Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokios kudikiu reakcijos ka tik atejus i pasauli
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2
kittychan
Iskart atsiprasau jei panasi tema jau yra 4u.gif
Norejau isgirsti, kaip jusu mazyliai reagavo, ka tik ateje i pasauli.
As gerai prisimenu, kaip maniskis vos padejus man ant krutines, pasisiojo tiesiai ant veido biggrin.gif
rutuliuks mamyte
tik gimes isleido pirma sirdziai miela garsa wub.gif na o toliau miegojo miegojo ir miegojo ax.gif
Agnesaule
Mano maziuke tai klapsejo juodom kaip angliukai akytem ir vis kaisiojo liezuveli biggrin.gif
VaiPė
Maniškė tik išlindus apkakojo akušerei visus batus hihihi.gif
Natėja
Manoji princesė, kai ją paguldė man ant krūtinės, pasuko veidelį link manęs ir pažiūrėjo į mane savo mėlynom akytėm tokiu klausiamu žvilgsniu, kas tu tokia? ir sukniaukė lyg kačiukas thumbup.gif
Omrum
labai garsiai ir aiškiai reke visi pasakė oho koks balsingas biggrin.gif tik uždėjus man ant krūtinės ta pačia sekunde nurimo.. akušere sako va kaip pajutęs mama nusiramino wub.gif wub.gif wub.gif nuostabios pirmos akimirkos... gaila kad mamos kurioms daro CP su bendra narkoze negali to pajaust....
virvė
apkakojo man ranką lotuliukas.gif blush2.gif

vėliau niurzgėjo kažką, rėkė. tikrai nebuvo rami.
gabrizacka
kai tik islindo biski pawerke o paskui tylut tylutelis gulejo prie manes ir dairesi wisur o poto uzmigo ir miegojo kaip angelelis kol neigrudau sawo papulio jam biggrin.gif
saules_mama

Maniske paziurejo i mane savo graziom akytem irgi lyg klausdama kas as, glosciau jai galvyte, vis kartodama kad ji pati graziausia, mylimiausia mazyte, daviau kruti, bet neeme, o poto abi uzmigom ir miegojom 1,5 valandos ant gimdymo stalo ;0) per visa ta laika neatliko jokiu gamtiniu reikalu tongue.gif
zzitukass
truputuka riktelejo, po ro ramus buvo, ji aptvarke, pamatavo pasvere, ir man ant krutines uzdejo, ir jis iskart ieskojo krutines mirksiukas.gif
biti atskrend
Mano maziuke iskart keliavo man ant ranku, markstesi, ziurejo tiesiai i akis, lyg bande kazka niurzgedama sakyt smile.gif neverke visai smile.gif
Omrum
QUOTE(biti atskrend @ 2009 08 07, 15:46)
neverke visai smile.gif
*

o šiaip turėtu pagal viska....
biti atskrend
QUOTE(Lera @ 2009 08 07, 13:49)
o šiaip turėtu pagal viska....
*

Kodel?
dvynuke85
QUOTE(Tomulyte @ 2009 06 20, 17:11)
Maniškė tik išlindus apkakojo akušerei visus batus hihihi.gif
*

lotuliukas.gif geras.
kokia faina tema.musu zuikiukas tai buvo tylute,net paskui galvojau gal del to,kad as per gimdyma ir pacio atejimo metu net nesurikau g.gif
Boruzele***
Mano mazius, kai tik gime, neklike....tik kai jau padejo man ant pilvo parode savo balseli wub.gif vis ieskojo papuko thumbup.gif
megasun
Maniske parode savo balsiuka, kai galvute jau buvo islindus laukan, o viduje su kojytem spardesi thumbup.gif Paguldyta ant manes prasimerke ir pravirko smile.gif Verke abu ir ji, ir tetis wub.gif
kristina26a
o maniskis kai gime dave visiems suprasti,kas cia karalius ir,kad ateityje tikriausiai bus dainininkas doh.gif
acura_maniake
mano sunelis buvo ramus,padejo ant krutines o jis tik ziurejo i mane wub.gif dukryte iskart pule valgyt ir apkakino mane biggrin.gif wub.gif o maziausioji paguldyta irgi puole valgyt,o po 40min,pradejo klykt ir taip visa valanda,tai turejo ja tetis ant ranku nesiot,kad apsiramintu biggrin.gif
AiNi
Tik gimęs sūnelis suriko, bet taip negarsiai biggrin.gif ir iškart man jį ant krūtinės padėjo. Prisiglaudė, atsimerkė jis mėlynom akytėm, o vyro ašaros ant vaiko kristi pradėjo biggrin.gif
Bridget
mano dukryte tik suverke trumpai ir tyliai, uzdejo man ant krutines, ji pakele galvair didelem juodom akim ziurejo i mane. Zinau kad jie dar nemato,bet ji ziurejo tauser posted image
ip i mane lyg matytu smile.gif Jausmans buvo nepakartojamas.
cameron
Stumti teko gerą valandą, bet kai ginius prakirpo, dukrytė tiesiog iššovė klykdama. Tiesiog lenda lauk ir rėkia biggrin.gif Iškart padėjo ją man ant krūtinės, tada ji nustojo rėkti, atsimerkė ir taip piktai pažiūrėjo - daugmaž, dar ilgiau stumti negalėjai?! mad.gif
Rasma
Dukrutė vos gimusi labai įdėmiai ir į mus žiūrėjo...verksmo beveik nebuvo, toks tylus suknirkimas..o kai jau paėmė sutvarkyti, sverti, matuoti, tai labai garsiai ir aiškiai šaukė "ne, ne, ne" ax.gif

