QUOTE(SilvijaG @ 2007 09 10, 14:36) Mergaites, kurios neseniai pas ja gimdete, pasakykite kiek jai idejote i vokeli? Jei nenorite rasyti temoje, parasykyte prasau i AZ. Labai lauksiu  po gimdymo, tiesiai paklausk kiek jus skolingi ir ji nesikuklindama visada pasako  nes suma skiriasi, priklausomai nuo gimdymo, ar nebuvo kokiu komplikaciju ir pan. O tada ta suma isdalina kartu dirbusiam personalui (seselei, anestez. ir pan)
bucinukas
2007 09 26, 13:44
aš laukiuosi ir lankausi pas šią gydytoją nėštumo priežiūrai, esu kol kas labai patenkinta, man kaip tik susidarė įspūdis, kad gerai atsimena mūsų situaciją, kiek teko susidurti su įvairiais ginekologais, tai ši gyd. man labiausiai patinka ir ja tikrai pasitikiu, tikiuos, nusivilti neteks ir su jos pagalba vaikučio laukimas ir gimdymas praeis sėkmingai
Antra sunaiteli irgi gimdziau pas sia gydytoja pries pora savaiciu Esu dekinga gydytojai, kad net po pirmo cezario pavyko pagimdyti paciai
Pries pora savaiciu buvau ir as pakliuvusi pas ta pacia gydytoja.del nesivystancio nestumo atliko gal tipo valyma(nezinau kaip tai mediciniskai pavadinti).man irgi ja rekomendavo privacios klinikos gydytoja.siaip ji buvo maloni.tik gal po proceduros galejo pasakyti kaip toliau elgtis,ka galima daryti,o ko ne.aisku galejau ir pati susiproteti paklausti,bet tada man ne tas galvoj buvo
Kaktuke
2007 11 30, 20:14
QUOTE(Laurite @ 2007 11 26, 22:53) Va man irgi būtų įdomu kiek gi gimdymas pas ją kainuoja  . As irgi gimdziau pries kelias savaites pas sia gydytoja ir esu jai labai dekinga uz savo mergyte ir kad atkalbejo nuo epiduro. O kiek jai moketi, tiesiog po gimdymo vyras paklause pas akusere, tai kiek akusere pasake tiek ir davem. Akuserei sumokejom trecdali to ka davem gydytojai.
Crazy2007
2007 12 02, 15:40
QUOTE(Laurite @ 2007 11 26, 23:53) Va man irgi būtų įdomu kiek gi gimdymas pas ją kainuoja  . As gimdziau pas Elona Tvarijonaviciene pries dvi savaites. Gydytoja super! Mokejau 1000.
Dobiliux
2007 12 12, 09:12
Oho suma, tu čia jai pati tiek sugalvojai mokėti, ar pati pasakė? Aktualu man, nes kolkas pas ja vaikštau valdiškai į konsultacijas tik.
Crazy2007
2007 12 12, 14:00
QUOTE(Dobiliux @ 2007 12 12, 11:12) Oho suma, tu čia jai pati tiek sugalvojai mokėti, ar pati pasakė? Aktualu man, nes kolkas pas ja vaikštau valdiškai į konsultacijas tik. Suma tokia, kadangi man dare cezari. Paprastas gimdymas kainuoja aisku maziau. Sekmes tau
bucinukas
2007 12 20, 14:11
o kam nors buvo taip, kad ši gydytoja neatvažiuotų naktį į gimdymą
as pas sia gydytoja lankauso nuo nestumo pradzios (5-6sav.). Man ja rekomendavo vyro sese, kuri gimde pas ja. Lankausi mazdaug kas menesi. Moku neoficialiai 100Lt. Kai kokiu klausimu iskyla, skambinu i mobilu, visada pataria ka daryti, pakviecia atvaziuoti apziurai. Teko guleti kelis kartus I ginekologiniam. Visuomet ateidavo pasiteirauti kaip jauciuosi. Apziuredavo, rupindavosi. Visada tiksli ir konkreti. Jei reikedavo poilsio israsydavo biuleteni. Ruosiuosi pas ja ir gimdyti. Planuojam moketi 1000Lt. (infliacija daro savo:)) Super  gydytoja. Toms kurios nori meilikavimu, rinkites kita gydytoja, tos kurios norit profesionalios- eikit pas ja.
rusneliukas
2007 12 27, 11:12
QUOTE(bucinukas @ 2007 12 20, 15:11) o kam nors buvo taip, kad ši gydytoja neatvažiuotų naktį į gimdymą  man neatvaziavo bet susitare su tuo metu budejusia kita daktare.
