Maniskis kazkaip mandagiai elgesi. Toks gana tylutis buvo
Maniskis tai tylejo is pradziu, bet kai nukirpo virkstele riktelejo truputi ir viskas. o atsidures ant mano pilvuko gulejo placiai atmerktom akytem ir dairesi
mano vyriokas vos spejes islist kai uzkniauke, kaip kaciukas
Mano karalaitis gime po CP. Tai kai ji iseme taip tyliai verke, kad man is kart blogos mintys
Is pradziu tyla, o paskui vis garsejantis riksmas
Maniskis vyrukas tai iskarto "pakrikstijo" sesute
O siaip buvo tylutis, ar tai niurzgejo, ar tai murke nesupratau, bet balso tikrai neparode
sunelis kai gime tai neverke, nieko, tik kai pagulde ant krutines, liepe nugaryte smarkiai trinti, kad pradetu verkti,kd issivalytu viskas. prisimenu ta pati pirma zvilgsni
Gana tyliai paverkė, tada, kai uždėjo ant manęs, pakakojo ir tyliai gulėjo plačiai akis atmerkusi ir pirštukus čiulpė
Tik gimes nepamenu kad butu pradejes verkti iskarto, bet pamenu kad pasisiojo ant stalo tikrai
Kai ji padejo man ant krutines (beveik iskarto po gimimo ji man padave) jis labai ramiai susiguze ir pradejo ieskoti kruties iskarto QUOTE(bavtav @ 2010 03 05, 10:59) Oi... Kaip gera prisimint Oi, atrodo apie savo leliu skaityciau. Kai gime sunus paleido savo balseli, o kol tvarke, gulejo ant manes as i ji, o jis i mane ziurejo tokiomis dideliomis graziomis akytemis. Ta momenta kai gime nebuvo tokios reiksmingos, kaip dabar...
vyresne panele tai gulejo pas mane ir ziurejo isputus akytes, neverke kol daktare jos nepaeme, o mazyle iskarto parode savo balseli o paguldyta ant krutines nurimo
Maniskis tik islindes apsisiojo akusere
Maniske irgi,pamenu, padejo ant krutines, o ji pakele akytes ir tokiom dideles varles akim pazvelge i mane
Na maniškis vyriškai nusikakojo tą pačią sekundę kai gimė
Maniske kai tik uzgime, akusere pakele, o ji mazute tokiom didelem akim apsidaire aplink, susirauke ir pravirko.
katik gimes ir uzdetas ant pilvo mazsis mane apkakojo
Laaabai garsus riksmas
mano dukriukas gimes is karto eme verkti, ir tik paguldzius ant krutines nurimo ir graziai mirksejo akytemis, stebejo mama
Maniskis beveik neverke. Pamenu tik dideles tamsias rimtas akis giliai zvelgiancias i mane. Buvo panasus i maza pauksciuka
O gal todėl ramus ir į ją. Manau, kad taip.
QUOTE(kittychan @ 2009 06 06, 08:54) Iskart atsiprasau jei panasi tema jau yra Norejau isgirsti, kaip jusu mazyliai reagavo, ka tik ateje i pasauli. As gerai prisimenu, kaip maniskis vos padejus man ant krutines, pasisiojo tiesiai ant veido verke verke verke... padejus ant krutines apsiramino, prisiglaude, ir eme ieskoti kruties
O maniske neverke, gulejo ant krutines visa siltute ir tiek, tai akusere i uzpakali pliaukstelejo, maziuke tik tada balseli parode, ir toliau gulejo
Naa...nebūtų vyrukas - tik padėtas ant krūtinės ėmė su rankyte krūtį man čiupinėti
Musu vyrukas sureke ka tik gimes, kaip su vyru juokaujam, atliko savo pareiga tevams
o po to tylutis gulejo man ant krutines
mergyte pirma gime,sureke ir apsiusiojo gydytoja,kuris dare cp, o veliau ir sunelis gime, tik jau ramesnis. tetukas pirmas gavo maziukus,tai sake uzmigo maziukai mano iskart
Deja, neteko man pamatyt tik atejusio mazylio i si pasauli, ir jo pirmos reakcijos
Maniškė tai gulėdama man ant krūtinės žiūrėjo tokiom gražiom akytėm į mane.O aš temačiau tada tik ją
maniske tai kuo ramiause guleji ant krutunes ir net neverke kol daktare nepakrutino
Kai gime tai iskart pradejo taip verkti kad atpazinciau ji is tukstancio kitu vaiku,paguldytas man ant krutines labai glaudesi
ramiai zvalgesi sunelis, suverke tik kai paeme ji matuoti ir sverti, o pirmoji verke bet ir gimdymas buvo sunkesnis.
|