Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aiduko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
dzeine01
Taigi,kai Samanta buvo 1.3 mėn mes su vyru nutarėme,kad pats laikas pasirūpinti kad dukra turėtų sesę rolleyes.gif Bet dideliai mano nuostabai tyrimai rodė,kad gims broliukas...Visas nėštumas praėjo sklandžiai,aš jaučiausi visai pakenčiamai ir buvau labai rami,nes žinojau kad atėjus tam laikui,bus atlikta op ir tai mane palaikė visą nėštumą......bet bet bet.
Kai mano pilvukui suėjo 40 sav nuvažiavau gultis gimdymui,o man ir sako,jūs dar važiuokite namo,nes jeigu nėra veiklos tai mes ir neskatiname guldyti.Aš paaiškinu,kad esu nevisai standartinė gimdyvė ir kad turiu atsigulti truputį ankščiau negu prasidės gimdymas.Man atliekamas ultragarsas ir suderinus su klinikos vadovu paguldoma į skyrių.Aš rami,man nieko neskauda,tiesiog laukiu ateinant gydytojos.Ir ji tikrai ateina,tik kažkodėl nežiūri į mane,o į popierius,taip mes ir kalbamės. doh.gif Sako kad man dar tik 39 savaitė ir kad aš gimdysiu pati doh.gif blink.gif Į mano kalbas visai nekreipia dėmesio,kitai dienai priskiria daug tyrimų ir išeina blink.gif Man ima net galvą skaudėti nuo visokiausių minčių.Naktis kaip ant adatų,laukiu tų visokių tyrimų,nuo trijų nakties doh.gif Ryte paimami kraujo,šlapimo tyrimai[nieko blogo nėra],ateina rytinė vizitacija su klinikos vadovu,jis sako,tai jūs sutinkate gimdyti natūraliai?Sakau daktare,aš norėčiau gimdyti kitaip...Jis sako ,mes atsižvelgiame į pacienčių norus ir išeina.Klausiu moterų,gal jis nesuprato ko aš paprašiau,sako nebijok,tu labai aiškiai pasakiai ko nori :mirksiukas:Vidurdienį ateina palatos daktarė,stveria pirmą nuo durų moterį ir sako,einam,aš padarysiu jums ultragarsą doh.gif Ji sako,kad man nereikia.Sakau turbūt manęs ieškote?Išeiname.Tirdama ji sako,mes į pacienčių norus neatsižvelgiame,vaikas mažas,apie 3 kg,jeigu prasidės gimdymas tai drasiai ir gimdykite,tik daktaras turės jus atidžiau pastebėti doh.gif Šiandien aš jau išeinu,ant kėdės pasižiūrėsiu kitą dieną.Man pakako visko.kaip tik kolidoriuje pamačiau vedėją,sakau gal galima jus sutrugdyti penkias minutes?Galima bigsmile.gif
pasikalbėjome ir sutarėme kitą rytą atlikti tą op.O daktarės replika buvo ,,tai prisiprašėte?,,Na kad ilgai nepasakoti tai tik pasakysiu kad op pavyko puikiai.gimė gražus mažas berniukas -Aidas,kuriam jau 9 mėn. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
yoyo75
4u.gif
Kartais tikrai turi būti puse daktaro,kad išmanytum ir reikalautum,kas tau geriausia.
Sėkmės auginant dvi atžalėles wub.gif
aize
Na šaunu, kad mergaiciuke turi broliuka thumbup.gif wub.gif Tik nesupratau, kodel taip nenorejot gimdyti pati? g.gif blush2.gif
Laimes ir sekmes jusu seimai user posted image

Rucelie
jeigu pirmas buvo cezaris, tai sakyčiau optimistiškai gydytojai elgėsi, siūlydami pačiai gimdyti su tokiu nedideliu skirtumu tarp vaikučių unsure.gif šaunuolė, kad pastovėjai už save 4u.gif
dzeine01
Ji man aiškino kad po pirmojo cezario ,atrą kartą leidžiama gimdyti pačiai blink.gif Vėliau su vedėju juokėmės,jo žodžiais man atiteko pati geriausia skyriaus daktarė lotuliukas.gif blink.gif
vi78
saunuole mirksiukas.gif .sveikinu 4u.gif
auksiukas22
Aukit grazuciai ir sveikuciai 4u.gif saunu,kad sesyte turi broliuka biggrin.gif ... 4u.gif
_2good4U_
Niu jau tikrai kazkoks nesusikalbejimas buvo g.gif Bet svarbiausia viskas baigesi laimingai 4u.gif
Sekmes Jusu seimai! 4u.gif
Galway_girl
gaila,kad kartais sunku susikalbet net ir savoj saly unsure.gif 4u.gif
AnX
Grazi istorija 4u.gif
Daivullee
4u.gif
dzeine01
Rytoj bus Aiduko krikštynos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.