Labas, mokykla!Prieš keletą savaičių, Rugsėjo 1-ąją, išsipuošę, šiek tiek susijaudinę, nešinos gėlių puokštėmis, skubėjome kartu su vaikais į mokyklas, mokyklėles ir lopšelius-darželius. Jei nepamiršote į rankinę įsimesti fotoaparatų, turbūt prigaudėte ypatingų šventinių nuotaikų, atsispindinčių mokinukų veiduose: susikaupimas, pasididžiavimas, jaudulys, džiaugsmas, nežinia, nekantravimas, pasitempimas, ašarėlės ir t.t. Tad tęsiame šventinių foto konkursų temą ir skelbiame naują konkursą Labas, mokykla! Siųskite nuotrauką, kurioje užfiksavote savo atžalėlės - mokinio/mokinuko/darželinuko pirmąją dieną mokykloje/darželyje/ankstyvojo ugdymo mokyklėlėje, mokslo metų pradžios šventėje. Laukiame ypatingų, jaudinančių savo nuotaika ir šventiškumu nuotraukų! Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis foto konkursų taisyklėmis! taisyklės čiaSugalvokite nuotraukai šaunų, gražų pavadinimą - taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2005 09 12 - 2005 09 26. Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 09 27 2005 10 03.Dalyvaukite konkurse ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų! [attachmentid=30981]
| i |
| Jei jūsų atžala dar nelanko nei mokyklos, nei darželio, nei ankstyvojo ugdymo mokyklėlės, arba jūs dar neturite vaikučio, tuomet siųskite savo vaikystės foto, tik išrinkite ryškią, kokybišką fotografiją, kad labai nenukentėtų vaizdo kokybė skanuojant. |
Erszebeth
2005 09 12, 13:36
Na, tai kurgi nuotraukos?  Kažkaip norisi palaukti pirmųjų ir tada siųsti savąją
Ale, ne visada gerai, kai vaikai žino savo teises  . Didysis " nepasiršė" savo fotkės dalyvavimui konkurse  . Sako: pabandyk įdėti, motin, traktuosiu kaip savo teisių pažeidimą"  O toks kadras Tai išsiunčiau mažųjų, jiems dar labai patinka save matyti konkursuose
*ziurkyte*
2005 09 12, 14:33
labai gera tema! turetume sulaukti idomiu fotkiu. gaila tik man neiseis dalyvauti.  mano mazei iki mokyklos dar toli
griegzde
2005 09 12, 15:06
O čia deti nuotraukas tik rugsejo pirmosios akimirkas ar galima ir eiline diena mokykloje?
QUOTE(iingri @ 2005 09 12, 15:06) O čia deti nuotraukas tik rugsejo pirmosios akimirkas ar galima ir eiline diena mokykloje? paskaityk konkurso taisykles
Man tos nuotraukos senos su uniformomis - tokia nostalgija... nu ne uniformu, bet mokykliniu laiku....
maniau, jog bus pats gausiausias konkursas, o kol kas foto tieeek mažai
Raseleb
2005 09 13, 08:36
O , jei yra keli vaikai einantys į mokyklą, tai gal ir nuotraukas konkursui galima kelias siūsti  . Juk jei siūsiu su vienu kitas sakys ,o kur aš
Is dabar esanciu vos keliu foto, man patinka kur berniukas su akinukais bijo, kad rozes dar nenuvystu, pats vaikis labai jau idomus atrodo
Aidairi
2005 09 13, 12:44
na..hmm..sunki užduotis..mes norim dalyvaut,bet nežinia ar ką rasim..
QUOTE(lebut @ 2005 09 13, 09:36) O , jei yra keli vaikai einantys į mokyklą, tai gal ir nuotraukas konkursui galima kelias siūsti  . Juk jei siūsiu su vienu kitas sakys ,o kur aš  Vienas dalyvis gali siųsti tik vieną nuotrauką. Tad jūsų atveju reikia sukviest "šeimos tarybą" ir kartu nuspręst, kuris kadras iš keleto yra labiausiai pavykęs, įdomiausias, nuotaika pagauta ypatinga ir pan.
Gitatuka
2005 09 13, 13:47
vakar įkeliau foto, dar po to paredagavau  ...o patvirtinti pamiršau  ...šiandien žiūriu  nėr....o pasirodo pati kalta  ..į vakarą jau smegenėlės būna perkaitusios
Na ir liūdnas šitas konkursas...  Nuotraukėlių dar labai mažai, o ir tos pačios nelabai...  Artimiausia širdžiai nuotrauka, kur mergytė atsisveikina su saulyte. Tikrai miela nuotraukytė. Yra nuotraukų, kur abejoju ar tai iš viso iš rugsėjo pirmosios
Aš turiu neblogą nuotraukytę... Bet ne iš pirmos dienos lopšelyje. Pas mus tokios gal ir nebuvo? Nors nežinau, mes sirgom rugsėjo 1-ąją.