AS IR DOMINYKA
2007 12 29, 00:51
gyd. Tvarijonavičienės man ne patiko per gymdima nes nieko jie is vis ne daro daugiausia darba daro akusiere jei kas gymdis tai pas karaliene ji pati geriausia ir elgise kaip su savo vaiku
Giedre.vs
2008 01 25, 21:22
Labai labai esu dėkinga šiai gydytojai, tik jos dėka turiu puikią dukrytę. Kadangi nėštumas buvo be galo komplikuotas teko pagulėti pas ją ir su gresenčiu persileidimu, ir su priešlaikiniu gimdymu. Kai buvo be galo sunku morališkai, tikrai jaučiau jos palaikymą. Nuostabi gydytoja. Beje ji man atliko ir cezario pjūvį, kuris buvo numatytas dėl placentos padėties. Rūpinosi ir po to. Išvykus namo, sakė, jog 1,5 mėn galima skambinti jai, jei kiltų kokių klausimų. Žinot, merginos, ir kilo- pradėjo kietėti krūtys, buvo savaitgalis ir nežinojau, kur kreiptis-paskambinau. Tikrai gavau patarimų, kaip elgtis esamoj situacijoj ir ką daryti, jog tai nepasikartotų. Jei sugalvosiu turėti trečią vaikelį tikrai kreipsiuos pas ją. Gera gydytoja ir puikus žmogus
bucinukas
2008 01 27, 20:11
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 01 25, 21:22) Labai labai esu dėkinga šiai gydytojai, tik jos dėka turiu puikią dukrytę. Kadangi nėštumas buvo be galo komplikuotas teko pagulėti pas ją ir su gresenčiu persileidimu, ir su priešlaikiniu gimdymu. Kai buvo be galo sunku morališkai, tikrai jaučiau jos palaikymą. Nuostabi gydytoja. Beje ji man atliko ir cezario pjūvį, kuris buvo numatytas dėl placentos padėties. Rūpinosi ir po to. Išvykus namo, sakė, jog 1,5 mėn galima skambinti jai, jei kiltų kokių klausimų. Žinot, merginos, ir kilo- pradėjo kietėti krūtys, buvo savaitgalis ir nežinojau, kur kreiptis-paskambinau. Tikrai gavau patarimų, kaip elgtis esamoj situacijoj ir ką daryti, jog tai nepasikartotų. Jei sugalvosiu turėti trečią vaikelį tikrai kreipsiuos pas ją. Gera gydytoja ir puikus žmogus o kiek kainavo tas rūpestingumas, nes aš kol jai vokelio nepaduodu, tol ji manęs nepažįsta
Giedre.vs
2008 01 31, 20:00
QUOTE(bucinukas @ 2008 01 27, 21:11) o kiek kainavo tas rūpestingumas, nes aš kol jai vokelio nepaduodu, tol ji manęs nepažįsta  Žinai manau, jog būna taip arba žmogus patinka, arba ne tikrai ne viskas nuperkama pinigais  Pas šią gydytoją daug praleidau laiko, nes gulinėjau su gresenčiu persileidimu, priešlaikiniu gimdymu. Būtent jos rūpestingumas ir palaikymas lėmė, kad ją pasirinkau.  Su pirmu gulėjau pas kitą VGN gydytoją, bet pas ją tikrai nenorėjau su antru.  Manau, jog gimdymui reikia pasirinkti gydytoją, kuris patinka: vieniems reikia švelnumo, kitiems konkretumo, kitiems dar kažko.
