Špokencija
2009 07 24, 13:21
QUOTE(Pjaf @ 2009 07 24, 14:05) Aisku....  As irgi labai esu uzsidegusi situo vezimu, man jis atrodo superinis! aisku lopsine dalis, nes sportines foto nelabai ka ten iziuret galima, o iki parduotuves dar nedavaziavom, nes dar siek tiek laiko yra (mums dar tik 7 men  ) man kaip ir tampytis nereiketu, yra gana didelis erdvus liftas... bet ziurint is siutos puses, kad vaikutis pas mus lopsyje tik ziemos iki kokiu 8 men, po to vistiek reikes sportines dalies tikrai iki 3.5-4 metuku (cia is giminaiciu patirties ilgesnese kelionese) tai kazkaip gaila tada vien tik del lopsio moketi pinigelius, o veliau vistiek keisti vezima... cia jau ne vienos Jusu pastebejimas yra del sportines dalies... bet ir keisti tie lenkai, lopsi padaro komfortiska, erdvu, o sportinuka jau siauroka... ir cia ne i tema uz kokia kainyte planuojate parduoti savo Marita?
QUOTE(Špokė @ 2009 07 24, 14:21) Aisku....  As irgi labai esu uzsidegusi situo vezimu, man jis atrodo superinis! aisku lopsine dalis, nes sportines foto nelabai ka ten iziuret galima, o iki parduotuves dar nedavaziavom, nes dar siek tiek laiko yra (mums dar tik 7 men  ) man kaip ir tampytis nereiketu, yra gana didelis erdvus liftas... bet ziurint is siutos puses, kad vaikutis pas mus lopsyje tik ziemos iki kokiu 8 men, po to vistiek reikes sportines dalies tikrai iki 3.5-4 metuku (cia is giminaiciu patirties ilgesnese kelionese) tai kazkaip gaila tada vien tik del lopsio moketi pinigelius, o veliau vistiek keisti vezima... cia jau ne vienos Jusu pastebejimas yra del sportines dalies... bet ir keisti tie lenkai, lopsi padaro komfortiska, erdvu, o sportinuka jau siauroka... ir cia ne i tema uz kokia kainyte planuojate parduoti savo Marita?  is tikruju marita super vezimaitis ir sportine dalis gera mano leliukui beveik 9 menesiai i sportine dali isedom kokiu 6 menesiu, nes vaikui atsibodo lopsy, juk nebemiega visa laika lopsys dabar guli kambary, jame migdau vaika [kambary, balkone] tiesiog anksciau ar veliau vis tiek noresis paprastesnio vezimo dar noriu pastebeti del vezimo krepsio, man nepatiko, kad negalima ideti atskiru produktu, daiktu [pvz. buteliukas, merliukai] galima tik idejus i tase, kitaip issibarstys o noreciau kokiu 300 lt, pas mane pilkas su gelem http://www.vaikams.eu/images/galerija/6df5...87203e96a07.jpg
tik va rozines spalvos nera, geles pilkos ir baltos
Planuoju pirktis si vezimeli, gal kas turi toki ir galetu pamatuot kokio dydzio realiai tas lopsiukas (turiu omeny vidinius matmenis)? O tai parduotuveje subalamutino mane visiskai, pagal konsultantus tai tokiu vezimeliu kaip tutis trio lopsiukas gal tik pora cm mazesnis nei roan marita, nors atrodo zymiai mazesnis, arba kazka man netaip susake.
QUOTE(Rinaa @ 2009 07 24, 20:21) Planuoju pirktis si vezimeli, gal kas turi toki ir galetu pamatuot kokio dydzio realiai tas lopsiukas (turiu omeny vidinius matmenis)? O tai parduotuveje subalamutino mane visiskai, pagal konsultantus tai tokiu vezimeliu kaip tutis trio lopsiukas gal tik pora cm mazesnis nei roan marita, nors atrodo zymiai mazesnis, arba kazka man netaip susake.  http://www.roan.pl/index1.php?p=marInternal length of the gondola 820 mmmano pupa [sekmadieni bus 9 men.] laisvai telpa nebent jus su vyru lb auksti, tada ir vaikas gali stipriai augti
~Sunny~
2009 07 25, 12:04
Pjaf , pardavinesit lopsi ir sportine dali?
