QUOTE(ūla @ 2009 06 16, 13:57)
amen
QUOTE(hi
@ 2009 06 16, 14:05)
su paslaptingu "aparatu"
ten makaronų gaminimo aparatas
QUOTE(hi ir aš, už visas šias aš už pirmas dvi. QUOTE(l'eau @ 2009 06 16, 14:24) amen Atsiprašau, Ruste
Sveikinu nugalėtojas, patiko labai II vieta
QUOTE(ūla @ 2009 06 16, 15:40) off topic, bet manau, kad visi to nori
ačiū labai už mano foto įvertinimą!!!
Taip pat sveikinimai kitoms nugalėtojoms Ir džiaugiuosi, kad foto "padedu tėveliui ir seneliui" į dešimtuką bent papuolė. Labai labai patiko
Prisidedu ir aš prie sveikinimų
Kažkodėl taip ir įtariau, kad Tik man labai gaila, kad RamuteS foto 5-a
O as ir kalbejau apie III vietos nuotrauka, kad idomi, bet kokybe tai ne konkursui, buciau balsavus, bet dabar tik prabalsavau
as tai muset nebesuprantu jumoro
uzsukau i konkursa perziuret rezultau ir likau maloniai nustebinta
Mergytes ir berniukai (jei tokie cia uzsuka) dekoju uz balsus
Sveikinu nugaletojus
Sveikinu visas nugaletojas
Ir labai noriu padekot uz tiek daug mums skirtu balsu, tikrai likau maloniai nustebinta. Dar labai gera buvo skaityti siltus ir grazius atsiliepimus apie nuotrauka Ir žinoma ačiū už mums skirtus balselius QUOTE(mmergyte @ 2009 06 16, 17:44) as tai muset nebesuprantu jumoro Va dėl to ir likau nustebinta balsavimo rezultatais l'eu, kad jau sakot "sveikinkit", tai ta proga norėčiau maloningai Jus pasveikinti, eilinį kartą "parūgštinusiai" tsakant fotokonkursą, ko pasekoje, nebesinorėjo lysti į šitą temą. Taip kad dar kartą, sveikinu
o jus sveikinu eilinį kartą visur matant parūgštinimus net kur jų nėra. maloningi sveikinimai radus sliekų tiek daug kad nebesinorėjo lysti į temą ir kaltinti tuo kitus. ačiū kad bent šį kartą nesikabinėjot ir nereikėjo skaityti jūsų sliekų paieškų bei niurzgėjimo
![]() hmmm, kaip čia pamačiau žinutę žmogaus kuriam dėl nuolatinio kabinėjimosi ir niurzgėjimo seniai uždėjau ignorą?
L'eau, jūs labai tiksliai pasirenkat parašus.
parašą pasirinkau būtent dėl kai kurių narių pasisakymų šioje temoje, nes čia jis ypač tinka
va, jūs puikus pavyzdys kad dera ir su jūsų. nesikuklinkit pati
Niekaip nesuprantu
va čia reik taikyti, čia labai tinkama tam tema http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...7971&st=240
supermergaitė
Sveikinu konkurso nugaletojus!!!
QUOTE(l'eau @ 2009 06 17, 03:27) o jus sveikinu eilinį kartą visur matant parūgštinimus net kur jų nėra. maloningi sveikinimai radus sliekų tiek daug kad nebesinorėjo lysti į temą ir kaltinti tuo kitus. ačiū kad bent šį kartą nesikabinėjot ir nereikėjo skaityti jūsų sliekų paieškų bei niurzgėjimo ![]() hmmm, kaip čia pamačiau žinutę žmogaus kuriam dėl nuolatinio kabinėjimosi ir niurzgėjimo seniai uždėjau ignorą? Žinau, žinau ką jūs atrašysit: "Gerai, kad dar sugebu prajuokinti." Papildyta: Ir dar norėjau paklaust, kam inoruojat??? Negi žodžių pritrūkot???
as tai uz 3vieta balsavau ,gaila del kokybes,tikrai butu 1
|