Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Padedu tėveliui"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Rustė
user posted image
Pirmasis birželio sekmadienis - Tėvo diena.

Skelbiame naują konkursą, ir laukiame nuotraukų, kuriose užfiksavote, kaip atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai. (atžalos amžius neribotas, juk ir mamos ir tėčiai turi tėvelius)

Nuotraukoje turi matytis tiek tėvelis (senelis), tiek pagalbininkas/pagalbininkė

Nuotraukose neturi matytis alkoholio, rūkalų ir kitų vaikams pagal jų amžių netinkamų dalykų (netvirtinsim foto, kur vaikas su tėveliu neva geria alų, ar rūko ir pan.)

Nuotraukos su papildomais grafiniais elementais nebus tvirtinamos!
Nuotraukos turi būti asmeninės!Už pasiskolinimą nuotraukos iš interneto narys baudžiamas įspėjimu ir draudimu dalyvauti konkursuose!

Iki konkurso rezultatų paskelbimo, visos nuotraukos yra ANONIMINĖS! Radus informaciją apie dalyvavimą konkurse (nuoroda, nuotraukos aprašymas ir pan. ) arba kvietimus balsuoti už nuotraukas, nuotrauka šalinama iš konkurso.

user posted image

Nepamirškite, kad nuotraukos pavadinimą rašome tik lietuviškais rašmenimis: ž,š,į,ė,ę,č,ą, o prieš išsiųsdami nuotrauką konkursui, privalote susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis. Jas rasite čia

Nuotraukų laukiame 2009 06 04 – 2009 06 11 (17h)
Už gražiausias nuotraukas balsuosime 2009 06 12 – 2009 06 16
paraiškas dalyvavimui fotokonkurse pildykite čia. Nepamirškite išsiųsti nuotraukos patvirtinimui !

Gražiausios nuotraukos bus įvertintos šauniais prizais!

user posted image

VI-VA-VI
Naujas konkursas valio clap.gif clap.gif
aciu Rusre 4u.gif
laukine
nu geras thumbup.gif tik vakar garsiai drisau pagalvoti, ar bus sis konkursas ar nea, ir vuolia smile.gif

reiks perziuret savo foto archyva biggrin.gif
Vicious Vici
aš ir atsitiktinai pamačiau ką tik, nu šaunu thumbup.gif drinks_cheers.gif

ech, tik kuo mažiau detektyvų vieni kitiems palinkėkime mirksiukas.gif
RESPECT...
Oi kokia faina konkurso tema wub.gif Reik eit prie fotiko padirbėti photo.gif : mastau.gif
Rustė
taip, tema skirta tėveliams/seneliams.

vaikas gali būti ir su seneliu, na būna tokių atvejų, kad vaikutis neturi tėvelio, bet gi dalyvauti norisi, tad nebrokysim anūko ir senelio nuotraukų smile.gif

turi matytis reali pagalba/bendras darbas , o ne vaikas sėdintis šalimais dirbančio tėvo.
Cukraus pudra
naujas konkursas thumbup.gif

tikėkimės bus ramus smile.gif
VI-VA-VI
QUOTE(*meduota* @ 2009 06 04, 15:03)
tikėkimės bus ramus  smile.gif
*

Man atrodo bus viska gerai 4u.gif konkursas trumpas mirksiukas.gif
jau yra 2 nuotraukos thumbup.gif

l'eau
pagaliau normalus sm konkursas su daugybe nuobodžių panašių foto ir pritempinėjimais thumbup.gif
va tik kad tėvelius turi tikrai ne visi žmonės, todėl puiku kad galimi ne tik jie (bent jau konkurso sąlygose tai nenurodyta ir tikiuosi jos nebus keičiamos ar interpretuojamos) smile.gif reiks patikrinti archyvą rolleyes.gif
Vicious Vici
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 04, 15:54)
jau yra 2 nuotraukos thumbup.gif

bet kokios tamsios... mano vargšės akys mažai ką įžiūri......
Adelle
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 06 04, 16:17)
bet kokios tamsios... mano vargšės akys mažai ką įžiūri......
*

Tai kad pirma pakankamai šviesi. smile.gif
Dar tik dvi. Labai nedrąsiai. unsure.gif

