Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: gyd. Elona Tvaronavičienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Staigmenele;)
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif
As taip noreciau paprasyti Jusu pagalbos... Kaip ir apsisprendziau gimdyti VGN ir noreciau is anksto pradeti lankytis pas ta gydytoja, su kuria galima butu tartis ir del gimdymo...Na is visu pasiskaitymu, kaip ir nusprendziau apsilankyti Pas E. Tvaronavicine..Tad labai buciau dekinga, jei kuri i az bent trumpai bruksteltu ka apie sia gydytoja, kaip su ja susisiekti, kokios kainos ir pan...
Aciu Jums labai.
P.S. esu dar tik neseniai prisiregistravus siame pulspayje, tad tikiuosi padesite isilieti i busimu mamyciu rata ir dalintis bendrais dziaugsmais ir neaiskumais.. g.gif
blaky
QUOTE(Staigmenele;) @ 2011 07 25, 09:16)
Sveikos esamos ir busimos mamytes smile.gif
As taip noreciau paprasyti Jusu pagalbos... Kaip ir apsisprendziau gimdyti VGN ir noreciau is anksto pradeti lankytis pas ta gydytoja, su kuria galima butu tartis ir del gimdymo...Na is visu pasiskaitymu, kaip ir nusprendziau apsilankyti Pas E. Tvaronavicine..Tad labai buciau dekinga, jei kuri i az bent trumpai bruksteltu ka apie sia gydytoja, kaip su ja susisiekti, kokios kainos ir pan...
Aciu Jums labai.
P.S. esu dar tik neseniai prisiregistravus siame pulspayje, tad tikiuosi padesite isilieti i busimu mamyciu rata ir dalintis bendrais dziaugsmais ir neaiskumais.. g.gif
*

Papildyta:
QUOTE(Jolantele- @ 2011 07 19, 15:15)
Puiki gydytoja. Gimdymas buvo komplikuotas ir esu patenkinta, kad pasirinkau butent sia gydytoja.  4u.gif
*

Sveika, kiek kainuoja CP pas E.Tvaronaviciene?
Solorina
Sveikos!!! 4u.gif
Gal galetumete parasyti i AZ kokios CP kainos pas sia gydytoja? ax.gif
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Audinga!
Buciau lb dekinga, jei kas apie kainas ir CP ir naturalausgimdymo parasytu i AZ, pas sia gydytoja 4u.gif
ignesax
Sveikutės, gal kas gimdėt pas Tvaronavičienė rugsėjo, spalio men.?
Gal galite bruksteleti į AZ kokios kainos blush2.gif blush2.gif Ačiū labai!!
meduksi
Sveikutes,lankiausi pas sia nuostabia gydytoja nestumo metu,deja gimdziau ne pas ja ,nes kaip tycia buvo jos atostogos biggrin.gif bet po gimdymo ji vistiek pas mus atejo,paziuret kaip mes laikomes wub.gif
Dabar labai prasau jusu parasykit jos mobilaus nr. i a.z. .nes mazoji sudauze telefa ir neliko jos kontaktu doh.gif
aciu 4u.gif
Staigmenele;)
Sveikos supermamytes 4u.gif

ir as prasau info apie kainas gimdant pas sia gydytoja ir pan..

Dekui good.gif
~lullaby~
sveikos. O as pakliuvau pas sia nuostabia gyd nesitarus. smile.gif gimdymas praejo sauniai. Likau labai patenkinta! Ir akusere pakliuvo labai liux. Taigis rekomendacijos pacios didziausios!!!
beatapetkuniene
noreciau ir as paprasyti kad parasytumete sios gydytojos telefono nr ir kokia padeka atsidekojote
Lenusiaa
Sveikos.

Noreciau paprasyti, kad ir man atsiustumete i AŽ sios gydytojos kontaktus ir kainas.

Is anksto dekui. smile.gif
Raimondagabi
QUOTE(Lenusiaa @ 2012 02 06, 22:42)
Sveikos.

Noreciau paprasyti, kad ir man atsiustumete i AŽ sios gydytojos kontaktus ir kainas.

Is anksto dekui.  smile.gif
*

Sveikos, norėčiau paprašyti info kainų gimdžiusių pas šią gydytoja. Nors dar mūms 12 sav. bet jau nor4tume žinoti, kadangi planuojame gimdyti pas šią gydytoją.
Liner
Sveikos, noreciau ir as info a i az. apie sitos gydytojos kainas ir ar neatostogauja balandzio - geguzes men. Gal kas galetu atsiusti.
Ramuneli
Sveikos,
buciau ir as lb dekinga, jei kuri nors parasytu kaina i AZ, naturalaus gimdymo pas sia gydytoja.

Dekui.
Muka 6
QUOTE(Liner @ 2012 03 23, 11:36)
Sveikos, noreciau ir as info a i az. apie sitos gydytojos kainas ir ar neatostogauja balandzio - geguzes men. Gal kas galetu atsiusti.
*

Del kainos tai nieko negaliu pasakyti, reiktu tokios info ir man. Bandziau jos klausti apie gimdyma susitarus , tai ji viska ispasakojo, bet apie kaina nieko nepasake o as neisdrisau paklausti. Bet, kad neatostaugauja si men ir geguzes tai sake, nes man ir aktuolu, gimdysiu pas ja.
robertina2006
As pas ja susitarusi birzeli gimdyti... Bet kazkaip vis nepatogu paklausti apie "mokescius"! Gal kuri gimdete neperseniausiai? Ar neparasytumete Kiek sis malonumas kainavo? Aciu mergaites! 4u.gif
wetriuke
Sveikos, mane irgi domintu kokiom sumom atsidekojot siai gydytojai,nes ir as pas ja gimdysiu ax.gif
Muka 6
QUOTE(wetriuke @ 2012 05 04, 12:35)
Sveikos, mane irgi domintu kokiom sumom atsidekojot siai gydytojai,nes ir as pas ja gimdysiu ax.gif
*

As manau visom gyd kai tariesi eina panasios sumos, tik aisku priklauso ar cezaris ar ne. Drauge gimde VGN pries savaite, bet ne pas gyd. Tvaronaviciene pas kita gyd. tai gyd. pasake, kad nuo 700lt.
robertina2006
Na as dar klausiu pas gydyt. jei ka suzinosiu parasysiu! smile.gif
selma12
Sveikos, gal kas gali i AZ man parasyti bent apytikslius ikainius pas sia gydytoja? is jos pacios kolkas nepavyko ispesti g.gif buciau labai labai dekinga 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.