Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip sulieknėti po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
liuce
labas.noreciau paklausti kaip atsikratyti tu priaugtu kg kurie liko po gimdymo? verysad.gif
Žanetyte
QUOTE(liuce @ 2009 01 23, 12:31)
labas.noreciau paklausti kaip atsikratyti tu priaugtu kg kurie liko po gimdymo? verysad.gif
*

as galiu patarti tik remdamasi savo patirtim, bet gal ka nors prisitaikysit, taigi po gimdymo is kart buvau priversta ziuretis ka valgau nes maitinau pati, todel jokiu ekstrym dietu ar kokiu kitokiu dalyku daryt negalejau, bet visiskai atsisakiau visokiu grudu reikalu isskyrus makaronus. Taip pat nevalgiau jokiu skanumynu, isskyrus juoda sokolada, bet valgiau labai nedaug, ta prasme valgiau 5 kart per diena bet tiek kiek mazdaug telpa saujoj vienu kartu, ne daugiau, nes neva kiekvieno zmogaus skrandis yra tokio dydzio kaip sauja, o visa kita jau virsnormis smile.gif tai vat, geriau labai daug vandens paprasto, arbatos apie 2,5-3l per diena. Kadangi sportuot niekada nemegau o ir po gimdymo negalejau tai kas ryta dariausi kontrastini dusa, veliau kai jauciausi geriau "kultivavau" biggrin.gif spartuji ejima su vezimeliu ir vezimelio tysima is ir i 5 auksta biggrin.gif Bet pagrindinis dalykas kuri patarciau, susirasti kokia nors veikla, kad laisvu laiku, kai leliukas miegos nebutu noro kraustytis i saldytuva smile.gif kada suplanuota diena, laisva minute ne sedi prie tv ir valgai traskucius, viskas gaunasi savaime, o ir ne taip nuobodu jei vaikiukas neverksnys.
zodziu mano patarimas paprastas: maziau valgyt, gerti daug vandens ir susigalvoti sau veikla mirksiukas.gif
jaringiux
nestumo metu priaugau 27kg. per beveik 7men sis tas nukrito, liko tik 9kg. sakau tik, nes labai tikiuosi ir juos numesti ax.gif . o kad svoris kristu, tiesiog stengiuosi nepersivalgyti - ka pastoviai darydavau nestumo metu blush2.gif . stengiuosi nekimsti saldumynu, bulku, bulviu gal kiek maziau.. ir daug skysciu vartoju. dar pridejus, kad nuo 21val nebevalgau - rezultatas sioks toks yra. labai didelis pagalbininkas mano sunelis, aisku biggrin.gif . kai pasokineju aplink, tai nori nenori svoris krenta....
daniele milasiene
jau 4 savaites kaip pagimzdziau smile.gif pries nestuma sveriau 52 buvau priaugusi 16 kilogramu po gimdymo iskart kokie 8 dingo ir dabar lankau sporto klubus mazai valgau ir jau rezultatai po biski pastebina bet i senas palaidines dar neilendu verysad.gif tikiuosi taip pasiekti 50 kg svori
Raselelyte
Reikia manau paprasciausiai sekti ka valgai... smile.gif as va pastebejau, kai maziau saldumynu sukapoju, iskart svoris keliais simtais gramu nukrenta.... thumbup.gif bet kai pati maitinu leliu, tai taip kazkaip visko norisi.... blush2.gif uztat ir laikosi tie nelemti kg... doh.gif
awileee
as buvau priaugusi 24 kg iskart po gimdymo nukrito 10 paskui daar 4kg nzn iki buvusio svorio liko dar 10kg doh.gif doh.gif doh.gif ir jie mane taip varo i nevilti stengiuos ir maziau valgyt ir po sesiu nevalgyt bet jau taip letai krenta arba stovi vietoj tie kg o apie senuosius rubus tikpasvajot kad iseitu ilisti verysad.gif verysad.gif
o ir leliu pati maitinu ir vistiek nekrenta tie kg taip greit kaip noretusi verysad.gif
Indre_G.
