QUOTE(Bozena83 @ 2009 01 11, 17:40) Sveikos, noreciau suzinoti apie priemima i si darzeli, noretume lankyti nuo rudens, bet neaisku ar mus priimtu, tuo labiau, kad nesam uzsirase ir gyvenam Vilniaus rajone?  QUOTE(lucky_star @ 2009 01 28, 19:19) gerai kad jus uzrase, o mus tik i zurnala, "nes neturi teises neuzrasyt", o prasymo tai net nepasiule rasyti, leido suprasti, kad kadangi is fabijoniskiuesam, tai ir nepapulsime, o tai, kad fabijoniskese irseskinej visur eiles 3 metams i priekty niekam nerupi  iseities nematau mes kai rasemes i ta darzeli gyvenom vilniaus rajone, uzrase, prasyma rasiau irgi ok, o paskui kai po peros metu pradejom lankyti tai gyvenom fabuose, jokiu problemu...bet mums nepatiko tai nustojom lankyti po 2 sav. suradom tolerantiskesni ir labiau europietiska. Cia man kaip minejau Stalinizmu kvepejo.
QUOTE(Nataliukė @ 2009 02 28, 02:29) mes kai rasemes i ta darzeli gyvenom vilniaus rajone, uzrase, prasyma rasiau irgi ok, o paskui kai po peros metu pradejom lankyti tai gyvenom fabuose, jokiu problemu...bet mums nepatiko tai nustojom lankyti po 2 sav. suradom tolerantiskesni ir labiau europietiska. Cia man kaip minejau Stalinizmu kvepejo. jus cia apie Sveikuoli?  keista, man ten visai viskas euroietiska pasirode kai buvau uzejus
as apie auklejimo, bendravimo buda su vaikais. ne apie aplinka. Aplinka man labai labai  uzkibau ant to kabliuko.  dar nepatiko, kad labai primigtinai prase kuo greiciau sumoketi mokesti darzeliui, anksciau buvo 150lt, kai jau pradejom lankyti, tai vos ne kasdiena, ar sumokejot? ar ne? Kada? bet mes kol neisitikinom, koks darzelis, ar vaikui tiks, nesirosem nieko meket. tai ir liko is musu be nieko.
QUOTE(Nataliukė @ 2009 02 28, 12:11) as apie auklejimo, bendravimo buda su vaikais. ne apie aplinka. Aplinka man labai labai  uzkibau ant to kabliuko.  dar nepatiko, kad labai primigtinai prase kuo greiciau sumoketi mokesti darzeliui, anksciau buvo 150lt, kai jau pradejom lankyti, tai vos ne kasdiena, ar sumokejot? ar ne? Kada? bet mes kol neisitikinom, koks darzelis, ar vaikui tiks, nesirosem nieko meket. tai ir liko is musu be nieko.  Na reik dar paprasyt mamyciu savo nuomones issakyt, mes ten planuojam rudeneli eit.. Papildyta:QUOTE(Nataliukė @ 2009 02 28, 02:29) mes kai rasemes i ta darzeli gyvenom vilniaus rajone, uzrase, prasyma rasiau irgi ok, o paskui kai po peros metu pradejom lankyti tai gyvenom fabuose, jokiu problemu...bet mums nepatiko tai nustojom lankyti po 2 sav. suradom tolerantiskesni ir labiau europietiska. Cia man kaip minejau Stalinizmu kvepejo. o beje, koki dabar darzeli lankote?
paskui mes pradejome lankyti Karusele fabijoniskese, darzelis atrode siaip sau, net gi baisokai is isores, bet dar kart isitikinau, kad nereikia spresti is isvaizdos  vaikui patiko, aukletojos tolerantiskos vaiku atzvilgiu, tokios supratingos ir mums buvo labai dydelis kontrastas po Sveikuolio. Dar priklauso kaip patys tevai bendrauja su savo vaikais, gal jiems tai tinka ir jiems gerai, kad su vaikais griezta tvarka ir jie patys taip daro. Man pvz jau is pirmos dienos ispudis buvo itartinas, del to kad buvo jausmas, kad personalas BIJO direktores. Kaip senais laikais taribiniais. O kitam darzelyje direktore buvo seniu salciu persirengusi ir vaidino kaip tikra aktore su vaikais soko, dainavo, visu ju vardus pazinodama, pasirode geriau nei "tikras" uzsakytas senis saltys. db tai mes ne Lietuvoje gyvenam, tai man dar baisiau viskas atrodo kai turiu su kuo paligint.
