Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Rudenėlio šventė
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
uups
wow...grazhu...kaip tas rozhes padaryt? blush2.gif
*Bitutė*
QUOTE(uups @ 2006 10 23, 22:08)
wow...grazhu...kaip tas rozhes padaryt? blush2.gif
*

čia nuoroda,sėkmės 4u.gif
ou_jeaa
QUOTE(*Bitutė* @ 2006 10 24, 08:57)
čia nuoroda,sėkmės 4u.gif
*

ačiu ,bandysiu dar daryt smile.gif
*Bitutė*
QUOTE(ou_jeaa @ 2006 10 24, 15:16)
ačiu ,bandysiu dar daryt  smile.gif
*

nėr už ką mirksiukas.gif sėkmės 4u.gif
*Miurielė*
Sveikutes, labai dekui uz rudeniniu ideju nuorodas biggrin.gif . Kaip tik sunus prase padeti padaryt kazka rudenisko mokyklos parodelei. Bandysim mirksiukas.gif
Zhuvycia
Čia aš bevaikščiodama po internetą radau štai kokį grožį. Kurios rusiškai nesupranta, tai truputį tolėliau paeikite, ir visa rožyčių darymo instrukcija bus patekta paveikslėliais, labai aiškiai. Dar rašo, kad gamino tokius vainikus ir kitokias puokštes. Rytoj eisiu į mišką rinkti lapų.

http://club.osinka.ru/viewtopic.php?t=2107...mp;&start=0
kazyte
Mano vaikuciai jau apturejo rudenelio svente darzelyje.
Tad ikeliu keleta nuotrauku su mano darytais darbais. Gal kam pravers- kils minciu darant savo darbelius. bigsmile.gif
SEKMES!!! 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Gulia
QUOTE(kazyte @ 2006 10 29, 00:52)
Mano vaikuciai jau apturejo rudenelio svente darzelyje.
Tad ikeliu keleta nuotrauku su mano darytais darbais. Gal kam pravers- kils minciu darant savo darbelius.  bigsmile.gif
SEKMES!!! 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Tas 3 nuostabus!!! wub.gif
kazyte
Dekui, ten sedi du pomidorai, pasislepe po citrinu kepurelemis.
ax.gif
Jumi
Kazyte puikios idejos wink.gif Man irgi 3 labai patiko biggrin.gif
*Miurielė*
[quote=nneringa,2006 10 11, 21:43]
doh.gif pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse lotuliukas.gif tai darėm iš to , ką radom namie ax.gif
user posted image
*

[/quote
Labai patiko sita ideja, tai praeita savaite su sunum padarem kazka panasaus smile.gif Visi gyre. biggrin.gif
Tik gaila, kad nenufotkinau, pries jam isnesant verysad.gif
Ingushko
keliam temelę į viršų, gal kas naujų idėjų turite, gal pasidalinsim?
Broske
Ir as laukiu idomiu darbeliu. 4u.gif Rudenelio svente cia pat mirksiukas.gif
kamuoliukas
http://farm2.static.flickr.com/1063/140300..._80d741a0e4.jpg
ax.gif

neįkeliu niekaip normalios nuotraukos verysad.gif
Broske
thumbup.gif, tokio dar neteko matyti,reiks padaryti . smile.gif
kamuoliukas
čia dar kelis turiu rolleyes.gif

http://www.flickr.com/photos/9188934@N03/?saved=1
Broske
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 18, 19:08)

Aciu smile.gif idejos thumbup.gif
jolanta22
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 18, 18:52)
ax.gif

*

nu jau avyciu grozis wub.gif ...superrrr... thumbup.gif
jolanta22
http://s160.photobucket.com/albums/t187/jo...wlio%20sventei/

cia rasit kelias nuotraukytes- idejas , tik nuotrauku kokybe nelabai , nes fotkinta is kalendoriaus
Gretchen
o jau avytes wub.gif
kamuoliukas
man tai šitas geras žiauriai lotuliukas.gif
user posted image
zuikiniauskienė
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 19, 08:29)

geras thumbup.gif lotuliukas.gif
mama_gulbe
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 18, 18:52)
ax.gif

