Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Drabužiai maitinančiai mamai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Kūdikių žindymas
Pages: 1, 2, 3, 4
Gipo
Nieko spec. neturiu, bet jaučiu kad praverstų g.gif Spintoje radau dvejus marškinius per priekį susagstomus, turiu dar du medvilninius treningus su užtrauktuku priekyje, tai šie keturi rūbai dabar ,,topuose" biggrin.gif
Liemenėlę spec. labai geras dalykas, be jos būtų labai sunku.
Tik gaila kad Mažylio pasaulyje išmečiau 59 litus tipo labai super trupes liemenėlei, o ji pasirodė didžaiusias Š... latviškos Lauma daug geresnės tongue.gif ir pigesnės
ievalota
Devejau tik liemeneles maitinancioms, o drabuziu - ne, nes nemaciau reikalo. O man budavo dar patogiau nesussagstomi drabuziai. Sedi kur lauko kavinej, vaikas isalksta, pasikisi po apacia, uzdengi drabuziu ir maitini, o niekas net nemato smile.gif
Ingra
Tiesą pasakius, aš irgi jokių spec. drabužių maitinančioms nepirkau, o ir minties tokios net nebuvo. Vistiek pakolkas orai šalti, taigi tenka nešioti visokius megztinius, kurių pakelt kraštelį tikrai nėra sunku.
Tik liemenėles maitinančioms medvilnines buvau kelias nusipirkus, bet ir nuo jų greit atsižegnojau - labai jau nepatogu buvo - tai spaudžia, tai ant šono gulint iškrenta kas nors biggrin.gif . Todėl, kaip ir Ragnez minėjo, nusipirkai besiūlio trikotažo liemenėlę, kuria esu labai patenkinta - ir nespaudžia, ir prilaiko, ir formos neiškraipo, ir dar atrodo pusėtinai!
uups
Turejau specialia pizhama ir pora trumparankoviu marskineliu maitinancioms. Ir vienerius ilgarankovius ir megztuka, kuriu nekart neuzsidejau (nes zindydavau lauke/vieshose vietose tik vasara, kol vaikas buvo labai mazhas).
Siaip man zindymo drabuziai thumbup.gif ,- grazus ir patogus.
Jurga
QUOTE(uups @ 2005 03 17, 15:28)
Turejau specialia pizhama ir pora trumparankoviu marskineliu maitinancioms. Ir vienerius ilgarankovius ir megztuka, kuriu nekart neuzsidejau (nes zindydavau lauke/vieshose vietose tik vasara, kol vaikas buvo labai mazhas).
Siaip man zindymo drabuziai thumbup.gif  ,- grazus ir patogus.
*

o kur juos isigijai, jei ne paslaptis? Nes as "Buk mama" parduotuveje kai klausiau - man jie pasiule tik naktinius is drabuziu. Galvoju, nu negi nebutu paklausos tokiems drabuziams, kad ju niekur nera unsure.gif
Arnika
Kol kas apsiėjau be spec. rūbų. Liemenėlės tos pigios maitinančioms man negražios, tai kartais nešioju įprastas, tik didesnes, kur pirkau nėščia. O vasarai reiks atrast tokių rūbelių, kad būtų patogu maitint viešoj vietoj smile.gif
uups
QUOTE(Jurga @ 2005 03 17, 14:57)
o kur juos isigijai, jei ne paslaptis? Nes as "Buk mama" parduotuveje kai klausiau - man jie pasiule tik naktinius is drabuziu. Galvoju, nu negi nebutu paklausos tokiems drabuziams, kad ju niekur nera  unsure.gif
*