Sausio 30 pas sia gydytoja pagimdziau nuostabiausia berniuka Labai esu jai dekinga uz palaikyma ir rupesti. Nors gimdymas ir taip vyko sklandziai, bet rupinosi jinai tikrai super
bucinukas
2008 02 04, 12:39
QUOTE(Giedre.vs @ 2008 01 31, 20:00) Žinai manau, jog būna taip arba žmogus patinka, arba ne tikrai ne viskas nuperkama pinigais  Pas šią gydytoją daug praleidau laiko, nes gulinėjau su gresenčiu persileidimu, priešlaikiniu gimdymu. Būtent jos rūpestingumas ir palaikymas lėmė, kad ją pasirinkau.  Su pirmu gulėjau pas kitą VGN gydytoją, bet pas ją tikrai nenorėjau su antru.  Manau, jog gimdymui reikia pasirinkti gydytoją, kuris patinka: vieniems reikia švelnumo, kitiems konkretumo, kitiems dar kažko. QUOTE(nene @ 2008 02 04, 08:57) Sausio 30 pas sia gydytoja pagimdziau nuostabiausia berniuka Labai esu jai dekinga uz palaikyma ir rupesti. Nors gimdymas ir taip vyko sklandziai, bet rupinosi jinai tikrai super  na gal aš tuomet pernelyg jautriai reaguoju  man gimdymas jau ne už kalnų, tuomet parašysiu ir aš savo atsiliepimus
Giedre.vs
2008 02 05, 17:38
QUOTE(bucinukas @ 2008 02 04, 13:39) na gal aš tuomet pernelyg jautriai reaguoju  man gimdymas jau ne už kalnų, tuomet parašysiu ir aš savo atsiliepimus  Bučinuk, Tai tikrai nėra tas žmogus, kuris kalba labai saldžiai, ji yra maloni, bet konkreti ir nekalba labai daug, tačiau, jei , kas domina, klausk ir visada gausi atsakymus Linkiu tau sėkmės.
Spinduliuote
2008 02 07, 16:12
Neseniai susitariau su sia gydytoja del gimdymo. Ja drauge rekomendavo. nepasirode ji man pernelyg lipsni, bet ar to reikia? Svarbiausia, kad atsakingai ir gerai atliktu savo darba. Ko paklausiau- ta gavau, viskas tarsi aisku. Tikiu,kad viskas bus gerai.
Balande
2008 02 08, 15:23
Sveikutes, Planuoju ir as gimdyti pas sia gydytoja. Jau jai prasitariau apie tai. Gal kuri parasytumet, kiek kainuoja gimdymas pas ja plius epiduras? Pirmaja gimdziau Antakalnyje, taciau pas ta gydytoja nebeeisiu. Nors dar pries du metus galvojau kitaip. Dabar noriu pas Elona T.
Crazy2007
2008 02 08, 20:36
QUOTE(Spinduliuote @ 2008 02 07, 18:12) Neseniai susitariau su sia gydytoja del gimdymo. Ja drauge rekomendavo. nepasirode ji man pernelyg lipsni, bet ar to reikia? Svarbiausia, kad atsakingai ir gerai atliktu savo darba. Ko paklausiau- ta gavau, viskas tarsi aisku. Tikiu,kad viskas bus gerai. As gimdziau pas Elona pries 3 men. Superine gydytoja.
As irgi gimdziau savo pupa pas sia gydytoja. Ir dabar manau, kad tik jos deka mano vaikelis yra salia manes, nes gimdymas buvo labai komplikuotas ir nezinia, kaip galejo viskas baigtis Ir rupinosi po gimdymo labai manim, ir padejo del vaikelio, kas jai net nepriklause. Kai viskas vyksta sklandziai, tada gal ir net nesvarbu, koks gydytojas salia, taciau as patarciau visoms atsakingai rinktis kur ir pas ka gimdyti, nes negali buti tikra, kaip viskas pasisuks gimdymo metu....
Nevesta
2008 02 12, 19:00
as irgi gimdziau pas sia gydytoja..gydytoja tai tikrai gera..nera saldziakalbe,bet zino savo darba,kuri tikrai gerai atlieka,taip,kad kam reikia profesionalumo eikit tiktai pas ja! bet kitas personalas tai neduok dieve..pas mane po gimdymo tai net i palata neuzejo, gulejau kraujo klane,niekas neatejo net paluciu pakeist..jeigu nebutu nakvojes kartu vyras tai nezinau kaip buciau istverus ypac pirma nakti po gimdymo..  o siaip antra vaikeli noreciau gimdyti tik pas tvaronaviciene
egzotika
2008 02 13, 20:44
Man Tvaronaviciene dare cezario pjuvi. Siaip labai maloni moterys, tik nesicackina, labai konkreti, bet man tas labai tiko. Po operacijos buvo labai demesinga, net ne savo darbo diena buvo atvaziavusi mane apziureti.
