Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drabužiai maitinančiai mamai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4
Tiara two in one
as nakti nesidedu liemeneles, turiu naktinukus segamus vienus kitus... labai patogu... o dar yra kazkokia speciali nakciai? kuo ji turetu buti ypatinga?
karamele898
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 12:08)
As su liemenele prabuvau 4 menesius diena nakti, nusiimdavau tik eidama praustis smile.gif
*

as irgi nusiimu tik iedama praustis...bet man kartais taip norisi pamiegot jau be liemeneles rolleyes.gif bet kai tik nusiimu, tai butinai atsikelsiu slapia doh.gif turiu as naktinukus maitinanciom, na bet man nlb patogus
Natuke
QUOTE(cooliuke @ 2008 11 21, 14:29)
ar lietuvoje galima kur nors isigyti rubeliu maitinanciai mamai? ne liemeneliu, bet rubeliu
*

o š kažkur mačiau internetinėje parduotuvėje, bet man buvo brangoka- apie 120lt už palaidinę doh.gif
Tiara two in one
O tokiu rubeliu parduotuviu tikrai truxta, arba pasirinkimas mazas blink.gif
renate
as kazkaip spec rubeliu nepirkau maitinanciai prisitaikiau ta ka turiu tik liemeneles pirkausi ax.gif o nakti be liemeneles miegu nes nepatogu kitaip blush2.gif
Natuke
lemenuką galima ir paprastą pritaikyti, o vat man pvz liudna, kad negaliu visą žindymo laikotarpį (o aš maitinu metais) užsidėt vientiesios suknelės. unsure.gif
geina
Stai pora miegmaisiuku pavizdziu

http://www.part.lt/p-16993548e4f8fe1fd1ede6a2692fce22179.JPG

http://www.part.lt/p-72e96856c88c12b422bfc4e2bc744e1c609.JPG

http://www.part.lt/p-55ef7d553ca5a03c28b2df716ed306ab654.JPG

Galiu parduoti nes pasisiuvau du vienetus smile.gif vaikiukas gali miegoti iki1,5 men ir ilgiau
Laputa
As turbut tik pora kartu maitinau su liemenele.. Na man labai nepatogu schmoll.gif
Turbut nelabai gerai, nes atsilieps kai nebemaitinsiu unsure.gif
Double Latte
Laba,

mano žindymo stažas ilgas, metais skaičiuojamas.
Liemenėlę naktimis dėvėjau tik pirmais mėnesiais, paskui ax.gif grįžau prie įprastinės meigojimo aprangos.
Krūtinės forma pasikeitė, bet tam daugiausiai įtakos padarė +x kg užsimestų viršaus blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Žindymui drabužėlius kelis kart siunčiausi internetu iš parduotuvės Amerikoje. Kokybė normali, sužavėjo kaina - sakykim per išpardavimus už golfą 7usd mokėjau.
motherwear

O iš ten ėmiau - vientisą maudomuką su atsegimais žindymui (šiek tiek pridengia papildomai) ir dar patiko ties pilvu pastandintas audinys ax.gif ; pora golfų - jie dvisluoksniai, t.y. apačioje įsiūtas dar vienas sluoksnis su priekyje iškirpimais krūtims, tai visiškai neatsidengia nuogas pilvas maiitnant. Ir žymiai šilčiau thumbup.gif
Ėmiau ir vientisą suknutę su patobulinimais krūtinės srityje - raikštuku atsiriša ties krūtine, o apačioj dar vienas sluoksnis su iškirpimais bariukams ištraukti. Vėlgi nieko nesimato mirksiukas.gif
Va, pvz. kai praktiškai atrodo žindymas:
user posted image user posted image

Tik dėl dydžių apsirikau, man tiko 1-2 dydžiais mažesni nei tikėjaus iš pradžių 4u.gif
(tad kai prisisiunčiau XL palapinių, tai ir stovi nejudinamos)

Čia jokia reklama - man užtai nieks nemoka, bet gyventi tapo patogiau tongue.gif
Laputa
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 12 12, 20:49)
Laba,

Liemenėlę naktimis dėvėjau tik pirmais mėnesiais, paskui ax.gif grįžau prie įprastinės meigojimo aprangos.
Krūtinės forma pasikeitė, bet tam daugiausiai įtakos padarė +x kg užsimestų viršaus  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Žindymui drabužėlius kelis kart siunčiausi internetu iš parduotuvės Amerikoje. Kokybė normali, sužavėjo kaina - sakykim per išpardavimus už golfą 7usd mokėjau.
motherwear

Oi kaip puiku bigsmile.gif Eisiu ir as ko nors pasidairyti, atsibodo jau salantis pilvas biggrin.gif
Aciu uz nuorodele 4u.gif
kazkasatsitiko
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2008 12 12, 21:49)
Laba,

