Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Piešimas ant audinio, dažai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tavi
Štai dar viena tema.
Mūsų būrys didėja ir tikiuos toliau taip pat diskutuosim, mokysimės viena pas kita ir nesipyksime.
upytele
Registruojuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
SeRi
O,jus jau cielos dvi drinks_cheers.gif .Registruojuosi ir as bigsmile.gif
Molė
Ir aš bigsmile.gif user posted image
Labas rytas bigsmile.gif
butybe
As irgi, sveikutes. mirksiukas.gif
~ella~
Nieko netapau doh.gif visiškas štilis, absoliutus autas doh.gif bet visvien registruojuos, kad nepamirštumėte mirksiukas.gif hihihi.gif

Būtybe, nuostabios alyvos, kruopštus puikiai atliktas darbas wub.gif thumbup.gif
Man tik gal norėtūsi kiek labiau kūgiškos "alyviškos" formos, nes pirmas įspūdis pamačius buva- vau kokios hortenzijos rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif wub.gif wub.gif kažkaip labiau priminė jas ax.gif
tavi
Štai tau kūgiškos smile.gif
user posted image
Reda 21
Sveikos merginos

as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros smile.gif
As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc. blush2.gif Man smagiau ta laika praleisti prie silko nei prie kompo.
tavi
QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 03, 14:38)
Sveikos merginos

as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros smile.gif
As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc.  blush2.gif  Man smagiau ta laika praleisti prie silko nei prie kompo.
*

nono.gif
orfi
Sveikos visos naujoje temeleje.
As nupaisiau skarute, truputi yra lepsusu...

user posted image
tavi
Puiku, orfi. O lepsusai, ai nekreipk dėmesio, pamažu išnyks
SeRi
Orfi,kokia faina skaryte wub.gif .Koks jos dydis?

As irgi neprieinu prie silko verysad.gif . Bet uztat galiu pasigirti vakar gautais kosmetikes,visazistes ir velneso meistres diplomais blush2.gif . Visiems giriuosi,tai ir cia reikia tongue.gif
orfi
Aciu mergytes. SeRi, o kas yra velneso meistras? blush2.gif Sveikinu su pasiekimais smile.gif
Enija
Labučiai biggrin.gif
tavi
QUOTE(orfi @ 2009 06 03, 21:01)
Aciu mergytes. SeRi, o kas yra velneso meistras?  blush2.gif  Sveikinu su pasiekimais smile.gif
*

Prie to paties kaip ir pilatesas
Enija
O kas tai? rolleyes.gif
Vijapinavija
Sveikos merginos,
priimkit ir mane i savo tarpa...paslapciomis skaityneju jusu pasisakymus, geriuosi darbais, o dabar noreciau islysti normaliai pabendrauti..savo darbeliu nuotrauku ikelti nemoku, tai idedu nuoroda is netlogo- ten desyneje puseje yra nuotraukos su mano silko darbais.
http://lt.netlog.com/vijapinavija
Piesiu kazkur tai nuo pereitos vasaros , minciu ir noro turiu zymiai daugiau nei laiko smile.gif
tavi
Labai gražūs tavo darbai. O laikas...na jo trūksta visom biggrin.gif
~ella~
SeRi sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aha ir man nelabai žinomi tie terminai blush2.gif pilatesas, velnesas g.gif kas tai ax.gif

Vijapinavija sveika prisijungusi prie mūsų kolektyvo 4u.gif Tavo darbai labai patiko thumbup.gif net nežinau kurį išskirti g.gif Sudomino pirmasis - portretas, ten gi su vašku dirbta g.gif ar ne? Apsidžiaugiau, kad pamatysiu dar daugiau darbų važko technika, bet neužtikau, o gaila verysad.gif
Pati mokaisi ar kokius kursus lankei mirksiukas.gif
tavi
Pilatesas, velnesas fitneso rūšis. Ai vienžo gimnastika
Pilatesas vadinamas vakarietiška joga, tačiau jogai reikia ir lankstumo, ... Pilatesas išvaduoja nuo stresų, baimių, suteikia ramybės ir teigiamų emocijų ...

