gif šauni šeimynėlė wub.gif aukit sveiki smile.gif
mamyte_romantike
Sveikinu - šaunuoliai thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Madmuazel
graži istorija wub.gif
Perla28
kokia grazi istorija smile.gif Sveikatytes ir dideles laimes 4u.gif
pukepuke
Labai aciu uz gerus zodzius 4u.gif Nors dabar skaitau, ir galvoju, kad daug nedarasiau, gal prisiruosiu papildyt ar net perrasyt kada blush2.gif
Domelija
wub.gif Sėkmės Jums 4u.gif
redxshi
kaip fainiai... wub.gif dvynukai... atrodo taip lengvai ir greitai viskas ax.gif sėkmės jums mirksiukas.gif
siroma
Trumpa ir graži istorija bigsmile.gif Šauni šeimynėlė. 4u.gif Ir dar porelė iš karto bigsmile.gif Sekmės jums 4u.gif
Padangė
Tikrai grazi didele seima thumbup.gif
vaikuciai kaip pagal uzskyma
wub.gif berniukas ir mergyte blush2.gif
Fairyland
4u.gif wub.gif
Juditab
kaip smagu, aukit diduciai 4u.gif
as irgi noriu dvynuku ax.gif wub.gif
angelo2

Aukit sveikuciai ir diduciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*woman*
graži istorija su daug daug meilės thumbup.gif wub.gif sėkmės jūsų šeimai 4u.gif
Milda_Milda
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif
egzotikaa
QUOTE(pukepuke @ 2009 06 02, 12:05)

*

wub.gif
as pati pamenu jusu postus nestuke.gif kovinukiu namuciuose. kuri laika sekiau kovinukiu tema, nes nezinojau ar pas balandinukes ar pas kovinukes man registruotis biggrin.gif

tai taip smagu dabar skaityti sia gimdymo istorija, kai zmogu atrodo pazysti ir meni kaip ju lauke mama dar budama nestuke.gif
*Mila*
Kaip grazu wub.gif
Pasirodo, musu vaikuciai gime viena diena, tik
...skirtumas... metai ir menuo biggrin.gif

Aukite sveikuciai ir diduciai!

Labai, beje, grazus vardukai thumbup.gif
Majaus mamytė
Labai grazu 4u.gif
sterra
saunu kad viskas taip skalndziai praejo 4u.gif o dabar jau tuoj bus dviejų metukų, sveikinimai ta proga mirksiukas.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.