Oi, paskutinės naujienos, gal jau kas girdėjote.....
"Vaikutis" bajerį iškrėtė su Roan'ais: prisižadėjo žmonėms, pinigus paėmė (avansus), žadėjo gauti iš Lenkijos vežimėlių, tačiau išsidūrė..... negauna niekaip. O ir negaus, nes tas lenkas, iš kurio vaikutis perperka tuos vežimukus, irgi negauna...
Stumtų vaikutis tuos savo šlamštukus (nakus, aga designus ir t.t.) ir apgaudinėtų toliau tuos, kurie juo visdar tiki.....
Sawanna
2009 07 29, 11:07
QUOTE(delas @ 2009 07 29, 06:22) Oi, paskutinės naujienos, gal jau kas girdėjote..... "Vaikutis" bajerį iškrėtė su Roan'ais: prisižadėjo žmonėms, pinigus paėmė (avansus), žadėjo gauti iš Lenkijos vežimėlių, tačiau išsidūrė..... negauna niekaip. O ir negaus, nes tas lenkas, iš kurio vaikutis perperka tuos vežimukus, irgi negauna... Stumtų vaikutis tuos savo šlamštukus (nakus, aga designus ir t.t.) ir apgaudinėtų toliau tuos, kurie juo visdar tiki..... Va todel mes ir neuzsakinejom is vaikucio vis delto, nes nuvaziavom i centriuka (o jie oficialus atstovai Roan) ir ten pasake, kad lenkai visa vasara atostogauja ir niekaip vezimu nepagamins, todel neaisku is kur vaikutis zadejo paimt tu vezimu..Gerai, kad neissidurem, o rezervavom is centriuko vezimuka ir bent jau esam tikri, kad ji turesim..
QUOTE(Sawanna @ 2009 07 29, 12:07) Va todel mes ir neuzsakinejom is vaikucio vis delto, nes nuvaziavom i centriuka (o jie oficialus atstovai Roan) ir ten pasake, kad lenkai visa vasara atostogauja ir niekaip vezimu nepagamins, todel neaisku is kur vaikutis zadejo paimt tu vezimu..Gerai, kad neissidurem, o rezervavom is centriuko vezimuka ir bent jau esam tikri, kad ji turesim..  O per kiek laiko centriuke zadejo atvezti vezimeli?
Sawanna
2009 07 29, 17:51
QUOTE(Rinaa @ 2009 07 29, 14:21) O per kiek laiko centriuke zadejo atvezti vezimeli? Centriukas zadejo gauti vezimelius tik tuomet, kai baigsis gamintoju Lenkijoje atostogos, t.y. mazdaug rugseji..dar priklausytu nuo modelio..Bet jie bent jau saziningai pasake, kad anksciau niekaip neimanoma ir nebando apgaudinet zmoniu kaip kad daro vaikutis.. Asmeniskai mes nelabai norejom laukti paskutines minutes, nes rugseji jau galim supuot maziuka, tai issirinkom viena is ju turimu vezimeliu parduotuvej, rezervavom ir netrukus vaziuosim pasiimt.. Beje, supermamoms ten taikoma akcija, nepamirskit pasidomet
anastzen
2009 08 04, 11:32