Širdį geriausiai stiprina aerobiniai krūviai, fitnesas, velnesas koreguoja kūno kompoziciją, joga - lankstumą ir pan. Klausimas: ...
butybe
Sveikutes,
SeRi, sveikinu! thumbup.gif
Vijapinavija, labai grazus darbeliai, sveika prisijungusi.
As irgi susikeliau savo darbu nuotraukas i albumeli. Gal naujo nieko nepamatysit, bet vistiek pasigirsiu biggrin.gif
http://public.fotki.com/butybe-art/
orfi
Vijapinavija, sveika prisijungus:)
Man labai idomu, o kaip ten paveikslai yra pritvirtinti? As irgi daugiau paveikslus paisau, tai visaip bandziau remint, bet tai ka pamaciau pas tave manau labiausiai tinka.
Vijapinavija
Sveikutes dar karta- aciu labai uz grazu sutikima 4u.gif
Na as buvau tokiam trumpam seminare pas Daiva Stonkuviene is Palangos pernai vasara, nuo tada ir pradejau piesti...dar buvau pas Ala Sviridenko is Baltarusijos tokiam kaip plenere- ten piesiem rudens mandalas...o siaip skaitau viska ,kas po ranka papuola apie silka...bet skaityti -viena, o kai imi daryti- visai kas kita...
~ellai~
aciu uz pagyrima mano autoportretui. Tai ir yra vienintelis darbas su vazku darytas. Nusipirkau salto vazko ir pabandziau. Patiko- labai graziai issiima per popieriu su lygintuvu, visai nekieteja audinys..labai noriu pabandyti su karstu, bet nezinau kur jo gauti- kiek parduotuvese klausiu- ta pati saltaji siulo...gal ji paprasciausiai reikia pasildyti? kaip jus darot su vazku? ir kur jo gaunat?
Orfi
man irgi geriausiai patinka neireminti paveikslai o tik poremiai aptraukti silku..as nusipirkau toki iranki (nezinau kaip vadinasi), kur tokiom apkabom saudo (baldziai naudoja medziagai aptraukti ir pan) ir apsitraukiu poremi- labai patogu- nebereikia remo, is karti galima piesti tik reikia apgalvoti kaip sonai atrodys
~ella~
Vijapinavija aš su karštu vašku po truputėlį dirbu ax.gif nete tiek prisirankiojau info, kad net nebandžiau pirkti to gatavo šalto bigsmile.gif naudoju paprasčiausias baltas žvakes thumbup.gif Gryno vaško niekas nenaudoja (per riebu ir geltonumą duoda) daro mišinį iš parafino , vaško, kanifolijos bigsmile.gif bet dauguma perkasi žvakes ir tiek.
Tiesa yra kiek blogumo dėl garų, visa tai šyla ir garuoja doh.gif sveikatos aišku neprideda verysad.gif doh.gif . Na ir dirbti tenka greitai nes vaškas stingsta tik spėk suktis. Turiu vieną darbuką pabaigtą naudojant karšto vaško techniką, pasistengsiu nufotografuoti ir parodyti ax.gif

P.s., ai tiesa tas "prišaudytojas" rodos stepleriu vadinasi bigsmile.gif nors aš buitiškai jį tik prišaudytoju ir vadinu thumbup.gif lotuliukas.gif
Reda 21
Labas,

gyriausi gyriausi, kad kazka darau, tik neikeliu ir gavau nu nu nu biggrin.gif
Tai susisgribau, ir ikeliu viena:

http://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060953.jpg

pavadinimas Kmynu arbata (arba kaip vyras sako: krapu darzas doh.gif )
tavi
Na va, tokį gražų darbą slėpiai
butybe
Grazu Reda smile.gif vis pavasariskos temos. Ella, del alyvu formos tik dabar daejo, kazkaip pro ausis buvau praleidus biggrin.gif Paziuresiu namie, gyvai forma i akis nekliuva, arba nepastebejau, gal tiesiog nuotraukoj vaizdas susiploja.
Reda 21
QUOTE(tavi @ 2009 06 04, 14:08)
Na va, tokį gražų darbą slėpiai
*

QUOTE(butybe @ 2009 06 04, 14:11)
Grazu Reda smile.gif vis pavasariskos temos.
*

Aciu mirksiukas.gif Svarbiausia dovanyte savininkei patiko smile.gif
SeRi
QUOTE(orfi @ 2009 06 03, 18:01)
Aciu mergytes. SeRi, o kas yra velneso meistras?  blush2.gif   Sveikinu su pasiekimais smile.gif
*

Zmogus,kuris viska daro ,kad kiti atsipalaiduotu tongue.gif !
Pas mene tas diplomas reiskia,kad darau limfu drenaza,viso kuno masaza ,shiatsu ir karstu akmenu masazus mirksiukas.gif
Su pilatesais pas mane tas nieko bendro neturi schmoll.gif . Ir siaip visame pasaulyje (Lt turbut irgi)wellness ir SPA yra surista su atsipalaidavimu,bet ne su spotu mirksiukas.gif

Dekui visoms uz sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
SeRi
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 04, 06:37)
Sveikos merginos,
priimkit ir mane i savo tarpa...