Sveikos mamos, as visoms siulau pabandyti pilates, kol pati nebuvau bandziusi galvojau nesamonesss, bet pilates labai padeda sutvirtinti visa kuna, tiek rankytes, kojas ir ypac apatine kuno dali, zodziu super dalykas ir svarbiausiai nereikia begti, sunkiausiai prakaituoti ir didziulis malonumas ir ramybe jas darant, rekomenduoju, pati dar tik pradedancioji esu, bet saunus dalykas 4u.gif 4u.gif gal kas nors susidomes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sekmes
super_wife
Maziau reikti sedeti prie saldytuvo,dabar-vasara,vezima i rankas ir kuo daugiau vaiksciuok,ne begte beg,bet vaiksciuok kiek imanoma toliau nuo namu,kad iveiktum bent jau 5km i diena,patikek-padeda. Bet siaip as uz tai,kad reikia nestumo metu save biski priziureti.Bet mano patarimas,pusryciauk ka nori ir kiek,is ryto galima viska,o diena ir vakare priziurek ka valgai,bandyk po 6-7 isvis nevalgyti o gerti,gerti ir gerti 4u.gif
Motukas
Sutinku su tomis, kurios raso, kad geriausias budas numesti svori - uzsiuti burna! smile.gif Priaugau per nestuma 14,5 kg, po gimdymo nelabai norejo dingti 5 kilogramai ir stai praejus 4 men po gimdymo mazius pasidare ziauriai alergiskas beveik viskam (bent jau man taip atrode). Ispudis buvo toks, kad bere absoliuciai nuo visko. Taip is mano valgiarascio dingo is pradziu visiem zinomi alergezuojantys produktai, po to viskas, kame yra dazikliai ir konservantai, po to parduotuvines darzoves ir mesa. Vienu momentu is nevilties, kad negaliu issiaiskinti nuo ko beria, 2 savaites valgiau tik bulves, salotu lapus ir lupta agurka. Per 1 savaite is tu dvieju numeciau tuos nelemtus 5 kg.
Dabar jau issiaiskinom alergijos priezaisti, bet raciona tenka ziuretis iki siol (mums beveik 8 men dabar). Sveriu 4 kg maziau negu pries nestuma, jauciuosi puikiai, nes dabar jau zinau ka valgyti ir valgau labai sveikai ir ivairiai.
AS NESAKAU, KAD TAIP REIKIA MAITINTIS. Bet... Mano patirtis parode, kad pienas nedingsta pradejus maziau valgyti, ir net valgant labai mazai ir skurdziai. Jo kokybe taip pat nenukencia. Ekstremaliais atvejais be abejo kencia mamos sveikata. Taciau visiskai aisku, kad TIKRAI norint numesti svori, reikia grieztai ziureti, ka valgai ir valgyti maziau. Pabandykite sazinigai padalinti iprasta porcija per puse ir suvalgyti tik puse. Jokiu ledu, bandeliu, makaronu, duonos, sokolado, saldziu arbatu, gazuotu gerimu ir tt. Nevalgyti vakare ir nakti.
Aj, ir dar padeda labai kai nera mamos ar kitu padejeju salia ir vaikas labai aktyvus - tokiu atveju tiesiog nera laiko valgyti, nes gaminti valgi laiko nera tuo labiau smile.gif
Taigi, Protingas Valgymas ir Judejimas - vienintelis kelias i issvajotas formas, prisipazinkime. O visa kita yra viso labo tik saves apgaudinejimas.
Ebonie
QUOTE(Ajms @ 2009 08 08, 22:43)
o kas tos pilates? ax.gif
*

Cia yra visai neblogu mankstu, tik reikia tam atrasti laiko g.gif

Cia
jitute
jei vaikelis neduos mamai ilsetis tai svoris pats nukristi turetu ( man taip buvo), o jei jau niekaip neina tai aisku, prisiziurim mityba, ir sportuoti, sportuoti, nera nieko geriau uz sporta, ne tik svori bet ir formas atgausi senasias o gal net geresnes
Raudona1983
na aš tai priaugau per nėštumą 15, dabar 5 liko ir nekrenta, kaip užburta. ir saldumynų nebevalgau, ir pratimus darau, ir pati maitinu... per nėštumą skaičiau forumą ir mačiau, kad dauguma mamyčių numetė net daugiau, nei buvo priaugusios, tikėjausi, kad ir man taip bus, nes niekada pernelyg liekna nebuvau, bet va. na, reikia tikėtis, kad su laiku ir su atkaklumu nukris ir tie. kantrybės ir stiprybės visoms lieknėjančioms! smile.gif
No5
Na as jau beveik du menesiai kaip pagimdziusi...Priaugau per nestuma apie 18kg. Iskart po gimdymo nukrito 7kg, bet dabar 11kg sveriu daugiau nei pries nestuma...netelpu i rubus, kuriuos nesiojau pries nestuma... Maitinu MP vaikeli, tai dietu kaip ir negaliu laikytis... Siaip vakarais nuo 20val.(einam gult tik 01val nakties)nebevalgau....
indriux_
As per nestuma priaugau 16 kg, is kart nukrito 7 kg, po to dar 4 kg, o vat 5 kg liko. Suneliui du menesiai, tad manau del kitu 5 kg teks paprakaituoti, nes pas mane kilogramai linke uzsilikti ir be pastangu niekaip blush2.gif
rojukas
Pati priaugau net 30kg...per pirmaja savaite po gimdymo nepastebejau kaip nukrito 15kg...o dbr jau praejo menesis ir savaite liko 12kg, kurie baisiai kankina mane ir krenta labai jau letai...taciau maitinu ir greitu metu tikiuosi sugrizti i savo vezias smile.gif sekmes ir jums mamytes...linkiu daug kantrybes smile.gif
vilte-vilte
Per nestuma priaugau apie 30 kg. Grizus po gimdymo tik 5 kg buvo nukrite, nors mazylis svere virs 4kg, bet grizus per savaite 10 kg nieko nedarant nukrito. Dar liko apie15 kg, sportuoju, nevalgau nuo 6 ir nei gramas nekrenta. Manau kad kai kuriom mamytem svoris laikosi del hormonu kai maitini savo pienu. Ir labai tikiuosi kad baigus maitinti lengvai pavyks atsikratyti likusiu.
