Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šeškinė: Sveikuolis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Vilnius
Pages: 1, 2, 3
iCute
Gal kas ką žinote apie šį darželį, atsiliepkite....
Ziemuzele
Na kiek zinau-tai rusakalbis darzelis.Kiek teko girdeti -neblogas.O dabar jis lyg ir darzelis-mokykla.Kiek gridejau-sveikos gyvensenos.
gri36
Prieš kokius 3-4 metus šį darželį lankė draugės dukrytė. Buvo sudaryta lietuviška grupė. Draugė buvo labai patenkinta. Pora metų prieš mokyklą pervedė dukrą į kitą darželį, arčiau namų, dėl kalbos ir geresnio pasiruošimo mokyklai.
Nihile
QUOTE(Ziemuzele @ 2005 09 10, 19:19)
Na kiek zinau-tai rusakalbis darzelis.Kiek teko girdeti -neblogas.O dabar jis lyg ir darzelis-mokykla.Kiek gridejau-sveikos gyvensenos.
*

Tai rusų - lenkų darželis, nors yra ir lietuvių grupės. Teko girdėti iš kaimynų, jog jų mergaitė noriai lanko ir yra patenkinta. Be to, palyginus nedidelės grupės, iki 12 - kos vaikų grupėje (tikriausiai vienas didžiausių privalumų). Gal kas lankote ir galite išsamiau papasakoti, kuo ta jų sveika gyvensena pasireiškia? Norisi susirinkti kuo daugiau info apie visus aplink esančius darželius 4u.gif ax.gif
Semigallia
Mano zuikis eis į Laivelio grupę 4u.gif
Bet apie šį darželį kažkaip negirdėjau atsiliepimų ir tai mane šiek tiek neramina g.gif Pati vedėja sakė, kad nenorėsim išeiti, kad geros auklėtojos ir t.t. Bet man norėtųsi išgirsti nešališką nuomonę...
Apie tai, kad mažos grupės - tikrai minėjo smile.gif Tai labai didelis pliusas mirksiukas.gif Beje iš Šeškinėje esančių darželių šis priima mažiausius pipiriukus bigsmile.gif
dinarija
QUOTE(Uogienė @ 2006 04 20, 09:08)
Mano zuikis eis į Laivelio grupę  4u.gif
Bet apie šį darželį kažkaip negirdėjau atsiliepimų ir tai mane šiek tiek neramina  g.gif Pati vedėja sakė, kad nenorėsim išeiti, kad geros auklėtojos ir t.t. Bet man norėtųsi išgirsti nešališką nuomonę...
Apie tai, kad mažos grupės - tikrai minėjo  smile.gif Tai labai didelis pliusas  mirksiukas.gif Beje iš Šeškinėje esančių darželių šis priima mažiausius pipiriukus  bigsmile.gif
*

