wow...grazhu...kaip tas rozhes padaryt?
Sveikutes, labai dekui uz rudeniniu ideju nuorodas
Čia aš bevaikščiodama po internetą radau štai kokį grožį. Kurios rusiškai nesupranta, tai truputį tolėliau paeikite, ir visa rožyčių darymo instrukcija bus patekta paveikslėliais, labai aiškiai. Dar rašo, kad gamino tokius vainikus ir kitokias puokštes. Rytoj eisiu į mišką rinkti lapų.
http://club.osinka.ru/viewtopic.php?t=2107...mp;&start=0
Mano vaikuciai jau apturejo rudenelio svente darzelyje.
Tad ikeliu keleta nuotrauku su mano darytais darbais. Gal kam pravers- kils minciu darant savo darbelius. SEKMES!!! ![]() ![]() ![]()
Dekui, ten sedi du pomidorai, pasislepe po citrinu kepurelemis.
Kazyte puikios idejos
[quote=nneringa,2006 10 11, 21:43]
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse ![]() [/quote Labai patiko sita ideja, tai praeita savaite su sunum padarem kazka panasaus Tik gaila, kad nenufotkinau, pries jam isnesant
keliam temelę į viršų, gal kas naujų idėjų turite, gal pasidalinsim?
Ir as laukiu idomiu darbeliu.
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 18, 19:08) Aciu QUOTE(kitty*** @ 2007 09 18, 18:52) nu jau avyciu grozis
http://s160.photobucket.com/albums/t187/jo...wlio%20sventei/
cia rasit kelias nuotraukytes- idejas , tik nuotrauku kokybe nelabai , nes fotkinta is kalendoriaus
o jau avytes
man tai šitas geras žiauriai
QUOTE(kitty*** @ 2007 09 19, 08:29) man tai šitas geras žiauriai geras QUOTE(kitty*** @ 2007 09 18, 18:52) super fainai QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 18, 21:23) pritariu,nerealiai gražios QUOTE(jolanta22 @ 2007 09 18, 22:30) http://s160.photobucket.com/albums/t187/jo...wlio%20sventei/ cia rasit kelias nuotraukytes- idejas , tik nuotrauku kokybe nelabai , nes fotkinta is kalendoriaus neblogos įdėjos QUOTE(Gardenija @ 2007 09 19, 11:05) Man irgi sitas superinis Avytes tai is viso fantastiskos Kaip uprantu, is ziedinio kopusto ten? O is ko daryti kojytes, akytes? iš žiedinio kopūsto kojos gvazdikėliai arba obuolių koteliai
nu cia tai bent grozis
Avytės tai
Ir vėžliukas taip pat
Atsakau dėl vėžliuko
nu jau ideju tai pasisotinau
avytes tai - o saunus vezliukas tikrai idomiai padaryta. liuks kaip gyvas atrodo visos mamos saunuoles
nu tikrai ideju!
manau ir as avytes bandysiu siemet padaryti, tik nesugalvoju kaip ten tas akytes pritvirtint, juk jauciu galima jas is plastelino padaryti? o kojytes is degtuku aplipdytu juodu plastelinu.. man va klausimas kyla, o is kastonu ka nors nesugalvotumet??? gal kur ka matet? nes va ko jau yra tai kastonu..butu galima koki nameli is ju pastatyt, pyli ar dar ka, bet kad nesugalvoju kaip juos tvirtinti tarpusavy, slidus jie.. vn zd laukiam dar ideju! O! kilo idejau, padarysiu kalnus is kastonu,
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?
QUOTE(jura_jurate @ 2007 09 21, 19:33) Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal kai kur daro mamyciu rudenelio sventes? Ir man kyla
Aš ir už tai ,kad vaikiukai patys gamintų.O kaip mano vaikinas į darželį ėjo,tai buvo pasakyta,kadangi jie nemoka nieko padaryti,tai prašom nupirkti sausų gėlių puokštes,ar paveiksliukus su sausom gėlėm kur ant sienos kabinasi.Aišku jie paskui darželį puošė iš tų puokščių.Bet buvo tikrai piktą,juk rudenėlio šventė,o ne kokių floristų šventė.Juk tam ir yra auklėtojos ,kad su vaikais užsiimtų ir mokintų įvairių darbelių.
Mamkos, rudens šventė artėja...
Gal kas ką nors įdomaus radot? Pernai dariau rožytes iš lapų... Reik kažko įdomaus ir šymet
taigi pasiziurek i nuotraukeles ir pamatysi kiek daug idomiu dalyku cia prideta tikrai manau ideju tai pasisemsi. tik netingek pasiziureti.
Pasižiūrėjau....
Puokštė iš klevų lapų labai faine, bet pernai dariau... Ti ir šiais noriu ko nors orginalaus
man tai šovė tokia mintis su tom avelėm,noriu padaryti ''avelių ferma''tik va,įdomu ar išdiks žolytė pasėta per sav
|