O pilvas- baisu. Anksciau buvo raumenukai, bet paciupinejus dabar neatrodo kad aplamai ten kada raumenuku budavo. Minkstutelis ir toks net garbiniuotas atrodo. Ech, nusipirkau specialu treniruokli net jam sutvarkyti, gal pades g.gif
Kutveliukas
per nestuma priaugau ~11kg, grizau su -6kg, o kiti per savaite mazdaug nukrito ir stop doh.gif o as kai pati turiu papildomu ant saves tai maniau ir daugiau nukris, bet nei per kur doh.gif atrodo ir valgau mazesnem porcijom, ir neryju saldumynu isvien ar pan, dabar ir tinklini zaidziu (karta i savaite, nes kitaip neiseina), bet nekrenta.. nu dar bandysiu vis, gal pajudes ledai, dukrytei beveik menuo
SKMarija
Labas. as taip pat pagimdziusi labai greit netekau priaugo nestumo metu svorio be jokiu pastangu (nesportavau visai), gal todel kad maitinau. Bet nustojus maitinti ir "pasedejusi" namie su vaikeliu keleta men. uzsiauginau keleta papildomu kg. tam tikrose kuno vietose (slaunys, pilvukas, pagurkliukas atsirado). Nesu stora tiesiog figura ne kokia, slaunys nebeleidzia ilysti i senus dzinsus ir pan. Pasportuoju namie - taciau pacio judesio labai truksta.
Su vyru seniau eidavome "imtyniu" rolleyes.gif , tuomet nenusileisdavau jam....dabar net "koldros" atimti negaliu, visiskai be jėgu likau, net juokas sueme kai pabandziau ji is lovos ismest lotuliukas.gif , bet paskui juokas greit baigesi nes supratau kad visai formos nebepalaikau.... unsure.gif
seniau megdavau tinklini pazaisti, pamenu- ot ranku dailumas buvo, o uzpakaliukas ir slaunys kaip kokios pramoginiu sokiu sokejos, gaila kad ne gimtajame mieste dabar gyvenu, ka nors susiorganizuociau. g.gif
gi musu vyrukai i mokyklas eina "kasi' palosti, tai ko mes mergikes negaletume tinklini savo malonumui pazaisti????? gal kas irgi seniau zaisdavote tinklini, butu smagu toki sportini malonuma susiorganizuoti???? as ne kokia tinklinio profesionale esu, o ir rankytes kamuoliuka primirso, bet kelios treniruotes ir manu viskas o.k. butu....gal kam si ideja prie sirdies, gal is Jusu merginos, yra kas anksciau zaidusios tinklini ir noretu vakarais smagiai praleisti laika???
p.s. gyvenu Kaune
Renata M.
Labai daug įdėjau pastangų kol numečiau priaugtus 30kg biggrin.gif ,išbandžiau visokiausius vaistus,įvairias dietas,bet geriausias svorio metimo būdas,maisto ribojimas,tai nereiškia,jog reikia atsisakyti visiškai maisto,bet jo suvartoti mažiau negu įprastai vartojat 4u.gif
super_wife
QUOTE(Esha @ 2010 02 08, 19:15)
Tinklini galima ir ismokti zaisti biggrin.gif
Mielai prisijungciau, ale leius dar per mazas mano...

Man liko numesti 10 kg (buvau priaugus 25  blink.gif ). Galetu iki vasaros bent 5 nutirpti.....
*

lotuliukas.gif O kai tie 5 nukris iki vasaros,paskui save griauzti pradesi,kad ne visi 10 blush2.gif

As irgi mergos prisiauginau papildomu kg verysad.gif ligoninei nukrito 11kg,o kiti liko 5 unsure.gif Ir kovoju,as ne ryju,pas mane visai mazas skrandukas ir mazai telpa,buna,kad visai nieko nevalgau o jie nekrenta,pradejau sportuoti namie,darau presiuka,atsilenkimus,kratausi su vibratone,pagerejimai yra,nuo kovo men einu i sale tai iki vasaros tureciau susitvarkyti wub.gif
Dryžuota
nestumo metu prieaugau 25 kg. kadangi dar vis maitinu dukryte (jai tuoj 10 menesiu) jau turiu -3 kg. nors, teisa pasakius, laikausi bandeliu, bulviu ir cepelinu dietos. ir dukryte rami, ir nesportuoju, o kazkaip po truputi vis krenta. negaliu atsidziaugt, nes iki nestumo sveriau 63, o taip noretusi kokius 55-56.. tad maitinsiu dukra ir tikesiuos kad tirps toliau.