Mums Marita pasiteisino 100 proc.  . Tikrai geras vežimas, tvirtas, stabilus, lopšys erdvus. Mūsų mažiukui jau 3 mėn., sveria 7.5 kg ( tikrai nemažas berniukas), o tam lopšy guli kaip karalius.Į kokį kitą mažesnį vargu ar dabar tilptų  . Tikiuosi tilps dar iki kokių 6-7 mėn. O dar labai patinka, kad yra supamas mechanizmas  , nes kitaip neužmiega. Tik va sunkus
*RRR-Miau*
2009 08 04, 20:59
tikrai puikus vezimelis  mano dar toks tera kleckas bet kai pasiziuriu kad jis vezime guli ir visai neskesta, nors galvojau tikrai kad skesim  dabar dziaugiuosi, nes zinau kad ilgokai galesim pasivazinet su lopsiuku  tik va, klausimelis - ar dedat koki ciuzinuka i lopsi nes man lyg saltokas vidus atrodo, ten dugne vezimo skylutes, o ciuzinukas plonas, kazi ar nesalta maziukams - dabar tai vasara bet rudenejant manau saltoka be kokio ciuzinuko
spylkutia
2009 08 04, 21:11
QUOTE(sonatute @ 2009 08 04, 21:59) tik va, klausimelis - ar dedat koki ciuzinuka i lopsi nes man lyg saltokas vidus atrodo, ten dugne vezimo skylutes, o ciuzinukas plonas, kazi ar nesalta maziukams - dabar tai vasara bet rudenejant manau saltoka be kokio ciuzinuko  Aš dar ant čiužinuko patiesiau vilnonį adijaliuką ir tada palutę
MERENGE
2009 08 04, 21:19
QUOTE(sonatute @ 2009 08 04, 21:59) tik va, klausimelis - ar dedat koki ciuzinuka i lopsi nes man lyg saltokas vidus atrodo, ten dugne vezimo skylutes, o ciuzinukas plonas, kazi ar nesalta maziukams - dabar tai vasara bet rudenejant manau saltoka be kokio ciuzinuko  aš flanelės keturgubai suvyniotos patiesiau, o žiemą tai kokį vilnonį adijakiuką tiesiu
*RRR-Miau*
2009 08 04, 21:43
na as ir dabar vilnoni adijaliuka patiesiau, bet va rudeniui prireiks jo, o ziema kisiu vaika vis vien i kailini miegmaisi, tai ir to ciuzinuko nereiks  o siaip galvoju gal visai nieko dvigubu vilnoniu siuliuku nusimezgus ta ciuzinuka, apsiuvus medziagyte ir silta maziukui butu ir grazu bet patogu - nereiktu lankstyt tu adijaliuku
as ziema patiesdavau vilnoni pleduka pavasarejant flanelini vystykla
aurella
2009 08 05, 21:09
Sveikutes, siandien jau beveik apsisprendem del emmaljungo, bet paskaiciau sita temute ir pasimeciau. Nu nejaugi maritos kokybe atitinka emmaljungo, o kaina sitaip skiriasi, nes paskaicius tai susidaro nuomone, kad marita super vezimas. Mums yra labai svarbu gera amortizacija, minkstumas ir patvarumas. Kas jau turi si vezima ilgesni laika ir vazineja sunkesniais keliais, pvz. po miska, ar esate patenkinti?