Sveikos mamytes,
mano sunelis nuo rugsejo pradejo lankyti grupe Laivelis. Esu labai patenkinta siuo darzeliu. Kada beateisi visada tvarka. Aukles Margarita ir Irina yra tikrai labai fainos, nieko blogo apie jas negaliu pasakyti. Su vaikais siltai ir maloniai bendrauja. Irina pradziai pasirode kiek grieztoka, bet kartais vaikams reikia grieztumo. Seimininkele labai gera, beveik visi vaikai ja vadina baba. Vienu zodziu mano sunelis eina i darzeli su sipsena, labai visu pasiilgsta, kai sergam sako, kad nori pas lelias.
Sveikos mamytes!Gal kas pradiejo siuo metu lankyti si darzeli?  Labai laukiam atsiliepimu,bieje apie grupe laivelis tikrai esu girdiejusi tik geru nuomoniu ir su viena auklyte vasara turejau proga pabendraut,labai maloni moteris!!! Aciu
aga&nik
2009 03 09, 10:07
mamytes,ar ira lietuviškos grupės ?
mes uzsirase i lietuviska grupe. na siaip ji tn vadinasi misri, kadangi yra ivairiai sneknciu vaikuciu, bet aukletojos su vaikais bendrauja tik lietuviskai. Na cia man taip isaiskino kai buvau pas direktore
QUOTE(renite @ 2009 03 06, 21:13) Sveikos mamytes!Gal kas pradiejo siuo metu lankyti si darzeli?  Labai laukiam atsiliepimu,bieje apie grupe laivelis tikrai esu girdiejusi tik geru nuomoniu ir su viena auklyte vasara turejau proga pabendraut,labai maloni moteris!!! Aciu  Mamytes nejaugi niekas nepradiejo lankyti sio metu darzelio??
Gal kas lanko grupe SAULEGRAZA  ?!
kodel nier jokiu atsiliepimu  labai jau rupi man paklausyt nuomoniu apie ta darzeli....o butent grupe saulegraza domina  mamytes,gal lanko kieno vaikiukai ta grupe papasakokit kaip jum sekas busiu labai diekinga  ir susipazintumem...
neuzmirstuole
2009 06 01, 14:40
QUOTE(renite @ 2009 05 23, 02:58) kodel nier jokiu atsiliepimu  labai jau rupi man paklausyt nuomoniu apie ta darzeli....o butent grupe saulegraza domina  mamytes,gal lanko kieno vaikiukai ta grupe papasakokit kaip jum sekas busiu labai diekinga  ir susipazintumem... Mes lankome ta grupe. Nezinau ar aktualu dar jums  Grupeje kol kas yra tik 8 vaikuciai, bet nuo rudens aukletojos sake, kad bus sukomplektuota visa grupe. Aukletojos ... Viena labai gera. Mano sunaus meile  Labai svelni, su vaikuciais daug uzsiima ir siaip visa laika stengiasi geruoju susitarti su jais. O kita yra grieztesne, kelis kartus esu girdejus kaip ji reke ant vaiku. Tai del to pergyvenu, nes mes namuose ant vaiko nerekiam. Nezinau, jei kas dar domina, rasykit AZ, nes temos tikrai neseku. Visai atsitiktinai uzejau cia
QUOTE(neuzmirstuole @ 2009 06 01, 15:40) Mes lankome ta grupe. Nezinau ar aktualu dar jums  Grupeje kol kas yra tik 8 vaikuciai, bet nuo rudens aukletojos sake, kad bus sukomplektuota visa grupe. Aukletojos ... Viena labai gera. Mano sunaus meile  Labai svelni, su vaikuciais daug uzsiima ir siaip visa laika stengiasi geruoju susitarti su jais. O kita yra grieztesne, kelis kartus esu girdejus kaip ji reke ant vaiku. Tai del to pergyvenu, nes mes namuose ant vaiko nerekiam. Nezinau, jei kas dar domina, rasykit AZ, nes temos tikrai neseku. Visai atsitiktinai uzejau cia  Man taip pat idomu, kas vyksta saulegrazos grupeje. Noriu savo dukra vesti i sia grupe. AZ, o jus nemanot, kad geriau pasisneketi su ta griezta aukletoja? Kodel ji rekia ant jusu vaiko? Turi buti priezastis. Kaip ryte jis eina i darzeli, verkia? Mano manymu aukletojai turi buti kartais grieztesni, nes pvz. mano vaikas manes visiskai neklauso. Svarbiausia, kad nemustu. Atsakykit.