Sūnytis iškart rėkė visa gerklyte ir muistėsi, tiek jis vaikas prostestavo stipriai užsimerkęs...o po to 'pabudo smalsumas' ir atsimerkė, prisiglaudė prie manęs, rankutėm apglėbė mano ištęžusį pilvą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(biti atskrend @ 2009 08 07, 20:28)
Kodel?

Todėl, kad pirmas įkvėpimas yra gilus ir labai skausmingas tokiam mažučiui..('cezariukams' kitaip, nes jiems gimstant nėra suspaudžiama krūtinės ląsta ir vaisiaus vandenys nėra pilnai išstumiami iš plaučių..todėl ir verkti jie dažnai pradeda neiškart)

Daugelis net sulaiko kvėpavimą ('nenori įkvėpti'), tai jei vaikutis šiaip sveikas atrodo pirmą gyvenimo akimirką, tai gyd. jiems pliaukšteli per užpakaliuką, kad imtų rėkti ir tuo pačiu - kvėpuot wub.gif
biti atskrend
QUOTE(Rasma @ 2009 08 26, 21:27)
Todėl, kad pirmas įkvėpimas yra gilus ir labai skausmingas tokiam mažučiui..('cezariukams' kitaip, nes jiems gimstant nėra suspaudžiama krūtinės ląsta ir vaisiaus vandenys nėra pilnai išstumiami iš plaučių..todėl ir verkti jie dažnai pradeda neiškart)

Daugelis net sulaiko kvėpavimą ('nenori įkvėpti'), tai jei vaikutis šiaip sveikas atrodo pirmą gyvenimo akimirką, tai gyd. jiems pliaukšteli per užpakaliuką, kad imtų rėkti ir tuo pačiu - kvėpuot wub.gif

O tai ka reiskia, jei mano vaikas nesureke ir isvis neverke, kniurksejo tik jau kai buvo virkstele nukirpta ir mano gleby gulejo? Juk ikvepe taipogi, gime naturaliai, per uzpakaliuka negavo, kvepavo graziai ir taisyklingai.

Man taip juokingai nuskambejo, mazdaug turetu verkt. kas per turetu biggrin.gif ar cia tas pats kaip 'gimdyve turetu rekti, nes jai skauda'?... idomu, ar tokie mazi naujagimiai JAU moka istverti skausma, ar kai kurie to skausmo nejaucia g.gif
Theia
Kai gime mano didzkis, vaikiuku mamoms ant krutines niekas nededavo, is karto prausdavo, vystydavo, sekundei mamai parodydavo veiduka ir isnesdavo...
Maniskis gimes is pradziu nenorejo nei atsimerkti, nei kvepuoti, nei rekti. Po sekundes isgirdau pliaukst per uzpakaliuka, tada tyluteliai kriuktelejo ir ikvepe. Bet kai buvo ikistas i vandeni, tai pasak gydytojos, tik isplete melynas akytes ir taip uzprotestavo, kad net langai sudrebejo lotuliukas.gif
eling
Apmaudu, bet to pirmojo pasisveikinimo neišgirdau - buvau giliai giliai užmigdyta verysad.gif
zivjana
Rėkė visu balsu kaip tikras vyras lotuliukas.gif , o tik padėtas ant krūtinės dar ir apsisiojo thumbup.gif
Linutas
QUOTE(Rasma @ 2009 08 26, 22:27)

*

QUOTE(biti atskrend @ 2009 08 28, 20:13)
O tai ka reiskia, jei mano vaikas nesureke ir isvis neverke, kniurksejo tik jau kai buvo virkstele nukirpta ir mano gleby gulejo? Juk ikvepe taipogi, gime naturaliai, per uzpakaliuka negavo, kvepavo graziai ir taisyklingai.