Mes lankom si darzele jau trys metus, labai patinka ir man ir sunui, lankom rusu grupe labai geri auklitojai, maloni vedeja, vasara laukia buna visokiu svenciu, darzelei ira baseinas pries einant ten visa laika paklauso tievu ar gales vaikas sianden eit, daug daugiau svenciu negu kitur. Bet visdelto nusprendem vest i lietuviu mokykla tai kad i parosiamoje grupe uzsirasem i kita darzele, vaikas sako kad nenori nes jau ir aukletojai ir vaikai kai gymines verysad.gif salia musu tik lietuviska mokykla ir dukrite lanko lietuviu darzele tai kad reikes SVEIKOLI palikt 4u.gif
Pries einant i Sveikoli buvom uzejus i kita darzeli (visai salia) ten labai negrazei mus prieme vaikas vos neapsiverke, o vedeja vis sakidavo kad labai jau daug ir taip vaiku reikes palaukt ir panasei, buvo labai gresta...iskart uzejom i Sveikoli kur labai grazei ir mandagei prieme! DARZELIS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar vienas didelis pliusas vaikus su smargleis ir kitomis ligomis nepriima, tai kad nebus tokiu problemu kad vaikas uzsikrete nuo kitu vaiku ax.gif
Semigallia
QUOTE(dinarija @ 2006 04 20, 15:18)
Mes lankom si darzele jau trys metus, labai patinka ir man ir sunui, lankom rusu grupe labai geri auklitojai, maloni vedeja, vasara laukia buna visokiu svenciu, darzelei ira baseinas pries einant ten visa laika paklauso tievu ar gales vaikas sianden eit, daug daugiau svenciu negu kitur. Bet visdelto nusprendem vest i lietuviu mokykla tai kad i parosiamoje grupe uzsirasem i kita darzele, vaikas sako kad nenori nes jau ir aukletojai ir vaikai kai gymines verysad.gif salia musu tik lietuviska mokykla ir dukrite lanko lietuviu darzele tai kad reikes SVEIKOLI palikt 4u.gif
Pries einant i Sveikoli buvom uzejus i kita darzeli (visai salia) ten labai negrazei mus prieme vaikas vos neapsiverke, o vedeja vis sakidavo kad labai jau daug ir taip vaiku reikes palaukt ir panasei, buvo labai gresta...iskart uzejom i Sveikoli kur labai grazei ir mandagei prieme! DARZELIS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dar vienas didelis pliusas vaikus su smargleis ir kitomis ligomis nepriima, tai kad nebus tokiu problemu kad vaikas uzsikrete nuo kitu vaiku ax.gif
*

Ačiū dinarija 4u.gif
Tikiuosi, kad ir lietuviškos grupės auklytės geros smile.gif
jupa_
Kažko mažai apie šita darželi kalbama, gal kas nors dar lankote? Idomu ar priima į jį jei nesi Šeškinės gyventojas?
iCute
priima, mes iš Vilniaus rajono, ir mūs melai užrašė, nuo rugsejo turėtume eiti, bet nežinau ar eisime.
olgunia
Ir mano dukrytė jau metus vaikšto į šį darželį. Ir labai, labai patenkinta. Grupė Laivelis. smile.gif
avlena
QUOTE(Nataliukė @ 2006 06 05, 19:46)
priima, mes iš Vilniaus rajono, ir mūs melai užrašė, nuo rugsejo turėtume eiti, bet nežinau ar eisime.
*

Papildyta:
Laba diena,Nataliuke! smile.gif Norejau suzinoti daugiau apie sveikuoli ir malniai buvau nustebinta sutikus Jus cia thumbup.gif Mes lankome dabar"laseli".Kaip supratau Jus irgi.
Ar tikrai rudeni pereisit i sveikuoli? Buciau dekinga,jeigu parasytumete man i e-maila avlena@mail.ru ax.gif ax.gif
Semigallia
QUOTE(jupa_ @ 2006 06 05, 16:07)
Kažko mažai apie šita darželi kalbama, gal kas nors dar lankote? Idomu ar priima į jį jei nesi Šeškinės gyventojas?
*

Prieš gerą pusmetį buvo nesvarbu kur gyveni, visus rašė thumbup.gif O dabar su vedėja kalbėjau, tai sakė, kad po mūsų dar 20 vaikučių užrašyta unsure.gif tai norinčių labai daug g.gif
QUOTE(olgunia @ 2006 06 14, 10:29)
Ir mano dukrytė jau metus vaikšto į šį darželį. Ir labai, labai patenkinta. Grupė Laivelis. smile.gif
*

Mes dabar vaikštome pažaisti su vaikučiais iš Laivelio grupės kol jie būna lauke. Ir tavo mergytę matom mirksiukas.gif nuo rugpjūčio jau pradėsim eiti ax.gif
o kokio amžiaus Zlata eina į šį darželį? Ar tu patenkinta? Kaip ten su ligom?
olgunia
Mes dabar vaikštome pažaisti su vaikučiais iš Laivelio grupės kol jie būna lauke. Ir tavo mergytę matom  nuo rugpjūčio jau pradėsim eiti 
o kokio amžiaus Zlata eina į šį darželį? Ar tu patenkinta? Kaip ten su ligom?

