Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip sulieknėti po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Soy
QUOTE(soul... @ 2010 11 24, 12:58)
Ne ka maziau svarbus dalykas- jusu paciu elgsena nestumo metu- jeigu priaugta daug svorio, ar nebuvo jokio fizinio aktyvumo, nieko nedaret su pilvo odele (stangrinamieji kremai, masazai, ir t.t.) aisku rezultatas po gimdymo bus atitinkamas.
*

As irgi priaugau 11kg, fiziskai visiskai buvau neaktyvi nestumo metu, kuno, pilvo jokiais stangrinamaisiais netepiau ir nemasazavau. Neturiu nei vienos strijos, i priesnestuminius rubus ilindau antra diena po gimdymo. Jei oda neelastinga, nepades jokie kremai..
*Ricco*
Dėl tos genetikos ir kremų, ir taip ir ne... Mano mamai po pirmo nėštumo liko tiek strijų, kad daugiau niekada nebegalėjo užsidėti atskiro maudymuko doh.gif
Tai žinodama aš nuo pirmos dienos storai pilvą, kojas ir krūtinę tepdavau drėkinamuoju kremu, ne kokiu stangrinamuoju ir masažų nedariau, o drėkinamuoju. Aktyvi taip pat nebuvau, nes vis grėsė persileidimas, o paskui simfizitas užpuolė, tai beveik visai nejudėjau. Rezultatas nei vienos strijos. Esu mamos kopija, turiu paveldėjus viską iš jos, bet vat strijų pavyko išvengti. Pradedu tikėti, kad kremas padėjo smile.gif
Kg taip pat labai greitai atsikračiau ir pilvas susitraukė (buvau priaugus 16), nors man buvo atliktas CP
Soy
QUOTE(*Ricca* @ 2010 11 25, 09:36)
Dėl tos genetikos ir kremų, ir taip ir ne... Mano mamai po pirmo nėštumo liko tiek strijų, kad daugiau niekada nebegalėjo užsidėti atskiro maudymuko  doh.gif
Tai žinodama aš nuo pirmos dienos storai pilvą, kojas ir krūtinę tepdavau drėkinamuoju kremu, ne kokiu stangrinamuoju ir masažų nedariau, o drėkinamuoju. Aktyvi taip pat nebuvau, nes vis grėsė persileidimas, o paskui simfizitas užpuolė, tai beveik visai nejudėjau. Rezultatas nei vienos strijos. Esu mamos kopija, turiu paveldėjus viską iš jos, bet vat strijų pavyko išvengti. Pradedu tikėti, kad kremas padėjo  smile.gif
Kg taip pat labai greitai atsikračiau ir pilvas susitraukė (buvau priaugus 16), nors man buvo atliktas CP
*

Oda gali ir skirtis, nebutinau 'scyrai' viska is mamos nusikopijavot biggrin.gif
As girdejau begales atveju, kai tepdavosi ir tt. o striju visvien begales...
*Ricco*
QUOTE(Soy @ 2010 11 25, 10:40)
Oda gali ir skirtis, nebutinau 'scyrai' viska is mamos nusikopijavot biggrin.gif
*