Spinduliuote
2008 02 21, 15:09
Kazkuri klausete del kainu. Kiek zinau, mano pazistama moketo 500 Lt gydytojai + 100 lt anesteziologei. Atrodo, kaip tik tokia "stavke" dabar uz naturalu gimdyma. Uz cezari mokama keliais simtais Lt daugiau.
Akmenukė
2008 03 05, 11:42
Aha,as irgi mokejau 600 ltl + 100 ltl anesteziologei (uz epidurini).Pastarajai butu uzteke ir 50 ltl
As pirma dukra gimdziau pas sia gydytoja. Sakyciau salta, o del profesionalumo kaip ten, nes gimdymas buvo pakankamai lengvas, tai neturejo kur pasireiksti. Besilaukdama antro pasijutau blogai, nes kelias dienas istisai skaudejo galva ir kai jau nebeistveriau, paskambinau jai . Pasiule atvaziuoti pas ja. Kai pasakiau, kad labai skauda galva, pasake, kad reikia gerti vaistu, pvz . paracetamol., ketanov  . na, pastarieji tai ka as zinau. Aisku, as ju negeriau. Tai tokie ispudziai. Antra karta nevaziavau pas ja gimdyti.
Na ir as tada jau pasipasakosiu: pas sia gydytoja vaiksciojau seniai kaip pas ginekologe, man buvo ok...kai pradejom planuot leliuka pirmas klausimas buvo, ar ji priima gimdymus...sulaukus teigiamo atsakymo, net nekilo minciu vaiksciot kazkur kitur... taigi visa nestuma ji mane ir piziurejo...nestumas buvo lengvas, jauciausi puikiai, dirbau iki paskutines dienos... su daktare buvom aptare gimdymo variantus, as aisku norejau naturaliai, net be vaistu  kai nakti nubego vandenys, su vyru nulekem i VGN, budinti daktare apziurejo(kaklelis buvo atsidares 4 cm) vyras paskambino daktarei, tas buvo apie 5 ryto, po pusvalandzio, kai as jau buvau paguldyta gimdykloj, daktare jau buvo su manim... skatino, po pirmo saremio pasiprasiau epiduro...anesteziologine apskritai nereali pasitaike, aciu jai  daktare nors ir istisai nesedejo su mumis, bet man atrode, kad ji visada salia...deja leliukas kaip nesistate i vieta, nors kaklelis jau buvo 8 cm Daktares sprendimas buvo cezaris...bet pamacius musu su vyru istysusius veidus pasikviete Razuma ir Maciuliene konsultacijai...tie gi draugiski nusprende, kad as pagimdysiu pati...deja jie labai klydo...ir jei ne Tvarijonaviciene, tai savo leliaus dabar netureciau...tik jos profesionalumo deka buvau skubiai operuota, epidura dare anesteziologe begdama, kai mane veze i operacine... po gimdymo, o gulejau 6 dienas, daktare ateidavo po 2-3 kartus per diena ir savaitgali  ir personalas buvo labai mielas... Taigi tikrai labai gerbiu ta daktare, ir dabar drauge laukiasi, tai net jokiu klausimu nekyla, ka rekomenduot  Antra, trecia ir ketvirta gimdyciau tik pas Elona Tvarijonavicine  Sorry, kad tiek prirasiau, emocijos
Laurite
2008 04 04, 20:13
Gimdžiau pas šią gydytoją  . gimdymas buvo lengvas ir greitas. Galiu pasakyti tik gražius žodžius, ir paltą parūpino  , ir po gimdymo ateidavo, ir liepė skambinti ir išrašant iš ligoninės, jei kiltų kokių problemų su krutimis.
lantana
2008 04 07, 09:30
Aš šiandej tariausi dėl gimdymo pas šią gydytoja.Man pasirodė ji labai maloni  Tad lauksim pradžios.Tik nežinom nei kiek nei kada mokėt,nes šiandej klausėm tai sakė po visko ir kiek nesakė.
