Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip sulieknėti po gimdymo?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Kyvis
Geriausias budas numesti svori po gimdymo - maitinimas krutimi thumbup.gif . Kilogramai akyse tirpsta, o po gero pusmecio jau reik ziuret kad i minusa per smarkiai nenueitum biggrin.gif
saulytė7
QUOTE(Kyvis @ 2010 05 27, 14:25)
Geriausias budas numesti svori po gimdymo - maitinimas krutimi  thumbup.gif . Kilogramai akyse tirpsta, o po gero pusmecio jau reik ziuret kad i minusa per smarkiai nenueitum  biggrin.gif
*

Man nepasitvirtino schmoll.gif , augt neauga, bet ir nekrenta...
martinka
QUOTE(Kyvis @ 2010 05 27, 15:25)
Geriausias budas numesti svori po gimdymo - maitinimas krutimi  thumbup.gif . Kilogramai akyse tirpsta, o po gero pusmecio jau reik ziuret kad i minusa per smarkiai nenueitum  biggrin.gif
*

na kažkaip tikrai nepasitvirtino ir man. Valgau tikrai jau mazai, mažiukę dar maitinu, bet kai sumažinau maistą sau ir pieno per pusę sumažėjo. o svoris tai liok toks kaip ir po gimdymo. Į drabužius netelpu, liko +15 kg. doh.gif
saulytė7
Man likę +6, bet lygiai taip pat, jei maistą sumažinu-mažėja pienas, o maitinti tikrai nenoriu nutraukti, o jei valgau normaliai, tai svoris stovi vietoje. Buvau priaugus 16kg, ligoninėj palikau 8kg ir namuose per pirmą savaitę 2kg ir viskas STOP verysad.gif
garra
QUOTE(saulytė7 @ 2010 05 27, 13:55)
Man nepasitvirtino  schmoll.gif , augt neauga, bet ir nekrenta...
*

drinks_cheers.gif man tas pats, maitinimas nesumažino svorio. svoris pradėjo kristi tik po dviejų metų kai išėjau į darbą ir galėjau mažai valgyt ir negalvot kad pienas dings.
Envi
man svoris kaip uzkonservuotas, jau esu nevilty verysad.gif
na pradejau sportuoti tai tikiuosi per vasara pasiekti geru rezultatu 4u.gif
MeLady
kaip ir daugumoms , po gimdymo mano figura jau nebetokia,koki abuvo pries nestuke.gif , nors jau praejo 9 menesiai.visus kilogramus numeciau, ber rezultatas, suglebusi oda+ strijos+kabantis pilvukas. dar maitinu MP, taigi jokiu veiksmingu dietu imtis negaliu. taigi kaip galeciau susigrazinti savo prarastas formas. lauksiu jusu patarimu
Natuke
Tai jeigu kg numetei, dietos nepadės g.gif
reikia mankštos, kad atsistatytų raumenų tonusas, susitrauktų pilvukas g.gif Devyni mėnesiai yra labai nedaug smile.gif
Strijos kaip suprantu lieka visam gyvenimui, bet po to tampa labai šviesios, beveik nematomos
Omrum
deja jau beveik aštuoni meta praėjo strijos puikiausiai matosi ...
DiJuKe*
Man po dukos pamenu, labai greitai viskas atsistate, o po sito trecio esu praradusi vilti, kad pilvas gali buti kaip seniau, ir sportuoju ir nedaug valgau, ir 3 vaikai, o situacija nesikeicia. Matyt tokie genai unsure.gif
Uuoga
Oii as ir noreciau savo figuros pries gimdyma kokia buvo wub.gif verysad.gif g.gif bet kazkaip labai jau po mazu man krenta kg, arba stovi vietoj ;] o strijos, tai isvis doh.gif
daisera
Daug ka lemia figura, genai. Vienos po gimdymo atrodo kaip negimdziusios, o kitoms daug jegu tenka ideti, kad pasiektu rezultatu, o dar kai pagundu nemazai bunant namie su leliuku. Virtuve visada salia.. ax.gif Kai eini i darba, kitaip.. Man po gimdymo (dare cezari) praej 5 men. ir vis dar stovi 7 uzsilike kg ir ne krust, ir pilvukas jau ne toks kaip iki gimdymo, nors susitrauke kazkiek, nes pora men. varziausi ji diena - nakti. Vaikuti maitinti baigiau, maziau valgau, daugiau judu, ir nieko.. Galiausiai nusprendziau palankyti sporto kluba, kai vyras bus po darbo namie ir padabos lelyte, nes kiti budai jau nepadeda.
Keiti
O aš stebėdama savo drauges ir save, supratau vieną dalyką. Tos, kurios sportavo (ne šiaip judėjo, bet tarkim turėjo ryškų presą) iki gimdymo, toms situacija labai gera po gimdymo, nes pilvas greitai atsistatė kiek pasportavus. Mano pilvas irgi dabar kaip negimdžiusios, nėra nei odos pertekliaus, nenukaręs, o tiesiog išryškėjęs presiukas. Dalykas tas, kad atstatyti raumenis ir odos elastingumą yra daug daug kartų lengviau nei išgauti stangrią odą ir išryškinti raumenį, kuris nebuvo intensyviai treniruojamas.
given444
QUOTE(Keiti @ 2010 06 29, 03:36)
  Tos, kurios sportavo (ne šiaip judėjo, bet tarkim turėjo ryškų presą) iki gimdymo,
*

