Norejau isgirsti, kaip jusu mazyliai reagavo, ka tik ateje i pasauli.
As gerai prisimenu, kaip maniskis vos padejus man ant krutines, pasisiojo tiesiai ant veido
Iskart atsiprasau jei panasi tema jau yra
Norejau isgirsti, kaip jusu mazyliai reagavo, ka tik ateje i pasauli. As gerai prisimenu, kaip maniskis vos padejus man ant krutines, pasisiojo tiesiai ant veido
tik gimes isleido pirma sirdziai miela garsa
Mano maziuke tai klapsejo juodom kaip angliukai akytem ir vis kaisiojo liezuveli
Maniškė tik išlindus apkakojo akušerei visus batus
Manoji princesė, kai ją paguldė man ant krūtinės, pasuko veidelį link manęs ir pažiūrėjo į mane savo mėlynom akytėm tokiu klausiamu žvilgsniu, kas tu tokia? ir sukniaukė lyg kačiukas
labai garsiai ir aiškiai reke visi pasakė oho koks balsingas
apkakojo man ranką
vėliau niurzgėjo kažką, rėkė. tikrai nebuvo rami.
kai tik islindo biski pawerke o paskui tylut tylutelis gulejo prie manes ir dairesi wisur o poto uzmigo ir miegojo kaip angelelis kol neigrudau sawo papulio jam
Maniske paziurejo i mane savo graziom akytem irgi lyg klausdama kas as, glosciau jai galvyte, vis kartodama kad ji pati graziausia, mylimiausia mazyte, daviau kruti, bet neeme, o poto abi uzmigom ir miegojom 1,5 valandos ant gimdymo stalo ;0) per visa ta laika neatliko jokiu gamtiniu reikalu
truputuka riktelejo, po ro ramus buvo, ji aptvarke, pamatavo pasvere, ir man ant krutines uzdejo, ir jis iskart ieskojo krutines
Mano maziuke iskart keliavo man ant ranku, markstesi, ziurejo tiesiai i akis, lyg bande kazka niurzgedama sakyt
Mano mazius, kai tik gime, neklike....tik kai jau padejo man ant pilvo parode savo balseli
Maniske parode savo balsiuka, kai galvute jau buvo islindus laukan, o viduje su kojytem spardesi
o maniskis kai gime dave visiems suprasti,kas cia karalius ir,kad ateityje tikriausiai bus dainininkas
mano sunelis buvo ramus,padejo ant krutines o jis tik ziurejo i mane
Tik gimęs sūnelis suriko, bet taip negarsiai
Stumti teko gerą valandą, bet kai ginius prakirpo, dukrytė tiesiog iššovė klykdama. Tiesiog lenda lauk ir rėkia
Dukrutė vos gimusi labai įdėmiai ir į mus žiūrėjo...verksmo beveik nebuvo, toks tylus suknirkimas..o kai jau paėmė sutvarkyti, sverti, matuoti, tai labai garsiai ir aiškiai šaukė "ne, ne, ne"
Sūnytis iškart rėkė visa gerklyte ir muistėsi, tiek jis vaikas prostestavo stipriai užsimerkęs...o po to 'pabudo smalsumas' ir atsimerkė, prisiglaudė prie manęs, rankutėm apglėbė mano ištęžusį pilvą Papildyta: QUOTE(biti atskrend @ 2009 08 07, 20:28) Kodel? Todėl, kad pirmas įkvėpimas yra gilus ir labai skausmingas tokiam mažučiui..('cezariukams' kitaip, nes jiems gimstant nėra suspaudžiama krūtinės ląsta ir vaisiaus vandenys nėra pilnai išstumiami iš plaučių..todėl ir verkti jie dažnai pradeda neiškart) Daugelis net sulaiko kvėpavimą ('nenori įkvėpti'), tai jei vaikutis šiaip sveikas atrodo pirmą gyvenimo akimirką, tai gyd. jiems pliaukšteli per užpakaliuką, kad imtų rėkti ir tuo pačiu - kvėpuot QUOTE(Rasma @ 2009 08 26, 21:27) Todėl, kad pirmas įkvėpimas yra gilus ir labai skausmingas tokiam mažučiui..('cezariukams' kitaip, nes jiems gimstant nėra suspaudžiama krūtinės ląsta ir vaisiaus vandenys nėra pilnai išstumiami iš plaučių..todėl ir verkti jie dažnai pradeda neiškart) Daugelis net sulaiko kvėpavimą ('nenori įkvėpti'), tai jei vaikutis šiaip sveikas atrodo pirmą gyvenimo akimirką, tai gyd. jiems pliaukšteli per užpakaliuką, kad imtų rėkti ir tuo pačiu - kvėpuot O tai ka reiskia, jei mano vaikas nesureke ir isvis neverke, kniurksejo tik jau kai buvo virkstele nukirpta ir mano gleby gulejo? Juk ikvepe taipogi, gime naturaliai, per uzpakaliuka negavo, kvepavo graziai ir taisyklingai. Man taip juokingai nuskambejo, mazdaug turetu verkt. kas per turetu
Kai gime mano didzkis, vaikiuku mamoms ant krutines niekas nededavo, is karto prausdavo, vystydavo, sekundei mamai parodydavo veiduka ir isnesdavo...