Vadinasi man pasisekė smile.gif
Frosted
QUOTE(Soy @ 2010 11 25, 10:40)
*

drinks_cheers.gif Mano pazystamai nestumo metu striju laaabai daug atsirado, nors pilvas mazas buvo, priaugo svorio nedaug, o ir kremais nuo striju tepdavosi doh.gif Dar ir pagimdzius keletas striju atsirado (*pirmom dienom po gimdymo), ypac ant krutu prie speneliu schmoll.gif
79asta
sveikos merginos 4u.gif
As ir esu ta nelaimingoji,apsidziaugiau radus si skyreli,bent jau yra kur pasiguost smile.gif . Kai gimdziau pirma vaika,man buvo 19-ka,visa gyvenima buvau smulki,taigi svoris nukrito pats nieko nekremu irgi nenaudojau,bet strijos ne vienos neatsirado,o priaugus buvau 20kg doh.gif . Po 10m pagimdziau antra vaikiuka ir si kart viskas kitaip,nors tepiausi spec kremu nuo striju,vis vien atsirado ant slaunu ir krutines,priaugau vel 20kg,po puses metu buvau beveik viska numetus,laikiausi ivairiu dietu,geriau tabletes,zod\ziu ko tik nedariau doh.gif . Bet paskui paslijo sveikata,atsirado mazakraujyste,istisas silpnumo jausmas,galvos svaigimas ir t.t.Issigandau ir pradejau valgyt,o tada kg vel augo ir augo,dabar turiu 10 papildomu kg ir nieko su savim negaliu padaryt verysad.gif ,be to dar esu tingine,nes turiu issippirkus sporta,bet retai ten uzsuku,vis prisigalvoju sau visokiu pasiteisinimu del ko nenueit blush2.gif . Tiesa koja irgi ant puses ismieros padidejo verysad.gif
srauni_upe
QUOTE(maskanyte @ 2010 10 19, 18:12)
Labai trokstu ilysti i savo senuosius drabuzelius unsure.gif  Bet man dar toli iki to doh.gif  As neprarandu vilties juos uzsideti, kai tik galesiu is kart eisiu sportuoti, nes labai noriu but toke kaip buvau ax.gif
*

kantrybės, aš jau norėčiau kad svoris nustotų krist, o jis krenta krenta ir krenta
Frosted
O mano klubai ir liemuo panasu kad negriztamas praplatejo... Klubai tai gerai, nes niekad ju neturejau, o liemuo tai negerai, nes kelnes nesueina dry.gif Man toks jausmas, kad apatiniai sonkauliai praplatejo, ar taip gali buti ar man jau cia vaidenasi? biggrin.gif
Treciadiene
QUOTE(Frosted @ 2011 01 03, 02:25)
O mano klubai ir liemuo panasu kad negriztamas praplatejo... Klubai tai gerai, nes niekad ju neturejau, o liemuo tai negerai, nes kelnes nesueina dry.gif Man toks jausmas, kad apatiniai sonkauliai praplatejo, ar taip gali buti ar man jau cia vaidenasi? biggrin.gif
*

Vaidenasi smile.gif būk rami viskas susitvarkys, tik ne iškarto. Per nėštumą padidėja krūtinės lasta ir grįžta tik baigus maitinti... nors po antro gimdymo nepastebėjau labai stipraus padidėjimo, bet po pirmo labai jautėsi.
Kai kurioms pasiseka ir figūra atsistato greičiau, tačiau ne visoms...
Frosted
QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 04, 02:40)
Vaidenasi smile.gif būk rami viskas susitvarkys, tik ne iškarto. Per nėštumą padidėja krūtinės lasta ir grįžta tik baigus maitinti... nors po antro gimdymo nepastebėjau labai stipraus padidėjimo, bet po pirmo labai jautėsi.
Kai kurioms pasiseka ir figūra atsistato greičiau, tačiau ne visoms...
*

Tai kad jau nebemaitinu, susirgome ir nebeeme lelius kruties - ir pasibaige visai... sad.gif Ir jau 6 menesiai praejo, svoris nukrites visai, koja padidejus visu dydziu, neitelpu i batelius dry.gif, liemuo apskritai dinges biggrin.gif oi, reikia sportuoti eiti... biggrin.gif

Lotyna
QUOTE(sigaR84 @ 2010 10 19, 20:28)
na tikriausiai mes visos trokstam ilysti i savo senuosius drabuzelius,bet labai jau greit norim numesti ta svori  smile.gif kaip pagalvoji priaugi tu kg tai greit,bet kaip reik numest kaip yra sunku rolleyes.gif  ax.gif
*