kad taip būtų paprasta...iki gimdymo po 400atsilenkimų kaip minimum darydavau ir tt ir visokiam presui, nu odos perteklius liko ir tiek... cool.gif kas po antro bus? geriau? blogiau?
matyt tikrai GENAI
Keiti
QUOTE(zuzu @ 2010 06 29, 07:50)
kad taip būtų paprasta...iki gimdymo po 400atsilenkimų kaip minimum darydavau ir tt ir visokiam presui, nu odos perteklius liko ir tiek... cool.gif kas po antro bus? geriau? blogiau?
matyt tikrai GENAI
*

Daryti daug atsilenkimų yra viena, o sportuoti taisyklingai tiek viršutiniam, tiek apatiniam bei įstrižiniam pilvo raumeniui yra kas kita. Kai sudegintas riebaliukas ir ryškus presas - tai yra taisyklingo sportavimo rezultatas. Kitas dalykas, kad reikia stangrinti odą. Tai galima daryti tiek masažu, tiek kontrastiniu dušu ir drėkinamais kremais, nes jie odą daro elastingą, neleidžia jai trūkinėti, glebti. Be abejo, yra variantų, kada niekas nepadeda dėl fiziologinių dalykų arba dėl audinių trūkimo per/po nėštumo (tada jau tik chirurgas gali padėti), bet taip galima sakyti, jeigu sąžiningai viskas išbandyta. Aišku, jeigu per nėštumą buvo labai daug priaugta arba pilvas labai didelis (tarkim dvyniai) irgi bus sunkiau, nes odai buvo didesnis krūvis, ji daugiau išsitampė, tai jai sunkiau ir grįžti į pradinę būseną. Šia tema diskutavau su keliom moterim, kurios yra daug pasiekusios fitneso srityje ir turinčios po kelis vaikelius smile.gif
Megaera
Po pirmo gimdymo tepraėjus 3 mėnesiams atrodžiau kaip gazelė flirt.gif tačiau pagimdžius antrą su labai mažu amžiaus skirtumu,viskas pasikeitė.Nors ir svorį greir susitvarkiau,bet oda jau nebe ta ir strijos baisiai atrodo unsure.gif Ir aplamai jau raukšlių aplink akis radau.O aš tai dar jauna.Blem nei 30m. neturiu unsure.gif
given444
QUOTE(Megaera @ 2010 06 29, 05:47)
Po pirmo gimdymo tepraėjus 3 mėnesiams atrodžiau kaip gazelė  flirt.gif tačiau pagimdžius antrą su labai mažu amžiaus skirtumu,viskas pasikeitė.Nors ir svorį greir susitvarkiau,bet oda jau nebe ta ir strijos baisiai atrodo unsure.gif Ir aplamai jau raukšlių aplink akis radau.O aš tai dar jauna.Blem nei 30m. neturiu unsure.gif
*

vandens vandens mieloji..tos raukšlelės apie akis irgi genetika, jei l plona oda - tai ir darosi, bet vien nuo to neatrodysi senesnė, veido gaivumas kad ir kitose vietose daugką atperka. svarbu ne akiduobės ir paburkę paakiai.