QUOTE(lopasy @ 2009 06 02, 14:51) Man taip pat idomu, kas vyksta saulegrazos grupeje. Noriu savo dukra vesti i sia grupe. AZ, o jus nemanot, kad geriau pasisneketi su ta griezta aukletoja? Kodel ji rekia ant jusu vaiko? Turi buti priezastis. Kaip ryte jis eina i darzeli, verkia? Mano manymu aukletojai turi buti kartais grieztesni, nes pvz. mano vaikas manes visiskai neklauso. Svarbiausia, kad nemustu. Atsakykit. Kaip supratau kalba eina apie tai kad riekia ant visu vaiku.... Papildyta:QUOTE(renite @ 2009 06 02, 15:26) Greztesni turi buti sutinku  bet tai turi pasireiksti tikrai ne rekimu ant to jie ir pedagogai....... o jus kada zadat leist dukrele?? ar jus sutaret kada eisit?! Papildyta:QUOTE(renite @ 2009 06 02, 15:28) Kaip supratau kalba eina apie tai kad riekia ant visu vaiku.... Papildyta:Greztesni turi buti sutinku  bet tai turi pasireiksti tikrai ne rekimu ant to jie ir pedagogai....... o jus kada zadat leist dukrele?? ar jus sutaret kada eisit?! ir dar kodel issirinkot ta darzeli
Mes dar nepasirinkom kada vesim. As tos aukletojos neteisinu, bet mes nesusitvarkom su vienu vaiku, o jos aukleja kelis. Gal kartais reikia rektelt, kad jie atkreiptu demesi? Ir dar. Jeigu nepatinka tai galima aukles pasisamdyti ir tada aisku, kad ji nereks...  Zodziu, dar spresim!
QUOTE(lopasy @ 2009 06 03, 13:46) Mes dar nepasirinkom kada vesim. As tos aukletojos neteisinu, bet mes nesusitvarkom su vienu vaiku, o jos aukleja kelis. Gal kartais reikia rektelt, kad jie atkreiptu demesi? Ir dar. Jeigu nepatinka tai galima aukles pasisamdyti ir tada aisku, kad ji nereks...  Zodziu, dar spresim! Teisingai,auklieja kelis-todiel ir yra auklietojos  tik klausimas kila kodel pvz. viena moka atkreipt diemesi ne riekimu o kita ne...  na o diel pasisamdymo abiejoju kad galima but tokiai tikrai kad tikrai ne reks  jus ne busit visa diena salia ir nematysit irgi ka pasisamdyta auklie veikia,gal jau vistik darzelis yra geriau ir su vaikais bendravimas ir uzsiemimai visokie  Is tikruju nier kur skubieti.. reikia pavaiksciuot,kad suzinot kaip vaikui patiks
Is tikruju mes irgi uz darzeli. Bet as turejau omeny, kad kam nepatinka tas gali ir neeiti. Galima pameginti.  Svarbiausia, kad vaikui patiktu. Gal sita aukletoja ne visada tokia "pabaisa"  .
QUOTE(lopasy @ 2009 06 04, 16:02) Is tikruju mes irgi uz darzeli. Bet as turejau omeny, kad kam nepatinka tas gali ir neeiti. Galima pameginti.  Svarbiausia, kad vaikui patiktu. Gal sita aukletoja ne visada tokia "pabaisa"  . Taip,beabiejo reikia megint,kitaip nesuzinosi  svarbiausia kaip vaikutis jausis,mes visi zmones,buna ir nuotaikos nier ar dar kazkas.... manau irgi pabaisos gi ne dirba su vaikais... o jus dar nebandysit eit??
Laba diena!