*

Sveika prisijungusi 4u.gif .Pas mus draugiskas kolektyvas,nereikia musu bijoti mirksiukas.gif . Labai grazus tavo darbeliai wub.gif

O nuotraukas nera taip sunku ideti:
*eini ant nuotraukos su pele ir spaudi desini klavisa
*atsidariusioje lenteleje eini ant paskutines padaleles ir spusteli kairiji peles klavisa
*eini atsidariusioje lenteleje ant nuotraukos adreso (URL) ir spaudi desini peles klavisa
*Atsidariusioje lenteleje vel eini ant paskutines padaleles ir spaudi kairiji klavisa(adresas nusidazo melyna spalva)
*Tuomet vel spusteli desini klavisa ir pasirenki kopijuoti(trecia padala nuo virsaus),spaudi kairiji klavisa
-------
Ateini i Supermama rolleyes.gif ,spaudi [IMG]ir atsidariusiame langelyje idedi nuotraukos adresa 4u.gif

------------
Zinau,kad skamba sudetingai,bet kada pripranti,tai viskas vyksta labai greitai
kusachius
QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 04, 15:04)
Labas,

gyriausi gyriausi, kad kazka darau, tik neikeliu ir gavau nu nu nu  biggrin.gif
Tai susisgribau, ir ikeliu viena:

http://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060953.jpg

pavadinimas Kmynu arbata (arba kaip vyras sako: krapu darzas  doh.gif  )
*

Laaabai gražus darbelis bigsmile.gif thumbup.gif toks jaukus ir truputį paslaptingas, primena kokios pasakos ar eilėraščio iliustraciją thumbup.gif
Reda 21
QUOTE(kusachius @ 2009 06 04, 18:56)
Laaabai gražus darbelis  bigsmile.gif  thumbup.gif  toks jaukus ir truputį paslaptingas, primena kokios pasakos ar eilėraščio iliustraciją  thumbup.gif
*

Man tai jis net kvepejo kmynu arbata. Greit lekiau i virtuve ieskot kmynu ir gurkst arbateles biggrin.gif
svajoklis
Man tai labai grazus tas tavo kmynu darzas,net kvepia .Saunuole.
Nuliukas
Čia mano gegužės žiedai.

user posted image
tavi
Nuliuk, fantastika. Tokias alyvas ir noriu i6gauti
Enija
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 04, 11:48)
Sveikutes dar karta- aciu labai uz grazu sutikima 4u.gif
Na as buvau tokiam trumpam seminare pas Daiva Stonkuviene is Palangos pernai vasara, nuo tada ir pradejau piesti...dar buvau pas Ala Sviridenko is Baltarusijos tokiam kaip plenere- ten piesiem rudens mandalas...o siaip skaitau viska ,kas po ranka papuola apie silka...bet skaityti -viena, o kai imi daryti- visai kas kita...

*

Labutis. Ar Netloge nebuvom susitikę? ax.gif

Dabar kaip tik laukiu Alos Sviridenko pamokų. Mano mokytoja sakė kad šiomis dienomis kaip tik turi būt atvažiavusi. Ji planuoja būt Vilniuje kažkur klaipėdos gatvėje galerijoje. Šiandien per pamoką gal išgausiu daugiau info. ax.gif

Per pamokas pas Eleną piešėme alyvas irgi. Kokias dvi savaites sėdėjome alyvų apsuptyje ir svaigome nuo kvapų ir to grožio, kurį matėme kaimynų darbuose. biggrin.gif

mano alyvos ant ryžių popieriaus:
user posted image
Molė
Labas rytas bigsmile.gif
Labai jau gražios jūsų alyvos thumbup.gif
Nuliuk, o tu alyvų kekes su kontūru piešei?
tavi
Mole, kontūru tik alyvų kekės paryškintos
Vijapinavija
Labas rytas merginos smile.gif
Na jau alyvų grožiai...fantastika
O krapų arbata tokia miela ir jauki...man pats gražiausias toks, kaip aš vadinu- "permatomų pievų" motyvas
SeRi
Ačiū labai už paaiškinimus- bandysiu taip daryti, tik ten kažkur parašyta, kad nuotraukas galima įkelti tik jei esi parašęs tam tikrą kiekį žinučių..o aš dar labai nedaug...
Enija
Sveikute, mes buvom susitike Netloge..man labai gražūs tavo darbeliai su idealiai nulietu fonu. Truputeli pavydžiu, kad galėsite pasimokyti pas Ala-as gyvenu kitame Lietuvos krašte, tai man labai problematiška kažkur mokytis...

