Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rudenėlio šventė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
marytexxx
mano antrokės darbas
user posted image
Mergelė
QUOTE(gabani @ 2009 10 17, 11:56)
sveikos mamytes,kas gali duot kokiu patarimu,nes rudenelio sventes tema SKRYBELE.kaip ,ar is ko galima ka padaryt? cia maciau skrybele lapais apklijuota.bet noretume kazko kitko blush2.gif
*

Ir manęs laukia ta pati bėda. Gal klaidžiodamos po netą radot kokių nors įdomių idėjų skrybelei paruošti?
gabani
QUOTE(Mergelė @ 2009 10 18, 21:29)
Ir manęs laukia ta pati bėda. Gal klaidžiodamos po netą radot kokių nors įdomių idėjų skrybelei paruošti?
*

nieko neradome verysad.gif tai planuojam daryt zmogeliuka(is kokios dideles darzoves) su skrybele.tikimes kad pavyks darbeli padaryt ax.gif .o daugiau tai nieko nesugalvojam.turetume gal moliuga,perpjautume pusiau,iskobtume vidu,ir ant virsaus sudetume kokias nors rudens gerybiu,nu ir butu kaip skrybele.bet man si minti nelabai g.gif ,nevisi gali suprast.laiko mum jau nedaug liko,penktad siam reik,gal dar ka sugalvosim,bet minciu nekyla visiskai doh.gif
zelviene
O cia musu savaitgalinis kurinys:
user posted image
user posted image
gabani
ale koks grozis leles,superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .labai patiko thumbup.gif
Era83
QUOTE(zelviene @ 2009 10 19, 10:25)
user posted image
user posted image
*

kaip originalu ir gazu thumbup.gif
Basic
Na tikrai super gražu ir taip originalu
Ice tea
Pasirodom ir su savo "asiliuku" (čia taip sūnus jį pavadino) mirksiukas.gif
Tema buvo Pomidorai rolleyes.gif

user posted image
*MONAMI*
QUOTE(zelviene @ 2009 10 19, 09:25)
*

QUOTE(Ice tea @ 2009 10 20, 08:31)
Pasirodom ir su savo "asiliuku" (čia taip sūnus jį pavadino)  mirksiukas.gif
Tema buvo Pomidorai  rolleyes.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif kaip gražu ir kokie visi išradingi thumbup.gif thumbup.gif
feme
Sveikos,manau rudenelio sventei mamos prigalvoja ivairiu grozybiu.Siemet mes dareme dedes rudenelio kepure...Tai ir lapai,ir giles,konkoreziai,net darzoves tilpo...
Mergelė
Nu lėlės grožis, taijėga thumbup.gif . O kuo lapus pritvirtinote?
Svetliačok
Parodysiu šio vakaro darbo "vaisių" blush2.gif net nežinau kas čia g.gif medelis gal ... medžiagos pririnkau miške, ir va, prikūriau ax.gif

user posted image

o čia iš viršaus vaizdas smile.gif

user posted image

Sigitano
Jau ta lele, tai nereali, negalejau atsizaveti. O atejau i darzeli pas vaikus, ziuriu gi ta pati lele stovi parodoje. TAi zinokit, realiai ji ypatingai atrodo. thumbup.gif
sidabrine lape
tema super thumbup.gif
parodysim ir mes savo darbeli is seniau!

user posted image
Nuokata
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 10 21, 14:25)
tema super thumbup.gif

user posted image
*

Labai grazus darbeliai visu, o tema tiesiog issigelbejimas thumbup.gif
SuperBaba
Mano Klevas biggrin.gif

user posted image
trys gilės
Mes irgi rodomės biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
jukraa
O čia darbelis, kurį sunelis nusineš i lopšelį, aišku didžiąją dalį mamytė padarė biggrin.gif
tik fotkinau su telefonu, tai nekokybiškai nuotrauka gavosi, kojų nesimato blush2.gif

Ežiukas smile.gif

user posted image
sidabrine lape
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 10 21, 14:25)
tema super thumbup.gif

user posted image
*

o cia siu metu darbas!

user posted image
Papildyta:
QUOTE(sidabrine lape @ 2009 10 22, 13:12)
o cia siu metu darbas!