Gal kas žino darželio dirėktorės vardą ir pavardę? Iš anksto dėkui.
[quote=NUTA,2009 06 18, 18:22] Laba diena! Gal kas žino darželio dirėktorės vardą ir pavardę? Iš anksto dėkui. [/quote Man atrodo Liubove Kolcova
Kas naujo darzelije?!
Kur dinge visos sveikuoliu mamytes
QUOTE(lopasy @ 2009 06 02, 13:51) Man taip pat idomu, kas vyksta saulegrazos grupeje. Noriu savo dukra vesti i sia grupe. AZ, o jus nemanot, kad geriau pasisneketi su ta griezta aukletoja? Kodel ji rekia ant jusu vaiko? Turi buti priezastis. Kaip ryte jis eina i darzeli, verkia? Mano manymu aukletojai turi buti kartais grieztesni, nes pvz. mano vaikas manes visiskai neklauso. Svarbiausia, kad nemustu. Atsakykit. QUOTE(lopasy @ 2009 06 03, 12:46) Mes dar nepasirinkom kada vesim. As tos aukletojos neteisinu, bet mes nesusitvarkom su vienu vaiku, o jos aukleja kelis. Gal kartais reikia rektelt, kad jie atkreiptu demesi? Ir dar. Jeigu nepatinka tai galima aukles pasisamdyti ir tada aisku, kad ji nereks...  Zodziu, dar spresim! man siurpa kelia tokios snekos ir klausymai  gyvenam ne Lietuvoje ir jau pamirsau kaip ten buna. Cia mokyklose, darzeliose, niekas niekada nerekia ant vaiku, niekas niekada. Tvyro ramybe ir uzimtumas, vaikai klauso is pirmo karto, nes yra taisykles kuriu visi draugiskai laikosi, po to kai yra supazindinti su jom. Mokytoja pereinant nuo vienos veiklos prie kitos tiesiog svelniai pradeda ploti rankom ir ijungia atitinkama muzika, tai signala ir visi vaikai iskart pradeda daryti tai kas pagal tvarkarasti. yra paveiksliukai kuriais pazimetas visos dienos tvarkarastys, vaikai ateina ir pasiziuri kas toliau ir viskas. lietuvos svietymo systemai reik nauju ideju, nauju minciu ir nauju svieziu pedagogu. o ne sovietmecio liekanu.
QUOTE(Nataliukė @ 2009 08 04, 20:53) man siurpa kelia tokios snekos ir klausymai  gyvenam ne Lietuvoje ir jau pamirsau kaip ten buna. Cia mokyklose, darzeliose, niekas niekada nerekia ant vaiku, niekas niekada. Tvyro ramybe ir uzimtumas, vaikai klauso is pirmo karto, nes yra taisykles kuriu visi draugiskai laikosi, po to kai yra supazindinti su jom. Mokytoja pereinant nuo vienos veiklos prie kitos tiesiog svelniai pradeda ploti rankom ir ijungia atitinkama muzika, tai signala ir visi vaikai iskart pradeda daryti tai kas pagal tvarkarasti. yra paveiksliukai kuriais pazimetas visos dienos tvarkarastys, vaikai ateina ir pasiziuri kas toliau ir viskas. lietuvos svietymo systemai reik nauju ideju, nauju minciu ir nauju svieziu pedagogu. o ne sovietmecio liekanu. 
Visus darzelinukus ir ju mamytes su rugsiejo pirmaja
Mes su dukryte nuo rugsejo 21 lankom misria grupe laivelis2. Pradejom lankyt, kai buvo 1.7. Siuo metu esu labai patenkinta darzelio aukletojom Margarita ir Irina, bei siemininkele Jadvyga. Kolkas turiu galimybe palikti vaika tik iki pietu miego, tai visada kai paimu, atbega pas mane laiminga, traukia uz rankos atgal i grupe, zodziu, patinka jai ten. Tik per si laika jau antra karta sergam, manyciau kad vistik uzsikrecia darzelyje nuo kitu vaikuciu Ten bent musu grupeje kiekviena diena buna muzikos arba sporto uzsiemimai saleje, tai maniske sako patinka jai Zodziu, nieko blogo isskyrus ligas kolkas nepastebejau, bet matyt serga vaikai visuose darzeliuose..
