Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Labas, mokykla!"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
Labas, mokykla!

Prieš keletą savaičių, Rugsėjo 1-ąją, išsipuošę, šiek tiek susijaudinę, nešinos gėlių puokštėmis, skubėjome kartu su vaikais į mokyklas, mokyklėles ir lopšelius-darželius. Jei nepamiršote į rankinę įsimesti fotoaparatų, turbūt prigaudėte ypatingų šventinių nuotaikų, atsispindinčių mokinukų veiduose: susikaupimas, pasididžiavimas, jaudulys, džiaugsmas, nežinia, nekantravimas, pasitempimas, ašarėlės ir t.t. Tad tęsiame šventinių foto konkursų temą ir skelbiame naują konkursą – „Labas, mokykla!”

Siųskite nuotrauką, kurioje užfiksavote savo atžalėlės - mokinio/mokinuko/darželinuko – pirmąją dieną mokykloje/darželyje/ankstyvojo ugdymo mokyklėlėje, mokslo metų pradžios šventėje. Laukiame ypatingų, jaudinančių savo nuotaika ir šventiškumu nuotraukų!

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems.

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis foto konkursų taisyklėmis! taisyklės čia

Sugalvokite nuotraukai šaunų, gražų pavadinimą - taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2005 09 12 - 2005 09 26.

3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 09 27 – 2005 10 03.

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų! smile.gif

[attachmentid=30981]
Aurėja

i 
Jei jūsų atžala dar nelanko nei mokyklos, nei darželio, nei ankstyvojo ugdymo mokyklėlės, arba jūs dar neturite vaikučio, tuomet siųskite savo vaikystės foto,  tik išrinkite ryškią, kokybišką fotografiją, kad labai nenukentėtų vaizdo kokybė skanuojant.
smile.gif
Erszebeth
Na, tai kurgi nuotraukos? blink.gif Kažkaip norisi palaukti pirmųjų ir tada siųsti savąją ax.gif
Elina
Ale, ne visada gerai, kai vaikai žino savo teises doh.gif . Didysis " nepasiršė" savo fotkės dalyvavimui konkurse schmoll.gif . Sako: pabandyk įdėti, motin, traktuosiu kaip savo teisių pažeidimą" blink.gif O toks kadras verysad.gif
Tai išsiunčiau mažųjų, jiems dar labai patinka save matyti konkursuose tongue.gif
*ziurkyte*
labai gera tema! turetume sulaukti idomiu fotkiu. gaila tik man neiseis dalyvauti. sad.gif mano mazei iki mokyklos dar toli biggrin.gif
griegzde
O čia deti nuotraukas tik rugsejo pirmosios akimirkas ar galima ir eiline diena mokykloje?
Elina
QUOTE(iingri @ 2005 09 12, 15:06)
O čia deti nuotraukas tik rugsejo pirmosios akimirkas ar galima ir eiline diena mokykloje?
*

paskaityk konkurso taisykles mirksiukas.gif
ENIGMA
Man tos nuotraukos senos su uniformomis - tokia nostalgija... nu ne uniformu, bet mokykliniu laiku.... cry.gif
Elina
maniau, jog bus pats gausiausias konkursas, o kol kas foto tieeek mažai g.gif
Raseleb

O , jei yra keli vaikai einantys į mokyklą, tai gal ir nuotraukas konkursui galima kelias siūsti ax.gif .
Juk jei siūsiu su vienu kitas sakys ,o kur aš blink.gif
Tafi
Is dabar esanciu vos keliu foto, man patinka kur berniukas su akinukais bijo, kad rozes dar nenuvystu, pats vaikis labai jau idomus atrodo
Aidairi
na..hmm..sunki užduotis..mes norim dalyvaut,bet nežinia ar ką rasim.. rolleyes.gif
Aurėja
QUOTE(lebut @ 2005 09 13, 09:36)
O , jei yra keli vaikai einantys į mokyklą, tai gal ir nuotraukas konkursui galima kelias siūsti ax.gif .
Juk jei siūsiu su vienu kitas sakys ,o kur aš blink.gif
*

