Štai dar viena tema.
Mūsų būrys didėja ir tikiuos toliau taip pat diskutuosim, mokysimės viena pas kita ir nesipyksime.
Štai dar viena tema.
Mūsų būrys didėja ir tikiuos toliau taip pat diskutuosim, mokysimės viena pas kita ir nesipyksime.
Registruojuosi
O,jus jau cielos dvi
Ir aš
![]() Labas rytas
As irgi, sveikutes.
Nieko netapau
Būtybe, nuostabios alyvos, kruopštus puikiai atliktas darbas Man tik gal norėtūsi kiek labiau kūgiškos "alyviškos" formos, nes pirmas įspūdis pamačius buva- vau kokios hortenzijos
Štai tau kūgiškos
Sveikos merginos
as irgi registruojuosi naujai temelei ir linkiu visoms kurybiskumo polekio kupinos vasaros As tai tapau vis po truputuka, tik kazkaip neikeliu foto i pc.
Sveikos visos naujoje temeleje.
As nupaisiau skarute, truputi yra lepsusu... ![]()
Puiku, orfi. O lepsusai, ai nekreipk dėmesio, pamažu išnyks
Orfi,kokia faina skaryte
As irgi neprieinu prie silko
Aciu mergytes. SeRi, o kas yra velneso meistras?
Labučiai
O kas tai?
Sveikos merginos,
priimkit ir mane i savo tarpa...paslapciomis skaityneju jusu pasisakymus, geriuosi darbais, o dabar noreciau islysti normaliai pabendrauti..savo darbeliu nuotrauku ikelti nemoku, tai idedu nuoroda is netlogo- ten desyneje puseje yra nuotraukos su mano silko darbais. http://lt.netlog.com/vijapinavija Piesiu kazkur tai nuo pereitos vasaros , minciu ir noro turiu zymiai daugiau nei laiko
Labai gražūs tavo darbai. O laikas...na jo trūksta visom
SeRi sveikinu
Aha ir man nelabai žinomi tie terminai Vijapinavija sveika prisijungusi prie mūsų kolektyvo Pati mokaisi ar kokius kursus lankei
Pilatesas, velnesas fitneso rūšis. Ai vienžo gimnastika
Pilatesas vadinamas vakarietiška joga, tačiau jogai reikia ir lankstumo, ... Pilatesas išvaduoja nuo stresų, baimių, suteikia ramybės ir teigiamų emocijų ... Širdį geriausiai stiprina aerobiniai krūviai, fitnesas, velnesas koreguoja kūno kompoziciją, joga - lankstumą ir pan. Klausimas: ...
Sveikutes,
SeRi, sveikinu! Vijapinavija, labai grazus darbeliai, sveika prisijungusi. As irgi susikeliau savo darbu nuotraukas i albumeli. Gal naujo nieko nepamatysit, bet vistiek pasigirsiu http://public.fotki.com/butybe-art/
Vijapinavija, sveika prisijungus:)
Man labai idomu, o kaip ten paveikslai yra pritvirtinti? As irgi daugiau paveikslus paisau, tai visaip bandziau remint, bet tai ka pamaciau pas tave manau labiausiai tinka.