QUOTE(lantana @ 2008 04 07, 09:30) Aš šiandej tariausi dėl gimdymo pas šią gydytoja.Man pasirodė ji labai maloni  Tad lauksim pradžios.Tik nežinom nei kiek nei kada mokėt,nes šiandej klausėm tai sakė po visko ir kiek nesakė. o tu tareisi del nat gimdymo ir pries kiek laiko reikia pradeti tartis (apsilankyti) su gydytoja?
lantana
2008 04 10, 08:45
QUOTE(Izaa @ 2008 04 08, 13:19) o tu tareisi del nat gimdymo ir pries kiek laiko reikia pradeti tartis (apsilankyti) su gydytoja?  Na taip gimdyt planuoju natūraliai,bet kaip ištikrųjų bus pažėsim  Aš tariausi mėnuo iki gimdymo,ta prasme terminas toks,o kaip išeis taip išeis.
Balande
2008 04 22, 08:45
QUOTE(lantana @ 2008 04 07, 10:30) Aš šiandej tariausi dėl gimdymo pas šią gydytoja.Man pasirodė ji labai maloni  Tad lauksim pradžios.Tik nežinom nei kiek nei kada mokėt,nes šiandej klausėm tai sakė po visko ir kiek nesakė. Musu terminai sutampa. As irgi susitarusi pas sia gydytoja
Kamichka
2008 04 22, 11:50
As neseniai gimdziau pas sia gydytoja. Gydytoja-SUPER! Demesinga, operatyviai priima sprendimus. Man teko skubiai daryt Cezari,tad viskas greitai ir gerai buvo suorganizuota, gydyoja daznai uzeidavo po operacijos. kita vaika tirai pas ja gimdyciau
Spinduliuote
2008 04 22, 12:38
Buvau sutarusi gimdyti pas sia gydytoja, taciau atejus laikui, ji negalejo atvykti. Puikiausiai suprantu, kad gydytojai irgi zmones- neturi sedet "budejimo rezime" diena nakti - o man gimdyti prireike nakti is sestadienio i sekmadieni. Nesijutau palikta likimo valiai - Tvaronaviciene paskambino budejusiai gydytojai, sutare, kad manimi pasirupins. Daktare Diliautiene darba atliko puikiai - jau dvi savaites, kaip turiu grazute sveikute mergyte  Abi daktares paskui uzeidavo pas mane i palata, abi rode demesi. Taigi, jei tarsites su Tvaronaviciene, nesijausite paliktos, jei ji pati ir nedalyvaus gimdyme. O siaip - kai ateina tas metas, jau visai nebesvarbu, kokia daktaro pavarde...  Linkiu visoms sveiku vaikuciu ir lengvo gimdymo:)
riestaine
2008 04 28, 08:52
Aš prieš mėnesį gimdžiau su šia gydytoja. tik geriausi atsiliepimai  gydytoja dėmesinga, konkreti, viskas paprastai ir aiškiai kitą vaiką gimdyčiau irgi pas ją
lantana
2008 05 01, 17:39
QUOTE(riestaine @ 2008 04 28, 09:52) Aš prieš mėnesį gimdžiau su šia gydytoja. tik geriausi atsiliepimai  gydytoja dėmesinga, konkreti, viskas paprastai ir aiškiai kitą vaiką gimdyčiau irgi pas ją  Tuomet neapsirikau pasirinkdama šią gydytoja
MonaLina
2008 05 02, 14:34
Nerealiai šauni gydytoja  , dėmesinga, kantri, profesionali ir šiaip labai maloni. Man gimdant dalyvavo ir akušerė Božena, jetau, kas per super žmogus  , nu brač tik gimdyk ir norėk
Labai sauni gydytoja tikra profesionalė. Šiaip visas VGN personalas saunus.