Nu ne taip greit priaugi juk, net per cielus 9 menesius tongue.gif Tai tiek laiko reik organizmui ir atsistatyt ax.gif As su pirmu buvau priaugus 21 kg, tai prireike 9 men. kol figura grizo ir kg istirpo .. Sikart esu priaugus 24 kg, kol kas nukrito 13 kg (po 2 sav.) ...
QUOTE(Frosted @ 2010 11 24, 20:34)
Kaip pavydejau toms, kurios po gimdymo praejus porai dienu jau strakaliojo kaip negimdziusios  rolleyes.gif As gera menesi po gimdymo ne tik normaliai paeit negalejau, bet be nuskausminamuju lovoj apsiverst ant kito sono vos sugebedavau, o vaiksciot normaliai pradejau kokiems 1,5 menesio tik praejus po gimdymo... nors ir pati gimdziau, ir kaip gimdyma prieme gydytojai irase be komplikaciju, bet vaikelis labai didelis gime unsure.gif
*

As taip pat drinks_cheers.gif Tiek po pirmo menesi buvau pusiau neigali, tiek dabar ..
Nors abu gimdziau pati, tik abu kartus gimdymai komplikuoti buvo ... rolleyes.gif
Šaranga
Labukas aš irgi priaugau 20 kg.svoris kaip ir nukrito,na gal dar kokie 3kg.?nukris ir jie,bet pilvas kaip liko ir niekaip nenukrenta doh.gif
urte27
Per nestuma buvau priaugusi 15 kg. Visus juos numeciau per 4 menesius. Jokiu ypatingu dietu nesilaikiau, nesportavau, bet iki siol vis dar matinu pati, todel pradinio svorio susigrazinimo receptas man buvo vaiko zindymas. Dabar sveriu net 2 kg maziau nei iki nestumo. Rankos nuo vaiko nesiojimo pagrazejo, celiulito nebeliko (arba jo nebematau blink.gif ), tik va pilvukas liko nebegrazus - oda nebe tokia elastinga, pasmukusi tongue.gif
Caramelle*
Per nestuma priaugau 16kg. Po 6.5 men liko 3kg - ir visi tie kg, atrodo, bus uzstrige ant pilvo. doh.gif Pilvas toks kazkoks subliuskes, pilna smulkiu striju - nors visokius ypatingus kremus (brangius ir nebrangius) tepiau religingai nuo pat 8 nestumo savaites. Niekas nepadejo. Del to subliuskusio lasininio pilvo netelpu nei i vienas priesnestukines kelnes rolleyes.gif O dar CP randas sudaro toki 'balkona' is odos. Zodziu - vaizdas nekoks.
Frosted
QUOTE(Domke @ 2011 01 05, 23:30)
As taip pat  drinks_cheers.gif  Tiek po pirmo menesi buvau pusiau neigali, tiek dabar ..
Nors abu gimdziau pati, tik abu kartus gimdymai komplikuoti buvo ...  rolleyes.gif
*

