Kaip važiuosite gimdyti? Su savo auto, kviesit greitukę ar vyrą iš darbo?
Važiavom su MB. Dabar kai bus mažoji namie (turbūt MB liks prižiūrėt),sakiau reiks pačiai nuvairuot į ligoninę,visvien netoli
Važiuosiu su vyru
Pirmą kartą kvietėme taksi, o antrą kartą važiavome su savo auto.
Tokia tem jau yra, čia
Galvoju vaziuot su savo automobiliu, nes vyras nuves, o jei kartasi enbutu tai manau pati vairuociau, bet jau dabar taip atrodo......
Abejoju ar pati sugebėtum važiuoti prasidėjus sąrėmiams
abu kartu vyras vežė.
Kadangi mums viskas prasidejoo nakti, tai vaziavom savo automobiliu, nes vyras buvo isjudintas per pacius skaniausius miegus
buvau isitikinus, kad tikrai tikrai pati vaziuosiu, paskutinem dienom net tase bagazinej buvo padeta, kad nereiktu tempt po to. pasirodo, kad labai labai klydau, galvodama, kad pati susitvarkysiu, nes net sunku prisiminti pro kur is vis vaziavom iki ligonines
jei nera kazkokiu extra atveju, tai tik su vyru.
pirma kart viena pati važiavau, nes guldė į patologinį, o jei dabar namuose prasidės sąrėmiai, veš vyras
Abu kartus veze vyras
vyras veze
Na, jei bus MB namie,tai kartu važiuosim, o jei dirbs tuo metu - prašysiu mamos
planuojam patys su savo auto vaziuoti
Vaziavom su savo masiniuku, nes vandenys nutekejo 12 val nakties
Jei gales, nuves vyras, jei ne - pati nuvaziuosiu
Mes planuojam kad vyras nuvez ir tikiuosi jam darbas nesutrukdys
Taxi veze... vargsas
Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos")
QUOTE(Brigitte @ 2009 07 04, 21:59) Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos") Man lygiai taip pat atrodo
as tai planuoju, kad mane vyras nuveztu
vyras nuveze
Vyras nuveš, nebent pasaulio pabaiga ateitų, tvanas ar gaisras koks
Nuvežė vyras
Vyras vez
Mes su vyru jau susitarę kad ir kur jis būtų į ligoninę veš jis
Siandien pradejo eiti gleiviu kamstis, o vyras ketvirtadieni darbo reikalais islekia i Kauna, tai nezinau kaip cia dabar bus. Sakiau, kad turesi parlekt namo per valanda jeigu ka
kvietemes taksi, nes masinos tada dar neturejom. Tai taksistas labiau bijojo, nei mes
su taksi važiavom
Abu kartus vežė vyras
Vyras veze
Mazdaug pries 11 metu tai vaziavom su greituke.Dabar tikiuosi MB nuves
Mano vyras tuo metu turėtų atostogauti, tai mane ir nuveš
As skambinau vyrui ir pasakaiu, kad nekaip jauciuosi ir tegu grizta namo, nes jei gimdysiu tevystes atostogas gales iskatyti nuo sios dienos, kai pasake, kad turi darbo, rimtu balsu pasakiau, kad vaziuotu namo, nes GIMDAU
Tai jau tiesa! Ilgai, bet kazkaip nuobodu nebuvo
Man diena pries gimdyma nuotaika sliksti buvo. Maude juosmeni, strenas, vis vietos nerasdavau, nerimas kazkoks buvo. O nakti vandenys nubego. Nuvarem su greituske, bet dar miegojau puse nakties- veiklos vis nebuvo. Tai dar stimuliavo oxitocinu. Oj, pirma karta visoms buna linksma ir idomu! Taip nauja
Abu kartus vežė vyras, nes turi galimybę baigti darbą kada nori, o ir gimdėm kartu, tai savaime suprantama atrodė, kad jis ir veš
Vargsai taksistai, kurie turi dalyvauti tokiam ivyke
Mane pirma karta nuveze vyras. O kaip bus si karta..., tkiuosi MB spes, bet kaip atsargini varianta laikau greituske, jos pas mus per 5min atvaziuoja...
Kažkaip net toks klausimas neiškilo... visus 3 kartus vežė vyras...
Aisku,kad vyras nuveze
Manau kad nuveš vyras... tik jei vyskas prasidės dieną, teks palaukti kol griš iš darbo
greituke. del prieslaikinio
taxi, nes automobilio neturim
Abu karytus vaziavom savo automobiliu
|