striujos tai joo...idomu, lazeriu naikinant kiek kainuoja?
Jeta
QUOTE(Lera @ 2010 06 28, 02:19)
deja jau beveik aštuoni meta praėjo  strijos puikiausiai matosi ...
*

drinks_cheers.gif man po 10 metų irgi puikiausiai matosi doh.gif
MeLady
vis tiek tepu "gelbejancias" priemones ant pilvo,slaunu, uzpakalio, nes vis galvoju,gal pades g.gif
loruki
as gimdziau budama 18metu kai pastojau sveriau 48kg priaugau 18kg, gimdziau kai buvo lygiai 8 men nestumo, nesiojau nesciosios dirza, seip vaiksciojau kaip balionas dukryte gimdziau pati, gime 2780kg, is kart po gimdymo uzsidejau dirza kur zmones naudoja po pilvo operaciju rolleyes.gif seip labai greit pilvukas gryzo i savo vieta is gimdymo namu isejau po 5 d (nes dukryte buvo neisnesiota) tai atrodziau kaip negimdzius 48 kg blush2.gif nesportavau nieko...bet pries antra vaika planuojant pries metus pradesiu sportuot kokioje sporto salej kad paskui netureciau problemu su pilveliu nes manau kad nevisad gali pasikartoti tas pat kaip su pirmu vaikeliu tai antram noriu pasiruosti 4u.gif seip strijos mane ir aplanke bet vos matomos nors praejo jau 6 metai esu truputi tamsesnio gymio cool.gif tai ant manes tokie dalykai labai matos blink.gif bet galiu laisvai bvaikscioti su sortukais ar trumpu sijoneliu striju nesimato drinks_cheers.gif
mamamia*
QUOTE(Jeta @ 2010 06 29, 12:26)
drinks_cheers.gif  man po 10 metų irgi puikiausiai matosi  doh.gif
*

Numeciau beveik visus 25 kg, liko dar 1- 2kg thumbup.gif Bet...Mano apimtys kaip pasikeite doh.gif buvo 88-64-93 o dabar, 94-72-100 (ugis 175cm) doh.gif Siaubas !! verysad.gif Nors ir nesu nei stora nei ka, vyrui patinka, bet as negaliu ziureti doh.gif Atrodo visi kg istirpo, bet iskur tada tokios apimtys? doh.gif Noriu savo figuros verysad.gif Ir dar skyle pilve, prasiskyre pilvo raumenys, tai kiek skaiciau negalima pilvo preso pratimu daryti tada doh.gif
Va kiek prisiskundziau verysad.gif
*Ricco*
Man irgi liko keli kg numesti. Bet ir aš esu nepatenkinta savo figūra blink.gif Labiausiai gąsdina, kad padidėjusi krūtinės apimtis, o pačios krūtys liko mažos. Neužsisegu nei vieno švarko, suknelės veržia... verysad.gif Na ir pilvas ne kaip atrodo, džiaugiuosi, kad bent strijų nėra. O ypač erzina tas baisi juosta per visą pilvą. Ant pjūvio užkritęs toks riebalinis sluoksnis. O dar celiulitas... unsure.gif Labai laukiu, kada galėsiu sportuoti, iš sporto salės neišlįsiu
Natuke
QUOTE(Lijyte @ 2010 07 06, 10:30)
Man irgi liko keli kg numesti. Bet ir aš esu nepatenkinta savo figūra  blink.gif Labiausiai gąsdina, kad padidėjusi krūtinės apimtis, o pačios krūtys liko mažos. Neužsisegu nei vieno švarko, suknelės veržia... verysad.gif Na ir pilvas ne kaip atrodo, džiaugiuosi, kad bent strijų nėra. O ypač erzina tas baisi juosta per visą pilvą. Ant pjūvio užkritęs toks riebalinis sluoksnis. O dar celiulitas...  unsure.gif  Labai laukiu, kada galėsiu sportuoti, iš sporto salės neišlįsiu
*