Gal ir mes dalyvausim, kol kas neturiu tinkamos foto, o laiko tiek nedaug. biggrin.gif
daidora
nu nėr tėvelio, tai nėr....gi nebūtina visuose konkursuose mirk - gyvenk dalyvaut....
Rustė
QUOTE(daidora @ 2009 06 04, 18:34)
nu nėr tėvelio, tai nėr....gi nebūtina visuose konkursuose mirk - gyvenk dalyvaut....
*

Tam ir padaryta, kad galima dalyvauti su senelio nuotrauka.
Niktė
Labai fainas konkursiukas thumbup.gif Bandysim ką nors gero ir mes pagalvoti rolleyes.gif
Nuotraukyčių jau 6 bigsmile.gif gal bus didelis susidomėjimas rolleyes.gif
Lady Dy
Gaila kad ne namuose esu ,gal ir surasciau ka nors idomaus,bet balsuoti galesiu.
Atsiprasau uz svepla kalba ,nieko negaliu padaryti cia kompiuteris toks
Vicious Vici
man kol kas automobilistai labiausiai smile.gif nuoširdžiai ir taip klausiamai vaikas žiūri smile.gif
ugniukas
Oi koks smagus konkurselis laugh.gif Tikrai labai miela bus pasiziureti nuotraukytes .. na ir sudalyvauti stengsimes smile.gif
Cukraus pudra
čia ko gero tėvelis padėjėjas didesnis lotuliukas.gif user posted image
ugniukas
QUOTE(*meduota* @ 2009 06 05, 11:10)
čia ko gero tėvelis padėjėjas didesnis  lotuliukas.gif user posted image
*

lotuliukas.gif nu nu... zinai kaip yra pasiteisinimas - "mano laikais tai tokiu zaislu nebudavo.." lotuliukas.gif
Cukraus pudra
kažkaip nesižiūriuser posted image
g.gif
viktutes
QUOTE(*meduota* @ 2009 06 05, 20:45)
g.gif
*

čia man kaip iš kokio žurnalo iškarpa ax.gif , na tokia "ne gyva" nuotrauka g.gif
Rustė
QUOTE(*meduota* @ 2009 06 05, 20:45)
g.gif
*

QUOTE(viktutes @ 2009 06 06, 00:23)
čia man kaip iš kokio žurnalo iškarpa ax.gif , na tokia "ne gyva" nuotrauka g.gif
*

nuotrauka tikra, turiu originalą.

ji apkirpta ir padaryta juodai balta.

tikrai viskas tikra smile.gif

o man įdomi cool.gif
viktutes
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 10:04)
nuotrauka tikra, turiu originalą.

ji apkirpta ir padaryta juodai balta.

tikrai viskas tikra smile.gif

o man įdomi cool.gif
*

aš tai nesakau, kad ji negraži ir, kad neįdomi, tiesiog kažkaip "negyva"...tik prašau nepykti šios nuotraukos autorei/iui, juk kėkvieno skonis skiriasi, gal daugumai ji labai patiks ir ji nugalės šiame konkurse smile.gif 4u.gif
Vicious Vici
ir man toji negyva...
Nike***
visai nenuoširdi foto sad.gif toks vaizdas, kad nori laimėti konkursą, nes galvoja, kad profesionaliai nufotografuota bus labai įdomi, kas dėl kokybės sutinku, gera kokybė, bet jokios pagalbos tėveliui nesimato.... schmoll.gif
VI-VA-VI
O si nuotrauka thumbup.gif mane tai prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
tik labai gaila kad kokybe bloga verysad.gif 4u.gif
viktutes
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 13:34)
O si nuotrauka  thumbup.gif mane tai prajuokino lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

*

nu jo šita gerulė tokio laugh.gif
erikiuxxx
QUOTE(Nike*** @ 2009 06 06, 12:46)
visai nenuoširdi foto sad.gif toks vaizdas, kad nori laimėti konkursą, nes galvoja, kad profesionaliai nufotografuota bus labai įdomi, kas dėl kokybės sutinku, gera kokybė, bet jokios pagalbos tėveliui nesimato.... schmoll.gif
*

man tai kaip iskarpa i zurnalo pasirode blush2.gif

tik labai gaila kad kokybe bloga verysad.gif  4u.gif
*

nu sita tai geras,butu dar kokybiska,tai topine thumbup.gif lotuliukas.gif
ugniukas
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 10:34)

*

Jo,kokybe ne kokia unsure.gif Bet tevelio "veidas" superinis cia lotuliukas.gif juokinga tai tikrai thumbup.gif
Adelle
O si nuotrauka  thumbup.gif mane tai prajuokino lotuliukas.gif 
*