Man taip juokingai nuskambejo, mazdaug turetu verkt. kas per turetu biggrin.gif ar cia tas pats kaip 'gimdyve turetu rekti, nes jai skauda'?... idomu, ar tokie mazi naujagimiai JAU moka istverti skausma, ar kai kurie to skausmo nejaucia  g.gif
*

yra tiesos, bet daug ir melo.
pirma - plauciai yra nejautrus mirksiukas.gif
antra vaikiukas nebutinai turi rekti vis gerkle, svarbu kad ikveptu ir taisyklingai kvepuotu, nemeltu.
trecia - tik gimusi musti per uzpakali biggrin.gif uz ka? biggrin.gif Gi siais laikais turim atsiurbejus, jei ka- blogiausiu atveju ax.gif
Arven
Neskausmingi tai neskausmingi... Bet manau pirma karta gyvenime ikvept visai baisi patirtis, o plius dar staiga atsiranda saltis, sviesa, visoks lytejimas uztat ir rekia dauguma.
Vat, man kartais idomu, ar tie nerekiantieji ir veliau gyvenime ramesni buna?.. Bet cia jau toks filosofinis klausimas.
laukinukė
QUOTE(Arven @ 2009 09 27, 18:23)
Vat, man kartais idomu, ar tie nerekiantieji ir veliau gyvenime ramesni buna?.. Bet cia jau toks filosofinis klausimas.
*

Gal kuri turi tokios patirties ax.gif

Mūsų pirmoji kaip uždainavo, tai sakė, kad net koridorius skambėjo rolleyes.gif Nu bet ir gerklę dabar turi - už sireną galėtų dirbti doh.gif . Kai išvežėm savaitėlei pas senelius, išgirdom, kad aplink ir kiti vaikai parėkauja. Kažin, kaip bus su antra g.gif
Ruutaa
Pats nesuprato kas dedasi bigsmile.gif -kniurzejo,o as verkiau kaip suviniota pakiso palei nosi biggrin.gif
miix
QUOTE(Arven @ 2009 09 27, 19:23)
*

Nieko panasaus bigsmile.gif Maniskis vaikinas gimes neisleido jokio garselio, nors gime drutas ir sveikas, bet uztai dabar pasiutimo turi uz penkis vaikus. lotuliukas.gif
Dukryte gimusi nemenkai uzriko, tai ir dabar kartais megsta balsa parodyti bigsmile.gif
tigraja
Dare CP iseme vaikuti padejo ant krutines, o maziukas susirado papuli ir pradejo ciulpti ant operacinio stalo smile.gif kol man uzsiuvinejo nunese teciui liepe iki puses nusirengti ir dave jam i rankas palaikyt, vaikas vel susirado papuli si kart tecio, pradejo ciulpt ir kad spjove uzpykes, kad ne tas papas biggrin.gif
_Foxy_
Mano mažoji truputį paverkė ir tik padėta man ant pilvo, dar su virkštele, nurimo wub.gif Tiesa, po to iškart mane apsysiojo ... smile.gif
grikiai
gime.paverke biski.greitai nutilo ir po to verkiant iskgirdau gal po kokiu triju menesiu.nes net nektim neverkdavo.o dabar pasiutimo, savarankiskumo turi per akis.plikom rankom nepaimsi.
atsimenu kai menesio gal kokio buvo.klausiau gydytojos kodel neverkia.man ir atsake: o ko verkt.silta.sotu.sausa.
Raudona1983
QUOTE(grikiai @ 2009 10 21, 21:40)
gime.paverke biski.greitai nutilo ir po to verkiant iskgirdau gal po kokiu triju menesiu.nes net nektim neverkdavo.o dabar pasiutimo, savarankiskumo turi per akis.plikom rankom nepaimsi.
atsimenu kai menesio gal kokio buvo.klausiau gydytojos kodel neverkia.man ir atsake: o ko verkt.silta.sotu.sausa.
*