*

super fainai thumbup.gif
*Bitutė*
QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 18, 21:23)
nu jau avyciu grozis  wub.gif      ...superrrr...  thumbup.gif
*

pritariu,nerealiai gražios rolleyes.gif wub.gif
QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 18, 22:30)
http://s160.photobucket.com/albums/t187/jo...wlio%20sventei/

cia rasit kelias nuotraukytes- idejas , tik nuotrauku kokybe nelabai , nes fotkinta is kalendoriaus
*

neblogos įdėjos mirksiukas.gif 4u.gif
BevardeX
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 19, 08:29)
user posted image
*

Man irgi sitas superinis thumbup.gif
Avytes tai is viso fantastiskos thumbup.gif
Kaip suprantu, is ziedinio kopusto ten? O is ko daryti kojytes, akytes?
kamuoliukas
QUOTE(Gardenija @ 2007 09 19, 11:05)
Man irgi sitas superinis thumbup.gif
Avytes tai is viso fantastiskos thumbup.gif
Kaip uprantu, is ziedinio kopusto ten? O is ko daryti kojytes, akytes?
*

iš žiedinio kopūsto kojos gvazdikėliai arba obuolių koteliai bigsmile.gif galvytė alyvuogė akytės pagal fantaziją manau g.gif čia ne mano daryta iš interneto plat ybių ax.gif
BevardeX
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 19, 11:10)
iš žiedinio kopūsto  kojos gvazdikėliai arba obuolių koteliai bigsmile.gif galvytė alyvuogė akytės pagal fantaziją manau g.gif čia ne mano daryta iš interneto plat  ybių  ax.gif
*

Pas mane ribota fantazija doh.gif
O dukrai visien teks kazkokius grozius gaminti, tai gal ka sumastysiu is cia pamatytu bigsmile.gif
LINUTUKĖ
nu cia tai bent grozis swoon.gif swoon.gif swoon.gif

user posted image
domcius
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 19, 20:58)
user posted image
*

na valgyti man tai gaila butu bigsmile.gif
pilka
Nu avytės tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
O čia mes prieš du metus su vaikais Rudenėlio šventei darėm blush2.gif tik nuotrauka telefonu daryta ax.gif
user posted image
INGRIDŽIUKS
Avytės tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai būt gaila ir valgyti

Ir vėžliukas taip pat thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o iš ko čia daryta g.gif
kamuoliukas
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2007 09 20, 15:39)
Avytės tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir tikrai būt gaila ir valgyti

Ir vėžliukas taip pat  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o iš ko čia daryta g.gif
*

manau gilės g.gif rolleyes.gif
*Bitutė*
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 20, 15:47)
manau gilės g.gif  rolleyes.gif
*

aš irgi manau,kad iš gilių,bet į ką susmaigstytos,artik gilių kepurėlės priklijuotos prie ko nors g.gif
INGRIDŽIUKS
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 09 20, 16:00)
aš irgi manau,kad iš gilių,bet į ką susmaigstytos,artik gilių kepurėlės priklijuotos prie ko nors g.gif
*

Gal ir gerai mastot kad iš gilių ir jos suklijuotos smile.gif tik reiktų sugalvot ką panaudot kaip pagrindą ant ko klijuoti tas kepurėles g.gif
pilka
Atsakau dėl vėžliuko biggrin.gif Tai kokoso kevalo pusė, apklijuota (su lipalu, tepėm gausiai) gilių kepurėlėm, bet čia to, kitokio ąžuolo, nežinau, kaip vadinasi, tokie lapai smailiai karpyti. Apačioj paklijuota kartonu, galva - kaštonas plokštesnis, kojytės - gilės.
ritperliukas
nu jau ideju tai pasisotinau thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif , laukiu kada mano mergutis eis i darzely, 4u.gif, kada reikes tokius grozius meistrauti.
avytes tai - wub.gif wub.gif wub.gif
o saunus vezliukas tikrai idomiai padaryta. liuks kaip gyvas atrodo
visos mamos saunuoles thumbup.gif
Broske
QUOTE(pilka @ 2007 09 20, 13:22)
Nu avytės tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif 
O čia mes prieš du metus su vaikais Rudenėlio šventei darėm  blush2.gif  tik nuotrauka telefonu daryta  ax.gif
user posted image
*