Papildyta:
~ella~
dekui už info apie vašką- pirksim žvakes. O kaip tu jas kaitini? labai norėtusi pamatyti tą vaškinį darbeli smile.gif
~ella~
Oi kokių grožių prikūrėte wub.gif Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas ax.gif rolleyes.gif
Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis wub.gif wub.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Vijapinavija kaitinu ant senos sovietinės portatyvinės elektrinės plytelės, metaliniame indelyje su ilga rankenėle, kad patogiau būtų suimti jei reikia nusikėlus su savimi nešti .
Nuliukas
Labai malonu, kad patiko mano kuklus darbelis.
Gal kas nors gali pasakyti kritikos žodžių, nes tik tada gali tobulėti. Nors, žinoma, pagyrimas visada glosto širdį.
~ella~
Nuliuk, och ta kritika toks slidus-subjektyvus dalykėlis doh.gif doh.gif doh.gif
Na gal būt man labiau norėtūsi užpildyti centrą, kad liktų mažiau tuštumos g.gif, lapais , žiedais g.gif dėl spalvų ar atlikimo - ten viskas gerai thumbup.gif . Bet vėl gi jei tai skarelė o ne paveikslas tai tas centras kaip ir nėra svarbu g.gif o jei paveikslas tai "sunkioms" alyvų kekėms norėtūsi atsvaros g.gif
Eina sau iš manęs kritikė prasta hihihi.gif
Nuliukas
Ačiū, ella, čia bandžiau piešti skarelę. Ant popieriaus pasidariau eskizą, bet kai pradėjau kontūruoti, man nelabai patiko, ir jau ant šilko bandžiau "gelbėt" situaciją. Kampus kažkaip užpildyt. Skarelei juk ir reikia, kad būtų kampai pilni? Į paveikslus aš nepretenduoju, juk piešiu tik kelis mėnesius.
SeRi
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 05, 07:21)
SeRi
Ačiū labai už paaiškinimus-
*

Tik savo temos negali atsidaryti,jei neturi parasiusi 100 zinuciu,o nuotraukas gali deti mirksiukas.gif .

Panos,o kodel jus ne salta vaska naudojat? Juk zymiai paprasciau g.gif ? Jis greit dziusta po uztepimo,bet jo nereikia pastoviai kaitinti,kad isliktu skystas piesiant 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(~ella~ @ 2009 06 05, 07:22)
Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas  ax.gif  rolleyes.gif
Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis  wub.gif  wub.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
*

~ella~,labai tikslus piesineliu apibudinimas thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif
SeRi
Prisiminiau,kad buvau dariusi draugei gimtadieniui slikeli su papuosalliuku.Pasiziurejau telefone nuotraukas,o mano mazasis jau prasisukes doh.gif .Beliko tik dvi ir tikrai nekokios verysad.gif ,bet dedu nors ,kad spalvas pamatytumet,nes daugiau nieko nesimato lotuliukas.gif
Dariau ji plisavimo technika su garinamais dazais ir kepiau mikrobangeje ax.gif .Drauge liko labai patenkinta ax.gif .
user posted image

user posted image
tavi
Na kokia tu šaunuolė SeRi. Viską spėji
SeRi
Tavi,nieko as nespeju schmoll.gif ,vis tenka kazko atsisakyt,nes kitaip doh.gif . Noriu piest,bet laiko turiu tik greitiems darbeliams mikrobangineje verysad.gif .Jau net mano svogeris uzsimine,kad nesamonem uzsiimineju,bet po tvirtinimo buvo irgi nustebes,kad tos nesamones visai mielos gaunasi ax.gif .
Buvau geles pradejusi piest,bet uzsiknisau(labai ju daug pridariau ant salio) ir panaudojau ta sali kitokiam darbui,taupanciam laika rolleyes.gif .

O papuosaliukus man patinka daryt.Jau visas artimiausias moteris ir mergickas apdovanojau ir netgi sau pasidariau ax.gif .

Dabar eisiu kaklaraisti MB daryt ir sau rudu-turkio atspalviu sali prie sukneles,nes eisim i vestuves ir,kad pigiau gautusi,sugalvojau tik aksesuarus suderint.Taip nereiks MB naujo kostiumo pirkt bigsmile.gif .Reik gi taupyt krizes metu mirksiukas.gif
tavi
Turės būt gražu. Labai tapybišką derinį pasirinkai
SeRi
QUOTE(tavi @ 2009 06 06, 16:11)
Turės būt gražu. Labai tapybišką derinį pasirinkai
*

Tikiuosi blush2.gif . Siaip ta derini turejau pasirinkti,nes as desiuos turkio spalvos suknele ,o MB turi ruda kostiuma,tai reik kazkaip suderinti mirksiukas.gif
tavi
įmk konjaką arba light braun
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.