geeeeras, o cia tai ramybe mamytei thumbup.gif mano tai suklyke viena karta ir nurimo is kart gimes, dabar irgi tas pats, ko nors nori - uzrekia viena karta ir nutyla, ziuri, ar kas nors ateis, jei nieko nemato buna ir guli sau, bet jeigu pamato mane arba teti, tai i dudas is karto kol gauna ko nori smile.gif))) issireikalauja taip sakant, tikras liutas.
supermegeja
mano mazoji po Cezario irgi iskarto uzreke, tai tetis kolidoriuje girdejo, o as apsiverkiau is dziaugsmo.
Asstule
Musu maziuke kai gime suverke, o paskui, kad padejo man ant krutines, tai geras 2 val. ciulpe papuka wub.gif . Palatoje buvom 3 mamos su ta nakti gimusiais leliukais, tai musu princese buvo ramiausia ir maziausiai verke thumbup.gif
kutuce
Mūsų sūnelis vos vos sukniurksėjo, kai padėjo man ant krūtinės ištisai dejavo ir niekaip nenurimo, tryniau nugarytę ir akušerė trynė, bet jis niekaip nenustojo dejuoti. Po kelių minučių atėjo naujagimių gydytoja ir išnešė mūsų mažutį.
Išvada: infekcija, vaikas gulėjo parą laiko inkubatoriuje ir dar septynias paras gavo antibų kursą verysad.gif
To nuostabaus dviejų valandų bendravimo taip ir nepajutome su MB.
Tačiau dabar jam viskas gerai wub.gif , auga mažutis ir stiprėja kiekvieną dieną
ingridsid
Mano lelyte verke tol, kol jos nepadejo man ant krutines, kai padejo nurimo ir savo dideliomis akytes taip graziai i mane ziurejo wub.gif wub.gif wub.gif
ashatre
jetau..as taip skaitau jusu isgyvenimus nuostabius ir net vos ne asaros byra...as taip noriu greiciau savo mazaja paimt ant rankyciu smile.gif taip priglaust ja prie saves...pamatyt vyro reakcija...nes dabar taip grazu ziuret kaip glosto pilvuka mano...smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
sexyMama
maniske tai neverke gimusi schmoll.gif (man dare cp) as sunerimau, bet kai isgirdau garsu inirtinga pirsutko ciulpima ir cepsejima viskas aisku pasidare lotuliukas.gif
Ingusia31
QUOTE(grikiai @ 2009 10 21, 22:40)
*

Patikesu nes maniskeirgi visai neverkenei kai gimenei paskui iki triju menesiuku, kai pirma karta paverke 10 minuciu iskvietem greitaja, telefonu ilgai nesuprato kodel skambinam bet visgi atvaziavo, o kol medikai keles liftu i 9 auksta kad uzmigo tai kai klinikose ja visaip ten minke net neregavo-miegojo sau ramiai wub.gif ir dabar asaru nepamatysi tik kraujo labai issigasta, o siaip jei nemato tai viskas apseina be asaru
Anubis
Maniskis gime miegodamas (man CP dare). Toks juokingas buvo visas susisukes, uzsimiegojes. Ir dar toks susiraukes, vos neklausdamas kas cia vyksta ir kodel cia taip sviesu ir mane kazkas kelia thumbup.gif hihihi.gif Ir dar nuolat laizesi ir ziopciojo taip juokingai, matyt valgyt labai jau norejo, nes visas apsiseilejes buvo tongue.gif wub.gif Toks grazus, dar dabar akyse tas vaizdas stovi, nors jau tiek daug metu praejo. 4u.gif
ciuke
Garso neatsimenu ax.gif , tik zvilgsni i mane wub.gif wub.gif wub.gif kurio niekada nepamirsiu
Jazza
Mūsiškis keletą sekundžių patylėjo, lyg svarstydamas, ar jam čia patinka, ar nepatinka... biggrin.gif O po to tyliai, lyg abejodamas, paverkė šiek tiek, bet paguldytas man ant pilvo nusiramino, kuitėsi sau ramiausiai, kol nepaėmė sverti, matuoti, aprengti... Tada tai jau protestavo iš širdies biggrin.gif
M_ė_t_a
Dukryte gime 38 savaiciu be vienos dienos, bet kai gime pradejo makaluoti rankytem ir kojytem ir rekti. Tai gydytoja sake, kad matos bus sustra panele smile.gif
Auksreda
Mano vyresnekio nepagulde ant krutines.Gulejo jis ramus gan ilgai-kol mamai laseline sulasejo.Stebejausi kad neverkia angel_not.gif

O mazaji ant krutines pagulde-niekad nepamirsiu-kaip jis mama kalbino.
Ir dabar tikras mamyciukas vacation1.gif
Luttuke
Maniskis, tai reke vos islindes. Matyt teti kviete, kuris buvo i koridoriu isejes smile.gif
Komendante
Vyras pasakojo, kai pamate ka tik islindusia dukryte, pagalvojo, kad ji negyva doh.gif Zinot, nemates ka tik gimusio kudikio lotuliukas.gif Pagulde ja ant manes, o ji pasuko galvyte tiesiai man i veida ir atmerke savo akutes wub.gif Prisipazinsiu, ta akimirka pagalvojau, o viespatie, gryna varlyte, nes akys uzeme puse veido bigsmile.gif Ta akimirka ir susileidau visiskai , pradejau verkt balsu tiesiog wub.gif Praktikante stovejo kvapa uzgniauzusi kaip negyva, jauciu pirmam gimdyme dalyvavo lotuliukas.gif
bavtav
Oi... Kaip gera prisimint wub.gif Mano mazute tik gimusi uzriko kaip ir turi but, o atsidurusi pas mane ant krutines visa laika, kol mane siuvo, tvarke ir t.t., kuo ramiausiai gulejo placiai atmerktomis akytemis ir garsiai su didziausiu apetitu ciulpe savo kumstuka wub.gif Niekada nepamirsiu to vaizdo wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.