Maniskis gimes is pradziu nenorejo nei atsimerkti, nei kvepuoti, nei rekti. Po sekundes isgirdau pliaukst per uzpakaliuka, tada tyluteliai kriuktelejo ir ikvepe. Bet kai buvo ikistas i vandeni, tai pasak gydytojos, tik isplete melynas akytes ir taip uzprotestavo, kad net langai sudrebejo
Apmaudu, bet to pirmojo pasisveikinimo neišgirdau - buvau giliai giliai užmigdyta
Rėkė visu balsu kaip tikras vyras
QUOTE(Rasma @ 2009 08 26, 22:27) Todėl, kad pirmas įkvėpimas yra gilus ir labai skausmingas tokiam mažučiui..('cezariukams' kitaip, nes jiems gimstant nėra suspaudžiama krūtinės ląsta ir vaisiaus vandenys nėra pilnai išstumiami iš plaučių..todėl ir verkti jie dažnai pradeda neiškart) Daugelis net sulaiko kvėpavimą ('nenori įkvėpti'), tai jei vaikutis šiaip sveikas atrodo pirmą gyvenimo akimirką, tai gyd. jiems pliaukšteli per užpakaliuką, kad imtų rėkti ir tuo pačiu - kvėpuot QUOTE(biti atskrend @ 2009 08 28, 20:13) O tai ka reiskia, jei mano vaikas nesureke ir isvis neverke, kniurksejo tik jau kai buvo virkstele nukirpta ir mano gleby gulejo? Juk ikvepe taipogi, gime naturaliai, per uzpakaliuka negavo, kvepavo graziai ir taisyklingai. Man taip juokingai nuskambejo, mazdaug turetu verkt. kas per turetu yra tiesos, bet daug ir melo. pirma - plauciai yra nejautrus antra vaikiukas nebutinai turi rekti vis gerkle, svarbu kad ikveptu ir taisyklingai kvepuotu, nemeltu. trecia - tik gimusi musti per uzpakali
Neskausmingi tai neskausmingi... Bet manau pirma karta gyvenime ikvept visai baisi patirtis, o plius dar staiga atsiranda saltis, sviesa, visoks lytejimas uztat ir rekia dauguma.
Vat, man kartais idomu, ar tie nerekiantieji ir veliau gyvenime ramesni buna?.. Bet cia jau toks filosofinis klausimas. QUOTE(Arven @ 2009 09 27, 18:23) Vat, man kartais idomu, ar tie nerekiantieji ir veliau gyvenime ramesni buna?.. Bet cia jau toks filosofinis klausimas. Gal kuri turi tokios patirties Mūsų pirmoji kaip uždainavo, tai sakė, kad net koridorius skambėjo
Pats nesuprato kas dedasi
QUOTE(Arven @ 2009 09 27, 19:23) Vat, man kartais idomu, ar tie nerekiantieji ir veliau gyvenime ramesni buna?.. Bet cia jau toks filosofinis klausimas. Nieko panasaus Dukryte gimusi nemenkai uzriko, tai ir dabar kartais megsta balsa parodyti
Dare CP iseme vaikuti padejo ant krutines, o maziukas susirado papuli ir pradejo ciulpti ant operacinio stalo
Mano mažoji truputį paverkė ir tik padėta man ant pilvo, dar su virkštele, nurimo
gime.paverke biski.greitai nutilo ir po to verkiant iskgirdau gal po kokiu triju menesiu.nes net nektim neverkdavo.o dabar pasiutimo, savarankiskumo turi per akis.plikom rankom nepaimsi.