aisku, baisu kas bus kai nustosiu maitinti, taip lengvai nebepavyks atsisakyti batonu raciono doh.gif
simute19
Sveikos wink.gif As pries gimdyma sveriau 48, ejau gimdyti su 65kg, gryzusi is ligonines [po triju paru] pasisveriau buvo 55 bigsmile.gif bet...praejo du su puse metu, sugebejau dar 5kg priaugt blink.gif zooo, db sveriu 60 kazkur, ir vel pastojau.
Tai rupuze, kiek dabar isstoresiu doh.gif O dar mano ugis coliukes, 163 koks unsure.gif Norejau kaip tik uzsiimti viena dieta, vadinasi 9 dienos- 9 kg.
Ko gero esat girdejusios, tris dienas valgai vien ryzius, be jokio prieskonio ar padazo, po to tris dienas vistiena irgi "be skonio" o paskui dar tris dienas vien obuolius. Yra pazystatoms padejo, kitoms nelabai, matyt priklauso nuo saziningumo ir organizmo ax.gif
Gaila, ta dieta nuplaukia, galesiu isbandyti mazdaug pries Kaledas thumbup.gif
Bluebell
na as irgi vargau visa pusmeti kol numeciau priaugtus 30 kg.. is gamtos maloniu nesulaukus ir pamacius , kad nieks, oj nieks ''savaime'' nekrenta, teko smarkokai papluseti..
mano ugis 176cm, pries pastojant sveriau 65 kg o i ligonine vaziavau jau 95 kg doh.gif
pastojant antra karta sveriau 68-69kg dabar 15 savaite turiu +2kg..
stengiuosi trputi valdytis kai einu i virtuve, nes apetitas geras, nenoriu taip labai ispampti vel..
laukiu kol atsils orelis, galesiu daugiau laukais vaikstinet...
slyva
Liekneju savaime biggrin.gif Is priaugtu 17kg liko 5kg, ir svoris krenta dabar neblogai. Veliau gal tik truputi pastangrinti kuna reikes, i koki gym'a nulekti, o del kg nesijaudinu tongue.gif
rutuliukė
nezinau kas tas lieknejimas wub.gif svoris grizo savaime thumbup.gif su vyresniaja per nestuma priaugau 14 kg, su mazyle dar maziau - tik 11 kg. tai dabar kai po gymdymo praejo daugiau kaip metai sveriu net maziau negu buvau pries tai mirksiukas.gif tik va pilvas nekaip nenori isistatyti i savo viena doh.gif manau kad jau nebegriz savaime, reikia kazko grebtis blink.gif
Emilytes mama
QUOTE(Adriana5 @ 2009 06 03, 14:31)
Kazkur spaudoje perskaiciau, kad manekene Muralyte naudoja BEZA liekninancius sortukus ir maikute, ir jai labai padejo po gimdymo suliekneti. Ar ka nors apie tai girdejote?
*

i visokius stebuklingus shortukus ziuriu labai skeptiskai. nemanau, kad vien juos uzsidejus susitvarko medziagu apykaita smile.gif o mano manymu, problema galima isspresti tik pasalinus jos priezasti. man asmeniskai labiausiai padejo reguliari, tvarkinga ir normuota mityba, be abejo treniruotes zalos irgi nepadare. tiesa, viena kolege parekomendavo specialu tailandietiska masaza, skirta mamoms po gimdymo, isties veiksminga priemone. nepamenu tiksliai, kaip vadinasi masazo salonas, bet jis yra netoli sporto rumu, salia Karaliaus mindaugo tilto naujai pastatytame pastatu komplekse.
gretkuc
isbandziau sita maitinimosi buda ir as (nevalgyti miltiniu patiekalu, bulviu bei duonos) 4u.gif pries nestuma taip numeciau 12kg thumbup.gif o dabar visi tie 12 ir like verysad.gif ir jau 5men praejo po gimdymo, bet vel pradeti sios dietos manau kad negaliu, nes vis dar pati maitinu verysad.gif
Raudona1983
aha, aha, jau ir maitint baigiau, bet svoris, kaip uzkeretas, sustojo su +4kg ir viskas. jau ir taip ne manekene buvau, o ta vadinama "normali". aisku, jokiu saldumynu, miltiniu patiekalu mazinimas, visur pesciom, ir panasiai. kazkada pasiskundziau mamai, tai sako: "tai tikriausiai po gimdymo dabar tavo kunas taip nusireguliavo ir dabar sitas tavo svoris..." unsure.gif stengsiuos nepasiduot...