Sveikutes dar karta- aciu labai uz grazu sutikima
Na as buvau tokiam trumpam seminare pas Daiva Stonkuviene is Palangos pernai vasara, nuo tada ir pradejau piesti...dar buvau pas Ala Sviridenko is Baltarusijos tokiam kaip plenere- ten piesiem rudens mandalas...o siaip skaitau viska ,kas po ranka papuola apie silka...bet skaityti -viena, o kai imi daryti- visai kas kita... ~ellai~ aciu uz pagyrima mano autoportretui. Tai ir yra vienintelis darbas su vazku darytas. Nusipirkau salto vazko ir pabandziau. Patiko- labai graziai issiima per popieriu su lygintuvu, visai nekieteja audinys..labai noriu pabandyti su karstu, bet nezinau kur jo gauti- kiek parduotuvese klausiu- ta pati saltaji siulo...gal ji paprasciausiai reikia pasildyti? kaip jus darot su vazku? ir kur jo gaunat? Orfi man irgi geriausiai patinka neireminti paveikslai o tik poremiai aptraukti silku..as nusipirkau toki iranki (nezinau kaip vadinasi), kur tokiom apkabom saudo (baldziai naudoja medziagai aptraukti ir pan) ir apsitraukiu poremi- labai patogu- nebereikia remo, is karti galima piesti tik reikia apgalvoti kaip sonai atrodys
Vijapinavija aš su karštu vašku po truputėlį dirbu
Tiesa yra kiek blogumo dėl garų, visa tai šyla ir garuoja P.s., ai tiesa tas "prišaudytojas" rodos stepleriu vadinasi
Labas,
gyriausi gyriausi, kad kazka darau, tik neikeliu ir gavau nu nu nu Tai susisgribau, ir ikeliu viena: http://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060953.jpg pavadinimas Kmynu arbata (arba kaip vyras sako: krapu darzas
Na va, tokį gražų darbą slėpiai
Grazu Reda
QUOTE(orfi @ 2009 06 03, 18:01) Zmogus,kuris viska daro ,kad kiti atsipalaiduotu Pas mene tas diplomas reiskia,kad darau limfu drenaza,viso kuno masaza ,shiatsu ir karstu akmenu masazus Su pilatesais pas mane tas nieko bendro neturi Dekui visoms uz sveikinimus QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 04, 06:37) Sveika prisijungusi O nuotraukas nera taip sunku ideti: *eini ant nuotraukos su pele ir spaudi desini klavisa *atsidariusioje lenteleje eini ant paskutines padaleles ir spusteli kairiji peles klavisa *eini atsidariusioje lenteleje ant nuotraukos adreso (URL) ir spaudi desini peles klavisa *Atsidariusioje lenteleje vel eini ant paskutines padaleles ir spaudi kairiji klavisa(adresas nusidazo melyna spalva) *Tuomet vel spusteli desini klavisa ir pasirenki kopijuoti(trecia padala nuo virsaus),spaudi kairiji klavisa ------- Ateini i Supermama ------------ Zinau,kad skamba sudetingai,bet kada pripranti,tai viskas vyksta labai greitai QUOTE(Reda 21 @ 2009 06 04, 15:04) Labas, gyriausi gyriausi, kad kazka darau, tik neikeliu ir gavau nu nu nu Tai susisgribau, ir ikeliu viena: http://i676.photobucket.com/albums/vv124/D...as/P1060953.jpg pavadinimas Kmynu arbata (arba kaip vyras sako: krapu darzas Laaabai gražus darbelis
Man tai labai grazus tas tavo kmynu darzas,net kvepia .Saunuole.
Čia mano gegužės žiedai.
Nuliuk, fantastika. Tokias alyvas ir noriu i6gauti
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 04, 11:48) Sveikutes dar karta- aciu labai uz grazu sutikima Na as buvau tokiam trumpam seminare pas Daiva Stonkuviene is Palangos pernai vasara, nuo tada ir pradejau piesti...dar buvau pas Ala Sviridenko is Baltarusijos tokiam kaip plenere- ten piesiem rudens mandalas...o siaip skaitau viska ,kas po ranka papuola apie silka...bet skaityti -viena, o kai imi daryti- visai kas kita... Labutis. Ar Netloge nebuvom susitikę? Dabar kaip tik laukiu Alos Sviridenko pamokų. Mano mokytoja sakė kad šiomis dienomis kaip tik turi būt atvažiavusi. Ji planuoja būt Vilniuje kažkur klaipėdos gatvėje galerijoje. Šiandien per pamoką gal išgausiu daugiau info. Per pamokas pas Eleną piešėme alyvas irgi. Kokias dvi savaites sėdėjome alyvų apsuptyje ir svaigome nuo kvapų ir to grožio, kurį matėme kaimynų darbuose. mano alyvos ant ryžių popieriaus:
Labas rytas
Labai jau gražios jūsų alyvos Nuliuk, o tu alyvų kekes su kontūru piešei?