Krūtinės forma pasikeitė, bet tam daugiausiai įtakos padarė +x kg užsimestų viršaus  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

motherwear

O iš ten ėmiau - vientisą maudomuką su atsegimais žindymui (šiek tiek pridengia papildomai) ir dar patiko ties pilvu pastandintas audinys  ax.gif ; pora golfų - jie dvisluoksniai, t.y. apačioje įsiūtas dar vienas sluoksnis su priekyje iškirpimais krūtims, tai visiškai neatsidengia nuogas pilvas maiitnant. Ir žymiai šilčiau  thumbup.gif
Ėmiau ir vientisą suknutę su patobulinimais krūtinės srityje - raikštuku atsiriša ties krūtine, o apačioj dar vienas sluoksnis su iškirpimais bariukams ištraukti. Vėlgi nieko nesimato  mirksiukas.gif
Va, pvz. kai praktiškai atrodo žindymas:
user posted image user posted image

Tik dėl dydžių apsirikau, man tiko 1-2 dydžiais mažesni nei tikėjaus iš pradžių  4u.gif
(tad kai prisisiunčiau XL palapinių, tai ir stovi nejudinamos)

Čia jokia reklama - man užtai nieks nemoka, bet gyventi tapo patogiau  tongue.gif
*

labai sudomino,gal galetum mazdaug pasakyt koki dydi atitiko pvz. L?
dziugga
Man geriausi ir patogiausi nėštumo ir žindymo rūbai yra H&M thumbup.gif Tie patys marškinėliai ir nėštumo ir žindymo laikotarpiu tinka.Geros kokybės ir normalios kainos.Tik nežinau ar Lietuvoje yra šių rūbų.

O liemenėles dėviu specialias maitinimui Mothercare,bet brangios g.gif Nors jau baigia sezoną atlaikyti :)nesuplyšo mirksiukas.gif nors ir skalbyklėje skalbiu kartu su kitais rūbais.
vaidavel
Liemenėles dėviu specialias maitinančioms tiek naktį, tiek dieną smile.gif
zvoruna
Aš turiu dvi liemenėles maitinančiai. Vieną pirkau Triumf'o prieš gimdymą, tai vat dabar maža, nes krūtinė tikras pieno fabrikėlis pasidarė. Nuo D iki E dydžio šoktelėjo. Ši liemenėlė kokybiška, visą nėštumą nešiojau, neišsitampė. Dar turiu Gariūnuose pirktą latvišką. Tai vargstu. Užsegimas nepatogus, medvilnė išsitampe, nešioju tik iš bėdos, kol mažiukas paaugs ir iki parduotuvės nuvažiuosiu. Žadu pirkti miegui a lia sportinę ir vieną dienai. Kadangi po pirmojo sūnaus maitinimo krūtinė prarado formą, tai patariu rinktis gerai prilaikančias liemenėles. Pirmą kartą nešiojau kinietiškas iš kalvarijų turgaus, jos krūtinės neprilaikė, todėl ir rezultatas dabar ne koks. Čia skaičiau, kad kitoms gerai laiko ir turginiai pigūs liemenukai, bet tai priklauso, kokio dydžio ir formos krūtinė. Žinoma, gariūnuose, 7 eilėj Alles liemenukus pardavinėja, tie geri, bet jų reikia užtaikyti, kada turi.
ciku_caku
liemeneles maitinanciai - man pats reikalingiausias daiktas, kitu spec rubu nereikia, nors turiu ir naktinukus, kuriuos vilkejau ligoninej rolleyes.gif
Mifike
Ačiū LAPUTAi už nuorodą, keli rūbeliai išties patiko ir tikrai padori kaina! Tik siuntimas gaunasi 28$... doh.gif Siūlymas visoms susidomėjusioms - gal kas norėtų užsakyti bendrai - taip perpus mažiau sumokėtumėm už siuntimą. 4u.gif Laukiu pasiūlymų kuo skubiau (nes išparduodamų už juokingą kainą drabužių spėju tuoj neliks reikiamų dydžių ir spalvų) per AŽ smile.gif
Papildyta:
Sorry, dėkoju DOUBLE LATTE už nuorodą blush2.gif
slyva
Ieskau kokiu rubu maitinanciai, kad butu galima patogiau pamaitinti kur nors viesesnej vietoj. Cia paziurejau pora nuotraukyciu, tai oj kaip patogu atrodo! BET! Mano mazylis kai valgo, tai ir pats visas slapias, ir is papo teka kaip reikiant doh.gif tai turbut ne kazin ka mane gelbetu tos spec. palaidines... g.gif
kris***
QUOTE(slyva @ 2010 03 22, 18:26)
Ieskau kokiu rubu maitinanciai, kad butu galima patogiau pamaitinti kur nors viesesnej vietoj. Cia paziurejau pora nuotraukyciu, tai oj kaip patogu atrodo! BET! Mano mazylis kai valgo, tai ir pats visas slapias, ir is papo teka kaip reikiant doh.gif tai turbut ne kazin ka mane gelbetu tos spec. palaidines... g.gif
*

man irgi taip pat 4u.gif tikiuosi kai paaugs taip nebebus.. smile.gif
markoshe
QUOTE(slyva @ 2010 03 22, 18:26)
*