nukule
Papasakosiu ir as savo istorija. Kai gimdziau pirmaja dukra priaugau apie 16 kg. Pries nestuma tada sveriau apie 62 kg, bet po gimdymo nukrito tik tas svoris, kuri sudaro pats vaikutis ir visa kita. Zodziu svorio nenumeciau o po geru metu sveriau beveik 80 kg. Veliau laikui begant, per pykcius ir skirybas su vyru nukrito savaime 20kg, tai po skirybo beliko 55kg, mano ugis 165. Zodziu susitvarke mano gyvenima , psichika, atejo ramybe ir vel pamazu svoris kilo, kilo ir kai pastojau dabar antra karta jau svoris buvo 82kg doh.gif Mama jau pergyveno tipo tai kokia dabar po gimdymo busi??? dramblys?? g.gif Kaip bebutu keista, maziukas savo svori augino mano saskaita, nes per visa nestuma priaugau tik 9kg. Iskarto po gimdymo, po dvieju dienu tu 9kg nebeliko. Dabar praejus 3 menesiams turiu -9kg. Nesilaikiau jokiu "batono"dietu, kadangi pati maitinu ir suneli kankino pilvelio dieglys, tai atsisakiau visko kepto, rukyto ir pieno produktu. Teko valgyti avizinius drybsnius, virta mesyte ir nemezai batono ir sausainiu smile.gif Savo dabartiniu svoriu esu patenkinta, tik galetu pilvas po truputi susitraukti blush2.gif Teks padirbeti su sia problemyte . Mielos merginos ir moterys, nesuklit sau galvos koki svori turesit po gimdymo, svarbiausia kad jusu mazyliai butu sveiki, valgytu jusu pieneli, o su svoriu pakovosit veliau. taigi sekmes visoms mamytems smile.gif
_Nikole_
Aš visad buvau liekna gan: ugis 170, svoris 56kg.
Valgiau ką norėjau ir kiek norėjau, nors profesionaliai sportavau. Tai dabar sunku, nes per nėštumą priaugau 20kg. O dabar jau praėjo 1,3 metai ir svoris 63kg - niekaip nesiseka numest, nes sėdžiu namie su vaiku verysad.gif
stengiuos atsisakyti saldumynų ir po 18val. nevalgyti, bet nelabai išeina blush2.gif valios permažai turiu turbūt..
O vat mano sesės numetė 40kg. Rimtai. Budama 14 svėrė 100kg, o 17 metų jau 60 kg. Ir nieko nedarė, tik nevalgė po 18val ir mažai saldumynų. Tai net kaimynai ne visi atpažysta lotuliukas.gif
T'Nova
viska lemia gyvenimo budas biggrin.gif Per pirmaji nestuma buvau apvali kaip begemotas - su savo 169 ugiu sveriau 84 kg blush2.gif
Po gimdymo menesi dar elgiausi pagal pieno fabrikelio grafika - VALGIAAU mirksiukas.gif taciau pienas visvien dingo, ir man nusibodo spaust tuos 20 lasu per diena, o ir laiko neturejau - buvau studente, del sunkaus nestumo teko nutraukt magistro studijas, tad sunui suejus keliems menesiams grizau atgal baigti mokslini darba. be to, as nebuvau dekretinese , tad tam kad turet pinigeliu, turejau dar ir dirbt mirksiukas.gif, o dar turejau baigti pagaliau su pries nestuma pradetomis vairuotojo teisemis thumbup.gif veiklos buvo iki ausu
pusryciaut nespedavau, vakare po visos dienos begiojimo valgyti irgi nesinorejo - isgerdavau taure vyno ir surio pora gabaliuku suvalgydavau. per diena perkasdavau kur iseidavo - mieste, pas mama, pas kita mama, kur veziojau nesiojau sunu pirmyn atgal, nes aukles su vyru leist sau negalejome. vyras turejo buti darbe nuo iki, tad visas nesiojimas teko man. nors tuo metu specialiai neribojau saves - valgiau ka ir kiek norejau , bet -Kita vasara jau sveriau 52, tokia liekna nebuvau gyvenime schmoll.gif
dabar palyginimui - su manim kartu gimde vyro draugo zmona. per gimdyma atrode kaip ir as - begemotas. ji sedejo dekretinese, ir saziningai gamino piena. Kai pieno gamint jau nebereikejo, toliau maitinosi uz du, nes per pora metu tai jau tapo iprociu, o veiksmo jokio. tad tokia ir liko.
taigi, mamos, neapsiribokite vien vaiku - gyvenimas gimus vaikui sustoti neturi - ir tada nebus virssvorio problemu.