user posted image
*

o sito vardas sake sunus:
PIKACIU

user posted image

VORAS KOVOTOJAS

user posted image
-Radė
laba,

ir aš pasirodysiu ką sudukriuku padarėm rudenėlio šventei ax.gif

user posted image

visai nedaug lapų suėjo šiom 7 rožytėm rolleyes.gif nes temukę kai skaičiau, tai buvo komentarų, kad ir rankos skauda ir lapų daug, tikrai NE viskas paprasta ir greitai cool.gif
arnutis
[zuvele jegine,labai grazu smile.gif
-Diana-
QUOTE(-Radė @ 2009 10 24, 17:31)
laba,
ir aš pasirodysiu ką sudukriuku padarėm rudenėlio šventei  ax.gif

user posted image
visai nedaug lapų suėjo šiom 7 rožytėm  rolleyes.gif nes temukę kai skaičiau, tai buvo komentarų, kad ir rankos skauda ir lapų daug, tikrai NE viskas paprasta ir greitai  cool.gif
*

labai grazu thumbup.gif gal galetum pasufleruoti kur rasti aprasyma kaip jas daryti?
-Radė
QUOTE(-Diana- @ 2009 10 26, 18:44)
labai grazu  thumbup.gif  gal galetum pasufleruoti kur rasti aprasyma kaip jas daryti?
*

iš čia klevo lapų rožės
zelviene
QUOTE(Mergelė @ 2009 10 20, 20:03)
Nu lėlės grožis, taijėga thumbup.gif . O kuo lapus pritvirtinote?
*

Lelei lapus tvirtinau paprasta lipnia permatoma juostele, nes daugiau niekuo nelipo. Dejau aplink sluoksni lapu ir aplink apsuku juostele, po to vel sluoksni ir vel apsuku...taip ir padariau ax.gif
briga1
QUOTE(zelviene @ 2009 11 09, 01:06)
Lelei lapus tvirtinau paprasta lipnia permatoma juostele, nes daugiau niekuo nelipo. Dejau aplink sluoksni lapu ir aplink apsuku juostele, po to vel sluoksni ir vel apsuku...taip ir padariau  ax.gif
*

ir atrodo super wub.gif 4u.gif
malinulka
Ir mes norim parodyti savo darbeli biggrin.gif user posted image user posted image
Penepopė
QUOTE(malinulka @ 2010 03 04, 11:13)
Ir mes norim parodyti savo darbeli  biggrin.gif
*

TIkrai labai gražus ir kruopštus darbelis, ir viskas taip savo vietose thumbup.gif
malinulka
QUOTE(Penepopė @ 2010 03 05, 22:42)
TIkrai labai gražus ir kruopštus darbelis, ir viskas taip savo vietose thumbup.gif
*

ACIU ACIU biggrin.gif
zmirzlina
idėja:

user posted image
less candles
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 08, 14:38)
idėja:

user posted image
*

Super mašiniukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O čia mūsų pernai metų rudeninis darbelis:
user posted image
berta75
user posted image
Idėja mirksiukas.gif
Daivulyte
Labai grazi rudenine puokste wub.gif
berta75
QUOTE(Daivulyte @ 2010 09 13, 21:52)
Labai grazi rudenine puokste wub.gif
*

Ačiū blush2.gif mirksiukas.gif
georgiana
QUOTE(less candles @ 2010 09 09, 00:07)
Super mašiniukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O čia mūsų pernai metų rudeninis darbelis:
user posted image
*

ar galima butu pasinaudoti Jusu ideja, labai grazi? ar sakykit sudurinejot cukinija su dantu krapstukais? Aciu jei leisite 4u.gif
less candles
QUOTE(georgiana @ 2010 09 14, 12:59)
ar galima butu pasinaudoti Jusu ideja, labai grazi? ar sakykit sudurinejot cukinija su dantu krapstukais? Aciu jei leisite 4u.gif
*

Ačiū ax.gif 4u.gif tam ir rodomės, kad idėjų kam kiltų, prašom naudotis tongue.gif o sujungimai su krapštukais, teisingai 4u.gif
edvina
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 08, 13:38)
idėja:

user posted image
*

Nepakartojama
aureelka
user posted image
Padariau rudenine puokstele vaikui i darzeli,nesu menininke,bet gavosi kazkas blush2.gif
kazin,kodel tokios foto mazytes isideda tik,niekaip negaliu ikelti didesniu:)
edvina
Mūsų paukštukas smile.gif blush2.gif
user posted image
less candles
QUOTE(edvina @ 2010 09 26, 20:49)
Mūsų paukštukas  smile.gif  blush2.gif