Graži nuotrauka, įdomi. Tik gal su telefonu fotografuota, dėl to kokybė prastesnė. Bet pati akimirka thumbup.gif
VI-VA-VI
QUOTE(Marijai @ 2009 06 06, 15:01)
Graži nuotrauka, įdomi. Tik gal su telefonu fotografuota, dėl to kokybė prastesnė. Bet pati akimirka  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif akimirka super thumbup.gif isivaizduoju kas fotografavo kaip prisijuoke lotuliukas.gif
Adelle
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 15:31)
drinks_cheers.gif akimirka super thumbup.gif isivaizduoju kas fotografavo kaip prisijuoke lotuliukas.gif
*

Tai va, kad tas tikrąsias akimirkas sunku pagaut. biggrin.gif Kol fotiką pasiimsi ir kadro nebebus. biggrin.gif Gerai, kad mobiliuosius po ranka dažniausiai turim biggrin.gif
Camilla
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 12:34)
user posted image
*

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ugniukas @ 2009 06 05, 13:55)
lotuliukas.gif nu nu... zinai kaip yra pasiteisinimas - "mano laikais tai tokiu zaislu nebudavo.."  lotuliukas.gif
*

bet uzrase tai tikra tiesa kas mazas kas didelis zaislai tie patys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Rustė

i 
papildau aprašymą, nes matau daug kas nesuprato, kad Tėvo dienai skirtose nuotraukose esmė vis tik tėvelis/senelis, kuris turi matytis kartu su pagalbininku/pagalbininke
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:45)
papildau aprašymą, nes matau daug kas nesuprato, kad Tėvo dienai skirtose nuotraukose esmė vis tik tėvelis/senelis, kuris turi matytis kartu su pagalbininku/pagalbininke
*

tai ką ta nuotrauka su rankom čia veikia? g.gif
Rustė
QUOTE(l'eau @ 2009 06 06, 16:48)
tai ką ta nuotrauka su rankom čia veikia? g.gif
*

tai matosi abu, ir vaiko ranka ir tėvelio. (turiu originalą, kur tikrai vaikas su tėte)

ar rankos šiaip atskirai būna nuo žmonių?

deda daug foto, kur tik vienas vaikas kažką daro, ir nesimato, kam padeda, todėl sukonkretinau, nors nemaniau , kad ir taip nebuvo aišku.
VI-VA-VI
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:45)
  smile.gif
*

tai kokia nuotrauka ax.gif is 18 netinkama g.gif
l'eau
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:50)
tai matosi abu, ir vaiko ranka ir tėvelio. (turiu originalą, kur tikrai vaikas su tėte)

ar rankos šiaip atskirai būna nuo žmonių?

deda daug foto, kur tik vienas vaikas kažką daro, ir nesimato, kam padeda, todėl sukonkretinau, nors nemaniau , kad ir taip nebuvo aišku.
*

argi rankos ir žmogus yra tas pats? gal 'originalas' tikrai yra, bet čia rankos matos, bet kieno jos - ne. na, bet matyt ir nebuvo verta tikėtis kad bent šis konkursas apsieis be savų aprašymo interpretavimų ir pritempinėjimų, tai tiek jau to smile.gif nenustebsiu ir jei kas nors išinterpretuos kad galimos tik žmonių nuotraukos arba vidury konkurso bus keičiamas aprašymas rolleyes.gif čia šiaip, pastebėjimas smile.gif bet etatinės sliekų ieškotojos jau gali piktintis dėl neva kabinėjimosi
VI-VA-VI
QUOTE(l'eau @ 2009 06 06, 17:15)
argi rankos ir žmogus yra tas pats? gal 'originalas' tikrai yra, bet čia rankos matos, bet kieno jos - ne. na, bet matyt ir nebuvo verta tikėtis kad bent šis konkursas apsieis be savų aprašymo interpretavimų ir pritempinėjimų, tai tiek jau to smile.gif  nenustebsiu ir jei kas nors išinterpretuos kad galimos tik žmonių nuotraukos arba vidury konkurso bus keičiamas aprašymas rolleyes.gif čia šiaip, pastebėjimas smile.gif
*

drinks_cheers.gif Visko gali atsitikti ,Del ranku sutinku,zmoniu nesimato tik rankos ax.gif ax.gif o kur veiksmas? ax.gif
Betukas
Sveikutės 4u.gif

O kas negerai, jei dedu foto, atrodo paspaudžiu patvirtinimui, o jos vistiek neįkelia, vis rodo prie neužpildytos g.gif Tai, kad viską užpildau... unsure.gif
l'eau
šauktuką geltoną paspaudėt (berods taip)? palaukit, moderatorė ne iškart viską sužiūri smile.gif
Betukas
QUOTE(l'eau @ 2009 06 06, 16:32)
šauktuką geltoną paspaudėt (berods taip)? palaukit, moderatorė ne iškart viską sužiūri smile.gif
*

Aha, paspaudžiau, bet, kad jau laukiu nuo vakar cool.gif biggrin.gif ...

