Taigi,kai Samanta buvo 1.3 mėn mes su vyru nutarėme,kad pats laikas pasirūpinti kad dukra turėtų sesę

Bet dideliai mano nuostabai tyrimai rodė,kad gims broliukas...Visas nėštumas praėjo sklandžiai,aš jaučiausi visai pakenčiamai ir buvau labai rami,nes žinojau kad atėjus tam laikui,bus atlikta op ir tai mane palaikė visą nėštumą......bet bet bet.
Kai mano pilvukui suėjo 40 sav nuvažiavau gultis gimdymui,o man ir sako,jūs dar važiuokite namo,nes jeigu nėra veiklos tai mes ir neskatiname guldyti.Aš paaiškinu,kad esu nevisai standartinė gimdyvė ir kad turiu atsigulti truputį ankščiau negu prasidės gimdymas.Man atliekamas ultragarsas ir suderinus su klinikos vadovu paguldoma į skyrių.Aš rami,man nieko neskauda,tiesiog laukiu ateinant gydytojos.Ir ji tikrai ateina,tik kažkodėl nežiūri į mane,o į popierius,taip mes ir kalbamės.

Sako kad man dar tik 39 savaitė ir kad aš gimdysiu pati

Į mano kalbas visai nekreipia dėmesio,kitai dienai priskiria daug tyrimų ir išeina

Man ima net galvą skaudėti nuo visokiausių minčių.Naktis kaip ant adatų,laukiu tų visokių tyrimų,nuo trijų nakties

Ryte paimami kraujo,šlapimo tyrimai[nieko blogo nėra],ateina rytinė vizitacija su klinikos vadovu,jis sako,tai jūs sutinkate gimdyti natūraliai?Sakau daktare,aš norėčiau gimdyti kitaip...Jis sako ,mes atsižvelgiame į pacienčių norus ir išeina.Klausiu moterų,gal jis nesuprato ko aš paprašiau,sako nebijok,tu labai aiškiai pasakiai ko nori :mirksiukas:Vidurdienį ateina palatos daktarė,stveria pirmą nuo durų moterį ir sako,einam,aš padarysiu jums ultragarsą

Ji sako,kad man nereikia.Sakau turbūt manęs ieškote?Išeiname.Tirdama ji sako,mes į pacienčių norus neatsižvelgiame,vaikas mažas,apie 3 kg,jeigu prasidės gimdymas tai drasiai ir gimdykite,tik daktaras turės jus atidžiau pastebėti

Šiandien aš jau išeinu,ant kėdės pasižiūrėsiu kitą dieną.Man pakako visko.kaip tik kolidoriuje pamačiau vedėją,sakau gal galima jus sutrugdyti penkias minutes?Galima
pasikalbėjome ir sutarėme kitą rytą atlikti tą op.O daktarės replika buvo ,,tai prisiprašėte?,,Na kad ilgai nepasakoti tai tik pasakysiu kad op pavyko puikiai.gimė gražus mažas berniukas -Aidas,kuriam jau 9 mėn.