Pameginkit

http://www.minikid.lt/product.php?id_product=22
http://www.minikid.lt/product.php?id_product=51
http://www.minikid.lt/product.php?id_product=50

ir kt.

ir kokybe labai gera ir kainos neblogos ir siuntimas 28$ nekainuos biggrin.gif

o del begancio pienelio, tai as pasidedavau merliuka po papuku, kad nubegusi pienuka sugertu ir viskas buvo ciki wink.gif
Natuke
QUOTE(markoshe @ 2010 06 19, 15:41)
Pameginkit

http://www.minikid.lt/product.php?id_product=22
http://www.minikid.lt/product.php?id_product=51
http://www.minikid.lt/product.php?id_product=50

ir kt.

ir kokybe labai gera ir kainos neblogos ir siuntimas 28$ nekainuos  biggrin.gif

o del begancio pienelio, tai as pasidedavau merliuka po papuku, kad nubegusi pienuka sugertu ir viskas buvo ciki wink.gif
*

joo nukainuota 75lt...
markoshe
QUOTE(Natuke @ 2010 06 20, 22:11)
joo nukainuota 75lt...
*

turint galvoje, kad siuntimas nekainuoja, kai uz 70lt uzsisakai ir, kad nereikia netikusio dydzio sandeliuoti spintoje, tai ne tiek jau ir daug smile.gif
ataner.s
As va irgi jau galvoju, kad reikia pasiieskoti liemeneles maitinimui. Po parduotuves dar nevaiksciojau, bet ar tokiu liemeneliu turi kiekviena apatinio trikotazo parduotuve, ar reikia i kokias specialias eiti? blush2.gif
GSS
QUOTE(ataner.s @ 2010 07 01, 10:36)
As va irgi jau galvoju, kad reikia pasiieskoti liemeneles maitinimui. Po parduotuves dar nevaiksciojau, bet ar tokiu liemeneliu turi kiekviena apatinio trikotazo parduotuve, ar reikia i kokias specialias eiti? blush2.gif
*

Yra TRIUMPH'e viena rūšis maitinimui tikrai. Labai mažas pasirinkimas tose apatinio trikotažo parduotuvėse. BUK MAMA truputį daugiau jau jų( bent jau prieš kokį pusmetį). smile.gif
ataner.s
na reiks iki BUK MAMA pavaziuot smile.gif aciu wink.gif
Drugeliai
QUOTE(ataner.s @ 2010 07 01, 10:36)
*

http://www.lilu.lt/katalogas/mamytems/liemeneles/?
areida
pirkau migleje,buvo 2 rusys,medvilnine ir sintetine
SaiMita
QUOTE(ataner.s @ 2010 07 01, 17:03)
na reiks iki BUK MAMA pavaziuot smile.gif aciu wink.gif
*

ten tikrai yra:) pati esu ten tris nusipirkus.. patenkinta mirksiukas.gif
tindiriushka
liemenėlių yra marks 'n' spencer, gedo9
shokoladas123
Pirkausi tik liemeneles specialias, visa kita stengiausi prisitaikyti is normaliu rubu pasiulos, kadangi kainos oi kaip kandziojasi blush2.gif
bim-bam
pirkau lemeneles paprasciausias medvilnines turguj, bet man jos tokios skystos pasirode. turiu ir Gap (ne lt pirkta), plona, bet su lankeliais tai labai thumbup.gif taip pat pirkau per ispardavima Lindex parduotuveje, tokios kietesnes, labiau patinka nei turgines. apie 20lt viena kainavo ispardavimo metu.
hopegirl
Irgi teko turginę išbandyti, bet man asmeniškai nepatiko. Tai pirkau iš otto katalogo. Ten kiek pamenu buvo 3 liemenėlių komplektas už 95 lt. Yra pora rūšių, įvairių spalvų. Šiaip paprastutės, patogios ir krutinė nežiūrėjo į šonus kaip su turgine. biggrin.gif
~Beauty~
QUOTE(hopegirl @ 2010 11 07, 18:45)
Irgi teko turginę išbandyti, bet man asmeniškai nepatiko. Tai pirkau iš otto katalogo. Ten kiek pamenu buvo 3 liemenėlių komplektas už 95 lt. Yra pora rūšių, įvairių spalvų. Šiaip paprastutės, patogios ir krutinė nežiūrėjo į šonus kaip su turgine.  biggrin.gif
*

