Geriausias budas numesti svori po gimdymo - maitinimas krutimi
QUOTE(Kyvis @ 2010 05 27, 15:25) Geriausias budas numesti svori po gimdymo - maitinimas krutimi na kažkaip tikrai nepasitvirtino ir man. Valgau tikrai jau mazai, mažiukę dar maitinu, bet kai sumažinau maistą sau ir pieno per pusę sumažėjo. o svoris tai liok toks kaip ir po gimdymo. Į drabužius netelpu, liko +15 kg.
Man likę +6, bet lygiai taip pat, jei maistą sumažinu-mažėja pienas, o maitinti tikrai nenoriu nutraukti, o jei valgau normaliai, tai svoris stovi vietoje. Buvau priaugus 16kg, ligoninėj palikau 8kg ir namuose per pirmą savaitę 2kg ir viskas STOP
man svoris kaip uzkonservuotas, jau esu nevilty
na pradejau sportuoti tai tikiuosi per vasara pasiekti geru rezultatu
kaip ir daugumoms , po gimdymo mano figura jau nebetokia,koki abuvo pries
Tai jeigu kg numetei, dietos nepadės
reikia mankštos, kad atsistatytų raumenų tonusas, susitrauktų pilvukas Strijos kaip suprantu lieka visam gyvenimui, bet po to tampa labai šviesios, beveik nematomos
deja jau beveik aštuoni meta praėjo strijos puikiausiai matosi ...
Man po dukos pamenu, labai greitai viskas atsistate, o po sito trecio esu praradusi vilti, kad pilvas gali buti kaip seniau, ir sportuoju ir nedaug valgau, ir 3 vaikai, o situacija nesikeicia. Matyt tokie genai
Oii as ir noreciau savo figuros pries gimdyma kokia buvo
Daug ka lemia figura, genai. Vienos po gimdymo atrodo kaip negimdziusios, o kitoms daug jegu tenka ideti, kad pasiektu rezultatu, o dar kai pagundu nemazai bunant namie su leliuku. Virtuve visada salia..
O aš stebėdama savo drauges ir save, supratau vieną dalyką. Tos, kurios sportavo (ne šiaip judėjo, bet tarkim turėjo ryškų presą) iki gimdymo, toms situacija labai gera po gimdymo, nes pilvas greitai atsistatė kiek pasportavus. Mano pilvas irgi dabar kaip negimdžiusios, nėra nei odos pertekliaus, nenukaręs, o tiesiog išryškėjęs presiukas. Dalykas tas, kad atstatyti raumenis ir odos elastingumą yra daug daug kartų lengviau nei išgauti stangrią odą ir išryškinti raumenį, kuris nebuvo intensyviai treniruojamas.
QUOTE(Keiti @ 2010 06 29, 03:36) kad taip būtų paprasta...iki gimdymo po 400atsilenkimų kaip minimum darydavau ir tt ir visokiam presui, nu odos perteklius liko ir tiek... matyt tikrai GENAI QUOTE(zuzu @ 2010 06 29, 07:50) kad taip būtų paprasta...iki gimdymo po 400atsilenkimų kaip minimum darydavau ir tt ir visokiam presui, nu odos perteklius liko ir tiek... matyt tikrai GENAI Daryti daug atsilenkimų yra viena, o sportuoti taisyklingai tiek viršutiniam, tiek apatiniam bei įstrižiniam pilvo raumeniui yra kas kita. Kai sudegintas riebaliukas ir ryškus presas - tai yra taisyklingo sportavimo rezultatas. Kitas dalykas, kad reikia stangrinti odą. Tai galima daryti tiek masažu, tiek kontrastiniu dušu ir drėkinamais kremais, nes jie odą daro elastingą, neleidžia jai trūkinėti, glebti. Be abejo, yra variantų, kada niekas nepadeda dėl fiziologinių dalykų arba dėl audinių trūkimo per/po nėštumo (tada jau tik chirurgas gali padėti), bet taip galima sakyti, jeigu sąžiningai viskas išbandyta. Aišku, jeigu per nėštumą buvo labai daug priaugta arba pilvas labai didelis (tarkim dvyniai) irgi bus sunkiau, nes odai buvo didesnis krūvis, ji daugiau išsitampė, tai jai sunkiau ir grįžti į pradinę būseną. Šia tema diskutavau su keliom moterim, kurios yra daug pasiekusios fitneso srityje ir turinčios po kelis vaikelius
Po pirmo gimdymo tepraėjus 3 mėnesiams atrodžiau kaip gazelė
QUOTE(Megaera @ 2010 06 29, 05:47) Po pirmo gimdymo tepraėjus 3 mėnesiams atrodžiau kaip gazelė vandens vandens mieloji..tos raukšlelės apie akis irgi genetika, jei l plona oda - tai ir darosi, bet vien nuo to neatrodysi senesnė, veido gaivumas kad ir kitose vietose daugką atperka. svarbu ne akiduobės ir paburkę paakiai. striujos tai joo...idomu, lazeriu naikinant kiek kainuoja?