fabrikiux
2010 02 27, 12:29
sveikos sveikuoliu mamytes  gal galite pasakyti iki kokio amziaus vaikuciai gali lankyti si darzeli?nes kazkur esu girdejusi,kad po sio darzelio vaikuciai turi dar metus ar du lankyti kita darzeli?nes lyg ten nera tu priesmokykliniu grupiu ar kazkas tokio  labai busiu dekinga uz atsakyma
gal kas lankot Gintarėlio grupę? pasidalinkit
svetdemik
2010 04 01, 13:20
QUOTE(fabrikiux @ 2010 02 27, 13:29) sveikos sveikuoliu mamytes  gal galite pasakyti iki kokio amziaus vaikuciai gali lankyti si darzeli?nes kazkur esu girdejusi,kad po sio darzelio vaikuciai turi dar metus ar du lankyti kita darzeli?nes lyg ten nera tu priesmokykliniu grupiu ar kazkas tokio  labai busiu dekinga uz atsakyma  MIELI TĖVELIAI VILNIAUS SOFIJOS KOVALEVSKOJOS VIDURINĖ MOKYKLA KVIEČIA VAIKUČIUS Į RUSŲ PRIEŠMOKYKLINĘ KLASĘ. NORĖNČIUS PRAŠOME PASKUBĖTI. LAIKO LIKO NEDAUG. KONTAKTAI: Vilnius, Dūkštų g. 30, tel. 2400552 www.sofija.skynet.lt
olgunia_2006
2010 04 22, 13:32
QUOTE(fabrikiux @ 2010 02 27, 13:29) sveikos sveikuoliu mamytes  gal galite pasakyti iki kokio amziaus vaikuciai gali lankyti si darzeli?nes kazkur esu girdejusi,kad po sio darzelio vaikuciai turi dar metus ar du lankyti kita darzeli?nes lyg ten nera tu priesmokykliniu grupiu ar kazkas tokio  labai busiu dekinga uz atsakyma  Sveiki, mano dukra pradejo eiti nuo pusantros metu, i lopseline grupe, o del priesmokyklines grupes, tai viena tai tikrai yra
Sirijana
2010 06 09, 14:38
Labadiena mamytes, maon dukryte prades eiti i Gintarelio grupe nuo rudens. Gal kieno nors vaikuciai lanko sia grupe, kokios aukletojos, ar sioje grupeje tik vaikai lietuviai, ar misrus? beje, dar idomu, jei vaikas lanko lietuviu grupe, tai tie uzsiemimai papildomi (sporto, muzikos, sokiu ar kt) vyksta lietuviu kalba? ir ar sventes svenciamos lietuviu kalba? Kazkaip pasimeciau as dabar, ar gerai darau, kad vaika leidziu i toki darzeli, tai yra nelietuviu.. aciu uz nuomones
QUOTE(Sirijana @ 2010 06 09, 15:38) Labadiena mamytes, maon dukryte prades eiti i Gintarelio grupe nuo rudens. Gal kieno nors vaikuciai lanko sia grupe, kokios aukletojos, ar sioje grupeje tik vaikai lietuviai, ar misrus? beje, dar idomu, jei vaikas lanko lietuviu grupe, tai tie uzsiemimai papildomi (sporto, muzikos, sokiu ar kt) vyksta lietuviu kalba? ir ar sventes svenciamos lietuviu kalba? Kazkaip pasimeciau as dabar, ar gerai darau, kad vaika leidziu i toki darzeli, tai yra nelietuviu.. aciu uz nuomones  Musu lopselinuku misrioj grupej uzsiemimai bei sventes vyksta lt kalba. As patenkinta kad mano dukryte tuompaciu ir kita kalba negu namuose girdi ir mokosi
Sirijana
2010 09 12, 21:28
Sveikos "Sveikuoliu" mamytes (jei dar tokiu yra  ), noreciau paklausti, gal yra mamyciu, vedusiu ar vedanciu savo vaikucius i Gintarelio grupe? Kokia ten bendra atmosfera, kaip aukletojos? Aciu
QUOTE(Sirijana @ 2010 09 12, 22:28) Sveikos "Sveikuoliu" mamytes (jei dar tokiu yra  ), noreciau paklausti, gal yra mamyciu, vedusiu ar vedanciu savo vaikucius i Gintarelio grupe? Kokia ten bendra atmosfera, kaip aukletojos? Aciu mes ėjom tik vasaros metu, tai man visai patiko, aplinka dar šiek tiek "sovietinė" bet auklėtojos visai geros  grupė šviesi ir tvarkinga
jolantamed
2010 09 18, 20:04
O gal kas lanko 'Nykstuku "grupe lenku?
