Noriu pasisūti rudeniui puspaltį, bet neįsivaizduoju kokį
Merginos, padėkit
Noriu pasisūti rudeniui puspaltį, bet neįsivaizduoju kokį QUOTE(Eima @ 2005 09 12, 11:39) Merginos, padėkit Noriu pasisūti rudeniui puspaltį, bet neįsivaizduoju kokį jei baltas labai faina,nes grazu,madinga,ir nekasdieniska,svarbiausia ne juoda.apie modeli sunku pasakyti,nes nezinau tavo proporciju, siaip jei medziaga lengvai ardosi,gali komponuoti kutoselius is tos pacios medziagos,arba tiesiog atrasti tokia kuri deretu,galbut tiktu ir lengvi pasiuvinejimais storesniais sulais ties rankogaliais,ant apykakles,ar ties kisenem,gali siuvinejima komponuoti tarp kutoseliu, pries metus pati dirbdavau su klientem ir zinau kaip faina buna pamatyti tavo rubu apsirengusi zmogu gatvej,o ypac jei issiskiria is minios. pabandyk derinukus,jei balta nesa truputi i gelsvuma,maisyk su gelsvu ar net ryskiai geltonu,jei i melynuma,su elektriniu zydru,bet tik ne ryskiai melynu tamsiu. sekmes atrodant isskirtinai
Čia su oda kombinuotas
dar
keisk baltą su juoda vietomis
O čia paskutinėj juodoj kraštai kažkokia juostele ir kailiuku apsiūta, ar man vaidenasi
Aš ir galvoju su kutosėliais kokiais. Tik neįsivaizduoju ar kirpt ir tokiais gabalais siūti, kur kraštai kutosais, ar kaip Bet dėl pasiuvinėjimo tai čia idėja
Kailiukas kažkokis
Kur jūs randat tuos modelius? Aš niekur nerandu
Noriu nusimegzti palta, kol dar neatejo ziema ir nereikia regtis kailiniu
Tik turiu viena problemele, niekur nerandu jokios konkrecios schemos kaip reiktu megzti palta. As esu tik mezgeja megeja, todel nenumanau nuo kur reiktu pradeti megzti. Jei kas turit schemu ar gali man paaiskinti, tai buciau labai dekinga. Is anksto dekoju
arba tokia tema jau yra, arba apie paltus kazkur laaaaabai daug sneketa .....
As irgi kazkur jau labai daug skaiciau apie megztus/nertus paltus. Itariu, kad "moteriski modeliai", paziurek ir pirmasias, jau uzdarytas temas.
QUOTE(saule Noriu nusimegzti palta, kol dar neatejo ziema ir nereikia regtis kailiniu Tik turiu viena problemele, niekur nerandu jokios konkrecios schemos kaip reiktu megzti palta. As esu tik mezgeja megeja, todel nenumanau nuo kur reiktu pradeti megzti. Jei kas turit schemu ar gali man paaiskinti, tai buciau labai dekinga. Is anksto dekoju geriau paiškok. iš anksto prašom
Tokia tema jau yra štai čia
Taip, panasia tema buvo kalbeta. Tik as ten neradau konkreciu mezgimo schemu.
Visokiu fainu modeliu tai tose temose maciau, bet kadangi esu tik megeja
Na tai jei jau tokia ar kaip rasai panasi tema yra tai senaji galima atgaivinti o ne nauja uzvesti
Stai idedu nuoroda i kruva zurnalu Gal rasi ka naudingo, tai ir cia idesi http://photobucket.com/albums/v718/vasilev...nskie%20modeli/
Jumi, labai tau aciu uz nuoroda.
Tikrai radau neblogu pavyzdziu Prisirinkau ideju. Neseniai mano tetai numezge paltuka, tai as dydi ir parametrus pagal ji meginsiu megsti. Neturiu kaip ji jums parodyti, tikrai faina jai numezge ir tikrai toki isskirtini
sekmes darbuose
grazu tikrai
|