tuo metu as gyvenau JAV, tai pirkau spec parduotuvej...
siaip galima parsisiust pvz, ish http://motherwear.com
arba nusikopijuot modeliuka ir usimegzt/pasisiut rolleyes.gif
Eos
ash deviu iprastus, ir visai nebutinai susagstomus: labai sekmingai galima ir pasikelt palaidinuke ar megztuka, vaikutis juk priglunda ir niekas nieko nemato blush2.gif
pirkau tik liemenele maitinanchiai, nes i iki neshtumo neshiotas niekaip nebuchiau savo pieno fabriko ispraudus biggrin.gif Dabar, kai jau ispraudziu ir maitinu tik ryte ir vakare, tai tos liemeneles nebereikia, bet shiaip man su ja buvo patogu, nes shonuose atsisegdavo uzhtrauktukas. Shiaip pirkau pakankamai brangia (Mazylio pasaulyje), bet tikrai atsimokejo, nes dar priesh gimdyma pigiai pirktos Gariunuose taip niekada ir neuzsidejau
kamilyte
Na nežinau dėl tų lenkiškų iš turgaus schmoll.gif prisipirkau jų visas tris, lyg ir nieko pasirodė, o benešiojant supratau, kad jos graužia blink.gif - mano oda gana jautri, o jos tik atrodo natūralios medvilnės, iš tikro - sintetika sad.gif ir dabar va sėdžiu ir kasausi, o vyro kitos nusiūst nupirkt juk negaliu smile.gif
Žodžiu, kieno oda jautresnė - geriau tų iš turgaus nepirkit.
Valery
Aš irgi miegu su liemenėle (maitinančiom mamom skirta, ji gi minkšta).Man tai patogiau, nes jei vaikas užsimiega, pienas pradeda bėgti... Ir kai naktį reikia pamaitinti patogu, nes kol iš vienos valgo, iš kitos bėga ir nemažai.... mirksiukas.gif
Zirziukas
na as irgi keleta kartu pameginau su liemenele miegoti, bet neee, negaliu ir nenoriu. visa diena visur suspausta ir suverzta avikstai, dar ir nakti kankintis, nors pienas tai gan smarkiai is krutines bega, ypac kai maitinu. o kad balu nebutu, juk galima kokia palute pasitiesti po pagalve, kad patalyne nesiteptu ir viskas bsu gerai smile.gif
jobukas
As po pirmojo irgi miegojau su liemenele, bet turejau problemu su mastitu, tai masazuotoja patare nemiegoti su liemenele, nes matyt man taip bemiegant buvo uzspaude kanaleli (nors miegojau su specialiai maitinancioms mamoms skirta). O po antrosios tik is pradziu devejau, kol pieno gamyba susireguliaco ir dabar nakti liemeneles nedeviu. Man nera problemu su pieno tekejimu is kitos kruties, kai maitinu, taip, kad ikloteliu nereikia. Manau, kad cia ne taisykle, o kaip kam patogiau.
monce*
As dabar nesiskiriu su liemenele nei diena, nei nakti, nes pienelio labai jau daug teka, tai jei buciau be liemeneles ir iklotu i ja, tai visa lova butu jau kiaurai permikrusi. Noretusi dazniau savo krutine islaisvinti nei maudantis ir lepinant oro voniomis, bet yra kaip yra. Zinau, kad tai laikina.
tori
jau greit bus 10 men. kai miegu su liemenele. pripratau, nezinau kaip be jos ? blush2.gif Vyras priekaistauja juokais, bet ka darysi, jau geriau nei pieno vonioj miegot.Bandziau pabut diena be, tai laset pradejo. Noriu jau laisves, mano gyvenimas turetu pasikeist kai baigsiu maitint, laukiu kada pasirysiu siam zingsniui, nes vaikas pirmas tai jauciu tikrai nesirys. g.gif
Na manau krutinei geriau, gal tikrai neisitampo baisiai. Pas mane dabar D dydis , tai jei nedeveciau nu gal Z nebutu, bet i ta puse biggrin.gif
chriss
As tai negaledavau miegoti su liemenele.Pabandziau viena nakti,tai atsikeliau visa slapia nuo pieno.Tai miegodavau pasitiesus vienkartine palute,kur vaistinej pardavineja.Bet viena diena dingo pienelis ir dabar nors ramiai galiu miegoti.Tik gaila kad vaikuti tenka maitinti misinukais,geriau butu savo pieneliu.
vytule
Jau beveik metai laiko miegu su lemenėle, nes kitu atvejų krūtinę labai tempia (dar maitinu pati), ir turiu įsidėti įklotus į ją, nes būna pienukas pradeda bėgti, tai lova šlapia būtų doh.gif . Kai nutrauksiu maitinimą manau pradėsiu miegoti be jos, nes norisi, kad naktį niekas nevaržytų.
nerkasa
Kol maitinau, neįsivaizdavau kaip galima miegot be liemenėlės, todėl kai baigiau maitint ir krūtys susitraukė ant tiek kad pasidarė turbūt mažesnės nei buvo, vėl naktį nedėviu liemenėlės, bet pripratau labai sunkiai.
Ir krūtų savo visai neatpažystu wink.gif rolleyes.gif
saldainia
Maitinu dukryte jau 5 mėnesiai, tai tiek laiko ir su liemenėle miegu naktį. Man taip patogiau, kadangi pieno tiek neišbėga ir dažnai patalynės nebereikia keisti? P jei savaitgaliais norisi pamiegoti ilgiau, tai ir krūtinę pradeda tampti nuo didelio pieno kiekio.
Mazius_
aš nusipirkau vieną mamadonna liemenėlę, man ji thumbup.gif matinka, labai smagiai prilaik krūtinę, tik kaina didoka (apie 68lt), o dar dvi nusipirkau Kauno bazėje, paprastos sintetinės kitokios formos nei mamadonna, bet taip pat smagiai prilaiko (kaina apie 12lt). atrodo užtenka, nors ir pienukas bėga per kraštus kai maitinu ypač doh.gif
Do_do_do
As turiu pora Triumfo liemeneliu. Nepigios, bet man jos tiko geriausiai. Turiu nusipirkus tris paprastas pigias medvilnines, bet jos visai neprilaiko ir nepriglunda prie krutu. Triumfo ir forma gera, ir atsisega, ir uzsisega ir zodziu thumbup.gif
kregzde
QUOTE(Mama123 @ 2005 11 13, 18:38)
Gali pabandyti "Miglėje" paieškoti. Tik būtinai pasiklausk pardavėjų, nes dažniausiai maitinančiom liemenėlės būna atskirai nuo kitų prekių. Aš ten pirkau sau, man tiko ir patiko smile.gif
*