*RRR-Miau*
2009 08 05, 21:31
QUOTE(aurella @ 2009 08 05, 22:09) Sveikutes, siandien jau beveik apsisprendem del emmaljungo, bet paskaiciau sita temute ir pasimeciau. Nu nejaugi maritos kokybe atitinka emmaljungo, o kaina sitaip skiriasi, nes paskaicius tai susidaro nuomone, kad marita super vezimas. Mums yra labai svarbu gera amortizacija, minkstumas ir patvarumas. Kas jau turi si vezima ilgesni laika ir vazineja sunkesniais keliais, pvz. po miska, ar esate patenkinti? mes ir buvom apsiziureje emaljunga city cerox, taciau lopsys jo nebuvo didelis, na standartas kaip ir kitu. o norejosi didesnio lopsio kad tilptu maziukas kuo ilgiau ypac ziema nesinori pusmetinuko kist i sportini, todel pasvarstem kad kam moket 1500 litu daugiau uz ema su tuo didesniu lopsiu jei visai panasus ir tikrai isvaizda nesiblogeja maritos. dabar mazius jame vazinejasi ir dziaugiuosi pati siuo vezimuku, nes is musu namu isvaziuot tai kosmaras  yra ir kelias kur tik dideli akmenys supilti ir saligatviu kur ir medzio saknys issikelusios kartu su rusu laiku plytelem, o vezimas minkstai vaziuoja ir maziukui miegot netrukdo  tai kad misko takeliais tikrai normaliai turetumet vaziuot  o va apie ema sportinuka tai vis tiek galvoju  manau jis neprilygsta nei vienam, vien savo platumu ir patogumu mazyliui
Mes jau važinėjamės ir galiu pasakyti,kad gaila jog iki šio mažylio tokio vežimo neturėjau. Sunkokas mamai, bet konfortiškas vaikui
skripka123
2009 08 06, 13:46
Mes naudojam roan marita vezima 7 men,tagi galiu pasakyti, kad gero is sio vezimo yra tik lopsiukas ir automobiline kedute, o sportine dalis tai nieko gero.Dar nepatinka, kad automobilines kedutes saugos dirzai sunkiai uzsisega, reikia gerai pavargti, nagus apsilauzyti  Bee to isbluko vezimuko spalva, o pardavejas garantavo, kad tikrai neisbluks...dabar nebe juodas, o tamsiai melynas stogas.Bet del lopsiuko tai esu labai patenkinta, kadangi vaikas gime ziema taigi atvazinejom visus salcius, kai atsilo oras ir pradejo sedeti pasikeitem i sportine dali tai dabar nieko gero, kakzkoks isklerusio vezimo vaizdas.
aurella
2009 08 06, 20:44
aciu mamytes, kad pasidalinot patirtim  , visdelto supratau, kad ne be reikalo tas emmaljungas brangesnis, ten viskas iki galo isgalvota, o va maritoj visdelto trukumu nemazai...., o [irmam vaikuciui norisi ko geriausio
QUOTE(aurella @ 2009 08 06, 21:44) aciu mamytes, kad pasidalinot patirtim  , visdelto supratau, kad ne be reikalo tas emmaljungas brangesnis, ten viskas iki galo isgalvota, o va maritoj visdelto trukumu nemazai...., o [irmam vaikuciui norisi ko geriausio  Gal galetumet pasidalinti, kokie ten trukumai, nes mes planuojam pirkti butent Martita  . Pasiskaicius temele, atrodo, vienintelis trukumas yra svoris  Mums svoris apskritai neaktualu, del to ir susigundem siuo vezimu.
aurella
2009 08 07, 10:55
QUOTE(Katrix @ 2009 08 07, 12:18) Gal galetumet pasidalinti, kokie ten trukumai, nes mes planuojam pirkti butent Martita  . Pasiskaicius temele, atrodo, vienintelis trukumas yra svoris  Mums svoris apskritai neaktualu, del to ir susigundem siuo vezimu. "sportine dalis tai nieko gero.Dar nepatinka, kad automobilines kedutes saugos dirzai sunkiai uzsisega, reikia gerai pavargti, nagus apsilauzyti tongue.gif Bee to isbluko vezimuko spalva, o pardavejas garantavo, kad tikrai neisbluks...dabar nebe juodas, o tamsiai melynas stogas.Bet del lopsiuko tai esu labai patenkinta, kadangi vaikas gime ziema taigi atvazinejom visus salcius, kai atsilo oras ir pradejo sedeti pasikeitem i sportine dali tai dabar nieko gero, kakzkoks isklerusio vezimo vaizdas" - man uzteko situ komentaru. Suprantu, kad sitas vezimas nera pats blogiausias, kai uz tokia kaina, tai viskas normalu, bet nenoriu nusipirkus gailetis.
