Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dovanos vyrams.. Darbai ir idėjos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
_Feja_
Per kiekviena svente ta pati problema: Ka dovanoti?
Ka galime padovanoti tokio, ka pagamintume pacios? O gal jau kažką padovanojote? Pasidalinkime idejomis ir padarytų darbu nuotraukomis.
Tinka viskas.. nuo papuosalu, ivairiu smulkmenu iki...
_Feja_
Kad drasiau kitom butu, pradzia padarysiu smile.gif

Vienam draugui puikiai tiko medelis.. ax.gif Margas, bet kadangi kiekvienas akmenukas su reiksme, o ne siaip sau.. tad...
user posted image

Vyras dabar uzsiprase pusu kvapo ranku darbo muilo.. teks motytis blush2.gif
liaudija
Esu numezgusi šiltą šiltą žieminį šaliką, kurį prisimena, tik per didžiausius speigus lotuliukas.gif
O paskutinę žiemą, atrodo,kad pametė jį blink.gif
Dabar prašo nertų vasarinių marškinių doh.gif
kusachius
pažįstamiems vyrams paprastai dovanoju savo garviruotas stiklines, su jų portretais ar šiaip kokiom nesąmonėm. Dar nepasitaikė, kam nepatiktų ax.gif

user posted image user posted image

porą kartų esu dovanojusi išpieštus kaklaraiščius (tiems, kas prie bajerio)

user posted image

ne kartą dovanojau kojines, irgi ką nors juokingo nupaišiusi, bet niekad jų nefotografavau doh.gif MB buvau tokias padariusi, tai turbūt visiems draugams aprodė, ir labai saugojo biggrin.gif

Tėčiui dabar darau magnetuką ant šaldytuvo, iš modelino, nes šaldytuvo dureles jis varsto gana dažnai tongue.gif
PACIOS
Feja,saunuole,atidarei tokia idomia tema.As vakar pamaciau,kad atidarei ir pradejau galvoti,ka esu dovanojusi savo vyrui,tevui ar kitam vyrui,savo rankomis
padarytu darbu.Galvojau,galvojau... na vyrui-mezgiau megztini,tevui-dekupazinau
laikrodi ir viskas.
Ir va dabar reiketu kokiam vyrui dovanoti savo darbeli-tai ko gero nelabai sugalvociau ka.Gerai butu,kad forumietes pasidalintu idejomis,nes visos tokios kuribingos bigsmile.gif biggrin.gif
Paul@
QUOTE(kusachius @ 2009 06 10, 16:17)
pažįstamiems vyrams paprastai dovanoju savo garviruotas stiklines, su jų portretais ar šiaip kokiom nesąmonėm. Dar nepasitaikė, kam nepatiktų  ax.gif
ne kartą dovanojau kojines, irgi ką nors juokingo nupaišiusi, bet niekad jų nefotografavau  doh.gif  MB buvau tokias padariusi, tai turbūt visiems draugams aprodė, ir labai saugojo  biggrin.gif

Tėčiui dabar darau magnetuką ant šaldytuvo, iš modelino, nes šaldytuvo dureles jis varsto gana dažnai  tongue.gif
*

thumbup.gif wub.gif na tu tikra auksaranke wub.gif zaviuosi tavimi ir darbeliai kokie visi grazus ir originalus thumbup.gif 4u.gif O uzsakymus kartais gal priimi
Laurax
kusachius tikrai labai fainūs darbeliai thumbup.gif 4u.gif wub.gif
kusachius
QUOTE(Paul@ @ 2009 06 11, 09:39)
thumbup.gif  wub.gif na tu tikra auksaranke wub.gif zaviuosi tavimi ir darbeliai kokie visi grazus ir originalus thumbup.gif  4u.gif O uzsakymus kartais gal priimi
*

Ačiū 4u.gif Dabar dažniausiai dovanas darau pati. Ne paslaptis, kad ir pigiau gaunasi, bet svarbiausia -žmogus gavęs dovaną žino, kad tai tik jam, galvojant apie jį daryta, o ne paskubomis nupirkta prekybos centre.

užsakymus priimu smile.gif
88888888
Super tema thumbup.gif
Gal kas ir matet jau ,bet gal kam pravers ,gal kokia ideja nusigriebsit blush2.gif
Cia "Vadovo knyga "
user posted image

Pakabos fragmentas
user posted image

Sepeciai -vienas vyriskas ,kitas moteriskas biggrin.gif
user posted image

BARDAU

Sveikutes,
kokia gear temulė 4u.gif
Labai gražūs šepečiai, 88888888, thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif , gera mintis smile.gif

O aš išsisuku su tapytais kaklaraiščiais (jau beveik visi giminės vyriukai tur doh.gif lotuliukas.gif

Keletas pavyzdėlių:

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Diva:)
Muila! biggrin.gif

user posted image

Paskutini karta draugo draugui padariau dovana is ivairiu muilu, vonios burbulu, pridejau kriaukliu tikru , dziovintu geliu ir graziai supakavau- buvau isgirta labiausiai smile.gif .Tikrai visi prase parodyt- kas ten,kas ten? Dovana buvo isnarsyta ir po gabaleli isziureta ir isuostyta biggrin.gif Kazkaip dazniausiai moterims tokios dovanos dovanojamos, bet tikrai patiko vyrams- kas mane nustebino. Atsirado norinciu ir daugiau!