Man vyras iš Miglės nupirko vieną, tai kažkos nesusipratimas, tokios plonos petnešos, kad mano pieno fabriko neišlaiko ir važiuoja žemyn doh.gif

Man pati geriausia liemenėlė Carri well firmos, jų būna "Būk mamoje" thumbup.gif
Oxi
As irgi turguje pirkau. biggrin.gif Ir galiu pasakyti, dabar maitinu jau trecia vaika ir vis tas pacias lemeneles naudoji. Pirkau keles, viena issitepa-i skalbenke ir uzsidedu kita. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Viska prilaiko kuo puikiausiai. O mano krutukai ne is maziausiu ir tikrai pieno daug turiu, tai ir svoris nemazas g.gif
As manau nesvarbu kur pirkti turguje ar parduotuveje, svarbiausiai, kad jums tiktu ir patiktu. Siulyciau pavaziuoti iki turgaus pamatuoti nepatiks prasau pilna parduotuviu... biggrin.gif
juratux2004
QUOTE(Vasara @ 2003 06 17, 03:30)
Nors ir brangiai pirkau Emma-Jane liemeneles, labai geros is tvirtos medziagos, labai patogu atsegti kai reikia greit maitinti. O lenkiskos visiskas sh... siulai greit nubrizgo, kabliukus ten irgi sunku isegti. Geriau brangiau sumoket bet turetu gera daikta.
*