vis tiek tepu "gelbejancias" priemones ant pilvo,slaunu, uzpakalio, nes vis galvoju,gal pades
as gimdziau budama 18metu kai pastojau sveriau 48kg priaugau 18kg, gimdziau kai buvo lygiai 8 men nestumo, nesiojau nesciosios dirza, seip vaiksciojau kaip balionas dukryte gimdziau pati, gime 2780kg, is kart po gimdymo uzsidejau dirza kur zmones naudoja po pilvo operaciju
QUOTE(Jeta @ 2010 06 29, 12:26) Numeciau beveik visus 25 kg, liko dar 1- 2kg Va kiek prisiskundziau
Man irgi liko keli kg numesti. Bet ir aš esu nepatenkinta savo figūra
QUOTE(Lijyte @ 2010 07 06, 10:30) Man irgi liko keli kg numesti. Bet ir aš esu nepatenkinta savo figūra Man atrodo, dar ankstoka panikuot
as irgi nepatenkinta savimi, labai labai...suglebusi oda, celiulitas...
bet neturiu jegu sportuot, neturiu laiko, bet svarbiausiai-noro... o niekas nezino jokiu atsiliepimu apie masazuoklius? pvz., kur per telika reklamuoja? QUOTE(geguzevasaris @ 2010 07 06, 15:05) as irgi nepatenkinta savimi, labai labai...suglebusi oda, celiulitas... bet neturiu jegu sportuot, neturiu laiko, bet svarbiausiai-noro... o niekas nezino jokiu atsiliepimu apie masazuoklius? pvz., kur per telika reklamuoja? Pas mane ta pati situacija
esu anksčiau sportavusi, netgi "su vėjeliu", bet praeitas etapas, dabar nenoriu , nors tu ką...
sveikutes. visu bedos vienodos.... as tik noriu is savo patirties papasakot, kai laukiausi pirmo vaiko buvau priaugus 20 kg. siaubas gryzus namo, neturejau kuo i lauka apsirengt, netilpau i jokius rubus
dabar turiu 2 sav. dukryte
Idomu per kiek laiko nukrenta tie kg
QUOTE(sunray @ 2010 07 08, 12:36) Idomu per kiek laiko nukrenta tie kg asmeniskai as po pusmecio jau buvau minuse (t.y. labai sukudus), bet kazkodel po metu vel viskas eme ataugineti
pries gimdyma sveriau 49 po gimdymo 54 praejus dviem metams po gimdymo sveriu 47 ir negaliu pasakyti kad tuo didziuojuosi noreciau priaugti pora gilogramu bet atrodo tai neimanoma.
normalu,kad keiciasi:kluba padideja,peciai platesni pasidaro....
del striju tai sake kad padeda alyvuogiu aliejus,:olio d'oliva extravergine.man po gimdymo reikia batus didesnia ismiera pirkti. as po pirmo gimdymo tai po dusu is pradziu su siltu vandeniu,po to su saltu,ir vel su siltu....taip keisdama vandens temperatura tonifikuoji oda QUOTE(volpe @ 2010 07 09, 17:21) normalu,kad keiciasi:kluba padideja,peciai platesni pasidaro.... del striju tai sake kad padeda alyvuogiu aliejus,:olio d'oliva extravergine.man po gimdymo reikia batus didesnia ismiera pirkti. as po pirmo gimdymo tai po dusu is pradziu su siltu vandeniu,po to su saltu,ir vel su siltu....taip keisdama vandens temperatura tonifikuoji oda Po gimdymo koja padidejo ?