zave
Pagyrimai temos autorei- gera temele, nes dovana moteriskei sumeistrauti niekad nebuvo vargo- tai papuosaliuka ar koki miela niekuti, o vyrui- amzinas galvos skausmas.
Gerai, kad pastaruoju metu galiu issisukti su tuo , ka geriausiai moku.
Parodau pora veltiniu tapkyciu vyrui ir seimos draugui.
user posted image
user posted image
_Feja_
Kiek dau geru ideju! bigsmile.gif
As atsiminiau, jog kazkada teciui mezgiau silta vilnoni salika ax.gif labai jam patinko, o kadangi tai vyriskas daiktas, tai kad nemokejau nieko imantraus ir padariau tiesiog "gera bloga akis" rasta, buvo labai i tema ax.gif
Diva:)
QUOTE(_Feja_ @ 2009 06 17, 10:16)
Kiek dau geru ideju!  bigsmile.gif
As atsiminiau, jog kazkada teciui mezgiau silta vilnoni salika  ax.gif  labai  jam patinko, o kadangi tai vyriskas daiktas, tai kad nemokejau nieko imantraus ir padariau tiesiog "gera bloga akis" rasta, buvo labai i tema  ax.gif
*

Jusu darbai nuostabus!! Kai jau reikes dovanu, tikrai uzsuksiu.
Beja, kodel neateinate i kaciu tema, toki gera darba padariusi ir toki grazuoliuka auginanti!!! 4u.gif
te verde
Kusachius, puiki ideja, niekada nebuciau sugalvojusi graviruoti pati. 4u.gif Dazniausiai dovanoju pacios tapytus paveikslus. smile.gif

Zave, labai zavus veltinukai. wub.gif 4u.gif
tikroji meile
NU FAINA drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
rasiux-
Aš savo pusbroliui dovanojau siuvinėtą paveikslą- patiko smile.gif
user posted image
Mamukas Indriukas
gali but kaip ideja ir smile.gif
user posted image
user posted image
_Feja_
Gal kas nauju ideju turit? 4u.gif
rarika
Drabuzeliai buteliui vyrui-medziotojui 4u.gif

user posted image
Shangri La
Man labai patiko siūvinėtas drakonas wub.gif

O čia mano tokia nerimta dovana vyrui:
user posted image
user posted image
Papildyta:
Dar tapo tradicija, kad Kalėdoms dovanoju kažką megzto smile.gif Jau buvo liemenė, šalikas ir kepurė, šiais metais reikės rimtai galvą pasukti biggrin.gif
loremi
As savo vyrui 25-mecio proga numezgiau megztini ax.gif Mezgiau naktimis, kai jis iseidavo i naktines, norejau padaryt staigmena. ir pavyko thumbup.gif Dabar jo net nenesioja, laiko spintoj jau daug metu doh.gif lotuliukas.gif
Dantiste
As MB dovanojus esu siuvinetu paveiksliuku pora: zuikuti ir meskiuka, laikanti sirdele ax.gif dar viena karta dariau taip: nusipirkau raudono tiulio, issikarpiau apskritimus, kokia 10 ar daugiau, ir dejau i viena vonios perlu, i kelis dziovintu geliu kvepianciu, o i kitus saldainiu visokiu, tokie kur buna vysnios sokolade ir panasiai, padariau daug rysuleliu ir sudejau i maiseli dovanu irgi pacios gaminta. Tai jau kad dziaugesi, knibinejo kiekviena rysuliuka kaip mazas vaikas lotuliukas.gif ir tiesa kas saket, kad vyram visokie niekuciai voniai patinka. Maniskis perlais labai dziaugesi biggrin.gif
swajojuu
atejau, pasiziurejau ir prisisemiau geru ideju ax.gif vienintelis dalykas,kuri kasmet dovanodavau sava ranka daryta, tai meiles laiskas, kaip nors labai imantriai ipakuotas- pvz i mano pacios issiuvineta silkini maiseli ar rankomis pasiuta grazaus popieriaus voka smile.gif
Vilm@
Sveikos, parodysiu ir aš kelis darbelius. Bendradarbiui jaučio metais švenčiančiam jubiliejų ir po jaučio ženklu gimusiam
user posted image
Kitam bendradarbiui gimusiam po žuvų ženklu butelaitis pinigėliams pririšti
user posted image
Išeinančiam iš darbo - lagaminas, viduj pora butelių tauraus gėrimo biggrin.gif
user posted image
swajojuu
Man patiko ideja su tuo lagaminu thumbup.gif
aussrrina
Vilm@ labai grazus darbai ir idejos 4u.gif
_Feja_
Gal kam nors gime nauju ideju? 4u.gif
Visgi kaledos arteja... ax.gif
kusachius
yra ir naujų idėjų, tik dar neįgyvendintos dauguma biggrin.gif
Na, tėčiui ištapiau porcelianinį puodelį, be progos, tik todėl kad daug dirba ir visą laiką skuba.
user posted image

Pernai Kalėdoms MB prie dovanos pridėjau jūros akmenėlį su ant vienos pusės išgraviruotu hieroglifu, reiškiančiu "laimė", o ant kitos asmenišku palinkėjimu. Labai saugojo ir brangino tą akmenuką.