drinks_cheers.gif ir aš labai patenkinta šitos firmos liemenėlėmis. Nusipirkau viena ir turguje už 10,- Lt, tai galima sakyti, kad su ja tas pats, kas visai be liemenėlės... Pas mane maitinant krūtinės dydis C/D tai ta turginė krūtinės visai nelaiko...
aistiushka_
Kai kurios mamos rase, kad joms sportines liemeneles tiko. Pries keleta dienu apsiziurejau, kad mano visos spec. skalbiniu krepsyje, tai issitraukiau sportine pabandymui. Bet man kazkaip nepatogu buvo schmoll.gif Ar per virsu trauksi kruti, ar per apacia, vis tiek ji zindant spaudzia doh.gif Gal tiesiog skirtingu dydziu ir formu krutinems skirtingai unsure.gif
Roza_Liuksemburg
Aš dvi liemenėles maitinimui pirkau ''Mažylio pasaulyje'', vieną pigesnę, Canpol, o kitą kažkokią anglišką, deje nepamenu firmos pavadinimo, bet kainuoja gan daug (pagalvojau, gal kokia stebuklinga mirksiukas.gif ). Canpol tokia laisvesnė, minkštesnė, labiau tinka devėt nakti.
Auska
Nors ir nepatogu, bet tenka 24 valandas non stop dėvėti. Dėl tų pačių priežasčių: kad krūtims lengviau būtų, kad naktinių keist nereikėtų.

Ko dėl grožio nepadarytum...
ojojoi
Niu as tai bandziau kelias naktis, bet be neistveriau, krutine ir taip nakti "sprogsta" mazius nuo 20 iki 3 nesivargina jos tustinti lotuliukas.gif tai as uzsidedu maikute labiau prigludusia, isikisu koki ranksluosti, nors ties ir pastarasis daznokai pabega kazkur ...... g.gif , bet su liemenele negaliu unsure.gif
Inga555
Sveikos merginos, reikia patarimo kaip elgtis. Kadangi gimdymas ne uz kalnu biggrin.gif , o ir maitinimas taip pat, ramybes neduoda klausimas: kada pirkti maitinimo liemenele? Drauge sake, kad tik nepirkciau pries gimdyma, mat jos po gimdymo is B dydzio padidejo iki D smile.gif Na sutinku, logiska, juk pritekes pienelio, patins tos krūtys, bet kita vertus, kaip as po to iki tos parduotuves ar nusikasiu - mazyli juk reikes ziuret. O vyra siusti, tai jau isivaizduoju - be penkiu pirkimu nepataikys lotuliukas.gif

Kada jus pirkote liemeneles: pries ar po gimdymo? Ka patartumet?
aistiushka_
QUOTE(Inga555 @ 2006 11 09, 17:36)
Sveikos merginos, reikia patarimo kaip elgtis. Kadangi gimdymas ne uz kalnu  biggrin.gif , o ir maitinimas taip pat, ramybes neduoda klausimas: kada pirkti maitinimo liemenele? Drauge sake, kad tik nepirkciau pries gimdyma, mat jos po gimdymo is B dydzio padidejo iki D  smile.gif  Na sutinku, logiska, juk pritekes pienelio, patins tos krūtys, bet kita vertus, kaip as po to iki tos parduotuves ar nusikasiu - mazyli juk reikes ziuret. O vyra siusti, tai jau isivaizduoju - be penkiu pirkimu nepataikys  lotuliukas.gif

As tai pirkau 2 pries gimdyma, nes itariau, kad jau gimdymo namuose ju prireiks. Pirkau is karto D dydzio ir buvo kaip tik (turio omenyje pagimdzius ir dabar) biggrin.gif Taciau dvieju buvo per mazai, tai dar viena jau po gimdymo vyras nupirko.
Inga555
QUOTE(aistiushka_ @ 2006 11 10, 21:21)
As tai pirkau 2 pries gimdyma, nes itariau, kad jau gimdymo namuose ju prireiks. Pirkau is karto D dydzio ir buvo kaip tik (turio omenyje pagimdzius ir dabar) biggrin.gif Taciau dvieju buvo per mazai, tai dar viena jau po gimdymo vyras nupirko.
*

O kokio dydzio buvo krutine pries ateinant leliukui ? Daug didesne pirkote ?
aistiushka_
QUOTE(Inga555 @ 2006 11 11, 14:38)
O kokio dydzio buvo krutine pries ateinant leliukui ? Daug didesne pirkote ?
*