Mano taip pat komlikuotas buvo, tik tiek gine tiek akusere jauciu issigandusios buvo, kad CP nedare (vaikas man aiskiai buvo per didelis, tai ir as ir leliukas nukentejo gan smarkiai), tai ir laika gimimo irase 10min velesni (nes leliu gaivinti reikejo), ir man irase tik 1 lygio kaklelio plysima (nors buvo antro), ir kad be komplikaciju pagimdziau. Gerai, kad viskas gerai baigesi schmoll.gif
~Beauty~
Per nėštumą priaugau 20 kg, pirmą kartą po gimdymo pasisvėriau kažkur po mėnesio - buvo + 5 k, dabar - prieš nėštumą buvęs svoris, bet... apimtys kažkokios didesnės vis dar blush2.gif doh.gif verysad.gif
Marina_MM
Po gimdymo buvo koki +10 kg. Bet maitinau, stengdavaus bent kas antrą dieną pasportuoti bent po pusvalandį, svoris grįžo į vietas per kokį pusmetį drinks_cheers.gif Tiesa, mityba irgi buvo ribota, dėl to kad maitinau: saldumynų tik švenčių proga, alkoholio jokio, o riebaus ir šiaip nemėgstu biggrin.gif
Gabii__
skaitau skaitau, bet nerandu panasios i save, gal netycia atsiras ir patars.
esu liesa, per nestuma tikejaus bent daugiau priaugt, bet priaugau tik 8 kg...isvaziavau gimdyti kaip kitos 4 men atrodo, kas labai nepazinojo, net nesimate ziema su drabuziais doh.gif grizau namo su likusiais 5 kg, nu svoris buvo idealus.bet per kelias sav atsistate senasis, ir dar labiau nukrito. nebemaitinu jau senai, vaikui metai tuoj, jau pradejau valgyt bet koki maista, bet niekaip i virsu doh.gif atrodo , kaip i siuksledeze mestum maista doh.gif tuoj persisviesiu, siaubas kazkoks, neviltis mane ima ir niekaip ne kg i virsu.
kad tikrai man tai problema, tai jau pasako skaiciai, 49 kg, o ugis nera jau toks mazas 169 doh.gif
jei kas turetu geru patarimu kaip priaugti svorio, buciau dekinga, manau , kad yra tokiu...patarimas daugiau valgyti netinka, metanciom svori gal tai atrodys ir lengva padaryt, bet panasiom i mane, zinos, kokia tai didele problema..bet gal ka atrado. g.gif
zuzule
QUOTE(Marina_MM @ 2011 01 16, 00:02)
Po gimdymo buvo koki +10 kg. Bet maitinau, stengdavaus bent kas antrą dieną pasportuoti bent po pusvalandį, svoris grįžo į vietas  per kokį pusmetį drinks_cheers.gif Tiesa, mityba irgi buvo ribota, dėl to kad maitinau: saldumynų tik švenčių proga, alkoholio jokio, o riebaus ir šiaip nemėgstu  biggrin.gif
*

Super thumbup.gif
As irgi Adomo mama, bet ne tokia saunuole doh.gif
Keiti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 16, 00:29)
esu liesa, per nestuma tikejaus bent daugiau priaugt, bet priaugau tik 8 kg...isvaziavau gimdyti kaip kitos 4 men atrodo, kas labai nepazinojo, net nesimate ziema su drabuziais doh.gif grizau namo su likusiais 5 kg, nu svoris buvo idealus.bet per kelias sav atsistate senasis, ir dar labiau nukrito. nebemaitinu jau senai, vaikui metai tuoj, jau pradejau valgyt bet koki maista, bet niekaip i virsu doh.gif atrodo , kaip i siuksledeze mestum maista doh.gif tuoj persisviesiu, siaubas kazkoks, neviltis mane ima ir niekaip ne kg i virsu.
kad tikrai man tai problema, tai jau pasako skaiciai, 49 kg, o ugis nera jau toks mazas 169 doh.gif
jei kas turetu geru patarimu kaip priaugti svorio, buciau dekinga, manau , kad yra tokiu...patarimas daugiau valgyti netinka, metanciom svori gal tai atrodys ir lengva padaryt, bet panasiom i mane, zinos, kokia tai didele problema..bet gal ka atrado. g.gif
*

Sveika, pasakoji kaip apie mane. Aš irgi 169 cm. Per vieną nėštumą priaugau 3 kg, per kitą 4 kg. doh.gif Su pirmąją važiavau gimdyti sverdama 51 kg, su sūnum - 52 kg. Taip, kad nėra dar tau taip baisu wink.gif Po gimdymų atrodydavai kaip kaliausė... su 44-45 kg. Po kelių metų pavyksta atsistatyti iki 48-49 ir tai jau skaitau gerai, nors neatrodau ligota... Patarimų, deja, neturiu, išbandžiau viską... rolleyes.gif
Gabii__
QUOTE(Keiti @ 2011 01 16, 12:54)
Sveika, pasakoji kaip apie mane. Aš irgi 169 cm. Per vieną nėštumą priaugau 3 kg, per kitą 4 kg. doh.gif Su pirmąją važiavau gimdyti sverdama 51 kg, su sūnum - 52 kg. Taip, kad nėra dar tau taip baisu wink.gif Po gimdymų atrodydavai kaip kaliausė... su 44-45 kg. Po kelių metų pavyksta atsistatyti iki 48-49 ir tai jau skaitau gerai, nors neatrodau ligota... Patarimų, deja, neturiu, išbandžiau viską... rolleyes.gif
*

