Per kiekviena svente ta pati problema: Ka dovanoti?
Ka galime padovanoti tokio, ka pagamintume pacios? O gal jau kažką padovanojote? Pasidalinkime idejomis ir padarytų darbu nuotraukomis.
Tinka viskas.. nuo papuosalu, ivairiu smulkmenu iki...
Per kiekviena svente ta pati problema: Ka dovanoti?
Ka galime padovanoti tokio, ka pagamintume pacios? O gal jau kažką padovanojote? Pasidalinkime idejomis ir padarytų darbu nuotraukomis. Tinka viskas.. nuo papuosalu, ivairiu smulkmenu iki...
Esu numezgusi šiltą šiltą žieminį šaliką, kurį prisimena, tik per didžiausius speigus
O paskutinę žiemą, atrodo,kad pametė jį Dabar prašo nertų vasarinių marškinių
pažįstamiems vyrams paprastai dovanoju savo garviruotas stiklines, su jų portretais ar šiaip kokiom nesąmonėm. Dar nepasitaikė, kam nepatiktų
![]() porą kartų esu dovanojusi išpieštus kaklaraiščius (tiems, kas prie bajerio) ![]() ne kartą dovanojau kojines, irgi ką nors juokingo nupaišiusi, bet niekad jų nefotografavau Tėčiui dabar darau magnetuką ant šaldytuvo, iš modelino, nes šaldytuvo dureles jis varsto gana dažnai
Feja,saunuole,atidarei tokia idomia tema.As vakar pamaciau,kad atidarei ir pradejau galvoti,ka esu dovanojusi savo vyrui,tevui ar kitam vyrui,savo rankomis
padarytu darbu.Galvojau,galvojau... na vyrui-mezgiau megztini,tevui-dekupazinau laikrodi ir viskas. Ir va dabar reiketu kokiam vyrui dovanoti savo darbeli-tai ko gero nelabai sugalvociau ka.Gerai butu,kad forumietes pasidalintu idejomis,nes visos tokios kuribingos QUOTE(kusachius @ 2009 06 10, 16:17) pažįstamiems vyrams paprastai dovanoju savo garviruotas stiklines, su jų portretais ar šiaip kokiom nesąmonėm. Dar nepasitaikė, kam nepatiktų ne kartą dovanojau kojines, irgi ką nors juokingo nupaišiusi, bet niekad jų nefotografavau Tėčiui dabar darau magnetuką ant šaldytuvo, iš modelino, nes šaldytuvo dureles jis varsto gana dažnai
kusachius tikrai labai fainūs darbeliai
QUOTE(Paul@ @ 2009 06 11, 09:39) Ačiū užsakymus priimu
Super tema
Gal kas ir matet jau ,bet gal kam pravers ,gal kokia ideja nusigriebsit Cia "Vadovo knyga " ![]() Pakabos fragmentas ![]() Sepeciai -vienas vyriskas ,kitas moteriskas ![]() Sveikutes, kokia gear temulė Labai gražūs šepečiai, 88888888, O aš išsisuku su tapytais kaklaraiščiais (jau beveik visi giminės vyriukai tur Keletas pavyzdėlių: ![]() ![]() ![]() ![]()
Muila!
![]() Paskutini karta draugo draugui padariau dovana is ivairiu muilu, vonios burbulu, pridejau kriaukliu tikru , dziovintu geliu ir graziai supakavau- buvau isgirta labiausiai
Pagyrimai temos autorei- gera temele, nes dovana moteriskei sumeistrauti niekad nebuvo vargo- tai papuosaliuka ar koki miela niekuti, o vyrui- amzinas galvos skausmas.
Gerai, kad pastaruoju metu galiu issisukti su tuo , ka geriausiai moku. Parodau pora veltiniu tapkyciu vyrui ir seimos draugui. ![]()
Kiek dau geru ideju!
As atsiminiau, jog kazkada teciui mezgiau silta vilnoni salika QUOTE(_Feja_ @ 2009 06 17, 10:16) Kiek dau geru ideju! As atsiminiau, jog kazkada teciui mezgiau silta vilnoni salika Jusu darbai nuostabus!! Kai jau reikes dovanu, tikrai uzsuksiu. Beja, kodel neateinate i kaciu tema, toki gera darba padariusi ir toki grazuoliuka auginanti!!!
Kusachius, puiki ideja, niekada nebuciau sugalvojusi graviruoti pati.
Zave, labai zavus veltinukai.
NU FAINA
Aš savo pusbroliui dovanojau siuvinėtą paveikslą- patiko
gali but kaip ideja ir
![]() ![]()
Gal kas nauju ideju turit?