Na siaip liemeneles skirtingu dydziu naudodavau, nes priklausomai nuo firmu ar modeliu skirtingi dydziai tikdavo. Daugumoje C, bet buvo ir B. Nestumo metu i B nebeilindau, bet C tai dar tiko. 3-ia diena po gimdymo, kai atsirado pienukas, tai aisku ta C atrode net ant kruties galo netilps lotuliukas.gif , bet paskui susireguliavus pieno kiekiui D skirtos maitinimui tapo pats tas. Dar reikia nugaros apimti tinkamai pasirinkti, as apsisaugojimui dvieju dydziu pirkau, tai 2 geriau, 3-ia gal kiek per laisva.
Kuzia
Nakčiai labai patogu "Carriwell" liemenėlė wub.gif . Jos net nejauti miegodama rolleyes.gif .
Tik labai jau nepigios jos blink.gif
*GAILĖ*
QUOTE(Inga555 @ 2006 11 09, 17:36)
Sveikos merginos, reikia patarimo kaip elgtis. Kadangi gimdymas ne uz kalnu  biggrin.gif , o ir maitinimas taip pat, ramybes neduoda klausimas: kada pirkti maitinimo liemenele? Drauge sake, kad tik nepirkciau pries gimdyma, mat jos po gimdymo is B dydzio padidejo iki D  smile.gif  Na sutinku, logiska, juk pritekes pienelio, patins tos krūtys, bet kita vertus, kaip as po to iki tos parduotuves ar nusikasiu - mazyli juk reikes ziuret. O vyra siusti, tai jau isivaizduoju - be penkiu pirkimu nepataikys  lotuliukas.gif

Kada jus pirkote liemeneles: pries ar po gimdymo? Ka patartumet?
*

aš pirkau liemenėles dar nėštumo metu, nes jau gimdymo namuose jų reikia. šiaip patarčiau pirkt vienu dydžiu laisvesnę negu reikia dabar ir turėtų tikti kai bus pieno. pirk minkštesnės medžiagos, kad pradžioje kol nesusireguliuoja pieno kiekis, neveržtų krūtinės. pradžiai užteks 2 vnt. ir pigesnių, vėliau dasipirksi po poros mėnesių, kai matysi kokie trūkumai liemenukuose, kuriuos turi.
Inga555
QUOTE(ingalp @ 2006 11 13, 19:08)
aš pirkau liemenėles dar nėštumo metu, nes jau gimdymo namuose jų reikia. šiaip patarčiau pirkt vienu dydžiu laisvesnę negu reikia dabar ir turėtų tikti kai bus pieno. pirk minkštesnės medžiagos, kad pradžioje kol nesusireguliuoja pieno kiekis, neveržtų krūtinės. pradžiai užteks 2 vnt. ir pigesnių, vėliau dasipirksi po poros mėnesių, kai matysi kokie trūkumai liemenukuose, kuriuos turi.
*

Aciu uz patarimus 4u.gif

Buvom su vyru turguje, tai ta proga nusipirkau liemenele maitinimui, didesne vienu dydziu. Daug nuomoniu perskaiciau: vienom mamom tos turgines negerai buvo, kitom kaip tik, ai, galvoju reik pabandyt nuo pigesnes, gal tiks ax.gif Na jei netiks, tai vyras tada jau ir be manes gales nuvaziuot i parduotuve ir nupirkt, na gal ir ne is pirmo karto biggrin.gif . Ten gi galima susitart, del netinkamos liemeneles grazinimo ar pakeitimo, ne taip kaip turguje.
medituk
QUOTE(Kuzia @ 2006 11 13, 02:12)
Nakčiai labai patogu "Carriwell" liemenėlė wub.gif . Jos net nejauti miegodama rolleyes.gif .
Tik labai jau nepigios jos  blink.gif
*

O as nusipirkau, tai visai nepatiko schmoll.gif Namie tik pasimatavau, pameginau pabut- ir nieko gero. O vaistinej pirkau, tai juk nepasimatuosi, nepasibandysi doh.gif
Gal kam reikia, galiu perleist...
Kuzia
QUOTE(medituk @ 2006 11 14, 17:54)
O as nusipirkau, tai visai nepatiko schmoll.gif Namie tik pasimatavau, pameginau pabut- ir nieko gero. O vaistinej pirkau, tai juk nepasimatuosi, nepasibandysi doh.gif
Gal kam reikia, galiu perleist...
*