smagu kad yra bendraminciu biggrin.gif tik va gaila patarimu ir atrastu receptu irgi neturit doh.gif mane istikro labiausiai nervina visu diskusijos..va nieko nevalgai, daugau valgyk, dazniau doh.gif oi kad man taip, norisi sudraskyti, suprantanciu nulis ir visiem atrodo, kad issidirbinejimas tiesiog doh.gif
jei atsiras dar tokiu, o ypac kurios atrado kokiu receptu, nuosirdziai prasau pasidalinkit patirtimi, neliksiu skolinga cool.gif
Papildyta:
tiesa, kai tik pagimdziau jau po keliu dienu kas atejo aplankyti visi gyre kaip gerai atrodau, ir kaip greitai po gimdymo atsistaciau, o kad pas mane 5 kg buvo like isvis nesimate. tikrai dziaugiausi, puikiai viskas atrode..na asiku be rubu pilvukas sioks toks, bet net gera ziureti buvo.

kazkaip visad isivaizdavau, kad per gimdyma daug priaugsiu ir va tada gal net bus bedu atsikratyti kg, bet kad sitaip bus, net negalejau patiketi.vaikas nuo gimimo naktim miega. naktu bemiegiu neturejus, aisku judrus vaikinas kaip reikalas, bet tikrai nera taip blogai. gal mosklai dar savo duoda, bet pries nestuma ir dirbdama ir besimokydama geresnio svorio buvau, tad ne cia turbut esme.

aisku suprantu ir tas kuriu svoris didelis. nzn net kas blogiau. jei reiktu pastoviai ribot maista, turbut butu sunkiau..dabar tiesiog tik pergyvenimas, nes niekas nesikeicia, kiek bekistum maisto. unsure.gif
kamejukas
Aš per nėštumą buvau priaugus 25 kg. Kilogramai atsistatė greit po gimdymo - tik buvo likusi kabanti oda - jos perteklius. Turiu pilvo presą, bet presas ir oda - du skirtingi dalykai. Tik neseniai ryžausi eiti į procedūras, masažus - jam mažinti. Gyvenu Kaune, Šilainiuose. Į procedūras eidavau pas mūsų vieną narę "susidomejus" (http://sites.google.com/site/masazaskunogroziui/ - čia jos svetainė). Ėjau 10 procedūrų, per jas mano pilvo apimtys sumažėjo tikrai nema=ai ir aplinkiniai tai pastebėjo. Procedūros pas ją už prieinamą kainą ir rezultatai matomi gal po 3 kartų, bet pojūtis jau po pirmo karto daug geresnis. Sekantį mėnesį vėl eisiu į procedūras, nes noriu dar geresnių rezultatų smile.gif Geriausi rezultatai pasimatė po medaus masažų - skausminga procedūra, bet po vienos jos 2 cm nuima smile.gif taip pat labai gerai padeda purvo įvyniojimai...
savika
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 16, 00:29)
*

tokiais atvejais padeda maistas sportui. aišku, kartu su sportu. auga raumenys, atitinkamai didėja kūno masė.
blumchen
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 16, 01:29)
*

Kai bus gerokai virs 30m tikrai pridesi svorio biggrin.gif , o jeigu dar sugalvosi gimdyti virs 30m, tai net gali atsirasti kita problema kaip numesti svori smile.gif
Gimdziau 33m per nestuma pridejau 25kg, vaikui 4m 8kg virsaus taip ir liko.
Iki nestumo buvo siaubinga problema kaip prideti tuos nelemtus kg biggrin.gif
-LiuksE-
Jau po menesio atroziau thumbup.gif kaip bus toliau-nezinau.
MeLady
keliu tema
*Chardonnay*
kada galima pradet lengvai sportuot (atsilenkimai namie ir pan)? nors svoris kaip pries gimdyma, bet norisi kuna sustangrint, ypac pilvo presa g.gif
boruzhe
Per nėštumą priaugau beveik 22 kg doh.gif Dabar sūneliui tuoj 7 mėn., likę pora kg, bet man jie netrukdo biggrin.gif
Maitinu iki šiol pati, tad ne sportavau ir nestortuoju, valgau viską ir kiek noriu cool.gif
pasakore
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 31, 23:04)
kada galima pradet lengvai sportuot (atsilenkimai namie ir pan)? nors svoris kaip pries gimdyma, bet norisi kuna sustangrint, ypac pilvo presa g.gif
*