kearen
na, mano mazajai greit 8 men. per nestuma priaugau tik apie 10 kg. ir po gimdymo praejus 2 savaitem. jau buvo -12 kg. bigsmile.gif
BET! Sededama namie po gimdymo sugebejau vel psisiauginti 10kg. doh.gif
aisku, visiskai suletejes gyvenimo budas, MB gamina nerealiai skaniai, namie vien timpes, kurios nelabai indikuoja svorio augima ir jokio aliarmo neduoda... nu ir va se tau, kad nori...
po nauju metu susiemiau, nes pamaciau, kad nebeilendu beveik nei i viena savo drabuzi, o jei ir ilendu, tai sagos plysta doh.gif
maitinu, todel nieko drastisko imtis negaliu, bet turiu pasakyti, kad atradau savo kelia i sekme--kaloriju skaiciavimas wub.gif
visada galvojau, kad skaiciuoti kalorijas yra didziausi vejai, bet galiu dabar pasakyti, kad savo kailiu patyriau, jog tai veikia mirksiukas.gif
per menesi atsikraciau 7 kg. tik skaiciuodama kalorijas (itilpdama i 1500 kcal/diena is kuriu kelis simtus kunas dar pasiima pienuko gamybai) ir sportuodama namie ax.gif
kuno apimtys po menesio ties liemeniu sumazejo 7cm. ir dabar jau ilendu i visus savo drabuzius! mirksiukas.gif
vis dar maitinu, pienuko nesumazejo nei kiek, alkana nevaikstau ir plius poziuris i mityba kardinaliai pasikeite thumbup.gif
Martynuksss
Sveikutes,as taip pat susiduriau suta problemyte. Per gimdyma priaugau 24 kg.kaip pagimdziau netekau 12 kg, ir dar 12 liko doh.gif visus metus niekaip neprisiruosiau jokioms dietoms ar sportui, bet kaip pasakius matyt atejo tas laikas ir nutariau viskas. g.gif Pirma diena stengiausi nieko nevalgyt tik arbatas po 3 litrus. paskui po truputi itraukiau maista, bet maistas daugiausia salotos ir virta mesyte ar zuvyte, su mesyte jokiu bulviu,jokiu padazu.Na per savaite nukrito 3kg thumbup.gif Ir dabar tiesiog ipratau taip maitintis,valgau beveik viska tik stengiuosi prisiziureti kad nebutu labai riebu ar kaloringa ir visada valgau kada tikrai bunu alkana ir po nedaug.Paskutine vakariene buna apie 5 puse sesiu vakare ir daugiau ne kasnio.vakare dar padarau po 100 atsilenkimu ir asku kiekviena diena po 3 litrus arbatu ir jokiu saldumynu,na nebent kai labai uzsinoriu ax.gif Ir zinokit dabar taip gerai jaucuosi ir taip ipratau taip maitintis kad nebegaliu sunkiai valgyt ar apsiryti,tada skrandis sustoja blink.gif ir savijauta geresne ir lengviau juociuosi ir be to sumazejo celiulitas,na dar as daznokai isitrinu problemines vietas kavos tirsciais,tai super thumbup.gif padeda,akivaizdus celiulitosumazejimas. Merginos reikia daryti siandiena o ne kazkada ir ne drasiskai,o paprasciausiai truputi paderinti mityba,truputi pasportuoti ir varoti daug skysciu ir pamatysit viskas grys i savo vezias drinks_cheers.gif sekmes visoms smile.gif
Gabijaaa
Labukas visoms 4u.gif
zinau puiku buda, kaip lengvai numesti kg. greiciausiai tai aktualu turetu buti toms, kurios nemaitina krutimi. Pati esu bandziusi n dietu, sporto klube iki nualpimo kankinaus, bet nukrenta vos pora kg ir likusiu kritima pamirsk. Mano drauge po gimdymo isigyjo dietines piliules Lipro. aisku, as skeptiskai i tai paziurejau, pamaniau, nieko jai nebebus su tais kg, dar daugiau priaugs, bet.. rezultatas jau po poros savaiciu buvo akivaizdus, kadangi ji turejo nemaza antsvori
Lipro piliules vartojant per savaite nukrenta 2,5 kg. na, nutariau ir as pabandyti nepatikesit per pora men pasiekiau tai, ko norejau. is savo patirties sakau, piliules tikrai veiksmingos ir tik zoleliu pagrindu sudarytos, nekenksmingos. per diena tereika viena ja isgerti ir po men saves nepazinsit.
aisku, noreciau ispeti, kad Lietuvoje ju nereiktu pirktis, nes esu girdejusi, kad cia tiesiog i vidu priberta buna paracitamolio ir kt priedu, todel jos neveiksmingos.