MERENGE
2009 08 07, 14:41
QUOTE(Katrix @ 2009 08 07, 11:18) Gal galetumet pasidalinti, kokie ten trukumai, nes mes planuojam pirkti butent Martita  . Pasiskaicius temele, atrodo, vienintelis trukumas yra svoris  Mums svoris apskritai neaktualu, del to ir susigundem siuo vezimu. nu kolkas apart svorio aš šiame vežime jokių trūkumų nematau  aišku kol kas naudojam tik lopšį, į sportinę dalį planuojam pereiti pavasarį, tai bus matyt kaip ten ta sportinė dalis dėvėsis, o dėl auto kėdutės, tai pas mumi diržai labai lengvai rguliuojasi ir segasi. Be to mes ėmėm šviesią spalvą, tai mums nieks ir neblunka va tokia spalva vežimaičio
undinele72
2009 08 07, 20:31
QUOTE(aurella @ 2009 08 05, 23:09) Sveikutes, siandien jau beveik apsisprendem del emmaljungo, bet paskaiciau sita temute ir pasimeciau. Nu nejaugi maritos kokybe atitinka emmaljungo, o kaina sitaip skiriasi, nes paskaicius tai susidaro nuomone, kad marita super vezimas. Mums yra labai svarbu gera amortizacija, minkstumas ir patvarumas. Kas jau turi si vezima ilgesni laika ir vazineja sunkesniais keliais, pvz. po miska, ar esate patenkinti? Nemanau kad verta lyginti
*RRR-Miau*
2009 08 07, 21:21
QUOTE(MERENGE @ 2009 08 07, 15:41) nu kolkas apart svorio aš šiame vežime jokių trūkumų nematau  aišku kol kas naudojam tik lopšį, į sportinę dalį planuojam pereiti pavasarį, tai bus matyt kaip ten ta sportinė dalis dėvėsis, o dėl auto kėdutės, tai pas mumi diržai labai lengvai rguliuojasi ir segasi. Be to mes ėmėm šviesią spalvą, tai mums nieks ir neblunka va tokia spalva vežimaičio  va musu ir tokia pat spalvyte  ir ka galiu pasakyt kad maritos vezimu grozis labai priklauso nuo spalvytes - na kiek esu maciusi, ypac rudu tai tikrai pablunka spalva ir pats vezimas ne toks grazus, bet va kur maciau su oda nors ir dirbtine tai tikrai puikus vezimai  ir dzinsiniai labai graziai ziurisi - na pvz kaip sis, dar yra ir kitokiu spalvu dzinsinuku o emaljunga su marita tikrai nesulyginsi - ir taip aisku kad emos geresnes, bet va kai reikia atiduot nemazus pinigelius uz vezima tai kazkaip gaila
Aciu uz atsakymus Siaip man idomus pasakymas, atseit ir taip aisku, kad emos geresnes  Dabar visi alpsta nuo siu vezimu, kiek mes ziurejom, tikrai nesuzavejo. O ir emu temoj netruksta neigiamu komentaru, tik paprastai mamos, isigyjusios toki turta, nenori pripazinti, kad ir "stebuklas" turi minusu. O pirkti tiesiog todel, kad visi perka, nematau reikalo, nors pajamos leidzia
Ale klausykite, kaip sunervino tas Vaikutis..... Žinau, kad keletas mamyčių visgi susigundė užsakyti iš vaikučio Maritas, avansus sumokėjo, bet paskui paskambino ir pasakė, kad nebebus..... O kiek laukta, kiek tikėtasi.... Vat tas ir Vaikučio patikimumas ir pigumas...... Kai nedirba su tuo ženklu, tai nėra ko ir įsipareigoti...... Bet vežimukas tai liuks
Špokencija
2009 08 21, 09:40
QUOTE(delas @ 2009 08 21, 09:42) Ale klausykite, kaip sunervino tas Vaikutis..... Žinau, kad keletas mamyčių visgi susigundė užsakyti iš vaikučio Maritas, avansus sumokėjo, bet paskui paskambino ir pasakė, kad nebebus..... O kiek laukta, kiek tikėtasi.... Vat tas ir Vaikučio patikimumas ir pigumas...... Kai nedirba su tuo ženklu, tai nėra ko ir įsipareigoti...... Bet vežimukas tai liuks  Tai jau tikrai! mes irgi buvom nukeliave i vaikuti, tai tik tiek, kad is musu nebeeme avanso, sako tipo su gamykla kazkas blogai... nu galvojam is kur mums dabar ta norima vezima ispiesti  iskarto pargryzus namo paskambinau i Vilniaus vaikams.eu, sako nejuokaukit, su gamykla viskas gerai! ir uzsake mums vezimaiti norimos spalvos ir be jokio avanso  bus rugsejo vidury. o geriausia, tai sake, kad vaikutis siunciasi juos per kazkokia kita firma ir su ta firma yra negerai, o ne su gamykla....