Drabuzeliai buteliui vyrui-medziotojui
Man labai patiko siūvinėtas drakonas
O čia mano tokia nerimta dovana vyrui: ![]() ![]() Papildyta: Dar tapo tradicija, kad Kalėdoms dovanoju kažką megzto
As savo vyrui 25-mecio proga numezgiau megztini
As MB dovanojus esu siuvinetu paveiksliuku pora: zuikuti ir meskiuka, laikanti sirdele
atejau, pasiziurejau ir prisisemiau geru ideju
Man patiko ideja su tuo lagaminu
Vilm@ labai grazus darbai ir idejos
Gal kam nors gime nauju ideju?
Visgi kaledos arteja...
yra ir naujų idėjų, tik dar neįgyvendintos dauguma
Na, tėčiui ištapiau porcelianinį puodelį, be progos, tik todėl kad daug dirba ir visą laiką skuba. ![]() Pernai Kalėdoms MB prie dovanos pridėjau jūros akmenėlį su ant vienos pusės išgraviruotu hieroglifu, reiškiančiu "laimė", o ant kitos asmenišku palinkėjimu. Labai saugojo ir brangino tą akmenuką. Tėčiui Kalėdoms dariau dėžutę su "tikro vyro komplektu" -padariau marškinėlius su televizoriumi ir užrašu "geri vyrai ant kelio nesivolioja, jie voliojasi ant sofos" (maketavau ir ant marškinėlių atspausdinau pati), butelį alaus, su išgraviruotu užrašu "be pachmielo", šakutę su išgraviruotu užrašu "tėtuko" ir pasmeigta dešrele, ir dvi batareikas tv distanciniam pulteliui, atsargines Tėčiui baisiai patiko, o pusbrolis sakė "būtum ideali žmona- žinai ko vyrams reikia" broliui pirkau šlepetes ir išpiešiau tekstiliniais dažais. šiemet seneliui ketinu ištapyti porcelianinį arbatinuką, ir kažką mielo užrašyti ant jo, kad vakarais gerdamas arbatą prisimintų.
Žadu padaryti savo siuvinėtą paveiklą, bet ant kokios medžiagos geriau siuvinėti paveiksliuką?
Kusachius...nu tu nereali...blyn, kaip mane veza tavo idejos .Saunuole
Laaabai grazios idejos
Visos tokios originalios dovanos
dėkui radau šaunių idėju
Kolegai dovanojau alaus butelį dekoruotą jo mėgstamais saldainiais.
Alaus nulupau visus skiriamuosius ženklus ir liepiau atspėti, koks viduje. Kol kas tyli, matyt dar visų neišragavo ir neatspėjo. Tie saldainių medeliai gal banaloka. O vat mėgstamais saldainiais dekoruoti kokį kitą daiktą, tai gal ir nieko. Kokį plaktuką, kirvį, pjūklą
sveiki, as taip pat norejau pasisekyt kai pasiskaitinejau jusu zinutes. man karta yra buve toks ivykis. padovanojau vienai draugei rinkini jame buvo duso zele, plausine, voniai putos ir dar kazkas. tai po kiek laiko is draugu isgirdau jog jai labai nepatiko tokia dovana, atseit ka as nesvari kad man tokias dovanas dovanoja... cia ne tiesiai man pasake, per draugus suzinojau.. o as asmeniskai buciau labai patenkinta tokia dovana, kurios nereikia eksponuoti n metu ir valyt dulkes..
Arteja kaledos keliu tema i virsu:)
ka galvojate dovanoti? kokiu ideju turite? QUOTE(bumbuls @ 2010 11 07, 18:40) va ir man iskilo sita dilema, ka dovanoti??? kazkuriais metais dovanojau seses vyrams ir teciui gertuves (i zvejyba, i medziokle ar dar kur panaudot galima); namu apyvokos daiktus tokius kaip kamsiautraukius, arba atvirksciai buteliams kamscius (rinkiniai: sampano buteliui, vyno); savo vyrui daznai donavonoju ivairias maikutes. Bet siemet nezinau ka...
Manau,kad tiktu
Aplankalas dokumentams ![]() Vardine darbo knyga ![]() Papildyta: Medziotojui-"999" butelaitis ![]() Kaledom ![]() Meiles dienai ![]() Siaip ![]() Dekliukai buteliams daugkartiniai,is odos Vardinis dekliukas tel.
kokios mielos dovanos. tikrai turetu ivertinti
Sveikutes as irgi ziurineju ka cia padovanoti vyrui gimtadienio proga dovanu,bet esu pasimetusi ka,jis labai megsta roko grupes bei ju atlikejus tai jam kazka su jais reiktu padovanoti,puoduka turi,laikrodi sienini turi,maikiu bei bliuzonu taip pat.o daugiau nezinau ka galima padaryti gal turit kas kokiu minciu ka butu galima padovanoti?
|