Labutis. Zlatulia pradejo vaikstoti i darzeli, kai jai buvo metukas ir 10 menesiai. Aisku, is pradziu sirgom labai, bet po to propratom ir dabar jau beveik ir nesergom. Abi mes labai patenkinti darzeliu. Yra ir basejnas ten, logopedas smile.gif Tikrai geras darzelis.
Mes jau i kita grupe perejam. Jaunesnioji grupe Boruzele, kitame korpuse. smile.gif
iCute
Į šį darželį pradėsime eiti vasara, o gal pavasari. Keliu temą į viršų, nes noriu, kad pastebėtų tie kurie gali dar ką nors parašyti apie šį darželį.
Gal apie auklėtojas yra kokių atsilėpimų.? 4u.gif
photoview
mano sunus lanke si darzeli (dabar pirmokas), dvi dukros eis i si darzeli

esu labai patenkintas smile.gif

parasykite man - atskysiu i visus klausimus photoview.info@gmail.com
Semigallia
Sveiki. Mes lankom šį darželį.
Auklėtojos neblogos, tik ne visos pasako tiesą apie vaiką doh.gif
Kvepia sovietine dvasia dar smile.gif O šiaip vaikas noriai eina, kol kas viskas gerai.
olgi

Sveiki mes lankysim nuo rugsejo si darzeli. Eisim i grupe "Saulegraza", gal kas gali papasoti apie grupes aukletojas??? Buciau labai dekinga:) .
iCute
sveiki, mes laukėm šio darželio ilgai, apie porą metų, nes užrašiau savo vaiką, kai man direktorė aprodė viską, toks tvarkingas darželis pasirodė, o apžiūrėjusi buvau gal 5 iki to. Na šitas atrodė tikrai superinis. Po to susiklosčius aplinkybėm ne lankėm, o šią vasarą atėjome nuo birželio į darželį, na direktorė jau ne buvo tokia maloni ir net piktoka... Lankėmė mes ji porą sav...

Kai atėjome man pasirodė aplinka labai tvarkinga ir tokia "išlaižyta". Kad biški primenė sovietmečius, kad daug kas daroma dėl "pakazuxos". O grupėje, bent jau kur mes buvome, grupė "Varpelis", auklėtoja Natalija buvo labai griežta, nors iš pirmo žvilgsnio ne pasakytum, kitos auklėtojos vardas berods Sveta, o auklitės nežinau (ilgais plaukais, pagivenusi). Vienu žodžiu, man po truputėli daug kas nuo pat pradžiu ne patiko, bet galvojau, kad man tik taip atrodo...
Vaikai turi viską suvalgyti, man jau iš karto pasirodė įtartinai, kad mano vaikas suvalgė ir sriubą ir kotletą ir kompotą išgėrė, nes čia jam aiškiai yra per daug. Viena kartą kai atėjau ir laukiau rubinėj, tai grupėje tokia tyla buvo, ir retkarčiai galima buvo išgirsti auklėtojos balsą "VLGYK" po tokio tono nesistebiu, kad mano vaikas viską suvalgė... fear.gif Kitą kartą pasakiau jam, kad jei ne nori ne valgyk. Ir vėl atėjusi pasiimti vaiko išgirdau pokalbį, jisai sako "Aš namie jei ne noriu tai palieku ", o jam atsako "Ir blogai darai" Nesuprantu kas čia blogo... g.gif Tada auklėtojai pasakiau, kad jei jis ne nori tai ne reikalautu kad suvalgytų...Jos akis buvo ant kaktos, "taigi visos mamos kaip tik nori, kad viską suvalgytų"...

Žodžiu, paskutinis lašas buvo tai, kad vaikas paliktas pietu miego prisisiojo į lovą ir matomai buvo gėdinamas arba kažkas pan., jam buvo pasakyta, kad miegos naktį darželyje ir kad jo nieks ne atėis, dar daug ką pasakojo vaikas, žinau, kad ne melavo, ne norėjo likti vienas, nes galvojo, kad auklėtoja ateis blink.gif DAr jam žuvites ten kažkokias rodė antrame aukšte, nesuprantu, kam to reikėjo, juk jei problemos yra tėvams reik sakyti ar skambinti, o mums nieko absoliučiai ne pasakojo...