pusele33
2009 08 24, 10:40
Sveikos Kazkada esu rasiusi apie si vezimaiti, kai tik pradejau naudotis... Dabar naudojames jau 5 men, tai galiu ir daugiau ka pasakyti  Siaip nieko blogo negaliu pasakyti, labai fainas erdvus, mano mazius tai miega ir miega vezime  Labai gerai, kad supasi, nezinau kaip issiverstume be supimo  Buvom prie juros, tai ir per smeli vaziuoja, aisku reikia biski pavargt, bet bent jau nereikia nest kaip kiti maciau daro  Nu zodziu, man jis idealus, o vaikui dar idealesnis Laukiu, kada persesim i sportine dali  Veliau dar parasysiu kaip sekasi QUOTE(tofifi @ 2009 06 16, 18:44) As norejau paklaust tu kurios jau turi Roan Marita? Ar jums nebuvo problemu su stabdziais? Nes man panaudojus pora menesiu, jie uzstrigo ir dabar vezimas be stabdziu  Bet gal cia man brokuotas vezimas pasitaike?  Jo, pas mus irgi biski uzsikirtineja  Bet cia del to, kad per smeli vazinejam ar su smeliuotais batais bandau uzspausti...  Manau biski praplovus ir sutepus, viskas butu ciki QUOTE(*Retro* @ 2009 07 04, 14:47)  Musu toks pat
jolitukas80
2009 08 24, 16:21
QUOTE(arfa @ 2009 08 24, 15:35) ir musu toks vezimas  dar tik pradedam ji naudoti, bet niekaip negalim juo atsidziaugti
vilkiukei
2009 08 25, 13:17
Špokencija
2009 08 26, 00:56
QUOTE(Špokė @ 2009 08 26, 01:56) Mes neseniai butent toki gavom, grazutis  Man pats graiziausias derinys
QUOTE(pusele33 @ 2009 08 24, 11:40) Sveikos Kazkada esu rasiusi apie si vezimaiti, kai tik pradejau naudotis... Dabar naudojames jau 5 men, tai galiu ir daugiau ka pasakyti  Siaip nieko blogo negaliu pasakyti, labai fainas erdvus, mano mazius tai miega ir miega vezime  Labai gerai, kad supasi, nezinau kaip issiverstume be supimo  Buvom prie juros, tai ir per smeli vaziuoja, aisku reikia biski pavargt, bet bent jau nereikia nest kaip kiti maciau daro  Nu zodziu, man jis idealus, o vaikui dar idealesnis Laukiu, kada persesim i sportine dali  Veliau dar parasysiu kaip sekasi Jo, pas mus irgi biski uzsikirtineja  Bet cia del to, kad per smeli vazinejam ar su smeliuotais batais bandau uzspausti...  Manau biski praplovus ir sutepus, viskas butu ciki  Musu toks pat  ar naudojat (naudojot) autokedute? kaip tie ratai- ar jie tikrai ziauriai sunkus, jeigu issikelti ir isikelti i masina? mane tai sitas labai stabdo...