Gal netinkamą dydį pataikei unsure.gif ? Aš kai pirkau nuke, matavausi tongue.gif
Pasiūlyk saviškę, gal kam reiks mirksiukas.gif
Nikaja
Aš tai dieną vaikštu su įprastom(įsidedu ir sugertukus), o nakčiai užsimaunu specialiai maitinančiom, tik man kažkodėl iš jos sugertukai kažkur pabėga(gal jau išsitampė ?), tai būna, kad ir taip apsirengus naktį atsibundu šlapia nuo pieno...
MAFIJA
Aš irgi miegu su liemenėle 4u.gif
Man visai patogu mirksiukas.gif
O ir pienukas taip nebėga ir krūtys neatrodo tokios sunkios biggrin.gif
Jei miegočiau be liemenuko, tai pabusčiau pieno vonioje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kol kas galėčiau du vaikiukus išmaitinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
voveraite1302
As taip pat miegu su liemenele blush2.gif megstu guleti ant pilvo, tai be liemeneles su idekliukais nekas butu tongue.gif Tiesiog reikia geros liemeneles. Is pradziu meginau su paprastom miegoti ir siaip nesioti, bet supratau, kad nesamone - ryta krutine vos telpa, perpiet normaliai, o vakare viskas laisva ir krinta lotuliukas.gif Siaubas lotuliukas.gif 4u.gif
*GAILĖ*
o aš be liemenėlės miegu, ir nebėga man jokie fontanai blink.gif kai maitinu marliuką prie kitos krūties pridedu, nes išbėga tik keli lašiukai. labai retai pasitaiko, kad kai vaikas išmiega 6 - 7 val nevalgęs sušlampa naktiniai, bet nedaug
flight
Man toks klausimas iškilo dėl liemenėlių maitinančioms - kiek teko naudoti, visos jos doh.gif dizaino ir gražiai nepalaiko krūtinės formos. Bet kai bandžiau naudoti paprastas, nepatogu ir neįsivaizduoju, pro kur tą krūtį ištraukti, kai maitini -pro viršų ar pro apačią ? Jei bandau pro apačią, spaudžia, baisu, kad neužspausčiau pieno liaukų... g.gif
*GAILĖ*
QUOTE(flight @ 2007 01 30, 16:00)
Man toks klausimas iškilo dėl liemenėlių maitinančioms - kiek teko naudoti, visos jos  doh.gif dizaino ir gražiai nepalaiko krūtinės formos. Bet kai bandžiau naudoti paprastas, nepatogu ir neįsivaizduoju, pro kur tą krūtį ištraukti, kai maitini  -pro viršų ar pro apačią ? Jei bandau pro apačią, spaudžia, baisu, kad neužspausčiau pieno liaukų... g.gif
*

aš tai žinok radau 1-nos rūšies gan gražias ir gražiai formą palaikančias ALLES firmos. prikau klaipėdos akropoly, parduotuvėje Marillyn. tik nepigios jos - lygtai 60 lt. kainavo. bet nusipirkau 2 - juodą ir baltą. šiaip patogesnės tai tos negražios - latviškos. bet kai norisi kur išeit, ar po rūbais kad normaliai atrodytų, tai velkuosi ALLES.
Sevika
As kaip ir dauguma cia pasisakiusiu ndeviu tik spec. liemenele maitinanciai mamai, o kiti drabuziai- lenvai atsegami arba su gilia iskirpte.
Numeciau visus priaugtus per nestuma kg, bet vis tiek negaliu devet visu man patinkanciu drabuziu, ypac aptemptu, nes kazkaip didele krutine visa vaizda gadina verysad.gif tai tenka gudraut, uzsiimt visokiom optinem apgaulem biggrin.gif
egzigo
man reikejo 70 E-be sansu.Bet pasimatavau 80.Nu tai visai normaliai.Man atrodo is Kauno baziu,nes as pirkau Alytuj turguj.Reik matuot,bo ismieros neatitinka.Nors tik pas viena moteryte ir radau.Net parduotuvese tu brangiu-problema su tokiom ismierom ir apimtim.
Raideles
QUOTE(flight @ 2007 02 01, 10:38)
Mano situacija analogiška  doh.gif :
*