jei kuria sudomino, galiu ju parupinti (man drauge siuncia is Londono). aisku, db ju nevartoju nes laukiuosiu, bet po gimdymo zinau, kad nereiks stresuoti ir kg lengviausiai istirpdinsiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
atilyte
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 03 17, 14:21)
Labukas visoms  4u.gif
zinau puiku buda, kaip lengvai numesti kg. greiciausiai tai aktualu turetu buti toms, kurios nemaitina krutimi. Pati esu bandziusi n dietu, sporto klube iki nualpimo kankinaus, bet nukrenta vos pora kg ir likusiu kritima pamirsk. Mano drauge po gimdymo isigyjo dietines piliules Lipro. aisku, as skeptiskai i tai paziurejau, pamaniau, nieko jai nebebus su tais kg, dar daugiau priaugs, bet.. rezultatas jau po poros savaiciu buvo akivaizdus, kadangi ji turejo nemaza antsvori
Lipro piliules vartojant per savaite nukrenta 2,5 kg. na, nutariau ir as pabandyti  nepatikesit per pora men pasiekiau tai, ko norejau. is savo patirties sakau, piliules tikrai veiksmingos ir tik zoleliu pagrindu sudarytos, nekenksmingos. per diena tereika viena ja isgerti ir po men saves nepazinsit.
aisku, noreciau ispeti, kad Lietuvoje ju nereiktu pirktis, nes esu girdejusi, kad cia tiesiog i vidu priberta buna paracitamolio ir kt priedu, todel jos neveiksmingos.
jei kuria sudomino, galiu ju parupinti (man drauge siuncia is Londono). aisku, db ju nevartoju nes laukiuosiu, bet po gimdymo zinau, kad nereiks stresuoti ir kg lengviausiai istirpdinsiu      bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

O tu nemanai, kad privartojus tokių visokių tablečių paskui gali ir sveikatą prarast????
Galėtum tokių dalykų ir nereklamuot ...
P.s. čia tik mano nuomonė...
MisteryGirl
sweikos mamytes, mano lieknejimo istorija gan sawotiska... nestumo metu priaugau 7.5kg kazkurtai, is ligonines gryzau su -12kg... bet ne skaiciuose esme... kadangi pas mane stemplej nuo vemimo atsirado zaizdos, tai as visiskai nieko negalejau valgyt, o ir gert per skausmus vandeni teko, bet pieno man nuo to nesumazejo! jeigu norit maitinti krutimi, tereikia tureti daug noro ir gert daug skysciu! tai yra dvi pagrindines salygos... o kadangi nieko iki siol negaliu valgyt riebaus, kepto, jokiu svieziu darzoviu, tai mano racione tik virtos darzoves, virta arba ant garu troskinta mesa arba zuvis... liuks dieta, o ir pieno kaip minejau tikrai nesumazejo... mazaja pamaitinu o ir uzsaldyti dar lieka ka wink.gif
Aspera
Per nėštumą priaugau + 11,8, iš ligoninės grįžau 74 kg t. y. - 9. dabar pogimdymo praėjo 4,5 mėn - svoris - 65 kg. Tokį pasiekiau prieš 2 mėn. manau žindymas padaro savo: vaikui reikia maisto, be to, valgau tik troškinta, virta, jokio kepto maisto.
Wild Pearl
QUOTE(kearen @ 2010 03 13, 12:02)
na, mano mazajai greit 8 men. per nestuma priaugau tik apie 10 kg. ir po gimdymo praejus 2 savaitem. jau buvo -12 kg.  bigsmile.gif
B
per menesi atsikraciau 7 kg. tik skaiciuodama kalorijas (itilpdama i 1500 kcal/diena is kuriu kelis simtus kunas dar pasiima pienuko gamybai) ir sportuodama namie  ax.gif
kuno apimtys po menesio ties liemeniu sumazejo 7cm. ir dabar jau ilendu i visus savo drabuzius!  mirksiukas.gif
vis dar maitinu, pienuko nesumazejo nei kiek, alkana nevaikstau ir plius poziuris i mityba kardinaliai pasikeite  thumbup.gif
*

Hmmmm,manau tikrai reiketu pradeti skaiciuoti kalorijas g.gif kiek suvalgau ir pan...nusistatyti tam tikra riba ir neperzengti g.gif Aciu,taip ir bandysiu daryti bigsmile.gif sunglasses2.gif
jurga r
o as nusipirkau mazesnio dydzio dzinsus,tai man buvo didele paspirtis maziau valgyti ir tik iki 18h,atsisakyti saldumynu,nors ziauriai juos megstu,dar tik kelios dienos praejo bet tikrai geriau jauciuosi ir tikrai tikiu kad svoris nukris,be to dar maitinu maze.Svarbiausia tiketi ir kazka daryti o ne tik dejuoti.Visoms sekmes!
sabija
maziau reikia valgyti ir rinktis ka valgai, tureti papildomu uzsiemimu, tai nebus net kartais ir kada pavalgyti biggrin.gif
Gabijaaa
QUOTE(atilyte @ 2010 03 17, 16:17)
O tu nemanai, kad privartojus tokių visokių tablečių paskui gali ir sveikatą prarast????