QUOTE(Staarm @ 2005 09 13, 10:51) Is dabar esanciu vos keliu foto, man patinka kur berniukas su akinukais bijo, kad rozes dar nenuvystu, pats vaikis labai jau idomus atrodo Man irgi tas Haris Poteris patiko, tik pavadinimas nelabai
turbūt ne tokia populiari ta rugsėjo 1-oji, nes nuotrauku tikrai ne daug..... Todėl manau tiesiog mokyklinės nuotraukos irgi puikiai čia tiktų
Vilkute
2005 09 14, 13:27
QUOTE(Varėnė @ 2005 09 14, 08:46) Aš turiu neblogą nuotraukytę... Bet ne iš pirmos dienos lopšelyje. Pas mus tokios gal ir nebuvo? Nors nežinau, mes sirgom rugsėjo 1-ąją. Aš įdėjau nuotraukytę iš pirmos dienos lopšelyje, bet tai buvo ne rugsėjo 1d, o rugpjūčio 1d. Juk manau daug kas pradeda vesti į darželį ne nuo rugsėjo 1d.
Atlante
2005 09 14, 13:30
O brolio nuotrauka galima ideti?
As turiu nuotraukyte ,bet sumazint nemoku  ,sumazinkit kas nors
QUOTE(SANTA @ 2005 09 14, 15:06) As turiu nuotraukyte ,bet sumazint nemoku  ,sumazinkit kas nors  Ir man ta pati bėda: tris kartus dėjau, mažinau kaskart, bet vis tiek "išmeta", kad viršija tuos 500000. Ką daryti?
Ramunita
2005 09 14, 19:50
man tai kai kurios foto visai nekvepia nei mokykla,nei darzeliu...greiciau kakokiu tusu, ar eiline situacija...
Vilkute
2005 09 14, 19:57
QUOTE(Ramunita @ 2005 09 14, 19:50) man tai kai kurios foto visai nekvepia nei mokykla,nei darzeliu...greiciau kakokiu tusu, ar eiline situacija... Na čia aišku, kad akmenys į mano daržą, nes visose kitose nuotraukose yra gėlės ir panašūs mokykliniai atributai. Na bet ką darysi, svarbu, kad aš žinau, kad tai pirma diena daržely ir svarbu moderatoriai patikėjo
Kodėl tiek mažai nuotraukyčių?
Kas negalit sumažinti savo foto, atsiųskit man el.paštu aureja@delfi.lt , mėginsiu padėti.
QUOTE(ejeva @ 2005 09 15, 08:51) Kodėl tiek mažai nuotraukyčių?  Na gal todėl, kad dauguma aktyviausių super mamyčių dar turi mažučius lelius, kurie į šį konkursą nepapuola. Kita priežastis, kad didesni vaikai jau nebenori, kad jų nuotraukas teveliai siųstų į konkusus. O jų norus reikia gerbti.
O man labai įdomu kas po šita nuotrauka slepiasi V pervyj raz V pervyj klass Žvilgsnis toks echidniškas
Kodėl rusaitės mokinukės dėvėdavo uniformą baltomis prijuostėmis, o lietuvės- juodomis?
Scarlett
2005 09 15, 13:37
QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 12:40) Kodėl rusaitės mokinukės dėvėdavo uniformą baltomis prijuostėmis, o lietuvės- juodomis?  per šventes visi buvo su baltomis, o kasdien su juodomis
O cia cia, o pa pa ..... kazkaip itarimas kad is veseilios kokios....
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 15, 14:42) O cia cia, o pa pa ..... kazkaip itarimas kad is veseilios kokios....  ne iš veselios, ne iš veselios... Iš mokyklos
Man labai patiko tas berniukas su ilgom raudonom rožėm  , toks labai įdomus vaikas tikriausiai
QUOTE(Scarlett @ 2005 09 15, 13:37) per šventes visi buvo su baltomis, o kasdien su juodomis  nesamonė  rusaičių uniforma buvo su balta prijuoste, lietuvaičių- su juoda. Aš niekad neturėjau baltos  . Dar rusės mokinukės per šventes būdavo juodais kaspinais QUOTE(nes @ 2005 09 15, 13:59) Man labai patiko tas berniukas su ilgom raudonom rožėm  , toks labai įdomus vaikas tikriausiai  Vėl balsuosim tik todėl, jog vaikas- simpatiškas?