Vienas dalyvis gali siųsti tik vieną nuotrauką. Tad jūsų atveju reikia sukviest "šeimos tarybą" ir kartu nuspręst, kuris kadras iš keleto yra labiausiai pavykęs, įdomiausias, nuotaika pagauta ypatinga ir pan. smile.gif
Gitatuka
vakar įkeliau foto, dar po to paredagavau smile.gif ...o patvirtinti pamiršau doh.gif ...šiandien žiūriu blink.gif nėr....o pasirodo pati kalta blush2.gif ..į vakarą jau smegenėlės būna perkaitusios ax.gif
Vilika
Na ir liūdnas šitas konkursas... verysad.gif Nuotraukėlių dar labai mažai, o ir tos pačios nelabai... schmoll.gif Artimiausia širdžiai nuotrauka, kur mergytė atsisveikina su saulyte. Tikrai miela nuotraukytė. Yra nuotraukų, kur abejoju ar tai iš viso iš rugsėjo pirmosios doh.gif
Varene
Aš turiu neblogą nuotraukytę... Bet ne iš pirmos dienos lopšelyje. Pas mus tokios gal ir nebuvo? Nors nežinau, mes sirgom rugsėjo 1-ąją.
jėga
QUOTE(Staarm @ 2005 09 13, 10:51)
Is dabar esanciu vos keliu foto, man patinka kur berniukas su akinukais bijo, kad rozes dar nenuvystu, pats vaikis labai jau idomus atrodo
*

Man irgi tas Haris Poteris patiko, tik pavadinimas nelabai ax.gif
nes
turbūt ne tokia populiari ta rugsėjo 1-oji, nes nuotrauku tikrai ne daug..... Todėl manau tiesiog mokyklinės nuotraukos irgi puikiai čia tiktų ax.gif
Vilkute
QUOTE(Varėnė @ 2005 09 14, 08:46)
Aš turiu neblogą nuotraukytę... Bet ne iš pirmos dienos lopšelyje. Pas mus tokios gal ir nebuvo? Nors nežinau, mes sirgom rugsėjo 1-ąją.
*

Aš įdėjau nuotraukytę iš pirmos dienos lopšelyje, bet tai buvo ne rugsėjo 1d, o rugpjūčio 1d. Juk manau daug kas pradeda vesti į darželį ne nuo rugsėjo 1d.
Atlante
O brolio nuotrauka galima ideti? g.gif
SANTA
As turiu nuotraukyte ,bet sumazint nemoku ax.gif ,sumazinkit kas nors cry.gif
Laisvė
QUOTE(SANTA @ 2005 09 14, 15:06)
As turiu nuotraukyte ,bet sumazint nemoku ax.gif ,sumazinkit kas nors cry.gif
*

Ir man ta pati bėda: tris kartus dėjau, mažinau kaskart, bet vis tiek "išmeta", kad viršija tuos 500000. Ką daryti?
Ramunita
man tai kai kurios foto visai nekvepia nei mokykla,nei darzeliu...greiciau kakokiu tusu, ar eiline situacija...
Vilkute
QUOTE(Ramunita @ 2005 09 14, 19:50)
man tai kai kurios foto visai nekvepia nei mokykla,nei darzeliu...greiciau kakokiu tusu, ar eiline situacija...
*

Na čia aišku, kad akmenys į mano daržą, nes visose kitose nuotraukose yra gėlės ir panašūs mokykliniai atributai. Na bet ką darysi, svarbu, kad aš žinau, kad tai pirma diena daržely ir svarbu moderatoriai patikėjo 4u.gif
ejeva
Kodėl tiek mažai nuotraukyčių? verysad.gif
Aurėja
Kas negalit sumažinti savo foto, atsiųskit man el.paštu aureja@delfi.lt , mėginsiu padėti.
Fanni
QUOTE(ejeva @ 2005 09 15, 08:51)
Kodėl tiek mažai nuotraukyčių?  verysad.gif
*