Iš naujo pasijungiu pc ir rodo -neužpildytos unsure.gif Paspaudžiu geltoną šauktuką, tada būna prie nepatvirtintos. Tada po kurio laiko vėl - neužpildytos g.gif
Rustė
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 17:05)
tai kokia nuotrauka ax.gif is 18 netinkama g.gif
*

kur patvirtintos tai visos tinka, čia tom, kurios deda kur vaikas tik vienas.
QUOTE(Betukas @ 2009 06 06, 17:28)
Sveikutės  4u.gif

O kas negerai, jei dedu foto, atrodo paspaudžiu patvirtinimui, o jos vistiek neįkelia, vis rodo prie neužpildytos  g.gif Tai, kad viską užpildau... unsure.gif
*

neatitinka jūsų nuotrauka temos, nes nėra jokios pagalbos.
Vicious Vici
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 06 06, 17:20)
drinks_cheers.gif Visko gali atsitikti ,Del ranku sutinku,zmoniu nesimato tik rankos ax.gif ax.gif o kur veiksmas? ax.gif

taigi duoda ten kažkokį įrankį, nebepamenu kokį...
Betukas
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:36)
neatitinka jūsų nuotrauka temos, nes nėra jokios pagalbos.
*

Aaaaa, tai taip ir sakykit... doh.gif

O pagalba (nesutinku su Jumis) - yra biggrin.gif

O be to, apraše parašyta - "kaip atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai" unsure.gif
viktutes
QUOTE(Betukas @ 2009 06 06, 17:37)

O pagalba (nesutinku su Jumis) - yra  biggrin.gif

O be to, apraše parašyta - "kaip atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai"   unsure.gif
*

tai gal tiesiog nesimato, kam ta atžala padeda g.gif
Rustė
QUOTE(Betukas @ 2009 06 06, 17:37)

O pagalba (nesutinku su Jumis) - yra  biggrin.gif

O be to, apraše parašyta - "kaip atžala padeda savo tėveliui (seneliui) kažką dirbti, daryti ir panašiai"   unsure.gif
*

labai retai kada rašau asmeniškai, nes tikrai per daug tų nuotraukų, kad galėčiau surašyti.

na jūsų atveju nelabai ten kažkoks dirbamas darbas, pramoga sakyčiau tongue.gif

visada galite įdėti kitą smile.gif
Niktė
Dėl tos nuotraukos su rankomis: juk taisyklėse nematau kad būtų nurodyta kad būtinai turi matytis visas žmogus mastau.gif o pagalba toje nuotraukoje taip pat matau smile.gif Juk įrankį paduoti mažam vaikučiui tai irgi didelė pagalba 4u.gif O gal tėvelis su kita ranka kažką laiko ir pats negali pasiimti ax.gif
O dėl pasakymo etatinės sliekų kabinėtotjos - tai reikėtų kažkam į save pasižiūrėti hihihi.gif
Nu parodykit man kur nuotrauka pritemptinė g.gif nematau schmoll.gif
Adelle
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 06 06, 17:46)
Nu parodykit man kur nuotrauka pritemptinė  g.gif nematau  schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif Šį kartą nuotraukos visos atitinkančios temą, nematau ir aš nei vienos pritemptos. Tik dar nuotraukų tiek nedaug. Laukiame daugiau, gražu wub.gif
Betukas
QUOTE(Rustė @ 2009 06 06, 16:44)
labai retai kada rašau asmeniškai, nes tikrai per daug tų nuotraukų, kad galėčiau surašyti.

na jūsų atveju nelabai ten kažkoks dirbamas darbas, pramoga sakyčiau tongue.gif

visada galite įdėti kitą smile.gif
*

Aišku, supratau pioneer.gif Tik žodelis "ir panašiai" sumaišė ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.