Gal kam teko keliaut su Roan Marita lėktuvu? T.y. su sportinuku. Man įdomu ar priima į lėktuvą su juo, ar telpa?
~Sunny~
2009 09 11, 14:00
mamytes, patarkite prasau. Kokiu ismatavimu pledukas-kalryte labiausiai tiktu i Maritos lopsi? as mastau apie 80x60cm
QUOTE(~Sunny~ @ 2009 09 11, 15:00) mamytes, patarkite prasau. Kokiu ismatavimu pledukas-kalryte labiausiai tiktu i Maritos lopsi? as mastau apie 80x60cm  Žiūrint, kuriuo metų laiku jo reiks. Žiemos metu mes naudojom didelį vilnonį ir padarydavom iš jo kažką panašaus į vokelį. 80x60 kaip suprantu, tik užklojimui būtų
~Sunny~
2009 09 11, 14:57
QUOTE(Edora @ 2009 09 11, 16:20) Žiūrint, kuriuo metų laiku jo reiks. Žiemos metu mes naudojom didelį vilnonį ir padarydavom iš jo kažką panašaus į vokelį. 80x60 kaip suprantu, tik užklojimui būtų  Na gimti turetu lapkricio gale, tai jau nuo ziemos pradesim, bet dar ir i kailini vokeli desiu ji, o kai atsils orai ,tai tuomet ploniau rengsiu jau. Tai ta kaldryte butu tokia, kad tiesiog vaikas ant vokelio ar kombinezono dar butu apdengtas kuomnors.
QUOTE(~Sunny~ @ 2009 09 11, 15:57) Na gimti turetu lapkricio gale, tai jau nuo ziemos pradesim, bet dar ir i kailini vokeli desiu ji, o kai atsils orai ,tai tuomet ploniau rengsiu jau. Tai ta kaldryte butu tokia, kad tiesiog vaikas ant vokelio ar kombinezono dar butu apdengtas kuomnors. Tada turėtų būt gerai. Žiūrėk ne pagal vežimą, o kad vaiką būtų patogu įsukt  Didesnis apklotas Maritoj gerai dar tuo, kad kai lelius mažas, šonus pasiaurint, kad nesikočiotų vaikas
~Sunny~
2009 09 11, 16:02
Dekui uz patarimus
hermita
2009 09 11, 22:54
sveikos, naudojam Marita jau beveik 11 mėn., šiaip erdvus, vaikutį smagiai supa, bet susidūrėme su labai rimta problema - kaupiasi drėgmė, net kondensuojasi lašais po čiužinuku metalinėse vagelėse - pradžioje nepastebėjau to, tai net papelijo  dabar dažnai vėdinam, saulėje kaitiname, drėgmę valau... Ar kas susidūrėte su tokia problema? Aš kaip supratau, tai nutinka dėl temparatūros skirtumo - laukas-namai, bei oro drėgnumo....
Jurgita Decor
2009 09 28, 09:13
Man šis vežimėlis - taip pat padarė labai gerą įspūdį nuotraukose, paskaičius atsiliepimus - irgi. Kiek stebėjau skelbimus - nelabai daug jų parduoda ir dėvėtų. Aš kol kas išsirinkau tokį derinį - http://www.vaikams.eu/images/galerija/8c27...2ce24fbef34.jpg . Gal kuri nors tokį turite, kaip tos spalvos atrodo?