Na gal todėl, kad dauguma aktyviausių super mamyčių dar turi mažučius lelius, kurie į šį konkursą nepapuola. Kita priežastis, kad didesni vaikai jau nebenori, kad jų nuotraukas teveliai siųstų į konkusus. O jų norus reikia gerbti.
jėga
O man labai įdomu kas po šita nuotrauka slepiasi g.gif
V pervyj raz
V pervyj klass smile.gif

Žvilgsnis toks echidniškas laugh.gif
Elina
Kodėl rusaitės mokinukės dėvėdavo uniformą baltomis prijuostėmis, o lietuvės- juodomis? g.gif unsure.gif
Scarlett
QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 12:40)
Kodėl rusaitės mokinukės dėvėdavo uniformą baltomis prijuostėmis, o lietuvės- juodomis? g.gif  unsure.gif
*

per šventes visi buvo su baltomis, o kasdien su juodomis tongue.gif
ENIGMA
O cia cia, o pa pa ..... kazkaip itarimas kad is veseilios kokios.... g.gif
nes
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 15, 14:42)
O cia cia, o pa pa ..... kazkaip itarimas kad is veseilios kokios.... g.gif
*

ne iš veselios, ne iš veselios... Iš mokyklos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nes
Man labai patiko tas berniukas su ilgom raudonom rožėm wub.gif , toks labai įdomus vaikas tikriausiai thumbup.gif
Elina
QUOTE(Scarlett @ 2005 09 15, 13:37)
per šventes visi buvo su baltomis, o kasdien su juodomis  tongue.gif
*

nesamonė schmoll.gif rusaičių uniforma buvo su balta prijuoste, lietuvaičių- su juoda. Aš niekad neturėjau baltos schmoll.gif . Dar rusės mokinukės per šventes būdavo juodais kaspinais blink.gif
QUOTE(nes @ 2005 09 15, 13:59)
Man labai patiko tas berniukas su ilgom raudonom rožėm wub.gif , toks labai įdomus vaikas tikriausiai thumbup.gif
*

Vėl balsuosim tik todėl, jog vaikas- simpatiškas?
Scarlett
[quote=Elina,2005 09 15, 14:08]
nesamonė schmoll.gif rusaičių uniforma buvo su balta prijuoste, lietuvaičių- su juoda. Aš niekad neturėjau baltos schmoll.gif . Dar rusės mokinukės per šventes būdavo juodais kaspinais blink.gif

tai gal tau nenupirko tongue.gif
aš turėjau ir baltą ir juodą tongue.gif
ENIGMA
QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 15:08)
nesamonė schmoll.gif  rusaičių uniforma buvo su balta prijuoste, lietuvaičių- su juoda. Aš niekad neturėjau baltos schmoll.gif . Dar rusės mokinukės per šventes būdavo juodais kaspinais blink.gif

*

As irgi tik juoda turejau ir niekas pas mus baltu neturejo schmoll.gif
Tafi
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 15, 14:58)
As irgi tik juoda turejau ir niekas pas mus baltu neturejo  schmoll.gif
*

Kiek pamenu tik rusu mokyklose budavo balta, nes pas mus taip pat "ziurstas" tik juodas budavo
Laisvė
Visus vienuolika metų mokykloje teturėjau tik juodą "žiurstą". Nepamenu, kad kuri mūsų mokykloje būtų kitokios spalvos turėjusi.
Kutuliukas
QUOTE(Laisvė @ 2005 09 15, 16:08)
Visus vienuolika metų mokykloje teturėjau tik juodą "žiurstą". Nepamenu, kad kuri mūsų mokykloje būtų kitokios spalvos turėjusi.
*

Ir per darbų pamokas tik juodą? tongue.gif Aš turėjau rožinį - su grybu tongue.gif
Fen-berry
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 15, 15:55)
Ir per darbų pamokas tik juodą?  tongue.gif Aš turėjau rožinį - su grybu  tongue.gif
*