Galėtum tokių dalykų ir nereklamuot ...
P.s. čia tik mano nuomonė...
*

Na, esu pati isbandziusi ir zinau, kad jos sveikatos negadina, kaip kad Lido ar dar daugelis kitu preperatu. Be to jos yra istirtos, vien zoleles pagrindas. Pati juk bet ko nebuciau gerusi. ir nereikejo 2 men, netekau 10 kg. Kiekvieno apsisprendimo reikalas, juk nepersu to, uz ka nesu garantuota
Mikėtukas
kam padejo arbatele figur-2?
ar yra cia tokiu mirksiukas.gif
Tigrine007
mirksiukas.gif sveikutes po gimdymo buvau labai pilna
bet nesilaikant jokiu dietu svoris sugrizo koks ir buvo pries nestuma na pora kg liko+
bet del tu 2kg nesijaudinu smile.gif
maidala
per nestuma priaugau 16 kg, per pirma menesi po gimdymo viskas nnukrito. iki siol maitinu MP, jau -5 kg nuo pradinio svorio, vyras duoda velniu kad jau kaulu kruva pasidariau doh.gif lotuliukas.gif o nieko nedariau tycia, tiesiog lelyte daug ant ranku budavo, ne visada pirmais menesiais spedavau pavalgyt normaliai.. dabar jau katu valgom, bet svoris kazkaip neauga ax.gif
Raudona1983
ech, kad man taip...
Ryški
Labuka. Gal įpūsiu nors šiek tiek vilties. Visa svorio metimo istorija atsispindi mano paraše. smile.gif Per pirmąjį nėštumą priaugau 20 kg., bet po truputį, dėl neramios mergytės sugrįžo senasis svoris liko + 3 kg dėl kurių nesijaudinau. Po 4 m. pastojau su sūneliu, va čia ir padariau klaidą viską kimšdama. blush2.gif Priaugau +22, po gimdymo atrodžiau klaikiai. (Sau laaabai net nepatikau, nesu didelio ūgio, svėriau 73.) Sūneliui dabar beveik 9 mėn. Tad nusprendžiau grįžt į patį pradinį svorį, t.y. 58 tai čia tas svoris kuris buvo po dukrytės, o 55 jau bus jaunystės laikų svoris, panašu kad jis greit ir išsipildys.
Ką dariau? Paminėsiu dar ir tai, kad vis dar maitinu vaikelį. O pradėjau po truputį. Kas vakarą mažindavau kąsnius. Taip po nedidelį kasniuką, kol supratau kad skrandis susitraukė ir man užtenka labai nedaug. Atsisakiau saldumynų, riebių patiekalų. Nebevalgiau nuo 18-19 val. Ir daug vaikščiodavau lauke su mažyliu. Aišku būdavo įvairių nusižengimų, bet bendram vaizde, per 9 mėn. grįšiu į savo mergautinius laikus ir tikrai ne be pastangų, viso bus numesta 18 kg.
Išsiplėčiau. blush2.gif
luckyme
mazinti porcijas(saikingai),daugiau judeti,vezimo stumdymas ir namu ruosa geriausias sportas biggrin.gif na bent jau man tiek ir tereikejo ax.gif
Vaidutia
As per nestuma leidau sau viska ir priauginau 31 :)sveriau trizenkli skaiciu :)po niestumo per 9 men. su minus 10 pagalba numeciau 31 ( is ju per 1.5 pirmo men netekau 12), dar per koki pusmety numeciau dar 12 smile.gif

Reikia tik labai sau nepatikti, tada ir valios atsiranda ir rubus lygini 2 val ne del to kad lygintum, o del to kad daugiau koloriju dega nei SM sedint smile.gif

Mane tikriausiai dar nesciai storai bunant pastumejo fraze (mociutes): " va dabar tokia stora ir liksi", as mintyse sau pasakiau, kad neliksiu... ir nelikau. db keli kilai ataugo..grizus i darba ir pradejus sedet ant kedes 8 val i diena...bet zinau: kad tokia stora nebebusiu...trizenklio skaiciaus svarstyklese tikiuosi nebepamatyt smile.gif
eglaite2
Per abu nestumus priaugau po 22kg: pirma karta visus kilus numeciau kazkur per 6men, dabar liko nepilni 3kg, o po gimdymo praejo 2,5men. Nieko specialiai nedarau - maitinu, prisiziuriu kazkiek maista, kad mazajai butu sveikiau ir nepustu pilvuko, bet tikrai nebadauju schmoll.gif biggrin.gif .
Olesia///M
Per neštumą priaugau 28 kg doh.gif nu kur tai matyta, o prieš pastojant sveriau 70 kg . Nuo gimdymo jau praėjo 4,5 mėn. nukrito 16 kg , o dar 12 kg. reikia pasistengt numest
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.