Vezliukas thumbup.gif
Kusiuka
nu tikrai ideju! thumbup.gif

manau ir as avytes bandysiu siemet padaryti, tik nesugalvoju kaip ten tas akytes pritvirtint, juk jauciu galima jas is plastelino padaryti? o kojytes is degtuku aplipdytu juodu plastelinu..

man va klausimas kyla, o is kastonu ka nors nesugalvotumet??? gal kur ka matet? nes va ko jau yra tai kastonu..butu galima koki nameli is ju pastatyt, pyli ar dar ka, bet kad nesugalvoju kaip juos tvirtinti tarpusavy, slidus jie..

vn zd laukiam dar ideju! blush2.gif saunuoles mamytes smile.gif

O! kilo idejau, padarysiu kalnus is kastonu, lotuliukas.gif o tarp ju avytes ganysis lotuliukas.gif oki, linkiu visoms kurybines sekmes 4u.gif
laurindre
g.gif Šiandien darželyje sužinojau, kad ir mums pirmadienį reikia atnešti kažką rudeniško. Atėjau pas jus įdėjų pasisemti biggrin.gif Pavarčius nuorodas kilo įdėja kažką panašaus į vainiką padaryti, kaip tik miške aptikau bruknių laukymę, jų tokios gražios šakutės su uogelėm, bandysiu vainikėlį padaryti. ax.gif
fancycolor
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?
Kusiuka
QUOTE(jura_jurate @ 2007 09 21, 19:33)
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal  kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?
*

tai kad manishkiui tik 1.5 metu
fancycolor
QUOTE(Kusiuka @ 2007 09 21, 21:46)
tai kad manishkiui tik 1.5 metu
*

Nustebtum ka tie vaikiukai moka, tik priemoniu duok ir bus. lotuliukas.gif Aisku padeti jiems reikia, bet nemanau, kad reikia uz juos gaminti.
pilka
QUOTE(jura_jurate @ 2007 09 21, 19:33)
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal  kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?
*

Ir man kyla lotuliukas.gif Bet vėžliuką darėm kartu su vaikais biggrin.gif Pati idėja kilo man, o viską rinkom, ir darėm kartu mirksiukas.gif
dėja
Aš ir už tai ,kad vaikiukai patys gamintų.O kaip mano vaikinas į darželį ėjo,tai buvo pasakyta,kadangi jie nemoka nieko padaryti,tai prašom nupirkti sausų gėlių puokštes,ar paveiksliukus su sausom gėlėm kur ant sienos kabinasi.Aišku jie paskui darželį puošė iš tų puokščių.Bet buvo tikrai piktą,juk rudenėlio šventė,o ne kokių floristų šventė.Juk tam ir yra auklėtojos ,kad su vaikais užsiimtų ir mokintų įvairių darbelių.
siaudukes
QUOTE(Kusiuka @ 2007 09 21, 10:30)
bet kad nesugalvoju kaip juos tvirtinti tarpusavy, slidus jie..
*

principe galima su karštais klijais ax.gif tik didelė terlionė smile.gif
Kokere
Mamkos, rudens šventė artėja...
Gal kas ką nors įdomaus radot? Pernai dariau rožytes iš lapų... Reik kažko įdomaus ir šymet ax.gif
ritperliukas
taigi pasiziurek i nuotraukeles ir pamatysi kiek daug idomiu dalyku cia prideta tikrai manau ideju tai pasisemsi. tik netingek pasiziureti. rolleyes.gif
Kokere
Pasižiūrėjau....
Puokštė iš klevų lapų labai faine, bet pernai dariau... Ti ir šiais noriu ko nors orginalaus blush2.gif
*Bitutė*
man tai šovė tokia mintis su tom avelėm,noriu padaryti ''avelių ferma''tik va,įdomu ar išdiks žolytė pasėta per sav g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.