Pas mane tai žalias su baltais žirniukais buvo vat tongue.gif
nes

nesuprantu, kodel nuolat reikia "kovoti" del to ka parasai..... Akivaizdu, kad yra zmoniu norinčių, kads visi galvotų taip kaip jie patys galvoja........ Apie balsavimą net žodžiu neužsiminiau......(beje, o kas čia toookio baisaus balsuoti už patikusį vaiką?........gal konkursuose tą ir darom: balsuojam už tai, kas mum patinka?????..........)
Laisvė
Ir per darbų pamokas tik juodą?  tongue.gif Aš turėjau rožinį - su grybu  tongue.gif
*

Žemesnėse klasėse tai jau ir nepamenu, o štai vyresnėse g.gif buvo traktorių parengimas.
Elina
*

Karbyne, kaip drįsai TU dėvėti rožinį žiūrstą ir dar su grybu blink.gif blush2.gif
O aš nelankiau darbų su mergaitėmis smile.gif . Aš ir viena mano draugė drožinėdavom ir degindavom piešinius medžio plokštelėje (su berniukais blush2.gif ) tongue.gif
Žiūrsto nebepamenu g.gif , bet tikrai be grybo tongue.gif
Jicky
QUOTE(Scarlett @ 2005 09 15, 15:22)
tai gal tau nenupirko  tongue.gif
aš turėjau ir baltą ir juodą  tongue.gif
*

Scarlett, tai gal tu rusų mokyklą baigei? smile.gif
Elina
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 15, 16:29)
Scarlett, tai gal tu rusų mokyklą baigei?  smile.gif
*

Scarlett turbūt abi po biškį lankė rolleyes.gif
Elina
QUOTE(nes @ 2005 09 15, 16:10)
nesuprantu, kodel nuolat reikia "kovoti" del to ka parasai..... Akivaizdu, kad yra zmoniu norinčių, kads visi galvotų taip kaip jie patys galvoja........
*

o tu nekovok mirksiukas.gif . Aš juk nerašiau "ką galvoju" tongue.gif
Scarlett
Scarlett, tai gal tu rusų mokyklą baigei? smile.gif

QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 16:31)
Scarlett turbūt abi po biškį lankė rolleyes.gif
*

gal, gal new_russian.gif
Kutuliukas
QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 17:27)
Karbyne, kaip drįsai TU dėvėti rožinį žiūrstą ir dar su grybu blink.gif  blush2.gif
O aš nelankiau darbų su mergaitėmis smile.gif .
*

Su musmire tongue.gif labai gražus žiurstas buvo rolleyes.gif O kaip gi čia taip su bernais? unsure.gif Na mes su jais kartkartėm susikeisdavom - jie eidavo kepti virti, o vat mes g.gif tiesą sakant net nepamenu ką dirbtuvėse veikėm blush2.gif gal mokėmės kokios vinies kalimo teorijos g.gif tongue.gif
Raseleb
Nesuprantu g.gif , kodel moderatores patvirtina tas nuotraukas, kur net mokykla nekvepia. Manau juk daugumai nuotrauku galima butu pritaikyti su mokykla susijusi pavadinima... Taip iseina kad mokyklinukai lieka nuskriausti, nes nemaza dalis yra darzelinuku...

Gal moderatores sureguos ir istaisys klaidas. Tikiuosi ax.gif
Kutuliukas
QUOTE(lebut @ 2005 09 15, 20:51)
Taip iseina kad mokyklinukai lieka nuskriausti, nes nemaza dalis yra darzelinuku...
*

Konkurso taisykles viršuj paskaityk wink.gif
QUOTE(Aurėja @ 2005 09 12, 10:44)
Labas, mokykla!
Siųskite nuotrauką, kurioje užfiksavote savo atžalėlės  - mokinio/mokinuko/darželinuko – pirmąją dieną mokykloje/darželyje/ankstyvojo ugdymo mokyklėlėje, mokslo metų pradžios šventėje. Laukiame ypatingų, jaudinančių savo nuotaika ir šventiškumu nuotraukų!
*

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.