Tėčiui Kalėdoms dariau dėžutę su "tikro vyro komplektu" -padariau marškinėlius su televizoriumi ir užrašu "geri vyrai ant kelio nesivolioja, jie voliojasi ant sofos" (maketavau ir ant marškinėlių atspausdinau pati), butelį alaus, su išgraviruotu užrašu "be pachmielo", šakutę su išgraviruotu užrašu "tėtuko" ir pasmeigta dešrele, ir dvi batareikas tv distanciniam pulteliui, atsargines smile.gif
Tėčiui baisiai patiko, o pusbrolis sakė "būtum ideali žmona- žinai ko vyrams reikia" lotuliukas.gif

broliui pirkau šlepetes ir išpiešiau tekstiliniais dažais.

šiemet seneliui ketinu ištapyti porcelianinį arbatinuką, ir kažką mielo užrašyti ant jo, kad vakarais gerdamas arbatą prisimintų.

Amatevi
Žadu padaryti savo siuvinėtą paveiklą, bet ant kokios medžiagos geriau siuvinėti paveiksliuką?
sobieska
Kusachius...nu tu nereali...blyn, kaip mane veza tavo idejos .Saunuole 4u.gif
daiskrė
Laaabai grazios idejos thumbup.gif
Visos tokios originalios dovanos drinks_cheers.gif
masiania
man pasirode idomu http://podari.vdelo.ru/index.php?option=co...0&Itemid=18
user posted image
user posted image
Rapola
dėkui radau šaunių idėju thumbup.gif
Irunia
Kolegai dovanojau alaus butelį dekoruotą jo mėgstamais saldainiais.
Alaus nulupau visus skiriamuosius ženklus ir liepiau atspėti, koks viduje.
Kol kas tyli, matyt dar visų neišragavo ir neatspėjo. biggrin.gif
Tie saldainių medeliai gal banaloka. O vat mėgstamais saldainiais dekoruoti kokį kitą daiktą, tai gal ir nieko. Kokį plaktuką, kirvį, pjūklą lotuliukas.gif
antanina22
sveiki, as taip pat norejau pasisekyt kai pasiskaitinejau jusu zinutes. man karta yra buve toks ivykis. padovanojau vienai draugei rinkini jame buvo duso zele, plausine, voniai putos ir dar kazkas. tai po kiek laiko is draugu isgirdau jog jai labai nepatiko tokia dovana, atseit ka as nesvari kad man tokias dovanas dovanoja... cia ne tiesiai man pasake, per draugus suzinojau.. o as asmeniskai buciau labai patenkinta tokia dovana, kurios nereikia eksponuoti n metu ir valyt dulkes..
bumbuls
Arteja kaledos keliu tema i virsu:)

ka galvojate dovanoti? kokiu ideju turite?
Akva0004
QUOTE(bumbuls @ 2010 11 07, 18:40)
Arteja kaledos keliu tema i virsu:)

ka galvojate dovanoti? kokiu ideju turite?
*

va ir man iskilo sita dilema, ka dovanoti??? g.gif

kazkuriais metais dovanojau seses vyrams ir teciui gertuves (i zvejyba, i medziokle ar dar kur panaudot galima); namu apyvokos daiktus tokius kaip kamsiautraukius, arba atvirksciai buteliams kamscius (rinkiniai: sampano buteliui, vyno); savo vyrui daznai donavonoju ivairias maikutes. Bet siemet nezinau ka...
rarika
Manau,kad tiktu mirksiukas.gif

Aplankalas dokumentams

user posted image

Vardine darbo knyga

user posted image
Papildyta:
Medziotojui-"999" butelaitis smile.gif

user posted image

Kaledom

user posted image

Meiles dienai

user posted image

Siaip

user posted image

Dekliukai buteliams daugkartiniai,is odos mirksiukas.gif

Vardinis dekliukas tel.

user posted image
Lailatina
QUOTE(rarika @ 2010 11 22, 12:14)
Manau,kad tiktu mirksiukas.gif

Papildyta:
Medziotojui-"999" butelaitis smile.gif

user posted image

*

Man toks labai tiktu dovanai, bet kaip padaryti? Gal kas bande, ar siaip turi ideju?
laimyna
kokios mielos dovanos. tikrai turetu ivertinti smile.gif
brigute2
Sveikutes as irgi ziurineju ka cia padovanoti vyrui gimtadienio proga dovanu,bet esu pasimetusi ka,jis labai megsta roko grupes bei ju atlikejus tai jam kazka su jais reiktu padovanoti,puoduka turi,laikrodi sienini turi,maikiu bei bliuzonu taip pat.o daugiau nezinau ka galima padaryti gal turit kas kokiu minciu ka butu galima padovanoti? blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.