As po biskiuka atsikratau po nestumo likusio svorio
Kai dukryte pradejo valgyti darzoves ( apie 6-7 men) as pradejau maitintis pagal M. Montinjako sistema
Per metus ( na gal siek tiek daugiau ) Deja dabar meciau ir puse sugrizo QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 07 10, 12:00) Kai dukryte pradejo valgyti darzoves ( apie 6-7 men) as pradejau maitintis pagal M. Montinjako sistema Per metus ( na gal siek tiek daugiau ) Deja dabar meciau ir puse sugrizo
as pries gimdyma nesiojau 38 ismiera,na o dabar po dviju gimdymu tai beveik 40.ne platesne pasuidare bet ilgesne,i senatve koja ilgeja.............
kaip supratau ir sportas nepades
Man po gimdymo padidėjo pėda, praktiškai neįtelpu į senus batus, o ir taip koja nemaža buvo, tai kas bus po antro
Nu man tai nepadidejo kojos peda
man koja padidejo, bet gal tik po trecio gimdymo, o taip nestumo metu istindavo, o po to grizdavo atgal
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 07 06, 15:05) man ir įdomu ar padeda tie aparačiukai visokie QUOTE(volpe @ 2010 07 10, 13:13) as pries gimdyma nesiojau 38 ismiera,na o dabar po dviju gimdymu tai beveik 40.ne platesne pasuidare bet ilgesne,i senatve koja ilgeja............. QUOTE(liliok1982 @ 2010 07 11, 20:10)
Priestarauju, kad po dietu numestas svoris sugrizta. Tiesiog gal tai priklauso nuo organizmo.
Po gimdymo pradejau laikytis gieztos dietos ir per menesi numeciau 10 kg, po to dar 3, ir ka, dabar atostogauju, valgau viska, saldumynu nepamazinu, ir ka, svoris negrizta. QUOTE(InesaP @ 2010 07 12, 11:15) pinigu svaistymas.niekam jie nereikalingi,geriau prie ezero,i koki pruda ar i baseina listi,o tie aparaciukai tik dumai i akis.man vienintelis dalykas kur patiko tai ta vibruojanti pedana:isjudina visus vandenys QUOTE(mamamia* @ 2010 07 09, 21:22)
kaip pasiziuriu i merginas, kuriu pilvukai tokie grazus, netgi verkti norisi i savo paziurejus
na o man kg nenyksta net po metu. Kai pagimdziau buvau priaugus 10 kg, kol maitinau jie laikesi, o baigus maitinti svoris pradejo augti siaubingai, i menesi po kilograma. Buvau susiemusi ir dariau atsilenkimus, po 3 saziningu menesiu situacija net nebuvo pasikeitusi, taigi viska meciau. Dabar stengiuosi iki 6 tik valgyti, lyg po puse kg kas menesi krenta. Apie strijas visiskai nekalbu, nepadejo jokie man kremai nors tepiausi ir pires ir po gimdymo, gimda nesusitrauke po gimdymo, nors nesiojau korseta. Vienu zodziu, jei kas pades, tai tik plastine operacija
QUOTE(As_ta @ 2010 07 13, 13:15) na o man kg nenyksta net po metu. Kai pagimdziau buvau priaugus 10 kg, kol maitinau jie laikesi, o baigus maitinti svoris pradejo augti siaubingai, i menesi po kilograma. Buvau susiemusi ir dariau atsilenkimus, po 3 saziningu menesiu situacija net nebuvo pasikeitusi, taigi viska meciau. Dabar stengiuosi iki 6 tik valgyti, lyg po puse kg kas menesi krenta. Apie strijas visiskai nekalbu, nepadejo jokie man kremai nors tepiausi ir pires ir po gimdymo, gimda nesusitrauke po gimdymo, nors nesiojau korseta. Vienu zodziu, jei kas pades, tai tik plastine operacija gal labai kudute buvote, todel ir pasiliko kg
Na kadangi mažius dar valgo MP, tai dar galiu pasvajoti apie svorio metimą. Praėjus po gimdymo 2mėn svoris pats po truputi kristi pradėjo
As irgi nesuprantu kaip galima suliekneti kol maitini krutimi. Laikytis dietu negali, valgyti po 6 reikia ir dar kol vaikiukas visai mazas sportuoti irgi neiseina. vienintelis sportas - pasivaiksciuojimai su vezimeliu
|