Po poros menesiu manau, ziurint ar nebuvo jokiu komplikaciju ir kaip jautiesi ax.gif o kaip pradeti sunku doh.gif vos viena du isspausdavau, bet kuo toliau tuo lengviau atsispaudimus daryt mirksiukas.gif buvau priaugus 20kg, dabar ju nebera, tik pilvas vis dar nepatinka... blush2.gif
*Chardonnay*
QUOTE(pasakore @ 2011 02 01, 18:10)
Po poros menesiu manau, ziurint ar nebuvo jokiu komplikaciju ir kaip jautiesi  ax.gif  o kaip pradeti sunku  doh.gif  vos viena du isspausdavau, bet kuo toliau tuo lengviau atsispaudimus daryt  mirksiukas.gif  buvau priaugus 20kg, dabar ju nebera, tik pilvas vis dar nepatinka...  blush2.gif
*

mano gimdymas lengvai praejo, neturiu nei siuliu, nei kitu bedu. pilvuko irgi neliko tik nepatinka kad jis minkstas labai, norisi tiesiog raumenuku truputi.. ax.gif palauksiu dar pora savaiciu ir pabandysiu..
SigaR
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 02 01, 23:10)
mano gimdymas lengvai praejo, neturiu nei siuliu, nei kitu bedu. pilvuko irgi neliko tik nepatinka kad jis minkstas labai, norisi tiesiog raumenuku truputi.. ax.gif palauksiu dar pora savaiciu ir pabandysiu..
*

dar labai mazai praejo po gimdymo kad pilvukas butu stipresnis biggrin.gif
SigaR
viskam savas laikas
Zivukas.d
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 02 01, 23:10)
*

as per nestuma priaugau 12 kg, pagimdzius jau po menesiu lindau i visus senus savo rubus, svoris toks koks buvo gryzo per 1.5 menesio, nors vyras tik po gero plusmecio paseke, kad pilvukas vel kietas, toks koks buvo ar bet jau labai panasus, o ne mikstas.
tai nors svoris ir gryzo bet kunas suglebes dar gera pusmeti buna
Rufi
Nestumo pabaigoj turejau apie 27kg antsvorio.
Po keliu savaiciu, kai pagimdziau teturejau 4kg virssvorio, kurie liko iki siol.
Dabar su jais vyksta kova, ziuresim kas nugales.
žemaitikė
Per nėštumą priaugau 14 kg blush2.gif kol maitinau svoris krito, o dabar stovi vietoje, liko 2 kg schmoll.gif dukrytei greit 5 mėn. tongue.gif Pripažįstu, kad esu apsileidusi, mažiau valgyti reiktų ir pasportuoti manau greit dingtų tie 2 kg blush2.gif
laiimiinga
o vat man pasiseke, priaugau per nestuma 24 kg, maitinau pati ir vat po poros menesiu liko "sauja" lasinuku ant pilvo, ir krutine didesne, daugiau nieko, o valgiau viska isskyrus produktus kas pucia pilva, kopustai, kefyras ir pan. o antra menesi tai nei dienos negaleja be sausainiu blush2.gif tai vat, svoris kiekvienai savaip, kokia genetika ir medziagu apykaita...bet va gal kas patarsit kaip ta sauja nuo pilvo pasalint lotuliukas.gif g.gif
neringelee
[quote=laiimiinga,2011 02 20, 12:39]
as priaugau per nestuma 22kl,po cezario nukrito 10kl,o 12kl liko.susigriebiau per sausy numeciau 7kl smile.gif na tai dar liko 6kl nukrapstyt.sunu labai atsilaikyt nevalgius pyragu saldumynu ax.gif bet reikia numesti jauties daug geriaau kada ytelpi y savo drabuzius kuriuos nesiojai pries niestuma.
*Lukro*
man vienintelis budas buvo nevalgyti smile.gif suvalgydavau tik po pakeli varskes ar indeli jogurto per diena rolleyes.gif ziauru, bet tie like kg mane gasdino labiau,taigi pasikankinau biski,bet buvusi svori pasiekiau smile.gif
wwwlaima
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 02 21, 08:45)
man vienintelis budas buvo nevalgyti  smile.gif suvalgydavau tik po pakeli varskes ar indeli jogurto per diena  rolleyes.gif ziauru, bet tie like kg mane gasdino labiau,taigi pasikankinau biski,bet buvusi svori pasiekiau  smile.gif
*