Mole, kontūru tik alyvų kekės paryškintos
Labas rytas merginos
Na jau alyvų grožiai...fantastika O krapų arbata tokia miela ir jauki...man pats gražiausias toks, kaip aš vadinu- "permatomų pievų" motyvas SeRi Ačiū labai už paaiškinimus- bandysiu taip daryti, tik ten kažkur parašyta, kad nuotraukas galima įkelti tik jei esi parašęs tam tikrą kiekį žinučių..o aš dar labai nedaug... Enija Sveikute, mes buvom susitike Netloge..man labai gražūs tavo darbeliai su idealiai nulietu fonu. Truputeli pavydžiu, kad galėsite pasimokyti pas Ala-as gyvenu kitame Lietuvos krašte, tai man labai problematiška kažkur mokytis... Papildyta: ~ella~ dekui už info apie vašką- pirksim žvakes. O kaip tu jas kaitini? labai norėtusi pamatyti tą vaškinį darbeli
Oi kokių grožių prikūrėte
Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis Vijapinavija kaitinu ant senos sovietinės portatyvinės elektrinės plytelės, metaliniame indelyje su ilga rankenėle, kad patogiau būtų suimti jei reikia nusikėlus su savimi nešti .
Labai malonu, kad patiko mano kuklus darbelis.
Gal kas nors gali pasakyti kritikos žodžių, nes tik tada gali tobulėti. Nors, žinoma, pagyrimas visada glosto širdį.
Nuliuk, och ta kritika toks slidus-subjektyvus dalykėlis
Na gal būt man labiau norėtūsi užpildyti centrą, kad liktų mažiau tuštumos Eina sau iš manęs kritikė prasta
Ačiū, ella, čia bandžiau piešti skarelę. Ant popieriaus pasidariau eskizą, bet kai pradėjau kontūruoti, man nelabai patiko, ir jau ant šilko bandžiau "gelbėt" situaciją. Kampus kažkaip užpildyt. Skarelei juk ir reikia, kad būtų kampai pilni? Į paveikslus aš nepretenduoju, juk piešiu tik kelis mėnesius.
QUOTE(Vijapinavija @ 2009 06 05, 07:21) Tik savo temos negali atsidaryti,jei neturi parasiusi 100 zinuciu,o nuotraukas gali deti Panos,o kodel jus ne salta vaska naudojat? Juk zymiai paprasciau ![]() Papildyta: QUOTE(~ella~ @ 2009 06 05, 07:22) Reda o mane mintys į tavo "krapukus" bežiūrint, neša kažkur į rasotas ryto pievas Enija, Nuliuk apsvaiginote alyvomis ~ella~,labai tikslus piesineliu apibudinimas
Prisiminiau,kad buvau dariusi draugei gimtadieniui slikeli su papuosalliuku.Pasiziurejau telefone nuotraukas,o mano mazasis jau prasisukes
Dariau ji plisavimo technika su garinamais dazais ir kepiau mikrobangeje ![]()
Na kokia tu šaunuolė SeRi. Viską spėji
Tavi,nieko as nespeju
Buvau geles pradejusi piest,bet uzsiknisau(labai ju daug pridariau ant salio) ir panaudojau ta sali kitokiam darbui,taupanciam laika O papuosaliukus man patinka daryt.Jau visas artimiausias moteris ir mergickas apdovanojau ir netgi sau pasidariau Dabar eisiu kaklaraisti MB daryt ir sau rudu-turkio atspalviu sali prie sukneles,nes eisim i vestuves ir,kad pigiau gautusi,sugalvojau tik aksesuarus suderint.Taip nereiks MB naujo kostiumo pirkt
Turės būt gražu. Labai tapybišką derinį pasirinkai
įmk konjaką arba light braun
|