Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: sono skausmas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
Dovile_D&D
Laba visoms.. as jau 27sav kaip nescia nestuke.gif ir vakar vakare pradejo mausti desnio sono apacioj, ir taip visa nakti, likau be miego sad.gif nesuprantu kas man yra.. ir dabar dar truputi maudzia.. gal taip kuriai is jusu irgi buvo? verysad.gif
Nieko sau
Ne čia pataikei su tema mirksiukas.gif

bet patarčiau apsilankyti pas gydytoją 4u.gif
mamyte23
Man nuo nestumo pradzios skaudejo desni sona, gydytoja nustate, kad ten geltonkunis smile.gif nieko blogo, bet tu irgi pasikonsultuok su gydytoja
stauskute
Man apie 20 savaitę pradėjo skaudėti dešinysis šonas - tik ne visai žemai apačioje, o sakyčiau tokiame pačiame lygyje kaip bamba, kažkur žemiau šonkaulių...
Skausmas buvo nerealus, pakęsti jo negalėjau - nuvažiavau į ligoninę, nustatė, kad skauda dešinysis inkstas. Taip pasitaiko nėštumo metu... Jokio gydymo, nes realiai niekas padėti negali, man padėjo tik gulėjimas ant kairiojo šono.
Nerealūs skausmai kankino apie mėnesį, paskui viskas baigėsi bigsmile.gif
Saiba
o man kairyji sona vis patvinkcioja.lygtai kiausides vietoje.niekam taip nera? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.