ir negrista tie kg,kai jau normaliai valgoma? smile.gif
zhulikele
pries 1nestuva sveriau 62(esu auksta),priaugau 20kg,nukrito vos 5kg... ir daugiau nu niekaip... po 4men pastojau... priaugau 11,5kg.. bet jau nestumo metu,mano seni riebaliukai nutirpo,o tai leme tas,kad isejom atskirai nuo tevu gyvent,namai,vaikiukas man vienai,daugiau judejau,pagimdzius jau sveriau tiek,kiek po pirmojo nestumo ir dar papildomai -1kg... o db kai du mazuliukai(pametinukai),namai,maitinu pati,sumazejes apetitas,ir dar plius laiko nera kada prisest normaliai pavalgyt lotuliukas.gif daug vartoju skysciu,maziau saldumynu,vietoj 2,5 saukstelio cukraus i arbata tik 1saukstelis,nes kai pagalvojau,kad daug arbatos geriu ir jei tas pats cukraus kiekis,nu niekaip nenumesiu tu nereikalingu kg...aisku maista dar pasitaikau,nes baisu,kad maziukui pilvuko nepustu... tai svoris savaime krinta.. dar kai susitinku su mama tai ta vis juokauja,sako gal bereikalo visus senus rubus(kur nesiojau pries nestumus) isdalinom biggrin.gif thumbup.gif
*Lukro*
QUOTE(wwwlaima @ 2011 02 21, 10:48)
ir negrista tie kg,kai jau normaliai valgoma? smile.gif
*

ne,mano stabilus svoris 55kg smile.gif aisku dabar per nestuma vel pakito ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zhulikele @ 2011 02 22, 10:57)

*

del saldumynu, tai prisimenu po gimdymo dar ligoninej gulejau, o tevai atvaziavo aplankyti ir priveze man visokiu saldainiu, tinginio,bet man tada tu saldumynu visai nesinorejo,negalejau i juos net ziureti biggrin.gif tai irgi isejo i gera smile.gif per si nestuma saldumynus lapnoju kaip reikiant,todel tikiuosi kad ir po sio gimdymo man ju nesinores
zhulikele
o as per pirma nestuma ir po,saldumynus kirtau pilna burna,o ypac riesutu chalva,kad pieno daugiau butu,bet jo kaip nebuvo taip nebuvo... doh.gif
o va po antro,nevalgau as jokios chalvos, o pieno turiu,o ir saldumynu per daug nesinori,suvalgau ten koki sausaini ar saldaini,nu nesinori nors tu ka...
aisku nesakau,kad ju visai atsisakyt,nu bet su saiku,ne per daug ir ne uz du... nes svoris tikrai nekris,o tik augs.. jau is patirties sakau lotuliukas.gif
sietka
QUOTE(Rufi @ 2011 02 18, 15:30)
Nestumo pabaigoj turejau apie 27kg antsvorio.
Po keliu savaiciu, kai pagimdziau teturejau 4kg virssvorio, kurie liko iki siol.
Dabar su jais vyksta kova, ziuresim kas nugales.
*

o kaip tie kg nukrito?
dodezile
Manau, kad reiktų pirmiausia maitinti savo leliuką ir viskas iš lėto susitvarkys... aišku - su maistu neperlenkti... smile.gif
Rufi
QUOTE(sietka @ 2011 02 22, 16:03)
o kaip tie kg nukrito?
*