Žodžiu, Gaila, kad dar yra tokia diktatoriška sistema iki mūsų dienų... verysad.gif

Db mes sėkmingai lankome kitą darželį, vaikui labai patinka.
sonata15
Keista g.gif Mano mergyte pradejo lankyti Varpelio grupe.Viskas buvo gerai(visa savaite),o siandien vaikas nenorejo eit ir net apsiverke. schmoll.gif Jau tada supratau,kad prisibijo aukletojos,paziuri i ja ir pas mane su asarom.Kazkas tarp ju ivyko unsure.gif
P.S Tik bandau atsekti ar tikrai tai varpelis,nes turejom eiti i laiveli,paskiau i saulegraza,ir galiausiai i varpeli. g.gif An tiek mus ten susuko. g.gif
iCute
VAepelį kuri mes lankėm, buvo pirmame aukšte, ten auklėtojos Natalja, Tatjana o auklytės ne žinau vardo. Nuo rugsėjo turėjo eiti į antrą aukštą su, beveik visais tos grupės vaikais, kokia ten grupe net ir ne žinau...
Stebėkit savo vaiką, nes tikrai bent jau mums ten buvo kažkas ne gerai vaikui.

Derektorė kai jai skambinau ir sakiau, kad nebelankisim, sakė, kad nesupranta kodėl, kai papasakojau jai situacija, sakė, kad ne laiskit vaikui kontroliori jūsų, bet čia labiau aš ne norėjau leisti ji į "gestapą" nei vaikas...Ir kai pasakiau, "kokiu tikslu ji vieną vedė į kitą grupę ir rodė akvariumą?", ji labai sumišo ir pasakė, kad tikriausiai jie visi ten buvo ir užsiiminėjo, bet tikrai žinau, kad auklėtoja mano vaiką vedė ten vieną... Gal tokiais triukais noriejo užglaistyt savo kaltę...
VAiko juokais pigiais trikais nepapirksi
violet
Gal kas is jusu vaiku lanko lenku grupe ,,Nykstukai,,?Idomu butu suzinoti jusu atsiliepimus apie toje grupeje dirbancias aukletojas.
neuzmirstuole
Mes turėtumėm pradėt lankyt šį darželį nuo rudens. Mums rugsėjo mėnesį bus 2,3 m. Įdomu į kokią grupę mus užrašys g.gif Bet kuriuo atveju eisiu pas direktorę apie viską pakalbėt. Bet kai paskaičiau apie auklėtojas čia blink.gif Mano vaikas iš viso prastai valgo, o pietų miego jau miega, tai kas bus blink.gif Gal kas dar galėtumėt parašyt kokios ten yra auklėtojos, kokia aplinka ir pan.
cherri
[quote=neuzmirstuole,2008 03 03, 15:45]
Mes turėtumėm pradėt lankyt šį darželį nuo rudens. Mums rugsėjo mėnesį bus 2,3 m. Įdomu į kokią grupę mus užrašys g.gif Bet kuriuo atveju eisiu pas direktorę apie viską pakalbėt. Bet kai paskaičiau apie auklėtojas čia blink.gif Mano vaikas iš viso prastai valgo, o pietų miego jau miega, tai kas bus blink.gif Gal kas dar galėtumėt parašyt kokios ten yra auklėtojos, kokia aplinka ir pan.
*

Sveiki. Mes lankom šį darželį.Lankom "laivelio" grupa. Vaikui patinka, aukletojas labai geros Marija ir Irina. Nzn kaip kitur, bet pas mus grupej jej vaikas nenori valgyt TIKRAI niekas nevercia! Tik yra vienas trukumas - mazoka zaislu, bet nieko...vaikai susiranda sau uzsijemimus!
violet
QUOTE(neuzmirstuole @ 2008 03 03, 13:45)
Gal kas dar galėtumėt parašyt kokios ten yra auklėtojos, kokia aplinka ir pan.
*

