Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip važiuosite gimdyti?
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3
Laura01
Kaip važiuosite gimdyti? Su savo auto, kviesit greitukę ar vyrą iš darbo?
jurguze
QUOTE(Laura01 @ 2009 06 08, 12:00)
Kaip važiuosite gimdyti? Su savo auto, kviesit greitukę ar vyrą iš darbo?
*

Jei MB tuo metu bus LT, tada kviesiuos is darbo, o jei ne, tai gal su taksi g.gif
VaiPė
Važiavom su MB. Dabar kai bus mažoji namie (turbūt MB liks prižiūrėt),sakiau reiks pačiai nuvairuot į ligoninę,visvien netoli biggrin.gif
googa
Važiuosiu su vyru drinks_cheers.gif
Nireglina
Pirmą kartą kvietėme taksi, o antrą kartą važiavome su savo auto.
Cansado
Tokia tem jau yra, čia 4u.gif
awileee
Galvoju vaziuot su savo automobiliu, nes vyras nuves, o jei kartasi enbutu tai manau pati vairuociau, bet jau dabar taip atrodo...... unsure.gif o kaip bus tai bus matyt smile.gif
Nireglina
Abejoju ar pati sugebėtum važiuoti prasidėjus sąrėmiams blink.gif
awileee
QUOTE(Nireglina @ 2009 06 09, 14:58)
Abejoju ar pati sugebėtum važiuoti prasidėjus sąrėmiams blink.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va va man irgi drauge ta pati sake bet kol nezinau kaip kas vyksta ir atrodo kad nera ten labai baisu ir skasminga tai gal but todel ir galvoju kad pati nuvairuosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Isila
abu kartu vyras vežė.
megasun
Kadangi mums viskas prasidejoo nakti, tai vaziavom savo automobiliu, nes vyras buvo isjudintas per pacius skaniausius miegus lotuliukas.gif ax.gif O del pacios vairavimo, tai nezinau, as pati nevairuociau, nes saremiai yra, ir mintys kitur, kad viskas cia pat, kad prasideda, kad ne uz ilgo turesi leliuka ant savo ranku. As manau, kad geriau, kad veztu mirksiukas.gif
Laura01
buvau isitikinus, kad tikrai tikrai pati vaziuosiu, paskutinem dienom net tase bagazinej buvo padeta, kad nereiktu tempt po to. pasirodo, kad labai labai klydau, galvodama, kad pati susitvarkysiu, nes net sunku prisiminti pro kur is vis vaziavom iki ligonines lotuliukas.gif
mabi
jei nera kazkokiu extra atveju, tai tik su vyru.
VAIDAMA
pirma kart viena pati važiavau, nes guldė į patologinį, o jei dabar namuose prasidės sąrėmiai, veš vyras smile.gif
KRIAUKLELE
Abu kartus veze vyras 4u.gif
rutuliuks mamyte
vyras veze biggrin.gif
spylkutia
Na, jei bus MB namie,tai kartu važiuosim, o jei dirbs tuo metu - prašysiu mamos ax.gif
Kulke
planuojam patys su savo auto vaziuoti smile.gif
PŪKITAS
Vaziavom su savo masiniuku, nes vandenys nutekejo 12 val nakties smile.gif
aiduliuke
Jei gales, nuves vyras, jei ne - pati nuvaziuosiu ax.gif
seimynele :)
Mes planuojam kad vyras nuvez ir tikiuosi jam darbas nesutrukdys ax.gif
Zitlali
Taxi veze... vargsas doh.gif lotuliukas.gif
Brigitte
Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos") blush2.gif
Furtado
QUOTE(Brigitte @ 2009 07 04, 21:59)
Kadangi eme teketi vaisiaus vandenys, o vyras buvo darbe, tai issikvieciau taxi. Man tai pasirode greiciausias budas nukakti i ligonine (greiciau nei sulaukti "greitosios pagalbos")  blush2.gif
*

Man lygiai taip pat atrodo drinks_cheers.gif Todėl, jei vyrui išpultų budėjimas, teks kažkuriam taxistui šita laimė lotuliukas.gif
Bulbulka.
QUOTE(aiduliuke @ 2009 07 03, 10:34)
Jei gales, nuves vyras, jei ne - pati nuvaziuosiu  ax.gif
*