Scarlett
2005 09 15, 14:22
[quote=Elina,2005 09 15, 14:08] nesamonė  rusaičių uniforma buvo su balta prijuoste, lietuvaičių- su juoda. Aš niekad neturėjau baltos  . Dar rusės mokinukės per šventes būdavo juodais kaspinais tai gal tau nenupirko aš turėjau ir baltą ir juodą
QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 15:08) nesamonė  rusaičių uniforma buvo su balta prijuoste, lietuvaičių- su juoda. Aš niekad neturėjau baltos  . Dar rusės mokinukės per šventes būdavo juodais kaspinais As irgi tik juoda turejau ir niekas pas mus baltu neturejo
QUOTE(ENIGMA @ 2005 09 15, 14:58) As irgi tik juoda turejau ir niekas pas mus baltu neturejo  Kiek pamenu tik rusu mokyklose budavo balta, nes pas mus taip pat "ziurstas" tik juodas budavo
Visus vienuolika metų mokykloje teturėjau tik juodą "žiurstą". Nepamenu, kad kuri mūsų mokykloje būtų kitokios spalvos turėjusi.
Kutuliukas
2005 09 15, 15:55
QUOTE(Laisvė @ 2005 09 15, 16:08) Visus vienuolika metų mokykloje teturėjau tik juodą "žiurstą". Nepamenu, kad kuri mūsų mokykloje būtų kitokios spalvos turėjusi. Ir per darbų pamokas tik juodą?  Aš turėjau rožinį - su grybu
Fen-berry
2005 09 15, 16:01
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 15, 15:55) Ir per darbų pamokas tik juodą?  Aš turėjau rožinį - su grybu  Pas mane tai žalias su baltais žirniukais buvo vat
nesuprantu, kodel nuolat reikia "kovoti" del to ka parasai..... Akivaizdu, kad yra zmoniu norinčių, kads visi galvotų taip kaip jie patys galvoja........ Apie balsavimą net žodžiu neužsiminiau......(beje, o kas čia toookio baisaus balsuoti už patikusį vaiką?........gal konkursuose tą ir darom: balsuojam už tai, kas mum patinka?????..........)
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 15, 15:55) Ir per darbų pamokas tik juodą?  Aš turėjau rožinį - su grybu  Žemesnėse klasėse tai jau ir nepamenu, o štai vyresnėse  buvo traktorių parengimas.
QUOTE(Karbynė @ 2005 09 15, 15:55) Ir per darbų pamokas tik juodą?  Aš turėjau rožinį - su grybu  Karbyne, kaip drįsai TU dėvėti rožinį žiūrstą ir dar su grybu O aš nelankiau darbų su mergaitėmis  . Aš ir viena mano draugė drožinėdavom ir degindavom piešinius medžio plokštelėje (su berniukais  ) Žiūrsto nebepamenu  , bet tikrai be grybo
QUOTE(Scarlett @ 2005 09 15, 15:22) tai gal tau nenupirko aš turėjau ir baltą ir juodą  Scarlett, tai gal tu rusų mokyklą baigei?
QUOTE(Supergirl @ 2005 09 15, 16:29) Scarlett, tai gal tu rusų mokyklą baigei?  Scarlett turbūt abi po biškį lankė
QUOTE(nes @ 2005 09 15, 16:10) nesuprantu, kodel nuolat reikia "kovoti" del to ka parasai..... Akivaizdu, kad yra zmoniu norinčių, kads visi galvotų taip kaip jie patys galvoja........ o tu nekovok  . Aš juk nerašiau "ką galvoju"
Scarlett
2005 09 15, 19:29
Scarlett, tai gal tu rusų mokyklą baigei?  QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 16:31) Scarlett turbūt abi po biškį lankė  gal, gal
Kutuliukas
2005 09 15, 19:45
QUOTE(Elina @ 2005 09 15, 17:27) Karbyne, kaip drįsai TU dėvėti rožinį žiūrstą ir dar su grybu O aš nelankiau darbų su mergaitėmis  . Su musmire  labai gražus žiurstas buvo  O kaip gi čia taip su bernais?  Na mes su jais kartkartėm susikeisdavom - jie eidavo kepti virti, o vat mes  tiesą sakant net nepamenu ką dirbtuvėse veikėm  gal mokėmės kokios vinies kalimo teorijos
Raseleb
2005 09 15, 19:51
Nesuprantu  , kodel moderatores patvirtina tas nuotraukas, kur net mokykla nekvepia. Manau juk daugumai nuotrauku galima butu pritaikyti su mokykla susijusi pavadinima... Taip iseina kad mokyklinukai lieka nuskriausti, nes nemaza dalis yra darzelinuku... Gal moderatores sureguos ir istaisys klaidas. Tikiuosi
Kutuliukas
2005 09 15, 20:08
QUOTE(lebut @ 2005 09 15, 20:51) Taip iseina kad mokyklinukai lieka nuskriausti, nes nemaza dalis yra darzelinuku... Konkurso taisykles viršuj paskaityk  QUOTE(Aurėja @ 2005 09 12, 10:44) Labas, mokykla!Siųskite nuotrauką, kurioje užfiksavote savo atžalėlės - mokinio/mokinuko/darželinuko pirmąją dieną mokykloje/darželyje/ankstyvojo ugdymo mokyklėlėje, mokslo metų pradžios šventėje. Laukiame ypatingų, jaudinančių savo nuotaika ir šventiškumu nuotraukų!
|
|