atsimenu kai menesio gal kokio buvo.klausiau gydytojos kodel neverkia.man ir atsake: o ko verkt.silta.sotu.sausa. QUOTE(grikiai @ 2009 10 21, 21:40) gime.paverke biski.greitai nutilo ir po to verkiant iskgirdau gal po kokiu triju menesiu.nes net nektim neverkdavo.o dabar pasiutimo, savarankiskumo turi per akis.plikom rankom nepaimsi. atsimenu kai menesio gal kokio buvo.klausiau gydytojos kodel neverkia.man ir atsake: o ko verkt.silta.sotu.sausa. geeeeras, o cia tai ramybe mamytei
mano mazoji po Cezario irgi iskarto uzreke, tai tetis kolidoriuje girdejo, o as apsiverkiau is dziaugsmo.
Musu maziuke kai gime suverke, o paskui, kad padejo man ant krutines, tai geras 2 val. ciulpe papuka
Mūsų sūnelis vos vos sukniurksėjo, kai padėjo man ant krūtinės ištisai dejavo ir niekaip nenurimo, tryniau nugarytę ir akušerė trynė, bet jis niekaip nenustojo dejuoti. Po kelių minučių atėjo naujagimių gydytoja ir išnešė mūsų mažutį.
Išvada: infekcija, vaikas gulėjo parą laiko inkubatoriuje ir dar septynias paras gavo antibų kursą To nuostabaus dviejų valandų bendravimo taip ir nepajutome su MB. Tačiau dabar jam viskas gerai
Mano lelyte verke tol, kol jos nepadejo man ant krutines, kai padejo nurimo ir savo dideliomis akytes taip graziai i mane ziurejo
jetau..as taip skaitau jusu isgyvenimus nuostabius ir net vos ne asaros byra...as taip noriu greiciau savo mazaja paimt ant rankyciu
maniske tai neverke gimusi
QUOTE(grikiai @ 2009 10 21, 22:40) gime.paverke biski.greitai nutilo ir po to verkiant iskgirdau gal po kokiu triju menesiu.nes net nektim neverkdavo.o dabar pasiutimo, savarankiskumo turi per akis.plikom rankom nepaimsi. atsimenu kai menesio gal kokio buvo.klausiau gydytojos kodel neverkia.man ir atsake: o ko verkt.silta.sotu.sausa. Patikesu nes maniskeirgi visai neverkenei kai gimenei paskui iki triju menesiuku, kai pirma karta paverke 10 minuciu iskvietem greitaja, telefonu ilgai nesuprato kodel skambinam bet visgi atvaziavo, o kol medikai keles liftu i 9 auksta kad uzmigo tai kai klinikose ja visaip ten minke net neregavo-miegojo sau ramiai
Maniskis gime miegodamas (man CP dare). Toks juokingas buvo visas susisukes, uzsimiegojes. Ir dar toks susiraukes, vos neklausdamas kas cia vyksta ir kodel cia taip sviesu ir mane kazkas kelia
Garso neatsimenu
Mūsiškis keletą sekundžių patylėjo, lyg svarstydamas, ar jam čia patinka, ar nepatinka...
Dukryte gime 38 savaiciu be vienos dienos, bet kai gime pradejo makaluoti rankytem ir kojytem ir rekti. Tai gydytoja sake, kad matos bus sustra panele
Mano vyresnekio nepagulde ant krutines.Gulejo jis ramus gan ilgai-kol mamai laseline sulasejo.Stebejausi kad neverkia
O mazaji ant krutines pagulde-niekad nepamirsiu-kaip jis mama kalbino. Ir dabar tikras mamyciukas
Maniskis, tai reke vos islindes. Matyt teti kviete, kuris buvo i koridoriu isejes
Vyras pasakojo, kai pamate ka tik islindusia dukryte, pagalvojo, kad ji negyva
Oi... Kaip gera prisimint
|