Gal dar bus nuomoniu ir atsiliepimu?  irgi ruosiuosi gimdyti pas sia gydytoja, susipazinimas musu buvo labai trumpas ir neinformatyvus, nors pirmas ispudis liko geras
Crazy2007
2008 06 02, 18:38
QUOTE(Mavija @ 2008 06 02, 12:32) Gal dar bus nuomoniu ir atsiliepimu?  irgi ruosiuosi gimdyti pas sia gydytoja, susipazinimas musu buvo labai trumpas ir neinformatyvus, nors pirmas ispudis liko geras  Gydytoja super. Tikrai galima ja pasitiketi.
As irgi planuoju gimdyti pas sia gydytoja , buvau susipazinti tik neisdrisau paklausti kiek kainuotu jos paslaugos. Gal mamytes kurios neseniai pas ja gimdete gal getumet i AZ "kainytes" parasyti  Bent orentacines
Daugiau nei pries metus gimdziau pas ja ir vaiksciojau po pasitikrint,tai noretusi daugiau siltesnio bendravimo,nes labai viskas oficialiai gaunasi pas ja.Bet siaip kas liecia darba tai puiku.Gimdziau sunkiai,ir kirpo ir vakumu trauke ir sirdis maziui stojo.Nu darba atliko gerai labai,bet kita vaika gimdysiu pas kita.Cia kaip sakant kaip kam,o man pries toki ivyki norisi labiau siltesniu santykiu su zmogum kuris priima mano mazyli.
Mokejau 600 lt grinai gyd,200 akuserei,100 nejautrai.
pina colada
2008 07 18, 16:02
QUOTE(Morgan @ 2008 06 11, 19:19) Daugiau nei pries metus gimdziau pas ja ir vaiksciojau po pasitikrint,tai noretusi daugiau siltesnio bendravimo,nes labai viskas oficialiai gaunasi pas ja.Bet siaip kas liecia darba tai puiku.Gimdziau sunkiai,ir kirpo ir vakumu trauke ir sirdis maziui stojo.Nu darba atliko gerai labai,bet kita vaika gimdysiu pas kita.Cia kaip sakant kaip kam,o man pries toki ivyki norisi labiau siltesniu santykiu su zmogum kuris priima mano mazyli. Mokejau 600 lt grinai gyd,200 akuserei,100 nejautrai. visiskai sutinku su sita nuomone. kas link profesionalumo - nusiskundimu kaip ir nebutu. bet kaip is zmogiskos puses - (nebutina, kaip kazkas sake, kad vadintu zuikuciais, kaciukais ir pan) zmogisko siltumo tikrai nera. pabendrauji ir suvoki, kad zmogus tik pareiga atlieka. bandziau teisinti gydytoja, kad del pacienciu gausumo ir itempto darbo dingsta zmogiskasis malonumas, bet paskui supratau, kad kiti ir toki pati darba dirbdami gali buti silti.
*Rasuolė*
2008 09 03, 18:50
Ruosiuosi gimdyti pas sia gydytoja
Kaip tik šiandien buvom susitarti pas šią gydytoją dėl gimdymo  tik viskas kažkaip skubotai vyko, gydytoja iš kito gimdymo atbėgo, tai labai trumpas buvo mūsų susitikimas  gyd. elona iškart perspėjo, kad jai skambint tik kai prasidės gimdymas ir tik kai tai patvirtins VGN budintis gydytojas, kad be reikalo jos netrukdyt. Be abejo, tai suprantama, tik šiek tiek nustebom kai taip tiesiogiai sąlygos buvo išdėstytos Gailiuosi dabar, kad nepaklausiau kiek kainuos jos paslaugos. Gal kuri neseniai pas ją gimdžiusi mamytė galėtų dabartines kainas parašyt? Ir dar labai norėčiau sužinoti kada geriau pinigėlius jai paduoti - prieš viską ar jau po?