Mano vaikams tas darzelis patinka,eina su mielu noru. O ir man darzelio aplinka patinka, maloni direktore, malonios musu grupes aukletojos. thumbup.gif
Karalaitė
Mamos, ar yra tokių, kurių vaikai lanko mažiausiujų grupę? Mano pipirui 1,5 metų. Užsirašėm ir bandysim eiti, aki atšils. Gal turit kokių atsiliepimų?
Karalaitė
Mamytės, na, pakelkim temą, prašau! Kaip ten mažukus prižiūri? Ar keičia pampersus? Ar terliojasi su jais? Ar reikia auklėtojas paskatint? Ar reikia nešti žaislų, jogurtų ar dar ko vaikui? Prašau, pasidalinkit patirtim!
Marina
Deja, nezinanau kaip su maziukais g.gif Mes pradejom nuo 3 metu ir esam labai patenkinti. Vaikas su noru eina i darzeli. Puikios aukletojos thumbup.gif Gal jos ir buna kada grieztos, bet ne pyktos smile.gif Be to manau, kad grupeje turi buti tvarka 4u.gif Tik sergam daznai, va tai - problema verysad.gif
Karalaitė
3 metų tai jau didelė, palyginti su 1,5. Ir pasakyti gali pati, kaip sekasi. O toks mažiukas kaip mano, juk nepapasakos, ar jam keitė pamperį, ar nebarė ir neskriaudė. Gaila, kad nieks iš jaunesnių vaikučių mamų neatsiliepia schmoll.gif
Karalaitė
Sveikuolių mamos, aūūūū!!!! Atsiliepkit!!!!
anytė
Gal kartais žinote kokia situacija ten su mažiukų grupe. Ar yra laisvų vietų, nes kai skambinu tai džniausiai atsakymas tas ptas vietų nėra.
Karalaitė
Mes užsirašę. Bet niekaip nesulaukiu atsiliepimų iš mamyčių. Nei gerų, nei blogų.... Sveikuolių mamytės, atsiliepkit!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(anytė @ 2008 04 29, 14:58)
Gal kartais žinote kokia situacija ten su mažiukų grupe. Ar yra laisvų vietų, nes kai skambinu tai džniausiai atsakymas tas ptas vietų nėra.
*

Patarčiau neiti tiesiai pas direktorę ir pašnekėti. Bent jau mes taip darėm...
Karalaitė
Vis dar ieškau, kas lanko "Sveikuolio" mažylių grupę bigsmile.gif
olgunia_2006
Labukas, mes lankom maziuku grupe Laivelis, tai nieko blogo tikrai negaliu pasakyti, aukles superines thumbup.gif
ir pampersus keicia, ir lauke labai daznai buvo vaikuciai smile.gif
Karalaitė
Aciu! :-)
sapkodiana
o nuo keliu cia priema?as girdejau,kad nuo metuku 4u.gif tai tiesa?
as noriu savo mazyte i darzeli jau leisti,nes truksta pinigeliu,tai butinai turiu eit dirbti jau
Karalaitė
QUOTE(sapkodiana @ 2008 08 23, 14:26)
o nuo keliu cia priema?as girdejau,kad nuo metuku 4u.gif  tai tiesa?
as noriu savo mazyte i darzeli jau leisti,nes truksta pinigeliu,tai butinai turiu eit dirbti jau
*

Mes kai ejom uzsirasyti pirma karta, buvom 1.5m. tai sake priimtu jau tokio amziaus. Bandyk pasneketi su direktore, gal pasiseks....
Delina
QUOTE(neuzmirstuole @ 2008 03 03, 13:45)
Mes turėtumėm pradėt lankyt šį darželį nuo rudens. Mums rugsėjo mėnesį bus 2,3 m. Įdomu į kokią grupę mus užrašys  g.gif Bet kuriuo atveju eisiu pas direktorę apie viską pakalbėt. Bet kai paskaičiau apie auklėtojas čia  blink.gif Mano vaikas iš viso prastai valgo, o pietų miego jau miega, tai kas bus  blink.gif Gal kas dar galėtumėt parašyt kokios ten yra auklėtojos, kokia aplinka ir pan.
*