spylkutia
2009 09 28, 10:16
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 09 28, 10:13) Man šis vežimėlis - taip pat padarė labai gerą įspūdį nuotraukose, paskaičius atsiliepimus - irgi. Kiek stebėjau skelbimus - nelabai daug jų parduoda ir dėvėtų. Aš kol kas išsirinkau tokį derinį - http://www.vaikams.eu/images/galerija/8c27...2ce24fbef34.jpg . Gal kuri nors tokį turite, kaip tos spalvos atrodo? mes su šita karieta riedam  tos spalvos taip ir atrodo  tamsi pilka ir tokia ne itin ryški žalia  atrodo tikrai  bent jau mūsų kaime tai visi dėmesį atkreipia  ir ne tik dėl to, kad aplink vien tučiai ir "tankai"
raganele
2009 09 28, 13:03
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 09 28, 09:13) Man šis vežimėlis - taip pat padarė labai gerą įspūdį nuotraukose, paskaičius atsiliepimus - irgi. Kiek stebėjau skelbimus - nelabai daug jų parduoda ir dėvėtų. Aš kol kas išsirinkau tokį derinį - http://www.vaikams.eu/images/galerija/8c27...2ce24fbef34.jpg . Gal kuri nors tokį turite, kaip tos spalvos atrodo? Aš irgi Maritos užsimaniau mažiukui, kad būtų vietos kailiams žiemą ir linguotų Šitas žaliai juodas spalvas kaip tik vakar mačiau turguj, man kiek perdaug juodos pasirodė, bet aš labai tos spalvos nemėgstu, tad neobjektyvu  nustebino, kad www.vaikams.eu parduotuvėj kaina žyyymiai mažesnė nei turguj  ten visas komplektas kainuoja 1300...
Jurgita Decor
2009 09 28, 14:38
QUOTE(spylkutia @ 2009 09 28, 11:16) mes su šita karieta riedam  tos spalvos taip ir atrodo  tamsi pilka ir tokia ne itin ryški žalia  atrodo tikrai  bent jau mūsų kaime tai visi dėmesį atkreipia  ir ne tik dėl to, kad aplink vien tučiai ir "tankai"  Kadangi nežinau, kas gims, berniukas ar mergaitė - manau šis derinys toks optimalus abiems atvejais. Man irgi baisūs visi tie triračiai, kažkos "kosmoso" transportas, kitaip jų pavadinti negaliu... Mačiau ir tą sėdimąjį variantą - na man jis neatrodo toks jau gremėzdiškas...Sakyčiau, jis net visai patogus...
QUOTE(Jurgita Decor @ 2009 09 28, 09:13) Man šis vežimėlis - taip pat padarė labai gerą įspūdį nuotraukose, paskaičius atsiliepimus - irgi. Kiek stebėjau skelbimus - nelabai daug jų parduoda ir dėvėtų. Aš kol kas išsirinkau tokį derinį - http://www.vaikams.eu/images/galerija/8c27...2ce24fbef34.jpg . Gal kuri nors tokį turite, kaip tos spalvos atrodo? Mes vazinejam ne su Marita, bet gyvenam netoli Centriuko, tai viena karta maciau butent sita vezima pastatyta parduotuveje, tai man labai grazus pasirode, grazi zalia spalva ir ornamentas, pagyvina vezimuka, nors siaip juodu (tamsiai pilku) vezimu nesu gerbeja
Atsiprašau, bet turiu klausimą - pagalbos šauksmą. Gal kas žinot/girdėjot/matėt ar galima Bialystoko parduotuvėje Bambino nusipirkti tik lopšį (niu su ratukais), t.y. be sportinės dalies ir kėdutės? Ačiū
QUOTE(Mylia @ 2009 09 28, 16:23) Mes vazinejam ne su Marita, bet gyvenam netoli Centriuko, tai viena karta maciau butent sita vezima pastatyta parduotuveje, tai man labai grazus pasirode, grazi zalia spalva ir ornamentas, pagyvina vezimuka, nors siaip juodu (tamsiai pilku) vezimu nesu gerbeja  Tikrai nebus tokio varianto.... Čia ne Lietuvos pardavėjai atsiveža sukomplektuotus, o jie taip gaminami, jau su sportine. Bambino lygiai taip pat gauna kaip ir visi...
Labai abejoju ar jums iškomplektuos, bet manau nuvažiavus į centriuką tikrai susitarsit,kad užsakyti tik lopšį. Mes kol kas naudojam lopšį ir esam labai patenkinti
|
|