Man atrodo, dar ankstoka panikuot smile.gif. Juosta tikrai dings ir apimtys/riebalai sumazes.
geguzevasaris
as irgi nepatenkinta savimi, labai labai...suglebusi oda, celiulitas...
bet neturiu jegu sportuot, neturiu laiko, bet svarbiausiai-noro...
o niekas nezino jokiu atsiliepimu apie masazuoklius? pvz., kur per telika reklamuoja? blush2.gif
liliok1982
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 07 06, 15:05)
as irgi nepatenkinta savimi, labai labai...suglebusi oda, celiulitas...
bet neturiu jegu sportuot, neturiu laiko, bet svarbiausiai-noro...
o niekas nezino jokiu atsiliepimu apie masazuoklius? pvz., kur per telika reklamuoja? blush2.gif
*

Pas mane ta pati situacija verysad.gif , noro "tai nors pasidalink" tik laiko nera ir kompanijos smile.gif
geguzevasaris
esu anksčiau sportavusi, netgi "su vėjeliu", bet praeitas etapas, dabar nenoriu , nors tu ką... blush2.gif O odos stangresnės, gražesnės tai norėčiau lotuliukas.gif
evelinukass
sveikutes. visu bedos vienodos.... as tik noriu is savo patirties papasakot, kai laukiausi pirmo vaiko buvau priaugus 20 kg. siaubas gryzus namo, neturejau kuo i lauka apsirengt, netilpau i jokius rubus doh.gif po kiek laiko nutariau lankyt aerobika. nieko as ten nenumeciau, o tik gavau nugaros trauma verysad.gif meciau ta aerobika, o kilogramai paskui patys savaime istirpo thumbup.gif
dabar turiu 2 sav. dukryte wub.gif wub.gif kunas visai nebe tas verysad.gif ypac celiulitas liudina, pilvukas po biski traukiasi, nesioju kelnaites specialias, striju irgi yra bet neperdaugiausiai......
sunray
Idomu per kiek laiko nukrenta tie kg g.gif Po gimdymo grizau su 8 kg pliusu blush2.gif , per menesi siaip ne taip nukrito 1. Maistu lyg ir nepiktnaudziauju, namuose nusilakstau, bet svoris stovi doh.gif
geguzevasaris
QUOTE(sunray @ 2010 07 08, 12:36)
Idomu per kiek laiko nukrenta tie kg  g.gif  Po gimdymo grizau su 8 kg pliusu  blush2.gif , per menesi siaip ne taip nukrito 1. Maistu lyg ir nepiktnaudziauju, namuose nusilakstau, bet svoris stovi doh.gif
*

asmeniskai as po pusmecio jau buvau minuse (t.y. labai sukudus), bet kazkodel po metu vel viskas eme ataugineti doh.gif , nors su metu vaiku daugiau nusilakstai,sunkiau nesi, bet va imi ir pilneji doh.gif
Anila13
pries gimdyma sveriau 49 po gimdymo 54 praejus dviem metams po gimdymo sveriu 47 ir negaliu pasakyti kad tuo didziuojuosi noreciau priaugti pora gilogramu bet atrodo tai neimanoma.
volpe
normalu,kad keiciasi:kluba padideja,peciai platesni pasidaro....
del striju tai sake kad padeda alyvuogiu aliejus,:olio d'oliva extravergine.man po gimdymo reikia batus didesnia ismiera pirkti.
as po pirmo gimdymo tai po dusu is pradziu su siltu vandeniu,po to su saltu,ir vel su siltu....taip keisdama vandens temperatura tonifikuoji oda
mamamia*
QUOTE(volpe @ 2010 07 09, 17:21)
normalu,kad keiciasi:kluba padideja,peciai platesni pasidaro....
del striju tai sake kad padeda alyvuogiu aliejus,:olio d'oliva extravergine.man po gimdymo reikia batus didesnia ismiera pirkti.
as  po pirmo gimdymo tai po dusu is pradziu su siltu vandeniu,po to su saltu,ir vel su siltu....taip keisdama vandens temperatura tonifikuoji oda
*