Fastum Gel
2010 10 08, 16:51
Tai kas nors lanko si darzeli ar kaip. Kodel tokia tyluma?
QUOTE(Fastum Gel @ 2010 10 08, 17:51) Tai kas nors lanko si darzeli ar kaip. Kodel tokia tyluma?  mes lankom grupe Laivelis, bet as jau anksciau rasiau savo nuomone.
Diana_B_K
2010 11 17, 11:02
gal kas nors galetu papasakoti apie sio darzelio lenku grupes? planuoju vesti ten savo mergyte, noreciau info bent kazkokios.
Noreciau paklausti apie lietuviu grupele , t.y. taip vadinama misrioji, gal pasidalinsit ispudziais, kaip sekasi?
QUOTE(Oksana83 @ 2010 11 17, 18:51) Noreciau paklausti apie lietuviu grupele , t.y. taip vadinama misrioji, gal pasidalinsit ispudziais, kaip sekasi? Mum sekasi puikiai. Lankom sia grupe jau antrus metus, man asmeniskai labai patinka ir aukletojos, ir seimyninkele.
spaNguolė
2010 11 25, 20:51
QUOTE(Oksana83 @ 2010 11 17, 17:51) Noreciau paklausti apie lietuviu grupele , t.y. taip vadinama misrioji, gal pasidalinsit ispudziais, kaip sekasi? Man irgi labai patinka mišri grupė, auklėtojos laaabai geros. Po N.metų planuojam pereiti į kitą darželį, arčiau namų, tačiau širdis ten nelinksta  , Sveikuoly ir auklėtojos ir aplinka kelis kartus geresnė.
QUOTE(spaNguolė @ 2010 11 25, 21:51) Man irgi labai patinka mišri grupė, auklėtojos laaabai geros. Po N.metų planuojam pereiti į kitą darželį, arčiau namų, tačiau širdis ten nelinksta  , Sveikuoly ir auklėtojos ir aplinka kelis kartus geresnė. o jus apie Laiveli ar Gintareli kalbat?
niurkadanyla
2010 12 01, 09:57
Mes lankom si darzeli.Atmosfera man labai puki,tik as labai norejau kad vaikas ismoktu rusu kalba tai eina i rusu grupe.Aukletojas geras.Mes lankom saulegraza grupe,bet ji netoli Gintarlio,kelis kart buvo aukletojas is ten tai man labai patiko.Kitais metasi planuojam eit i Lietuviu darzeli Gelvoneli,tai net labi liudna palikt si darzeli.
aureelka
2011 02 10, 18:21
sveikos mamytes,gal galite placiau apie grupe Nykstukai papasakoti,kiek vaiku grupeje,kaip aukletojos?nes kiek skaiciau info nera isvis apie sia grupe.Aciu
Jgrushka
2011 07 13, 15:21
LABAS gal kas nors nori apsikeisti su manim vietomis ir eiti nuo rugsejo 1d. i lietuviu darzeli, as jau klausiau, tai galima, o as tada uzimsiu jusu vieta darzelije 'Sveikuolis". jeigu domina rasikite i az, arba skambinkit 860230537
renatulcikas
2011 07 18, 14:28
QUOTE(Jgrushka @ 2011 07 13, 16:21) LABAS gal kas nors nori apsikeisti su manim vietomis ir eiti nuo rugsejo 1d. i lietuviu darzeli, as jau klausiau, tai galima, o as tada uzimsiu jusu vieta darzelije 'Sveikuolis". jeigu domina rasikite i az, arba skambinkit 860230537 Sveiki, i koki lietuviu darzeli siulote keistis?
Jgrushka
2011 07 22, 09:50
QUOTE(renatulcikas @ 2011 07 18, 15:28) Sveiki, i koki lietuviu darzeli siulote keistis? varpelis
|
|