Laba diena,
jeigu jus ateisite i rusų grupę tai tikriauisia mūsų vaikai bus vienoje grupėje. Mes lankome nuo pavasario: labai patenkintos, fainos auklėtojos ( ir išradingos, intuziazingos, rupestingos irr t.t.). Ir auklėtojos padėjeja irgi faina. Parašykite man i AZ jeigu turite papildomų klausimų.
Agniesulka
sveikos mamytes gal kuri veda savo vaikucius i lenkiska grupe?idomu kaip ten g.gif
olgunia_2006
QUOTE(Agniesulka @ 2008 09 01, 13:54)
sveikos mamytes gal kuri veda savo vaikucius i lenkiska grupe?idomu kaip ten  g.gif
*

Sveiki, mano dukriuko grupe yra priesais lenkiskos grupes, tai nieko blogo negaliu pasakyti, visos tokios draugiskos, labai graziai sventes daro, liuksiska grupe smile.gif thumbup.gif
ireneri
ir mes planbuojam si darzeli lankyt... bendrai atsiliepimai neblogi. gal dar kas paisakytu 4u.gif
renite
Siuo metu planuoja atidaryti nauja grupe gal kazkas ruosiasi eit?
Agate
Sveiki
ar galite kuri nors pasidalinti ispudziais apie grupe Laivelis? Maziuku. Tikslaiu apie aukletojas.
Zinau kad Margarita labai superine, o kaip kita idomu? Atrodo maloni moteris bet kaip su vaikais sutaria?
Ar kuri nors veda savo mazylius i sia grupe?
Bozena83
Sveikos, noreciau suzinoti apie priemima i si darzeli, noretume lankyti nuo rudens, bet neaisku ar mus priimtu, tuo labiau, kad nesam uzsirase ir gyvenam Vilniaus rajone? g.gif
Agate
QUOTE(Bozena83 @ 2009 01 11, 18:40)
Sveikos, noreciau suzinoti apie priemima i si darzeli, noretume lankyti nuo rudens, bet neaisku ar mus priimtu, tuo labiau, kad nesam uzsirase ir gyvenam Vilniaus rajone? g.gif
*

Na tai uzsirasykite. Vedeja normali, pakalbekit.
Sekmes;)
fleer
Mes sadien uzsirasem nuo rudens i LT grupe, maniskei rudeni bus 1,7. buvome pas direktore, ji man patiko, miela moteris. Gal kas veda savo vaikucius i LT grupe, pasidalinkite isudziais. 4u.gif
Inculto
Mes lankom misria grupe "Gintareliai", esam patenkinti ir aukletojomis ir seimininkele ir didelis aciu direktorei (labai maloni ir supratinga moteris), nes siais laikais sunku surasti darzeli i kuri priimtu be uzsirasymo nuo gimimo. 4u.gif
lucky_star
QUOTE(Inculto @ 2009 01 17, 20:54)
Mes lankom misria grupe "Gintareliai", esam patenkinti ir aukletojomis ir seimininkele ir didelis aciu direktorei (labai maloni ir supratinga moteris), nes siais laikais sunku surasti darzeli i kuri priimtu be uzsirasymo nuo gimimo.  4u.gif
*

gerai kad jus uzrase, o mus tik i zurnala, "nes neturi teises neuzrasyt", o prasymo tai net nepasiule rasyti, leido suprasti, kad kadangi is fabijoniskiuesam, tai ir nepapulsime, o tai, kad fabijoniskese irseskinej visur eiles 3 metams i priekty niekam nerupi verysad.gif iseities nematau
fleer
O mus irgi tik i zurnala, bet direktore pasake kad rudeniui mes lyg ir papuolam i grupe...
lucky_star
QUOTE(fleer @ 2009 01 29, 16:13)
O mus irgi tik i zurnala, bet direktore pasake kad rudeniui mes lyg ir papuolam i grupe...
*

tai jums tikriausiai pagal rajona priklauso tas darzelis?
fleer
QUOTE(lucky_star @ 2009 01 29, 18:40)
tai jums tikriausiai pagal rajona priklauso tas darzelis?
*

taip, pagal musninku g.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.