Po gimdymo koja padidejo ? blink.gif
indriux_
As po biskiuka atsikratau po nestumo likusio svorio thumbup.gif Pradejau prisiziureti maista ir stengtis kuo daugiau judeti. iki buvusio svorio jau visai netoli tik 3 kg thumbup.gif , bet noreciau atsikratyti 5 kg ax.gif Ir zinau, kad tikrai ymanoma, tik reikes dar siek tiek pastangu thumbup.gif . Visoms linkiu, kad palaipsniui atgautumet savo buvusias formas thumbup.gif
Žaislų Karalienė
Kai dukryte pradejo valgyti darzoves ( apie 6-7 men) as pradejau maitintis pagal M. Montinjako sistema thumbup.gif
Per metus ( na gal siek tiek daugiau ) blush2.gif numeciau 30 kg ( kai pradejau iki 100 kg truko labai mazai ) verysad.gif
Deja dabar meciau ir puse sugrizo cry.gif
indriux_
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2010 07 10, 12:00)
Kai dukryte pradejo valgyti darzoves ( apie 6-7 men) as pradejau maitintis pagal M. Montinjako sistema  thumbup.gif
Per metus ( na gal siek tiek daugiau )  blush2.gif numeciau 30 kg ( kai pradejau iki 100 kg truko labai mazai )  verysad.gif
Deja dabar meciau ir puse sugrizo  cry.gif
*

g.gif g.gif Tai va baisu su tom dietom, nes po ju gryzta svoris doh.gif Bet dar gerai, kad tik puse, nes dazniausiai tiek pat ir dar virsaus. As nesiryztu tam. Stengiuosi atsisakyti nereikalingu kcal ir sveikai valgyti. Noriu, kad tai taptu mano gyvenimo budu ir kartu galiu sau leisti valgyti ka noriu, tik zinoma su saiku. Kartais jei noriu issivalyti organizma, tai prisilaikau 4 dienu delcios dietos thumbup.gif
volpe
as pries gimdyma nesiojau 38 ismiera,na o dabar po dviju gimdymu tai beveik 40.ne platesne pasuidare bet ilgesne,i senatve koja ilgeja.............
liliok1982
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 09, 21:22)
Po gimdymo koja padidejo ?  blink.gif
*

Taip taip pas mane ir padidejo, puse avalynes reikejo padeti i skrynia verysad.gif
MeLady
kaip supratau ir sportas nepades verysad.gif
irisas
Man po gimdymo padidėjo pėda, praktiškai neįtelpu į senus batus, o ir taip koja nemaža buvo, tai kas bus po antro blink.gif doh.gif teks vyriškus pirkt doh.gif
Lotyna
Nu man tai nepadidejo kojos peda tongue.gif
Natuke
man koja padidejo, bet gal tik po trecio gimdymo, o taip nestumo metu istindavo, o po to grizdavo atgal
InesaP
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 07 06, 15:05)
*

man ir įdomu ar padeda tie aparačiukai visokie g.gif
QUOTE(volpe @ 2010 07 10, 13:13)
as pries gimdyma nesiojau 38 ismiera,na o dabar po dviju gimdymu tai beveik 40.ne platesne pasuidare bet ilgesne,i senatve koja ilgeja.............
*

QUOTE(liliok1982 @ 2010 07 11, 20:10)
Taip taip pas mane ir padidejo, puse avalynes reikejo padeti i skrynia verysad.gif
*

blink.gif o vargeli, negi ir mano padidėjo blink.gif
vilte-vilte
Priestarauju, kad po dietu numestas svoris sugrizta. Tiesiog gal tai priklauso nuo organizmo.
Po gimdymo pradejau laikytis gieztos dietos ir per menesi numeciau 10 kg, po to dar 3, ir ka, dabar atostogauju, valgau viska, saldumynu nepamazinu, ir ka, svoris negrizta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
volpe
QUOTE(InesaP @ 2010 07 12, 11:15)
man ir įdomu ar padeda tie aparačiukai visokie g.gif
blink.gif  o vargeli, negi ir mano padidėjo blink.gif
*