Nzn, patys kazkaip smile.gif
Bet va dabar ir porcija susimazinau ir saldainiu stengiuosi visai nevalgyti, bet kaip stovi jei pas mane taip ir stovi. Na gal kilas nukrito, bet like 3kg niekaip nejuda. Nzn, kaip cia reiks jais atsikratyti, nors visur raso, kad maitinant kilogramai lengviau tirpsta sad.gif
~Beauty~
QUOTE(*Briggitte* @ 2011 02 21, 08:45)
man vienintelis budas buvo nevalgyti  smile.gif suvalgydavau tik po pakeli varskes ar indeli jogurto per diena  rolleyes.gif ziauru, bet tie like kg mane gasdino labiau,taigi pasikankinau biski,bet buvusi svori pasiekiau  smile.gif
*

O vaikutį MP maitinai taip "sočiai" valgydama? blink.gif

Na, mano svoris tai grįžo greit, po kokio mėnesiuko, bet var pilvukas liko doh.gif labai jau jis didelis buvo per nėštumą, nors priaugau ne super daug (apie 20 kg) blush2.gif
Vat kaip jį sumažint ir sustiprint? doh.gif
Apache
o gal kas gali pasakyti,kada po gimdymo glima pradeti psortuoti. As turiu omeny atsilenkimus ir sokineja su sokdyne? g.gif
Mrs_G
QUOTE(Apache @ 2011 03 05, 13:17)
o gal kas gali pasakyti,kada po gimdymo glima pradeti psortuoti. As turiu omeny atsilenkimus ir sokineja su sokdyne?  g.gif
*

oi brangioji, 100% teigti negaliu, kad tai tiesa, bet esu girdejus, akd po 3meneisu.

kas liecia lieknejima, mes su vyru nesedim 'ant dietos', tiesiog emem propoguoti sveika gyvenimo buda, daug darzoviu, vaisiu, subalnasuota mityba, valgom kas 3val, produktus keiciam i sveikesnius (pvz alieju tik alyvuogiu ir dar coconut oil, mesa tik liesa, vista be odos ir t.t.), manisksi intensyviai sportuoja, o man reik siknon duot, akd pradeciau, bet siandien, sakiau, apsiimsiu jau biggrin.gif
beje, mnao sveikas gyvenimo budas retkarciais buna su lyriniais nukrypimais - uzkandu kokio pyrago gabaleli... ax.gif biggrin.gif bet rezultatas mane tenkina. ligoninej palikau 10kg, o nuo sausio pradzios iki dabar dar 13kg netekau. thumbup.gif
lyneea
QUOTE(Mrs_G @ 2011 03 13, 09:58)
kas liecia lieknejima, mes su vyru nesedim 'ant dietos', tiesiog emem propoguoti sveika gyvenimo buda, daug darzoviu, vaisiu, subalnasuota mityba, valgom kas 3val, produktus keiciam i sveikesnius (pvz alieju tik alyvuogiu ir dar coconut oil, mesa tik liesa, vista be odos ir t.t.), manisksi intensyviai sportuoja, o man reik siknon duot, akd pradeciau, bet siandien, sakiau, apsiimsiu jau biggrin.gif
beje, mnao sveikas gyvenimo budas retkarciais buna su lyriniais nukrypimais - uzkandu kokio pyrago gabaleli... ax.gif biggrin.gif bet rezultatas mane tenkina. ligoninej palikau 10kg, o nuo sausio pradzios iki dabar dar 13kg netekau. thumbup.gif
*

wau, na su tokiais rezultatais ir lyriniai nukrypimai pateisinami thumbup.gif
nraminta
smagu, kad kiti tiek valios turi, nes man tai svoris nekrenta, nors ir sveikiau maitintis pradejau, bet gydytoja sako, kol maitini tai visai normalu, kad svoris vietoje stovi. 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.