Turėjau ir aš šią iš Otto, po mėnesio liko skudurėlis, išlūžo užsegimai doh.gif
agluce
Jokios medicininės būtinybės dėvėti specialią liemenėlę maitinant nežinau (tiesa sakant neturiu rimto motyvo ją nešioti apskritai). Praktiška ją turėti pačioje pradžioje kol reguliuojasi pieno gamyba, kad prilaikytų įklotėlius (ar šiaip penkiagubus marliukus ar net rankšluosčius gausaus pieno gaminimosi atvejais). Na ir galbūt pirmakartėms mamytėms, bijančioms visuomenės spaudimo ir nenorinčioms erzinti piktų tetulyčių (ir verčiau kentėti krūtų skausmus ar guzus, galinčius atsirasti būtent dėl netinkamos liemenėlės). Tik dėl dievo, bent jau nakčiai tada jas nusiimkite, kai nieks nemato wink.gif Paprasti marškinėliai ar naktinukai gilia iškirpte - puiki maitinančios mamos "uniforma". Jūsų patogumas yra jūsų ir jūsų kūdiko natūrali teisė smile.gif Ir niekieno tai reikalas, tik jūsų
laukianti29
Labai džiaugiuosi Lilu parduotuvėje prikta liemenėle:
http://www.lilu.lt/lt/katalogas/mamytems/
Linute_3
O man labai pritiko maitinimo liemenele, neisivaizduoju kaip be jos.... Nes jei tik nusiimdavau, is karto pienukas pradedavo teketi. O ir patogu, nereikia nuogai issirengti norint pamaitinti mazyli, atsisegi ir viskas.
Nors aisku cia kiekvienos nuomone smile.gif

! 
Reklaminė nuoroda pašalinta.
pikkolo
QUOTE(agluce @ 2011 04 09, 19:34)
Jokios medicininės būtinybės dėvėti specialią liemenėlę maitinant nežinau (tiesa sakant neturiu rimto motyvo ją nešioti apskritai). Praktiška ją turėti pačioje pradžioje kol reguliuojasi pieno gamyba, kad prilaikytų įklotėlius (ar šiaip penkiagubus marliukus ar net rankšluosčius gausaus pieno gaminimosi atvejais). Na ir galbūt pirmakartėms mamytėms, bijančioms visuomenės spaudimo ir nenorinčioms erzinti piktų tetulyčių (ir verčiau kentėti krūtų skausmus ar guzus, galinčius atsirasti būtent dėl netinkamos liemenėlės). Tik dėl dievo, bent jau nakčiai tada jas nusiimkite, kai nieks nemato wink.gif Paprasti marškinėliai ar naktinukai gilia iškirpte - puiki maitinančios mamos "uniforma". Jūsų patogumas yra jūsų ir jūsų kūdiko natūrali teisė smile.gif Ir niekieno tai reikalas, tik jūsų
*

Na kiek zinau, tai liemenele padeda islaikyti grazia krutu forma, ypac jei krutine didele, neleidzia jai nutysti. Todel rekomenduojama nesioti liemenele, taip pat ir miegant.
Iki siol miegu su liemenele ir neketinu jos nusiimti, bent jau tol kol maitinsiu. Kai jau atrodo, kad pienelis nebebega maitinant ir krutine nebepersipildo per nakti, tai ziurek kita diena taip ir buna. Tad jau seniai nusprendziau, kad geriau vienkartiniai iklotukai i liemenele (taip pat ir nakti), nei kasdienis drabuziu skalbimas. Tik tiek, kad pirktos liemeneles po gimdymo jau didokos, nors dar kai kada rytais buna geros.
jolituxxx
Sveikutės 4u.gif Gal žinote kur Kaune rasti gražių ir tuo pačiu patogių maitinimo liemenėlių? blush2.gif Kažkaip norėtųsi su nėrinukais ir nevisai paprastutės schmoll.gif Vaistinėse kiek žiūrinėjau tai man nepatiko doh.gif je nesunku parašykite į až būčiau labai dėkinga 4u.gif
solnyszko
QUOTE(agluce @ 2011 04 09, 19:34)
*

sploshnoj bred schmoll.gif
Ekle
Aciu laukianti29 - padejai mano sesei liemenele surast. Ieškojom su seserim visur liemenėlių maitinimui - tragedija surast, o tokią turėt vis tiek norėjo, krūtinės dydis jos ir šaip nemenkas, o į nestumo pabaigą iš D jau beveik i F panašėjo, o apimtis tai nedidelė, vos 80. Tai net ir gariunuose suvargom, bet neradom tinkamos... o ten visai simpatiska suradom, nu dar neaisku kaip devesis, bet atrodo tai graziai wink.gif
jolituxxx ten rasi su nerinukais smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.