pinigu svaistymas.niekam jie nereikalingi,geriau prie ezero,i koki pruda ar i baseina listi,o tie aparaciukai tik dumai i akis.man vienintelis dalykas kur patiko tai ta vibruojanti pedana:isjudina visus vandenys
Tangi
QUOTE(mamamia* @ 2010 07 09, 21:22)
Po gimdymo koja padidejo ?  blink.gif
*

drinks_cheers.gif mano irgi padidėjo doh.gif šiaip nešiojau 36,5- 37, o va po antro nestuke.gif tenka 38 pirkt unsure.gif ir ne paplatėjo, o pailgėjo pėda mirksiukas.gif o dėl kg. tai per pusę metų numečiau 8 kg. pradžioj irgi labai lėtai krito, taip kad kam per pirmus mėn. nekrenta, tai nepulkit į paniką 4u.gif pastebėjau dar, kad po antro nestuke.gif daug sunkiau svoriu nusikratyt g.gif o nuo rudens dar planuoju ir į sporto klubą eit, dukrytė jau paūgėjus, maitinama ne vien krūtim bus, tai turėsiu daugiau galimybių iš namų ištrūkt bigsmile.gif
MeLady
kaip pasiziuriu i merginas, kuriu pilvukai tokie grazus, netgi verkti norisi i savo paziurejus verysad.gif
As_ta
na o man kg nenyksta net po metu. Kai pagimdziau buvau priaugus 10 kg, kol maitinau jie laikesi, o baigus maitinti svoris pradejo augti siaubingai, i menesi po kilograma. Buvau susiemusi ir dariau atsilenkimus, po 3 saziningu menesiu situacija net nebuvo pasikeitusi, taigi viska meciau. Dabar stengiuosi iki 6 tik valgyti, lyg po puse kg kas menesi krenta. Apie strijas visiskai nekalbu, nepadejo jokie man kremai nors tepiausi ir pires ir po gimdymo, gimda nesusitrauke po gimdymo, nors nesiojau korseta. Vienu zodziu, jei kas pades, tai tik plastine operacija
sunray
QUOTE(As_ta @ 2010 07 13, 13:15)
na o man kg nenyksta net po metu. Kai pagimdziau buvau priaugus 10 kg, kol maitinau jie laikesi, o baigus maitinti svoris pradejo augti siaubingai, i menesi po kilograma. Buvau susiemusi ir dariau atsilenkimus, po 3 saziningu menesiu situacija net nebuvo pasikeitusi, taigi viska meciau. Dabar stengiuosi iki 6 tik valgyti, lyg po puse kg kas menesi krenta. Apie strijas visiskai nekalbu, nepadejo jokie man kremai nors tepiausi ir pires ir po gimdymo, gimda nesusitrauke po gimdymo, nors nesiojau korseta. Vienu zodziu, jei kas pades, tai tik plastine operacija
*

gal labai kudute buvote, todel ir pasiliko kg g.gif
Letta26
Na kadangi mažius dar valgo MP, tai dar galiu pasvajoti apie svorio metimą. Praėjus po gimdymo 2mėn svoris pats po truputi kristi pradėjo ax.gif , nes buvo užsikonservavęs. Tikiuosi, kad ir nesustos ax.gif
Ksesanko
As irgi nesuprantu kaip galima suliekneti kol maitini krutimi. Laikytis dietu negali, valgyti po 6 reikia ir dar kol vaikiukas visai mazas sportuoti irgi neiseina. vienintelis sportas - pasivaiksciuojimai su vezimeliu smile.gif Kol kas po gimdymo numeciau tik 10 kg. Svoris neauga, bet ir nemazeja sad.gif (beje valgau labai sveika maista: troskinta ar garuose virta maista, nevalgau sokolado, tortu ir is viso nieko riebaus, kepto). Tikiuosi, kad kai baigsiu maitinti viskas susitvarkys. Linkuu visoms grizti i savo svori 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.