Koks fainuolis! 4u.gif
rinann
Sveikos mergaites,arteja musu darzelio gimtadienis.Kadangi darzelio pavadinimas "Bitute",tai reikia atsinesti padaryta bitute.Man su menais ir fantazija gana sunkoka blush2.gif ,tai gal kuri turit kokiu minciu is ko butu galima padaryti ta bitute, arba kokiu internetiniu puslapiu,kur butu galima pasisemti minciu.
Aciu visoms labai 4u.gif
Lindra
QUOTE(rinann @ 2010 09 28, 16:57)
Sveikos mergaites,arteja musu darzelio gimtadienis.Kadangi darzelio pavadinimas "Bitute",tai reikia atsinesti padaryta bitute.Man su menais ir fantazija gana sunkoka blush2.gif ,tai gal kuri turit kokiu minciu is ko butu galima padaryti ta bitute, arba kokiu internetiniu puslapiu,kur butu galima pasisemti minciu.
Aciu visoms labai 4u.gif
*

aš bitutės korpusą mezgiau virbalais, susiuvau, prikimšau. sparnus ir kojas dariau iš vielos. kojų vielas dar juodais siūlais apvyniojau.
tik man labiau į vapsvą panaši gavosi doh.gif lotuliukas.gif jei nepamiršiu įkelsiu nuotrauką biggrin.gif
rinann
QUOTE(Lindra @ 2010 09 29, 10:09)
aš bitutės korpusą mezgiau virbalais, susiuvau, prikimšau. sparnus ir kojas dariau iš vielos. kojų vielas dar juodais siūlais apvyniojau.
tik man labiau į vapsvą panaši gavosi  doh.gif  lotuliukas.gif jei nepamiršiu įkelsiu nuotrauką biggrin.gif
*

Aciu labai 4u.gif Kazka panasaus ir as jau galvojau. O galvyte jus irgi mezget ar is to pacio korpuso padaret?
edvina
QUOTE(rinann @ 2010 09 28, 15:57)
Aciu visoms labai 4u.gif
*

Na čia aišku ne visai tas kas reikia, bet gal kokia idėja kiltų blush2.gif
http://www.tindirindi.lt/vaiku-darbeliai/bitute

user posted image

http://i17.tinypic.com/4u8yrki.jpg
rinann
QUOTE(edvina @ 2010 09 29, 16:55)
Na čia aišku ne visai tas kas reikia, bet gal kokia idėja kiltų  blush2.gif
http://www.tindirindi.lt/vaiku-darbeliai/bitute

user posted image

http://i17.tinypic.com/4u8yrki.jpg
*

Oi aciu labai 4u.gif ,ta is karoliu labai smagi bitute,o nuotraukytej tai isvis groziu grozis thumbup.gif Dabar jau tikrai ka nors sumastysim.
edvina
Pingvinukas smile.gif
user posted image
irika
O stai mano darbelis musu darzelio siu metu Rudenelio sventei..

user posted image
less candles
QUOTE(irika @ 2010 09 30, 11:01)

user posted image
*

Wau kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Va čia tai mamytė darbštuolytė, džiaugiasi auklėtojos tokių mamyčių vaikučius turėdamos 4u.gif 4u.gif
edvina
QUOTE(irika @ 2010 09 30, 10:01)

Vaje, kaip gražu thumbup.gif Nu šitą idėją tikrai kada nors reikės įgyvendinti blush2.gif
O čia kaip tas rožytes, su karštais klijais į krūvą suklijavote?
Linaldina
[quote=edvina,2010 09 29, 21:11]
Pingvinukas smile.gif
Na jau tikrai ,,karaliskasis''. Aciu uz ideja 4u.gif 4u.gif
juodauoga
Nuostabūs Jūsų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vaikiška kaukė rudenėlio šventei "Patisonas" . Naudota : popierius, viela, sąvaržėlės, siūlai

user posted image

Stilizuota sagė "Patisono žiedas ", skirta skraistei susegti
user posted image

Viršus:
user posted image

Pavieniai popieriniai patisono "žiedeliai" skirti tvirtinti prie skraistės:
user posted image
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.