Tina0704
2008 09 11, 17:16
QUOTE(kiršė @ 2008 09 09, 19:06) Kaip tik šiandien buvom susitarti pas šią gydytoją dėl gimdymo  tik viskas kažkaip skubotai vyko, gydytoja iš kito gimdymo atbėgo, tai labai trumpas buvo mūsų susitikimas  gyd. elona iškart perspėjo, kad jai skambint tik kai prasidės gimdymas ir tik kai tai patvirtins VGN budintis gydytojas, kad be reikalo jos netrukdyt. Be abejo, tai suprantama, tik šiek tiek nustebom kai taip tiesiogiai sąlygos buvo išdėstytos Gailiuosi dabar, kad nepaklausiau kiek kainuos jos paslaugos. Gal kuri neseniai pas ją gimdžiusi mamytė galėtų dabartines kainas parašyt? Ir dar labai norėčiau sužinoti kada geriau pinigėlius jai paduoti - prieš viską ar jau po?  mes irgi buvom neseniai tartis su gyd. Elona T. taigi del skambuciu buvo pasakyta taip pat, kad veltui netrukdytumem, o kas liecia pinigeliu, tai sake, kad pasikeite tvarka ir dabar reikia moketi i kasa 460 lt, is tu pinigu jai lieka 200 lt, bet jei gymdymas bus ne jos darbo metu t.y. iki 13 val. o nakti ar savaitgali, tu 200 lt bus mazoka, teks damoketi, tik vat nezinau kokia tai dar turetu buti suma.
menininke
2008 09 14, 14:48
QUOTE(Tina0704 @ 2008 09 11, 17:16) mes irgi buvom neseniai tartis su gyd. Elona T. taigi del skambuciu buvo pasakyta taip pat, kad veltui netrukdytumem, o kas liecia pinigeliu, tai sake, kad pasikeite tvarka ir dabar reikia moketi i kasa 460 lt, is tu pinigu jai lieka 200 lt, bet jei gymdymas bus ne jos darbo metu t.y. iki 13 val. o nakti ar savaitgali, tu 200 lt bus mazoka, teks damoketi, tik vat nezinau kokia tai dar turetu buti suma.  Sia savaite gimdziau pas Elona,tai gymdimas prasidejo suplanuotai jos pamaina (skatino),bet baigiasi 17.30 operacija.Taigi i kasa moketi reikejo Del pinigeliu,tai ji nesako kiek moketi.Man labai ji patiko,po gymdymo lanke kiekviena diena,aprupino kad palatoje as viena guleciau (moket nereikejo). Bet vat jau akusere pasitaike  ,Jolanta atseit, ryte dar nieko tik kvapas buvo ,o popiet jau girta vaiksciojo  Tai gerai kad operavo,nenoreciau tokios akuseres
Tina0704
2008 09 15, 21:13
QUOTE(menininke @ 2008 09 14, 16:48) Sia savaite gimdziau pas Elona,tai gymdimas prasidejo suplanuotai jos pamaina (skatino),bet baigiasi 17.30 operacija.Taigi i kasa moketi reikejo Del pinigeliu,tai ji nesako kiek moketi.Man labai ji patiko,po gymdymo lanke kiekviena diena,aprupino kad palatoje as viena guleciau (moket nereikejo). Bet vat jau akusere pasitaike  ,Jolanta atseit, ryte dar nieko tik kvapas buvo ,o popiet jau girta vaiksciojo  Tai gerai kad operavo,nenoreciau tokios akuseres  Sveikinu  , apie akusere tai dar negirdejau tokio, noretusi blaivios. tai teisingai supratau daugiau ir nemokejot jai, nes nezinau kaip elgtis, zodziu viskas priklauso ar bus darbo diena ar iseigine, nors tai neesme, svarbiausiai kad gerai viskas butu, mazai jau liko, tai baisoka  dabar dar galvosiu kad akusere blaivi pasitaikytu
QUOTE(Tina0704 @ 2008 09 15, 23:13) Sveikinu  , apie akusere tai dar negirdejau tokio, noretusi blaivios. tai teisingai supratau daugiau ir nemokejot jai, nes nezinau kaip elgtis, zodziu viskas priklauso ar bus darbo diena ar iseigine, nors tai neesme, svarbiausiai kad gerai viskas butu, mazai jau liko, tai baisoka  dabar dar galvosiu kad akusere blaivi pasitaikytu  sėkmės  būtinai parašyk po to kaip viskas praėjo, kaip gydytoja Elona ir ar blaivi buvo akušerė man tai dar keturios savaitės liko, kartais atrodo daug, kartais - mažai
|
|