O aš kaip tik džiaugiuosi, kad krūtinė didelė smile.gif Nes kai nemaitinu, tai jos tiek ir telieka biggrin.gif
Dabar sugalvojau spec dizainą ir mezgu palaidinukę vasarai kad galėčiau maitinti nepakėlusi jos ax.gif
daugvaikuciu
AS TUREJAU KELETA RUBELIU IS LABDARYNU:VIENAS BUVO SU PRAKIRPRMU TIES KRUTIMI,KURIS GRAZIAI UZSISEGDAVO MAZOM VIDINEM KNOPKYTEM,IR KITAS -ANT RUBO VIRSAUS KAIP NEDIDELE SKRAISTE,TIK PALENDA PO TA SKRAISTE ZUIKUTIS IR FABRIKELIS CIA.
O SU LIEMENUKAIS TAI VARGAS BUVO.KALBU APIE LIEM.MAITINANCIOMS.MANO FABRIKELIAI IR SIAIP DIDELI, O PRIPLUDUS PIENO -VOS NE LOLA FERARI-,TAI SUNKU BUVO RAST GRAZIAI PRILAIKANTI LIEMENUKA.KAI REIKEDAVO EITI I DIDESNE PUBLIKA,DEDAVAUSI PAPRASTA,NE MAITINANCIU LIEMENUKA,BET TADA SIEK TIEK MAZIAU PIENELIO PASIGAMINDAVO NUO SUSPAUDIMO. smile.gif
Natuke
Aš per skelbiu.lt nusipirkau porą marškinėlių - bet jos na daugiau prie džincų ir sportbačių tinka.. Norėčiau ko nors gražesnio, girdėjau, kad lenkai gamina, bet kainos... doh.gif Reik ir Lietuvoj siuvančioms mamytėms susibūrti ir orgainizuoti savo verslą ax.gif - siuti tokius drabužius. Idėja yra labai paprasta - tiesiog marškiniai ant marškinių su skilėm blush2.gif
pelele
Nelabai suprantu,kam ta liemenele nakciai... Pradzioj,kol pienelis bega,gal ir taip,bet paskui,kai susireguliuoja,kam save varzyti? Turejau nusipirkus 2, abi mazdaug po 50 Lt kainavo: viena ,,Miglej", kita ,,Akropoly", ,,Tendence" berods parduotuvej. Ta is ,,Migles" nepatiko: be lankeliu,tas kauselis,kur atsegamas maitinant vaikuti,kazkaip devint nelabai net uzeina ant to ,,karkaso" (nezinau,ar supratot,ka noriu pasakyt blush2.gif ,pagal ideja uzsegus visi krasteliai turetu sueit,o man issiskirdavo),gal del pilnumo, nezinau, bet neprilaikydavo jis man visai,krutine tokia isplaukus negrazi atrodydavo. ,,Tendence" parduotuvej kai pirkau,tai jie tik viena modeliuka maitinancioms ir turejo. Su lankeliais,be jokiu ten super puosmenu,naturalaus trikotazo,atsegami kauseliai,ant sagteliu ciulptukas pavaizduotas. Labai patiko thumbup.gif Tik po metu devejimo lankeliai pradejo lauk listi,aisku,ir nusiskalbe jau per tiek laiko... Eisiu nauja pirkt bigsmile.gif
piene78
Gal kas zinote kur galima isigyti gera liemenuka maitinanciai dideliu dydziu, nors ir kiek isvaiksciojau gerai prilaikancio ir patogaus neradau, be to sintetikos negaliu nesioti, nes alergija nuo ju...
Guest
Gal galite kas pasakyti kiek maždaug padidėja krūtinė nuo žindymo pradžios?
Sakykime, jei iki nėštumo pas mane buvo 36B, nėštumo metu padidėjo iki 36C, tai nuo žindymo pradžios dar vienu kaušeliu dydžiu padidėja (iki 36D) ar išlieka tokia pat kaip ir nėštumo metu? 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.