man pirmas nestumas, dar nezinau kaip viskas vyksta, tai idomu, ar imanoma prasidejus saremiams paciai vairuoti? blink.gif
tuzikas83
as tai planuoju, kad mane vyras nuveztu biggrin.gif dar vakar pajuokavom, kazin kaip bus: jis dirba, o as skambinu ir sakau lek namo, jau prasidejo g.gif tikriausiai ims panikuoti, bet sakiau, kad jam negalima panikuoti, nes manau, kad man bus panika blush2.gif
ciku_caku
vyras nuveze wub.gif
AiNi
Vyras nuveš, nebent pasaulio pabaiga ateitų, tvanas ar gaisras koks biggrin.gif
Leta*
Nuvežė vyras rolleyes.gif
musik
Vyras vez tongue.gif
Visad.su.tavimi
Mes su vyru jau susitarę kad ir kur jis būtų į ligoninę veš jis ax.gif
irmusyte
Siandien pradejo eiti gleiviu kamstis, o vyras ketvirtadieni darbo reikalais islekia i Kauna, tai nezinau kaip cia dabar bus. Sakiau, kad turesi parlekt namo per valanda jeigu ka smile.gif
ziezirba1
kvietemes taksi, nes masinos tada dar neturejom. Tai taksistas labiau bijojo, nei mes bigsmile.gif
*Madmozela*
su taksi važiavom smile.gif
Ende
Abu kartus vežė vyras smile.gif
Boruzele***
Vyras veze smile.gif
ddijana
Mazdaug pries 11 metu tai vaziavom su greituke.Dabar tikiuosi MB nuves biggrin.gif
SuperMeska
QUOTE(Bulbulka. @ 2009 07 07, 23:52)
man pirmas nestumas, dar nezinau kaip viskas vyksta, tai idomu, ar imanoma prasidejus saremiams paciai vairuoti? blink.gif
*

As be problemu nuvaziavau pati.
_Foxy_
Mano vyras tuo metu turėtų atostogauti, tai mane ir nuveš smile.gif
*caffe macchiato*
As skambinau vyrui ir pasakaiu, kad nekaip jauciuosi ir tegu grizta namo, nes jei gimdysiu tevystes atostogas gales iskatyti nuo sios dienos, kai pasake, kad turi darbo, rimtu balsu pasakiau, kad vaziuotu namo, nes GIMDAU tongue.gif pati nesiryzciau vaziuoti masina, o greitukes nenorejau kviestis, be to vyras turejo dalyvauti gimdyme, tai bijojau pagimdyti be jo (neismanele, po to isistikinau, kad vaikai kosminiu greiciu negimsta) blush2.gif
Uksnė
QUOTE(Barbaryta @ 2009 11 12, 15:44)
, po to isistikinau, kad vaikai kosminiu greiciu negimsta) blush2.gif
*

na, pasiskaičius gimdymo istorijų, gali pamatyti, kad kiti net labai kosminiu greičiu gimsta biggrin.gif Mamos vos spėja iki gimdyklos nusigauti biggrin.gif
rimtas eziukas
Tai jau tiesa! Ilgai, bet kazkaip nuobodu nebuvo mirksiukas.gif

Man diena pries gimdyma nuotaika sliksti buvo. Maude juosmeni, strenas, vis vietos nerasdavau, nerimas kazkoks buvo. O nakti vandenys nubego. Nuvarem su greituske, bet dar miegojau puse nakties- veiklos vis nebuvo. Tai dar stimuliavo oxitocinu.

Oj, pirma karta visoms buna linksma ir idomu! Taip nauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Viena su knyga vaziavo, kita bande megzti, as planavu kompa veztis- filmus ziuret ir relaksacines muzikos klausytis! As tai patarciau viena- apsispresti del nuskausminimo!
SD
Abu kartus vežė vyras, nes turi galimybę baigti darbą kada nori, o ir gimdėm kartu, tai savaime suprantama atrodė, kad jis ir veš smile.gif Antrąjį kartą dar ir su greitąja teko pakeliauti, bet ne savo noru - iš vienos ligoninės į kitą vežė smile.gif
*Julika*
Vargsai taksistai, kurie turi dalyvauti tokiam ivyke lotuliukas.gif
Mane pirma karta nuveze vyras. O kaip bus si karta..., tkiuosi MB spes, bet kaip atsargini varianta laikau greituske, jos pas mus per 5min atvaziuoja...
brasta
Kažkaip net toks klausimas neiškilo... visus 3 kartus vežė vyras...
super_wife
Aisku,kad vyras nuveze biggrin.gif
Evkis
Manau kad nuveš vyras... tik jei vyskas prasidės dieną, teks palaukti kol griš iš darbo g.gif (tolokai dirba kelionė namo užtrunka 40 min.) na aš ir taip nenusiteikus iš karto varytį ligoninę, žadu pabūti namuose kol saremiai bus kas 7-8 min. na dar galiu ir pati nuvažiuoti, bet nenoriu važiuot ten viena blush2.gif
moshke123
greituke. del prieslaikinio 4u.gif
spurgiux21
taxi, nes automobilio neturim schmoll.gif
Keja
Abu karytus vaziavom savo automobiliu smile.gif Pirmaja karta norejau eisti nesciomis, kad gimdymas greic smile.gif iau ateitu, bet vyras neleido ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.